Digidexo.com

gurkemeie follikulitt hodebunn

Slik Spot Follikulitt Symptomer

Leger ofte stønne når en pasient kommer inn klager på hudirritasjon. Finne årsaken til utslett kan være vanskelig, og behandle dem er ofte et spørsmål om prøving og feiling. Follikulitt kan være spesielt tøft fordi det kan forveksles med en matallergi. Follikulitt er en infeksjon i hårsekkene. Alle deler av kroppen med hår er utsatt for follikulitt - hodebunn, armer, bryst, hake, you name it. Når follikkelen blir tett det kan skape et kløende, brennende utslett som kan vare i flere uker. Det kan begynne i patcher, en kløende flekk på armen, og deretter litt rødhet på låret. Et utbrudd av follikulitt kan se ut som spredte giften eføy eller en sever utbrudd av akne. Hårsekken kan bli så irritert at det blir fylt med puss. Spør deg selv følgende spørsmål. Hvis du sier "ja" til noen av dem, har du kanskje follikulitt.

Bruksanvisning

•  Har du brukt tid i en badestamp eller spa nylig? Dessverre, kan badestamper være en varm seng av bakteriell aktivitet. Når badevannet ikke er riktig klorerte, kan stafylokokkbakterier infisere porene. Rød, pus fylt støt kan vises rundt håret sjakter.

Har du slitt stramme klær? Når huden ikke får puste og naturlig rense seg selv, kan svette og kroppsoljer bygge opp i hårsekken. Når pore er tilstoppet det kan være vanskelig å rense ut. En ubehagelig utslett kan utvikle seg, spesielt på lår og lyske.

Gjør du bruke sminke eller arbeide i et tåkete miljø? Follikulitt i ansiktet kan oppstå når porene er tilstoppet av sminke. Også yrker som krever at man arbeider i et røykfylt, støvete eller fet fylte området er langt mer sannsynlig å oppleve follikulitt symptomer.

Har du et svekket immunsystem? Sopp kan angripe folk med undertrykt immunsystem forårsaker en follikulitt utbrudd.

Tips og advarsler

 • Follikulitt kan behandles med aktuelle antibiotika og kremer. For dypere infeksjoner, kan leger foreskrive oral antibiotika. Hvis disse behandlingene ikke virker, kan laser hårfjerning være svaret. Laserbehandling deadens hårsekken slik at det ikke lenger kan bli infisert.

Plager som forårsaker en kløende hodebunn

Plager som forårsaker en kløende hodebunn


En kløende hodebunn er ikke bare ubehagelig, men det kan også føre til skjemmende flass og skape andre helseproblemer, som infeksjoner. Årsakene til en kløende hodebunn variere mye, alt fra mild til noe alvorlig, og er ofte behandles.

Tørket-Out hodebunn

En tørr hodebunn er ikke en alvorlig sykdom, men det er ofte oversett som en årsak til kløen scalps. Scalps kan tørke ut av flere grunner, blant annet tørr luft, harde sjampo eller stylingprodukter, en dårlig blanding av stylingprodukter, hårfarge eller andre kjemisk behandlet produkter. En tørr hodebunn kan være et resultat av hyppig vask. For å løse dette problemet, vaske håret sjeldnere, og bruke en fuktighetskrem som er kjemisk fri.

Hodelus

Pediculosis capitis, ofte referert til som vanlig hodelus, er en angrep av bittesmå organismer / insekter kalt lus. Hodelus er mer vanlig hos kvinner og menn med langt hår som binder håret tilbake før det er tørt. Dette skaper et ideelt miljø for lus å formere seg. Men før lus kan blomstre, må de komme fra en annen kilde. Lus er ofte funnet i urene miljøer der rengjøringsmidler ikke er brukt. Hodelus kan manifestere seg inn i et alvorlig angrep, noe som kan føre til mer enn bare et kløende hodebunn. Pus, skorpedannelse og andre endringer i huden oppstår når venstre ubehandlet.

Ringorm

Ringorm i hodebunnen, eller medisinsk, "tinea capitis," er en årsak til kløende hodebunn i det meste barn. Av og til en voksen kan bli diagnostisert med denne sykdommen, men det er sjelden tilfelle. Symptomer inkluderer en kløende hodebunn, skala-aktig hud og ødelagte hår i flekker over hele hodet. Ringorm i hodebunnen bør behandles umiddelbart av lege.

Hårsekken Betennelse

En hårsekken betennelse er en infeksjon i hodebunnen kalles follikulitt. Det er en sykdom som oppstår på grunn av en økning i gjær og / eller bakterier på huden. Effektene av hårsekken betennelse kan være smertefullt, særlig hvis den forblir ubehandlet og riper på en jevnlig basis. Utseendet ser ut som spredt, infiserte nupper (betente follikler) og sannsynligvis smertefullt å ta på.

Hodebunnen Psoriasis

Hodebunnen psoriasis er en langvarig hud sykdom som forårsaker kløe på grunn av betennelse. Huden på hodebunnen vil utvikle tykke, skala lignende materiale plassert sporadisk på hodet. Disse skalaene kan vises rød, sølvblank og blistery, og når de er skrapt --- vanligvis fra kløe --- de vil blø, og kan bli mer infisert. Hodebunnen psoriasis krever legehjelp.

Hvordan behandle kløende hodebunn

Hvordan behandle kløende hodebunn


En kløende hodebunn er en plagsom distraksjon som kan være både irriterende og lite flatterende. I tillegg til den generelle ubehag du føler når hodebunnen klør, kan du ende opp med flass flak i håret når det handler om å skrape løsner døde hud partikler. Mens kløende hodebunn kan være en indikasjon på en mer alvorlig hud problem, de fleste utbrudd av kløende hodebunn er relativt mild og kan løses med over-the-counter rettsmidler. Avhengig av alvorlighetsgraden av din sak, bør du være i stand til å løse dine symptomer i noen uker.

