Digidexo.com

Midje Massasje Belte

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

Nesten alle elsker en massasje, men noen ganger du ikke kan finne en villig partner for å levere varene. Det er der en vibrerende massasje belte kan komme godt med. Bruk den til å berolige såre, verkende muskler på hofter, midje, lår og armer, eller bruke den til å styrke dem. Du må manuelt skifte massasje belte til hver kroppsdel, mens en automatisk tidtaker teller minutter aktivitet. Så, når du trenger en massasje, er en vibrerende massasje belte klar når du er; og, for mellom $ 25 og $ 80, det er en for omtrent alle.

Hvordan bruke en vibrerende Massasje Belt

•  Sitt i en komfortabel stol eller lå på en seng der du kan ha tilgang til en stikkontakt. De fleste modellene har en elektrisk ledning festet, men noen modeller kan skilte med fjernkontroll evne.

•  Pakk vibrerende massasje belte rundt såre eller slitne muskler. Ved design, kan du bare massere en kroppsdel ​​om gangen. For eksempel, hvis du ønsker å massere begge armene, vikle belte rundt den ene armen og når du er massasje er over, pakke den og flytte beltet til den andre armen, eller til en lavere posisjon på samme arm.

Slå av innstillingen til ønsket intensitet. De fleste merker av vibrerende massasje belter tilbyr multi-speed funksjon. Velg ditt nivå av massasje intensitet.

Fest forlengelsesbelte for å imøtekomme hofter og midje. Når du er klar til å ha hoftene eller midjen massert, feste skjøte beltet slik at den kan passe rundt disse områdene. Pakk utvidelse belte på ønsket område og operere som ovenfor.

Hva er de helsemessige fordelene av en oscillerende massasje?

Hva er de helsemessige fordelene av en oscillerende massasje?


Massasje er en helbredende verktøy som er blitt brukt i tusenvis av år. En oscillerende massasje gir periodiske vibrasjoner gjennom massasje maskiner. Denne typen massasje kan oppnås med et belte, stol eller madrass, avhengig av de områdene du ønsker å behandle.

Oscillerende Massasje Belt

Oscillerende massasje belter øker blodgjennomstrømningen og oksygenering, forbrenne kalorier og relaxe dype vev, ifølge Oscillerende Massasje Belt. Selskapet sier giftstoffer fjernes fra områder hvor beltet er plassert, typisk rundt midje, lår og rygg. En oscillerende massasje belter er gunstig før eller etter en treningsøkt for å løsne musklene og forebygge muskeltretthet eller smerte.

Oscillerende Stoler

Langvarig sitting kan føre til ubehag og noen ganger alvorlige ryggsmerter, særlig for kontorarbeidere. En oscillerende massasjestol slapper musklene og lindrer ryggsmerter og tretthet. Ifølge Office Chair Review, massasjestoler avlaste stress. Enkelte selskaper tilbyr dem til ansatte.

Oscillerende Massage Madrass

Ifølge Ensuena, de helsemessige fordelene av oscillerende massasje er betydelig, selv i 15-minutters økter. Oscillerende massasje reduserer kortisol, stress hormon som dreper celler som er viktige for immunitet. Madrasser med innebygd oscillerende massører hjelp med søvnforstyrrelser og med sirkulasjonsrelaterte lidelser som rastløse ben syndrom.

Slik kjøper du en Midje Trimmer

Slik kjøper du en Midje Trimmer


Hvis du er i markedet for en midje trimmer, er det visse kvaliteter som du vil ønske å se etter i midjen trimming produkt som du til slutt kjøpe. Denne artikkelen vil diskutere hva du skal se etter i en midje trimmer og enkelte merker du bør vurdere.

Slik kjøper du en Midje Trimmer

Du vil ha en midje trimmer som er slitesterk og behagelig. Ifølge over tretti kunder på Amazon.com, en midje trimmer at mange kunder synes å være ganske fornøyd med er et produkt kalt Valeo Neopren Midje Trimmer. Totalt vurderinger gjennomsnitt ut til fire stjerner, med de fleste av kunde anmeldere gir dette midje trimming produktet fem stjerners anmeldelser og fire stjerners anmeldelser. Hva kundene rapportere fornøyd om denne spesielle midje trimmer er det faktum at mens er ikke noen mirakuløse "kur" for å bli kvitt magefett, er det et nyttig verktøy å bruke mens du trener for å forbrenne flere kalorier, og selv å miste en noen inches rundt midjen. Noen kunder rapporterer at de bærer sin Valeo Neopren Midje Trimmer hele tiden, ikke bare under sine treningsøkter, som en effektiv måte å flate abs hele dagen. (Kundene som gjør denne rapporten at det ikke buler eller vise under klærne, noe som gjør det ideelt for dette formålet.)

McDavid Waist Trimmer er også godt gjennomgått på Amazon.com. Men selv om de er positive, er det også viktig å merke seg at det kun er to kundevurderinger oppført på tidspunktet for denne artikkelen publikasjon.

Du kan også være lurt å vurdere å kjøpe Bally Slankere Belt med glidelås. Det er nesten like mange Amazon.com kunde anmeldelser for denne midje trimmer som det er for Valeo Neopren Midje Trimmer, og de fleste av dem er positive. Mange av kundene liker å bære denne midje trimmer belte hele dagen lang. En kunde selv rapporterer sove i det! Noen kunder er ikke gal om gummimaterialet i indre fôr, som de sier det gir dem et utslett når de svetter under sine treningsøkter.

Hint

 • Flere kunder også påpeke at disse midje trimmerne kan bare gjøre jobben sin hvis du også kosthold og mosjon. Med andre ord bør en midje trimmer anses som et supplerende produkt i noen realistisk vekttap plan, ikke en total løsning for å oppnå ens vekttap mål.

Hvordan bruke en Midje Trimmer å miste Belly Fat

Hvordan bruke en Midje Trimmer å miste Belly Fat


En neopren midje trimmer belte hjelper deg å kaste overflødig vann under en treningsøkt. Som beltet varmer opp under trening, vil du svetter mer. Hvis du har en utstående mage, en midje trimmer, i forbindelse med et sunt kosthold og en daglig mosjon rutine, kan hjelpe deg å miste magen fett. Midje trimmerne er tilgjengelig som wrap-around belter og pull-up belter.

