Digidexo.com

svarte prikker hodebunn

Hvordan bli kvitt sorte prikker på falske tenner

Hvordan bli kvitt sorte prikker på falske tenner


Hvis du har en delvis bro eller full proteser, har du falske tenner. Akkurat som andre tenner, falske tenner må rengjøres, skrubbet og desinfisert. Falske tenner kan bli farget, akkurat som alt annet. Koffein og nikotin kan føre til svarte prikker vises på falske tenner. Tannleger anbefaler bløtlegging og desinfisering av falske tenner. Børsting dem med en protese børste og en renseløsning vil hjelpe bli kvitt flekker. Animatedteeth.com sier at du bør ikke bruke en vanlig tannbørste på falske tenner, da dette kan skrape dem, forårsaker fremtidig misfarging.

Bruksanvisning

Slipp en protese løsning tablett i en liten bolle og fyll med kaldt vann.

Bløt falske tenner i gebiss løsning for minst en halv time, desinfisere og sterilisere dem.

Fjern de falske tennene fra gebiss løsning, skyll dem med kaldt vann.

Scrub de falske tenner med en protese børste og protese lim eller mild håndsåpe. Pass på at du skrubbe området der de svarte prikker. Skyll tennene.

Hell en teskje natron på falske tenner og skrubb området som er farget, og skyll dem under kaldt vann.

Bland en teskje av klorin med 10 teskjeer vann i en liten bolle.

Bløt falske tenner i blekemiddel i 20-30 minutter, og skyll med kaldt vann. Dette vil bidra til å fjerne flekker eller misfarging.

Hint

  • Ikke bruk tannkrem eller eddik på falske tenner, så det er kjemikalier i både produkter som kan ripe falske tenner.
  • Hvis du bruker blekemiddel på dine falske tenner, animatedteeth.com anbefaler å skylle dem svært grundig med vann, som noen av blekemiddel kan irritere eller skade tannkjøttet. Soaking din falske tenner i blekemiddel kan føre til at rosa plast som brukes på proteser for å lysne i fargen over tid. I tillegg animatedteeth.com advarer om at soaking dine falske tenner i et blekemiddel løsning kan korrodere metallkomponenter.

Smittsom Hair Fungus

Tinea capitis er en type infeksjon som resultat av ringorm, en sopp som ligner på mugg, som vises på en persons hodebunn. Denne typen infeksjon er mest vanlig hos barn som ennå ikke har nådd puberteten, ifølge MedlinePlus.

Årsaker

Folk som har dårlig hygiene, ofte har en våt hodebunnen på grunn av svette eller annen grunn, og / eller har en skade i hodebunnen sin eller huden på hodet, har en økt risiko for å utvikle tinea capitis.

Spread

Tinea capitis kan spres gjennom direkte person-til-person kontakt, forurensede dyr, kammer eller børster, hatter, klær, tepper, håndklær og andre objekter.

Symptomer

Symptomer på tinea capitis inkluderer sprøtt hår, tørr hodebunn, svarte prikker i hodebunnen, hårløse flekker, en kløende hodebunn, skjellete eller reddened områder i hodebunnen og pus-fylt lesjoner i hodebunnen.

Diagnose

Leger bruker ofte en fysisk undersøkelse og medisinsk historie for å diagnostisere tinea capitis. Noen ganger hudleger bruker en Wood lampe eksamen, hvor de bruker en enhet som sender ut ultrafiolett lys for å undersøke pasientens hodebunn. Noen leger ta en prøve fra håret pasienter og se på det under et mikroskop med hensyn til nærvær av sopp.

Behandling

Vanligvis pasienter med tinea capitis er foreskrevet muntlige soppdrepende medisiner, for eksempel griseofulvin, terbinafin hydroklorid, terbinafin eller itrakonazol, eller soppdrepende sjampo med ketokonazol eller selen sulfide, ifølge MedlinePlus og Mayo Clinic.

Som er den sikreste Medisin for hodebunnen Ringorm?

Som er den sikreste Medisin for hodebunnen Ringorm?


Hodebunnen ringorm --- eller tinea capitis --- er en smittsom hudinfeksjon av skalp forårsaket av en sopp. En rekke muntlige soppdrepende medisiner er tilgjengelig på resept bare. Alle disse medikamentene er relativt sikker, men hver kan produsere bivirkninger. Leger kan foreskrive en oral medisin, og bruken av et medisinert sjampo for å behandle infeksjonen.

Fakta

Barn vanligvis er mer utsatt enn voksne til hodebunnen ringorm infeksjoner, som er mer vanlig i varme, fuktige miljøer. Hodebunnen ringorm er svært smittsom form av direkte kontakt med en smittet person, og ved å berøre forurensede elementer som kammer, børster eller klær.

Dyr kan også spre smitte.

Hodebunnen ringorm ikke alltid ser like ut. Symptomer kan være tørre flekker av hud eller flekker av skallethet.

Symptomer

Tegn på at du kan ha hodebunnen ringorm er bare flekker der håret ser ut til å ha brukket av, kløende hodebunn, pus-fylt sår eller runde skjellende sår eller små svarte prikker. Du kan også utvikle en feber.

Forebygging

God hygiene og regelmessig sjamponering av hodebunnen er nøkkelen til forebygging av hodebunnen ringorm. Unngå kontakt med smittede personer, og ikke utveksle personlige elementer som hatter, kammer, hårspenner eller lignende med andre. Også se etter tegn på infeksjon i dyr, inkludert skalering, hårløse områder.

Behandling Betraktninger

Soppdrepende midler som brukes til å behandle hodebunnen ringorm inkluderer griseofulvin, terbinafin og itrakonazol. Disse medikamentene er tatt av munnen og varigheten av behandlingen kan vare opptil flere måneder. De mest vanlige bivirkninger av anti-soppmidler hodepine og kvalme. I tillegg bør alle medlemmer av husstanden bruke en medisinert soppdrepende sjampo som inneholder ketokonazol eller selen sulfid.

Advarsel

Mens det har vært sjeldne tilfeller av levertoksisitet i forbindelse med muntlige soppdrepende medisiner, hjem rettsmidler og aktuelle behandlinger ikke effektivt behandle hodebunnen ringorm. Andre mulige komplikasjoner fra infeksjonen i seg selv er permanente arr og håravfall.

