Digidexo.com

addison hurtig puls

Hyperactive Adrenal Thyroid Symptomer

Våre binyrene, som ligger på toppen av hver av våre nyrer, produsere nødvendige hormoner i kroppen vår (adrenalin, noradrenalin, og fem grupper av steroider). Skjoldbruskkjertelen, som ligger ved foten av vår hals, under vår adamseplet, produserer også viktige hormoner: tyroksin og trijodtyronin. Når disse to viktige kjertler blir hyperaktive og produsere mer hormoner enn nødvendig, er kroppen vår påvirkes negativt, produsere symptomer som kan være alt fra dehydrering til diabetes (binyrene) eller økt appetitt til uregelmessig hjerterytme (skjoldbruskkjertelen).

Binyrene Formål

Hovedformålet med våre binyrene er å hjelpe oss i tider med stress. Binyrene gjøre dette ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere følelsesmessige, mentale og fysiske belastninger som skoleeksamener, shopping, sykehusinnleggelser, og trusler mot ens liv eller lemmer.

De adrenalin og noradrenalin hormoner er de til hjelp i vår kamp eller flukt reaksjoner på fare og fysiske trusler. Og steroid klasse (mineralkortikoider - aldosteron, og glukokortikoider - kortisol) hjelpemidler i å opprettholde riktig mineral, elektrolytt, og kjemiske nivåer i kroppen vår, som serverer å hindre hjertesvikt og andre helsemessige forhold.

Hyperaktiv binyrene Symptomer

Når binyrene produsere mer hormoner enn nødvendig, er våre kropper bombarderes med for mye av en god ting. Dette, dessverre, kan ha svært negative konsekvenser. For eksempel kan de følgende symptomer kan forventes dersom glukokortikoid hormon kortisol er over produsert: bendannelse hemmes, sårheling er forsinket, og evnen til å absorbere kalsium er undertrykt.

Ettersom dette hormonet påvirker mange systemer i kroppen, kan over produksjonen medføre sykdommer som Cushings sykdom. Cushings sykdom påvirker organ fungerer så vel som metabolisme prosesser; derfor kan dens negative metabolske innflytelse også resultere i slike tilstander som diabetes.

Andre binyre Symptomer

Et annet sett av symptomer som kan resultere skyldes overproduksjon av binyrene hormonet aldosteron, som fungerer som en regulator av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk. Overproduksjon av dette hormonet kan produsere en uregelmessighet i nivåene av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk selv.

Thyroid Formål

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for regulering av kroppstemperatur, vekt og generelle metabolisme. Dette betyr at skjoldbruskkjertelen også direkte påvirker hastigheten hjertet vil slå på, samt hvor hurtig og effektivt på andre organer i kroppen vil operere. Ingen liten prestasjon for en så liten kjertel.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Nervøsitet, hender som skjelver, hud som er varm og fuktig, samt muskelsvakhet er noen symptomer på hyperaktiv skjoldbruskkjertelen. Andre symptomer på denne tilstanden er hjertebank, hurtig puls, tungpustethet, søvnløshet og tretthet. I tillegg kan disse symptomene også oppleves som følge av en hyperaktiv thyroid: en øket appetitt, vekt eller hårtap, en manglende evne for å tåle varme, menstruasjon, som er meget lett eller ikke-eksisterende, en økning av avføringen og en stirrende blikk.

Bochdalek brokk symptomer

En Bochdalek brokk er en medfødt defekt av mellomgulvet; det er også kalt en diafragmabrokk. Et hull i membranen utvikler seg mens fosteret er i livmoren, og abdominal organer vandrer opp i brysthulen. Brokk og dens ledsagende symptomer er vanligvis åpenbare når barnet er født. Det er en livstruende tilstand og korrigeres ved operasjon.

Beskrivelse

En Bochdalek brokk er forårsaket av et hull i venstre side av mellomgulvet, ifølge University of Virginia Health System. Membranen er den muskel som skiller brysthulen fra resten av magen. Når fosteret utvikler, gjør membranen ikke danne riktig, etterlot et hull, og mens fosteret er i livmoren, kan dens indre organer migrere gjennom hullet.

Symptomer

Symptomer på en Bochdalek brokk vises kort tid etter fødselen, ifølge National Institutes of Health (NIH). Babyen vil vanligvis ha problemer med å puste på grunn av press på lungene hans fra andre organer, eller han kan puste veldig raskt. Han kan også vises blå fra mangel på oksygen. Leger kan merke uregelmessig brystet bevegelser, hurtig puls, tarm lyder i brystkassen i stedet for magen, og en mage som vises mindre full enn normalt for en nyfødt.

Behandling

Kirurgi er den eneste behandling for en Bochdalek brokk, i henhold til NIH. En kirurg skyver ford organer tilbake til sin rette stilling og lukker hullet i membranen. Avhengig av barnets tilstand, kan legene plassere barnet på livet-støtte maskiner for å hjelpe henne å puste inntil lungene hennes har en sjanse til å utvikle seg videre.

Langsiktige komplikasjoner / symptomer

Babyer som har hatt en Bochdalek brokk kan ha langsiktige helsemessige bekymringer, ifølge University of Virginia Health System. Barnet kan ha kronisk lungesykdom på grunn av hennes utgangspunktet underutviklede lunger. Barnet kan ha gastroøsofageal reflukssykdom, i hvilken magen syrer kommer opp i spiserøret; denne tilstanden er smertefullt og kan føre til problemer. Andre kan ikke vokse skikkelig --- ofte kalles "unnlatelse av å trives" --- eller har utviklingsmessige forsinkelser eller hørselstap. Medisinsk intervensjon kan være nødvendig i mange år, avhengig av omfanget av de komplikasjoner.

Symptomer hos voksne

I svært sjeldne tilfeller kan en voksen utvikle en Bochdalek brokk, ifølge en rapport publisert i 2009 utgaven av "The Internet Journal of Surgery." En voksen med denne medisinske tilstanden opplever noen av de samme symptomene som babyer manifest, inkludert rask pust, pustevansker, hurtig puls og smerter i magen, spesielt etter å ha spist. Som med spedbarn, er dette en livstruende krise og krever øyeblikkelig legehjelp.

Retningslinjer for Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass er en kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sykelig fedme. Den kliniske definisjonen av sykelig fedme er en body mass index (BMI) på mer enn 40 eller en person mer enn 100 pounds overvektig. Fremgangsmåten kan også brukes til å behandle dem med en BMI på mer enn 35 dersom den enkelte har en alvorlig medisinsk tilstand som diabetes eller høyt blodtrykk som kan bli forbedret som et resultat av operasjonen.