Hvordan bruke en Midje Trimmer å miste Belly Fat

•  Pakk midje trimmer rundt midjen din før du kler. Hvis du har en pull-up belte, gå inn i midje trimmer før du setter på klærne. Beltet bør passe godt stramt og tett rundt midjen og korsryggen.

Bruk komfortable klær, som atletisk bukser, over beltet. Ikke brette klær inn i beltet.

Utfør øvelsen rutine mens iført beltet. Jo mer intens trening, jo varmere beltet vil bli, og jo mer du vil svette. Kombiner kardiovaskulære øvelser med crunches, planker og standard sit-ups.

Fjern midje trimmer etter ditt treningsprogram. Håndvask trimmer, og legg den på et flatt underlag til tørk.

Hint

 • Kjøpe to midje trimmere, slik at du kan bruke ett, mens den andre er tørking.
 • Ikke legg midje trimmer i vaskemaskinen fordi det kan skade neopren. Elektriske tørketromler og strykejern vil smelte materialet.

Oriental Waist Slimming Teknikker

Oriental Waist Slimming Teknikker


En tynnere midje sørger for generelt god helse, mens en større midje fører til helseproblemer, som for eksempel diabetes. Ifølge The Med Guru, har Japan startet et program for å måle midjen av eldre japanske borgere i et forsøk på å forbedre helsen. Siden livet er en faktor av god helse og velvære, vel vitende om teknikker som brukes for midje slanking i asiatiske land, der den gjennomsnittlige midje størrelse er mindre enn vestlige land, kan hjelpe enkeltpersoner miste inches fra midjen sin.

Herbal Kapsler

Kina bruker urte kapsler eller piller for å arbeide med generell slanking, inkludert slanking av midjen. Disse urtemedisiner er kosttilskudd som hjelper kroppen fordøye mat og bryte ned fett. Siden urte kapsler er ikke medisinske produkter, helseundersøkelser ikke utføres og effektiviteten i midje slanking er ukjent.

Japansk Midje-Slimming Pute

Den japanske midje-slank pute er en øvelse pute. Personen sitter på pute, og deretter flytter den til venstre og høyre. Bevegelsen er lik den som brukes med en hula hoop.The puten er laget for å bedre holdning og stramme musklene i midjen.

Midje-Slimming Belter

Midje-slanking belter er laget for å hjelpe kroppen målet problemområder. Beltene kommer fra Korea og Kina. Vanligvis er den beltet bæres under trening for å øke effektiviteten. Utover grunnleggende slanking, beltet også er laget for å bidra til å støtte ryggen, som gjør det til et godt valg for alle som ønsker en slankere midje og har ryggsmerter.

Om Neopren midje Støtter

Neopren midje støtter er slitt for å gi en stiv støtte til korsryggen og sacrum områder av lav rygg. Disse områdene er mest utsatt for skader og kroniske korsryggsmerter fra skader fra sport, arbeid eller bilulykker.
Prisene varierer fra $ 4,99 til $ 36 online. Waist støtter kan også kjøpes fra sportslige gode, massasje- forsynings utsalg og fra enkelte apotek og fysioterapi klinikker. Kontakt legen din hvis du opplever alvorlige ryggsmerter som hindrer deg fra å fungere hjemme eller på jobben.

Identifikasjon

Neopren midje støtter generelt er en wrap-around band som fester rundt midjen med borrelås for sikker støtte og lett komprimere lav rygg å avlaste eller redusere ryggsmerter. Det kan være anbefalt av en lege, fysioterapeut eller kiropraktor for å hjelpe en pasient beskytte henne lav rygg mens helbredelse fra en skade.

Funksjon

En neopren midje støtte gir en lett komprimering og rigid støtte til korsryggen og sacrum å lindre kroniske korsryggsmerter fra dårlig holdning, lav rygg belastning eller skade. Sacrum er avflatet, Mager "sadel" ved bunnen av ryggraden som er lett avrundet når vi sitter i en stol. Gjør du det kan lett føre til kroniske korsryggsmerter. Ved å bruke en neopren midje støtte, kan en person lage en høyere holdning som ikke vil tillate den lave tilbake til runde og skape mer smerter i korsryggen eller sacrum områder av lav rygg. Midjen støtte gir fast støtte til personen utvikler muskel funksjonell styrke for å beskytte ryggen mot ytterligere skade eller smerte.

Funksjoner

Neopren midje støtter er vanligvis lett, bred og festet med borrelås faner. De kan rengjøres med en myk klut og såpevann. Det finnes forskjellige versjoner av neopren midje støtte som inkluderer tyngre versjoner for bruk på jobb i en industriell setting eller lettere, tynnere versjoner for skrivebordsarbeid. Det finnes versjoner som også kan bæres for sportsaktiviteter som vektløfting. Makt løftere, men vanligvis bruker skinn vektløfting belter.

Fordeler

De sacral-illiac ledd som er på hver side av ryggraden er ofte svært mobile etter en lav ryggskade. Det er lett å "gå opp" en hip litt høyere enn en annen mens sitting.Using en neopren midje støtte kan bidra til å holde sacrum i en nøytral posisjon slik at SI leddene er også mer nivå, og dermed bidra til å redusere ryggsmerter.

Betraktninger

Har din lege vurdere deg. Du kan kreve en kiropraktisk justering eller trenger å se en fysioterapeut for å lære spesifikke øvelser som kan forlenge, strekke og også styrke kjernemagemusklene for å redusere ryggsmerter. Avhengig av alvorlighetsgraden av din lave ryggskade, gjør yoga eller fysisk terapi kan hjelpe fart på utvinningen. Spør legen din om iført en neopren midje støtte er hensiktsmessig for din form for skade eller følsomhet.

Advarsel

Ikke anta at ved å bære en neopren midje støtte som din korsryggsmerter vil forsvinne. Normalt vil det kreve en kombinasjon av trening, stressmestring og læring bedre kropp mekanikk for å redusere ryggsmerter. Også, hvis du har en jobb som krever tunge løft, lære av en ergoterapeut hvordan du skal løfte. Bruke ben og magemusklene i stedet for lav rygg kan bidra til å forhindre ryggsmerter.