Bruksanvisning

Hvis hodebunnen klør, slutte å bruke din nåværende sjampo og bytte til noe mer skånsom for eksempel kokos eller tea tree olje shampoo. Harde sjampo kan føre til irritasjon som fører til kløe i hodebunnen. Hvis problemet er irritasjon, bør du begynne å se bedring i noen dager. Hvis ikke, kan det hende at problemet ikke være relatert til sjampo.

Skyll håret med balsam hver gang du dusjer for å holde den sunn og sterk. Conditioner vil også gå tilbake fuktighet til huden din; holde huden godt hydrert er nøkkelen for å unngå tørr, kløende irritasjon. Legge til en mild balsam er ofte nok til å løse mindre hodebunnen problemer.

Vask håret ofte for å hindre smuss og hudceller fra å samle på hodebunnen, noe som kan føre til betennelse og selv infeksjoner. Hvis du bare vaske håret ditt hver dagene, kan dette buildup være den primære årsaken til kløende hodebunn. Prøv å jobbe hyppigere vasker inn i timeplanen din for å se om symptomene avta.

Påfør lotion til hodebunnen din dersom symptomene dine er et resultat av overeksponering for solen. En solbrent hodebunn er en vanlig årsak til kløe. Du bør alltid bruke sunblock til hodebunnen din når tilbringe tid utendørs.

Tips og advarsler

 • Snakk med en hudlege for å sikre at dine symptomer er ikke et resultat av en underliggende tilstand. Andre årsaker til kløende hodebunn inkluderer ringorm, dermatitt, follikulitt og psoriasis, som alle krever en lege omsorg å behandle.

Hvordan bruke gurkemeie for hodebunnen

Gurkemeie er en oransje plante med tubed blomster. Når gurkemeie males til et pulver, kan det smake søtt. Faktisk er det ofte brukt for å legge krydder til mat. Gurkemeie er også en antioksidant som brukes lokalt for å fremme helbredelse av kroniske sår. Den antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper av gurkemeie gjøre det effektivt for å lindre hud og hodebunns tilstander slik som psoriasis, skabb og ringorm.

Bruksanvisning

Poke et hull i 3:57 flytende gurkemeie kapsler.

Klem væsken ut av kapslene på hodebunnen din. Minst 15 dråper gurkemeie er effektiv; men du kan bruke opp til 30.

Masser gurkemeie væske inn i hodebunnen og la det tørke.

Gjenta trinn 1 til 3 opptil fire ganger per dag. Fortsett å bruke gurkemeie inntil hodebunnen din tilstand har gått over.

Tips og advarsler

 • Gurkemeie er solgt som en ingrediens i noen såper. Du kan bruke denne på deler av kroppen din som kan ha milde hudlidelser.
 • Du kan legge gurkemeie pulver til maten og la den til å rense og helbrede kroppen fra innsiden og ut.
 • Har enda ikke blitt fast gurkemeie doser for barn. Ikke gi gurkemeie til barnet ditt uten å konsultere lege.

Hva som forårsaker en Kløe hodebunn?

Hvis hodebunnen er kløe, kan det være på grunn av skittent hår som trenger vasket. Fett hår, i spesielt, kan føre til hud celler til å bygge opp i hodebunnen som fører til flass og kløe. Det finnes imidlertid en rekke andre tilstander som kan forårsake hodebunnen kløe som ikke er så gunstige som ganske enkelt å ha skitne, fett hår.

Betraktninger

Det er en tilstand som kalles tinea capitis (hodebunnen ringorm), som er en soppinfeksjon. Dette soppinfeksjon generelt streik barn, men voksne kan få det, også. Noen ganger dermatofytter, som er sopp som normalt lever på huden, kan overgrow, og dette fører til kløe i hodebunnen, samt håravfall, flassing, gule skorper, tykke, grove betente områder i hodebunnen og utvikling av svarte flekker, som er deler av den brutte hår på hodebunnen huden. Denne tilstanden er smittsom, så ikke dele en børste eller kam hvis et familiemedlem har det. En lege vil foreskrive muntlig anti-fungals å oppklare denne tilstanden, ifølge Healthyhype.com (se referanse 1).

En annen mulighet

Flass er noen ganger forårsaket av en sopp som heter Malassezia furfur. Denne soppen lever i hodebunnen og kan overgrow, noe som fører til irritasjon, flassing og kløe. Flass kan være relatert til seboreisk dermatitt, som er en tilstand som fører til oljekjertlene til å produsere for mye olje, som gjør hodebunnen betent og rødt.

Hold ut av solen

Hvis du får hodebunnen solbrent, være forberedt på å klø. Påføring eddik til hodebunnen kan redusere smerte og svie. Du kan også sette solkrem på hodebunnen din i ettertid, men neste gang, satte den på før du begir deg ut. Hvis det brenner er alvorlig, kan orale kortikosteroider være nødvendig.

Bakterier og infeksjoner

Hvis du er infisert av Staphylococcus aureus, som er en bakterie, kan dette resultere i follikulitt, noe som resulterer i pus-fylt røde nupper i hodebunnen som klør. Over-the-counter antibakterielle shampoos skal hjelpe, men hvis de ikke gjør det må du kanskje ta antibiotika. Av og til, en hudbetennelse som kalles lichen planopilaris påvirker skalp og forårsaker kløe. Det kan også resultere i delvis tap av hår og permanent arrdannelse. Denne tilstand er behandlet med steroider.

Psoriasis

Du kan få psoriasis på hodebunnen din, og dette fører til kløe. Psoriasis vil manifestere seg i tykke, store gule flekker på hodebunnen, noe som vil slå rødt. Bruk en flass shampo eller kokosnøttolje salve som har salisylsyre, svovel og kulltjære for å behandle psoriasis.

Dermatitis Kan være den skyldige

Hvis du bruker en sjampo eller andre hår produkter som du er allergisk mot, kan dette resultere i kontakt dermatitt eller allergisk eksem. Når du opplever kontakteksem, vil huden din klø, og røde papler eller blemmer vises på hodebunnen din. Hvis du opplever allergisk dermatitt fra hår fargestoffer, for eksempel, vil hodebunnen blir rød, hoven og kløende.

Lus og tørr hodebunn

Lus definitivt føre hodet kløe og er svært smittsom, ifølge Skinsight.com (se Reference 3).

