Digidexo.com

fjerning av flat

Fjerning av flate vorter

Warts vises som små utvekster i huden, forårsaket av et virus. De er vanligvis smertefri og ufarlig. Men de kan være merkbart pinlig. De kan til tider være kløende eller ubehagelig.

Om

Det finnes flere ulike typer vorter. Flate vorter oppstår vanligvis i ansiktet eller pannen og er mest vanlig blant barn og tenåringer.

Symptomer

Flate vorter kan være forårsaket av en rekke forskjellige virus og vanligvis vises langs riper. De er flat-toppet og gul brun i fargen. De tilbyr ingen symptomer på ubehag.

Behandling / fjerning

Flate vorter er ofte vanskelige å fjerne. Behandling tilsier at en krem ​​som heter tretinoin brukes daglig, muligens med en behandling av benzoyle peroxide. Dette bør skape et irritasjonsmoment som vil føre til vorte å skrelle vekk.

Komplikasjoner

I tillegg til det faktum at flate vorter ofte er resistente mot behandling, spredning er også et problem. Fordi warts er forårsaket av et virus, kan de spre seg og vokse. Hvis en vorte er fjernet, er det mulig at det vil vokse tilbake på samme sted.

Forebygging

Vorter kan forebygges ved å unngå kontakt med en vorte på en annen person. Hvis du bruker et instrument for eksempel en fil på en vorte, sørg for å vaske filen slik at den ikke er forurenset; vaske hendene etter berøring en vorte.

Flat Mole fjerning

Flat Mole fjerning


Føflekker, også kjent som nevi, er pigmenterte celler på huden din. Flate føflekker er mørke flekker som ikke er oppvokst på huden. De kan utvikle seg hvor som helst på kroppen. Det finnes flere metoder for fjerning av flate føflekker for de som finner dem unappealing.

Kirurgi

I noen tilfeller kan du ha din flat føflekk fjernet av excisional kirurgi. Legen vil kutte ut føflekken og sy huden sammen. Dette er en effektiv metode for fjerning, men det er også den mest smertefulle alternativ, og det har den lengste tid helbredelse. Det vil forlate en tynn linje som et arr der huden har blitt sydd. Størrelsen av mol- vil bestemme antall masker som trengs og størrelsen på arret.
Laser kirurgi er den vanligste formen for flat føflekk fjerning. Et gjennomsnitt på tre laser behandlinger er nødvendig for å fullt ut fjerne føflekken. Din lege eller hudlege vil bruke lokalbedøvelse til nummen området før du bruker en laser for å fjerne føflekken. Det er ingen snitt i laser kirurgi, slik at du er mindre sannsynlig å arr. Dette er ikke en smertefull prosess. De fleste pasienter vil oppleve bare en krible under prosedyren. Laser kirurgi fungerer ved å forsegle blodkar som er ansvarlig for å lage føflekken. En skorpe vil dannes i det område hvor mol- ble fjernet, men den vil falle av i et gjennomsnitt på to uker.

Kremer

Det er flere over-the-counter muldvarp-fjerning kremer og pastaer. Noen kremer inneholder bloodroot, en urt dyrket i de nordlige delene av USA og Canada. Det er et alternativ medisin urt som har vært brukt i årevis for å naturlig fjerne føflekker.
Det er også falming kremer som arbeider for å visne fargen på føflekken å blande inn med din naturlige hudfarge. Det er best å velge kremer som fokuserer bare på mole fjerning i motsetning til kviser. De fleste føflekk-fjerning kremer fungerer ved å brenne det øverste laget av føflekken å skape nye hudceller. Det er viktig å beskytte huden som omgir mol for å unngå å skade friske hudceller. Du kan bruke en smultring-formet bandasje når du søker disse formene for behandling. Disse kremene bør påføres lokalt på flat føflekk å visne bort den mørke tonen i føflekken din.

Betraktninger

Føflekker kan inneholde ondartet vev som er potensielt cancerous. Selv flate føflekker er vanligvis ikke kreft, bør du rådføre deg med legen din for å finne ut om en biopsi er nødvendig. Mole-fjerning kremer og over-the-counter behandlinger bør ikke brukes på føflekker med maligne vev.
På grunn av muligheten for arrdannelse fra kirurgi, er det best å først prøve hjemme-kremer.
Hvis det er hår dyrket i mol, kan den fjernes ved barbering, elektrolyse eller en laser. Du bør ikke nappe noen hår i en flat føflekk fordi det kan føre til smertefull betennelse.
Du bør alltid ta kontakt med hudlege for å finne ut hvilken metode som er best for deg.

Tips for å fjerne Flat Vorter

Tips for å fjerne Flat Vorter


Flate vorter kan dukke opp hvor som helst: på armer, ansikt, ben, selv de av hendene. Flate vorter er jevnere og mindre enn andre vorter og blir ofte sett på barn. Kalt verruca plana eller juvenile vorter, disse myke vorter er en litt annen farge enn huden som omgir dem, ifølge Quickcare.org.

Beskrivelse og behandling

Flate vorter er flatt og glatt, mens en plantar vorte er grov. De er godartede svulster forårsaket av humant papillomavirus (HPV).

Barbering kan føre til flate vorter. Kvinner noen ganger utvikle dem på sine ben som følge av barbering og den etterfølgende inflammasjon og irritasjon som kan forekomme.

Ifølge Mayo Clinic, kan flate vorter behandles på mange måter, blant annet ved hjelp av over-the-counter preparater som består av salisylsyre. Denne syre fjerner lagene av vorten trinnvis. Kryoterapi (frysing vorte) og laser og kirurgisk fjerning er også alternativer. Imiquidmod (Aldara), en krem ​​som aktiverer immunforsvaret, hjelper kroppen din kamp ulike hudsykdommer, inkludert flate vorter

Kryoterapi

Hvis du velger kryoterapi, legen vil bruke flytende nitrogen til å fryse vorten, ifølge Cleveland Clinic. Dette vil føre til en blemme å danne rundt vorten. Etter ca en uke, vil de døde vevet falle av.

Kirurgisk

Kirurgisk fjerning innebærer å kutte bort vorten og ødelegge bunnen av vorten med en elektrisk nål. Legen din kan bestemme seg for å fryse bunnen av vorte (som er cryosurgery). Kirurgi utføres når annen behandling har mislyktes.

Laser

Vanskelige vorter kan behandles ved hjelp av laserkirurgi, noe som betyr at avbrenning av vorter med en laserstråle. Dette er en ikke-invasiv prosessen også kjent som CO2 laser cautery. Ifølge Wartsremedy.com, kan større flate vorter krever laserkirurgi for å fjerne de lesjoner.

Kauterisering

Kauterisering er en form for behandling hvor vevet er ødelagt med et varmt instrument.