Forebygging / løsning

Vurdere din jobb og hjemme miljø og redesign områder der du sitter slik at de er ergonomisk. Er føttene flatt mens du sitter og hodehøyde med dataskjermen? Også opprettholde en regelmessig mosjon og strekker rutine av selv 20 minutter om dagen for å holde et fundament av kjernen abdominal styrke og trekkraft gjennom ryggraden for å hindre lav tilbake smerte eller skade.
Grøft høye hæler eller iført en feit lommebok i baklommen; disse vanene opprette en ujevnheter i lav rygg som kan bidra til ryggsmerter over tid. Eksperimenter med forskjellige typer neopren midje støtter å avgjøre hvilken som er best for deg.

Hvordan få en slank midje

Hvordan få en slank midje


En slank midje er ikke bare attraktivt, det er også et tegn på vitalitet og god helse. Ifølge American Heart Association, kvinner med waistlines større enn 35 inches og menn med waistlines større enn 40 inches har økt risiko for diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Å ha en stor midje er også usunt fordi fettet samler rundt organene i buken og legger press på lungene. Å vite hvordan du får en slank midje er en viktig del av å forbedre din helse og oppnå attraktive six-pack abs. Hvis du leter etter måter å få en slank midje, følger tipsene nedenfor.

Hvordan få en slank midje

•  Unngå å spise sent på kvelden. Spis siste måltid minst fire timer før du går til sengs. Spise sent på kvelden, har en tendens til å føre til vektøkning, spesielt i magen.

Gjør både styrketrening og aerobic øvelser. Brenne kalorier og øke muskelmasse er de beste måtene å få en slank midje. Gjøre aerobic øvelser i 20 minutter eller mer minst fem ganger i uken, og gjøre styrke øvelser i minst 30 minutter tre ganger i uken.

Gjør mageøvelser. Få en video eller kjøpe en ab maskin for å bidra til å få en ab workout. Husk at hvis du er overvektig, ab øvelser er ikke nok - du trenger også å gå ned i vekt for å få en slank midje.

Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker, som de forårsaker vektøkning rundt midten. Drikk rikelig med vann i stedet. Vann vil hjelpe detox kroppen din og redusere beholdt vann fra for mye inntak av natrium.

Unngå junk food. Spis en diett høy på protein og komplekse karbohydrater. Velg magre proteiner fra matvarer som fisk og kylling. Komplekse karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker og hele korn brød og korn.

6. Reduser stress. Stress fører kroppen din til å øke kortisolnivå og signaliserer kroppen din til å gå inn i fight-or-flight-modus. Disse effektene, genetisk nedarvet fra forfedrene til å håndtere stress, føre til at kroppen til å øke produksjonen av fett rundt midjen din til å forberede en mulig matmangel.

Kontroller at du får nok vitaminer og mineraler hver dag. Ta daglig kosttilskudd. Vitamin og mineral mangler, spesielt på aminosyrer, kan utløse vektøkning rundt midjen din.

Arbeidet med god holdning. Stående rett opp vil hjelpe din waistline se slankere.

For å gi alle andre forsøk litt hjelp, kan du oppnå bildet av en slankere midje ved å bære et belte eller annet elastisk plagg laget for dette formålet. Bare husk at elastisk er ikke erstatning for Shedding reelle pounds og inches.

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter et treningsprogram og en diett program.

Contour Ab Belt Fakta

Contour Ab Belt er en øvelse enhet solgt via TV infomercials. Produsenten hevder at bare ved å bære den rundt midjen og utfører ingen ytterligere utøvelse, vil det redusere størrelsen av midjen. Produsenten hevder også at det ble utviklet av sveitsiske medisinske fagfolk og brukes over hele Europa, men det er ingen direkte bevis som støtter denne påstanden.

Funksjon

Teorien bak Contour Ab Belt er at de elektriske impulsene lagt frem av enheten når den bæres rundt midjen vil føre til at musklene til kontrakt på egen hånd, noe som vil styrke magemuskler gjennom gjentatte bevegelser som om du var kontinuerlig bøye dem. Jo mer "øvelse" gjentas, jo sterkere musklene vil bli.

Positive effekter

Beltet vil styrke magemusklene over tid. Ifølge ideen Markedsførere hjemmeside, har det vært brukt med hell i helsesektoren yrke å hjelpe pasienter gjenopprette fra skadde magemusklene. Det er også ingen rapporterte bekymringer om sikkerheten av enheten.

Redusere midje størrelse

Mens Contour Ab belte kan styrke magemusklene, det er ingen konkrete bevis på at det vil redusere midje størrelse. Trening er bare én komponent av en abdominal program. For å miste fett, må en skikkelig diett som er lav i fett også følges, og aerob trening må inkluderes. Ellers kan de forsterkede muskler faktisk tjene til å gjøre livvidden økning i størrelse.

Rating

Kunde reaksjon på produktet går skalaen fra strålende kritikker for å fullføre misnøye. My Diet området området gir det en fire-stjerners rating av en mulig fem, men også foreslår å se på andre belter før du kjøper. Diet Spotlight kom til den konklusjon at beltet er bare effektivt for dem som allerede er i god fysisk form.

Konklusjon

Regelmessig bruk av Contour Ab Belt vil tjene til å definere magemusklene, men vil ikke fungerer like godt som en kombinasjon av kosthold og trening når det gjelder å redusere midje størrelse. I tillegg kan kostnaden av enheten være prohibitive for mange mennesker.

Instruksjoner Sauna Belt

The Sauna Belt er en bærbar belte med varmeinnstillinger som, når de brukes, lover en rekke fordeler, inkludert vekttap, muskelavslapning, bedre sirkulasjon og ryggsmerter lettelse. Ligner på en vanlig badstue, bruker Sauna Belt varmen som er tenkt å avgifte kroppen og brenne kalorier gjennom svetting, noe som resulterer i et tap av vekt. The Sauna Belt er mer praktisk enn en tradisjonell sauna fordi det er en lett, bærbar belte som er laget for å passe alle størrelser og slitt overalt.