Tørr hodebunn alene kan forårsake kløe. Hvis du ikke har et tilstrekkelig lag av beskyttende olje i hodebunnen, kan dette føre til irritasjon og gjøre hodebunnen sårbar for infeksjoner. Flass kan føre til. Vurder å bruke fuktighetsgivende hårprodukter.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn


En kløe i hodebunnen kan drive deg gal. Mens kløe kan være intense, skrape hodet hele tiden i det offentlige er en sosial faux pas. Siden en rekke forhold kan forårsake kløende hodebunn, bestemme kilden til kløe er det første skrittet for å kurere det. Forhold som mindre som flass eller så alvorlig som en autoimmun sykdom som lupus kan forårsake en kløende hodebunn. Flass, medisinsk betegnes seboreisk eksem, er den vanligste årsaken til kløende hodebunn, i henhold til Better Medicine nettsiden.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

•  Undersøk hodebunnen. Hvis problemet er så opplagt som flass eller en parasitt infeksjon som hodelus, kan du behandle problemet med over-the-counter medisiner. Hvis du ikke kan visualisere hodebunnen godt, spør en god venn til å ta en titt. Sjekk for hud rødhet, betennelse, akne eller andre utslett som kan forklare kløe.

Unn en åpenbar årsak. For flass, prøv medisinert sjampo laget for å behandle tilstanden. Hvis du finner parasitter eller egg kalt nits festet til håret ditt, kan du prøve en over-the-counter hodelus medisiner, vaske alle sengetøy, håndklær og klær i varmt vann som når 128,3 Fahrenheit og plassere elementer som ikke kan rengjøres i plast forseglet poser for to uker, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler.

Påfør dine detektiv ferdigheter hvis årsaken til kløende hodebunn er ikke opplagt. Hvis du nylig har byttet til en ny kroppsvask, hårspray, gel eller sjampo, kan det nye produktet være årsaken en allergisk reaksjon. Slutt å bruke et produkt som kan være årsaken til kløe.

Velg sjampo og balsam for tørt hår, hvis du ikke kan se en åpenbar årsak til din kløende hodebunn. Skyll håret to ganger for å sørge for at du har fjernet alle rester som kan irritere hodebunnen. Ikke tørk håret på høye innstillinger eller bruke varme valser, hvis mulig. Hvis kløen er alvorlig, prøve kalde omslag på hodebunnen for å berolige kløe.

Gå til legen din og få ham ta en titt, hvis enkle tiltakene ikke rydde opp i kløe eller du merker en uvanlig utslett på hodebunnen din. Du kunne ha psoriasis, en autoimmun hudsykdom som fører til fortykket hud lesjoner som kan vises på hodebunnen. Du kan også ha discoid lupus erythematosus, en autoimmun lidelse som fører til hodebunnen lesjoner.

Umiddelbare fysiske effekter av gurkemeie

Som forskere fortsetter å studere den helbredende effekten av krydderet gurkemeie i menneskekroppen, visse effekter oppstår med en gang. Gurkemeie, kalt "hellig pulver" i India, har en aktiv ingrediens som heter, curcumin, den lyse gul-oransje du ser i gurkemeie og i karriretter, og når du spiser det, antioksidant virkning begynne. Faktisk, når i kroppen, går curcumin cellemembranene, noe som gjør cellene er resistente mot infeksjon. I nærvær av kreft, fører det til kreftcellene for å dø.

Beskyttelse av huden

Leger ved University of Rochester Medical Center i New York sier kreftpasienter kan beskytte huden sin ved å spise mat som inneholder karri under strålebehandling mot kreft. Forskere ledet av Ivan Ding, MD i 2002, fikk vite at curcumin dramatisk beskytter huden av mus under strålebehandling ved inntak. Et vanlig resultat under strålebehandling på mennesker innebærer blemmer og brannsår på huden. Studien viste 200 mus hadde bare minimal hudskader etter gitte doser curcumin i fem til syv dager på tre forskjellige tider. Forskere vil ha mer omfattende studier før implementere curcumin til pasienter.

Cell og Wound Helse

Glutation, en viktig antioksidant i kroppen din som holder cellene friske, vises naturlig i blodet og vev En lav dose av curcumin øker umiddelbart glutation nivåer i kroppen din og får kroppen til å generere mer.

Påfør en pasta av gurkemeie og vann til såret. Som et anti-inflammatorisk middel og antibiotika, gurkemeie vil snart begynne helbredelsesprosessen, noe som letter smerte og å redusere svelling. Bruke gurkemeie på alle typer infeksjoner.

Liver Cancer Prevention

Etter å utsette leverceller til curcumin og jern i petriskål, begynner curcumin for å endre jern, hindrer det fra å forårsake cancer, men hvordan eller hvorfor dette skjer forblir ukjent. I Bastyr University, 2005 Bastyr Magazine artikkel kalt, "Låse naturens mysterier," farmakolog Don Messner, Ph.D. som fokuserer på curcumin og leverkreft sier: "Det er mange skjulte hemmeligheter i urte og botaniske medisiner. Det er behov for grundig evaluering av disse i form av å oppdage hva som skjer mechanistically. jeg nyte puslespill del av det, prøver å oppdage hva som ennå ikke kjent. "

Head and Neck Cancer Prevention

Etter en forbehandling av curcumin, forskere introdusert nikotin til hodet og nakke plateepitelkarsinom, en cancerous brak med grove skjell og flate, røde flekker. Curcumin "var i stand til å blokkere nikotin fra å aktivere kreft forårsaker celler," i henhold til 3. oktober 2009 Artikkel i Science Daily kalt "Curcumin kan hemme Nikotin-Induced aktivering av hode og nakke kreft." Siden røykere fortsette å bruke nikotin etter vellykket behandling for hode og hals-kreft, forårsaker en høy tilbakefall av disse kreftformene er dette 2009 studie bidro til å gi en sikker mat for å blokkere nikotin skadelige virkninger så vel som påvirker av kjemoterapi.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Dr. Andrew Weil sier, "gurkemeie synes å ha betydelige anti-inflammatorisk og kreft-beskyttende effekt." Ifølge UC Berkeley, kan betennelse være årsaken til de fleste kroniske sykdommer, alt fra hjertesykdom, diabetes, Alzheimers, leddgikt og kreft. Mens definitive forskning er ikke tilgjengelig ennå, eksperter som Dr. Weil sterkt at vi øker vår gurkemeie inntaket. Det finnes flere alternativer for forbruker gurkemeie, men han anbefaler vi dra nytte av naturens synergi ved å forbruke hele gurkemeie ekstrakter.