Cantharidin

Et annet alternativ, ifølge Cleveland Clinic, er bruken av cantharidin, et stoff som er blandet med andre kjemikalier, og påført vorten. Cantharidin er uten lukt, farge og et fast stoff ved romtemperatur. Cantharidin skilles ut av den mannlige blemme bille og gått over til den kvinnelige billen under parring. I fortynnet form, kan den brukes til å fjerne vorter. Etter dette stoffet er brukt, en blemme former rundt vorten, akkurat som det gjør i crytotherapy. Vorte er dekket med en bandasje. Etter hvert vil blemme løfte vorte fra huden.

DNCB

En eksperimentell behandling ennå ikke godkjent av FDA er bruken av dinitrochlorobenzene (DNCB). Ifølge Aids.org, er DNCB et kjemikalie som regnes som en "kontaktallergifremkallende", betyr det kan resultere i et rødt, kløende utslett mye som gift eik eller eføy. Det har blitt brukt for å måle effekten av immunsystemet. Jo mer utstrakt hudens reaksjon på DNCB og desto raskere går reaksjonen vises på huden, desto sterkere immunsystemet. Stimulere immunsystemet ved å bruke DNCB på huden en gang i uken kan forsinke opportunistiske infeksjoner som flate vorter.

Ingen Garantier

Det er ingen garanti for at vortene ikke vil gjenta seg etter behandling. Vortene kan fjernes, men hvis viruset fortsatt kan du oppleve et tilbakefall.

Fjerning av flate vorter kan etterlate arr.

Homøopatisk Flat vorte fjerning

Vorter, virale infeksjoner som oppstår på huden, kan enten heves og humpete eller flatt. De fleste flate vorter er en mørk brun. De er mer vanlig hos kvinner, som får dem fra infeksjoner etter barbering. Det er flere homeopatiske og naturlig rettsmidler for behandling av flate vorter.

Thuja Essential Oil

Homeopatiske midler fokusere sin healing på å øke immunforsvaret. En særlig effektiv behandling for fjerning flat vorte er Thuja, ifølge Forces-of-Nature.com. Thuja er en essensiell olje fra et tre i cypress familien. Thuja olje er effektiv fordi den inneholder thujone, som oppmuntrer immunsystemet for å utvikle gamma-delta-T-celler. De gamma-delta T-celler er spesielt effektiv i kampen mot virusinfeksjoner.

Du må følge en konsekvent dosering av thuja for å sikre at du effektivt behandle flat vorte. Force-of-Nature.com råder tar fem gram av Thuja tre ganger om dagen i fire uker. Det er viktig at du følger denne dosen for effektiv flat vorte fjerning. Du må også være klar over hvordan thuja du kjøper ble gjort. Mange produsenter lager ikke "rene" Thuja ekstrakter i sine produkter. Se etter Thuja produkter som er anbefalt av American Social Health Association.

Causticum

Ifølge Herbs2000.com, er causticum en ideell behandling for fjerning av flate vorter samt forfulgt vorter. Det er spesielt effektiv ved behandling flate vorter som har begynt å blø eller har begynt å hemmelighet en skarp luktende puss som ofte kan skorpe rundt kantene på din flat vorte. Causticum er en kalium-basert forbindelse som kan føre til en snerpende følelse i baksiden av halsen din når du tar den rette.

Herbs2000.com anbefaler at du begynner behandlingen med causticum i mindre doser, fordi det ikke er en mye studert rette. Homeopati har ofte et annet målesystem for causticum; en lav dosering er referert til som 6x eller 6c for causticum. Ta denne dosen en gang om dagen, og kontinuerlig overvåke vorte å fastslå om det er å reagere på behandlingen. Du kan øke dosen til 12x eller 12c hvis du ikke opplever noen allergiske reaksjoner, som kan inkludere kløe, kortpustethet og hevelse lemmer.

Dulcamara

Dulcamara er et annet homeopatisk middel som Herbs2000.com anbefaler å behandle flate eller forfulgt vorter. Dulcamara er spesielt effektiv ved behandling av kjøttfulle, myke vorter som blir betent. Hvis du merker at flat vorte forstørring i fuktige, kalde miljøer er Dulcamara en ideell homøopatisk middel. Ikke vask disse vortene med kaldt vann; begynne umiddelbar behandling med dulcamara stedet. Som med causticum, starte dulcamara behandling med lavere doser av 6x eller 6c og jobbe deg vei mot tyngre doser.

Naturlig hjemme rette for en flat vorte

Flate vorter er skjemmende og kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Noen av de ubehagelige bivirkninger av vorter er kløe, svie og oser. Vorter kan også være smertefullt og ganske vanskelig å fjerne. Generelt sett er en lege det beste valget når det gjelder å fjerne vorter. Hvis, derimot, foretrekker du den alternative ruten, er det flere hjem rettsmidler som kan hjelpe i fjerning av flate vorter.

Alternativer

Forskjellige remedier virker på forskjellige mennesker, så du må kanskje eksperimentere litt til du finner et effektivt middel for din situasjon.

En effektiv urte rette for fjerning av vorter er Gentian fiolett. Vanligvis tilgjengelig i over-the-counter preparater, er Gentian fiolett en potent virus destroyer. Bruk i henhold til etiketten instruksjoner.

Hvitløk er en potent antiviral og kan være nyttig i å fjerne vorter. Du kan finne ferdiglagde hvitløksolje, bruke den til dine vorter og dekk med en bandasje. Gjenta daglig til vorten oppløses. Lag din egen hvitløksolje ved å hogge opp en skrellet hvitløk pære og dekker med en teskje eller to av olivenolje. Plasser denne i kjøleskapet over natten og press ut hvitløks neste dag. Vattpinne olje på det berørte området, dekk med en bandasje og gjenta daglig til vorten forsvinner.

De friske røtter fra løvetann kan bidra til å fjerne vorter. Gni saft fra en fersk rot på vorte to ganger om dagen til den går bort. Pass på at du ikke bruker løvetann som har blitt behandlet med plantevernmidler. Dette midlet kan ta flere måneder for å arbeide, så vær tålmodig.

En annen nyttig middel for å eliminere vorter er sitronskall. Før du går til sengs, tape et stykke sitronskall til vorte. Gjenta til vorten forsvinner. Den hvite, kjøttfulle delen av sitronskall inneholder oljer med antiseptiske egenskaper. Fortsatt programmet kan bidra til å myke opp og helbrede en vorte.

Hvis du fortsetter å bli plaget med flate vorter, bør du kontakte lege. Du kan kreve mer konvensjonell behandling. Slutte å bruke noen naturlig middel hvis huden blir irritert.

Flat Vorte behandlinger

Flate vorter, Verruca Plana, er vanlig hudfarget til rødbrune hevet områder av huden med et flatt underlag. De vanligvis vokser opp til fem millimeter i diameter og det meste påvirke ansiktene til barn og unge. De er mindre vanlig på hender og ben.

Flate vorter er ikke farlige, men de kan være skjemmende og selv skjemmende. De kan forsvinne på egen hånd, men at prosessen kan ta opptil flere år. En rekke behandlinger, fra naturlig til kirurgisk, lover raskere lettelse.

Hva som forårsaker vorter?