Strips Sauna Belt På

For å komme i gang med å bruke Sauna Belt, bare pakk det rundt den kroppsdelen som du vil at varmen skal konsentreres om. Hvis du har sensitiv hud, sørg for å pakke inn Sauna Belt rundt klær og ikke direkte rundt huden. The Sauna Belt kan kveiles rundt mage, hofter, lår eller midje. Vær sikker på at beltet ikke er festet på så tett at det kan legges over eller bretter, som det er behov for å bryte helt rundt og passer godt for best resultat.

Plugg i Sauna Belt

The Sauna Belt bruker strøm til å produsere varme og må være koblet til en stikkontakt for at det skal fungere. Pass på at spenningen på pluggen er riktig, og være sikker på at temperaturregulatoren er slått helt av før Sauna Belt er plugget inn.

Skru opp varmen

For å oppnå den raskeste varme opp tid, vrir du temperaturregulator hele veien opp. Huden vil reagere på varmen, slik at det føles varmt å ta på og mer rosa eller rød, men hvis det blir ubehagelig eller føles for varmt, redusere varmen innstillingen. Fortsett å bære Sauna Belt for opp til 40 minutter og være sikker på å aldri overstige en brukstid på 50 minutter eller mer.

Fjern Sauna Belt

Når 40 minutter har gått, slå av temperaturregulator og fjerne beltet. Pass på å koble beltet og deretter legge det flatt ned på et hardt underlag slik at den kan kjøle seg ned. Etter det er avkjølt, tørk den ned med en fuktig klut for å holde den ren og klar for bruk.

Hvordan Flat mage & Trim midje

Flatere mage og trimming midjen din krever tålmodighet og arbeid. Men det er verdt innsatsen. Bortsett fra å skaffe din ideelle kroppen, å miste abdominal vekt senker risikoen for fettlever sykdom og refluks. Det er flere måter å få en flat mage. Nøkkelen er å finne en treningsplan som fungerer for deg.

Hvordan Flat mage & Trim midje

En lavere fettinnhold. Ta hensyn til fettinntak og endre kostholdet. Begrense raske og stekt mat, og velger hele korn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Velg lav-fett alternativer som skummet melk og fettfattig yoghurt.

Eksperimenter med en lav-karbohydrat diett. Spise færre karbohydrater for å stoppe vann oppbevaring og redusere mat cravings - mindre enn 30 gram om dagen.

Øvelse å kaste kroppsvekt og flat mage. Engasjere seg i minst 30 minutter aktivitet om dagen, minst tre ganger i uken. Effektive treningsøkter for vekttap inkluderer aerobic, løping og gåing.

Arbeid musklene kjernen. Innlemme øvelser som spesifikt retter magemusklene slik som crunches, swats, leg heiser og pilates.

Flush vann for å redusere væskeretensjon. Opphopning av vann i kroppen fører til ekstra vekt som har en tendens til å bosette seg i magen og underkroppen. Drikk minst åtte glass vann om dagen for å miste vann vekt og trim midje.

redusere abdominal oppblåsthet. Tarmgass og oppblåsthet kan gjøre magen ser større. Spise 20 til 35 gram fiber om dagen for å redusere oppblåsthet, og unngå matvarer som gir på gass og oppblåsthet som løk, brokkoli, blomkål og kullsyreholdige drikker.

Administrere stress. Det er en sammenheng mellom stress og magefett. Kroppen frigjør mer kortisol når under stress, og en økning i dette hormonet omfordeler fett til magen. Redusere stress med pusteteknikker, en massasje, et varmt bad eller lytter til musikk.

Hint

 • Øke kalium inntak og redusere natrium inntaket også kjempe vannretensjon.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Sauna belter er spioneringen som enheter som hjelper deg å miste vekt og inches av dine mål. Mens det er ingen vitenskapelige data for å bevise riktigheten av disse påstandene, mange mennesker har tilbudt anekdotiske bevis og påstander mot effektiviteten av enhetene. Det er viktig å forstå nøyaktig hvordan du skal bruke en badstue enheten fordi feil bruk kan føre til helseproblemer.

Hvordan bruke en Sauna Belt

Hvordan bruke en Sauna Belt

•  Plasser badstuen beltet sikkert rundt et passende område av kroppen; dette kan være mage, midje eller hofter. Beltet er festet med borrelås og kan justeres for kos og komfort. Spenn beltet sikkert slik at det ikke er noen bretter eller folder, men ikke stripe det for hardt.

•  Sett temperaturen i badstuen til maksimum eller så nær det maksimale som kan stå for de første fem minutter. Deretter reduseres den til en temperaturinnstilling mer behagelig. Sauna belter varme opp raskt, så vær forberedt på maksimal innstilling til å være litt ubehagelig og redusere innstillingen etter fem minutter.

Kontroller kroppen din til å se at du produserer svette, hvis du ikke er det, har du redusert temperaturen for mye. Stå opp og, hvis mulig, flytte rundt i stedet for å sitte å brenne flere kalorier. Ha på sauna belte i 45 minutter. Håndkle deg tørr - hvis du gjorde det riktig, bør du være soaking i svette - og vente minst 15 minutter før du bader, eller engang å ha en kald drink.

Bruk en T-skjorte hvis du har sensitiv hud fordi sauna belte kan forårsake hudirritasjon eller i noen tilfeller til og med brannskader. Ikke overforbruk badstuen beltet og sørg for å vente en tilstrekkelig periode mellom bruker, slik at huden din tilbake til normal farge og temperatur. Kontroller at temperaturregulatoren er slått av etter hver bruk.

Hint

 • En sauna belte vil være til ingen nytte med mindre ledsaget av sunt kosthold og mosjon.
 • Bær ikke sauna belte i mer enn 45 til 50 minutter om gangen.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje


Din skala kan ikke alltid være nøyaktig, men speilet og måten klærne passer ikke lyve. Du har gått opp i vekt. I det siste, det er ikke skjule det faktum at midjen din har utvidet og du har utviklet en "muffin top", som henger over toppen av jeans. Men ikke bli for deprimert; du kan fikse dette lille problemet. Det er på tide å handle dine informasjonskapsler i for epler og din TV-titting i løping. Med litt vanskelig besluttsomhet og disiplin, du kan spikke din midt på et blunk flat.