Hvordan å innta Gurkemeie Spice

Kontroller gurkemeie te. Brad Lemley av DrWeil.com News anbefaler koking 4 kopper vann, legge til 1 ts. bakken gurkemeie, deretter ulmende det sammen i 10 minutter. Sil ut krydderet, og tilsett honning og sitron etter smak. Konsumere så mye av denne teen som du vil.

Lag dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt. Tomme gelatinkapsler kan kjøpes på helsekostbutikker. Bare øse litt gurkemeie i den store enden av kapselen og passe de to endene sammen.

Kjøp pulverisert, innkapslet curcumin kosttilskudd fra en vitamin butikk. Supplement produsenter kan isolere den aktive bestanddel i gurkemeie, curcuminoids, for å gi store doser i en enkelt kapsel.

Legg gurkemeie til maten. Curry er den vanligste gurkemeie-holdige oppskrift. Gul sennep også får sin farge fra gurkemeie. Gurkemeie kan legges til sjømat eller kylling retter, og er spesielt god i paella.

Hint

 • Hvis du gjør dine egne kapsler fra bakken gurkemeie ekstrakt, vil magen føles effektene av å spise krydder. Kjenne kroppen din og ikke forbruke mer enn fordøyelsessystemet kan godt håndtere.
 • Pre-laget curcumin kosttilskudd er mildere til magen. Men, de koster litt mer, og du kan miste ut på synergistiske ingredienser som naturen gir naturlig i det store og hele bakken ekstrakt.
 • Å spise gurkemeie i mat ikke gir deg den synergistiske blanding av ingredienser som finnes naturlig i gurkemeie, men på lavere nivåer.
 • Beste fordelene trolig komme fra te eller malt gurkemeie kapsler. Imidlertid vil ta gurkemeie i mer enn én form (f.eks, te og kapsler, eller te og mat) øke din generelle fordel.
 • Gurkemeie er en naturlig blod-tynnere. Forbrukes bare i mat, form, bør det ha liten effekt --- selv om du tar det for lang tid --- med mindre du allerede tar reseptbelagte blodfortynnende. Vær forsiktig hvis du har tenkt å ta gurkemeie på et høyt nivå over en lang periode, men da dette maksimerer sin blodfortynnende potensial.
 • Vær forsiktig i å ta gurkemeie hvis du er utsatt for nyre stein formasjonen.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass


Tørr hodebunn og flass er irriterende hode forhold som mange mennesker må forholde seg til på et tidspunkt i livet. Tørr hodebunn forårsaker konstant kløe og flassing, som kan hindre deg fra å nyte noen av dine favoritt frisyrer på grunn av en konstant frykt for flassing. Bortsett fra de produktene du kan kjøpe på et apotek, finnes det effektive måter du kan ta vare på tørr hodebunn og flass med noen vanlige husholdningsartikler.

Hvordan ta vare på tørr hodebunn eller flass

•  Drikk mye vann. Bor hydrert er en av de enkleste måtene å ta vare på og forebygge tørr hodebunn. Vann gir næring til hodebunnen og skaper ny hud, som absorberer fukt bedre og flak mindre. Drikke minst 64 oz. vann hver dag, begynner med et glass vann om morgenen før du spiser noe mat.

Unn hodebunnen med frisk sitron en gang i måneden. Skjær en sitron i seks skiver og gni sitron inn i hodebunnen. Gni kraftig i en sirkulær bevegelse for å løfte opp tørket huden mens fuktighetsgivende hodebunnen med sitronsaft. Tillat sitron til å suge inn i huden og håret i 30 minutter før du skyller.

Unn håret med olivenolje en gang i måneden. Varm opp en kopp olivenolje i 30 sekunder i mikrobølgeovnen. Påfør varm olje til hodebunnen og gni i sirkelbevegelser over hele hodebunnen overflaten. Tillat olivenolje til å suge inn i hodebunnen i 30 minutter før du skyller. Fjerne olivenolje fra håret ditt krever flere vasker, så bruk et syrefritt sjampo og balsam for å fjerne olivenolje mens hindre ytterligere skade på hodebunnen.

Kjøp en flass shampoo for å behandle håret ditt. Denorex, Selsun Blå og hode og skuldre er noen merker som tilbyr en linje av produkter laget spesielt for behandling av tørr hodebunn og flass. Styrken i sjampo avhenger av alvorlighetsgraden av din tørr hodebunn. For ekstremt tørr hodebunn, kjøpe en ekstra styrke behandling sjampo. Bruk en flass shampoo for å behandle håret to ganger per uke, eller som anvist av lege.

Oppsøk lege for ekstremt tørr hodebunn eller flass. Hvis hjem rettsmidler og flass sjampo ikke fungerer, bør du vurdere å gjøre en avtale med legen din. Psoriasis, dermatomyositt og seboreisk eksem er noen forhold som har symptomer som ligner på tørr hodebunn som krever medisinering. Å ha liten eller ingen resultater med hjem rettsmidler eller over-the-counter produkter kan være en indikasjon på at du trenger reseptbelagte medisiner.

Årsaker til sår hodebunn

Årsaker til sår hodebunn


Sårhet i hodebunnen kan være forårsaket av en rekke tilstander og sykdommer. En enkel spenningshodepine kan gjøre hodebunnen føles ubehagelig. Av og til, en sopp som ringorm eller parasitter som hodelus føre til at hodebunnen til å bli sår. Sjelden, er hodebunnen sårhet forårsaket av kroniske tilstander, sykdommer eller autoimmune sykdommer.

