Digidexo.com

kelp krydder til mat hvor kan kjøpes

Hvordan endre en holdning til mat

Ved å endre måten du oppfatter deg selv, du direkte påvirke hvordan du ser og føler. For å endre din holdning til mat, må du først endre din tenkning, danne nye vaner og utvikle en bevissthet om sunn mind / body-tilkobling. Tenk positivt og god oppførsel vil snart følge etter.

Hvordan endre en holdning til mat

•  Begynn å tenke på mat som drivstoff for kroppen. Mat er den energien vi trenger for å holde våre kropper i bevegelse. Spis for helse og ikke bare for det som ser ut eller smaker godt.

har utsikt over vakre etiketter i dagligvarebutikk. Emballasje selger til forbruker. Unngå å kjøpe mat som er fristende på grunn av en populær tegn eller en slank design. Hvis det ikke er sunt, ikke kjøpe den.

endre din oppfatning. Folk blir vant til å spise det de vet de liker. Vær modig og prøve nye matvarer som er bra for deg. Du kan like det hvis du gir det en sjanse.

Go green. Hele verden prøver å gå grønt for å redde planeten. Det burde fortelle deg noe om hva du trenger å spise for å holde seg frisk. Grønn mat er viktig for helsen. Spise spinat, grønnkål og brokkoli.

Lag et hyggelig miljø for å endre din holdning til mat. Ikke spise og kjøre. Slå på litt dempet musikk, tenne et lys og nippe til en drink fra en stamme glass, selv om du er servering alene.

Disiplin selv. Hvis du vanligvis spiser hva du begjærer, lære å stoppe opp og tenke før du putter maten i munnen. Hold en food journal. Vurdere det ofte for å se hvor du trenger forbedring.

Hvordan legge til Psyllium til mat

Hvordan legge til Psyllium til mat


Psyllium er en urt som har mange medisinske bruksområder. Det har vist seg å hjelpe til med konstipasjon, irritabel tarm-syndrom, diaré, vekttap, hjertesykdommer og gikt. Det er en utmerket kilde til fiber, og det er den viktigste ingrediensen i flere populære supplerende fiber produkter, inkludert Metamucil. Psyllium har også vist seg å bidra til lavere kolesterol. Det hjelpemidler folk som ønsker å gå ned i vekt ved å opptre som en appetitt suppressor og gir daglig fiber for sunn fordøyelsessystem. Psyllium er veldig enkelt å legge til mat fordi den har nesten ingen smak, og er enkelt legges i pulverisert form.

Hvordan legge til Psyllium til mat

•  Bruk psylliumskallene pulver første tingen i morgen for å hjelpe til med vekttap eller appetitt kontroll. Les merkelappen på psyllium pulver. Ta halvparten av den daglige dosen (vanligvis en teskje eller så) om morgenen ved å blande den med vann og omrøring. Vent noen minutter for at den skal bli litt grumsete og drikke det ned. Psyllium er smakløs, så hvis du ønsker litt smak, tilsett juice eller en helt naturlig, lav-kalori søtningsmiddel. Følg med et glass vann og vent en halv time før du spiser noe.

•  Rør psyllium pulver i havregryn eller dryss frokostblanding som en frokost alternativ.

Rør psyllium pulver i supper eller bruke den som du ville gjort et krydder for lunsjer og middager. Fordi den har nesten ingen smak, det er veldig allsidig og kan brukes i alle slags parabol, fra meksikansk, til kontinentale, til asiatiske, til det europeiske. Bare husk å holde seg innenfor din daglige dose.

Hva er årsaken til mat avhengighet?

Vurderer alternative teorier bak årsaken til raskt stigende fedme har ledet noen forskere, som Dr. Kelly Brownell, direktør for Rudd Center for Food Policy and Obesity, for å vurdere om visse personer er disponert for tvangsmessig atferd om sine matvaner. Dette tvang har blitt skapt av det vitenskapelige samfunn som en "mat avhengighet." Selv om noen kontrovers finnes over om mat avhengighet er en legitim tillegg til den eksisterende undergruppe av avhengighet lidelser, har støtte for en slik blitt møtt med økende aksept av en rekke leger og forskere.

Definisjon

Mat tillegg er identifisert av et tap av personlig kontroll, der tross forstå skadevirkninger av sin atferd, er likevel nødt til å fortsette den enkelte. Til tross for populær misforståelse, ikke alle mat narkomane er overvektig. Personer som lider av mat avhengighet kan komme fra en rekke ulike bakgrunner. Den eneste virkelige fellesnevneren er deres usunn og obsessive matrelaterte atferd.

Symptomer

Identifisere en mat stoffmisbruker oppnås gjennom å spørre den enkelte en rekke spørsmål for å fastslå omfanget av deres atferd og hvorvidt den krysser noen ganger skummel skille mellom normal og stoffmisbruker.

Noen spørsmål er:

Spiser du annerledes når alene i motsetning til når foran andre?
Har du noen gang engasjert i binging og purging atferd?
Spiser du til tross for mangel av sult?
Spiser du i respons til følelser av depresjon?

Svare bekreftende på noen av spørsmålene ovenfor indikerer en potensiell avhengighet til mat.

Typer

Mat avhengighet kommer i en rekke varianter. De tre mest utbredte er tvangsmessig overspising, bulimi nervosa og anorexia nervosa.

Kjennetegnet av tvangsmessig overspising er perioder med ukontrollerbar overkant, der den enkelte ikke er i stand til å kontrollere sin rente eller måte av matinntak. Dette vil manifestere seg i perioder hvor de berørte spiser i et hurtig tempo, fortsetter forbi det punktet av metthet. Psykologiske effekter ofte blø over i perioder uten mat forbruk, som den rusavhengige finner seg i hemmelighet planlegger eller fantasere om fremtidig forbruk.

