Digidexo.com

flått bomull

Slik fjerner Flått i bomull med Soap

Slik fjerner Flått i bomull med Soap


Flått, parasitter felles for gresskledde områder av Nord-Amerika, fester seg direkte på hud eller klær og kan bære Lyme sykdom; de bør fjernes umiddelbart. Grundig sjekk din kropp og klær for flått etter fotturer, sykling, hagearbeid eller camping. Hvis flått er funnet festet til klær, kan de fjernes på forskjellige måter. Den raskeste og mest effektive måten å fjerne en hake er med pinsett. Flått kan også bli fjernet fra bomull klær med flytende såpe, selv om det ikke er anbefalt av Center for Disease Control and Prevention.

Bruksanvisning

Tick ​​Fjerning

•  Dekk en bomullsdott med flytende såpe, helst en såpe med noen bleike innhold som et vaskemiddel.

Plasser såpe-gjennomvåt bomullsdott over flåtten, og hold bomullsdott på flåtten i 20 til 30 sekunder. Kjemikaliene i såpe vil etter hvert trekke flåtten ut av bomull.

Fjern flåtten med pinsett eller en vev når flåtten har sluppet seg fra klær.

Kast flåtten i søpla eller skylle den ned i toalettet for å sikre at det ikke vil klinke seg selv på kroppen eller klærne igjen.

Tips og advarsler

 • Selv om denne metoden for tick fjerning fungerer, er å fjerne flåtten direkte fra kroppen eller klærne ved hjelp av pinsett foretrukket av helsemyndighetene fordi såpe kan faktisk øke faren for verten å bli smittet av flåtten. Såpen metoden bør bare brukes når flåtten ikke kan fjernes på annen måte.

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe

Slik fjerner Flått med bomull baller og Såpe


En hake er et lite insekt som bruker knipetang knyttet til sin munn for å klinke til sine ofre, ofte i flere timer om gangen. Flått kan overføre alvorlige sykdommer til sine menneskelige verter, slik som Lyme sykdom eller Rocky Mountain flekket feber, så du bør fjerne en hake umiddelbart etter oppdagelsen. Unngå flåttbitt ved å styre klar av tykk pensel, høyt gress og hauger av blader. En insektmiddel kan også hjelpe. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler selv bading innen to timer etter at han kom innendørs, å vaske og finne eventuelle flått. Nesten hvem som helst kan fjerne en hake med liten innsats.

Bruksanvisning

Bruk pinsett eller en flåttfjerner til å ta tak i flåtten i nærheten av sin hode eller munn - så nær som mulig til personens hud. Trekk opp forsiktig og jevnt for å skille den fra huden. Bruk aldri en vridning eller rykninger bevegelse for å fjerne en hake, som kan knuse den og la hodet inngitt.

Hvis du ved et uhell knust flåtten, fjern eventuelle gjenværende deler ved hjelp av pinsett.

Vask hendene med såpe og vann etter fjerning.

Vask området rundt flåttbitt ved hjelp av bomull baller, såpe og vann.

Plasser så mye av flåtten som mulig inn i en plastpose eller krukke å bevare den. En lege kan ønske å undersøke det hvis sykdom resultater fra bittet.

Tips og advarsler

 • Oppsøk lege dersom offeret blir febrilsk eller utvikler et utslett, muskelsmerter eller stiv nakke i løpet av noen uker for å bli bitt.
 • Ikke dekk flåtten i såpe, gelé eller olje for å fjerne den gradvis. I stedet, fjerne flåtten så raskt som mulig ved hjelp av metoden beskrevet.

Bomull Allergi

Bomull Allergi


Allergi mot det naturlige stoffet fiber av bomull er ofte uventet. Men naturlig ikke automatisk bety fritatt fra å produsere en allergisk reaksjon.

Natural Product

Vanligvis folk er allergiske mot syntetiske tekstiler, men allergi oppstår når noen individer blir utsatt for bomull, som er en naturlig cellulose landbruksprodukt, ifølge Latexallergyresources.org.

Betraktninger

Allergien kan ikke være på grunn av bomull, men hva vaskemiddel eller tøymykner at stoffet er vasket i. Noen mennesker er allergiske mot fargestoffet i bomull klær. Du må kanskje velge økologisk bomull uten fargestoffer.

Andre syndere

Bomull er noen ganger blandet med polyester, ull eller rayon, som kan forårsake en allergisk reaksjon.

Elastisk

Elastiske linning eller til og med elastisk tråd i bomullsplagg kan være kilde til irritasjon.

Glyoksalharpiks

Bomull som er merket rynke motstandsdyktig behandles med glyoksal harpiks. Dette inneholder lateks, som mange mennesker er allergiske mot.

Organic

Noen mennesker er allergiske mot vanlig bomull og tilsetningsstoffer som er funnet på bomull, ifølge Fibers.com. Økologisk bomull er blottet for disse tilsetningsstoffene.