Muskelkontraksjon Hodepine

Muskelkontraksjon hodepine er forårsaket av stress og spenning. Kronisk hodepine på grunn av muskel sammentrekning kan føre til hodebunnen for å føle sår, selv til det punktet hvor det gjør vondt å gre eller børste ens hår. Muskelkontraksjon hodepine avtar vanligvis etter pasientenes stress er lette.

Tinea capitis (Ringorm)

Tinea capitis er en smittsom soppinfeksjon ofte kalles ringorm i hodebunnen. Personer med mindre hodebunnen skader, dårlig hygiene eller konstant våte scalps er i faresonen for å pådra denne infeksjonen. Symptomer kan inkludere bare flekker; kløe, pussfylte sår; betente lesjoner; og små, sorte prikker. Leger bruker anti-fungal medisiner til å behandle ringorm.

Hodelus

Hodelus er vingeløse parasitter som lever i håret og mate ut av små mengder av vertens blod. Lus bitt kan forårsake kløe og hodebunn sårhet. Hodelus er mest vanlig blant barn 3 til 12 år gamle. Symptomer inkluderer skrape; humper og sår på hode og nakke; og lus egg festet til håret. Over-the-counter, rids lus-drapet sjampo i hodebunnen av disse smertefulle parasitter.

Giant Cell arteritt

Denne tilstanden, relatert til polymyalgia rheumatica, fører til betente blodårer i hodebunnen, hode og nakke. Denne betennelsen fører til hevelse og ømhet på grunn av overdimensjonerte celler blokkerer de tynne blodårene i overkroppen, spesielt arteriene i tempelområdet på hver side av hodet. Bortsett fra sårhet, symptomer er tretthet, feber og dårlig matlyst. Leger bruker ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og kortikosteroid medisin for å behandle kjempecellearteritt.

Pemfigus

Pemfigus er et paraplybegrep for en gruppe av autoimmune sykdommer som forårsaker smertefulle blemmer i hodebunnen, hud og slimhinner. Pemphigus forårsaker hudceller for å skille fra hverandre og fluid fyller de atskilte områder for å gjøre blemmer. Det finnes flere typer av denne sykdommen, hver med sine egne symptomer og diagnose. Leger bruker immundempende og antibiotika for å behandle pemfigus.

Lupus

Kutan lupus erythematosus er en form for lupus begrenset til betennelse i hud og hodebunn. Symptomet oftest observert er en hevet, avrundet, smertefulle utslett i hodebunnen, ansiktet og halsen. Andre lupus symptomer inkluderer verkende, hovne ledd; sår; anemi; og langvarig feber. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker lupus, men de vet at det innebærer en kombinasjon av arvelig trekk, miljø og hormoner. Leger behandle lupus med anti-inflammatoriske medisiner.

Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom som fører til flekker av betent, kløende eller sår hud dekket med sølvfargede skjell. Psoriasis oppstår ofte i hodebunnen, knær og albuer, men det kan oppstå hvor som helst på kroppen. Leger behandler psoriasis med aktuell krem, lysterapi og systemaimmunterapi medisiner.

Tørr hodebunn hos barn

Tørr hodebunn hos barn er vanligvis ikke et tegn på noe alvorlig, men det kan være frustrerende og utfordrende å rydde opp. Fastsettelse av en behandling avhenger av den underliggende tilstand eller årsak. Gransker symptomer kan bistå med å velge riktig løsning for å eliminere tørr hodebunn hos barn.

Tinea Capitis

Det er fem former for soppinfeksjon, eller tinea capitis, som kan være årsaken til tørr skjellende hodebunn hos barn. Usammenhengende områder av hårtap med tørrhet kan være ringorm. En skraping av området er nødvendig for diagnose. Ringorm er ofte behandlet med oral medisin. Hvis det er betente knuter rundt hårsekkene, eller skalere med utflod, kan disse også være tegn på tinea capitis.

Cradle Cap

Seboreisk eksem, eller vugge cap, er en annen vanlig årsak til tørr hodebunn hos barn. Det er vanligvis funnet i barn etter fødselen, men er ikke uvanlig at opptil 12 måneder etter fødsel. Cradle cap vil ofte klare uten behandling, men olje, kan vaselin eller hydrokortison krem ​​brukes til berørte områder i flere timer. For eldre barn, kan flass shampoo være nyttig. Snakk med legen din dersom vugge cap sprer seg til andre områder av barnets kropp.

Eksem

Atopisk dermatitt, eksem, eller kan også være grunnen til tørr hodebunn hos barn. Det kan føre til et barns hode å være kløende eller ubehagelig. Eldre barn kan ha tørre kløende utslett som finnes i andre områder av kroppen.

Psoriasis

Psoriasis er tykke sølvfargede skjell i hodebunnen. Når berørte områdene blir ripete, kan de blø. Kontakt legen din hvis du føler hodebunnen psoriasis kan være årsaken til barnets tørr hodebunn. En over-the-counter sjampo som inneholder steinkulltjære kan anbefales.

Skabb

Skabb kan også være den skyldige av tørr og ekstremt kløende hodebunn hos barn. Skabb er veldig små midd som graver seg inn i toppen døde hudlaget spiser død hud celleavfall. Skabb kan hjemsøke spedbarn så vel som barn og voksne. Vanligvis vil utslett finnes i hele kroppen når det er en angrep av skabb. Følg legens anvisninger for behandling og sørg for å behandle alle familiemedlemmer fra topp til tå.

Tørr hodebunn

Tørr hodebunn eller flass, kan være på grunn av endring i sesongen, tørr luft, allergisk reaksjon og mangel på fuktighet av kroppen. Endre sjampo eller hår produkter med barn kan føre til en tørr hodebunn. Under kaldere månedene, luften er tørketrommel, forårsaker scalps å tørke ut og bli kløende. Ofte vaske og pleie håret når barn opplever tørr hodebunn og holde dem hydrert. Hvis tørr hodebunn ikke forsvinner i løpet av tre uker, kan du kontakte en lege.

Tørr hodebunn og håravfall hos barn

Tørr hodebunn og håravfall hos barn


En tørr hodebunn og håravfall er pinlig for barn og gåtefullt for foreldre. Med riktig medisinsk behandling, kan denne tilstanden være lett behandles og forebygges i noen tilfeller. (Se referanse 1.)