Bulimia nervosa har alle egenskapene til tvangsmessig spising, derimot, er de overstadig sykluser etterfulgt av perioder med spyling. Sletting kan skje gjennom bruk av selvpåført oppkast eller avføringsmidler.

Polar motsatte til tvangsmessig spising er anorexia nervosa. Anorektisk atferd innebærer en frykt for å få fett, kombinert med et forvrengt kroppsbilde der til tross for å være undervektig, ble rammet er likevel overbevist om at de må stadig gå ned i vekt.

Årsaker

Ingen vet egentlig hva som forårsaker mat avhengighet. Nora Volkow, direktør for National Institute on Drug Abuse, har lagt frem en teori som involverer svekkelse av dopaminsystemene i hjernen, noe som ville øke sårbarheten for tvangsmessig atferd. Det er også foreslått at tvangsmessig spise atferd er lært gjennom hele barndommen og manifest som coping mekanismer for stress. Ettersom problemet involverer både fysiologiske og psykologiske markører, er det vanskelig å peke ut nøyaktig hvor linjen mellom normal oppførsel og avhengighet er trukket, og hva som utløser en til å bevege seg fra den ene siden av spekteret til den andre.

Behandling

Profesjonell rådgivning anbefales for dem som lider av alle typer mat avhengighet. Gjennom konsekvent innsats med fagfolk, kan triggere som forårsaker pasientens mat avhengighet bli identifisert, og i tid, eliminert. Men det første skrittet til herding noen avvikende atferdsmønster innebærer individuell erkjennelse av at det finnes et problem. Gjennom selvinnsikt kombinert med profesjonell hjelp, kan man bryte båndene som binder og være fri fra et liv med vanedannende oppførsel.

Hvor kan man bestille koffein piller

Koffein kan endre humøret, forbedre din hukommelse, avklare tenkning og noen ganger fungere som et smertestillende, selv om det er mest brukt til å avverge tretthet. Faktisk er koffein verdens mest brukte sentralstimulerende.
Koffein piller er substitutter for kaffe og te, og inneholder typisk 50 til 200 mg av stmulant. De er et godt alternativ når det ikke er tilgang til drikker som te eller kaffe, og du trenger en energi boost.

Fakta

Koffein stimulerer nervene og vises i drikker som te, kaffe, energidrikker og brus. En standard kopp kaffe inneholder 100 mg koffein, som er den mengde som er i en vanlig styrke koffein pille.

Bruksområder

Du kan bruke koffein piller for umiddelbar stimulering eller vekttap, og de kan også brukes til avslapning hvis tatt i riktig dose. Imidlertid er koffein piller generelt fortært av folk som trenger å holde seg våken og uthvilt for lange timer. Studenter, lastebilsjåfører og medisinske praktikanter er bare noen som ofte bruker disse pillene. Men husk at koffein reduserer bare din følelse av å være sliten for en begrenset tid, og en overdose av koffein kan være skadelig. Koffein er også fortært av de som ønsker å øke energinivået og gå ned i vekt, fordi det svekker sult.

Hvor kjøpe

Koffein piller kan kjøpes fra en hvilken som helst stoff butikk eller apotek. I USA og Australia kan du kjøpe dem uten resept på store butikker som Wal-Mart. Selv dagligvarebutikker og bensinstasjoner selger koffein piller.

Online

Du kan også bestille et bredt utvalg av koffein piller gjennom nettbutikker som femnutrition.com, bodybuildingfactory.com, evitamins.com og medicinenet.com.

Mer info

Koffein er ikke skadelig hvis de spises riktig. Drikk nok vann når du inntar koffein piller og legge et kalsiumtilskudd hvis du spiser dem ofte. Du kan også bruke koffein piller for avslapning, men de må være små doser, vanligvis 20 til 25 mg. Ta koffein piller tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer om natten. Koffein piller er ikke en erstatning for en god natts søvn.

Hvor kan jeg få finansiering for Lapband kirurgi?

Lap band kirurgi er en prosedyre der en liten del av magen er bundet for å skape mindre plass til mat, noe som gjør en person føler seg full raskere når du spiser. Enten din forsikring betaler for lap band kirurgi eller ikke, er det mulig å ha operasjonen gjort uten å måtte spare opp nok penger til å dekke hele prisen på operasjonen.

Kostnadene

Lap band kirurgi kostnadene varierer mye over hele USA, og hvor mye penger du kan forvente å betale for operasjonen er betinget av en rekke faktorer, inkludert helseplan som du har og om den dekker en prosentandel av operasjonskostnadene; hvilken lege eller sykehus du velge; og om inngrepet er gjort som et poliklinisk eller i-pasient kirurgi. Totale kostnader kan variere fra $ 12,000 til $ 25.000, som inkluderer gebyret for sykehusplass, kirurgens avgift og kostnadene ved anestesilegen. Eventuelle justeringer som trengs i det første året vil også inkluderes i denne totale kostnaden. Oppfølging avtale avgifter for det første året etter operasjonen kan falle mellom $ 35 og $ 200 for hvert besøk.

Forsikring

Mens noen forsikringsselskaper, inkludert Medicare og Medicaid i noen stater, har begynt å dekke runde band kirurgi under visse vilkår, er det andre som fortsatt vurdere lap band kirurgi en unødvendig prosedyre og vil ikke betale for det. Helseplaner som dekker lap band kirurgi generelt krever forhåndsgodkjenning før operasjonen er ferdig og krever enkeltpersoner å oppfylle minimumskravene for å bevise nødvendigheten av inngrepet.