Hvem bør vurdere Gastric Bypass?

Gastric bypass er aldri det første alternativet for vekttap. Vektige leger krever kandidater til å demonstrere de har prøvd andre alternativer uten hell før man vurderer en kirurgisk alternativ for å løse sine vektproblemer.

For å tilfredsstille stadig strengere forsikringskrav, vil mange leger krever ytterligere testing før kirurgi for å dokumentere samtidige tilstander som vil dra nytte av kirurgi. Jo mer solid saken, jo mer sannsynlig forsikring godkjenne operasjonen, et viktig kriterium for de fleste pasienter som ble prosedyren.

Betydelige fordeler har blitt dokumentert for de med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, høye triglyserider, type 2 diabetes, astma, obstruktiv søvnapné, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og bevegelsesvansker. Begrensede studier har vist et visst potensiale for Type 1 diabetes der pasienten er samtidig overvektig, en situasjon som skjer mindre enn med type 2 diabetes.

Gastric bypass kandidater bør være godt informert, godt motivert og engasjert til å følge legens instruksjoner for å sikre et positivt resultat fra kirurgi.

Risiko og komplikasjoner

Dødelighet risiko fra gastric bypass kirurgi er langt mindre enn de fra vektrelaterte helseproblemer, hvis venstre ubehandlet. En juli 2009 studie i New England Journal of Medicine fant dødsrisiko å være noe mer enn 0,3%, eller lignende til risikoen fra en hofteprotesekirurgi.

De vanligste komplikasjonene er lungebetennelse, blodpropp i bena som beveger seg til lungene, hjertet eller hjernen, eller lekkasjer langs stift / suturlinje krever ytterligere kirurgi for å reparere og fører til infeksjon eller abscess hvis uoppdaget.

En økning i gallestein krever galleblæren kirurgi har blitt bemerket i mange år. En juni 2009 studie ved Johns Hopkins i Journal of Urology har også dokumentert en økt risiko for nyrestein. Selv om risikoen er fortsatt små på 8%, er det dobbel hastighet for de som ikke har operasjonen.

Omtrent én av fem pasienter opplever noen form for mindre komplikasjon umiddelbart etter kirurgi, inkludert drenering fra snittet, kvalme eller oppkast.

Lengre sikt bivirkninger er mer vanlig med malabsorptive prosedyrer som Roux-en-Y gastrisk bypass. Disse bivirkningene omfatter mineralmangel og dumping syndrom, forårsaket av kroppens manglende evne til å behandle sukker og fett lett, noe som fører dem til å bli "dumpes" i blodstrømmen, noe som resulterer i hurtig puls, svetting, kvalme, ørhet og, i noen tilfeller , diaré. Denne effekten kan minimeres ved veloverveide valg av mat.

Hva er lavt blodsukker?

Hva er lavt blodsukker?


Lavt blodsukker er en betingelse for å ha lavere enn normalt nivå av sukker i sirkulerende blod. Også kjent som hypoglykemi, har lavt blodsukker er en patologisk tilstand som har milde til alvorlige effekter. Overvåking blodsukkernivået og opprettholde et sunt kosthold kan forebygge lavt blodsukker under 60 mg / dL.

Identifikasjon

Under normale forhold, er kroppen i stand til å opprettholde normale blodsukkernivået. Lavt blodsukker, men er forårsaket av flere faktorer. Det er forårsaket av inntak av en økt mengde insulin og andre medisiner. Alkohol er kjent for å senke blodsukkernivået. Hoppe over et måltid eller spise tilstrekkelig vil også lavere blodsukkernivået.
Infeksjoner, adrenal funksjonsfeil, kreft, lever-eller nyresvikt, eller en svulst som produserer insulin er flere årsaker til hypoglykemi. Lavt blodsukker er et svært vanlig symptom hos pasienter med diabetes mellitus. Det kan skje fra en ubalanse i sine medisiner program, samt fra deres gratis kosthold og treningsprogrammer.

Betydning

Når blodet faller under 60 mg / dL, kan personen oppleve flere fysiologiske endringer, som for eksempel hodepine, humørsvingninger, problemer med synet, takykardi eller hurtig puls, og sult. Farlige nivåer av lavt blodsukker produserer de mer alvorlige symptomer på atferdsendringer, forvirring og til og med kramper eller bevisstløshet. Eventuelle endringer forårsaket av lavt blodsukker kommando øyeblikkelig legehjelp.

Forebygging / løsning

Lavt blodsukker kan unngås når vernetiltakene er på plass. Den første øyeblikk at eventuelle symptom oppstår, ta opp blodsukkeret umiddelbart. Vær spesielt nøye med å kontrollere blodsukkeret flere ganger om dagen. Også holde på hånden umiddelbare mat kilder til sukker for å bekjempe et anfall av lavt blodsukker når den oppstår. Husk at lavt blodsukkernivå kan også være forårsaket av visse medisiner. Betale hensyn til din egen kropp, og ta kontakt med legen din når du blir bekymret for sukker nivåer. Andre kan gi støtte ved å være bevisst på lavt blodsukker er tegn og symptomer.

Betraktninger

Hvis du er i faresonen for lavt blodsukker, bør noen nær deg bli opplært i å håndtere en glukagon nødssituasjon kit. Glukagon er et medikament foreskrevet av leger, som stimulerer umiddelbar løslatelse av sukker fra leveren. Skulle en nødsituasjon forekomst av lavt blodsukker skje, ring 911 og umiddelbart administrere en nødsituasjon glukagon kit med hjelp av en utdannet person. Snakk med din lege om hvordan du skaffer en glukagon nødssituasjon kit.

Advarsel

Lavt blodsukker forekommer oftere hos kvinner, og det rammer hovedsakelig eldre voksne. Tidlig oppdagelse og en rask behandlingsrespons resulterer vanligvis i en god prognose. Tvert imot, kan ubehandlet hypoglykemi forårsake alvorlige skader på nervesystemet og til og med føre til døden.

Hva er Cozaar?

Hva er Cozaar?


Cozaar er et stoff som brukes til å behandle høyt blodtrykk. Det er et medlem av en gruppe av legemidler omtales som angiotensin II-blokkere (ARB-årene) eller angiotensin II-antagonister. Generisk navn for Cozaar er losartan. Cozaar behandler hypertensjon ved å holde blodårene åpne eller utvidet. Cozaar blokker angiotensin utgivelse i nyrene. Angiotensin gjør blodårene trange, eller innsnevre. Blodtrykket medisiner, inkludert Cozaar er også gitt i kombinasjon med andre rusmidler.