Hvordan Kill Bomull Parasitter

Har du støtt på et klebrig stoff på bomullspinne i feltet? Vel det er "klebrig bomull 'tegn på en bomulls parasitt angrep. Alt fra lys gul til mørk grønn i fargen, er bomull parasitter oppstått hovedsakelig i juni. Disse parasittene suge saft av anlegget og utvise en "honningdugg" slags stoff som fungerer som et vekstmedium for en svart mold, som i sin tur forstyrrer bomull og spinning av bomull stoff. Dette reduserer kvaliteten av stoffet produseres og kan negativt påvirke salg av bomull. Det er derfor viktig å komme til roten av saken og drepe bomull parasitter ved hjelp av en organisk, hjemmelaget plantevernmidler.

Bruksanvisning

•  Bløtlegg hvitløksfedd i mineralolje i ca 24 timer og belastning.

Stadig blande fisk emulsjon og såpe med vann.

Kombiner den første blanding med den andre blanding i et forhold på 2: 1.

Grundig spraye avlingene gang i uken inntil bomull parasitter blir utryddet.

Tips og advarsler

 • Angrep av bomull parasitter kan unngås ved å: * Fylle pytter og åpne vannkilder i dine felt med skitt * Eliminere åpen kompost hauger nær feltet * Alltid rengjøring av utstyr før og etter bruk Kompost og åpent vann er områder som gir yngleplasser for parasitter , så holder disse tingene så langt borte fra bomull felt som mulig er viktig å warding av angrep.

Hvordan bruke bomull baller for å demonstrere Vannforurensning

Hvordan bruke bomull baller for å demonstrere Vannforurensning


Når undervisning noen om vannforurensning, ofte hjelper det å skape en visuell eller en taktil erfaring til å hjelpe dem med ulike læringsstiler. En bomullsdott filter eksperiment oppnår disse målene ved å la eleven først forurenser en tank med vann, deretter filtrere at forurenset vann selv. Etter at vannet er filtrert, vil publikum kunne se første hånd effekten av ulike vanlige forurensninger på vannforsyning.

Bruksanvisning

til de forskjellige forurensninger i den vannfylte akvarium, som er den "vanntilførsel" i dette eksperimentet. Forklare hva hver forurensende representerer; for eksempel, når du legger den motorolje, diskutere virkningene av gamle, olje lekker båter eller jet-ski på nærliggende innsjøer, og som du legger gjødsel diskutere hvordan animalsk avfall virkning lokale vannforsyninger.

Spør publikum hva de observerer som du legger til flere forurensende stoffer til akvariet, og spør om vannet kan drikkes i sin nåværende tilstand. Du kan kjøre poenget ditt hjem ved å fylle din drikking glass med forurenset vann og passerer det rundt, og tilbyr det til publikum. Når du har bekreftet at ingen ønsker å drikke vannet, forklarer at disse forurensninger truer mange lokalsamfunn 'drikkevannsforsyningen, selv om beløpene er vanligvis ikke så høy.

Linje den store, åpne enden av trakten med kaffefilter, trykke filteret ned i "bolle". Legg til en tomme av sand over filteret, deretter en tomme av trekull og et lag med bomull baller på toppen. Stretch strømpebukse over munn og tape det til trakt er yttervegger.

Sett den smale enden av trakten inn i munnen av den tomme brusflaske, etter fjerning av flaskens lokk. Sakte helle vann fra glasset inn i trakten er strømpebukse dekket munnen. Se vannfilteret gjennom de ulike materialene og renne ned i brusflaske. Vannet bør se langt klarere.

Fjern strømpebukse fra toppen av trakten. Vis publikum skitnet bomullsdotter som en ekstra visuell påminnelse om hvor forurenset din "vannforsyning" var. Inviter publikum til å gjenta eksperimentet ved hjelp av sine egne lignende forsyninger og akvariet full av forurenset vann.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

Hvordan forberede for en Spinal Tap


En Spinal Tap, eller spinalpunksjon, er en medisinsk prosedyre som innebærer å sette inn en hul nål inn i spinalkanalen for å samle spinalvæske. Fluidet brukes til å teste for en rekke nevrologiske lidelser, eller for å redusere trykket for pasienter med intrakraniell hypertensjon eller normalt trykk hydrocefalus. Forberedelse for en Spinal Tap handler om mental forberedelse, så vel som fysisk forberedelse. Det er viktig å beholde roen og ordne dag rundt prosedyren.

Hvordan forberede for en Spinal Tap

•  Drikk rikelig med væske kvelden før for å forbli hydrert, med mindre legen din forteller deg noe annet. Spis en lett en frokost dagen av prosedyren.

Ta medisiner som vanlig. Hvis du tar en blodfortynnende medisiner som aspirin eller en anti-inflammatorisk som ibuprofen ringe legen din og be når du skal slutte å ta disse medisinene.

Tenkt å tilbringe to til tre timer på legekontoret. Lammende og forberedelse tar ca 30 minutter, selve inngrepet tar noen minutter, og resten av tiden tilbringes liggende flat for å fremme blodpropp i 30 minutter til to timer.

Legge til rette for en utpekt sjåføren eller taxi for å ta deg hjem etter inngrepet.

løstsittende, bomull klær for komfort etter inngrepet.

