Digidexo.com

brønnkarse for større bryst

Kosthold for større bryster

Kosthold for større bryster


Kostnaden for brystforstørrelse varierer avhengig av legen, plasseringen, bedøvelsesmidler anvendes, og en rekke andre faktorer. I gjennomsnitt de totale varierer fra $ 4000 til 10.000. Som med alle invasiv kirurgisk prosedyre, er det risiko, inkludert komplikasjoner som kan føre til smerter, misdannelse av bryst, tap av følelse, infeksjon og blødning og hematomer. For å unngå disse finansielle og helsekostnader, noen kvinner slår til kosthold for å øke bryststørrelse.

Bryst Forsterke Foods

Produkter som inneholder planteøstrogen, som fytoøstrogener, er kjent for å stimulere veksten av kroppens vev og naturligvis øke bryst ved å forårsake en kvinnes kropp til å produsere prostaglandin. Saw Palmetto, bukkehornkløver, og meksikansk wild yam inneholder de høyeste nivåene av disse naturlige østrogener.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er et bær som kan finnes i flere former: bakken, tørket og moden. Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, tabletter, kapsler, og som en infusjon eller te. Milde bivirkninger, for eksempel magesyke og ømme bryster, har blitt rapportert.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er regnet som verdens eldste medisinsk urt. Bukkehornkløver frø er bakken og stekt og brukes til å smaks karri. Bakken frø er ofte brukt for å gi en lønn smaken til søtsaker og godteri. Frøene kan også brukes til å lage te, selv om te antas mindre potent enn pillene, og te kommer med en bitter smak som kan være vanskelig å mage. Bukkehornkløver blader, som er høy i jern, brukes i salater. Tatt internt, er Bukkehornkløver brukes til å behandle bronkitt, hoste, pusteproblemer, og sinus forhold, og for å øke melketilførselen. Imidlertid har urten forverret astma symptomer hos noen kvinner, og har senket blodsukkeret hos noen kvinner med diabetes.

Meksikansk wild yam

Wild yam kan tilby noen fordeler. Det antas at wild yam kan stimulere eggstokkene til å produsere en balanse mellom progesteron og østrogen, noe som gjør det til et populært alternativ til syntetiske hormoner for kvinner. Selv om vill yams ikke inneholder diosgenin, en forløper til progesteron som kan brukes for å syntetisere hormonet i et laboratorium, det er noen tvil om kroppens evne til å gjøre omdannelsen til naturlig progesteron. Wild yam er tilgjengelig i tabletter, kapsler, tinkturer, og te. Piller og tinkturer bør tas med mat for å redusere risikoen for mage irritasjon og kvalme. Siden wild yam inneholder et potensielt giftig stoff som kalles dioscorin og kan samhandle med reseptbelagte hormoner som estrodiol, ta kontakt med en kunnskapsrik helsepersonell før du bruker produkter som inneholder wild yam.

Animal Hormoner

Unngå bryst styrke produkter som inneholder animalske hormoner, slik som østrogen, progesteron og prolaktin. Mens de stimulere cellevekst, kan de også forårsake abnormal cellevekst i brystet. Som kan føre til brystkreft.

Hvordan få en flat mage og større bryster

Mange kvinner som er misfornøyd med sine opptredener står overfor et vanskelig valg når det kommer til å endre sin kroppsfasong: større bryster eller flatere mage? Hvis du bare endre kost og mosjon rutiner, kan du finne det vanskelig å opprettholde en full brystet mens å bli kvitt magen fett. Noen kvinner har gode gener, og klarer å holde sine bryster mens miste vekt, men mange andre ser brystene forsvinner med magen fett.

Hvis du prøver å få det perfekte kroppsbygning, her er noen måter å finne en balanse mellom store bryster og en flat mage.

Hvordan få en flat mage og større bryster

Endre din diett for å kutte ut usunt fett og samtidig øke sunt fett. Animalsk fett fra kjøtt og meieriprodukter, og hydrogenert fett som finnes i stekt og bearbeidet mat er store bidragsytere til mage fett. I stedet, spise mer nøtter og naturlige oljer. Hele korn, poteter, avokado, og bananer er også sunne valg for høy-kalori planteføde. De fyller deg opp uten å gjøre deg slapp.

Opprettholde god kolon helse og holde seg jevnlig. Du kan redusere mage bule ved å gå # 2 hver dag. Spis mer fiber for å få tarmene i bevegelse.

Gjør øvelser som styrker musklene i henhold til ditt bryst. Hvis du starter en øvelse diett som reduserer fettet over hele kroppen, naturligvis din mengde bryst fett vil også reduseres. Gjøre mer pectoral øvelser kan hjelpe deg å gjøre opp for at tap av bulking opp muskelen på undersiden. Dette vil bidra til brystene dine ser større og holde fastere.

Motstå fristelsen til å flate magen med "spot redusere" øvelser, som for eksempel sit-ups og crunches. En abs-bare trening rutine vil ikke være effektiv nok til å bli kvitt magen fett. For å bli kvitt magen flab, må du redusere hele kroppen ved å gjøre cardio og aerobic.

Også, bare å gjøre sit-ups og crunches could bulk opp muskler under fettet, slik at du ser ekstra stor rundt midten delen. Bare gjøre ab øvelser som en del av en omfattende fettforbrenning rutine.

Tenk å ha en baby. Høres litt ekstrem, men vitenskapelig, det er sant: å bli gravid vanligvis resulterer i en varig økning i bryststørrelse. Og med hardt arbeid, kan du tone dine magemuskler og få en flat mage.

Bare vurdere dette alternativet hvis du vil ha barn! Aldri har en baby på grunn av ønsker større bryster. Og husk, det virkelig tar mye arbeid å bli kvitt baby vekt.

Snakk med legen din om fettsuging og fett injeksjoner. Det er mulig for en plastisk kirurg for å suge fettet ut av magen og redistribuere det inn i brystene. Imidlertid har prosedyren sin risiko, og dette alternativet er ikke riktig for alle.

Prøv å finne lykken med en sunn kroppsfasong. Dette kan bety at du tåler å ha små bryster, men en flat mage og tynne midje. Eller det betyr tolerer noen magen flab, men å ha vakre full bryster.