Betalingsplan

Hvis du har gått til det samme sykehuset eller kirurg i mange år, kan det være mulig å sette opp en betalingsplan. Når du mottar regningen, kan en betalingsplan som regel settes opp ved å ringe sykehuset og snakke med en økonomisk rådgiver. Disse planene er ofte rentefrie og har svært lave avgifter involvert, noe som gjør en direkte betalingsplan en ideell måte å betale tilbake medisinske utgifter.

Enkelte sykehus kan kreve kontant betaling up front. Men som sykehus fordeler fra en stor engangsutbetaling, kontanter pasienter ofte kan få rabatter på deres omsorg. De enkelte kostnader involvert i fanget bandet kirurgi vil ofte bli slått i hartkorn med en liten rabatt gitt for å betale opp foran.

Helsetjenester Långivere

Hvis forsikring ikke dekker fanget bandet kirurgi og du ikke har penger til å betale for det på forhånd, kan det være mulig å få et lån for kirurgi utgifter. Kirurgi lån, MyMedicalLoan og Citerra Financial er noen av de finansinstitusjoner som tilbyr finansiering for medisinske prosedyrer. Denne finansieringen fungerer som en vanlig lån, som gir en betalingsplan og lading interesse til pengene er betalt tilbake. Bruk for disse lånene kan gjøres ved å ringe selskapet.

Hvor kan Gjær Reis på kroppen din?

Kropps gjær er forårsaket av en overvekst av Candida albicans, en gjærlignende sopp som finnes på huden, inne i munnen, og i fordøyelseskanalen og tykktarm. Noen ganger kan candida albicans overprodusere og forårsake uønskede symptomer som migrene, gastritt, eksterne gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer som fibromyalgi.

Betydning

Overflødig candida albicans eller candida kan spre seg til nesten hvor som helst i kroppen, ifølge Emedicine.medscape.com. Uten riktig behandling, kan symptomene gradvis bli verre og føre til store helseproblemer.

Typer symptomer

Gjær infeksjoner kan påvirke kjønnsorganene til både menn og kvinner. Overvektige mennesker kan være utsatt for kløe, som kan utvikle seg under hudfolder eller i varme, fuktige miljøer. Oral eller munn trost forårsaker blemmer på tungen, på innsiden av kinnet og selv i halsen og spiserøret.

Andre typer symptomer

Overskudd av candida eller gjær i fordøyelseskanalen kan trenge gjennom den skjøre membraner av tynntarmen og forårsaker "lekk tarm" syndrom, ifølge Allergyescape.com. Gjær kan deretter inn i blodstrømmen sammen med sine giftstoffer og invaderer kroppens celler og organer.

Effekter av Colon Gjær

Candida eller gjærvekst i kolon kan også lekke inn i et system, og potensielt forårsake en hel rekke sykdommer.

Behandling

Gjær overvekst kan bli behandlet ved å begrense inntak av sukker og gluten, ved hjelp av probiotika (vennlige bakterier) kosttilskudd og ved rensing av tykktarmen.

Mat du kan spise på en Raw Food Diet

Mat du kan spise på en Raw Food Diet


Den rå mat diett er populær blant helse entusiaster for sitt rike utvalg av fargerike matvarer og teksturer. Dietten består av mat som er rå, eller oppvarmet ved svært lave temperaturer (vanligvis 115 grader C eller mindre). Ved første øyekast den rå mat diett kan virke begrenset til frukt og grønnsaker, men det er overraskende mat tilgjengelig.

Grønnsaker

Alle grønnsaker som kan spises rå eller lett varmet kan inntas på rå mat diett - for eksempel erter, gulrøtter, grønne bladgrønnsaker, tomater, asparges, løk, selleri og paprika.

Frukt

Fersk frukt er sterkt anbefalt på rå mat diett. De omfatter epler, druer, vannmelon, sitrusfrukter, bær og tropiske frukter.

Nøtter

Rå, ubehandlede nøtter er en må-ha på rå mat diett: mandler, cashewnøtter, valnøtter, pekannøtter, hasselnøtter og macadamia nøtter.

Frø

Tørket og spiret frø er en del av den balanserte rå mat diett - inkludert solsikkefrø, spiret alfalfa, spiret kløver eller reddik frø og sesamfrø.

Deyhdrated Foods

Vegetabilske blander - sammen med nøtter og frø - kan kombineres og dehydrert å lage smak rå kjeks.

Nut Melker

Rå mat entusiaster lager ofte sine egne mutter melker, ved hjelp gjennomvåt rå mandler eller cashewnøtter.

Hvor kan jeg spørre en lege et spørsmål?

Utallige magasin og nettside artikler er viet til å lære folk hvordan de skal få mest mulig ut av sin lege besøk. Legen er rushed, distrahert, overarbeidet og ufokusert. Pasientene må være forberedt på å oppsummere deres spørsmål raskt. Folk trenger en pasient / lege forhold hvor de kan tenke ut symptomene og løsninger sammen. Hvor kan en person be en lege et spørsmål og få et grundig og godt om ut svaret?

Fastlegen besøk

Til tross for at en pasient bruker 10 minutter med sin lege under en vanlig besøk, det beste stedet å spørre medisinske spørsmål er ansikt til ansikt med den primære omsorg lege. Under et besøk, bør pasientene være forberedt på å gi legen mest mengden av informasjon i minst mulig tid, forteller legen raskt hva symptomene er, når de oppstår, hvor lenge symptomene sist og tilleggsinformasjon. Dette vil tillate besøk til å være så produktiv som mulig, og gi pasienten mulighet til å samhandle med legen sin på en mest mulig effektiv måte.

Finne God informasjon på nettet

Når en person ønsker å utvide sin legens råd, forskning et problem eller stille andre spørsmål, er det mange flere alternativer for avhør en doctor-- Internett. Mange nettsteder har fora der legene på nettet kan svare på et bredt spekter av spørsmål. Det offentlige må være forsiktige med slike områder, som profesjonalitet og ansvarlighet fra legen som svarer på spørsmålene bør fastslås. The American Medical Association tillater publikum å sjekke legitimasjon og forståelse av leger over hele Amerika online, som vil tillate en person å bestemme legitimasjon av legen hvem som leverer svarene.