Hint

 • Husk å ta med en liste over dine medisiner og forsikring informasjon til kontoret.
 • Hvis du har diaré eller annet problem som vil hindre deg fra streng sengeleie i to timer, bør du kontakte legen din før prosedyren for ytterligere instruksjoner.
 • Leger kan kreve en CT eller MR-undersøkelse før prosedyren. Dette vil øke tiden som brukes på kontoret ved ca 30 minutter til en time.

Skum Vs. Voks ørepropper

Skum Vs. Voks ørepropper


Er støy i soverommet robber deg for en god natts søvn? Eller har du bare ønsker litt fred og ro fra de mange typer lyder bombardere deg hver dag? Bruke ørepropper kan være svaret. Skum eller bivoks ørepropper er to typer billig, lett-å-bruke ørepropper tilgjengelig i drugstores.

Skum vs Wax Ørepropper

Å gjøre en beslutning om hva slags øreplugger for å bruke, avhenger av flere faktorer, som komfort, materiale, støyreduksjon rating, pris, tilgjengelighet og antall ganger du kan bruke dem opp før den kastes. Støyreduksjons rating (NRR) bør være nummer en på listen når du skal kjøpe ørepropper, fordi hva er vitsen med en ørepropp hvis du fortsatt kan høre støy? En rangering på 15-33 desibel er en god rating, og generelt, jo høyere rating, jo bedre beskyttelse. Nummer to på listen skal være passform og komfort, velge hva slags materiale en ørepropp er laget av vil avgjøre hvilket sett vil være best for deg. Fordelene med hver er under.

Voks ørepropper

Voks ørepropper er laget av naturlige materialer som bivoks, steril bomull og lanolin.

De er myk og formbar og lett danner en forsegling i øregangen for en perfekt passform. De blokkerer høyt snorking og forsegle ut vann. De er gjenbrukbare og passer for alle aldre, og har en støyreduksjon rating på 15 til 45 desibel.

Skum Ørepropper

Skum ørepropper er laget av støpt slow-utvinning skum som kan vaskes og brukes om igjen.

De er veldig billig og har en rimelig tettsittende passform, men du kan høre noen lyd. De fleste skum ørepropper har en NRR rating på 10 til 20 desibel. De er egnet for alle aldre og utvide for å få plass i ørekanalen.

Sikkerhet

Ørepropper er trygge å bruke hver dag, men det er et par ting å se etter. Ikke legg skitne ørepropper i ørene; enten vaske ørepropper daglig eller bruke friske. Pass på å også vaske hendene før du håndterer ørepropper; bakterier kan overføres til ørekanalen og en indre ørebetennelse er en mulighet. Ørepropper har også vært kjent for å blokkere den naturlige sekresjon av voks fra øret hvis bæres i lange perioder av gangen.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering


En bandasje er en førstehjelps nødvendighet i mange situasjoner fordi de beskytter kutt og skrubbsår fra skitt, bakterier og irritasjon. Som du kanskje vet, bandasjering har også en tendens til å etterlate en klebrig, gummy rester på huden. Hvis igjen alene, vil dette klebrig rester tiltrekker seg støv, skitt og lo. Den beste trekk er å rense dette rester fra huden din slik at du ikke tiltrekke irritanter og mulige forurensninger til et område der huden er allerede kompromittert.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Vedlikeholdsbabyolje på en bomullsdott til bomullsdott er mettet.

•  Gni bomull ballen forsiktig over de områdene av rester. Bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rester.

Tørk av løsnet rester med en ren klut.

Tørk eventuelle gjenværende rester igjen med olje-gjennomvåt bomullsdott. Du må kanskje å fukte en annen bomullsdott hvis den første er skitten.

Fukt en ren klut og bruke noen milde, ikke-allergifremkallende såpe på kluten. Bruk klut til å tørke forsiktig og rense området hvor resten ble fjernet. Skyll av såpen, og klapp huden tørr.

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?

Hva typer puter jeg kan sove på å støtte mitt Neck?


Hvem trenger en annen smerte i nakken? Å sove på en pute som ikke skikkelig støtte nakken kan føre til at du våkner opp gretten, og bidra til livmorhals problemer. Du kan kjøpe en pute basert på sitt ytre stoff, farge eller mykhet, men det er fyllet som teller for din helse og velvære. Forbruker Research.com hevder at de dyreste puter ikke nødvendigvis gi deg den beste søvnen og langsiktig fordel.

Topp utfordrerne

Latex og bokhvete puter er blant topp plukker av eksperter fordi de er fast, langvarig, og beholde sin opprinnelige form. Memory foam, bomull, ull og silke puter også fortjener gode karakterer fra Consumer Research kjøper guide.

Latex Foam

De kan ikke være så myk som ned eller fjær, men eksperter sier puter konstruert med latex skum tilbyr utmerket nakkestøtte samt å være hyper-allergifremkallende. Det eneste negative kan være deres duft, som vanligvis går bort etter noen dagers bruk.

Memory Foam

Puter skum som gjenoppta sin opprinnelige form selv om du gir dem en god treningsøkt er vurdert godt for nakkestøtte under søvn. De anses ikke så holdbare som lateks-skum, men, og også har en lukt som forsvinner ved bruk.