Effekter

Effektene av Cozaar kan ta opp til tre uker. Cozaar øker blodtilførselen til nyrene. Du kan merke en økning i urinmengde som Cozaar begynner å handle for å slappe av blodårene og behandle høyt blodtrykk. Legen vil overvåke nyrefunksjonen med en lab test. Det er viktig å overvåke blodtrykket, enten med en hjemmeblodtrykksmåling enhet eller på legens kontor.

Bivirkninger av Cozaar

Cozaar kan forårsake muskel skader. En sjelden bivirkning er angioødem, en allergisk reaksjon som fører til hevelse og pustevansker. Cozaar er et kaliumsparende legemiddel. Bruk av salterstatninger eller kaliumtilskudd kan føre til forhøyet serumkaliumnivå. Ikke ta kaliumtilskudd med mindre styrt av legen din. Et lite antall pasienter rapportert svimmelhet, ryggsmerter, og øvre luftveisinfeksjon. Uregelmessig puls er også rapportert som en Cozaar bivirkning.

Bruk under graviditet

Hvis du blir gravid mens du tar Cozaar, er det viktig å avslutte medisinering. Fortell legen din hvis du planlegger graviditet. Cozaar kan forårsake skade på fosteret hvis det brukes under graviditet.

Betraktninger

Høyt blodtrykk kan forårsake ingen symptomer. Selv om du føler deg vel, ta Cozaar som foreskrevet for å forebygge hjerneslag og redusere risikoen for hjerteinfarkt. Hvis du glemmer å ta medisinen din, ikke dobbelt opp - ta det på neste planlagte tidspunkt. Ikke ta ekstra medisiner.

Advarsel

Hvis du tror du kan ha tatt for mye Cozaar, søk akutt evaluering. Symptomer på Cozaar overdose inkluderer besvimelse, svimmelhet, lav puls eller hurtig puls.

Ikke avvikle Cozaar på egen hånd.

Ikke drikk alkohol når du tar Cozaar.

Fortell legen din nøyaktig hva andre legemidler eller kosttilskudd du tar.

Hvis du utvikler kvalme og oppkast eller diaré la legen din vite. Dehydrering kan potensere effekten av Cozaar.

Hvis du noen gang har blitt fortalt at du har nyresykdom eller unormale nyre funksjonstester, legen din før du tar Cozaar. Cozaar bør ikke brukes til behandling av høyt blodtrykk hos pasienter med nyresykdom.

Bivirkninger av propylthiouracil & Metoprolol

Bivirkninger av propylthiouracil & Metoprolol


Propylthiouracil brukes til behandling av hypertyroidisme (aktiv skjoldbruskkjertel) ved å forhindre skjoldbruskkjertel fra å produsere for mye thyroid hormon. Skjoldbruskkjertelen regulerer hjertefrekvens, muskelstyrke, hvor godt og hvor fort kroppen din forbrenner kalorier og mange andre funksjoner. metoprolol, som ofte selges under merkenavnene Lopressor og Toprol XL, er en betablokker, et stoff som lindrer stress på hjertet. Metoprolol behandler høyt blodtrykk, bremser hurtig puls, hindrer unormal hjerterytme, og lindrer smerter i brystet.

Funksjoner

Alle legemidler har bivirkninger, og noen av disse reaksjonene kan være ubehagelig. Medisiner med samme bivirkninger, når det brukes sammen, kan gjøre bivirkningene sterkere. Narkotika tatt sammen noen ganger også samhandle med hverandre; narkotika kan arbeide sammen for å behandle en tilstand eller forbedre healing, eller de kan arbeide mot hverandre for å skape andre problemer.

Bivirkninger

Vanlige og sjeldne bivirkninger av propylthiouracil og Metoprolol inkluderer kvalme, oppkast, svimmelhet og tretthet. Andre bivirkninger av propylthiouracil inkluderer tap av smak, hodepine, ledd / muskelsmerter, hårtap, feber, redusert antall hvite blodceller og brenning / prikking i hender / føtter. Andre bivirkninger av metoprolol bestå av synsproblemer, svakhet, kortpustethet, søvnvansker, lav sexlyst, kalde hender og depresjon. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, og de vedvarer, rapportere dem til legen din.

Sjeldne bivirkninger

Begge stoffene kan forårsake sjeldne allergiske reaksjoner karakterisert ved utslett, kløe / hevelse (spesielt i ansikt / tunge / hals), kraftig svimmelhet og problemer med å puste. Både propylthiouracil og metoprolol kan forårsake alvorlige, og kan være dødelig leverproblemer. Symptomer på leverskade inkluderer unormal tretthet, magesmerter, vedvarende kvalme, tap av appetitt, gulfarging av hud eller øyne, lyse avføring eller mørk urin. Hvis du har noen av disse bivirkningene må du søke legehjelp umiddelbart.

Advarsler

Propylthiouracil kan gjøre metoprolol altfor effektive. Hvis skjoldbruskkjertelen funksjon normaliserer og er ikke lenger gjør for mye thyroid hormon, kan det hende du må slutte å ta propylthiouracil eller din dose av metoprolol kan måtte reduseres. Metoprolol kan maskere visse symptomer på hypertyreose. Hvis du har hypertyreose og plutselig slutte å ta metoprolol, kan du oppleve en skjoldbrusk storm, en livstruende situasjon preget av feber så høyt som 105-106 ° C, rask puls, kvalme / oppkast, diaré, uregelmessig hjerterytme, svakhet, hjertesvikt og forvirring / desorientering.

Betraktninger

Fortell legen din dersom du er gravid eller ammende før du tar noen av disse medikamentene. Selv om du opplever bivirkninger, ikke slutte å ta en av disse medikamentene uten å søke lege.

Hvordan beregne en QT-intervall

Hvordan beregne en QT-intervall


Den elektro eller EKG, er en av de mest vanlige og utbredte teknikker for medisinsk undersøkelse av hjertefunksjonen. En normal EKG er delt inn i flere bølger for hvert hjerteslag. Den første positive utslag på EKG kalles P bølge. Den etterfølges av tre bølger ofte referert til som QRS-komplekset. Den endelige avbøyning blir kalt T-bølgen. QT-intervallet er viktig for diagnostiske formål, og er definert som tiden fra starten av QRS-komplekset til enden av T-bølgen.