Populære nettsteder for spørsmål til leger

Ett slikt område som er forbundet med Harvard Health Publications, en avdeling ved Harvard Medical School, er Medpedia. Publikasjonene gi forbrukernes helse informasjon til publikum. Q & A siden lar folk til å sende inn spørsmål som skal besvares ved Harvard Health Publiserings medisinske eksperter (som legitimasjon er oppført). Hver ekspert svarer på spørsmål knyttet til sin egen spesialitet. Et annet populært nettsted er DoctorsLounge.com, hvor en person kan registrere deg gratis og deretter be spørsmålet hans på det aktuelle forumet.

Medisinske foreninger som Kilder

Spør en lege et spørsmål kan oppnås gjennom hjemmesidene til de ulike medisinske foreninger også. Mange foreningen nettsteder opprettholde en "spør eksperten" forum som tillater publikum å få svar på sine spørsmål fra leger som er spesialister i det aktuelle feltet. En omfattende liste over mange foreninger er på Medilexicon.com.

Informerte og aktive deltakere i Health Care

I dagens "Managed Health Care", en av de viktigste tingene som en pasient kan gjøre er å forvalte sin egen helsevesenet så mye som mulig ved å være en informert og aktiv deltaker i hennes diagnose og behandling. Et godt forhold med en primær omsorg lege sammen med eksterne kilder for å innhente ytterligere kunnskap vil gi en pasient å sørge for at hun får den beste helsevesenet mulig.

Hva Foods kan kjøpes med matkuponger i Louisiana?

Hva Foods kan kjøpes med matkuponger i Louisiana?


Siden 1964 har den Louisiana Department of barn og familier gitt offentlig støtte til lavinntektsfamilier og enkeltpersoner til å supplere månedlige mat budsjetter. Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) har forskjellige nivåer av bistand avhengig av en families månedlige inntekter og / eller et individs funksjonshemming.

Tilgjengelige programmer

Enkeltpersoner og familier som søker hjelp fra staten kan kvalifisere under en av to programmer-SNAP eller Louisiana Combined Application Project (LaCAP). Mens SNAP er generelt sikte på å gi hjelp til familier, er LaCAP primært for personer over 60 år som mottar trygd.

Fordeler distribusjon

Mottakere av offentlig støtte fra SNAP eller LaCAP programmer vil motta sine supplerende mat inntekt på stats gitt debetkort, referert til som en Louisiana Purchase Card. Innskudd legge til mottakernes konti i løpet av de første 14 dagene i måneden, og er tilgjengelige med 5 am på neste morgen.

Kvalifiserte kjøp

Mens de som bruker stat-bistand forventes å bidra til sine månedlige mat budsjetter, kan knipse og LaCAP midlene brukes til å kjøpe mange matvarer, inkludert fersk frukt og grønnsaker, korn, brød, meieriprodukter, kjøtt, fisk og fjærfe. Mottakere kan ikke bruke sine fordeler for kjøp av alkohol eller tobakk, innbo, kjæledyr forsyninger, vitaminer eller noe mat som er varm på tidspunktet for salget.

"Junk Food" forskrifter

En føderal lov vedtatt i 2008 utelukker enkelte energidrikker - som ikke er klassifisert av FDA som kosttilskudd, som ikke inneholder ernæringsmessige informasjon på emballasjen - fra å være tilgjengelig for kjøp med en statlig assistanse kort. USDA anmeldt forslag om å begrense innkjøp av kaker, kjeks, is og brus, men forsøk på å blokkere disse elementene var mislykket som etaten anser dem matvarer og dermed kvalifisert for kjøp.

Sunt forhold til mat

Relasjoner er vanskelig, og for mange mennesker, deres forhold til mat er ingen dans på roser. Mat er substansen i livet. Noen spiser for å leve, og noen lever for å spise. Mange synes det er vanskelig å ha et sunt forhold til mat, men mat skal være og kan nytes.

Moderasjon

For mye av en god ting er bare for mye. Gled deg over hva du liker og hva som smaker godt, men i moderate mengder. Når du nekter deg selv hva du er ute etter, kan du overindulge når du gir etter for suget.

Mindful Eating

Spising bør gjøres ved et bord. Still et sted, sitte ned og konsentrere seg om måltidet foran deg. Når du spiser er gjort mens du står, snakker i telefonen, se på TV eller lese, er det lett å miste oversikten og ikke smake hva du har konsumert.

God mat / dårlig mat

Det finnes ingen gode matvarer eller dårlig mat. Du bør ikke skjelle deg selv for å spise iskrem eller pommes frites. Bare gjøre sunnere matvalg de neste gang sultestreiker.

Sult

Spis når du er sulten og stoppe når du er full. Hvis du nekter deg selv mat, har du mest sannsynlig vil overspise når du endelig spiser. Lære å kjenne sult og fylde.

Trigger Times

Hvis du hodet til kjøleskapet når du er trøtt eller lei, du faktisk ikke kan være sulten, men rett og slett sliten eller lei. Spør deg selv om det er sult. Kanskje det som trengs er en spasertur eller en lur i stedet for en matbit.

Ren Plate

Mange mennesker vokste opp ikke forlate bordet til sine platene var ren. Det er OK å ikke fullføre alt. Bryte den opp, ta det med hjem eller kaste det bort - virkelig, er det OK.

Hvor kan du finne Kilder til radon?

Hvor kan du finne Kilder til radon?