Som med alle andre vorter, er den flate vorte forårsaket av et virus, humant papillomavirus (HPV), hvorav mer enn 130 varianter har blitt oppdaget. Dette virus kan bli overført fra en infisert person til en annen.

HPV smitter epidermis og slimhinner. Det fører til vorter og til og med visse typer kreft. Imidlertid, flate vorter forårsaket av bestemte stammer av HPV-viruset og er ikke ondartet.

Medisinering

Over skranke medisiner for fjerning av vorter inneholder syrer og bør ikke brukes i ansiktet. De kan forårsake skader på omkringliggende hud, og er farlig for både øyne og nese vev også.

Ta alltid kontakt med lege for behandling og fjerning av flate vorter.

Vanlige behandlinger

Den vanligste behandlingen er kryoterapi. I løpet av denne prosessen, er den berørte området "sjokk frosset" med flytende nitrogen, også kjent som tørris. Etter behandlingen, vil danne en blemme og sunn hud skal vises etter omtrent en uke.

Cauterizing vorten, drepe viruset med høy varme påføres med en metall probe, er et alternativ, men denne prosessen er mer sannsynlig at også skade omkringliggende hud.

Den mest direkte metoden er å fordampe vorte med den måls stråle av en laser eller ved å skjære den ut med et kirurgisk instrument. Små arr kan resultere fra denne behandlingen.

Alternative behandlinger

Anvendelsen av fersk hvitløk er en mye brukt folk, og hjem, rette. Halvparten en hanske av hvitløk er gnidd over det berørte området, som deretter beskyttet av et plaster i flere timer eller over natten. Det har blitt funnet at vortene kan forsvinne etter omtrent to måneder med denne behandlingen daglig.

Utøvere hevder også å ha funnet en positiv effekt fra hypnose på utvikling av vorter. Men dette krever mange økter over flere uker, uten noen garanti for suksess.

Forebygging

Vorter er smittsomt, så den beste måten å hindre dem er å unngå kontakt med infisert hud.

Ikke del et håndkle eller uvaskede klær med en infisert person. Ved ansikts vorter, ikke sove på samme pute to ganger. Vask alltid hendene etter berøring dine vorter, slik at du ikke spre dem til andre.

Advarsel

Ikke prøv å fjerne vorter selv. Enhver skrape, skjæring eller brenning kan bare forverre problemet og føre til smerter og skjemmende arr uten å ha blitt kvitt viruset. Det kan faktisk føre til at viruset skal spre seg og skape enda flere vorter.

Slik Cure Flat Vorter

Humant papilloma virus (HPV) er ansvarlig for ofte sta og seig utseendet på en flat vorte. Vorter er spredt lett gjennom kontakt med en person som er bærer av viruset, og har en tilsynelatende vekst. Vorter kommer i forskjellige varianter og kan dukke opp som et hevet område på huden. Flate vorter er vanligvis kjøtt farget eller brun. De er også forholdsvis flat og glatt. Barn og unge voksne vanligvis lider av denne type vorte i ansiktet eller beina, og de kan være vanskelig å eliminere.

Bruksanvisning

Plasser vaskeklut i mikrobølgeovnen i 20 sekunder eller kjøre under en veldig varmt kranen inntil relativt varm og deretter vri for å fjerne overflødig vann. Plasser vaskeklut på det berørte området. La det trekke i fem minutter.

Vask er infisert av vorte grundig med antibakteriell såpe. Skyll med varmt vann. Bruk et papirhåndkle til å tørke. Fjern overflødig fuktighet. For å sikre at området er helt tørt, kan du bruke en hårføner på lav varme.

Bruk en vorte behandling som inneholder salisylsyre på minst 40 prosent, slik som Dr. Scholls vorte Remover. Påfør medisiner i disken, væske eller gel form til flat vorte og dekk med en ren bandasje. La på det berørte området i minst 24 timer.

Få en resept for alternativ behandling hvis du bruker salisylsyre som primærbehandling er ikke sterk nok til å fjerne den flate vorte. Ifølge The Merck Manuals Online Medical Library, er Retin-A (tretonoin) ofte effektiv i en fem prosent løsning brukes daglig til flat vorte. Den kan også brukes i kombinasjon med et produkt som inneholder fem prosent benzoylperoksyd eller en fem prosent saliclylic syre vortefjerner for enda større effektivitet. Adrucil (Topisk 5- fluorouracil) er også blitt vist å behandle flate vorter når de anvendes i en ett til fem prosent løsning. Alle disse kremer bør brukes daglig for å behandle og fjerne flate vorter etter å ha fulgt de to første trinnene ovenfor.

Hint

 • Komplett behandling før sengetid slik at remover har tid til å jobbe. Gjelder ikke behandling over lotion. Behandlingen kan måtte gjentas i minst tre uker, og kan ta måneder for fullstendig fjerning.
 • Flate vorter er ofte motstandsdyktige mot behandling.

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

Et mol er en gruppe av celler, alt pigmenterte (ofte mørk brun), som klynger sammen og ser ut for det blotte øye å være en sirkulær prikk på huden. Føflekker er vanligvis ufarlige, men for kosmetiske grunner vil du kanskje en fjernet. Flate føflekker i særdeleshet kan være vanskelig å bli kvitt, siden de kan være innebygd dypere i huden. Likevel, med litt flytende nitrogen, de fleste føflekker ikke stå mye av en sjanse - selv flate seg.

Bruksanvisning

Hvordan bruke flytende nitrogen til å bli kvitt Flat Føflekker

•  Gjør en avtale med en kvalifisert lege. Enhver hudlege vil gjøre, så vil de fleste familie leger. Husk å oppgi ditt ønske om å fjerne en flat føflekk ved hjelp av flytende nitrogen.

Vet hva du kan forvente under inngrepet. Legen vil bruke en flytende nitrogen "våpen" for å utføre mole fjerning. Det vil innebære 5 til 10 sekunder av en lammende følelse, etterfulgt av 30 til 90 sekunder av ofte intens, konsentrert stikk som flytende nitrogen trenger dypt inn i leiligheten mole kjerne og uunngåelig i noen av live sunn hud rundt føflekken.

Forvent muligheten for noen post-prosedyre smerte. Noen mennesker opplever ikke mye. Andre har å forholde seg til flere timer med non-stop stinging som kan være ganske intens, avhengig av størrelsen på føflekken og presisjonen av lege eller flytende nitrogen pistol.

La mole alene i tre dager. Du kan bli fristet til å klø bort på den. Ikke rør det. La den klynget, pigmenterte celler dør og dis-fest fra den friske huden rundt dem. Det kan være nyttig å dekke føflekken løpet av denne tiden med et plaster.

forsiktig plukke føflekken av. Det vil sannsynligvis ikke falle av med en gang. Men det er ikke nødvendig nå å la det være. Vanligvis vil føflekken falle av på egen hånd, enten ved å pusse opp mot noe eller gjennom din egen skrape, ca en uke etter inngrepet fant sted.