Effekter

Barn som har en tørr hodebunn og håravfall kan ha en kløende hodebunn og røde flekker på hodet. (Se referanse 2.)

Årsaker

Årsaker til en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer seborreisk dermatitt, ringorm i hodebunnen og alopecia areata. (Se referanse 2.)

Identifikasjon

For å finne årsaken til en tørr hodebunn og håravfall hos barn, vil en lege ta en familie historie og spørre om symptomer som barnet hadde før tilstanden startet. Legen vil undersøke hodebunnen, bestille blod arbeid og i noen tilfeller utføre en skalp biopsi. (Se referanse 3.)

Behandlinger

Behandlinger for en tørr hodebunn og hårtap hos barn inkluderer medisinert sjampo, anti-sopp kremer og reseptbelagte medisiner. (Se referanse 2.)

Forebygging / løsning

For å hindre en tørr hodebunn og håravfall hos barn, ha god hygiene og å spise en balansert kosthold er gunstig. (Se referanse 2.)

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Hvis du merker at pjokk klødde seg i hodet ofte, lurer du kanskje på hvordan du skal behandle alvorlig tørr hodebunn hos barn. Mens noen få enkle trinn kan lindre din pjokk alvorlig tørr hodebunn, bør du være oppmerksom på at kløende hodebunn kan være et symptom på en bestemt tilstand. I en FamilyResource.com artikkelen "Årsaker til hodebunnen Itch," Dr. Michael Araco lister opp flere mulige årsaker til kløende hodebunn inkludert kontakteksem, psoriasis, hodelus, stress, eksem, tinea og selv lupus. Men før du ringer barnelege, følger noen skritt for å prøve å behandle barnet ditt sin alvorlig tørr hodebunn.

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Hvordan behandle Alvorlig tørr hodebunn i Småbarn

Unngå vaske barnas hår for ofte. For behandling av barnas hodebunn, Dr. Jim av AskDrSears.com anbefaler vaske håret hver fem til syv dager.

Vask barnas hår med mild shampoo (helst baby shampoo eller fuktighetsgivende shampoo). Påfør en kvart stor skvett av shampoo og gni forsiktig inn i håret og hodebunnen.

Børst pjokk hodebunn forsiktig med en myk tannbørste. Vær nøye med å løsne noen flak eller skitt. Skyll grundig.

Gjenta sjampo og børsting prosessen på nytt. Skyll helt.

tilstand pjokk hår og hodebunn. Bruk en kvart stor skvett av fuktighetsgivende balsam, forsiktig gni det inn i barnas hår og hodebunn. La virke i ca tre minutter og skyll grundig.

Ring ditt barns barnelege hvis alvorlig tørr hodebunn ikke rydde opp. Dr. Jim anbefaler å konsultere lege hvis du merker tegn på infeksjon eller spredning utslett.

Hjem rettsmidler for Toddler tørr hodebunn i vinter

Hjem rettsmidler for Toddler tørr hodebunn i vinter


Småbarn kan utvikle tørr hodebunn i vintermånedene. Denne tilstanden vanligvis ikke krever noen spesiell behandling og vil typisk løser seg i tid. Bekymrede omsorgspersoner kan ta kontakt med en barnelege hvis tilstanden er spesielt belastende.

Hårvask

Vask den pjokk håret sjeldnere. Dr. Sears anbefaler å bare vaske en pjokk hår hver 5 til 7 dager. Vaske håret tillater sjeldnere hodebunnen naturlige oljer for å samle og myke hodebunnen, noe som reduserer flass. Vaske en pjokk håret hver dag kan faktisk føre til tørr hodebunn.

Behandlinger

Pleiere kan bli fristet til å bruke babyolje eller olivenolje i barnas hår. Imidlertid forklarer Dr. Sears at disse oljene kan ytterligere irritere hodebunnen. Hvis oljer brukes, bør de være grundig vasket ut av barnas hår etter noen få minutter for å hindre irritasjon.

Flass

Ifølge baby Center, er flass sjelden i småbarn. Men hvis omsorgsmistenker sin smårolling har flass, kan de prøve hjem rettsmidler. Det kan hjelpe å pusse den pjokk håret før du vasker det. Dessuten er det nyttig å vaske håret daglig med mild sjampo for å fjerne overflødig flak. Dersom tilstanden ikke blir bedre eller om den forverres, bør en barnelege konsulteres. En resept shampoo salisylsyre kan være nødvendig å rydde opp tilstanden. Medicated shampoos er vanligvis bare brukt to ganger hver uke.

Flass Hodebunn i Kids

Flass Hodebunn i Kids


Barn kan utvikle en rekke flassende hud forhold på deres hodebunnen. Å ha en flassende hodebunn garanterer et besøk til barnets lege for å sikre at han ikke har utviklet en hud tilstand som kan føre til en infeksjon. Legen din kan undersøke ditt barns hodebunnen og stille en diagnose før behandling av den.

Cradle Cap

Spedbarn og småbarn kan utvikle en tykk skorpedannelse på sine scalps kjent som vugge cap, eller infantil seboreisk eksem. Utskillelsen av hormoner fra deg til barnet ditt før fødselen kan føre til vugge cap, bemerker Mayo Clinic. En annen mulig faktor omfatter utvikling av gjær som dannes i sebum, noe som resulterer i flassende skalaer. Cradle cap ser ut som flass og vil lett flasse av når riper.

Tinea Capitis

Ringorm som oppstår på barnets hodebunnen vises som skjellende flekker som kan klø. Du kan også legge merke flekker av ødelagt hår på berørte områder. Infeksjoner utvikle vanlig blant barn i skolealder. Forårsaket av sopp som dermatofytter, sprer ringorm gjennom kontakt med smittede personer, fra dyr som er infisert med ringorm eller ved å berøre forurensede gjenstander. Ringorm kan forårsake kerion, noe som resulterer i hevelser som tapper, sier Mayo Clinic.