Radon er en usynlig gass som kan forårsake kreft i høye konsentrasjoner. Gassen forekommer naturlig i hele landet, og ifølge Environmental Protection Agency, er radon eksponering den ledende årsak til lungekreft blant ikke-røykere. Å vite hvor radon er sannsynlig å bli funnet kan hjelpe med å velge testing nettsteder effektivt.

Radon I hjem gjennom Soil Eksponering

Radon genereres når uran og thorium i grunn degrade.The høyeste nivåene av disse elementene finnes i jordsmonn inneholdende granitt eller skifer. Som radon er tyngre enn luft, når den slippes, akkumuleres det i de laveste nivåene i hjemmet, for eksempel kjellere og gjennomgå mellomrom. Testing er nødvendig for å avgjøre bolig nivåer, og Environmental Protection Agency anbefaler å ta tiltak for å redusere eksponeringen når en konsentrasjon større enn 4 pCi / L er funnet.

Radon I hjem gjennom Water Eksponering

Grunnvannet som passerer gjennom lag av stein eller granitt kan inneholde høye nivåer av radon. Gassen løses opp i vannet som den unnslipper bergarten. Beboere vil bli utsatt for radon når vannet bringes i kontakt med luft. Hvis en brønn er gravd i et område med høy grunnvannskonsentrasjoner, kan radon bli levert gjennom dusjer, produsert damp når matlaging, og når vanning plener eller avlinger. Noen radon også forblir i vannet i seg selv, noe som fører til økt risiko for magekreft gjennom forbruk. EPA antyder at radonkonsentrasjoner i vannet være lavere enn 4000 pCi / l, noe som vil bidra til omtrent 0,3 pCi / l mot 4 pCi / l anbefalte maksimale innendørs nivå når den slippes ut i luften. Dersom et høyt nivå av radon er funnet, kan den senkes ved hjelp av en spesiell filtreringssystem.

Radon Eksponering Fra Mines

Farene ved radon ble først oppdaget ved å studere dens effekter på gruvearbeidere. I begynnelsen av det sekstende århundre, den østerrikske legen Paracelsus beskrev en sløse sykdom som rammet gruvearbeidere kalt mala metallorum, som senere ble identifisert som lungekreft. Fordi gruvearbeidere er omgitt av flere tonn med stein, kan eksponeringer i forurensede områder nå så høyt som 25.000 pCi / L. Gruvearbeidere som arbeider direkte med uran står overfor en enda høyere risiko.

Mens vifter er nå på plass for å redusere radonnivåene, konsentrasjoner er fortsatt høyere i gruver enn i de fleste hjem. Rådgivning offentligheten om disse økte radonverdier og deres risiko blir stadig viktigere, som alternative healere er fremme gruver som et alternativ terapi for å redusere symptomer på leddsmerter, ledende leddgikt å organisere turer i håp om å finne lettelse. Terapien er foreløpig kun tilgjengelig i fire gruver i en region som grenser Montana og Colorado, hvor nivåene av radon er testet på mer enn 1100 pCi / L.

Hvor kan jeg finne informasjon om årsaken til Alzheimers sykdom?

I henhold til Alzheimers Association, det er "ingen behandling for å helbrede, forsinke eller stoppe progresjonen av Alzheimers sykdom." Men det har vært betydelige fremskritt i behandlingen av Alzheimers. Det finnes også mange organisasjoner viet til forskning denne sykdommen.

National Institute on Aging

The National Institute on Aging er en avdeling av det amerikanske National Institutes of Health. Slagordet for instituttet er "Leading den føderale krefter på aldring forskning." Instituttet forvalter også Alzheimers Disease Education and Referral (ADEAR) nettside.

Alzheimers Association

Alzheimers Association (alz.org) er den ledende helse organisasjon viet til Alzheimers, hvis visjon er "en verden uten Alzheimers sykdom." Organisasjonen har i dag om lag 1,8 millioner medlemmer.

Ninds

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag gir oppdatert informasjon om alle aspekter av Alzheimers. Ninds er også en del av National Institutes of Health.

Mayo Clinic

Som en av landets fremste non-profit medisinske institusjoner, er Mayo Clinic en verdifull ressurs for å sjekke når finne informasjon om Alzheimers. Klinikken innlegg noen fremskritt på sykdommen direkte på deres hjemmeside.

Leger

Alzheimers er en alvorlig sykdom som bare kan diagnostiseres av en medisinsk faglig. Hver pasient er unik; Legen din vil bestemme det beste løpet av behandling for deg. Legen din vil også gi viktig informasjon for deg.

Hvordan er Vitamin C legges til mat?

Hvordan er Vitamin C legges til mat?

Bondable Form

Vitamin C er oftest lagt til fruktjuicer, sportsdrikke og frokostblandinger. Ved tilsetning av noen vitamin i et matvareprodukt, må vitamin fysiske formen være i stand til å binde med maten i spørsmålet. Prosessen begynner i en kjemisk laboratorium, hvor vitamin C blir omdannet til en væske eller et pulver. Både de flytende og faste former av vitamin har den samme kjemiske sammensetning, men det er noen debatt om hvilken formen er lettere absorberes av kroppen.

Passende intervaller

Når vitamin er i den riktige form, er prosessen overføres til et produksjonsanlegg, der de nødvendige trinn tilsettes til maten. Ved tilsetning av noen ekstra næringsstoffer til et næringsmiddel, er det viktig å få proporsjonene høyre, siden legge over 100 prosent av et vitamin i en enkelt porsjon kan forårsake problemer overdose. Selv om vitamin C er vanskelig å overdose på, kan det skje, så kjemikere teste den kjemiske sammensetningen for å sørge for at proporsjonene er riktige. The Food and Drug Administration må godkjenne tilsetning av vitamin.