Tips og advarsler

 • Ikke forsøk å utføre en flytende nitrogen mole fjerning på egen hånd. Bare en kvalifisert lege skal utføre prosedyren.

Hvordan Stopp Flat Vorter Fra Sprer

Hvordan Stopp Flat Vorter Fra Sprer


Flate vorter spres lett og har en tendens til å forekomme i stort antall, sier American Academy of Dermatology. Vokser i antall på mellom 20 og 100, ofte i ansiktene til både barn og menn, og på bena av kvinner, de sprer seg til andre deler av kroppen når den berørte huden er irritert. AAD anbefaler at medisinsk behandling av flate vorter overlates til legen din hvis de blir uhåndterlig. Men fordi de til slutt gå bort på egenhånd, kan du stoppe flate vorter sprer seg ved hjelp av retningslinjer anbefalt av medisinske fagfolk.

Bruksanvisning

•  La flate vorter løse på egen hånd, råder den amerikanske Osteopathic College of Dermatology. Kroppen bygger opp en motstand mot flate vorter over en viss tid, etter som de vil gå bort på egenhånd. Dette kan ta måneder eller år. Men hvis du tar en "vente og se" tilnærming, er det sannsynlig at du vil få en immunitet mot humant papillomavirus, eller HPV, som forårsaker vorte, noe som gjør deg mindre utsatt for flate vorter i fremtiden.

Vær forsiktig under personlig stell. Flate vorter spres når høvelen skrubbsår over vorten og overføringer HPV til en infisert område av huden. Ikke barbere løpet flate vorter, råder Mayo Clinic. Unngå å børste eller gre håret på kroppsdeler som er berørt av flate vorter.

Du må ikke plukke eller klø på flate vorter. Viruset kan også overføres til andre deler av kroppen din ved neglene. Når du berører vorter, sørg for å vaske hendene med såpe og vann, råder Mayo Clinic.

Ikke bruk apotek vorte behandlinger til selv godbit flate vorter i ansiktet eller kjønnsorganer, advarer National Institutes of Health. Disse aktuelle medisiner, som er brukt på vorter hver dag i flere uker, kan løse vorter hvis det brukes på en sikker og riktig måte. Men som AAD påpeker, flate vorter er problematisk fordi de forekommer i så store tall.

Spør legen din om hjelp hvis flate vorter komme ut av kontroll. AAD sier at noen aktuelle medisiner kan legen forskrive kan inkludere de som skrelle huden din, slik som salisylsyre, tretinoin eller glykolsyre. Noen ganger voksne kan kreve kirurgisk fjerning av flate vorter.

Medisiner for en flat vorte på Face

Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV), hvorav det finnes flere hundre stammer. Den HPV2 virus er ansvarlig for genital warts, mens HPV1 fører til mange andre former. Vorter varierer i utseende fra store og humpete for liten og glatt. Flate vorter er vanligvis mindre enn andre vorter. De er også glatt og flat. De oftest forekommer på bena og ansiktet, og er mer utbredt blant barn enn de er voksne.

Rensing

Den huden i ansiktet er meget følsom, og hvis en flat vorte utvikler seg på forsiden, er det viktig å bruke milde behandlinger. Hold det berørte området rent med en mild rensemelk og tørk med kjøkkenpapir. Vorter kan overføres til andre kroppsdeler og andre folk fra brukte håndklær og vaskekluter. Hold flat vorte dekket for å unngå å berøre den, og overføring av virus.

Vorte fjerning

Flate vorter kan brukes ved hjelp av salisylsyre løsninger. Over-the-counter tabs (små runde flekker som inneholder salisylsyre) vil dekke vorte området og vanligvis kommer med en myk klebeputen til å sette over fanen for å holde den på plass og hjelpe medisinen absorbere helt. I tillegg vil puten holde syren fra å berøre andre områder av følsom hud. Ved påføring av medisinert fanen, holde den av noen hud påvirkes ikke av flat vorte, som salisylsyre er sterk og kan kvitte seg med lag av sunn hud nær vorte.

Påfør Konsekvent

Flate vorter kan være svært vanskelig å fjerne. Fjern puten og medisinert fanen og på nytt daglig etter vask ansiktet. La vorte litt fuktig før du iverks medisinert kategoriene. Det er lettere for medisiner for å trenge inn i vorten når det er fuktig og myknet. Påfør hver 24. time i inntil 14 dager eller til vorte er borte.

Se en lege

Hvis vorten ikke forsvinner ved hjelp av en hjemme-behandling, ta kontakt med en lege om andre alternativer. Ekstremt seig vorter kan kreve en kirurgisk løsning slik som laser kirurgi, kryoterapi (frysing), eller cantharidin (vorte medisiner brukt i et legekontor). Kirurgi som innebærer skjæring er også effektive i vorte fjerning, men kan etterlate et arr. Denne prosedyren er vanligvis ikke anbefalt for ansikts vorter.

Hvordan Lasere Unn Flate vorter i ansiktet?

Beskrivelse

Flate vorter er glatte, flate, gul-brune vorter som er godartede svulster i overhuden. De er vanligvis plassert på forsiden og i nærheten skrape linjer, og de ofte vises i klynger. De er mest vanlig hos barn og unge voksne. De ikke forårsake helseproblemer, men de er ikke visuelt tiltrekkende og ofte vanskelig å fjerne på grunn av den tykke huden som dekker dem. Hvis ikke fjernes gjennom medisin eller kirurgi, vil de bli større og større i antall.

Initial Treatment

Når flate vorter vises på ansiktet ditt, de innledende behandlinger for å prøve er flere aktuelle kremer som forårsaker peeling og fjerning av flate vorter. Imidlertid kan medisinering ofte ikke trenge vorte på grunn av hvor tykk huden rundt vorten er. Hvis dette medisiner ikke virker, milde syrer, slik som salicylsyre eller glykolsyre, er plassert direkte på vortene daglig. Hvis dette fortsatt ikke fungerer, er laserbehandling anbefales neste.

Laser Treatment

Med laser behandling, vanligvis en bedøvelse brukes til nummen huden; ellers prosedyren kan føle smertefullt. Så, er en laserstav plasseres nær hver vorte eller klynge av vorter i ansiktet, og den høye intensiteten av lysstrålen brenner og dreper vortene. Hver behandling tar omtrent en halv time, og noen ganger flere behandlinger er nødvendig. De neste dagene er smertefullt som huden gjenoppretter i dette området. Imidlertid er arret vanligvis mindre enn med andre typer kirurgi.

For minst mulig arrdannelse, gir Laser Peel korte, direkte pulserende stråler på huden som vil ta lag av, lag-på-lag, og reduserer sjansen for unormal Rengjøring av huden.

Hvordan filtratvann

Opprette drikkevann etter en katastrofe eller når i naturen er kritisk til personlig overlevelse. Partikler og andre saker innenfor stående vann kan filtreres ut med de riktige materialer og kunnskap.