Hvordan beregne en QT-intervall

Hvordan beregne en QT-intervall

•  Tell antall små bokser på standard EKG utskriften (med 5 mm-bokser) mellom begynnelsen av QRS-komplekset og enden av T-bølgen.

Multipliser antall bokser du telles ved den hastigheten som EKG papir ble kjørt (i mm / sek). Vanligvis er dette 25 mm / sek, men det er noen ganger drives ved 50 mm / sek i tilfeller med unormalt hurtig puls.

Multipliser dette tallet med 8 for å få QT-intervallet i millisekunder. Dette er den ukorrigerte QT-intervall.

Hint

  • Leger må bruke svært presis utstyr for å stille diagnoser; ofte foreløpige EKG utskrifter fra mobil EKG enheter som de i ambulansene ikke anses nøyaktig nok.

Hva er ACLS og PALS?

Hva er ACLS og PALS?


Avansert hjerte livredning, ACLS, og pediatrisk avansert livredning, PALS, er både avansert livredning sertifiseringer. Begge kursene krever at utøveren har BLS, eller grunnleggende livredning, sertifisering. Arbeidere i intensivavdelinger, akuttenhetene og høye skarphet områder av sykehusene er pålagt å ha denne sertifiseringen. Kursene er sponset av American Heart Association, og krever resertifisering hvert annet år.

Advanced Cardiac Life Support

ACLS kurs bygge på grunnleggende livredning. I tillegg til å gi kvalitet HLR, noen som har ACLS sertifisering har trening for å gjenkjenne og svare på kriser og håndtere situasjonen inntil normalt hjerterytme avkastning, eller et annet team av fagfolk kommer til å ta over. Ytterligere opplæring er gitt for å hjelpe den responder gjenkjenne symptomer på hjerneslag, administrere medisiner, gi sjokk som hensiktsmessig og administrere andre hjertesykdommer symptomer. Trening for å håndtere luftveis nødhjelp og sette inn en kunstig luftvei å holde personen puste er også en del av kurset.

ACLS Algoritme

Den ACLS Opplæringen består av å lære og praktisere en rekke algoritmer. Hver og en skisserer hvordan man skal gi den beste omsorg for noen som er i luftveiene eller hjertestans. Du lærer trinn for å ta vare på noen med bradykardi, langsom hjerterytme, og takykardi, hurtig puls. Det er algoritmer for puls mindre ofre, og skisserer på når du skal bruke defibrillering og når du skal bruke spesifikke hjerte medisiner for å hjelpe hjertet gjenoppta en normal rytme.

Pediatric Advanced Life Support

Dette kurset gir helsepersonell kompetanse til å håndtere kritisk syke barn og spedbarn. Den lærer hvordan å gjenkjenne og svare på barn som er i hjerte-lunge arrest, hvordan håndtere en pediatrisk luftveier, hvordan å levere sjokk å defibrillere barn og når og hvordan du bruker medisiner for å behandle disse typer kriser.

Opplæring og sertifisering

For å motta din ACLS eller PALS sertifikat, må du ta del i et to-dagers workshop. Du får hands-on instruksjon av en trener sertifisert av American Heart Association. Du vil også se på video rekonstruksjoner, og delta i simulerte Code Blue situasjoner. Du vil ha tid til å praktisere dine ferdigheter og avklare eventuelle spørsmål du har. På slutten av workshopen, fullfører du et skriftlig og hands-on test. Etter den første sertifisering, kan du fornye hvert annet år ved å delta på et en-dagers gjennomgang kurs. Online kurs er også tilgjengelig gjennom American Heart Association.

Krampeløsende legemidler som brukes for interstitiell cystitt

En krampeløsende er et medikament som brukes til å behandle ulike tarm og blære lidelser, inkludert interstitiell cystitt, som forårsaker blære smerte og et økt behov for å urinere. De fungerer som et muskelavslappende middel i tarmveggen, og urinblæren, effektivt å hindre kramper.

Typer

Ifølge gihealth.com, ofte foreskrevet antispasmodika inkluderer Anaspaz, Bentyl, Librax, LevBid, Levsin, Levsinex, NuLev, Pro-Banthine og Robinul. Alle er avledet fra belladonna anlegget. De kan tas langsiktig under ledelse av en lege eller for den kortsiktige forvaltning av symptomer.

Veibeskrivelse

Du bør ta dine valgte antispasmodic minst 30 minutter før måltider, slik at det vil bli aktiv mens kroppen din fordøyer måltidet.

Forsiktig

Du bør ikke antispasmodika med alkohol, siden det kan øke døsighet.

Alvorlige bivirkninger

De fleste antispasmodics dele følgende alvorlige bivirkninger som, hvis erfarne, krever at du kontakte lege: hudutslett, uvanlige blødninger / blåmerker, forvirring, skjelvinger, tåkesyn, vanskelig urinering, uregelmessig eller hurtig puls, pustevansker og alvorlig forstoppelse.

Andre bivirkninger

Mindre alvorlige bivirkninger som kan spre under hele behandlingen inkluderer (men er ikke begrenset til) svimmelhet; tretthet; tørr munn, nese og hals; mild forstoppelse; følsomhet for lys; redusert svett; og forsiktig øke hjertefrekvensen.

Advarsel

Fordi disse medikamentene kan redusere svetting, bør man være spesielt forsiktig under varme dager eller når du trener siden det vil være svært lett å bli overopphetet selv, noe som kan føre sitt eget utvalg av medisinske problemer.

Slik unngår du at en lungeemboli

Slik unngår du at en lungeemboli


En lungeemboli skjer når arterien i lungen er blokkert av en blodpropp. Den koagel dannes vanligvis i venene i en annen del av kroppen slik som bein eller bekkenet. Blodpropp bryter av og reiser gjennom blodet og inn i lungearterien. Symptomer inkluderer kortpustethet som kommer plutselig, brystsmerter, hurtig puls og blålig hud. En lungeemboli kan være livstruende derfor forebygging er viktig.

Bruksanvisning

•  Ta anti-clotting medisiner. En risikofaktor for å utvikle en lungeemboli er å ha kirurgi spesielt operasjoner til ben og hofte. Medisiner som heparin kan gis etter operasjonen hvis legen din mener du er i faresonen.