Hva er årsakene til Rapid Kvinne Hårtap?

Kvinner i alle aldre lider av hårtap til en viss grad i sitt liv. Dette kan skyldes hormonelle ubalanser, stress, hodebunn skader eller infeksjoner. Hårtap, uavhengig av årsak, kommer under paraplyen tilstander som kalles alopecia areata, eller flekkvis håravfall. I noen tilfeller hårtap kan være progressive, forårsaker rask skallet.

Medisiner bivirkninger

Legemidler som brukes i kjemoterapi vil ofte føre til at håret til å falle ut i patcher eller klumper. Grunnen til at håret faller ut er fordi kjemoterapi er ment å ødelegge hurtigvoksende celler; håret har fort-voksende celler og derfor ødelegges. Dette Hårtap er ikke permanent, og så lenge hårsekkene ikke er arrete eller skadet i den voksende fasen, er full re-vekst forventes. Hårtap kan starte like etter kjemoterapi (dager eller uker), og vil fortsette så lenge personen er under kjemoterapi. Strålebehandling kan også føre til den samme effekten.

Soppinfeksjoner

Soppinfeksjoner i hodebunnen kan føre til at håret til å komme ut i patcher (alopecia areata). Den vanligste scap infeksjon kalles tinea capitis eller hodebunnen ringorm. Dette er en mold-lignende sopp som foretrekker varme, fuktige områder, så det er mer sannsynlig å dukke opp i mennesker med mindre hud eller hodebunn allergier, dårlig hygiene eller våt hud (fra svette). Denne infeksjonen er smittsom. Du kan ta det fra seg en infisert lue, ved hjelp av infiserte kammer og berører elementer som har blitt forurenset. Symptomer er områder av usammenhengende skallethet i hodebunnen, kløende hodebunn, lesjoner i hodebunnen og små svarte prikker i hodebunnen.

Stress og sykdom

Rapid hårtap fra stress eller sykdom utvinning kalles telogen effluvium. Håret ditt har visse follikler i aktive vekststadiet, og noen er i telogen (hvilefase). Ifølge den amerikanske Håravfall Association, hvor som helst mellom 80 til 90 prosent av våre hår er vanligvis i vekstfase, med rundt 10 til 20 prosent i hvilefase. Telogen effluvium forårsaker en unormal mengde hår til å inngå denne hvilefase, forårsaker rask hår tynning og håravfall (Alopecia). Kvinner med telogen effluvium kan ha håravfall over eller i bare ett område av hodebunnen.

Selvforskyldt Håravfall

En årsak til rask kvinnelig hårtap er trikotillomani. Denne tilstanden fører folk til å trekke ut sitt eget hår. Dette kan være av nervøsitet, stress, vane (som Drilling håret rundt fingeren) eller som et symptom på en psykologisk tilstand. Personer med trichotillomania tendens til å ha hårtap i visse områder av hodebunnen, først starter ut som hår tynning, og deretter utvikler seg til skallethet som hårsekkene blir skadet konstant trekke (friksjon).

Advarsler

FDA advarer mot bruk av noen hår re-vekst produkt som ikke er FDA-godkjent. Det er mange produkter som hevder å ha raske resultater i alle nivåer av hårtap uansett alvorlighetsgrad. Du må se din lege for å få hodebunnen, hår og blod testet for å se hva den eksakte årsaken til hårtap er. Dette er den eneste måten å få riktig behandling for ettervekst.

Flere hårtap forhold og symptomer

Flere hårtap forhold og symptomer


Håravfall (Alopecia) kan være forårsaket av en rekke ulike medisinske tilstander, medisiner bivirkninger eller psykiske forstyrrelser. De fleste av disse hårtap forhold har det samme generelle utseende, og kan bare skilles ved deres symptomer.

Spesifisert alopesi med arrdannelse

Spesifisert alopesi med arrdannelse (arrdannelse alopecia) er en tilstand som forårsaker hårtap og arrdannelse i hårsekkene. Symptomer inkluderer arrdannelse i hodebunnen, blanke flekker og betennelse og rødhet.

Telogen effluvium

Telogen effluvium er hovedsakelig forårsaket av sykdommer og stress. Denne tilstanden fører til overdreven hårtap. De rammede vanligvis bare legger merke til hårtap som et symptom, sammen med symptomene av sykdommer som forårsaker tilstanden.

Tinea Capitis

Tinea capitis, også kjent som hodebunnen ringorm, er en soppinfeksjon i hodebunnen. Symptomer på tinea capitis er kløende hodebunn, svarte prikker i hodebunnen og bare flekker.

Traction Alopecia

Traction alopecia er håravfall forårsaket fra håret blir trukket fra hodebunnen ved iført trange frisyrer, som cornrows og stramme hestehaler. Symptomer på traction alopecia er håravfall eller tynning fra hodebunnen.

Androgen alopeci

Denne form for alopecia er forårsaket av hormonell ubalanse på grunn av medisinske tilstander som menopause, diabetes og polycystisk ovarialt syndrom. Den eneste symptom på androgen alopeci er mannlig mønster Hårtap, som vanligvis starter ved tinningene og / eller på kronen av hodet.

Utviklingsstadier av Ringorm

Utviklingsstadier av Ringorm

Introduksjon

Har du noen gang hatt fotsopp? Hva med skrittsopp? Så du har hatt ringorm. Ringorm er en infeksjon i huden forårsaket av soppen tinea. Til tross for navnet, har det ingenting å gjøre med ormer. Navnet kommer fra ringformet utslett som vises på huden.

Ringorm er smittsom og gått gjennom direkte kontakt med en infisert område. Disse kan omfatte huden av infiserte mennesker eller dyr, dusj og garderobe gulv, kammer og uvaskede klær eller håndklær og infisert jord. Ringorm liker varme, fuktige overflater som hud, hår og spiker senger og kan komme i flere typer, avhengig av området av kroppen er involvert.

Tinea capitis

Denne typen påvirker skalp eller skjegg og noen ganger etterlater bare flekker. Den svarte prikken variasjon begynner som en liten lapp og utvikler rødhet men ingen kløe som det blir større. Hår bryter av ved bunnen av hodebunnen, og partiklene som bygges opp i hårsekken se ut som svarte prikker. Den grå patch typen starter også som en liten oppdatering, men sprer seg og stopper i etapper. Rødhet og skalering forekomme, og håret har en frostet utseende når det bryter ut like over hodebunnen.