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

Hvordan bli kvitt en Fat Midje

En butikk for sunnere mat. Frukt og grønnsaker er en stor utveksling for tradisjonelle chips og dip. Aksje opp på lav-fett supper, fullkornspasta og pretzels. Det er lurt å kjøpe et utvalg av frukt og grønnsaker, alle forskjellige former og størrelser for å hindre at kostholdet ditt fra å bli "kjedelig". Matvarer som inneholder mye fiber holde sultfølelsen unna. I en fersk studie, folk som spiste fiberrik elementer mistet flere inches fra midjen sin enn de som ikke gjorde det. Bønner, laks, cashewnøtter og valnøtter er alle sunne matvarer som kan bidra til å redusere magefett.

Utarbeide en øvelse plan. Cardio er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Men, vil du ønsker å starte forsiktig for å hindre utmattelse og skader. Starter med 10 minutter på en tredemølle i høyt tempo. Fortsett å legge til fem minutter på hver trening sesjon inntil du når et mål om 45 minutter. Komplett minst tre 45-minutters cardio økter i uken for best resultat. En Duke University studie viser at folk som gikk seks ganger per uke i seks måneder hadde ingen økning i magefett. Folk som ikke går i de seks månedene hadde en 9 prosent økning i magefett.

verve et vekttap kompis for både moralsk støtte og motivasjon. Du kan handle tips med din trening kompis og har også noen til å bli med deg på treningsstudio. En treningsøkt kompis er en god idé fordi han går gjennom de samme følelsene som du er. Han vet hvordan du føler deg når du mister eller få en halvkilo, og du kan hjelpe hverandre gjennom cravings og andre motløshet.

Reduser stress i livet ditt. Når en person blir stresset, frigjør kroppen kortisol, noe som fører til magefett. En Yale University studie fant at jo mer stresset en person var, jo mer fett hun hadde rundt magen hennes. Gå videre og planlegge at massasje. Ikke bare vil det gjøre underverker for hvordan du føler deg, men det vil også bidra til å redusere kortisol produksjon.

Gjør crunches, men bare når du har mistet den overskytende magen vekt. Du kan gjøre alle de crunches i verden, men du vil aldri se musklene mindre lag av fett er borte. Når du har gjort nok cardio og har en flatere mage, starte abdominal arbeid. Det kan være en god ide å leie en personlig trener for å lage en spesialisert plan for deg å oppnå abs du ønsker.

Hint

 • Prøv yoga. Yoga er en stor oppgave som ikke bare kan hjelpe deg å miste vekt, men også vil stramme din midsection i prosessen. Hvis du blir lei med tredemølle, endre ditt treningsprogram. Det er mange cardio DVDer som du kan gjøre hjemme og millioner av øvelser i blader, for eksempel "Shape" og "Self", som vil hjelpe deg å få ut av brunst.
 • Sjekk med legen din før du starter en ny diett eller trening plan.

Hvordan lage et hylster for Massasje Oljer

Noensinne har lurt på hva de skal gjøre med din flaske olje mens du var å gi en massasje? Betyr det alltid synes å være for langt unna, eller på den måten?
Som en massasjeterapeut er det viktig at du har en praktisk måte å håndtere din flaske med olje. Det må alltid være lett tilgjengelig slik at du kan bruke mer til klienten lett uten å avbryte flyten av massasje. Ta hendene av klienten og gå til den andre siden av rommet for å hente olje kan føre til at klienten til å lure på hva du gjør. Dette vil forstyrre deres velvære. Du ønsker ikke å gjøre det.
Du kan kjøpe massasje olje hylstre nettet eller fra en massasje forsyning butikken for om $ 12. Hvis du ikke ønsker å bruke penger, eller du trenger hylsteret med en gang, og kan ikke vente på det som skal leveres, kan det være lurt å lage din egen.
Gjør din egen hylster kan også hjelpe deg å uttrykke din unike kreativitet. Du kan dekorere det slik du ønsker. Det er billig og enkelt.

Bruksanvisning

Gjør Holster

•  Først må posen din massasje olje flaske vil gå inn. Mål tvers over bunnen av din massasje olje flaske. Nå multiplisere den målingen med to. Mål høyden opp flasken ikke inkludert pumpen og legge 1,5 inches. Merk din stoff med skredderkritt til disse målingene og kutte ut en rektangel som størrelse.

Nå kan du legge tre inches til høyden din flaske og markere ut og kuttet en annen rektangel samme bredde som den første put med denne nye høyere høyde.

Hem over toppen av begge stykker stoffet. Brett stoffet ned en halv tomme på toppen. Pin det og stryke det å lage en skarp selv kaste. Ta stoffet til symaskinen og sy en rettsøm langs omtrent en fjerdedel av en tomme fra toppen av folden.

Linje opp to stykker stoff med de nedre kantene flush. De rette sidene --- den siden du ønsker å være på utsiden av hylsteret - er sammen. Pin det sammen for å holde den på plass. Bruk din symaskin for å sy en søm for å gjøre posen. En halv tomme fra kanten, sy bunnen og sidene av stoffet sammen ved hjelp av en rett søm.

Slå av hylsteret høyre side ut.

Gjør Belt

Mål midjen din. Legg 8,5 inches til at måling og kutte to strimler av stoff som lengde og 5,5 inches bred.

Med feil side av stoffet vender opp, brett den øverste kanten av stoffet ned mot midten av stoff 2 inches. Du brette vrangsidene mot hverandre. Stryke fold for å gjøre det for at det er rett og fold skarpe.

8. Brett den nederste kanten av stoffet opp slik at kanten møter topp fold. Pin den på plass og stryke det flatt.

Bruk maskinen til å sy en rettsøm langs toppen åpne kanten av beltet omtrent en fjerdedel av en tomme fra kanten. Stopp 1,5 inches før du kommer til enden.

For ensartethet kan du sy en rettsøm en fjerdedel av en tomme fra foldet nederkant, men du trenger ikke å. Husk å stoppe 1,5 inches fra enden som du gjorde for den øverste søm.