Bruksanvisning

Filtrerende vann

•  Finn en stående kropp av vann, for eksempel et tjern, innsjø eller svømmebasseng. Vannet kan ha planteliv eller annen flytende grønn organisk materiale på overflaten, men unngå vann som har døde dyr eller fisk langs fjæra eller i selve vannet.

Skjær bunnen av av en av de one-gallon plast kanner. Beholde så mye av veggene i kannen intakt, prøv å bare fjerne den flate bunnen. Invertert, vil dette kuttet container bli "filtertrakt."

Fjern lokket fra kutt jug "filtertrakt."

Åpne activate carbon boksen og fylle mesh bag med karbon.

Plasser mesh bag med aktivt kull i den inverterte jug --- håndtaket og lokket blir ned og utskjæringen bunnen blir opp. Mesh bag vil være inne i kannen over lokket.

Åpne polyester filter materiale og plasser det i kannen på toppen av nettpose. Dekke posen helt, forsiktig pakker det ned. Ikke komprimere filtermaterialet for mye.

Marker ett eller flere av de rene plast mugger med stor rød "X." Bruk disse beholderne, da "catcher" beholdere --- holder filtrert vann, men ikke kokt vann. Ikke drikk fra disse beholderne. De holder vann i filteret prosessen, men er ikke klar for drikking.

Fjern lokkene fra containerne er merket "X."

Tegn en bøtte full av stående vann.

Velg en av "X" containere og plassere den rett under "filter trakt."

forutse vekten av vannet kommer inn i "filtertrakten" og drenering ned i den åpne "X" beholder.

Hell vannet fra bøtten inn i "filtertrakten" langsomt. La trakten fylle, men ikke hell raskt. La vannet langsomt passere gjennom polyestermateriale og aktivert karbon mesh. Partikler og noen forurensninger blir fjernet fra vannet i denne prosessen. Vannet skal renne fra bunnåpningen relativt klar, men ikke nødvendigvis krystallklart. Hvis vannet virker for skyet, filtrere en andre gang.

Fyll "X" container med den anstrengte vann. Merk: på dette stadiet i prosessen vannet er fortsatt ikke klar for drikking.

Gjenta prosessen --- fylle de resterende "X" beholdere med anstrengt vann. Hold de tomme beholdere for fremtiden filtrering i et trygt, rent område.

Hell ett eller flere av de "X" beholdere inn i ren gryte. Fyll ca 3/4 full, men ikke overfylles.

forsiktig tørke bort noe av den anstrengte vann fra kanter eller sider av potten. Merk: unngå å ha noen dråper anstrengt vann komme tilbake i gryten etter at den er kokt.

Sett gryten på varmekilden.

Kok opp og la til å opprettholde en rullende koke i minst tre hele minutter.

Fjern gryten fra varmekilde og sted på et trygt sted der det ikke vil bli veltet, sølt eller forurenset. Dekk med en ren klut eller lokk, hvis mulig.

Etter slik at rent kokt vann å hvile og kjølig i 30 minutter, hell i en ren one-gallon krukke og merke med grønn markør "POTABLE" på emballasjen. Merk: være sikker på at denne beholderen ikke har utsettes for noen ufiltrert vann som ikke var kokt eller noe annet farlig væske.

Legg 1/3 teskje (ca åtte dråper) av uparfymert klor til vannet i "Grønn Container» og la den sitte i en halvtime. Plasser en ren lokket på beholderen. Når kjølig, er dette vannet klar for drikking.

Store "Grønn Containere" i et skyggefullt sted ikke i direkte sollys.

Tips og advarsler

 • Aktivert karbon og polyester filtermateriale kan enkelt kjøpes på de fleste kjæledyr eller fiskebutikker, og det er lett oppnåelig på internett.
 • Klart stående vann er ikke alltid drikkevann. Være svært forsiktig med skjæreinstrumenter, hete overflater og flammer. Vær ekstremt forsiktig rundt kokende vann. Være årvåken rundt stående vann for kvikksand, svake strandlinjer og steinete rusk. Vær observant for farlige dyr som slanger, bitende skilpadder og insekter. Markere alltid forurensede mugger med en rød "X"

Fjerne Flat kolon polypper

Kolon polypper ofte ikke gir symptomer. De blir ofte oppdaget når pasienten er testet for noe annet. Imidlertid kan legen ønsker å fjerne polypper hvis de er kreft eller har potensial til å slå seg til kreft. Flate eller store polypper er mer sannsynlig å forårsake tykktarmskreft enn andre typer. Det er viktig å få disse fjernet for å redusere kreftrisikoen.

Hva er kolon polypper?

I henhold til National Digestive Diseases informasjon clearinghouse (NDDIC), er en kolon polypper en vekst på overflaten av tykktarmen eller i tykktarmen. En polypp kan heves eller flat, og noen mennesker har mer enn én polypp. Polypper kan være godartet eller kreft eller har potensial til å utvikle seg til kreft. Den NDDIC sier folk som er eldre enn 50 er mer sannsynlig å ha polypper, samt pasienter som har slektninger som har hatt tykktarmskreft eller polypper. Du er også sannsynlig å utvikle polypper hvis du drikker alkohol, røyk, spise fet mat, ikke trener eller er overvektige. Mens mange mennesker ikke viser symptomer, noen ganger polypper kan forårsake blod i avføring eller blødning fra anus. Ifølge en artikkel på John Hopkins Health varsler, en "analyse avdekket at de flate lesjoner var mer enn fem ganger så høy sannsynlighet for å være kreft som samme størrelse vanlige polypper."

Fjerne Polypper

Polypper blir fjernet under en koloskopi. Under en koloskopi, legen din vil sette inn en lang, fleksibel slange inn i rektum og inn i tykktarmen. Han vil være i stand til å undersøke hele tykktarmen. Røret har et kamera på enden, samt et instrument for å fjerne polypper. Du vil bli bedøvet under denne prosedyren.

Forberedelse for en koloskopi kan være en ubehagelig opplevelse. Pasienter får medisiner en dag eller to før prosedyren for å kontrollere at tykktarmen er spyles ut slik at legen kan få et klart syn. Flate polypper er vanskelig å se om kolon ikke er helt rent. De medisiner ofte føre til diaré. Det er viktig å følge legens instruksjoner om å holde seg hydrert og også å sørge for utarbeidelse fungerer slik at du ikke trenger å gå gjennom det igjen. Det er også viktig å holde seg hydrert etter inngrepet.

Risiko

Av og til fjerning av store polypper kan føre til overdreven blødning i tykktarmen. I noen tilfeller, selv om sjeldne, kolon kan bli revet. Dette kan kreve operasjon eller sykehusinnleggelse. Det er også en risiko for allergiske reaksjoner på medisiner, infeksjon eller hjerteproblemer. Noen pasienter rapporterer også magesmerter, skarpe smerter, kramper og oppkast etter en koloskopi.

Forebygging

Ifølge NDDIC, er det ingen sikker måte å forhindre polypper. Du kan redusere risikoen ved å miste vekt, unngå alkohol, ikke røyke, spise mindre fet mat og mer frukt og grønnsaker og starte et treningsprogram.