Slite komprimering eller pneumatiske strømper hvis på sengeleie. Folk som har langvarig sengeleie på grunn av en sykdom eller utvinning fra kirurgi kan utvikle blodpropper som kan føre til en lungeemboli. Kompresjon og pneumatiske strømper presse beina for å hjelpe blodgjennomstrømningen forbli effektiv.

Beveg deg rundt når du er på en lang flytur. Inaktivitet slik som sitter på et fly i lange perioder av gangen kan føre til en lungeemboli. Kom deg opp og flytte rundt hver time, selv en kort spasertur opp midtgangen vil hjelpe. Roter anklene mens du sitter. De samme tingene er sanne for kjøring over lange avstander. Stopp og gå for en kort tur for å få blodet flyter.

Bo godt hydrert når du reiser. Dehydrering gjør det enklere for blodpropp å danne. Dehydrering kombinert med mangel på bevegelse gjør en lungeemboli mer sannsynlig å skje. Drikk rikelig med vann og begrense koffeinholdige drikker og alkohol som kan bidra til dehydrering.

Kjenn dine risikofaktorer. Folk som er overvektige har en tendens til å utvikle lungeemboli lettere. Andre risikofaktorer er røyking, graviditet og slektshistorie. Noen risikofaktorer du kan ikke kontrollere. Men du kan slutte å røyke og opprettholde en sunn vekt.

Vær oppmerksom på å ta p-piller og noen hormon erstatning terapi kan øke koagulasjonsfaktor i blodet. Snakk med legen din om andre risikofaktoren du har for å utvikle en lungeemboli å avgjøre om du bør fortsette å ta pillene.

Berberis Root Bruker & Dosering

Berberis Root Bruker & Dosering


Berberis er en busk med gråaktig bark som produserer gule blomster på våren og røde bær om høsten. Bærene er spiselige og kan gjøres om til syltetøy, men roten og bær har også medisinsk bruk. Den første atte bruk av berberis dateres tilbake til oldtidens Egypt, hvor berberis rot og fennikel ble brukt for å hindre pesten. Berberis roten ble brukt gjennom historien, og dens betydning som en medisinsk urt fortsetter inn i moderne tid. Selv om moderne vitenskap ikke har forpliktet seg til berberis effektivitet fremfor tradisjonelle behandlinger er urten ansett som trygt i små doser.

Lever betingelser

Indianere brukte berberis å behandle leverproblemer, og fant det å være effektiv mot gulsott. Andre healing tradisjoner anbefaler også bruk for å kontrollere diabetes og hepatitt. Videre studier avslører at berberis øker utskillelsen av galle, lindre stress på leveren. Gjør et anstrøk av berberis ved bløtlegging 5-9 g berberis rot i alkohol i tre uker, deretter legge 10 til 30 dråper i en kopp varmt vann. Ta anstrøk av berberis tre ganger daglig og ikke bruke den til mer enn en uke.

Hjerte betingelser

Den alkaliske berberbine, som finnes i berberis rot, utvider blodårene, reduserer blodtrykket. I Kina blir berberis ekstrakter brukes til å senke blodtrykket etter kjemoterapi eller strålebehandling. Disse effektene gjør også berberis en effektiv urte behandling for takykardi eller hurtig puls.

Antiseptiske egenskaper

Berberin virker også som et sterkt antiseptisk og er effektivt mot en rekke patogene bakterier, inkludert E. coli og Staphylococcus aureus. Berberis brukes til å behandle urin, gastrointestinal og luftveisinfeksjoner. Sine antiseptiske egenskaper gjør berberis effektiv mot sår hals. Knus bærene i vann og gurgle å behandle halsinfeksjoner. Tar berberis kan også forbedre immunsystemets funksjon.

Fordøyelses bruksområder

Berberis rot er også effektiv mot fordøyelsesproblemer og sies å være effektiv mot intestinal blokkeringer og diaré, inkludert reisediaré og matforgiftning. Ifølge University of Maryland Medical Center, viser bevis berberis å være mer effektive enn antibiotika i å lindre symptomene på diaré, men antibiotika forbli mer effektive i å ødelegge bakterier som forårsaket infeksjonen. For å bruke berberis root for fordøyelseskanal opprørt, bratt 1/2 til 1 ts. av berberis rot i en kopp varmt vann i ca 10 til 15 minutter og ta den tre ganger daglig.

Hva er hjerte hjertebank?

Etter 20 minutters løp, føler du ditt hjerte pounding høylytt. Hjertet ditt begynner racing når du tenker "kalkulus eksamen i morgen." Dette er hjertebank, et vanlig symptom og ikke alltid tilskrives forhold som fører til døden.

Definisjon

Å ha hjertebank er uvanlig bevissthet og følelse av hjertet slår uregelmessig eller for sterkt.

Forekomst

Hjertebank kan oppstå når som helst på dagen eller natten, og varer fra noen sekunder til timer.

Årsak

Vanlige årsaker til hjertebank inkluderer arytmi, trening, angst eller stress, feber, koffein, overaktiv skjoldbruskkjertel, anemi, hyperventilering, mangel på oksygen i blodet, medisiner eller narkotiske stoffer, hjertesykdommer, graviditet, og mitralklaffen prolaps.

Helseeffekter

Uregelmessige hjerteslag pålegger ikke skade på hjertet. Mulige men sjeldne implikasjonene av en hurtig puls over en forlenget tidsperiode kan føre til hjerteforstørrelse eller hjertesvikt.

Behandling

Hvis du er bekymret for din hjertebank, snakk med din lege. Legen din kan kjøre tester og finne årsaken mens formulere mulige behandlinger hvis noen.

Self-Treatment

Unngå hjertebank ved å unngå koffeinholdige drikker som kaffe og brus. Spis et balansert kosthold for å supplere mulige mangler av næringsstoffer og elektrolytter. Å behandle stress-indusert hjertebank, lære pusteteknikker og ta opp yoga eller tai chi å roe deg og redusere stress.

Bivirkninger av Blæretang

Blæretang, også kjent som blæretang, er en tang som kommer i Atlanterhavet og Stillehavet, samt de baltiske og Nordsjøen. Andre navn på denne tang omfatter svart tany, kuttet luke, sjø eik, blære fucus, svart tang, rockweed og rock tang. Fucus var den første kilde jod i 1811, og ble anvendt for behandling av struma, som er en skjoldbruskkjertelen svelling forårsaket av en mangel på jod. Som med noen form for behandling, er det potensielt negative bivirkninger for å ta Blæretang.