På slutten du ikke syr du vil gjøre et poeng i stoffet. Brett den øverste hjørne ned og mot midten av den delen som du ville gjort hvis du var å lage et papirfly. Pin denne delen for å holde den på plass. Brett den nederste hjørne opp og mot sentrum for å møte den øverste hjørne. Slutten av beltet vil danne et poeng. Pin den delen på plass og stryke foldene.

Sydd en fjerdedel av en tomme langs toppen fold av poenget og deretter ned den nederste fold av poenget. Nå sy bunnen av trekanten fra toppen av beltet til bunnen for å holde en trekant på plass.

På den andre enden av beltet stikke to D-ringer på ved å sette beltet gjennom hullet i midten av ringene. Brett stoffet over en tomme så det dekker den rette siden av ringene og fest med nåler. Sy fra toppen til bunnen av beltet en fjerdedel av en tomme fra kanten av den brettede duk. Dette vil danne en løkke som inneholder D-ringene på plass.

Fest Holster til Belt

Finn midten av beltet og pin den siden som er en halv tomme lenger til beltet slik at den øverste kanten er i flukt med toppen av belte og hylster åpningen vender ut.

Sy en fjerdedel av en tomme fra kanten en søm rundt de beste sidene og bunnen av denne delen for å sørge for at den er godt festet til beltet.

Sy fra øverste hjørne av delen til bunnen motsatt hjørne på begge sider av delen for å gjøre en X.

Tips og advarsler

 • Det er best å ha på oljeflasken på ryggen. På den måten er det tilgjengelig med begge hender, og det gjør pumpe ikke inn i massasjebenken under massasje.

Riktig prosedyre for å bruke en Gait Belt

Ganglag belter er enheter som hjelper pasienter med nedsatt mobilitet eller koordinering for å gå fra sted til sted. Ganglag belter er vanligvis laget av lerret eller nylon og festes rundt en pasients midje for en omsorgsperson å holde på. Ganglag belter er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å møte pasientens individuelle behov. Den mest brukte varianten er en enkel lerret stropp med en spenne på den ene enden. Når det brukes riktig, ganglag belter gi pasienter med en større følelse av trygghet og bidra til å forebygge omsorgs skader.

Bruksanvisning

•  Forklar bruken av gangart belte til pasienten før du setter den på. Drugs.com bemerker at det er viktig for pasienten å forstå at gangart belte er for å hjelpe ham gå: Det er ikke en tilbakeholdenhet. Forsikre pasienten om at du skal fjerne gangart belte når han har nådd sin destinasjon.

Pakk gangart belte rundt pasientens liv på toppen av alle klær. Spennen skal plasseres i front. Unngå å plassere gangart beltet over ømme områder, som for eksempel brystområdet hos kvinner.

•  Tråd enden av gangart beltet gjennom spennen. Denne enden av beltet kan ha en metallspiss for å gjøre lettere å træ.

Stram gangart belte ved å trekke enden gjennom spennen. Ifølge Drugs.com, bør du la akkurat nok plass til å passe flere av fingrene mellom pasienten og gangart belte. Ellers bør beltet tett inntil pasienten.

Bistå pasienten i stående. Stå på pasientens sterkeste side og holde på baksiden av gangart belte. Home-health-care-physical-therapy.com anbefaler threading tommelen gjennom gangart belte og plassere resten av hånden flat på pasientens rygg (Se Referanse 2). Å gjøre dette kan du føle subtile bevegelser som kan tyde på et fall før du faktisk se dem (se referanse 2).

Fjern gangart belte når pasienten har nådd ønsket destinasjon. Træ enden av gangart beltet tilbake gjennom spennen for å løsne remmen (se referanse 2). Ikke la gangart belte på pasienten, da det kan føre til press eller ubehag.

Tips og advarsler

 • Ganglag belter er ment for bare å overføre pasienter. Ikke bruk en gangart belte for å forsøke å løfte en pasient, da dette kan føre til skade på deg selv eller pasienten.
 • Ikke bruk ganglag belter på pasienter med åpne snitt, fôring rør, eller visse mage eller pusteforhold (Se Referanse 2).

Riktig Bruk av Gangart Transfer Belter

Riktig Bruk av Gangart Transfer Belter


En gangart overføringsbelte brukes som et ganghjelpemiddel for pasienter med svakhet, nedsatt balanse eller begrenset vektbærende evne. Det kan også brukes til å hjelpe en omsorgsperson overføre en pasient fra seng til stol eller flytte en pasient i en stol. På grunn av at beltet holdes ved hjelp av minst en medhjelper, det reduserer sannsynligheten for at en pasient vil falle. Når det brukes riktig, kan gangart overføringsbelter --- også kalt ganglag belter --- også hindre skade på pleieren.

Hvordan bruke

Gangart belter bør festes rundt pasientens midje, over alle klær. Spennen på beltet bør plasseres på pasientens front. Trekk beltet gjennom spennen til den ligger tett mot pasienten, med akkurat nok plass til på hjelperens fingre til å passe under. Kontroller at festene på beltet er låst. Etter at beltet er riktig plassert og festet, griper pleieren beltet og hjelper pasienten i å vandre eller overføring fra sted til sted. Noen ganglag belter har håndtak til hjelp i denne prosessen.

Forhindre Pasient Falls

Pasienter bør være trygg på at gangart belte brukes for å hindre dem fra å falle --- ikke som en tilbakeholdenhet --- og at pleieren vil fjerne den så snart overføringen er fullført. Når du går med en pasient ved hjelp av en gangart belte, alltid gå på pasientens sterkeste side for ekstra støtte.

Hindre Omsorgs Injury

Gangart belter er beregnet på å bære vekten av en pasient --- ikke for å løfte pasienten. Medhjelperen bør holde ryggen rak og knærne bøyd, og bør unngå å vri kroppen hennes under overføringen. For tyngre pasienter eller pasienter med begrenset evne til å samarbeide, kan en annen omsorgsperson være nødvendig for å bistå overføringen. Safe Løfte Portal påpeker at en omsorgsperson kan bli skadet hvis hun ikke er i stand til raskt å fjerne hånden fra håndtaket av en gangart belte hvis pasienten begynner å falle. Omsorgspersoner bør være grundig opplært i riktig bruk av ganglag belter for å redusere risikoen for skade på pasienter og seg selv.