Skalp Psoriasis

Hodebunnen psoriasis kan føre til en lett flassing til en tykk skorpedannelse rundt barnets hodebunn. Hudens tilstand kan også utvide på barnets panne og rundt hennes hals og ører. I motsetning til vugge cap, som vises gulaktig, vil hodebunnen psoriasis vises som en pulver flassing. Hvis barnet ditt har psoriasis i hodebunnen, kan hun også lider av tilstanden på andre områder av kroppen hennes, inkludert hennes albuer, knær eller hender.

Skabb

Selv om skabb ofte påvirker menneskelig hud, kan barna bli smittet på sine scalps. Skabb, forårsaket av midd Sarcoptes scabiei, resultater fra hud-til-hud kontakt. Barn kan utvikle hudens tilstand gjennom barnehager. Skabb rammer barn under tre år, noe som resulterer i skalering og en kløende hodebunn som blir verre om natten.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

Hvordan å fukte en Baby hodebunn


En babyens huden er mye mer sensitiv enn den for en voksen person, og krever mer oppmerksomhet også. Kommersielle sjampo og kremer kan gi irritasjon og legge til problemer som vugge cap eller eksem. Ved hjelp av naturlige sjampoer, oljer og kremer kan bidra til å gjenopprette fuktigheten på babyens sensitiv hodebunn og forhindre ytterligere irritasjon. Bruk av disse naturlige oljer, sjampo og kremer under bad tid kan bidra til å lindre ubehag og holde babyens hodebunnen sunn.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

til babyolje til vannet under bad tid for å hjelpe åpne porer og tillate hodebunnen til å puste. Hell en teskje babyolje inn i et stort bad eller en halv teskje for et mindre bad, og hell forsiktig oljeholdig vann på babyens hodebunn. Sakte massere hodebunnen, og la oljeholdig vann å sitte i ca fem minutter, deretter forsiktig vaske det av med sjampo og fjerne lunkent vann. Velg en babyolje som er naturlig og duft-free for å hindre ytterligere irritasjon.

Bruk en mild, luktfri, fuktighetsgivende baby shampoo som er fri for fargestoffer og sulfater. Sjampoer som bruker naturlige ingredienser som kamille og planteekstrakt kan hjelpe lindre tørr hodebunn og fukte den. Hell en halv teskje på hendene, og massere forsiktig sjampo inn i babyens hodebunnen med fingrene. Skyll sjampo av med rent lunkent vann, og forsiktig klapp håret med et mykt håndkle for å tørke den.

Masser en lukt-og dye-gratis baby lotion eller hodebunn salve på babyens hode. Disse kremer og salver er spesielt laget for sensitiv hud problemer og gi den fuktighet som trengs for å pleie babyens hodebunnen. Fargestoffer og kremer salver uten parfyme og også bidra til å forhindre ytterligere irritasjon og hudinfeksjon oppstår. Disse kremer og salver kan stå på babyens hodebunnen over natten eller til bad tid fordi de ikke vil irritere babyens sensitiv hud.

Påfør en organisk extra virgin olivenolje til naturlig fukte babyens hodebunnen. Økologisk extra virgin olivenolje er lav i syre og kan hjelpe hydrat tørr babyhud. Hell en halv teskje olivenolje i håndflaten din, og gni det sammen med begge hender. Arbeid forsiktig olivenolje i babyens hodebunnen, og la den sitte i en time. Vask olivenolje unna med sjampo og lunkent vann, deretter forsiktig klapp tørr med et mykt håndkle.

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia


Babesia er en flåttbåren sykdom som ligner malaria i symptomer (disse inkluderer feber, smerter og leddsmerter). Anti-babesial egenskaper av ulike urter er av interesse i den tredje verden land som India på grunn av utbredelsen av sykdommen, samt mangel på tilgjengelighet av utbredt reseptbelagte medisiner. Forbindelser i en viss type av gurkemeie har vist seg å være effektive innenfor størrelsesordener av reseptbelagte legemidler for Babesia som medisin Ganaseg.

Hvordan bruke Gurkemeie å behandle Babesia

Hvit Gurkemeie lindrer Babesia symptomer

Bruk Curcuma zedoaria i matlaging for å forbedre effektiviteten av reseptbelagte medisiner. Dette urt som heter hvit gurkemeie inneholder forbindelser som kalles zedoalactones som har vist seg å være effektiv mot Babesia i kultur. Faktisk ble disse forbindelsene vist seg å være opp til halvparten, en åttende, og på tretti like effektive som anti-babesial medisin diminezine aceturate. Hvitt gurkemeie Det er også vist å inneholde den aktive anti-babesial kjemikalier demethoxycyclocurcumin og dihydroxyxanthorrhizol også.

Vanligvis kan karri legges til smak til de fleste lapskaus. Dryss på ulmende lapskaus som du legger til ingredienser, noe som gjør så sterk som du kan tolerere. Zedoaria er tradisjonelt forberedt med mindre velsmakende urter enn med gul gurkemeie --- bruke med urter som for eksempel anis, sitrongress, kokosolje for å forberede stuinger og supper.

Sett hvit gurkemeie i tomme gelatinkapsler og ta 03:58 kapsler en dag ekstra tilskudd med mat. Ta en til to kapsler med hvert måltid. Bruk Curcuma zedoaria å redusere inflammatoriske egenskaper babesia, inkludert feber, hevelse og smerte. Elleve anti-inflammatoriske stoffer fra Curcuma zedoaria har blitt oppdaget i laboratorieforsøk.

For å lette rest leddsmerter fra babesia som du er rekonvalesent, drikke som en forfriskende urte tonic. Bland hvit gurkemeie med sitron og ingefær, og tilsett honning etter smak. (Asiatisk dagligvarebutikker også har pre-laget gurkemeie-kurkuma zedoaria drinker.) Varm 02:58 ss zedoaria i en kjele i 5 minutter på lav. Legg en fjerdedel kopp lime juice, to spiseskjeer honning, og legg blandingen over isen i en ti unse glass. Legge til eller trekke ingredienser etter smak.