Ringorm

Denne type ringorm er svært kløende og forekommer på det øverste laget av huden i ansiktet, armene, stammen eller ben. Den begynner som et utslett og deretter danner sirkulære sår som kan være rød, flat eller hevet, og kan ha små blemmer eller humper. Over tid sentrene rydde opp, og etterlater en ring.

Lyskesopp

Vanligvis kjent som skrittsopp, smitter dette ringorm i lysken og noen ganger rumpe eller innsiden av lårene. Mer vanlig hos menn, er utslett som vises godt definert og skjellete, forårsaker en brennende følelse og peeling, sprekker eller flasser av huden. Med tiden kan det utvikle blemmer og få større. Den kan spre seg gjennom samleie eller felles bruk av forurensede klær eller håndklær.

Fotsopp

Noen ganger kalles fotsopp, dette ringorm smitter mellom tærne, men kan også infisere foten. Det begynner vanligvis med skalering mellom tærne og kan senere utvikle små væskefylte blemmer. Fordi ringorm liker en mest miljø, er fotsopp mer vanlig i varmt vær, når man bærer tungt fottøy eller når svette.

Risiko og Behandling av Ringorm

Selv om ringorm kan påvirke folk i alle aldre, er det mer vanlig hos barn, folk som hud, hodebunn, eller negler er konstant våt, personer med nedsatt immunforsvar (diabetes, HIV eller AIDS) eller folk som allerede har eksem. Hvis venstre ubehandlet, kan ringorm infeksjoner spre seg og forårsake permanent arrdannelse.

Noen infeksjoner klare seg på egenhånd, men å holde hud og negler tørr og ren vil hjelpe. Flere soppdrepende kremer er tilgjengelige uten resept (Tinactin, Micatin og Lotrimin), men en mer aggressiv antibiotika kan være nødvendig for vedvarende infeksjoner. De fleste tar ca en måned før infeksjonen helt forsvinner.

Hva er sopp i hodebunnen?

Sopp er mikroorganismer så som gjær og mugg. Sopp i hodebunnen, også kalt ringorm i hodebunnen eller tinea capitis, er en infeksjon forårsaket av sopp som kalles dermatofytter. Oftest opptrer hodebunnen ringorm hos barn, men hvem som helst kan få det.

Symptomer

Symptomer på hodebunnen sopp inkluderer kløe, pus-fylt sår, runde og skjellende lesjoner som kan være rød eller hoven, små svarte prikker og håravfall, ifølge Medline Plus.

Behandling

Behandling for tinea capitis består vanligvis av anti-fungal medisiner tatt av munnen. Du kan redusere spredningen av smitte ved å bruke medisinert sjampo som inneholder ketokonazol eller selen sulfid, ifølge University of Maryland Medical Center

Forebygging

Sopp trives i varme, fuktige områder, så bor tørr er en viktig måte å forebygge sopp infeksjoner. Du har en økt risiko for tinea capitis hvis du har mindre hud eller hodebunn skader, dårlig hygiene eller våt hud i lang tid.

Spread

Tinea capitis er smittsomt og kan spres ved direkte kontakt med noen som har ringorm eller ved å berøre forurensede elementer som kammer, luer, klær eller dyr, spesielt katter. Hvis en person i familien er infisert, sjekke andre familiemedlemmer og kjæledyr.

Betraktninger

Tinea capitis ofte tilbake etter behandling. For barn, i mange tilfeller problemer med ringorm bedre når de kommer i puberteten.

Ringorm Symptomer og Diagnose

Ringorm er en soppinfeksjon som kan dukke opp nesten hvor som helst på kroppen. Selv om ringorm innebærer ingen orm, kan en av sine symptomer være et ringformet utslett. Symptomene på ringorm avhenge av den del av kroppen infisert. Spesifikke typer ringorm inkluderer tinea pedis eller fotsopp; tinea manus; tinea capitis, noe som påvirker hodebunnen; tinea barbae; tinea faciei; tinea cruris, eller skrittsopp; og tinea corporis.

Føtter og hender

Fotsopp og tinea manus (ringorm av hendene) er begge preget av områder med sprekker og flasser hud, sett oftest mellom tærne i det tidligere og på håndflaten og mellom fingrene i det siste. I noen tilfeller kan de soppinfeksjoner vise seg som en fortykkelse (hyperkeratose) av huden i berørte områder. Intens kløe følger vanligvis utslett i begge disse typer ringorm. Selv om mindre vanlig, blemmer kan oppstå.

Hodebunn

De første tegn på tinea capitis er sannsynlig å være ustabil håravfall og en generalisert kløe i hodebunnen. Runde lesjoner kan utvikle seg på områder av hodebunnen og spres utover. Mindre vanlig er utseendet kerions, pus-fylt lesjoner som til slutt kan skorpe over, eller små svarte prikker som er spredt over overflaten av hodebunnen.

Face and Neck

Tinea barbae og tinea faciei er former for ringorm som påvirker ansiktet og halsen, selv om det tidligere er alltid begrenset til de områdene der skjegget vokser. Områder i kløende utslett er sannsynlig å utvikle seg i begge former, med betennelsen gradvis forverring og til slutt skorpedannelse over. Den karakteristiske sirkulær form av ringorm infeksjon er sjelden til stede i disse to typer. Tinea barbae kan være ledsaget av usammenhengende skjegg tap.

Jock Itch

Skrittsopp er vanligst hos unge og voksne menn, selv om det kan forekomme hos kvinner også. De første tegn på denne infeksjonen er vanligvis intens kløe i og rundt lysken og rumpe, spesielt i områder med hudfolder og noen ganger strekker seg nedover lårene. Områder med betennelse er sannsynlig å dukke opp, etter hvert utvikler seg til røde, skjellende renner.

Ringorm

Tinea corporis vanligvis først dukker opp som et mål formet utslett eller annet sted på stammen av kroppen. Det kan være et enkelt område av hudirritasjon eller flere slike utslett. Den største delen av irritasjon og kløe i disse utslett er på sin ytre omkrets; huden på innsiden av ringformet utslett kan forbli upåvirket.