Produkt Taste

Selv om vitaminer i sin reneste form har lite smak, er det viktig at tillegg av vitamin til produktet, ikke endrer sin smak, da dette ikke vil være fristende for forbrukere som ønsker de helsemessige fordelene av vitamin C i kjente-smake mat. Når prosessen er fullført, og produktet er klart for forbrukeren, vil den befestede mat eller drikke har et økt antall antioksidanter og enzymer, noe som øker mikrosomale metabolismen og øker immunforsvaret aktivitet.

Hvor kan jeg kjøpe Acai Berry Strøm 500 i butikkene?

Hvor kan jeg kjøpe Acai Berry Strøm 500 i butikkene?


Acai Berry har vært spioneringen nylig som en av de mektigste supermat i kampen mot alt fra kreft til aldring. Acai Berry er pakket full av antioksidanter og amino og essensielle fettsyrer. Acai Berry Strøm 500 er en av mange produkter som bruker acai berry ekstrakter for å fremme seg selv som vekttap hjelpemidler, appetittdempende og sykdoms jagerfly.

Acai Berry Strøm 500

Acai Berry Strøm 500 kaller seg en cleanser og detoxifier som bidrar til å fjerne overskytende pounds, redusere gass og oppblåsthet, og gi ekstra energi. Produktet nettsted er pusset med rapporter om acai berry og dens helseeffekter og hvordan det har invadert Hollywood.

Mens de helsemessige effektene av Acai Berry er ubestridt, om Acai Berry Strøm 500 faktisk fungerer har ikke blitt bevist. Mens den inneholder acai berry, om det kan gi alle resultatene oppført på sin hjemmeside er et spørsmål om formodning.

Hvor finner Acai Berry 500

En rask tur til en matbutikk helse mat delen vil trolig gi deg et mangfold av produkter som inneholder acai berry og dens masse. Den beste element ville være ren acai berry masse i drikke form, noe som er allment tilgjengelig.

Acai Berry Strøm 500 er et supplement, og kan lettest bli funnet ved å gå til produktets hjemmeside og bestille den direkte. Du kan også være i stand til å plukke den opp via eBay for en rabattert pris. Du vil ikke finne dette i de fleste helsekost og ernæring butikker, men du bør finne lignende produkter med acai bær.

Mat du kan spise på Abs Diet

Å spise riktig er den viktigste faktoren i å bygge magemuskler. For å vise din six-pack, må du excercise og kosthold for å fjerne fettet som dekker magen veggen. Disse strøm matvarer vil tillate deg å gjøre akkurat det.

Abs Diet Strøm

The Abs Diet Strøm programmet ble utviklet av fitness-ekspert og ernæringsfysiolog David Zinczenko. "Som redaktør-in-chief av" Menns helse 'magazine, jeg vet at du - uansett hvor stor magen din eller hvor mange dietter du har prøvd -. Kan utvikle store magemuskler " Konseptet bak denne ernæring plan er enkel: spise små, sunne måltider for å holde stoffskiftet høyt. Dette vil i sin tur brenne fett.

Food Group One

Den ernæringsmessige aspekter av Abs Diet Strømplan er brutt ned i en enkel akronym: ABSDIETPOWER, med hver bokstav representerer en matvare i ernæring plan.

A - mandler og nøtter. Disse berikede matvarer vil holde deg full og inneholder gode fettstoffer.
B - bønner. Bønner er fulle av fiber, som vil la deg følelsen full. I tillegg kan de også inneholde en god mengde protein.
S - spinat og grønne grønnsaker. Mange grønnsaker er høy i fiber; i tillegg er disse matvarer er lavt kaloriinnhold, som vil bidra til å opprettholde et tynt midtlinjen.

Food Group Two

Hvert sett av mat grupper / elementer inneholder spesielt utpekt ernæringsmessige verktøy for å hjelpe deg å få muskler og miste vekt. Gruppe to inkluderer:

D - meieri elementer. Fettfri melk og ost er gode verktøy for å legge til din diett. De er ofte høy i protein og kalsium, og lite karbohydrater.
I - instant havremel. Havregryn er en av de beste snacks / måltider du kan sette sammen for å la deg mett og gir en ekstra energi boost.
E - egg. Pakket full av protein, egg er en god frokost verktøyet.
T - kalkun. Magert kjøtt, for eksempel kalkun, er fullpakket med protein og inneholder null karbohydrater. De er en utmerket kilde til næring for å miste vekt og få muskler.

Food Group Tre

Den endelige matvaregruppe i Abs Diet Strøm Programmet inneholder næringsstoffer tett mat og kosttilskudd.

P - peanøttsmør. Mens mange tror at peanøttsmør er høy i kalorier - og det er - peanøttsmør er også høy i protein og sunt fett.
O - olivenolje. Friske fettstoffer og oljer er en naturlig måte å senke kolesterol.
W - hele korn. Grøft høy-in-sukker hvitt brød og legge hele korn brød for smørbrød. Dette langsom fordøye karbohydrater vil holde deg følelsen mett.
E - ekstra whey protein. Legge til ekstra protein til din diett ikke bare holder deg mett, men det legger næringsstoffer som bidrar til å bygge muskler.
R - bringebær. Høy i antioksidanter og ekstra energi: to viktige ingredienser for å holde seg frisk.

Spis sunt, leve sunt

For å få det ettertraktede six-pack, er du nødt til å jobbe. Gjør tusenvis opp situps hver dag vil ikke hjelpe deg; faktisk, vil det skade deg - overtrening hindrer muskelvekst. Opprettholde en sunn livsstil og følge ABSDIETPOWER plan, og du vil ha vaskebrett abs på kort tid.

Mat du kan spise på en diabetiker Diet

Mat du kan spise på en diabetiker Diet


Diabetikere kan spise mest all slags mat. Nøklene til diabetiker diett er moderasjon og godt balanserte måltider. Diabetikere oppfordres til å spise mat fra alle matvaregrupper, men for å begrense hvor mye de spiser.