Buck Wheat

Du tenker kanskje på buck hvete til frokost i stedet for som en pute å fylle, men buck hvete puter, fylt med tusenvis av bokhvete husks, tilbyr fast nakkestøtte og også gi luftstrømmen, noe som gjør dem kulere enn andre puter. De er tyngre enn de fleste puter og kan være for fast for noen smak. Lys sviller kan også bli plaget av en svak lyd puten gjør som du flytter i søvne og fylling skifter også.

Bomull silke og ull

Puter fylt med bomull, silke eller ull er vurdert godt for nakkestøtte, men de er ikke like lubben som fjær ned eller minne skum og kan flate med gjentatt bruk. De er også tilbøyelige til å absorbere svette og trenger konstant rengjøring. På den positive siden all-naturlige ingredienser er relativt allergivennlige.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test


En rask antigen testen brukes for å diagnostisere streptokokker som er en infeksjon i svelget eller hals forårsaket av streptokokker, et sykdomsfremkallende bakterier, også referert til som gass. En hals kultur tar vanligvis 24 til -48 timer, men den raske testen viser resultater innen fem minutter, og hvis positive, eliminerer behovet for et hals-kultur. I tillegg kan antibiotikabehandling begynne umiddelbart hvis resultatene er positive; streptococci er sensitiv for antibiotika. Den raske antigen test er lett å administrere, men bør gjøres av en godkjent helse utøveren for nøyaktige resultater og minimal smitte.

Hvordan å gjøre en Rapid Antigen Test

Bruk vernehansker og munnbind. Streptokokker bakterier er svært smittsom.

Gni en bomull eller Dacron pinne over begge mandlene og baksiden av munnen. Unngå kontakt med andre deler av munnen slik som tunge og kinn.

•  Plasser vattpinne i beholderen spesielt utviklet for rask antigen test.

Gjennomføre testen i henhold til produsentens anvisninger. Den raske antigen test vil komme med et pakningsvedlegget som gir spesifikke instruksjoner om hvordan å gjennomføre testen og lese resultatene. Den raske antigen-testen er en DNA-probe kjemiluminescens assay som er rettet mot GAS (Streptokokker bakterier), slik at resultatet vil være enten positiv eller negativ.

Hint

 • Sørg for at testen administreres av helsepersonell, som GAS er en svært smittsom bakterie.

Hvordan få en bandasje av lett

Hvordan få en bandasje av lett


Bandasjer bidra til å holde skraper og skraper rent, men de kan føre til at noen ubehag når det er på tide å ta dem av. Limet kan ta tak i de fine hårene på huden og forårsake smerte gjennom som du pakke den. Heldigvis finnes det triks du kan bruke til å fjerne en bandasje raskt og smertefritt. Arbeid sakte for å sikre at du ikke forårsake ytterligere skader som du fjerne bandasjen, skjønt. Bruker feil materialer, eller et slip av hånden - kan resultere i en ny skade - eller en irritert gamle.

Hvordan få en bandasje av lett

Trykk på huden ned rundt bomull bandasje. Slip et par av medisinske saks mellom huden og bomull. Skjær bort bomull laget av bandasje for å eksponere den selvklebende stripen under.

Fukt en bomullsdott med babyolje eller en annen olje. Tørk av bomullspinne rundt bandasjen og la det sive gjennom hullene og på huden.

La oljen sitte på bandasje i fem minutter, mens den sprer seg. Smøremiddel vil spise unna på limet, noe som gjør det lettere å fjerne. Knip den ene enden av bandasjen og sakte skrelles av.

Vask huden med varmt vann og såpe for å fjerne de gjenværende smøremiddel og lim. Blot den tørr med et håndkle.

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad


Hjemmelaget varmeputer kan gjøres i alle størrelser og former, og er perfekt for ømme ledd og muskler. For en sår rygg, lage en stor varmepute for å passe hele ryggen.

Hvordan lage en hjemme-Heat Pad

•  Klipp to stykker stoff til størrelsen på varmepute du ønsker. Du kan velge hvilken som helst bomull stoff, eller bruke et håndkle. Hvis du velger et håndkle, trenger du ikke å klippe den i to, bare kaste den i to.

•  Legg stoffet med rette sider som vender mot hverandre. Pin kantene og sy de to stoff arkene sammen forlate en 2-tommers gapet på den ene siden. Fjern pinnene som du går. Hvis du bruker et håndkle, velger du en side som ser bedre ut til deg og pin disse sidene mot hverandre.

Vri den nylig gjort pad innsiden ut, slik at de riktige sidene av stoffet viser. Bruk 2-tommers gap å trekke stoffet gjennom.

Fyll pad med ditt valg av fylling. Velg mellom ukokt hvit ris, havregryn, hvete, fôr mais, bokhvete skrog, bønner, linfrø, bønner og kirsebær groper. Fyll stoffet til 3/4 full.

Sy åpningen lukket. Kontroller at sparkelmassen er på den andre enden av puten mens du syr. Test for å være sikker på at påfyllings ikke vil renne ut når du er ferdig å sy.