Andre tester og prosedyrer

Laparoskopisk kirurgi kan anvendes for å fjerne større polypper. Ifølge Mayo Clinic, hvis legen har mistanke om tykktarmskreft, kan hun kjøre andre enn koloskopi for å bekrefte og bestemme behandling ytterligere tester. Legen din kan kjøre blodprøver for å bestemme organfunksjon og andre faktorer. Du kan også bli bedt om å ha en barium klyster for å gi legene en annen visning av tykktarmen din. Barium, en kontrastvæske, injiseres i tarmen i en klyster skjema. En CT-skanning, kan også anvendes.

Mest effektive måten å fjerne flate vorter

Flate vorter vanligvis forekommer hos barn og forsvinner av seg selv. Vorter oftest vises på ansiktet, men det er tilfeller av flate vorter på hender og knær for noen pasienter. Behandling er ofte unødvendig, men når de blir en kilde til ekstrem forlegenhet, fjerne vorter er et alternativ.

Plassering av Vorter

Plasseringen av vorter er vanligvis den avgjørende faktor når søker behandling. Vorter som ikke er i berøring med klær eller som ikke er smertefulle trenger ikke å bli fjernet. Flate vorter i ansiktet kan føre til forlegenhet for noen mennesker, og dette er grunnen til at fjerning teknikker er søkt.
Vorter som forårsaker smerte eller gnir mot klær bør fjernes også. Med overdreven rubbing, kan vorte blø og føre til en hudinfeksjon. Noen vorter er kløende, og dette kan også føre til blødninger flate vorter og hudproblemer.

Medisinsk behandling

Velge en prosedyre som ikke skader huden rundt er den vanskeligste delen av å finne en effektiv vorte fjerning prosedyre. Kryoterapi tilbyr gode resultater for å fjerne vorter. Husk at vorter kan vokse tilbake med noen medisinsk behandling for vorte fjerning. Kirurgisk fjerning av vorter ved å kutte ut det vorte og noen av de omgivende hudvev er en medisinsk teknikk som brukes for vanskelige å behandle vorter. Denne prosedyren vil etterlate et arr, og kan være smertefullt.

Medisinsk behandling er ofte den mest effektive behandlingen for å fjerne vorter. Legen kan vurdere vorte og foreslå et behandlingsalternativ som vil fungere best for plasseringen av vorte. Ikke alle medisinske behandlinger for å fjerne vorter garantere at det ikke vil komme tilbake. Imidlertid vil medisinsk vorte fjerning gjennom kirurgi og kryoterapi fjerne vorte, i hvert fall på kort sikt.

Naturlige behandlinger

Urte og naturlige behandlinger ikke arr i huden og blir ofte brukt fordi de er mindre kostbart og smertefullt. Det finnes ingen kur for human papilloma virus, som er ansvarlig for vorter. Herbal behandlinger inkluderer eple cider eddik og tea tree olje. Disse to ingrediensene er brukt for sine antivirale egenskaper og kan være i stand til å effektivt eliminere vorter.

Herbal behandlinger er et godt valg for å unngå smerte og utgifter, men de fungerer ikke nødvendigvis i alle tilfeller. Eksperimentering er nødvendig for å bruke disse behandlingene.

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet

Slik fjerner Flate vorter i ansiktet


Flate vorter i ansiktet er utvekster på huden forårsaket av humant papillomavirus (HPV). HPV produsere proteiner som forstyrrer cellefunksjonen. Dette viruset smitter gjennom kontakt med noen andre som allerede har det. Flate vorter er mindre og smidigere enn andre vorter og er mer vanlig hos barn og tenåringer.

Bruksanvisning

Prøv noen over-the-counter medisiner. Salisylsyre finnes i de fleste medisiner. Salisylsyre bidrar til å fjerne døde hudceller av vorte, forårsaker den til å falle av. Det kan finnes i form av en væske, gel eller usynlig strimmelen plassert over vorten. Det vil ta flere uker. En frysemetode ved hjelp av dimethyl er en annen over-the-counter vorte remover. Denne metoden kommer vanligvis i en beholder med engangs tips for frysing av vorten.

Tape en liten bit av innsiden av et bananskall til din vorte og sove med den. Gjør dette hver kveld i to uker.

knuse en tablett vitamin C, og lage en pasta ved å tilsette en liten mengde vann til det. Bruk den til din vorte hver dag i to uker.

Påfør litt knust eller skiver hvitløk til din vorte før du går i dvale hver natt i en uke.

Kontakt lege eller hudlege hvis vortene ikke kan fjernes med selv behandlinger. Legen vil bruke sterkere kjemikalier som podofilox, aktuell podophyllum og trikloreddiksyre (TCA). Legen kan også fryse vorte med flytende nitrogen; bruke kryoterapi, som brenner vorte med en elektrisk nål; eller bruke laser behandlinger.

Hint

 • Salisylsyre er ikke bra å bruke hvis du har diabetes eller en sirkulasjonsforstyrrelse. Det kan irritere huden og forårsake andre problemer hvis du har disse forholdene.

Hjem rettsmidler for å fjerne Flat Facial Vorter

Hjem rettsmidler for å fjerne Flat Facial Vorter


Flate vorter, som er kjent medisinsk som "verruca plana," vises vanligvis i ansiktet, men de kan også være til stede på knær, hender eller armer. Warts kan spre seg til en annen person ved berøring, eller de kan være spredt på kroppen av en allerede infisert person. Flate vorter kan behandles ved hjelp av flere hjem rettsmidler. Hvis disse hjem rettsmidler ikke fungerer, se en lege.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en syrlig væske som fungerer som en antiseptisk for flate vorter. Det er den rimeligste måten å kurere vorter hjemme. Huden i ansiktet ditt er mer følsom enn de fleste av huden på resten av kroppen din, så fortynne to deler av eple cider eddik med en del vann og bland godt. Skyll en bomullsdott i blandingen og bearbeid det på ansiktet ditt tre ganger om dagen. Hvis du fortsatt opplever svie eller smerte fra apple cider eddik, slutte å bruke. Vorter bør visne bort i løpet av noen uker.

Vitamin C Powder

Vitamin C-pulver er et annet surt materiale som vil brenne gjennom vorten. Vitamin C pulver er tilgjengelig i dagligvarebutikker, helsekostbutikker, apoteker og på nettet. Bland en spiseskje av vitamin C-pulver med flere dråper vann til å lage en tykk pasta. Bearbeid lim på ansiktet og la den på til det tørker --- ca 10 minutter. Vask ansiktet med en oljefri cleanser, som Neutrogena Oil-Free Cleanser, og tørk godt. Gjenta to ganger om dagen før vortene forsvinner.

Når skal man oppsøke lege

Flat warts kan spre seg, og jo mer du plukker på dem eller klø dem, jo ​​flere vorter vises. Hvis warts spres utover ansiktet og på hendene, føttene eller andre områder av kroppen din, kan du se en lege, som kan brenne vorter med flytende nitrogen.