Betraktninger

Ganglag belter er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å møte pasientens behov. De brukes i sykehus og andre helseinstitusjoner og selges gjennom hjem helse byråer, medisinske forsyne butikkene, enkelte apotek og online.

Hvordan bygge en massasje bordet

Å gi andre mennesker massasje kan være en fin måte å tjene penger eller å bare gjøre en god gjerning ved å holde en elsket ens muskler løs. Det er mulig å gi tilbake og kropp gnir på en sofa eller på gulvet, men ved hjelp av en massasje bord gjør det enklere for både massasje og mottakeren til å slappe av. Det er et par ting å huske på når du bygger din massasjebenk: stabilitet, holdbarhet og komfort. Bordet bør være i stand til å støtte pasienter i alle vekter, vare lenge og være et behagelig sted som å legge seg ned.

Bruksanvisning

•  Utarbeide tegninger slik at du har noen planer om å diktere hva din massasje tabellen vil se ut. Tenk hvor høyt du vil at massasje bordet for å være. Dette bør bestemmes etter hvor høy du er. Bestem deg på en høyde et sted mellom midje og under skuldrene.

Kontroller den nakne toppen av massasje bordet. Få to store biter av kryssfiner og bolt 2 av 4s mellom dem. Ring kantene av kryssfiner og bolte en "X" i midten for bedre støtte. Ikke bekymre deg om de utsatte bolter; du vil dekke dem senere.

Skjær beina på din massasjebenk. Bruk parenteser for å feste dem til toppen av massasjebenk, ett i hvert hjørne. Slå tabellen stående for å sørge for at tabellen er solid nok til å støtte en persons vekt. Bena skal ikke vingle i det hele tatt. Hvis de gjør, legge til en annen brakett. Det siste du ønsker er å ha bordet kollaps mid-massasje.

Legg en pute til toppen av din massasje bordet. Du bør bruke mye tanke til hvor myk du vil at tabellen skal være. Hvis det er for myk, kan du ikke være i stand til å anvende trykket nødvendig å arbeide på pasientenes muskler. Sett et par lag med skum på toppen av tabellen, og teste det ut selv.

Velg og kjøpe et par meter av slitesterkt materiale. Dette bør være en lys farge, siden disse er mer beroligende, men du bør også vurdere innredningen av rommet der du vil være å gi massasje. Legg stoffet over toppen av tabellen massasje og bruke stiftepistol til å feste stoffet til den ene siden av massasje bordet. Trekk stoffet stramt over toppen og stifte de andre sidene til toppen av tabellen. Skjær bort overflødig stoff.

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

Isjiasnerven er den største nerve i kroppen din. Isjias er smerte som sprer seg fra korsryggen, gjennom setet og ned på isjiasnerven og langs baksiden av leggen gjennom kneet til stortåen. Det føles ofte verre på den ene siden av hoften. Isjias kan være forårsaket når nerve er i klem fra å sitte på en hard overflate, eller iført en stram belte; noe som kan legge press på nerve. Ofte smerten er ganske ødeleggende.

Bruksanvisning

Hvordan behandle Isjias Med Massasje

•  Sitt komfortabelt på en seng, stol eller på gulvet, alt etter hva som er mest komfortabelt for deg.

Støtt korsryggen med puter eller puter.

Gni massasjeolje i de åpne håndflatene.

Bruk håndflatene og fingertuppene til lett hjerneslag området bakfra kneet til hoften. Bruk lange, glidende strøk og holde stryke mot ditt hjerte. Hold masserer for 2 eller 3 minutter.

Massasje fra hoften og ned på baksiden av kneet, følgende løpet av isjiasnerven. Gjør dette for to eller tre minutter.

Tips og advarsler

 • Følg massasje sekvensen ved å gni en isbit over det samme området eller bruke en ispose innpakket i et håndkle.
 • Du kan også arbeide isjiasnerven refleks punkter på undersiden av føttene, som er plassert langs bunnen av hver fot omtrent en tomme fra hælen.
 • Du kan også arbeide hip / sciatic nerve punkter nær anklene dine som er plassert like over ankelleddet på utsiden.
 • Ikke bruk denne massasje hvis isjiasnerven er betent.
 • Gravide kvinner bør bruke svært lett trykk når du gjør dette massasje fordi for mye press kan stimulere saphenavene som kan føre til bekkensammentrekninger.

Informasjon om riktig bruk av en Gait Belt

Leger eller sykepleiere bruker en gangart belte for å hjelpe dem i å flytte en svekket pasient fra ett sted til et annet. I tillegg er det en fysisk enhet som brukes i terapi for å hjelpe en pasient gange. Til tross for sin enkelhet, er det flere tips å følge når man bruker en gangart belte med en pasient.

Bruk og Typer

Ganglag belter passe rundt en pasients midje og tillate deg mer fleksibilitet i å hjelpe pasienten mens han går om omsorg anlegget. Med gangart belte rundt midjen, kan du bedre støtte og henvise pasienten mens hun går. Du har nå direkte kontroll over pasientens hofter, som styrer i hvilken retning han beveger seg. Til slutt kan du hindre at pasienten fra å falle ved å ha et fast grep om gangart belte.

Vanligvis er en gangart belte ca 1½ inches til fire inches i bredden og lengden kan strekke seg oppover på 60 inches å imøtekomme ulike midje størrelser. Ganglag belter er lerretet og har en spenne i front for låsing.

Riktig Place

Det mest avgjørende tips i å bruke en gangart belte er kommunikasjon. Formidle til den personen du bistå formålet med gangart belte. Slik klarhet vil bedre hjelpe deg og pasienten koordinere bruken av gangart belte, og sette pasienten rolig. Forsiktig vikle belte rundt pasientens midje, være oppmerksom på at dette kan være et ømt område. Beltet cinches stramt når du hekte den sammen. Pass på at det er stramt nok til at bare en liten håndbevegelse vil veilede pasienten, men ikke så stramt at du ikke kan ta fatt i beltet uten å gjøre pasienten ubehagelig.