Diagnose

Leger ofte diagnostisere de forskjellige former av ringorm utelukkende på basis av en visuell undersøkelse av lesjoner. Dersom legen er usikker på årsaken til utslett, kan han ta en hud skraping slik at den kan studeres mikroskopisk for å finne ut aktivt om en soppinfeksjon er til stede.

Behandling

Ringorm i alle dens ulike former behandles vanligvis med aktuelle soppdrepende kremer eller salver. Det er viktig å holde infiserte områder rene og tørre. Unngå all kontakt med andre som alle former for ringorm er svært smittsom.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

Hvor å Sjekk for flåttbitt


Komme ut i høyt gress og skog i løpet av våren og sommeren kan være noen av de beste opplevelsene i livet ditt, men det kan også utsette deg for flått. De små, parasittiske insekter klinke til bar hud og klær og lever av blod. Flått bære sykdommer, så det er viktig å se etter biter følgende utflukter der flått kan leve.

Flått lever i woody eller gras miljøer der det er tilgjengelig fuktighet. Flått kan også trives på kjæledyr, så se ditt kjæledyr for tegn på angrep for å holde skadedyr ut av hjemmet.

Hvor å Sjekk for flåttbitt

•  Bruk lyse klær med lange ermer og buksebein når du gå på tur i skogen eller langs gresskledde stier. Dette kan tillate deg se flått krypende på klærne og varsle deg å se etter biter. Sjekke kroppen nøye hvis du legger merke til små, svarte prikker krypende på lyse klær. Tuck bukser ben i sokkene så flått vil ha en vanskeligere tid å få på huden din.

Bruk en håndholdt eller full-body speil for å se etter flått hvis du tror du kan ha blitt utsatt for. Helt kle av slik at du kan sjekke alle områder av kroppen din.

Sjekk områder av kroppen der det er hudfolder og steder for flått å skjule. Dette vil omfatte armhulene, navler, waistlines, under BH-stroppen og band, ryggen av knærne, bøye av albuen, mellom beina og langs området der strikken av truser og truser kan ri. Sjekk også områder som omfattes av hår og rundt ørene med en fin tann kam.

Fjern eventuelle flått du finner. Hvis flåtten er fortsatt festet til kroppen din, fast grep flåtten med pinsett så nær flåtten hodet som du kan få. Trekk opp i en fast og jevn måte. Kast av flåtten etter at den er død, muligens i en plastpose for senere identifisering. Rengjør bite området med såpe og vann.

Se etter små røde flekker i hudfolder og områder hvor klær gnir. De røde prikkene kan indikere et flåttbitt. Vask potensialet bite med varmt såpevann og behandle med en ispose på om det er smertefullt. Du kan bruke et antihistamin krem ​​hvis bittet klør.

Oppsøk lege hvis du utvikler influensaliknende symptomer - en "blinken" utslett eller såre muskler.

Hint

  • Bruker insektmiddel hvis du planlegger å være i et område der flått levende. Hvis du ikke ønsker å bruke DEET repellents, bruker peppermynte eller rosmarin eterisk olje. Neem olje er en annen nyttig frastøtende.
  • Sjekk kjæledyrene også. Spray kjæledyr med frastøtende eller bruk loppe og krysser halsbånd.
  • Ikke klem på midten av flåtten. Det kan presse forurensede væsker i kroppen din.

Informasjon om tropiske Skin Disease

The American Academy of Dermatology varsler reisende om sju hudsykdommer som ofte oppstår i tropene. Parasittinfeksjoner hos mennesker som bor i og besøker land og stater som ligger 1,621.5 miles nord eller sør for ekvator inkluderer snikende utbrudd, jiggers (dvs. tungiasis) og kutan myiasis. Fungal tropiske hudinfeksjoner inkluderer sporotrichosis, kromomykose, tinea nigra og hvit og svart piedra. Effektive behandlinger finnes for hver tilstand bortsett kromomykose.

Creeping Eruption

Hakeorm infeksjoner føre snikende utbrudd. Ormene 'larver kommer fra avføring og leve i fuktig, varm sand eller jord. Folk plukke opp hookworm infeksjoner ved å gå barbent i områder der hookworm larver lever eller håndtering av sand eller jord med bare hendene. Den første infeksjonen produserer kløende nupper på og rundt området der larvene kom inn i kroppen, og ubehandlet snikende utbrudd kan utvikle seg til en full blåst tarm hookworm infeksjon. Leger foreskrive tiabendazol (Mintezol fra Merck) eller albendazole (Albenza fra GlaxoSmithKline) for å behandle snikende utbrudd.

Jiggers

Kjent medisinsk som tungiasis, bør tropiske jigger infeksjoner ikke forveksles med chigger biter. Chiggers er Trombicula alfreddugesi larver. Jiggers finnes kvinnelige sandlopper (Tunga penetrans) som hule i huden av folks føtter og leggene med det formål å legge eggene sine. Jiggers som tar rot heve hvite lesjoner med svarte prikker i sine sentre som kan forårsake intens smerte og kløe. Alternativer for behandling av jigger infeksjoner inkluderer kirurgisk fjerning, kvelende lopper ved å dekke den svarte prikken (dvs. loppeluft hull) med en lufttett voks dressing, eller bruke tiabendazol, ivermectin (f.eks Stromectol fra Merck) eller metrifonate krem. Ubehandlet jigger infeksjoner kan føre til utvikling av stivkrampe, cellulitt og koldbrann.

Kutan Myiasis

Kutan myiasis oppstår når larvene av bot fluer, grønne fluer, knott eller fluer som beiter i hovedsak på sløsing med kyr og hester inn folks hud. Poenget med oppføring kan være et sår eller sår. Personer med kutan mysiasis utvikle rød, hevet støt på huden sin. Som med jigger relaterte lesjoner, støt forårsaket av kutan mysiasis har små åpninger i midten som tjener som luftehull for parasittene. Ta ivermektin tabletter vil drepe fly larver, men fysisk fjerning av larvene er også nødvendig. Vanligvis vil klemme kulen beveger larvene nær nok til overflaten av huden for å gjør det mulig å trekke ut larver. Larver som nå modenhet vil bryte fri fra huden.