Hva er behandlingen for Mole fjerning?

Føflekker er celler som vises på huden som mørke flekker, som noen ganger stiger over huden. De er oftest sett på armer, ben, ansikt og torso, men de kan vises ellers på kropp. De fleste føflekker forårsaker ingen problemer, men noen blir forstadier og har mulighet til å snu i melanom. Disse mol må fjernes. Noen pasienter velger å fjerne føflekker som ikke er forstadier for kosmetiske grunner. Behandlinger for mole fjerning er varierte.

Mole fjerning kirurgi

Tre kirurgiske metoder er tilgjengelig for å fjerne føflekker: excisional kirurgi, barbere excision og punch biopsy.

Når du utfører excisional kirurgi, legen vil kutte ut føflekken helt og lukke hullet med masker. Denne operasjonen brukes oftest for flate hud føflekker som ikke stiger over hud eller for ondartede føflekker.

Når du utfører barbering eksisjon kirurgi, gjelder legen en lokalbedøvelse til området rundt den muldvarp. Deretter, med en liten, skarp skalpell, vil han eller hun barberer nedover mole inntil den er på nivå med den omgivende huden. Denne operasjonen brukes oftest for føflekker som stiger over huden.

Ved utførelse av stanse biopsi kirurgi, bruker legen et spesielt verktøy for å slå ut et stykke hud formet som en sylinder. Denne operasjonen brukes oftest for små hud føflekker.

Laser Mole fjerning

Ved utførelse av laser mole fjerning gjelder legen en lokalbedøvelse, og bruker en laser for å hjelpe til å fjerne mol vev. Dette mole fjerning metoden nødvendig 02:59 besøk til legens kontor. Metoden brukes oftest for flate føflekker som er svart eller brun. Laser føflekk fjerning er ikke det beste alternativet for føflekker som er veldig store eller føflekker som stiger over huden.

Natural Mole fjerning

Natural Mole fjerning pastaer og kremer inneholder vanligvis en skog urt som heter Bloodroot, som finnes i Canada og nordlige USA. Dette urtemedisin for å fjerne føflekker naturligvis har vært brukt som et alternativ medisin behandling i generasjoner. En rekke pastaer og kremer, er tilgjengelig.

For å bruke bloodroot lim eller krem, påfør krem ​​til mole og dekke føflekken med en bandasje. Gjenta denne prosedyren for tre dager, vaske føflekken og området rundt hver gang med hydrogen peroxide før påføring av kremen. Basen område av mol bør bli betent, hvoretter mole blir bleke og skulle falle av. Vevsskade og arrdannelse er vanligvis svært minimal.

Bloodroot-baserte produkter og andre naturlig mole fjerning stoffene bør ikke brukes på føflekker som er ondartet eller som kunne være kreft. Se en lege om en biopsi eller kirurgisk fjerning hvis du har mistanke om føflekken din kan være kreft.

Slik fjerner RSV Fra en Infant Daycare Room

Respiratory syncytial virus, eller RSV, er svært smittsom og forårsaker luftveissykdom i mange små barn. Infeksjonen kan spres ved hoste, nysing og slimete kontakt. RSV er i stand til å leve på dørhåndtak, benkeplater, hender, klær, vegger og gardiner. RSV infiserer lungene og luftveier og kan føre til alvorlige infeksjoner hos spedbarn og små barn. Det er spesielt viktig å rengjøre et barns rom etter en bout med RSV for å hindre reinfeksjon eller sprer seg til andre familiemedlemmer. RSV er en stor reisende og kan gjemme seg i vanskelige å nå steder for dager som venter på å slå til igjen. Her er hvordan du rengjør et rom etter en RSV-infeksjon og redusere dine sjanser for kjøpe tilbake viruset.

Slik fjerner RSV Fra en Infant Daycare Room

Forbereder rommet for barnet

•  Vask hendene før du begynner. Vask hendene ofte gjennom hele prosessen for å hindre deg fra forurensende andre områder etter håndtering infiserte materialer. Hansker er bra. Bare husk å endre eller desinfisere dem etter hvert kontakt med potensielt infiserte materialer eller overflater.

Hvis det syke barnet var til enhver tid transporteres i bilen, rengjøre bilen ut, vaske innsiden flater med varmt såpevann og spray med desinfeksjonsmiddel.

Hold andre familiemedlemmer bort under renseprosessen. Send dem til dyrehagen. Gjør dem rydde opp og skifte klær når de kommer tilbake.

Påfør et sykehus styrke desinfeksjonsmiddel for å rense alle bad, vasker, kraner og benkeplater, ikke bare hos barnet rommet, men i alle rom i huset. RSV kan ligge på lur i andre deler av huset hvor babyomsorgspersoner har gått uten skikkelig håndvask og fjerning av forurensede klær. Hvis du bare rengjøre spedbarn rom, vil viruset tilbake.

Rengjør vaskerom grundig. Kjør en tom belastning gjennom vaskemaskinen med veldig varmt vann og blekemiddel for å sterilisere karet. Gjør dette før du vasker infiserte klær og når du er ferdig.

Strip ark og madrass pads av madrassen, og vask dem grundig i en desinfiserende såpe eller blekemiddel. Sett madrassen ute i solen i flere timer. Snu den over, og solen i flere timer. Spray med desinfeksjonsmiddel, returnere det til sengen og la det lufttørke.

•  Skrubb alle overflater i spedbarn rom med desinfeksjonsmiddel, inkludert nattbord, barneseng og siderekkverk, hode og fot brett, og hyller. Skrubbe vegger og tak, vinduskarmer, persienner, og inventar. Later ingen overflaten unscrubbed.

Vask alle leker ute i solen med varmt såpevann, skyll, spray med desinfeksjonsmiddel og la det tørke i solen i flere timer.

Fjern gardiner og noe stoff veggtepper, kaste tepper, tepper og utstoppede dyr, og hvitvaske med en desinfiserende renere. La det tørke i solen eller varm tørketrommel.

Vask barnets hele garderoben. Bruke en anti-mikrobiell vaskemiddel. Henge ute til tørk i solen hvis mulig, eller bruk en varm tørketrommel.

11. Rengjør all medisinsk og helsevesenet utstyr som brukes til å ta seg av barnet. Tørk pille flasker, saks, ansikts vev bokser, spiker clippers og alt du kan tenke på som kom i kontakt med RSV smittet barn eller hans omsorgspersoner.

Rengjør rengjøring skapet grundig. Fjern mopper og suge hodene i blekemiddel. Hvis hodet er avtagbart og du kan kjøre den gjennom vask på den varme syklus med blekemiddel, gjøre det.

Møt resten av familien på døren når de kommer tilbake. Send alle til å vaske opp grundig, endre sine klær og sette klærne i vaskemaskinen.

Sett bort alle leker, klær og utstyr, og remake sengen. Sett rengjøring forsyninger unna.