Grunner for smerter i bryst

Brystsmerter er ikke uvanlig. Mange kvinner opplever smerter i brystene-også referert til som mastalgia - enten midlertidig eller konstant. Det er mange årsaker til brystsmerter. Flertallet av tiden er det ikke en grunn til alarm. Brystkreft er vanligvis ikke en årsak til smerte, selv om sjansen for kreft, bør alltid sjekkes ut av en lege.

Klumper

Det finnes mange typer av klumper i brystet som kan være smertefull. Kreftbrystsvulster er sjelden smertefullt. Inflammatorisk brystkreft er en smertefull tilstand av brystene, men det er preget av en ekstremt smertefull, hoven, rød og selv varm bryst. Cyster, fibroadenomas og fibrocystic endringer er mer vanlig og ufarlig, men en lege må avgjøre om det er faktisk det de er. Hvis de blir ekstremt store eller smertefullt de kan fjernes.

Growing Pains

Brystsmerter gjennom puberteten er ikke uvanlig som brystene begynner å vokse. Selv unge gutter har vært kjent for å ha smerter i brystvevet. Ømhet og hevelse i brystet blir betraktet som en normal del av å utvikle for begge kjønn. Hvis det er overflødig smerte eller uvanlig hevelse, bør det nevnes til barnelegen.

Sykdom

Luftveissykdommer som bronkitt og lungebetennelse kan føre til brystsmerter. Smerten er ofte faktisk sprer seg fra brystsmerter. Overflødig hoste kan også bringe på smerter i musklene rundt brystene. Bryst infeksjoner, som vanligvis er ledsaget av rødhet og hevelse, er mulig. En lege behov for å diagnostisere en bryst infeksjon og foreskrive antibiotika.

Hormoner

Gjennom hele måneden, hormonelle nivåer i kvinner endres. Endringene i nivåer av østrogen kan føre til smerter i brystene. Denne smerten kan være ledsaget av hevelse. Noen kvinner vil føle smertefulle klumper i ett eller begge brystene rett før menstruasjon. Dette er normalt og disse typer cyster vil bli mindre og ofte forsvinner. Endringene i hormoner av gravide kvinner kan også føre dem til å ha brystsmerter, spesielt i første trimester.

Andre årsaker

Det finnes andre mindre vanlige årsaker til smerter i brystene. Skade på leveren (som er rett under brystet) kan forårsake smerte å stråle til dette området. En skade i brystet eller brystområdet kan føre til ømhet. Også, digitalis, diuretika, aldomet, Aldactone og klorpromazin er medisiner som kan føre til ømme bryster.

Botemidler for tørre øyne symptomer

Tørre øyne kan være mer enn en kløende plage, de kan utgjøre alvorlige problemer, spesielt for dem som lider av kronisk tørre øyne. De behandlinger for tørre øyne er avhengig av en rekke faktorer.

Årsaker

Ifølge American Optometric Association (AOA), tørre øyne kan være forårsaket være forårsaket av medisiner, sykdommer, aldring og miljø. Kontaktlinser og øye surgeries kan også føre til tørre øyne, som kan stirre på en datamaskin eller en annen skjerm.

Symptomer

Symptomer inkluderer kløe, svie, rødhet og selv vanning. I alvorlige tilfeller kan tørre øyne føre til synsproblemer.

Kronisk Dry Eye

Ifølge Allergan fokus på Dry Eye nettstedet kan ubehandlet kronisk tørre øyne føre til arrdannelse, øyeinfeksjon og synsproblemer.

Kontaktlinsebrukere

Kontaktlinser kan noen ganger bidra til tørre øyne. Hvis du opplever tørre øyne, kan en lege anbefale å gi øynene dine en pause. Noen ganger, briller må brukes for dager, uker eller måneder om gangen i tilfelle alvorlig tørre øyne eller ripete hornhinner.

Behandlinger

For midlertidige tørre øyne forhold, vil over-the-counter dråper ofte hjelpe, som tørre øyne gel for natten bruk. Ifølge AOA, er det også spesielle dråper formulert for kontaktlinsebrukere; kronisk tørre øyne lider har muligheten til reseptbelagte dråper og in-office øyelokk behandlinger.

Hva er behandlingen for tørre øyne?

Selv om det er ingen kur for tørre øyne, kan riktig behandling å lette og kontroll symptomer. Avhengig av alvorlighetsgraden av problemet, kan behandlinger for tørre øyne varierer fra over-the-counter kunstige tåre løsninger til kirurgi.

Betraktninger

Før du velger en behandling for tørre øyne, vurdere årsaken til problemet og diskutere alternativer med din øyelege.

Tilnærminger

Tilnærminger som brukes til å behandle tørre øyne inkluderer legge tårer bruke kunstig tåre løsninger, bevare tårer med plugger eller kirurgi, og øke tåreproduksjon med reseptbelagte øyedråper.

Behandlinger

Over-the-counter kunstige tåre løsninger kan behandle milde tilfeller av tørre øyne. Ved hjelp av reseptbelagte øyedråper, blokkerer tårekanalene med små plugger eller permanent stenge tårekanalene med kirurgi kan hjelpe mer alvorlige tilfeller.

Tips

Bor hydrert, iført wraparound solbriller utendørs, ved hjelp av Omega-3 kosttilskudd og øke luftfuktigheten i hjemmet og arbeid kan også bidra til å behandle tørre øyne.

Advarsel

Behandling av tørre øyne med visse over-the-counter kunstige tåre løsninger kan øke øyeirritasjon. Ifølge American Optometric Association, ved hjelp av et konserveringsmiddel-fri rive løsning er mindre tilbøyelige til å irritere øynene.

Revolusjonerende behandlinger for tørre øyne

Tørre øyne, også kjent som keratitt sicca, er en relativt liten øyentilstand som forårsaker irritasjon, rødhet, kløe og noen ganger smerte i begge øyne. Tørre øyne kan være forårsaket av en mangel på fuktighet i tårekanalen, for mye eksponering for lysstoffrør, stirrer på en dataskjerm uten tilstrekkelige pauser, og alderdom. Følgende revolusjon behandlinger for tørre øyne vil bidra til å avlaste de tilhørende symptomene slik at du kan komme videre med livet ditt.