Sporotrichosis

Soppen Sporothrix schenckii forårsaker sporotrichosis. Folk blir infisert med soppen når de håndterer eller børste mot planter der soppen vokser, og soppen kommer folks hud gjennom riper eller kutt. Den primære symptom på sporotrichosis er en serie av smertefri, rosa-lilla kvise-lignende støt som sprer og brast åpen etter en uke eller to. Når humper åpne, de slipper soppsporer som kan forårsake lungeinfeksjoner, inkludert lungebetennelse. Leger foreskrive itrakonazol (f.eks Sporanox fra Ortho McNeil Janssen) for å behandle sporotrichosis som forblir i huden. Amfotericin B (f.eks Fungizone fra Apothecon) kan behandle sporotrichosis som har spredt seg til lungene, og pasienter som ikke responderer på itrakonazol kan ha nytte av å ta kaliumjodid (f.eks Iosat fra Anbec).

Kromomykose

Sopp som vokser på palmer og Mimosas forårsake et flertall av tilfellene av kromomykose. De vanligste infeksjoner involvere Fonsecaea pedrosoi og Cladophialophora carrionii, og infeksjoner kan ta mange år å gi symptomer. Når folk gjør viser symptomer på kromomykose, utvikler de store, misfargede, drenering knuter og lesjoner. Eliminere infeksjonen ofte viser seg vanskelig, og folk med kromomykose har en økt risiko for andre hudinfeksjoner og potensielt fatale hjerneskader. Medisiner som brukes til å behandle kromomykose inkluderer itrakonazol, amfotericin B, posakonazol (Noxafil fra Schering-Plough), terbinafin (f.eks Lamisil fra Novartis) og flucytosine (Ancobon fra Valeant).

Tinea Nigra

Forårsaket av en infeksjon av soppen Hortaea werneckii, er tinea nigra preget av misfarging av flekker av hud. Vanligvis, håndflatene eller fotsålene blir brune eller svart etter at du har håndtert rotting tre eller gikk over bakken dekket i råtnende plantemateriale. Uten behandling sprer tinea nigra, men fortsetter å produsere ingen andre symptomer enn formørket hud. For å klare opp tinea nigra, folk trenger å bruke salve som inneholder resept-styrke mikonazol (f.eks Vusion fra Stiefel Laboratories), ketokonazol (f.eks Nizoral fra Ortho McNeil Janssen) eller salisylsyre.

Hvit og svart Piedra

Du utvikler hvit eller svart piedra når soppen Piedra hortae koloniserer hårsekker. Avhengig av belastningen av soppen, koloniene heve hvite eller svarte knuter ved foten av individuelle hår, og infeksjoner kan passere fra person til person på kammer og hårbørster. Knuter ikke produserer smerte. Eliminere infeksjonen krever vanligvis kutte av håret i det infiserte området - vanligvis hodebunnen - og tar terbinafin.

Hva er årsakene til thining Hair?

Tynning av hår er et svært vanlig fenomen finnes nesten i alle personer i en periode av sitt liv. I de fleste tilfeller er håravfall fulgt av hårtap, også kjent som alopecia, som er en tilstand hvori det er håravfall fra ulike deler av kroppen, slik som armer, hode og ben. Tynning av hår er like utbredt hos begge kjønn, men generelt varierer fra person til person. Det er ulike faktorer som fører til fortynning av håret. Noen av de mest vanlige forhold er belyst og diskutert nedenfor.

Genetiske og arvelige faktorer

Enkelte arvelige faktorer har vist seg å være en av de viktigste bidragsyterne mot tilstanden fortynning av håret så ofte folk arver håret tynning fra sine forfedre. En av de mest vanlige eksempler på tynning av hår på grunn av arvelige faktorer er androgen alopeci, som er en tilstand hvor en person erfarer tynning av hår som starter fra de laterale sidene av hodet, som langsomt utvikler seg til andre deler av kroppen, så vel.

Alder

Age of en person er også en av de viktigste faktorene som fører til fortynning av håret. Enkeltpersoner ofte opplever thinning av hår som gradvis øker med framdrift alder. Den naturlige prosessen med fortynning av håret starter vanligvis mellom 45 og 50 og er like utbredt i både menn og kvinner. Som det er en naturlig prosess, kan man ikke ta noen forholdsregler for å hindre prosessen med tynning av hår.

Medisiner og medisinske forhold

Ifølge den ledende helse nettstedet Wrongdiagnosis, visse medisiner som catapres, også kjent som klonidin tabletter, vanligvis brukes til å behandle medisinske tilstander som nevropatisk smerte og søvn hyperhidros, blir ofte ansett for å være faktorer som forårsaker thinning av hår i enkeltpersoner. Også, kjemoterapi teknikk som brukes for å behandle pasienter som lider av cancer, ofte resulterer i fortynning og tap av hår.

Også visse medisinske tilstander som hypotyreose (mangel på skjoldbruskkjertel hormon), sekundær syfilis og cellulitt ofte føre til fortynning av håret.

Stress og nervøsitet

Ifølge en artikkel publisert i "Hair News" magasin, skrevet av Dr. Alan Bauman, som er eier av Bauman Medical Group, nervøsitet og stress ofte spille en viktig rolle i å forårsake thinning av hår i individer, og prosessen med håret tynning vanligvis skjer i et raskere tempo hos individer fører en stressende liv enn i individer som fører et mindre stressende liv.

Andre felles faktorer

Diverse andre felles faktorer som eksponering for forurensning, infeksjoner som svart prikk, vitamin og jern mangler, kjemikalier som er tilstede i balsam og sjampo, dårlig kosthold blant andre er ofte ansett for å være viktige faktorer som bidrar til prosessen med tynning av hår i enkeltpersoner.

Hva gjør Alopecia ut?

Hva gjør Alopecia ut?


Alopecia (hårtap), avhengig av type, har vesentlig forskjellig utseende og årsaker. Det påvirker mennesker i hver rase og kjønn, og på et tidspunkt, vil 2 prosent av den amerikanske befolkningen lider av minst en form for alopecia. Håravfall ikke bare påvirke menn, enten; i henhold til den amerikanske Håravfall Association, er over 40 prosent av alopecia tilfeller tilskrives kvinner.

Alopecia areata (AA)

Alopecia areata (AA) er små, runde, flekkvis håravfall. Dette hårtap kan tilskrives alt fra stress (telogen effluvium) til sopphodebunnen infeksjoner som for eksempel svart prikk ringorm. De berørte områdene er ofte tynning eller helt skallet. Disse områdene er også glatt uten skorper, inflammasjon eller rødhet. Hvis det er noen skalering eller infeksjoner som forårsaker skade på follikler, vil det føre til permanent hårtap. Denne tilstanden kalles spesifisert alopesi med arrdannelse (arrdannelse alopecia).