Hint

 • Utvikle en regelmessig rengjøring diett for å hindre ytterligere utbrudd. Gjør det til en vane å vaske hendene grundig. Skrubb for den tiden det tar å synge "Happy Birthday" sang. Sterkt oppfordre barna til håndvask.
 • Vær nøye med å lese etiketten retninger på desinfeksjonsmidler og rengjøringsmidler. Ikke bland rengjøringsmidler. Dette kan noen ganger frigjøre giftige gasser. Pass på rengjøringsmidler er ikke for tøffe for spedbarn.

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet


The Flat Belly Diet er en plan som tillater deg å spise enkelte matvarer med sunne endringer for eksempel legge til eller trekke fra en ingrediens. Dietten oppsto i sidene av "Forebygging" magasinet før det ble en bok. For å lykkes på diett, må du lære hva slags mat er betraktet som sunt eller usunt før du tilbereder måltider, og lære å lage din måltidsplan før du starter din diett.

Hvordan tilbereder måltider med Flat Belly Diet

•  Forstå hva matvarer inneholder riktig mengde enumettet fett (MUFAs) at Flat Belly Diet tillater. Det er fem kategorier for å lage din måltidsplan i henhold, inkludert oljer, sjokolade og nøtter og frø. Det er også kategorier for oliven og avokado. Lag en liste over matvarer du spiser for å se hvilke som passer i hver kategori.

Snakk med en ernæringsfysiolog før du oppretter din Flat Belly Diet måltid plan. Spør om eventuelle helsemessige komplikasjoner du kan oppleve fordi kosten plan fokuserer på å spise på høy-fett matvarer. Sjekk om din ernæringsfysiolog har noen forslag om hvilke matvarer du bør fokusere spise på i løpet av 32-dagers program.

Vær kreativ i ditt måltid planlegging for de 32 dagene; planen holder du investert i å fullføre dietten. Sette sammen mat som du vanligvis ikke ville kombinere i din lunsj eller middag - for eksempel legge fersken til en spinat salat. Kombinasjonen høres usannsynlig, men det kan være effektivt for kreative diett planleggere.

Balanse dine måltider mellom mat og en sunn blanding av frukt og grønnsaker høy-fett. Til lunsj, spise en kylling salat med håndfull mandler og mandariner. Som et alternativ for middag, kan du ha spaghetti med reker og sukkererter. Pass på hva du spiser, men også spise mat som du elsker. Dietten er mer vellykket når du liker det du spiser.

Start diett programmet ved å gjøre programmets 4-dagers anti-bloat jump start. Denne delen lar deg fjerne gass, overflødig væske og tunge stoff. For de 4 dagene, fjerne overflødig karbohydrater, krydret og stekt mat og alkohol fra kostholdet ditt. Etter 4 dager, kan du begynne å spise mat av din 28-dagers måltid plan.

Hint

 • Tillate en viss fleksibilitet i din måltidsplan for en av dine favoritt mat. Sett av en dag i timeplanen hver uke for å gi deg en cheat mat, som er noe ikke er i dine måltider. Bruk dette elementet, enten det er fast food pommes frites eller annen mat vice, for å motivere deg til å følge din diett for den uken. Øk din oppgave diett med 15 minutter eller gjøre neste dags måltider sunnere å gjøre opp for "jukse" dag.
 • Ikke glem å trene under din diett programmet. Trening er ikke nødvendig under Flat Belly kosthold, men du kan lage en lett treningsprogram uansett.
 • Unngå enhver trøstespising på grunn av stress, som er en vanlig diett tilbakeslag. Finne en annen metode for å takle stress. Ta en tur rundt i parken eller omorganisere skapet. Fokus på aktiviteten på hånden før takle problemene dine når du har roet seg.

Hvordan Følg Flat Belly Diet

Hvordan Følg Flat Belly Diet


The Flat Belly Diet er en ekstremt populær diett plan basert på kalori telling og den strategiske tillegg av enumettet fett til måltider. Utviklet av eksperter på forebygging ble Flat Belly Diet inspirert av funnene at forbruket av enumettet fett, ofte kalt MUFAs, fører til at leveren til mer effektivt skille ut fett, LDL kolesterol og andre giftstoffer fra kroppen, slik at de ikke danner fett klynger rundt midten delen, som er hva som skjer når det ikke er MUFA stede måltid samtidig. Les videre for å lære kildene til disse "gode fettstoffer" og hvordan å sette dem til å arbeide for å redusere fett rundt magen.

Hvordan Følg Flat Belly Diet

•  Drikk 2 liter "sassy vann" per dag i 4 dager. Dette er startstrøm fase av Flat Belly Diet. Å gjøre "sassy vann", tilsett 1 ts. fersk revet ingefær, 1 middels agurk, skrelt og skåret i tynne skiver, 1 middels skiver sitron og 12 små peppermynte blader til 2 liter vann. Serveres kald. Mens du nyter den "sassy vann" og fjerne overflødig vann fra kroppen din, gjøre deg kjent med enumettet fettsyre kilder og planlegge noen menyer.

Identifisere enumettet fett (MUFA) kilder. De er avokado, oliven, mørk eller semi søt sjokolade og spesifikke typer nøtter (mandler, mandel smør, paranøtter, cashew smør, chunky naturlig peanøttsmør, tørristede cashewnøtter, tørristede peanøtter, tørristede solsikkefrø, hasselnøtter, macadamia nøtter , pekannøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter, ristede gresskarfrø, glatt naturlig peanøttsmør, solsikkefrø, solsikkefrø smør, tahini og valnøtter) og oljer (sesamolje, jordnøttolje, rapsolje, olivenolje, valnøttolje, pesto saus, safflower olje, soyaolje, solsikkeolje og linfrø olje).

Kjenn riktig servering størrelse for hver MUFA. Avocado = 1/4 cupOlives = 10Chocolate = 1/4 cupNuts = 2 tbsp.Oil = 1 ss.

Lær hvordan du bruker hver MUFA. Avokado kan være skiver og enkelt lagt til salater og sandwicher, eller knuses med lime og servert med chips. Oliven kan spises rett ut av glasset for en enkel MUFA fix. Sjokolade kan nytes i chips, biter eller spon. Kaste noen sjetonger i havregryn eller sette noen spon over frukt. Nøtter kan bli kastet i salater, bakt i brød eller snacked på ut av sekken. Oljer brukes i matlaging, røre steking og pesto saus. Hvis du gjør frukt eller protein shakes, tilsett olivenolje til det for en enkel addisjon.

spise 4 måltider per dag på 400 kalorier hver, og legge til en servering av ditt valg av MUFA til hvert måltid.

Hint

 • Den "sassy vann" fase av dietten vil føre til hyppige potty pauser, så sørg for at du planlegger tilsvarende.
 • Mange Flat Belly Diet oppskrifter finner du i "Flat Belly Diet" bok og på prevention.com nettsted (se Ressurser nedenfor).
 • Å spise mer enn anbefalt MUFA servering er usunn og vil føre til vektøkning.