Ciklosporin øyedråper

Ifølge RevolutionHealth.com, personer som lider av tørre øyne syndrom har mer problemer med å lese, utføre profesjonelt arbeid, ved hjelp av en datamaskin, ser på TV og kjører. Dette er spesielt sant for eldre individer. En lav pris og effektivt medikament kalt Ciklosporin kan bidra til å avlaste tørr-øyesymptomer. Ciklosporin brukes vanligvis til å behandle slike medisinske tilstander som leddgikt og psoriasis. Det brukes også etter en organtransplantasjon, hvis kroppen avviser organ. En forskningsstudie utført ved University of Pennsylvania fant at øyedråper som inneholder Cyclosporine var mer effektive i behandling av tørr-øyne syndrom enn øyedråper som inneholder en enkel smøremiddel ingrediens.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer har mange fantastiske fordeler for menneskekroppen. Omega-3 brukes vanligvis for ernæringsmessige formål, men det har også blitt brukt som en revolusjonerende behandling for tørre øyne syndrom. Etter en rekke studier, Association for Research in Vision og Ophthalmology fant at personer som spiste store mengder av omega-3 fettsyrer hadde mindre sannsynlighet for å utvikle symptomer assosiert med tørr øyne syndrom. De matvarer som inneholder den høyeste konsentrasjonen av Omega-3 fettsyrer er fisk og linfrø. Hvis du lider av tørre øyne syndrom, øke inntaket av disse matvarene. Du kan fortsette å konsumere omega-3 fettsyrer etter dine tørre øyne symptomene avtar for å redusere risikoen for å utvikle tørt øye i fremtiden.

Refresh Dry-Eye Therapy

Oppdater tørre øyne terapi er en relativt ny og revolusjonerende tørre øyne behandling som lindrer og frisker tørre øyne. Refresh er klassifisert som en okulær-smøremiddel løsning spesielt utviklet for å behandle brenning og irritasjon som ofte oppstår med tørre øyne syndrom. Den brennende og irritasjon kan ofte føre til ubehag og smerte. Du kan kjøpe Refresh tørre øyne terapi øyedråper eller smøremiddel gel formel på apotek eller apotek. Hvis du opplever noen endring i synet eller smerter i øyet, slutte å bruke Refresh tørre øyne behandling umiddelbart og ringe legen din. Du kan lide av en alvorlig øyelidelse.

Herbal Behandling for tørre øyne

Definisjonen av tørre øyne er en mangel på tårer. Tårer smøre øynene og vaske ut støv og partikler. Tørre øyne brenne, svi eller føler skrapete. De viktigste årsakene til tørre øyne er aldrende, et tørt miljø og soleksponering. Kald eller allergi medisiner kan også gjøre øynene tørre, som kan røyke eller en øyeskade. Øyne som er tørre i lange perioder kan bli veldig små skrubbsår på overflaten. Herbal behandlinger kan hjelpe lindre tørre øyne.

Ayurvedisk Solution

En av de beste urte rettsmidler for tørre øyne kommer fra ayurveda, tradisjonell medisin fra India. Vishnu Dass, ayurvedisk lege og direktør for Blue Lotus Ayurveda i Asheville, North Carolina, sier at Triphala er en urte formel for alle konstitusjonelle typer. Den er laget av tørket frukt fra Haritaki amalaki og bibhitaki planter. Det detoxifies og beroliger øye stress.

Bland 1/2 ts. av triphala pulver with1 / 2 kopp varmt vann og la det bratt i 5 til 15 minutter. Sil den gjennom et kaffefilter, fylle en øyemusling med væsken og bade øynene dine.

Diet

Ditt kosthold kan påvirke øynene og bidra til tørre øyne. Hvete, mais, meieri og Nightshade grønnsaker er alle allergifremkallende matvarer som bidrar til å tørke øynene. Koffein bør unngås i kakao, kaffe, te og cola-drikker. Også unngå fett som har en giftig effekt på blodet, inkludert rødt kjøtt og stekt mat. Til slutt, for mye sukker, enten i kaffen eller i prosessert mat, drastisk redusere. Sukker er en av de verste forbrytere for tørre øyne.

Når du har kuttet ut de ovennevnte, spiser daglig linfrø eller fiskeolje, solbær eller primrose oljer samt 300 til 500 mg av vitamin A og C; 50 mg. av vitamin E, D3 og B6; og magnesium. Gurkemeie hjelper også tørre øyne. Drikk 8 til 10 glass vann om dagen, og prøve å bo i et fuktig miljø.

Kinesisk medisin

"Tradisjonell Kinesisk Medisin (TMC) har et helhetlig syn på kroppen for å finne ubalanser som kan utløse øyeproblemer," sier Andy Rosenfarb, Lac, forfatter av "Healing Your Eyes med kinesisk medisin" (2007). TCM benytter moxibustion, som er brenningen av burot urt i løpet av visse akupunkturpunkter. Det er alderen, og bakken og utøvere brenne det indirekte, med akupunktur nåler eller rett på huden.

Hjem Rettsmidler

Ti til 15 prosent av befolkningen i USA har tørre øyne problemer, ifølge Kenneth Goins, MD, førsteamanuensis i oftalmologi og visuelle fag ved universitetet i Iowa. Hvordan det er behandlet avhenger av årsaken. Varme, tørre rom i vinter og kalde, tørre rom med aircondition om sommeren er begge viktige årsaker. Den vanligste middel er kunstige tårer. Noen av Goins pasienter si at linfrøolje tabletter kan redusere tørre øyne symptomer, men han vet ikke av noen forskning å støtte den påstanden.

Herb Cure for tørre øyne

Tørre øyne kan oppstå på grunn av manglende evne av tårekjertel å produsere fluider. Denne tilstanden fører til tørre flekker på øynene 'overflate som kan forårsake ubehag. Det er naturlige midler tilgjengelig for tørre øyne som gir en sikker og effektiv kur for disse symptomene. Urte kurer for tørre øyne ta form av urter og urte kosttilskudd.

Betydning

Urtemedisiner har vokst til å bli en foretrukket kur for ulike sykdommer med en lavere risiko for bivirkninger. Tørre øyne garanterer riktig ernæring, som i hovedsak er hentet fra urter og andre naturlige kilder for et sunt kosthold. Bruken av urtetilskudd og kurer gir en kostnadseffektiv og mindre risikabelt modus for behandling for tørre øyne.