Karbohydrater

Diabetikere bør spise ca 150 gram karbohydrater hver dag, fordelt over hele dagen gjennom måltider og snacks. De bør spise hele korn brød, pasta, ris, potet, squash, erter, mais og belgvekster.

Protein

Diabetikere bør ikke forbruke mer enn 6 oz. av protein om dagen, men minst 4 oz. Dette proteinet kan komme fra magert rødt kjøtt, masse fisk og fjærkre, samt ost og tofu.

Fett

Fett inntaket bør begrenses til 1 g mettet fett per servering, og ikke mer enn 3 totalt g fett per servering.

Grønnsaker og frukt

Minst fem porsjoner med ikke-stivelsesholdige grønnsaker og frukt bør være en del av en diabetiker diett. De bør spise grønne grønnsaker, blomkål, brokkoli, grønne bønner, tomater, epler, bær, bananer og melon.

Dairy

Diabetikere bør spise minst to porsjoner med meieriprodukter om dagen slik som lav fett eller skummet melk og lite fett eller nonfat yoghurt.

Diabetes: mat du kan og ikke kan spise

Matvarer som diabetikere kan og ikke kan spise er basert på en annen næringspyramiden enn folk flest bruker. En generell næringspyramiden er basert på kalorier og fett, mens diabetikere trenger å konsentrere seg om karbohydrat og proteininnholdet i maten samt kalorier og fett. Diabetikere trenger å spise en rekke matvarer hver dag for å holde blodsukkeret stabilt og samtidig unngå matvarer som kan enten heve eller senke blodsukkeret for fort.

Karbohydrater og Protein

Komplekse karbohydrater utgjør bunnen av diabetisk mat pyramide. Mat som gir cellene med energi som havregryn, brun ris, hele korn brød, bønner, poteter, linser, erter og mais bør utgjør seks til 11 porsjoner med en diabetiker daglige kosthold. Vær forsiktig for å unngå raffinerte karbohydrater som er svært bearbeidet. Raffinert korn bare bruke en del av kornet. Den kli og bakterie fjernes under behandlingen, som fjerner det meste av næringsstoffer. Hele korn inneholder alle deler av kornet, forlater fytokjemikalier, vitaminer og antioksidanter som er viktig for å stabilisere blodsukkeret. Hele korn forsinke mengden glukose absorberes etter måltider ved å bremse ned tiden det tar for mat å forlate magen.

Du må finne ut av glykemisk indeks, måler porsjonsstørrelser og telle hvor mange gram karbohydrater er i maten du spiser for å sørge for at du spiser mat som vil holde blodsukkernivået stabilt. Den glykemiske indeks rangerer mat på en skala i henhold til sin effekt på blodsukkernivået. Lav indeks glykemisk mat vil ikke heve blodsukkernivået så høyt som mat som har et høyt antall på glykemisk indeks. Modenhet, tilberedningsmetoder, hvordan maten er behandlet, og lagringstid alle påvirker GI mat.

Grønnsaker og frukt

Du bør inkludere 02:58 porsjoner en dag med protein som fjærkre, fisk, egg, ikke-fett eller lav-fett meieriprodukter, bønner, uraffinert korn, soya mat og nøtter. Kroppen vår lagrer ikke protein som de gjør fett, men aminosyrer fra protein opphold i våre organer i minst fire timer og opp til 48 timer. The National Academy of Sciences anbefaler diabetikere få mellom 10% og 35% av sine daglige kalorier fra protein, eller mellom 46 og 60 gram protein for gjennomsnittlig voksen. Det er 20 gram protein i tre gram tunfisk og 26 gram protein i tre gram kalkunbryst, så det tar ikke veldig mye å nå ditt daglige protein mål.

Grønnsaker og frukt

Grønnsaker og frukt inneholder fiber og mineraler som er viktig for en diabetiker helse. Minst fem porsjoner med grønnsaker som brokkoli, spinat, gulrøtter og grønne bladgrønnsaker bør spises hver dag, og du bør spise 2-4 porsjoner med frukt lavere på glykemisk indeks, inkludert epler, bær, kirsebær, svisker, plommer og grapefrukt.

Mat for å unngå

Usunt fett, søtsaker og svært bearbeidet mat har vanligvis en mye kalorier og lite næring. Du bør kun spise disse matvarene og til. Porsjonsstørrelser for disse matvarene er vanligvis svært liten, så les etikettene nøye og være sikker på at du ikke trading nødvendige næringsstoffer for å gjøre plass til søtsaker. Og ikke føler blinket ut - maten du får beskjed om å unngå eller spise i moderate mengder er den samme maten som alle bør unngå eller spise med måte å holde seg friske, inkludert donuts, kaker, kjeks, iskrem, sirup, kake, godteri , smør, majones, bacon og salat dressing. Alkohol bør også unngås. Det kan øke fett i blodet ditt og gjøre blodsukkeret synker for lavt.

Hvor kan jeg kjøpe Hele tørkede urter?

Hele tørkede urter som rød rot pulver og bringebær blad kan legge smak til måltider og næringsstoffer til kroppen. De er enkle å lage mat med, fordi de har blitt tørket og knust. Dette gjør dem også lett å lagre. Bare strø din favoritt urt på en tallerken, som mandel kylling eller laks. Hele tørkede urter kan også brukes til medisinske formål å øke immunforsvaret.

Kjøp Hele Tørkede urter på helsekostbutikker

Kjøp hele tørkede urter hos din lokale helsekost butikk som Natures, Whole Foods, spirer, Henrys eller Fresh and Easy. Vanligvis urtene kommer i bulk, men du kan også finne dem i krydder flasker også. Mange små tettsteder har også helsekostbutikker med et annet navn. Mange butikker nå er inkludert naturlig helse deler dedikert til å selge vitaminer, økologisk mat, urter og andre kosttilskudd. Imidlertid kan det være et begrenset utvalg i en vanlig matbutikk.