Mikrobølgeovn varmeputen i 1 til 2 minutter på høy før bruk. Test for å sørge for at puten ikke vil føre til brannskader.

Hint

 • Legg urter, krydder og essensielle oljer til din filler hvis du vil at pakken å lukte godt eller til bruk som aroma varme terapi. For eksempel kan tørres lavendel og rosmarin brukes til å avlaste hodepine.
 • Bare bomullsstoff er trygt å mikrobølgeovn.
 • Hvis du bruker ukokt ris, ikke bruke chat eller rask matlaging ris.
 • Ikke la varmepute uten tilsyn mens mikrobølgeovnen.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

Slik Cure sprukne hæler med sokker


Når du opplever sprukken hud på føttene, kan smerte og ubehag være mild eller mer uttalt. Ikke bare kan sprukne hæler føle ubehag, men de sprekker kan lage dine bare føtter synes skjemmende også. Kurere sprukne hæler med en enkel diett som inneholder fuktighetsgivende og deretter forsegle i fuktighet med sokker. Ved å gjenta prosessen daglig, bør du merke en forbedring i føttene.

Slik Cure sprukne hæler med sokker

•  Vask føttene med mild såpe for å fjerne all smuss og bakterier. Skyll føttene godt med varmt vann.

Tørk føttene nesten helt med absorberende håndkle. Ved å la føttene litt fuktig vil fuktighetskrem låse inn i huden din lettere.

•  Påfør shea smør eller vaselin over sprekker i hælene. Smør huden på hælene grundig med fuktighetskrem.

Sett på bomull sokker umiddelbart etter påføring av fuktighetskrem. Når du trekker sokkene på over føttene, prøv å justere dem mot hælene uten å tørke av fuktighetskrem av huden din. Den WebMD hjemmeside anbefaler dekker hælene med plastfolie først før du setter dine sokker på å forsegle i fuktighetskrem og minimere tørke den av.

La sokkene på i minst åtte timer for å la kremer tid til å jobbe på huden din. En enkel måte å oppnå dette på er å vaske føttene før du går til sengs om kvelden og sove i sokkene.

Ta sokkene etter åtte timer.

Gjenta denne prosessen hver natt for å fukte huden og helbrede sprekker. Du bør merke bedring i sprekker i hælene innen tre dager i henhold til WebMD nettsiden.

Hint

 • Hvis dine sprukne hæler er alvorlige, med dype og smertefulle sprekker, bør du ha føttene vurderes av lege. Noen ganger tørr hud på føttene kan tyde på sykdommer som diabetes eller skjoldbrusk forhold.
 • Dype sprekker kan utvikle infeksjon. Hvis sprekkene er dype og du har mye smerter, har føttene sjekket av en lege.

Hvordan bli kvitt sure sokker

Hvordan bli kvitt sure sokker


Hvis føttene har en tendens til å svette når du bruke sko og sokker, er sjansen du har fotlukt. Dette er fordi de mørke, lukket og fuktige føtter inne et par sokker og sko er et ideelt miljø for bakterier å danne. Mens bakteriene er vanligvis ufarlige, er dens lukt pinlig og en plage. Heldigvis kan du ofte eliminere fot, sokk og sko lukt alle samtidig ved å vedta noen gode vaner.

Hvordan bli kvitt sure sokker

•  Vask føttene grundig hver dag ved hjelp av en antibakteriell såpe, også mellom tærne. Tørk føttene og mellom tærne med et håndkle. Vent 10 til 15 minutter før du tar på sokker for å være sikker på at føttene er tørre, eller bruk en hårføner for å fullføre tørking føttene etter håndkle tørking.

Bruk bomull sokker som puster bedre, bidrar til å hindre svette. Den bomull materiale soaks opp svette, noe som begrenser lukt. I tillegg bruke sokker som har en anti-bakteriell overflate, tilgjengelig på nettet, i apotek og sportsbutikker. Sko sålene som dreper bakterier og fjerne lukt er også tilgjengelig.

Bruk sko som puster og gir god luftsirkulasjon. Sko som er laget av syntetiske materialer puste mindre enn sko laget av naturlige materialer, som skinn. Noen syntetiske sko, derimot, har design laget med en lett mesh for å fremme god luftsirkulasjon, og dermed gi dem muligheten til å puste bedre.

Bruk en annen par sko enn dagen før for å gi skoene tid til luft og tørke ut før du bruker dem igjen. Du kan også strø natron inne i skoene når de ikke er i bruk for å bidra til å eliminere lukt.

Bruk en annen par sokker hver dag og vaske dem i varmt vann og blekemiddel hvis mulig. Gjør det til en vane å endre sokkene omtrent halvveis gjennom dagen og når det er mulig, ta av deg skoene og sokkene og lar føttene puste og tørke ut hvis de er svette.

6. Påfør antiperspiranter på føttene, slik at de kan tørke ut før du tar på sokkene. Ifølge Ohio University College of Osteopathic Medicine, kan dette noen ganger hjelpe personer eliminere fot lukt. De anbefaler også å prøve et benzoylperoksyd gel, som er en over-the-counter medikamenter anvendt til føttene. De gjør forsiktighet, men at den har en bleking påvirke, som kan skade noen stoffer.