Funksjon

På 1860-tallet, ble det antatt at Blæretang kan stimulere skjoldbruskkjertelen og derfor bidra til å bekjempe fedme ved å øke metabolismen til høyere nivåer. Helt siden den gang har Blæretang vært et vanlig innslag i mange vekttap rettsmidler og kosttilskudd.

Advarsel

Overdreven dosering av Blæretang kan føre til flere alvorlige, ugunstige bivirkninger slik som skjelving eller skjelvinger, hurtig puls, høyere blodtrykk og hypertyroidisme. Noen ganger selv bare den anbefalte doseringen mengde Blæretang kan føre til disse bivirkningene. Hvis noen av disse bivirkningene er erfarne, bør en medisinsk faglig kontaktes umiddelbart.

Allergisk reaksjon

En mulig bivirkning å ta Blæretang er allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner er en av de mest vanlige bivirkninger som er knyttet til denne tang. Med den allergiske reaksjonen, kan enkeltpersoner oppleve eksem, elveblest, utslett, uregelmessig pustemønster og kløe.

Betraktninger

Det er visse personer som bør unngå å bruke denne alger som behandling for enhver pris. Disse menneskene er gravide eller ammende kvinner, barn, personer med blødningsforstyrrelser, personer med stoffskifteproblemer og personer med følsomhet for jod. Personer som har disse forholdene, og kombinerer det med å ta Blæretang kan oppleve alvorlig negative bivirkninger som overdose jod symptomer som hypertensjon.

Andre uønskede bivirkninger

Noen mindre vanlige bivirkninger bivirkninger for å ta Blæretang har nerve og nyretoksisitet, reduserte nivå av blodsukker, antikoagulerende (blodfortynnende) resultater som unormal blødning og selv avføringsmiddel-lignende resultater etter inntak av alger.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Hyperaktive Thyroid Symptomer


Hyperaktiv skjoldbruskkjertelen, eller hypertyreose, oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer for mye thyroid hormon. Dette kan skyldes mange ulike årsaker, men den vanligste er Graves sykdom, en autoimmun lidelse. Ifølge Stephanie L Lee, direktør for Boston Medical Center Thyroid Disease Center, kvinner er mer sannsynlig å ha hypertyreose enn menn, og fem til ti ganger flere kvinner enn menn er plaget med Graves sykdom. Ubehandlet hyperaktiv skjoldbrusk kan føre til hjertesvikt.

Psykologiske symptomer

Nervøsitet, angst og hyperaktiviteten kan være forårsaket av hypertyroidisme.

Hjerte Symptomer

Pasienter kan oppleve hurtig puls (over 100 slag per minutt), atrial arytmi og hjertebank.

Fordøyelsessymptomer

Vekttap til tross for økt appetitt er et vanlig symptom på hyperaktiv skjoldbruskkjertel. Diaré kan også forekomme.

Dermatologiske symptomer

Økt svette sammen med varm, fuktig hud kan være tegn på en hyperaktiv skjoldbruskkjertel.

Andre Kroppslige symptomer

Muskelsvakhet, skjelvinger og varmeintoleranse er også mulige hypertyreose symptomer. Siden kroppen er kastet inn i overdrive med en hyperaktiv skjoldbruskkjertelen, kan pasienten begynne å oppleve trøtthet hvis tilstanden går ubehandlet.

Rask hjertefrekvens Pain Diagnosis

Ifølge feil diagnose, hurtig puls og hjerte smerte viser seg ofte de mest sannsynlige symptomer på hjerteinfarkt. Derfor bør alle som opplever disse to symptomene du søke legehjelp umiddelbart.

Funksjoner

Ifølge Medline Plus, de fleste leger henvise til en rask puls som hjertebank. Hjertebank ofte føre bankende følelse i nakke, hals eller bryst.

Betydning

En normal puls varierer 60-100 slag per minutt. Hjertefrekvenser over 100 slag per minutt indikerer en tilstand som kalles takykardi. Trening, angst, visse medisiner eller narkotika, lav blodoksygennivåer, feber, hyperventilering eller hjertesykdom kan utløse hjertebank.

Betraktninger

Brystsmerter kan oppstå som følge av hjerteinfarkt, angina, perikarditt, halsbrann, hiatal brokk, costochondritis og panikkanfall. Brystsmerter som oppstår sammen med en rask hjerterytme bør ikke ignoreres fordi det kan tyde på en livstruende hjerteproblem.

Identifikasjon

Leger eller utrykningspersonell vil vurdere pasienter med en rask puls og smerte for et mulig hjerteinfarkt. Testing inkluderer ofte en kombinasjon av følgende: blodtrykk sjekk, pulskontroll, elektrokardiogram, ekkokardiogram, angiografi, brystet x-ray, blodprøver, stress test, MR og CT scan.

Advarsel

Hvis hjertebank oppstå sammen med brystsmerter, svimmelhet, svetting eller kortpustethet, ring 9-1-1.

Hva er Armour Thyroid & Er det trygt?

Hva er Armour Thyroid & Er det trygt?


Armour thyroid er en resept skjoldbrusk erstatning medisiner laget av desiccated (tørket) svin (gris) thyroid pulver. Den brukes til å behandle hypotyreose, en tilstand der kroppen ikke har tilstrekkelig thyroid hormon.

Identifikasjon

Armeringsskjoldbruskkjertelen måles ved hjelp av korn med en korn er lik omtrent 60 milligram eller 100 mikrogram av syntetisk thyroid hormon. Tablettene kommer i doser fra 1/4 korn til tre korn.

Fordeler

I tillegg til å være mer naturlig enn syntetisk skjoldbruskkjertelhormon, inneholder Armour thyroid en kombinasjon av T4 og T3 skjoldbrusk hormoner i stedet for bare den T4 thyroid hormon.

Effekter

Mange pasienter hevder de føler seg bedre på Armour thyroid. Som enhver skjoldbrusk erstatning medisiner, hvis dosen er for høy, hyperthyroid symptomer som hurtig puls, vil trolig bli opplevd.

Betraktninger

Armour thyroid blander ulike masse dessicated thyroid pulver for å sikre konsistente hormonnivået i hver tablett. Medisinen er godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og det har vært tilgjengelig siden begynnelsen av det 20. århundre.

Expert Insight

Ingen behandling som er best for alle skjoldbrusk pasienter. Alle alternativene bør diskuteres med lege før behandling. En tid med prøving og feiling kan være nødvendig for å finne den beste behandlingsregime.