Symptomer

De vanligste symptomene på tørre øyne er brenning og kløende følelse, følsomhet for irritasjon forårsaket av røyk, lys eller vind, rive og tretthet i øynene. Den mest urovekkende symptom på tørre øyne er tåkesyn som vanligvis forverres på slutten av dagen.

Essensielle vitaminer og mineraler

Vitamin A er grunnleggende i tåreproduksjon i øynene. Vitamin A er kjent for å fremme sunn epitelvev på øynene 'overflate, og dets fravær i kroppen kan føre til blindhet. Grønn, mørk, bladrike grønnsaker er rike på vitamin A.

Kalium er et mineral som er svært lav i pasienter med tørre øyne. Å spise frukt og grønnsaker kan bidra til å øke kaliumnivået i kroppen som kan hindre tørre øyne symptomer.

Essensielle fettsyrer er nødvendige for produksjon av tårer i øyet. Økt inntak av fettsyrer vil forbedre tåreproduksjon.

Linfrø

Flax frø er den rikeste kilden til omega-3 fettsyrer. Et tillegg på 1000 mg av linfrøolje to ganger om dagen kan gi betydelig lettelse. Denne form for naturlig supplement er et godt alternativ til syntetiske øye medisiner for å avhjelpe tørre øyne.

Primrose Oil

Inntak av 1000 mg til 1500 mg nattlysolje kan være nok i å hjelpe den naturlige produksjonen av tåre komponenter. Den er rik på fettsyrer som kan hjelpe i akselerertåreproduksjon.

Vann

Dehydrering kan også utgjøre en risiko for tørre øyne. Hydra seg med vann vil bidra til å gjenopprette kroppens homeostase som kan bidra til å forhindre de vanligste symptomene på tørre øyne.

Blåbær Tea

Blåbær te gir en naturlig kilde til lindring av tørre øyne symptomer. Urtete forsyner øyet med oksygen som hjelpemidler i den naturlige hydrering av øyet celler. Det hjelper også revitalisere optiske kjertler.

Den beste kur for tørre øyne

Tørre øyne er en tilstand karakterisert ved stikkende, brennende, uklart syn, lysfølsomhet og økt øye følsomhet. Det forekommer vanligvis når den normale hastigheten og kvaliteten av tåreproduksjon avtar, fører til en forstyrrelse av den beskyttende film av fuktighet som beskytter åpent øye. Det finnes flere forskjellige årsaker tørre øyne, og den beste kur for tilstanden varierer med kilden og alvorlighetsgraden av problemet.

Diagnostisering Mulige årsaker

Hvis du opplever betydelige vanskeligheter fra tørre øyne, ser øyet lege for en riktig diagnose. Ifølge Mayo Clinic, mulige årsaker til tilstanden din inkluderer uvanlig lav produksjon fra tårekjertlene; dårlig kvalitet i en eller flere av komponentene i tårene (vann, olje og mucus); feilaktig funksjon av øyelokkene; medisinering reaksjoner og visse miljøfaktorer. Ofte utfører oppgaver som krever høy visuell konsentrasjon (lesing, kjøring, gjør dataarbeid) kan også forårsake problemer ved å senke den gjennomsnittlige blink rate.

Kunstige Tears

Hvis dine tørre øyne symptomene er milde eller moderate, kan den beste kur for ubehag være over-the-counter kunstige tårer. Disse produkter selges i versjonene som inneholder et konserveringsmiddel, så vel som i former som ikke inneholder konserveringsmidler. Hvis du velger et produkt uten konserveringsmidler, kan du bruke den så mange ganger som du trenger i løpet av dagen. Hvis du velger et produkt med konserveringsmidler, vil du sannsynligvis bare kunne bruke det opp til fire ganger om dagen. Kunstige tårer er annerledes enn produkter utviklet for å fjerne rødhet i øyet; sørg for å unngå produkter som behandler rødhet i øyet, siden de faktisk kan forverre symptomene dine. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å engasjere seg i aktiviteter som irriterer øynene dine, kan du bruke kunstige tårer som et forebyggende tiltak.

Fuktighet oppbevaring

Hvis kunstige tårer er ikke nok til å kurere tilstanden din, kan legen anbefale lukking av tårekanalene, som vanligvis lar tårene til å renne vekk fra øynene. En metode for å gjøre dette innebærer å plassere små, flyttbare silikon plugger inn i disse kanalene for å fange enten naturlige eller kunstige tårer. I noen tilfeller kan legen anbefale en prosedyre som kalles termisk kirurgi, som bruker en varmekilde å arr og krympe tårekanalene permanent. Alternativt kan du få spesielle kontaktlinser kalt Boston scleral linser, som sitter i løpet av det hvite i øynene dine og hjelpe beholde øyet fuktighet.

Medisiner

Flere medisiner er også tilgjengelig for tørre øyne. Ciklosporin oftalmisk emulsjon (Restasis) fungerer ved å bekjempe betennelse i tårekjertlene som forstyrrer deres funksjon. Hydroksypropylcellulose oftalmiske innlegg (Lacrisert) er plassert i nedre øyelokk en gang daglig, og gradvis slippe smøremiddel i øyet. I noen tilfeller kan legen din også forskrive lokale kortikosteroider, slik som kortison, men bruken er begrenset på grunn av potensiell risiko for katarakt og glaukom.

Lindrende Øyelokk problemer

Hvis dine tørre øyne er relatert til feil lokk funksjon, kan den beste løsningen være kirurgi for å korrigere strukturelle misdannelser. Hvis øyelokk infeksjon er årsaken, kan du bli behandlet med et kurs av antibiotika, samt antibiotika dråper eller salve.

The Best Foot Soak for tørre føtter

The Best Foot Soak for tørre føtter


Hvis du noen gang har lidd av en bout med tørre føtter så vet du at dette er en tilstand som ikke bare skjemmende, men også en som kan være smertefullt. Hud har en tendens til å være mer utsatt for tørrhet i vintermånedene når varmeovner er cranked opp og sap fuktighet fra luften. Tørre føtter kan også oppstå fra arvelighet eller fra den synkende av naturlige oljer som du alder. Uansett hva årsaken til foten tørr, noen ganger en velvære fots suge kan gi lindring.