Alopecia Totalis (AT)

Alopecia Totalis er den andre alopecia areata type. AT er antatt å være en autoimmun sykdom, og det påvirker håret på hodebunnen bare. Den ene tegn på AT, er totalt hårtap fra hodebunnen. Denne typen hårtap kommer rett mellom alopecia areata (AA) og alopecia universalis (AU) i alopecia areata gruppen.

Alopecia Universalis (AU)

Alopecia Universalis tilhører gruppen av alopecia areata lidelser, men det er den sjeldneste av dem alle. Alopecia Universalis er totalt hårtap fra hele kroppen. Ofte folk med denne formen for alopecia er født på denne måten, fra en egenskap arvet ofte kalt "hårløse" genet. Andre utvikler AU som en komplikasjon av vitiligo.

Androgen alopeci

Androgen alopeci er også kjent som mannlig mønster Hårtap. Til tross for den definisjonen, både menn og kvinner rapporterer denne type hårtap. Mann mønster Hårtap, er tap av hår fra follikler som er kontrollert av androgener (mannlige hormoner). Håret begynner å falle tilbake i en 'M' form fra hårfestet, og holder viker tilbake til det danner en hestesko mønster av hår rundt sidene og baksiden av hodet. Dette hårtap kan observeres som bare tynning i de berørte områder eller et fullstendig tap av hår i de samme områdene.

Traction alopecia

Traction Alopecia er forårsaket fra håret blir dratt for hardt. Denne typen alopecia former etter at håret trekker fra folliklene sammen med pære. Hår trukket på denne måten kan skade hårsekkene forårsaker hårtap og tynning. Kjennetegnet av traction alopecia er tynt hår starter fra frontal hårfestet, avtagende tilbake. Dette er vanligvis sett på folk som bruker stramme hestehaler eller cornrows.

Hva HPV warts ser ut

Humant papilloma virus (HPV) har mer enn 100 forskjellige stammer, mange av dem forårsaker vorter. Forskjellige stammer forårsake forskjellige typer vorter. Vorter er hud-farget utvekster på huden som er ikke-kreft og ofte forårsaker ingen ubehag. Det er fem hovedtyper av vorter: vanlig, foten, Flat, subungual / periungual og genital. Fordi HPV er et virus, kan det ikke kureres, men for mange mennesker infeksjonen er ryddet av kroppen uten behandling.

Vanlige vorter

Vanlige vorter vokser på fingrene og føler grov. De kan ha små svarte prikker, som er små klumpete blodkar. Vorter trenger ikke å bli fjernet, men kan være hvis du ikke liker hvordan de ser eller føler. Behandling kan hindre deg fra å spre smitte til andre deler av hånden eller til andre mennesker. Når huden har blitt skadet og er brutt (som med et kutt eller skrape), er det lettere for viruset å trenge inn i kroppen og for noen andre å bli smittet.

Fotvorter

Vorter på føttene er vanligvis referert til som plantar warts. Disse warts vanligvis vokser på hæler eller ballene av føttene. Plantar warts er vanligvis hard, flat og kan føle kornete. Plantar warts også utvikle levret blod fartøy som vises som prikker som er noen ganger referert til som vorte frø. Fotvorter kan vokse i klynger kaller mosaikk vorter. Vorter på føttene kan være mer smertefullt enn i andre områder fra trykket av foten.

Flate vorter

Flate vorter forekommer hyppigst hos barn, men kan sees i voksne. De vokser i klynger og oftest vises på hode og ansikt. Flate vorter vises mindre og smidigere enn vanlige eller fotvorter.

Subungual og periungual Vorter

Vorter under neglene kalles subungual; warts henhold tåneglene kalles periungual. Vorter under neglene er vanskeligere å behandle enn andre vorter fordi deres plassering gjør det vanskelig å nå dem. Hvis disse warts vokse ukontrollert, kan de forårsake neglene å gå av. Disse warts er lik i utseende til vanlige vorter.

Kjønnsvorter

Genital warts vises på genitalia inkludert på vulva, cervix, penis, pungen, lysken, låret, vagina eller anus. Vortene kan være enkle eller i klynger. De kan heves eller flat og ofte likne blomkål. Ubehandlet genital warts kan fortsette å vokse, men vil aldri føre til kreft; enkelte stammer av seksuelt overførbare HPV forårsake kjønnsvorter, men andre stammer kan føre til kreft.

Typer HPV

Humant papillomavirus spres ved hud-til-hud kontakt. Viruset har mer enn 100 forskjellige stammer. Mange forårsake vorter, som er noncancerous vekster. Noen stammer forårsake celleforandringer som kan føre til visse typer kreft.

Vanlige vorter

Vanlige vorter vokse mest på hender og fingre i områder der huden har blitt brutt og infeksjonen kan gå inn i kroppen. Disse vortene har ofte svarte prikker, som faktisk blodkar.

Plantar warts

Plantar warts vokse på fotsålene. De er vanligvis flat fra presset av å gå, og de kan ha svarte prikker som ligner på vanlige vorter.

Flate vorter

Flate vorter er mindre enn vanlige eller fotvorter. De vanligvis vokser i klynger, og hos voksne, kan være knyttet til barbering irritasjon.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter kan vises på penis, vulva, lyske eller lår, eller i anus eller vagina. De er hudfarget, kan vises alene eller i klynger og ofte likne blomkål; de er vanligvis smertefri.

Kreft

Noen stammer av HPV kan forårsake forandringer i livmorhalsen som til slutt kan bli livmorhalskreft hvis ubehandlet. Mindre vanlig, kan HPV forårsake vulval, vaginal, anal eller penile kreft.

Vaksine

En vaksine er tilgjengelig for å beskytte mot fire stammer av HPV: to som forårsake kjønnsvorter og to som forårsaker livmorhalskreft.