Ta kontakt med legen din hvis alle forsøk på å bli kvitt din stinkende føtter, sokker og sko mislykkes. Han kan foreskrive en resept aktuell medisiner som dreper bakterier.

Hvordan lage din egen massasjepute

Hvordan lage din egen massasjepute


Variasjonen av massasje puter selges indikerer kommersielt deres popularitet og troen på deres terapeutiske effekt. Den delen av kroppen hvor puten skal brukes vil bestemme størrelsen og materialene som brukes. Instruksjonene her vil være for en standard massasje pute som kan varmes i mikrobølgeovn eller kjølt i kjøleskapet.

Hvordan lage din egen massasjepute

Velg et holdbart og sterkt stoff som en heavy-duty bomull. Mål en brikke som er 24 med 12 inches. Brett over lengden feil-side ut. Maskin sting langs de to sider av det brettede stoff, slik at åpningen i enden for fyllstoffet. Maskin sy en andre gang langs den første sømmen for en sterk søm. Snu puten høyre side ut.

Bestem hva du ønsker å sette inn i puten. Mais og ris både formen pent rundt en hvilken som helst del av kroppen og vil vare lenge. Tørket lavendel blomster har en beroligende duft og kan blandes med ris eller tørket mais. Fyll puten kroppen, men ikke for tett. Du vil bruke ca 5 kopper mais eller ris for denne størrelsen pute.

Sving rå kanter i og hånd sy åpningen lukket. Når du har håndsydd, følger langs den kanten med symaskinen for å lage en sterk avslutning. Hvis du vil bruke, legg puten inn i mikrobølgeovnen i 90 sekunder og teste for å sørge for at det ikke er for varmt eller kaldt. Denne puten kan også bli kjølt for omtrent en time før du bruker.

Beskytt puten ved å lage et putevar. Legg pute ned nær toppen av et mykt stoff som fleece eller en myk bomull. Brett opp over puten, måle mye som du gjorde for puten. Maskin sting vrangen ut langs to kanter. Brett ned toppen og maskin sting for å lage et rent trim overkant. Snu putetrekk høyre side ut og skli massasje pute inn i den.

Hint

 • Gjør flere av disse enkle puter som gaver. Du kan gjøre dem spesielt ved å tilpasse putevar. Disse putene er spesielt bra for ryggsmerter ved oppvarming. Hvis du bruker mais for å fylle puta, vil du lukte "popcorn" når det varmes opp. Den tørkede korn ikke dukker imidlertid. Deer mais er et godt valg.
 • Test alltid puta etter å sette det inn i mikrobølgeovnen for å unngå å brenne huden. Ikke la puten i mikrobølgeovnen lenger enn 2 minutter. Veilede barn i deres bruk av puten.

Jogging ute i vinter

Jogging ute i vinter


Tanken på å bli sittende fast jogging på innendørs tredemøller for måneder av gangen kan demotivate mange joggere, men med de rette forholdsreglene, kan du fortsatt nyte en utendørs joggetur selv om vinteren. Dressing i moderate klærne vil holde deg varm uten overoppheting deg. Vær oppmerksom på dine eksterne og interne forhold.

Klær valg

Hindre deg fra å fryse i begynnelsen av din jogge og overoppheting ved utgangen ved å kle seg i lag. Begynn med et stramt, tynt lag med syntetisk materiale som polypropylen å trekke svette bort fra huden din. Unngå bomull, som holder på fuktigheten. Deretter må du legge et isolerende lag med fleece eller ull. Avslutt med en lys vanntett lag. Hold deg unna tunge dunjakker som kan føre til at du produserer for mye svette. Bære en lue for å beskytte ørene og et skjerf for å varme luften før du puster det inn. Layer hanskene, iført en tynn pair under en tung par foret med isolasjon.

Fordel av Winter Jogging

Mens det kan virke bakvendt, kan vinteren jogging faktisk være tryggere enn sommeren jogging når det gjøres riktig. Du har liten kontroll over hvor varmt du får i løpet av sommeren. Varmen og fuktigheten i ditt miljø reduserer kroppens evne til å spre varme, og den interne temperaturen kan stige til farlige grader. Den tørre, kald luft på vinteren utgjør mindre trussel, og den eneste varmen du trenger å bekymre deg for er det som du genererer mens jogging. I de fleste tilfeller kan regulere denne temperatur ved å legge til og fjerne sjikt etter behov.

Forholdsregler

Hvis du har astma, hjerteproblemer, Raynauds sykdom eller annen tilstand som påvirker sirkulasjons eller respiratoriske systemer, snakk med legen din før engasjerende i utendørs jogging i løpet av vinteren. Kontroller alltid temperaturen og vindavkjøling før du går ut for å jogge. Unngå å jogge utendørs i temperaturer og vindfrysninger under null grader Fahrenheit, spesielt på ekstremt vindfulle dager. Informer deg selv om og være på vakt for tegn på frostskader. Hvis klærne blir våte, endre ut av dem umiddelbart for å unngå å senke kroppstemperaturen. Alltid drikke rikelig med væske for å avverge dehydrering.