Prisen kan variere sterkt fra butikk til butikk. Noen av de mindre vanlige urter som krampe bark er dyrere. Når den lagres riktig i glasskrukker, urter holde i lange perioder av gangen. Begynne å bygge din fargerik samling av urter og krydder i pantry og bruker dem ofte. Maten vil smake bedre. Mer vanlige urter som kan legges til nesten ethvert måltid er salvie, rosmarin, laurbærblad og sennepsfrø.

Kjøp Hele Tørkede urter på linje

Du kan også kjøpe hele tørkede urter og kombinert urt formler på linje. Gjør et søk, og du kan bestille omtrent alt du trenger. Hvis du ønsker å unngå kjemikalier fra sprøytemidler kan du selv velge mellom en rekke økologiske urter.

Kjøp Hele Tørkede urter fra en lokal herbalist

Du må kanskje be en venn, se i gule sider, eller søke på nettet for å finne en herbalist i ditt område. Mange dyrke sine egne urter og selge dem for sammenlignbare priser. Noen naturmedisinere selv har sine egne butikker. Kjøpe urter lokalt er gunstig fordi urter ble dyrket i ditt eget område og er generelt friskere. I tillegg har lokale urter ikke er levert fra andre land. Du kan også dyrke dine egne urter hvis du har tid og ressurser.

Hensyn og Advarsel

Kjøp et oppslagsverk slik at du vet hva du skal gjøre med hver urt. Noen urter, som neem, er svært kraftig og bør ikke gis til gravide kvinner eller barn. Neem behandler hudsykdommer som voksen eksem og hudsykdommer, men det kan være for sterk for barna og gjøre dem svært syk. Hvis du ikke har en urt oppslagsverk kan det være lurt å sette seg ned med en herbalist for en konsultasjon om hvordan du bruker urter riktig. Noen urter bør ikke kombineres sammen eller blandet med reseptbelagte medisiner. Urter har vært brukt i tusenvis av år for å behandle sykdom og hindre smitte. De blir ofte betraktet som medisiner, og bør behandles som sådan. Noen, som rosmarin, er trygge og brukes til matlaging, mens andre er potente midler brukes til å drepe parasitter eller behandle en alvorlig medisinsk tilstand. De fleste av høypotente ikke-matlaging urter er åpenbart ikke lager på dagligvarer butikkhyllene.

Hvor kan jeg kjøpe en veske for pneumatisk komprimering?

Kirurgi eller bare inntak av en pille kan ikke kontrollere eller behandle hver sykdom. For eksempel, pneumatisk kompresjonsbehandling for tilstander som lymfødem syssels ermene laget spesielt for terapeutisk bruk.

Identifikasjon

Lymphedema refererer til opphopning av lymfe væsker - som skal returnere til de celler eller blodstrømmen - at basseng inne ekstremiteter, for eksempel armer eller ben, forårsaker betydelig svelling. Pneumatisk kompresjonsbehandling gjelder trykkmodulering på den ytterste ende for å behandle tilstanden.

Funksjoner

Online og utstillingsvinduet medisinsk forsyne butikkene selger spesialiserte ermet for pneumatisk kompresjon. Slike slanger variere i størrelse, avhengig av den individuelle kroppsdelen hvor den er tiltenkt, og hvorvidt den behandler hele eller en del av den ytterste ende.

Betydning

Selv om ikke betraktet som en kur for lymfødem, pneumatisk kompresjons ermene gjør avlaste smertefull hevelse, sier det amerikanske National Library of Medicine. Slik behandling kan bremse tilstanden før det blir ukontrollert og krever kirurgi.

Hvor kan jeg finne Gentian Violet?

Hvor kan jeg finne Gentian Violet?


Gentian fiolett er en ikke-reseptbelagte soppdrepende behandling, som vanligvis brukes til å behandle gjær infeksjoner, spesielt trost ammende mødre og babyer. Det er en aktuell løsning.

Løsning

Gentian fiolett fungerer best som en 1%-løsning, som 2% løsninger kan forårsake irritasjon i babyens munn. Det er en dyp lilla skygge og flekker både klær og hud, selv om det vil visne bort fra huden innen et par dager, og kan fjernes fra klær med isopropanol.

Bruk

Følg legens anbefalinger om hvor ofte å bruke løsningen, da det kan være alt fra en til tre ganger om dagen i ca 3 dager. Bruk en bomullspinne for å bruke løsningen på brystvortene og når sykepleie, vil medisinen bli overført til babyen.

Symptomer på Thrush

Vanligvis en gjær eller trost infeksjon i en sykepleier pair vil resultere i smertefulle, kløende eller røde brystvorter og bryster, og et hvitt belegg kan vises inne babyens munn. Det kan forekomme etter bruk av antibiotika, og alvorlighetsgraden av kløe, smerte og rødhet varierer mye, og kan sees i den ene eller begge bryster.

Hvor befinner Gentian Violet

De fleste apotek bære Gentian fiolett, men det er best å ringe på forhånd. Hvis oppløsningen er 1 eller 2% be, og be om det fortynnes til 1% hvis bare 2% blir tilbudt. Ofte Gentian fiolett vil være bak disken, men det krever ikke en resept. Helsekostbutikker kan også bære den.

Tips

Forvent barnets lepper og munn-området å være farget lilla, men å minimere dette gjelder noen vaselin til leppene og rundt munnen. Ikke slutte å bruke Gentian fiolett bare fordi symptomene forsvinner; bruke den som anvist for lang tid bestilt av en lege for å sørge for at soppen er utryddet.