Tegn og symptomer av humant papillomavirus Vorter

Humant papillomavirus (HPV) infeksjon kan inngås av en av mer enn 100 relaterte HPV. Viruset inn i kroppen gjennom huden mot hud kontakt med en infisert person. Selv om utseendet på warts kan betegne en HPV-infeksjon, noen mennesker ikke utvikler vorter eller andre lesjoner. Det finnes ingen kur for en HPV-infeksjon, men behandlingen innebærer å fjerne vorter.

Kjønnsvorter

Symptomer på kjønnsvorter omfatter utseende av flate lesjoner, en brak som har utseendet av blomkål eller et fremspring som er festet til huden av en liten stilk-lignende stilken. Kjønnsvorter er myke og hudfarget. Disse warts vanligvis ikke føre til kreft og er ikke forbundet med ubehag eller smerte. Kvinner merker vorter oftere på vulva, men vortene kan også vises på livmorhalsen, i skjeden eller i nærheten av endetarmen. Menn merke vorter på tuppen av penis, i pungen eller nær rektum. Disse warts er mindre vanlig hos menn. Sjelden, kan genital warts utvikle seg i munnen eller halsen hvis du ble smittet av viruset gjennom oral sex med en infisert person.

Vanlige vorter

Vanlige vorter er grov, hevet støt med små svarte prikker på overflaten. Vanlige vorter vises på hender, fingre og rundt fingernegler. Disse warts er hudfarget, hvit, rosa eller brun og kan oppstå som en enkelt vorte eller i en gruppe av vorter. Fordi denne lesjon er et hevet område av huden, kan det bli skadet. Vanlige vorter kan være smertefullt, men vanligvis ikke vises på folk etter 20 år.

Plantar warts

Disse vorter vises på områder som ofte under trykk, slik som hælen eller ball av føttene. Disse lesjonene er harde, kornete vekster som kan forårsake ubehag eller smerter og er vanligvis sett på barn eller tenåringer. Disse vorter er hudfarget eller lys brun og kan ha små sorte punkter på overflaten av vorten. Plantar warts er ikke kreftfremkallende lesjoner.

Flate vorter

Flate vorter er mer vanlig hos barn og tenåringer. Disse lesjonene vises på ansikt, hals, hender, håndledd, albuer og knær. Symptomer på flate vorter inkluderer lesjoner som er flat, hevet og mørkere enn din vanlige hudfarge. Disse vorter er jevnere og mindre enn de andre typer vorter forårsaket av HPV.

Andre lesjoner

HPV kan føre til forstadier til kreft på livmorhalsen eller skjeden. Disse lesjonene er oftest oppdaget av en Pap test, som undersøker celler hentet fra skjeden og livmorhalsen. Lavgradige lesjoner løse uten behandling, mens høy grad av lesjoner kan bli til kreft i livmorhalsen, skjeden eller vulva. Ifølge Mayo Clinic, HPV-infeksjoner forårsake nesten alle tilfeller av livmorhalskreft.

Feltet Vision Test

Den komplette visuelle feltet, sett fra begge øynene samtidig, omfatter den sentrale, eller foveale, visjon, som vi ser det skarpeste detalj, og det perifere, eller på siden, visjonen. Manuelle og datagenererte visuelle felttester kan utføres for å se etter hull i sidesynet som kan indikere øyesykdommer som makuladegenerasjon og glaukom, nervesystemet problemer på grunn av hjerneslag, hodeskader, svulster, hjernen hevelse, eller en hvilken som helst tilstand som forårsaker dårlig sirkulasjon til hjernen.

Konfrontasjon Test

Konfrontasjonen test, gitt av en lege eller tekniker, innebærer sakte beveger en finger eller hånd fra de fire ytre områdene av perifer feltet i hvert øye mot midten av synsfeltet, og deretter tilbake fra midten til ytterkantene. Pasienten blir bedt om å fokusere på nesen av personen som administrerer testen og signal så snart finger eller hånd vises i synsfelt.

Amsler Grid

Denne testen sjekker macula visjon om å oppdage tegn på macula degenerasjon. Pasienten blir bedt om å fokusere på en svart prikk i midten av et rutenett og varsle legen dersom dot ikke kan sees eller hvis rutenettlinjene ser uskarpt eller forvrengt og vises ikke rett.

Perimetri Testing

Datastyrt statisk perimetri testing og kinetisk perimetri testing henholdsvis utnytte stasjonære og bevegelige blinkende lys som er sett mens du ser inn i en skålformet instrument som kalles en omkrets. Pasienten trykker på en knapp hver gang et lys flash er sett, og en utskrift generert etter testen indikerer et tap av synet i områder hvor lysene ikke ble sett.

Tangent Screen Test

I denne testen, som bruker en skjerm som ligner en blinken, er forskjellig størrelse gjenstander på spissen av en stav beveges over skjermen fra den ytre kanten til midten, med pasienten signalering så snart en gjenstand er sett. Punktet hvor hvert objekt kommer inn i pasientens synsfelt er markert på skjermen, og hvert tidspunkt blir deretter koblet til å danne en skisse av pasientens visuelle feltet.

Frekvens Dobling Analyse

Ved hjelp av en skimrende rutenett av lys for å sjekke områder av perifere og sentrale synsfelt, gir denne testen en mer nyttig metode enn statisk perimetri testing eller kinetisk perimetri testing for å diagnostisere tidlig glaukom eller synsnerveskader.

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment


Du kan ha klarere visjon hjelp av en naturlig øye flytere behandling. Et øye floater kan fremstå som en snirklete linje, eller svart prikk som vil flytte rundt som du beveger øynene. Aldring forårsaker øye flytere. Som en person blir eldre, et stoff som er kjent som glasslegemet som normalt finnes i øynene, og er lik til gelé i tekstur, begynner å bli mer lik en væske. Dette fører til at fibrene i glasslegemet til å holde sammen. De deretter flyte kontinuerlig rundt i glasslegemekaviteten. Dette fører til en skygge effekt på netthinnen, som en person vil se så flytere. Diabetisk retinopati fører også øye flytere. Eye traumer, komplikasjoner fra kataraktkirurgi, og nærsynthet er også risikofaktorer.

Hvordan forbedre Vision Ved hjelp av en Natural Eye flytere Treatment

Trykk lett håndflatene mot øynene dine. Før du gjør dette, varme hendene ved å gni dem sammen. Deretter holde dem mot øynene i ca 10 sekunder. Gjør dette ca 5 ganger for å gradvis fjerne floaters i øyet.