Riktig veiledning

Gangart belte viktigste funksjon er å hjelpe deg veilede pasienten. I rollen som omsorgsperson, sørg for at du føre pasienten med klare retninger både verbalt og fysisk med hånden på midjen hennes. Du bør være komfortabel og forberedt på å reagere dersom en pasient begynner å miste balansen. Hold din holdning oppreist med knærne litt bøyd. Mens du går eller flytte pasienten, vil du være å løfte ham litt for å hjelpe dem med sin bevegelse. Ikke vri ryggen din mens du veilede pasienten eller flytte henne med gangart belte.

Best massasje Tools

Best massasje Tools


Massasje kan hjelpe deg med å slappe av, lindrer stress, og gir helsemessige fordeler, for eksempel å redusere melkesyre og urinsyre og andre metabolske avfall i muskelvev. Massasje kan forbedre sirkulasjonen, bidra til å helbrede muskler, og forbedre din generelle velvære. Utføre massasje er ikke vanskelig og krever få verktøy. Flere typer massasje eksisterer, inkludert svensk, shiatsu, medisinsk, fysikalsk og idrett massasje. De kan alle hjelpe deg å føle deg bedre, og til nytte for din helse.

Hender

Menneskehender som er mest effektiv massasje verktøy. Ved hjelp av dem er den beste måten å bestemme nivået på trykket som et individ finner mest avslappende. Hvis mottakeren har stramme muskler i ryggen eller nakken, kan massør justere trykket av hendene til å enten løsne eller berolige stramme muskler.

Massasje Lotion eller olje

Ved hjelp av massasje lotion eller olje hjelper massør hender gli over mottakerens muskler og hud. Massøren kan varme løsningen mellom hendene eller med en varmere for å gjøre fordelene med massasje enda mer avslappende og beroligende. Den massør kan bære en midje hylster for lotion eller olje beholder; Dette gjør ham til å bruke det når det trengs. Mange hylstre også holde oljen varm.

Tabell eller annen støtte

Den profesjonelle massør trenger en massasjebenk. Tabeller er justerbar og kan være bærbar eller stasjonær. Mange massører reise til sine klienters boliger og derfor trenger en bærbar modell. Hvis massør er ikke en profesjonell, en seng eller annet flatt underlag er tilstrekkelig. Andre typer støtteverktøy er avføring eller massasjestoler, som gjør ulike typer massasje.

Sengetøy og håndklær

Rikelig med rent sengetøy og håndklær er nødvendig for en skikkelig massasje. Massøren kan holde arket opp over sitt eget ansikt mens klienten fjerner hans kappe og stiller seg på bordet. Ellers venter han utenfor rommet før kunden er klar. Vanligvis avdekker massør bare den kroppsdelen han masserer i øyeblikket. Resten av kroppen er fortsatt dekket for kundens varme og beskjedenhet. Massøren bruker håndklær til å rengjøre forsyninger, tørke hendene, og plasser klient, som med et sammenrullet håndkle under nakken.

Puter

Puter er nødvendig for å gjøre klienten behagelig. De kan bli satt under hodet og kneet når kunden ligger med forsiden opp eller under hofter, føtter, eller andre områder når klienten er vendt ned.

Håndholdt verktøy

Håndholdte massasje verktøy kan redde massør hender fra belastning og tretthet. Hun kan palpere muskler for å finne en spent området og deretter bruke en av tre, gummi eller plast verktøy for å manipulere trykkpunktet. Disse verktøyene har ofte strukturert eller nubby kanter for å stimulere huden og musklene.

Midje-Burning Machines

Midje-Burning Machines


Midjen er en av de vanligste områdene hvor folk ønsker å gå ned i vekt og fett. Millioner er brukt hvert år på kosten piller som er markedsført for å hjelpe folk i denne søken. Men når pillene er ikke svaret, og når aerobic er for krevende, folk ofte til å utøve utstyr for å bidra til å få jobben gjort. Disse maskinene kan variere fra magebelter til tradisjonell trening gear.

Ultralyd Machines

Ultralyd fettforbrenning maskiner, for eksempel vakuum kavitasjon system utviklet av Foshan Nanhai Viya Skjønnhet Utstyr Factory, arbeid for å bedre metabolismen i kroppen vev mens eliminere cellulitter. Sterke lydbølger som sendes ut fra maskinen til å vibrere fettceller, som i hovedsak fører dem til å sprekke. Dette bidrar til å eliminere fett mens oppstrammende muskler. Ultralyd maskinen kan også øke muskel fleksibilitet. I tillegg til midjen, kan den brukes på armer, ben, rumpe og rygg.

Ab Belt

Ab toning belter, som Flex Pro Abdominal Muscle Toner, bidra til å redusere midje størrelse via dyp elektronisk muskelstimulering. Dette skaper komfortable sammentrekninger i musklene. Disse båndene er utviklet for å hjelpe kroppen etterligne naturlig muskelbevegelser, som engasjerer nerver til å kontrollere musklene og få dem til å trekke seg sammen. Anordningen bæres rundt livet som et belte og arbeider hele mageområdet.

Den tredemølle

Den mest prøvd-og-sann formel for å fjerne magefettet er å utføre mange av kardiovaskulær trening. Tredemøllen henvender seg til dette kravet, som brukerne kan gå og løpe på utpekte skritt mens du bruker den. Som folk brenne fett, blir huden strammere. Og som fettet forsvinner fra effektiv øvelse, folk ser mer tonet. Kardiovaskulær trening, som det av som kan gjøres på en tredemølle, bør utføres fem dager i uken, i minst 20 minutter per dag, for best resultat.

Elliptiske maskiner

I likhet med tredemølle, er elliptisk maskin betinget på ideen om at den beste treningen er en som utøver hele kroppen i stedet for ett bestemt område. Elliptiske maskiner fungerer både nedre og øvre kroppsmuskulaturen. De kan brukes til å simulere trapp klatring, turgåing og kjører. Elliptiske maskiner har også ratt å involvere overkroppen i en slik aktivitet.