Warm Water

Den viktigste delen av en vellykket soaking for tørre føtter er å bruke varmt vann i stedet for varmt. Som beroligende så varmt vann kan føle, faktisk legger dette til tørrhet og kan sabotere dine intensjoner. Fordyp føttene i en balje stort nok til å passe begge føttene godt og tilsett nok vann til å dekke føttene, opp til minst ankelen nivå.

Mild Soap

Bland i nok såpe til å swish den rundt og lage en sprudlende konsistens til vannet. Bruk en mild såpe som er såpefri, uparfymert rengjøringsmiddel i stedet for en såpe med flere sterke ingredienser.

Epsom Salts

Epsom salter kan kjøpes på nesten hvilken som helst dagligvarebutikk eller stoff butikken. En halv kopp disse krystallene kan legges til din fot suge å bidra til å lette kløe tørr hud kan forårsake.

Varighet

I motsetning til det som kan virke logisk, en lang suge er ikke nødvendig å legge fuktighet til tørre føtter. Selv varmt vann kan begynne å kle føttene av naturlige oljer. Web MD antyder at soaking tørre føtter være begrenset til en fem- eller ti-minutters økt.

Eksfoliering

Mens huden på føttene er fortsatt myk, bør du bruke en pimpstein eller loofah svamp til å forsiktig fjerne grov, død hud som har blitt løst ved bløtlegging.

Moisturization

Det er viktig å bruke aktuell kremer mens huden på føttene er fortsatt fuktig. Bruk et håndkle til å klappe føttene tørre, forlater dem bare litt fuktig. Påfør en fuktighetsgivende krem, lotion eller salve som vaselin. Fuktighetskrem bør brukes innen tre til fem minutter av soaking for å holde på fuktigheten. For ekstrem tørrhet, foreslår Web MD du følger opp fuktighetsgivende med innpakning føttene i plastfolie for å i utgangspunktet "marinere" dem med fuktighet. Følge dette opp ved å plassere et par tettsittende sittende sokker over plastfolie og iført elementene hele natten. Endring i føttene bør være tydelig innenfor tre netter.

Hjem rettsmidler for tørre, sprukne lepper

Den store synderen bak tørre, sprukne lepper er forårsaket av en reduksjon i fuktighet. De naturlige oljene i leppene blir utarmet av solen og overflødig king. De vil da ha en tendens til å sprekke og selv blø. Det er enkle hjem rettsmidler og forebyggende tiltak som vil bidra til å berolige lepper og gjenopprette deres sunnhet. Å se en hudlege anbefales også, hvis det er nødvendig.

Årsakene til tørr, sprukne lepper

For mye eksponering for kaldt vær eller for solen kan ta sitt toll på leppene. I tillegg, røyking, dehydrering, allergi mot kosmetikk eller såper, eller mangler i vitamin A, B, C og riboflavin kan legge til ubehag forårsaket av sprukne lepper. Det kan også være som et resultat av infeksjoner eller hudlidelser.

Hjem rettsmidler for tørre, sprukne lepper

En av de enkleste måtene å lette tørre, sprukne lepper er å holde kroppen din godt hydrert ved å drikke mye vann daglig. Du kan selv sette en våt klut direkte på leppene. Agurk skiver gnidd på leppene og deretter bruke aloe vera gel kan være lindrende. Bruk en leppepomade med solfaktor ofte for å lindre dine lepper og holde dem myke.

Gjøre å ta en multi-vitamin og jern tabletter del av din daglige rutine. Vitamin A bidrar til å reparere huden, og B-tabletter er gode hjelpemidler i tillegg. Bruk leppestifter som har en lun effekt å fukte leppene. Bruk en tannbørste med myk bust som forsiktig kan flasse vekk de døde cellene på leppene. Hold en luftfukter i rommet for å overliste tørrhet. Unngå å slikke eller bite leppene. Noen mennesker har allergi mot visse munnskyllevann eller tannkrem, så vær klar over hva som passer deg best.

Påfør sink oksid salve som kan beskytte leppene mot siklende i natt. Lepper som er sprukken er mer utsatt for infeksjoner, så en antibiotisk salve kan være nyttig. Melk fløte eller klarnet smør kan bidra til å myke lepper før sengetid.

Et sunt kosthold for Lips

Inkluder matvarer som er rike på vitamin A i ditt daglige kosthold. Dette omfatter hele korn, belgfrukter, tomater, gulrøtter og grønne grønnsaker. Du kan lage en sunn drikk ved å legge til 1 ss. hver av spinat, vann karse og gulrot juice, 2 ss. av hvetekimolje, og 1 ss. av gjær til et glass tomatjuice.

Herbal Cure for tørre øyne

Tørre øyne kan være forårsaket av mange miljø- og biologiske faktorer. Allergier, aldring, hormonelle ubalanser, og overdreven stirrer på dataskjermer og TV-apparater kan alle være tørre øyne triggere. Symptomer på tørre øyne varierer fra kløe og tørrhet til rødhet og smerter. Urtemedisiner kan lette disse symptomene gjennom ikke-kjemiske behandlinger og kosttilskudd.

Kosthold og kosttilskudd

Tørre øyne kan være et symptom på en vitamin mangel. Forbruker høyere doser av vitaminene A, B, C og E kan bidra til å lindre symptomene på tørre øyne. Rå frukt og grønnsaker er levedyktige kilder til disse vitaminene, som er sink og selen, som kan tas som kosttilskudd. Legge spinat til måltider vil gi deg en god kilde til vitamin A. kosttilskudd som inneholder borage frø, linfrø og fettsyrer reparere kroppens vev og hjelpe generere tårer. Primrose olje er en naturlig kilde for fettsyrer som hjelpemidler i tåreproduksjon.

Eye Vasker og Presser

Opprette et øye trykk med kamille urt kan bidra til å fremme tårer og berolige øynene. Plasser kamille urt (fortrinnsvis i en te-pose) i en bolle og tilsett varmt vann, la det bratt i 15 minutter. Hvile og plassere teposer på øynene i opptil 10 minutter. Loose kamille kan være anstrengt med cheesecloth og deretter plassert på øynene. Det er også trygt å bruke brygget te som en helbredende øyeskylling. Slicing opp en organisk agurk og plassere skiver over øynene dine er nyttig for tørre øyne, samt lindring av poser.