Botemidler for Hyperventilering

Botemidler for Hyperventilering


Hyperventilering er tilstanden til puste raskere enn nødvendig, hvilket resulterer i en reduksjon av mengden av karbondioksid i blodet. Finne kurer for hyperventilering er viktig fordi det fører til kortpustethet, hurtig puls, svimmelhet og kan også være et symptom på et hjerte eller lungesykdom. Nummenhet og prikking også oppstå med hyperventilering samt angst og ømme muskler i brystet. Hyperventilering kan bringes videre av angst eller følelsesmessig stress og er mest vanlig hos kvinner.

Pusteteknikker

Puste i mindre oksygen og heve karbondioksid i blodet vil bidra til å kurere hyperventilering. Pust gjennom kniper leppene med bevegelsen til å blåse ut et stearinlys, ifølge MedlinePlus. Læring pusteøvelser vil hjelpe rolige engstelser og slappe av i kropp og sinn. Puste kan kontrolleres med riktig teknikk når symptomer på hyperventilering er anerkjent. Pusteøvelser bør praktiseres hver dag for å hjelpe til med angst eller lidelse som kan forstyrre den naturlige pusteprosess.

Pust inn i en Paper Bag

En papirpose kan kurere hyperventilering. Personen hyperventilere bør holde en papirpose tett rundt munnen og puste sakte inn i den for opp til syv minutter. Snakke med den personen er gunstig fordi det bidrar til å distrahere dem og gjør dem føler seg komfortabel og trygg. Hvis en papirpose ikke er tilgjengelig, vil hendene fungere hvis de er buet over munn og nese. Hvis symptomene ikke bedrer seg eller de personer som mister bevisstheten, må personen til sykehuset umiddelbart.

Massasjeterapi

Massasje terapi er en kur for hyperventilering fordi det gir musklene intens avslapping. En massasje manipulerer huden ved å trykke og gni ulike områder. Massasje behandlinger blir brukt til å behandle stress, angst, smerte og høyt blodtrykk. Massasje terapi kan gjøres av en terapeut, eller selv-massasje teknikker kan lett lært.

Guided Imagery

Guidet billedspråk er en tradisjonell avspenningsteknikk som lindrer stress og brukes som en kur for hyperventilering. Guidet billed bruker et bilde som bidrar til å skape en scene som tar bort angst og stress. Tenk deg scenen så levende som mulig. Innstillingen skal være et fredelig sted som hjelper kroppen å slappe av og drømme deg bort.

Bivirkninger av MAO-hemmere

MAO-hemmer er en forkortelse for monoaminoksidasehemmer. Disse medikamentene blir brukt til å behandle mental depresjon ved å blokkere en viss kjemisk i kroppens nervesystem. Noen vanlige merkenavn av MAO-hemmere er Marplan, Nardil og Parnate. Selv om disse medikamentene kan være nyttig for noen mennesker, er det viktig å være klar over alle de mulige bivirkninger. Vurdere nøye dine MAOI behandlingstilbud med legen din. Følg alle doseringsanvisningen nøye.

Milde bivirkninger

Du kan oppleve noen milde bivirkninger når du tar en MAO-hemmer. Disse kan omfatte tåkesyn, redusert vannlating, en senket libido, svimmelhet, økt appetitt, hodepine, tretthet, muskelrykninger, økt svette, kvalme, rastløshet, tretthet, svakhet, hodepine, skjelving og søvnløshet. Mindre vanlige bivirkninger kan omfatte frysninger, munntørrhet, forstoppelse og en redusert appetitt.

Alvorlige bivirkninger

Se legen din umiddelbart hvis du opplever mer alvorlige bivirkninger fra medisiner. Disse bivirkningene kan omfatte hallusinasjoner, kramper, kjølig, klam hud, kraftig svimmelhet, uregelmessig eller hurtig puls, muskelstivhet, et høyt eller lavt blodtrykk og problemer med å puste. Du kan også oppleve brystsmerter, stiv nakke, forstørret elever og øynene dine kan bli mer følsom for lys. Du kan også oppleve selvmordstanker.

Allergiske Reaksjoner

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever en allergisk reaksjon på medisiner. Tegn på en allergisk reaksjon kan omfatte elveblest, utslett, en tetthet i brystet, pusteproblemer eller en hevelse i munn, lepper, tunge eller generell ansiktet. Fortell legen din hvis du har noen allergier før du tar medisinen.

Legemiddelinteraksjoner

MAO-hemmere kan reagere med andre medisiner du tar. Før du legger til noen nye medisiner, sørg for å diskutere noen av de aktuelle medisiner du tar, samt noen urte kosttilskudd eller andre over-the-counter kosttilskudd. Noen legemidler som kan reagere med MAO-hemmere inkluderer appetittdempende midler, amfetamin, kokain, høyt blodtrykk medisiner, medisiner for astma eller andre pusteproblemer, medisiner for forkjølelse, bihuleproblemer eller allergier, trisykliske antidepressiva, diabetes medisiner, bupropion, karbamazepin og andre MAO-hemmere.

Pre-eksisterende forhold

Informer legen om eventuelle sykdommer du har, samt familiens sykehistorie. Noen pre-eksisterende forhold kan utelukke deg fra å ta en MAO-hemmer. Disse forholdene omfatter alkoholmisbruk, diabetes, angina, alvorlig hodepine, astma, bronkitt, epilepsi, hjerte, nyre eller leversykdom, psykisk sykdom, Parkinsons sykdom, høyt blodtrykk, en overaktiv skjoldbruskkjertel og PCC (feokromocytom). I tillegg opplyse legen din om du er gravid eller ammer; Barnet ditt kan bli skadet av disse medikamentene.

Andre hensyn

Unngå visse elementer i kostholdet ditt mens du tar MAO-hemmere. Visse matvarer kombinert med medisinen kan resultere i plutselig høyt blodtrykk. Disse inkluderer overdrevne mengder koffein (som finnes i kaffe, te og sjokolade), alkohol (så vel som alkoholfritt øl eller vin), og hvilken som helst mat med et høyt innhold tyramin. Disse matvarer inneholder alderen oster, fava bønner, syltet eller røkt kjøtt, noe gjæret kjøtt, surkål, fjærkre, fisk og overmoden frukt.

Appetitt suppressant behandlinger for fedme

Med fedme på vei oppover i USA, er mange søker som rask løsning for vekttap. Noen valgte dietter som lavkarbo og Atkins til vekttap kirurgi som gastric bypass eller lap band. Andre er å snu til slankepiller som en måte å gå ned i vekt, søker kosttilskudd over disk eller via resepter fra leger.