Flere tips

Jogging på snø og is kan legge vekt på anklene. Stick med tydelige stier eller stier dekket i godt pakket snø for å redusere denne belastningen. Bruk solbriller og lag på solkrem for å beskytte deg mot UV-stråler. Jogg med vinden til ryggen på andre halvdel av treningen, spesielt hvis du jobbet opp en svette i løpet av første halvår, for å føle seg mindre kjølt. Hold deg motivert ved å utpeke en fast tid for joggetur eller ved å invitere en venn til å jogge med deg.

Slik unngår du at Ringorm

Slik unngår du at Ringorm


Ringorm kan smitte lysken ("jock kløe"), føttene (fotsopp) og hodebunnen. Det er lettere å hindre spredning av ringorm enn det er å behandle det. God hygiene kan bidra til å holde ringorm fra å infisere deg eller din familie.

Slik unngår du at Ringorm

•  Unngå kontakt med mennesker eller dyr som har ringorm. Tegn på infeksjon er flak av huden på pelsen, mye kløe, patchiness og håravfall.

lære barn å ikke dele kammer, hårbørster, bånd og barrettes, eller hatter.

Bruk sko i fellesområder, og slitasje thongs i offentlige dusjer og badeområder.

Sjekk ditt barns hodebunnen for rødhet eller patchiness, og vask hendene etterpå. Hvis du mistenker at hun har ringorm, la hennes lærere og hennes venners foreldre vet.

Lær barnet ditt å ikke plukke på henne hodebunnen, og å vaske hendene etter å ha håndtert kjæledyr, spesielt ukjente seg.

Hold lysken og føttene kjølig og tørt, så mye som mulig. Dryss talkum på lysken. Bruk løstsittende bomull undertøy og sokker, og endre dem ofte.

Se legen din dersom lesjoner utvikler seg.

Hint

 • Se en lege hvis store deler av hodebunnen er berørt. Ringorm over store deler av hodebunnen ikke kan behandles effektivt med over-the-counter medisiner. Uten en lege omsorg, kan du eller barnet ditt har permanent hodebunnen arrdannelse.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan eliminere kroppslukt

Kroppslukt er en pinlig hendelse. Det kan utstøte deg fra dine venner, klassekamerater, lagkamerater og knuser. En mild lukt fra tid til annen er det normale. Men en sterk og stygg stank som synes å flykte fra kroppen din er ofte ikke. Det kan være et resultat av sanitær vaner eller kosthold.

Hvordan eliminere kroppslukt

Bade en gang om dagen. Skrubb for minst tre til fem minutter over hele kroppen din. Selv skrubbe de hardt for å nå steder. Bruk rikelig med såpe, sjampo og balsam. Sørg for å tørke av helt og sette noen hyggelig, mildt parfymert lotion på.

Bruk deodorant hver dag. Det bør ikke være for sterk eller musky, og du bør bruke den til tørre armhuler. Hvis du setter på cologne, også sørge for at det ikke kolliderer med deodorant eller lotion.

Skift klær når du har brutt en svette i dem. Ikke la svetten tørr på deg. Også, bare skifter klær hver dag generelt, spesielt undertøy og sokker. Bruk bomull klær eller pustende stoffer.

Spis mat som ikke har sterke krydder som karri, løk, hvitløk eller spisskummen. Prøv å spise mer greener og spinat, og tygge på mynte garnityr eller persille.

Skjær ut alkohol og koffein i livet ditt, som de kan bidra til forsterket svetteproduksjonen. Stress kan også forårsake overflødig svetting samt dårlig ånde. Prøv å slappe av med litt aromaterapi eller en hyggelig massasje.

Puss tennene minst to ganger om dagen. Hvis du røyker, slutte å røyke.

Hvordan bekjempe reisesyke

Hvordan bekjempe reisesyke


Reisesyke er en kronisk tilstand der berørte personen føler seg svimmel eller kvalm når man kjører i en bil eller på fornøyelsespark rides, tog, cruiseskip eller andre kjøretøyer i bevegelse. Selv enkelte bevegelser kan starte reisesyke følelser. Etter å ha lidd av reisesyke problemer for mer enn 30 år, har jeg funnet måter du kan bekjempe reisesyke og selv gjøre aktiviteter du nyte igjen.

Hvordan bekjempe reisesyke

Prøv urtemedisiner i kampen for å avslutte reisesyke. Disse er ikke narkotika, men heller kosttilskudd som øker kroppens evne til å takle. Du må kanskje ta urtemedisiner opp til en uke i forveien for dem å være effektive. De er nyttig å bekjempe reisesyke fordi de har minimale bivirkninger og ikke forårsake døsighet. Tabletter eller væske er mest vanlig for reisesyke. Det finnes lenker til nyttige tilskudd innenfor denne artikkelen. Hvis du er usikker, spør din lege eller handle på en helsekostbutikk.