MSM Drops

MSM (metylsulfonylmetan) dråper rehydrere øynene, og er fortynnet med vann og brukes for øynene. Bruk 1 ts. til 1/2 kopp vann. MSM dråper inneholder vitaminer som hjelper fukte hornhinnen og og øyet vev, hjelpe til tåreproduksjon. Når optiske vev blir fuktet, begynner øyet å helbrede seg selv, lindre rødhet, tørrhet, øye flytere og ødelagte blodkar.

Hjem rette for tørre, sprukne føtter

Det er mange årsaker til tørre, skjellende føtter som psoriasis, skjoldbrusk sykdom og fotsopp. Miljøforhold som tørre og kalde vintermånedene er også en bidragsyter. En av advarselen tegn på sprukne føtter er tykke, tørre, harde områder av hælen. Calluses snart følge og danne sprekker som får dårligere hvis den ikke behandles, og kan føre til blødninger, smerter, og i noen tilfeller, infeksjon. Tørre, sprukne føtter kan forebygges hvis tatt vare på i tide. Her er noen tips.

Bring Out the Pumice Stone

Den beste måten å slough av tørr hud med en pimpstein er først å suge føttene i varmt vann i ca 10 minutter. Denne prosessen mykner huden. Deretter fjerner tørre hudceller ved å skrubbe føttene med en pimpstein. Den siste og viktigste steget er å bruke fuktighetskrem eller lotion til føttene. Hvis du ønsker å beholde fuktigheten om natten, sette sokker på føttene rett før du går til sengs.

The Healing Power of the Banana

Bananer kan brukes til mer enn bare bakevarer og smoothies. Bland to bananer i en blender til de danner en lime. Påfør banan concoction på nyvaskede hæler. Etter at han forlot den på i ca 10 minutter, vask lim av med lunkent vann. De beste resultatene kan ses hvis denne prosessen er gjort en gang i uken.

Smør føttene med olje

Hydrogenized vegetabilsk olje kan brukes til å kurere tørre føtter og sprukne hæler. Etter vasking og tørking føttene, påfør hydrogenized olje på sprukne føtter og dekk dem med tykke sokker over natten. Denne prosessen gjør at oljen å trenge gjennom huden og bli kvitt døde hudceller. Gjør dette minst tre ganger i uken.

Petroleum Jelly / sitronsaft Blanding

Kombinasjonen av vaselin og sitronsaft er et annet hjem rette for tørre og sprukne føtter. Etter å ha vasket føttene, bruke en vaselin som vaselin og sitronsaft. Dette kan gjøres daglig.

Herb Behandling for tørre øyne

Tørre øyne er en mangel på fuktighet og betennelse i øyets bindehinne, eller hvite i øyet, forårsaket av utilstrekkelig tårer. Symptomer på tørre øyne inkluderer hevelse, rødhet og kløe. Tårer er smøring nødvendig for god øyehelse. Tørre øyne kan ha en virkning på den generelle helsen til øyet og på synsskarphet.

Øyedusj

Ifølge nettstedet herbcompanion.com et øye vask av kamille gir en beroligende bad og fremmer helbredelse. La to kamille te poser siver i 15 minutter i varmt vann. Lå i en komfortabel stilling og plassere en te-pose på hvert øye for opptil to minutter.

Behandlinger

Essensielle fettsyrer, som for eksempel nattlysolje eller linfrø, er god tanke å være nyttig i behandling av tørre øyne. Lutein, finnes i grønne grønnsaker, er også ansett som et hjelpemiddel i den generelle øyehelse og tilstrekkelig produksjon av tårer.

Vitaminer

Tårer inneholder vitamin A. En diett rik på grønne grønnsaker, eller en vitamin A supplement, vil hjelpe kroppen produsere flere tårer.

Hydration

Drikk en tilstrekkelig mengde vann for å holde kroppen hydrert. Åtte til 10 glass vann anbefales hver dag. Bruk en luftfukter hvis luften i hjemmet er tørr.

Homeopathics

Ifølge Phyllis Balch, forfatter av boken Resept for Nutritional Healing har kommersiell fremstilling Similasan Eye Drops # 1 og # 2 er en homøopatisk behandling for tørre øyne.

Større bryst Øvelser

Muskler som er svakt resultat i dårlig holdning. Flere øvelser kan hjelpe deg å tone brystet muskler, styrke ryggmuskulaturen og forbedre holdningen din til å gi deg en illusjon av større og fastere bryster.

The Bench Press

Øvelser som benkpress gi mer bulk til brystet området. Bulking opp brystmusklene kan gjøre brystene ser større ut. Å utføre benkpress, ligge på benken med ryggen flat. Hvis du er ubehagelig løfter vektstangen med vekter på det, prøv å bruke manualer i stedet. Når du ligger på ryggen holder en manual i hver hånd, start med hendene på brystet nivå og push-up. Senk hele veien tilbake til brystet igjen. Den samme prosessen kan brukes med et veid bar. Starte med bar mot brystet og presse vekten opp til armene er helt ut. Deretter lavere tilbake til brystet. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

Wall-Ups

Wall-ups er i hovedsak push-ups mot veggen. Hendene skal være i tråd med skuldrene når du lener inn mot veggen. Deretter skyver ut til armene er helt ut. Deretter gjentar, bøye albuene og lener seg inn mot veggen. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

The Butterfly

Ligg på ryggen med føttene flatt på gulvet med vekter i hendene, og hendene på sidene. Deretter løfter vektene oppover mot hverandre holde armene bøyd ved albuen. Møt vektene i midten rett over brystet. Lavere armene på ryggen på gulvet. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

Breast Press

Sitte rett opp i en stol ved hjelp av god holdning. Hold ryggen rett og skulderbladene trukket ned. Lårene bør være parallelt med gulvet og føttene skal hvile flatt. Hold armene ut foran deg i en 90-graders vinkel, med underarmene og albuene berøre. Deretter flytter armene rett ut, holde albuene bøyd og bringe armene tilbake parallelt med overkroppen. Du skal føle den ekspanderende i brystet. Deretter flytter armene tilbake til sentrum, rørende igjen på underarmer og albuer. Gjenta. Du kan legge manualer til denne øvelsen, så vel. Gjenta i sett med 8 repetisjoner.

The Arm Swing

Stå oppreist med armene langs siden. Begynn med venstre arm og sirkel frem i en flytende bevegelse. Gjenta brede kretser, utvide arm og skulder, for 10 til 12 repetisjoner. Deretter bytte til høyre arm, og gjenta.