Kløende hodebunn syndrom

Kløende hodebunn syndrom har nylig blitt anerkjent som en tilstand i seg selv av hudleger. Hvis det er identifiserbare endringer i hodebunnen og håret, og deretter diagnosen er meget enkel. Hvis det ikke er det, så diagnosen kan være vanskelig.

Hair

De livsstadier av håret er tenkt å være en av årsakene til kløende hodebunn syndrom. Hår tre livsstadier er vekstfase, hvilefase, og den fallende fase. Det er antatt at en kjemisk kalt neuropeptide, som naturligvis fører til kløe, forårsaker kløende hodebunn syndrom.

Andre årsaker

Kløende hodebunn syndrom kan også skyldes irritasjon av sensoriske nerveender forårsaket av dårlig sirkulasjon i hodebunnen. En annen mulig årsak til kløende hodebunn syndrom kan være at pasienten er allergisk mot sjampo og balsam som hun bruker.

Kvinner

Det har blitt rapportert at kvinner kan også utvikle kløende hodebunn syndrom som en bivirkning av p-piller de bruker.

Betraktninger

Noen eksperter sier at hvis ingen direkte årsak kan være funnet for kløende hodebunn syndrom enn det kan være på grunn av ekstrem angst eller manisk depresjon.

Forebygging / løsning

For å unngå kløende hodebunn syndrom, bør du holde deg unna harde sjampo og veldig varmt vann. Regelmessige skalp massasje og hodebunnen øvelser også bidra til å forebygge kløende hodebunn syndrom.

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd

Bivirkninger av gurkemeie kosttilskudd


Gurkemeie er vanligvis brukt som et krydder og har også vært grunnlag i asiatisk tradisjonell medisin for å behandle ulike fysiske helse sykdommer. Gastrointestinale problemer, blodpropp, høyt kolesterol, lav energi, øyeproblemer, virale infeksjoner, skabb og leddgikt-relaterte smerter er noen av de helsemessige problemer som gurkemeie har blitt brukt til å prøve å korrigere. Ifølge Medline Plus, og gurkemeie vitenskapelig vist seg å ha anti-inflammatorisk, anticancer-og antioksidantegenskaper. Men det er tilfeller av bivirkninger som er rapportert i forbindelse med gurkemeie som bør tas hensyn til.

Mageproblemer

Høye doser av gurkemeie har angivelig forårsaket urolig mage, vanligvis hvis overtatt en overdreven tidsperiode. De som har brukt den til å hjelpe kurere magesår har hatt halsbrann, diaré og kvalme på anledningen. Alternativt, hvis gurkemeie tas med legemidler som indometacin eller reserpin, kan det faktisk føre til magesår. Gurkemeie kan også føre til galleblæren sammentrekning og anbefales ikke for personer med gallestein.

Blodtrykk og sukker

Senket blodtrykk og additive effekter for diabetes medisiner har blitt rapportert ved bruk av gurkemeie. Alle som bruker gurkemeie med diabetes eller hypoglykemi, eller som tar legemidler eller kosttilskudd som senker blodsukkeret bør ta forsiktig og kontakt lege før du bruker den.

Graviditet og amming

Mens gurkemeie som krydder regnes som trygt under graviditet og amming, har det angivelig stimulert menstruasjonsblødning og forårsaket livmor spasmer.

Hjertesykdom

Gurkemeie kan senke LDL ("dårlig") kolesterol) og øke HDL ("godt") kolesterol. Som et resultat, kan det øke kolesterolsenkende legemiddeleffekter som det av lovastatin (Mevacor) eller atorvastatin (Lipitor). Derfor bør kolesterolnivået overvåkes regelmessig hvis gurkemeie brukes.

Blødning

Urter og kosttilskudd som øker risikoen for blødning som ginkgo biloba, hvitløk og Saw Palmetto kan bli forverret av gurkemeie. Pasienter som bruker narkotika eller har blødningsforstyrrelser kan trenge dosejustering. På grunn av dette, bør gurkemeie ikke tas før operasjonen.

Liver

Personer som bruker medisiner må være oppmerksom på at gurkemeie kan forstyrre hvordan kroppen behandler noen stoffer. Visse legemiddelnivåer kan øke i blodet, noe som kan forårsake alvorlige bivirkninger i leveren. Derfor bør en lege, farmasøyt eller annet helsepersonell konsulteres med hensyn til muligheten for uheldige legemiddelinteraksjoner når gurkemeie brukes sammen med medisin.

Follikulitt Hjem Behandlinger

Folliculitis er en tilstand der hårrøttene i hele kroppen kan bli infisert som et resultat av et virus, og håret i folliklene faller ut. Tilstanden vises først røde og hvite kviser på huden rundt hårsekken. I ekstreme tilfeller av follikulitt, kan huden bli redd eller permanent hår tap kan føre til. De mer ekstreme tilfeller kan kreve reseptbelagte medisiner, men mildere tilfeller kan behandles med hjem rettsmidler.

Hjem Behandlinger

Vask det infiserte område med en sterk antiseptisk såpe for å fjerne døde hudceller. Påfør varm komprimerer av 1/4 kopp eddik og 1/4 kopp vann til hårsekkene for å lindre kløen og holde infeksjonen sprer seg. Påfør medisinert pulver som Gold Bond Triple Action Medicated Pulver eller Ammens Medicated Powder til det berørte området for å holde folliklene tørr og hjelpe til med kløe.

Tips for å lette Folliculitis Skin Tilstand

Ikke barbere det berørte området som et nick eller kutt kan spre smitte. Unngå iført tettsittende klær, da dette vil føre til ytterligere irritasjon i hårsekkene. Ikke del håndklær; tilstanden kan overføres fra en person til en annen gjennom infiserte hudceller. Ikke bruk kremer eller kosmetikk på follikulitt som disse tette porene og forårsake folliklene å bli smittet.

Søke medisinsk behandling

I ekstreme tilfeller av follikulitt hårsekkene kan bli infisert, blir rødt, hovent og veldig smertefullt og feber kan utvikle seg. Konsultere en hudlege, som kan foreskrive en antibiotika for å stoppe spredningen av infeksjonen, som hvis den forblir ubehandlet, kan føre til permanent hårtap.