Øvelse øynene dine. Ser opp på med hodet vendt rett fram taket og rulle øynene rundt i en sirkelbevegelse med klokka og deretter flytte dem rundt mot klokken. Gjør dette ti ganger i hver retning.

Praksis fokusere øynene dine. Dette øyet floater behandling innebærer å holde en gjenstand som et strå i hånden med armen helt ut foran deg. Fokus på halm og deretter gradvis flytte halm mot deg til den er ca 6 inches bort fra ansiktet mens du fortsetter å fokusere på det. Gjør dette 10 ganger.

Gi din templer en massasje. For å gjøre dette øyet floater behandling, satte tommelen knokene på templer og begynne masserer. Gjør dette 20 ganger i hver retning. Gjør det samme på pannen mellom øyenbrynene og på hver side på broen på nesen. Alle disse øvelsene, hvis det gjøres daglig, vil redusere flytere i øyet i ca fire uker.

Tegn og symptomer på en Enebolig Retina

Netthinnen i øyet sender visuelle bilder gjennom synsnerven til hjernen. En frittliggende retina oppstår når netthinnen er revet bort fra sin posisjon på baksiden av øyet. Dette bør betraktes som en medisinsk krise, fordi det vil føre til synstap hvis den ikke behandles raskt. Symptomer kan vises gradvis eller plutselig. Smerte er ikke et symptom på en frittliggende netthinnen.

Flytere

Seeing flytere kan indikere en frittliggende netthinnen, men de kan rett og slett skyldes en separasjon av glasslegemet gel fra netthinnen, en ganske vanlig foreteelse. Floaters kan se ut som små mørke flekker eller mørk spindelvev.

Blinkende lys

Et annet symptom på en frittliggende netthinnen er blinkende lys i sidesynet. Igjen kan dette skje fra glasslegemet gel skille fra netthinnen, eller trekke i det. Noen sier de ser slik lyn.

Svarte prikker

Et stort antall av sorte punkter opptrer over synsfeltet kan indikere en blødning har oppstått forbundet med en frittliggende netthinnen.

Blurred Vision

Plutselig og uforklarlig tåkesyn kan også indikere en frittliggende netthinnen.

Shadows

Symptomer mer definitivt indikerer en frittliggende netthinnen inkluderer en skygge i sidesynet feltet, eller en mørk slør over deler av synsfeltet.

Eye Floater Cures

Eye flytere er definert som grå eller svarte prikker eller strenger som synes å drive rundt når du beveger øynene. De fleste flytere er brakt på når aldersrelaterte endringer gjøre øyet mer væske og små fibre delta sammen og flyte rundt øyet hulrom. Flyteelementet kommer fra en skygge på netthinnen. Oftest floaters er mer en plage enn noe å bekymre seg for.

Hvem får Floater

Som vi alder, våre øyne blir mer utsatt for å endre. Selv om folk over førti er mest sannsynlig å utvikle flytere, er alder ikke den eneste faktoren for sitt utseende. Hvis du opplever øye traumer eller har hatt grå stær operasjon, kan disse endringene i glasslegemet kammer i øyet føre til at du ser mer floater. En annen vanlig tilstand, nær-sightedness, kan også føre dem. Andre risikofaktorer inkluderer betennelse i øyet eller diabetisk retinopati.

Når å se din lege

Det er viktig å erkjenne at nesten alle ser flytere. Men hvis du plutselig oppleve mange nye flytere og blinkende lys i sidesynet, er det viktig at du ringer en øyelege umiddelbart. Selv om det vil være noen smerte involvert, kan disse symptomene være tegn på en rift i netthinnen eller en netthinneavløsning. Hvis ikke behandles, kan disse forholdene føre til permanent skade på syn og blindhet. Det er viktig å oppsøke lege så snart som mulig fordi selv venter noen dager kan føre til alvorlige synsproblemer.

Behandling

I de fleste tilfeller er det ingen helbredelse eller behandling av flytere. Men hvis floaters forstyrre synet ditt, kan legen anbefale at du gjennomgå en prosedyre hvor glasslegemet trekkes fra øyet via en liten, hul nål. Øyelege vil da erstatte den fjernet glasslegemet med en løsning laget av saltvann. Denne prosedyren er risikabelt fordi det kan indusere grå stær eller netthinneavløsning og ikke alltid fjerne alle flytere.

Tegn og symptomer på Eye Migrene

Tegn og symptomer på Eye Migrene


Et øye migrene kan også bli kalt en okulær migrene eller en oftalmisk migrene. Det er forårsaket av en innsnevring av blodårene som fører blod til øyet, og det kan vare alt fra fem minutter til 30 minutter. Et øye migrene som påvirker det ene øyet kalles en retinal migrene, mens et øye migrene som påvirker begge øyne kalles en migrene med aura. Denne tilstanden kan bli forvekslet med en strek eller med andre alvorlige forstyrrelser, og fullstendig å identifisere de tegn og symptomer vil føre til en raskere diagnose.

Midlertidig synstap

Ifølge WebMd.com, om lag 50 prosent av personene som har et øye migrene vil lide fullstendig synstap på det ene øyet. Selv om dette er skremmende, er dette symptomet midlertidig, og et permanent tap av syn er svært sjeldne. I tilfelle av en migrene med aura, vil dette påvirke begge øyne.

Skotomer

Skotomer er tomme eller svarte prikker i synsfeltet som kan oppstå under et øye migrene. De er vanligvis jevn og okkupere en plass i sentrum av ditt syn, raskt voksende større.

Scintillations

Scintillations er sterke blinkende lys som kan krysse din visjon hvis du har et øye migrene. De er ofte koblet sammen med skotomer. Disse lysene kan synes å være flimring eller de kan synes å være på vei i en sikk-zagging linje.

Forvrengt syn

Et øye migrene kan føre til en forvrengning av syn, og øynene dine kan være å gi deg informasjon som du vet ikke er sant. Et objekt kan synes å være større eller mindre enn den er, eller du kanskje ikke være i stand til å bedømme avstander. Rette linjer kan synes å vakle eller til å bli buet. Din visjon kan også synes å være uklare.

Hodepine

Ifølge WebMD.com, 41 prosent opplever en hodepine i løpet av synstap hos en okulær migrene, mens 25 prosent opplever en hodepine før eller etter synstap oppstår.