Svømming

Svømming er en utmerket alternativ trening for å trene alle musklene, inkludert de viktige rygg og brystmusklene. Brystet hjerneslag vil tone og faste bryster ved å arbeide disse spesifikke muskler.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne


Tørre øyne kan være forårsaket av mange ting. Tøffe værforhold med sterk vind, kan oppvarming eller air condition i ditt hjem / kontor eller bare ren utmattelse alle føre til tørre øyne. Visse medisiner som antihistaminer, decongestants, beroligende medisiner og høyt blodtrykk piller kan føre til tørre øyne. Tårer som dekker hornhinnen i øyet bidrar til å beskytte og berolige øyet. Alle hjem rettsmidler nedenfor hjelper å berolige ubehag av tørre øyne, samt erstatte fuktighet i øynene dine.

Hvordan lage et hjem rette for tørre øyne

•  Lukk øynene og legg en varm, fuktig vaskeklut over øynene dine. Hold den på i ca 5 til 10 minutter, re-fukte med varmt vann etter behov. Dette bidrar til å åpne tilstoppede talgkjertlene i øynene, og dermed gjenopprette fuktighet.

Skjær friske skiver av agurk å plassere på hvert øyelokk. Dette er en av de hjem rettsmidler der du må legge seg ned og lukk øynene. Hold agurkene over lukket øynene så lenge som mulig. Agurkene bidra til å slappe øynene og stimulere fuktighet.

Sett varmt vann i en bolle og tilsett 2 til 3 dråper lavendelolje. Ta 2 bomull baller og dypp dem inn i denne omrørte blanding. Klem ut overflødig væske og plassere en bomullsdott på hver av dine lukkede øyelokkene. Lavendelolje bidrar til å erstatte den tapte oljen i dine tørre øyne.

Brew litt te. Sett 2 bomull baller inn i den varme te og suge dem godt. Når mettet med te, plassere en bomullsdott på hvert øyelokk. La teposer på dine tørre øyne i ca 5 minutter.

Naturlig alternativ for tørre øyne

Naturlig alternativ for tørre øyne


En person hvis øyne er ikke smør seg som de bør kanskje begynne å lide av tørre øyne. Symptomene er mer enn bare et tørt øye. De inkluderer også røde øyne og øyne som føles som de brenner. Tørre øyne kan også klø. Å ha tørre øyne er ikke ansett som en stor helse problemet, men det kan være ganske irriterende. Det er noen naturlige behandlinger du kan bruke hjemme før du ser en lege for en resept tørt øye medisiner.

Naturens Tears Eyemist

Naturens Tårene er fri for konserveringsmidler og bare inneholde en ren type vann. Dine tårer er i utgangspunktet salt og vann. Kunstige tårer inneholder både salt og vann (sammen med konserveringsmidler). De kunstige tårer kan faktisk fjerne eller skade tear film laget. Ofte dine øyne er bare tørr på grunn av miljøet. De trenger bare litt vann for å bli re-hydrert. Naturens Tears har skapt en helt naturlig eyemist som du kan bruke til å lindre dine tørre øyne. Den inneholder bare en sjelden type kildevann som ikke vil skade tear film laget. Det er trygt å bruke så mange ganger på en dag som du trenger det. Bare holde øynene åpne og spray fra 8 til 10 inches unna.

Fatty Acids

Øke inntaket av fettsyrer. Fettsyrer faktisk bidra til å lindre tørre øyne fordi de holder slimhinnene i øyet smurt. Se etter produkter som er rike på omega 3 fettsyrer. Det finnes mange produkter på markedet som inneholder denne informasjonen direkte på produktet etiketter. Spis matvarer som egg og tunfisk. Du kan også begynne å bruke linfrøolje. Den er tilgjengelig som et supplement i de fleste helsekostbutikker samt nettbutikker som Vitacost.com. Endelig er nattlysolje en fettsyre som er godt kjent for avlaste kløe i huden. Så det har en dobbel bonus. Det kan bidra til å lindre kløe førsteamanuensis med tørre øyne samtidig bidra til å holde øye smøres.

EW: An All Natural Eye Wash

Det kan være noen irritanter i øyet som er årsak til tørre øyne. Hvis dette er tilfelle, kan en helt naturlig øyeskylling være svaret. EW (står for Øyedusj) vil ikke bare rense øynene og gi litt lindring fra kløe og svie, kan det også bli kvitt øyeinfeksjoner. Ta en kapsel av EW og åpne den opp i en kvart kopp varmt vann. La den sitte i 20 minutter. Sil ut vannet og deretter bruke som øyedråper. Plasser to dråper i hvert øye. Det er trygt å gjøre dette så mange som fire ganger per dag om nødvendig.

Naturlig rette for tørre øyne

Folk får tørre øyne når deres tåreproduksjon avtar. Det er mange årsaker til tørre øyne. Medisiner som slimhinneavsvellende midler og antihistaminer kan føre til tørre øyne, som kan vinteren vind, klimaanlegg og innendørs oppvarming. Symptomer inkluderer brennende og stikkende fornemmelser og noen ganger uklart syn. Heldigvis, kan naturlig rettsmidler bidra til å øke tåreproduksjon og redusere ubehag.

Beskytt øynene

Før du prøver noen naturlige behandlinger, gjøre en innsats for å unngå aktiviteter som utløser tørre øyne. Som enhver annen væske, tårer fordampe når de utsettes for luft, ifølge Mayo Clinic. Unngå situasjoner der luft blåser inn i øynene. Hårføner, Varmeovner, klimaanlegg og vifter kan gjøre øynene tørr. Dessverre, noen av disse tingene kan være uunngåelig. Hvis du bruker en hårføner, prøve å holde det vekk fra ansiktet ditt, og når du er i en bil, peke luftventilene bort fra ansiktet.

Bruk en varm komprimere

En varm kompress er en naturlig måte å behandle tørre øyne. Bare våt et håndkle med varmt vann, og ring det ut, og legg den over øynene i fem til ti minutter. Gjenta flere ganger om dagen.