Unngå å se ut av vinduet for lange perioder av gangen, eller stirrer på telefon ledninger når man kjører i en bil. Dette alene kan redusere følelsen av reisesyke. Fikse øynene på ett sted og ikke flytte. Prøv ikke å kjøre med dem som har stick shift, som skiftende tannhjul vil øke din reisesyke. Sitte i baksetet hvis du kan hvis du lider av reisesyke.

Sip ingefær te eller sted ren hakket ingefær i mat eller drikke før du reiser for å bekjempe reisesyke. Dette kan bidra til å lindre symptomene på reisesyke, spesielt kvalme. Ginger må være fra roten selv, ikke fra et krydder som selges i en krukke å være effektiv mot reisesyke lidelser. Du kan også prøve flytende ingefær ekstrakt.

Tygg på en fersk mynte blad eller prøve essensielle olje mynte dråper for kvalme som følger reisesyke. Gjør dette så snart du begynner å føle reisesyke start.

Unngå å spise store måltider, da dette kan bringe på reisesyke. I stedet spiser kjeks og stivelse og mindre måltider før du reiser eller gå på noen ritt for å hjelpe din reisesyke. Hvis du føler deg svimmel, holde kjeks på hånden for å holde noe i magen for å unngå reisesyke.

Bruk reisesyke armbånd med magneter på hvert håndledd. Disse er ofte laget av bomull eller nylon med en liten magnet i hvert bånd. Det er viktig å ha på reisesyke armbånd i riktig posisjon som anvist på pakken. Reisesyke armbånd kan brukes hele dagen og er trygge for hele familien.

Test rettsmidler for å se hvordan de kjemper reisesyke før du begir deg ut. Mange har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration for å bekjempe reisesyke. I tilfellet at det kjemper reisesyke, prøve å øke urte dosen litt, prøver forskjellige aktiviteter eller kombinere behandlingsmetoder.

Hint

 • Fortell andre du lider av reisesyke. De kan være i stand til å minimere eksponering ved kjøring på mindre buede veier og unngå hyppige stopp og start.
 • Resepter og over-the-counter medisiner som Dramamine kan ha bivirkninger og forårsake døsighet. Prøv å begrense eller unngå disse rettsmidler hvis mulig.
 • Rådfør deg med helsepersonell dersom du bruker noen form for medisiner før du starter reisesyke rettsmidler.
 • Følg instruksjonene på flasken eller pakken nøye når du tar noen supplement.
 • IKKE en erstatning for medisinske råd.

Hvordan virker en blodig nese begynne?

Umiddelbare årsakene Neseblod

En neseblødning er nesten alltid en illustrasjon av den gamle leveregel: Det ser verre ut enn det er. Nosebleeds stammer fra skade på en av de mange meget små blodkar inne i nesen. Mange faktorer kan bidra til neseblødning, og noen kan produsere en langsiktig mottakelighet. Blant umiddelbare årsakene er: skader blåmerker eller bryte nesen, hard blåser eller plukke på nesen, eller voldelig nysing. I hvert tilfelle, kan vevet tynt dekke blodkar skades nok til å tillate blødning. Ekstremt tørr varm eller kald luft kan forverre nasal vev, som kan drastiske endringer i høyde (en person som reiser fra havnivå til fjellområder kan oppleve neseblødning). Allergi angrep eller tett nese av en kald kan også bidra til kortsiktig mottakelighet.

Langsiktig Mottakelighet for Nosebleeds

Atmosfærisk eller medisinske tilstander kan gjøre nesen mer utsatt for blødning. Kronisk eksponering for allergener som for eksempel pollen, kan luft forhold som er beskrevet ovenfor og kronisk eksponering for kjemiske eller andre arbeidsrelaterte irritanter gjøre deg mer utsatt for neseblødning. Ustabil eller ubehandlet høyt blodtrykks kan være en større bekymring bør neseblod oppstår. Medisiner som fortynner blodet, slik som aspirin eller reseptbelagte anti-clotting medisiner, også kan gi økt risiko.

Behandling og Ved å søke hjelp

Selv om hver generasjon ser ut til å ha en favoritt måte å håndtere neseblødning, antyder nåværende behandling så enkelt er best. For vanlig neseblødning, klemme neseborene sammen med et lite press i 10 minutter. Tips hodet litt nedover for å unngå å svelge blod. Kule komprimerer eller en coldpack pakket inn i et håndkle kan plasseres på nesen eller i pannen, men er ikke avgjørende. All behandling skal være ekstern; pakking nesen med vev eller bomull bare risikerer ytterligere skade delikat vev.

Hvis nesen ikke stoppe blødninger i 10 minutter, gjentar seg så snart du fjerner press eller økninger i blodstrømmen, søke profesjonell hjelp. Selv om dette virker som andre natur i tilfelle en ulykke, kan det ikke skje automatisk i andre situasjoner. Personen du hjelper kan eller ikke kan være klar over en medisinsk tilstand som gjør neseblødning verre. Blødning kan medføre skade på mer enn en liten nese blodkar.

I alle situasjoner med neseblødning, som bor rolig og ta enkle trinn for å demme strømmen er sannsynlig å være helt effektiv behandling for en oppskakende, men vanligvis mindre blødninger episode.