Krav

Det er visse krav som en person må oppfylle for å være foreskrevet slankepiller. Hvis du bare er ute etter å felle noen pounds, så dette er ikke for deg. Slankepiller er vanligvis foreskrevet for overvektige mennesker. Vektige beskriver en person som har en kroppsmasseindeks, eller BMI, på 30 eller mer. Personer som har en historie med høyt blodtrykk eller diabetes og er overvektig er også kandidater til slankepiller. En lege vil undersøke og utføre tester på enkeltpersoner for å se om de oppfyller kriteriene for slankepiller.

Meridia

Meridia er en resept diett pille som fungerer som en appetitt suppressant. Det påvirker kjemikalier i kroppen som hjelper på ved hjelp av vekttap. = Det er en pille som regel tatt en gang om dagen. Meridia hemmer reabsorpsjon av serotonin. Serotonin er kjemisk stoff som frigjøres i hjernen når du spiser. Ved å hemme reabsorpsjon av serotonin, Meridia, gjør en person fylle mett lenger. Dette reduserer kaloriinntaket, forårsaker en person å tape vekt. Bivirkninger forbundet med Meridia er høyt blodtrykk, unormal hjerterytme og hurtig puls. De fleste av bivirkningene ble lagt merke til i mennesker som tok større doser av medisinen.

Adipex

Adipex er en annen resept diett pille som fungerer på samme måte som Meridia. Det reiser nevrotransmittere som serotonin og noradrenalin. Når Adipex hever begge disse nevrotransmittere, vil en person oppleve en reduksjon i appetitt. Det stimulerer også hypothalumus. Ved å gjøre dette, hjertefrekvensen øker og til gjengjeld reduserer appetitten. Bivirkninger av Adipex er svekket tenkning, tørr munn, hyperaktivitet og forstoppelse. Noen alvorlige bivirkninger kan være høyt blodtrykk, hallusinasjoner og rask puls. Legen din bør få beskjed hvis noen av disse alvorlige reaksjoner oppstå. Adipex er en erstatning av dietten pille Fastin.

Over-the-counter kosttilskudd

Det har vært to populære over-the-counter kosttilskudd - efedrin, som ikke lenger er på markedet, og hoodia. Efedrin var blant de over-the-counter piller som stab og Stacker 2. Det undertrykt appetitt, men samtidig hevet hjerte priser. Efedrin ble utestengt på grunn av helsemessige bekymringer.

Hoodia er en nyere form for diett pille som stammer fra en kaktus-aktig plante i Afrika. Hoodia er ment å undertrykke appetitt. Den har vokst i popularitet de siste tre årene. I motsetning til efedrin produkter, har Hoodia ikke heve blodtrykket eller gjør hjertet rase. Det finnes studier som har vist Hoodia påvirker leverfunksjonen. På grunn av denne muligheten, kan det interaksjoner med andre legemidler.

Konklusjon

Slankepiller er et midlertidig virkemiddel til vekttap. Det er aldri et raskt svar eller måte for å miste vekt. Kosthold og trening er den mest affektive måten å miste og opprettholde vekten. Mange av disse pillene ofte har bivirkninger, og risikerer å forårsake alvorlige helseproblemer.

Levothyroxin Informasjon

Levotyroksin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle skjoldbrusk sykdommer som hypotyreose. Tilstanden resultater når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok hormoner for kroppen å fungere ordentlig. Stoffet er også markedsført i USA, Canada og andre land som Synthroid, Unithroid, Levoxyl og Levothroid.

Behandling

Levotyroksin er laget i tabletter, og er vanligvis tatt en gang per dag, ifølge MedlinePlus. Medisinen er vanligvis inntas før frokost og på tom mage. Når det brukes riktig, kan levotyroksin reversere hypothyroid symptomer som dårlig vekst, mangel på energi, vektøkning, redusert tale, hårtap, økt følsomhet for kulde, og tørr og tykk hud. Blodprøver er vanligvis nødvendig for å bestemme om den riktige doseringen blir brukt.

Forholdsregler

Stoffet bør ikke tas av personer med normal skjoldbrusk funksjon, for eksempel de som håper å gå ned i vekt med behandling, ifølge MedlinePlus. Det kan være spesielt farlig når det blandes med reseptbelagte amfetamin som Adderall og Dexedrine. Kvinner som er gravide eller ammende, eller som kanskje ønsker å bli gravide bør unngå medisiner. I tillegg kan de som er allergisk overfor laktose eller maisstivelse trenger en annen type behandling thyroid medisinering.

Alvorlige bivirkninger

Enhver reseptbelagt legemiddel, inkludert levotyroksin, kan forårsake livstruende bivirkninger, inkludert allergisk reaksjon. Brystsmerter, uregelmessig eller hurtig puls eller hjerterytme, eller alvorlige tilfeller av skjelving, vekttap, kvalme og hodepine er alle potensielle medisinsk nødhjelp når du tar medisiner, ifølge MedlinePlus. Andre mulige alvorlige bivirkninger som nødvendiggjør umiddelbar medisinsk hjelp omfatter alvorlig nervøsitet, søvnløshet eller svette.

Vanlige bivirkninger

Levotyroksinbehandling løper en risiko for en rekke vanlige bivirkninger som kan være belastende, men vanligvis ikke krever akutt medisinsk hjelp, ifølge MedlinePlus. Mulige bivirkninger inkluderer magekramper, diaré, kvalme, oppkast, hodepine, skjelving, vekttap, nervøsitet, søvnløshet og overdreven svetting. Andre mulige bivirkninger er økt appetitt, Menstruasjon endringer, feber og følsomhet for varme.

Kostnad

Forsikringsselskaper vanligvis dekke hele eller deler av kostnaden av levotyroksin behandling. Men de faktiske kostnadene avhenger av den enkeltes helsevesenet plan. Self-pay uforsikrede pasienter kan være kvalifisert for reseptbelagte assistanse programmer. Generiske levotyroksin doser vanligvis fra 25 til 300 mikrogram. Fra og med august 2009, kontantprisen for 90-count flaske 50 mcg piller var ca $ 20, mens en 90-count flaske 300 mcg tabletter kan koste ca $ 39. Brand-navnet Levoxyl kostnader varierte fra ca $ 29 for 90 tabletter på 25 mcg styrke til ca $ 50 for 90 tabletter på 200 mcg.