Tre grunnleggende komponentene utgjør tårer: vann, olje og slim. Ifølge en artikkel i "The Eye Digest," utgitt av University of Illinois Eye og Ear Infirmary, er en varm komprimere effektivt fordi det øker fet del av dine tårer, noe som reduserer tåre tap fra fordampning. Denne behandlingen er spesielt gunstig for personer med meibomian kjertel dysfunksjon, en øyesykdom der unormale olje sekreter forårsake tørre øyne.

Naturlige kosttilskudd

Supplere din diett. For eksempel inneholder vann som gjør opp dine tårer vitamin A. Derfor inkludert vitamin A i kosten kan bidra til å forhindre tørre øyne. Den kan kjøpes i supplerende form på en helsekost butikk, eller det kan bli funnet i mørke bladgrønnsaker.
I tillegg kan nattlysolje å behandle tørre øyne. Det er en god kilde for essensielle fettsyrer som kan benyttes til fremstilling av tårekomponenter, i henhold til en artikkel på eyecarebasics.com. Ioniske mineraler er en annen naturlig rette. De er laget ved en kjemisk prosess hvor rene mineraler er skrudd inn i en ionisk oppløsning. Generelt hjelper de rehydrere kroppen og er antatt å forbedre tåreproduksjon. Ioniske mineraler kommer i flytende form, og anbefalt daglig dose er vanligvis en teskje, ifølge nettstedet HerbalRemedies.com.

Hjelp for Tørre Skrapete Eyes

Tørre øyne kan oppstå fra å blinke ikke nok, autoimmune sykdommer, visse medisiner, aldring eller miljømessige irritanter (røyk, sol, vind). Symptomer inkluderer øyne som føles tørre, skrapete og modig, eller erfaring brennende, stikkende, rødhet, uskarpt syn og lysfølsomhet. Tears bidra til å beskytte øynene ved å holde dem fuktig, noe som gir dem med viktige næringsstoffer, og ved å vaske bort skadelig støv og andre partikler. Tørre øyne oppstår når øynene ikke produserer nok tårer.

Solbriller

Tørre skrapete øynene kan være forårsaket av miljømessige faktorer som sol, vind, pollen eller støv. Eliminer disse potensielle irritanter ved å bruke solbriller når du er utenfor. Velg en tettsittende stil som brytes rundt siden av hodet. Denne stilen fungerer best som det beskytter hele øyet.

Øyedråper

Hvis tilstanden ikke blir bedre i løpet av få dager, behandle øynene med over-the-counter øyedråper, kjent som kunstige tårer. Ikke bruk øyedråper som bli kvitt rødhet, med mindre løsningen inneholder også kunstige tårer. Kunstige tårer er laget av de samme ingrediensene som normale tårer og de smøre øyet på samme måte.

Salve

Prøv en salve dersom symptomene vedvarer selv etter at du har brukt dråpene. Salver er vanligvis for mer alvorlige forhold av tørre øyne. Bruk salven bare ved sengetid fordi salver kan forårsake uskarphet, og dette kan gjøre daglige aktiviteter ubehagelig og vanskelig. Oppsøk lege hvis salven ikke fungerer.

Restasis

Spør legen din om Restasis (Cyclosporine). Restasis Ophthalmic Emulsion er en resept øyedråper som kan øke tåreproduksjon i øyet. Pasienter satt i en dråpe, to ganger om dagen. Behandlingen kan vare opptil seks måneder for å være helt vellykket.

Lacriserts og punktlig plugger

Spør legen din om Lacrisert og punktlig plugger hvis ubehag fortsetter. En Lacrisert er en liten innsats som er plassert på innsiden av nedre øyelokk som frigjør smøring kontinuerlig hele dagen. Det krever en dose daglig og oppløses i øyet. En punkt pluggen er en liten enhet som er satt inn i tårekanalen for øyet å hindre væske i å renne fra øyet.

Naturlige indiske Cures for tørre øyne

Naturlige indiske Cures for tørre øyne


En rekke forhold kan føre til tørre øyne. Gland dysfunksjoner, hormonbehandling, allergier og Sjorgen syndrom kan alle føre til en ubehagelig tørrhet i øynene. Visse medisiner for høyt blodtrykk, kan Parkinsons sykdom og depresjon føre til tørre øyne som en bivirkning. Noen mennesker utvikler kronisk tørre øyne etter under laser kirurgi.

Det er resepter som kan hjelpe lindre tørre øyne, men du kan prøve noen av disse naturlige rettsmidler som brukes i India først.

Forståelse Ayurvedisk medisin

I India er det naturlig tilnærming til helse vanligvis referert til som ayurveda. Ifølge ayurvedisk medisin, er kroppen sunn når elementene i kroppen som tilsvarer jord, luft, vann, ild og eter er brakt i balanse. Vanligvis blir disse elementene brakt i balanse gjennom kosthold og naturmidler. Det ultimate målet er å bringe sinnet, kropp og ånd i harmoni og eliminere sykdom fra kroppen. Selv plager som du kan vurdere å være mindre, for eksempel tørre øyne, signaliserer en avbrudd i kroppens harmoni. Ayurvedisk medisin anbefaler flere tørre øyne rettsmidler.

Ayurvediske urter for Dry Eye

De vanligste naturlige indiske botemidler for tørr er honning, ghee (klarnet smør), sesamolje og et avkok laget av fennikel frø. Honning, ghee og sesamolje bidrar til å fukte og trøste øynene. Du kan plassere noen dråper rett i øynene for å lindre tørrhet. Av tre har honning den mest konvensjonelle undersøkelser støtter bruken. I en studie publisert i oktober 2006 utgaven av hornhinnen, fant forskerne at honning kan hjelpe lindre symptomene på tørre øyne på grunn av en rekke forhold.

Når du bruker fennikelfrø å lindre tørre øyne, hell 8 gram kokende vann over en halvdel av en teskje fennikel frø. La den sitte inntil halvparten av vannet er fordampet. Sil og avkjøl den gjenværende væsken, og deretter bruke det som øyedråper.

Andre ayurvediske prinsipper

I tillegg til honning, fennikel, ghee og sesamolje, antyder ayurvedisk medisin at personer med tørre øyne unngå sukker, raffinert korn og alkohol. Det foreslår også at du bruker litt tid på å reflektere på balansen mellom arbeid og lek i livet ditt. Hvis du ikke har meningsfylt arbeid og revitaliserende spill, så det kan være å bidra til stress, noe som kan bidra til symptomene dine.