Digidexo.com

Mat som passer blodtype A

Mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber

Mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber


Fiber er en viktig del av enhver diett som sjelden får betraktning den fortjener. I dag inneholder gjennomsnittlig voksen diett omtrent halvparten av 25 og 35 gram fiber som trengs for sunn fordøyelse. Det virkelig interessante er at de fleste matvarer som er lav på karbohydrater og høy i fiber er ikke-stivelsesholdige grønnsaker, hele korn og lite sukker frukt fullpakket med næringsstoffer, passer perfekt for enhver sunn diett plan. For å beregne karbohydrater i en food, finne de totale karbohydrater og trekke fra fiber, slik at bare effekten, eller brukbare, karbohydrater.

Fordeler med Fiber

Det er to typer av fiber: oppløselige og uoppløselige. Løselig fiber oppløses til en geléaktig stoff i vann og bidra til lavere kolesterol og blodsukker. Uløselig fiber hjelper fordøyelsen og bidrar til å forhindre hemorroider og roe irritabel tarm-syndrom og kolon problemer. En diett høy i fiber hjelper også hindre felles mavesmerter, forstoppelse og diaré.

Foods med høyest Fiber / Lavest Carb Ratio

Linfrø og hvetekli er nesten 100 prosent fiber, og mørke grønnsaker som grønne og nepe greener, Chard og spinat er ekstremt høy i fiber også. Grønnsaker og frukt eksepsjonelt høy i fiber er avokado, agurk, asparges, grønne bønner, brokkoli, blomkål, bjørnebær og usøtet kokos.

Matvarer med omtrent lik Fiber / Carb Ratio

Selleri, aubergine, romano eller endive salat, sopp, reddiker og bringebær har omtrent lik fiber til karbohydratforholdet og anses med høyt fiber innhold.

Fiberrik mat med litt mer karbohydrater enn Fiber

Andre gode kilder til fiber er riskli; kål; grønn eller rød paprika; sukkererter (i pod); sommer, spaghetti eller squash squash; grønn løk; rosenkål; okra; neper; gresskar blåbær og jordbær.

Spise sunt

Low carb dietter som erstatter karbohydrater med høy proteiner og fett er iboende feil. Spise en diett rik på mat som er lav på karbohydrater og høy i fiber er et hjerte-sunn, diabetiker vennlig måte å miste vekt naturlig uten å føle sulten eller fratatt, men alltid konsultere legen din eller kostholdsekspert før du foretar noen ny diett. Noen sykdommer eller tilstander kan kreve en annen type diett, og noen matvarer kan påvirke opptaket av legemidler.

Tips

Bytt til en høy fiber diett gradvis og være forberedt på tarmgass først ved å holde en over-the-counter middel på hånden. Det overskytende gass vil vanligvis falme etter et par uker.

Menn trenger mer fiber enn kvinner. Menn under 50 år bør få 38 gram per dag, og menn over 50 bør få 30 gram.

Kvinner under 50 bør få 25 gram per dag, og kvinner over 50 bør få 21 gram.

Les etikettene. Mange matvarer som hevder å være høy i fiber er ikke, og noen som gjør påstander som "16 gram fiber" på pakken gjelder samlet sum i boksen og ikke til enkeltporsjoner.

Mat som utløser migreneanfall

Mat som utløser migreneanfall


Migreneanfall er preget av alvorlige hodesmerter og er ofte ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys, lukter og lyd. Et migreneanfall kan vare alt fra 4 timer til 3 dager, ofte forårsaker den lidende til å sette livet sitt på vent. Mens de utløser migrene kan variere fra person til person, er det flere felles mat utløser rapportert å bringe på migreneanfall. De vanligste matvarer som utløser migreneanfall er listet opp her.

Tyramin

Tyramin er et stoff naturlig dannet fra nedbryting av protein i en food som det aldre. Mat som inneholder store mengder tyramin inkluderer alderen oster, rødvin, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer, rømme, bearbeidet kjøtt, pickles, avokado og noen bønner, for eksempel garbanzo, pinto og lima.

Alkoholholdige drikker

Alkoholholdige drikkevarer øker blodtilførselen til hjernen. Rødvin, champagne og øl er de mest identifiserte utløsere av migreneanfall.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan utvide blodårene, utløser migrene hos noen individer. De mest vanlige tilsetningsstoffer som forårsaker migreneanfall er nitrater, nitritter, kjøtt tenderizers og mononatriumglutamat (MSG), som er en smaksforsterker funnet i orientalske matvarer, soyasaus, bearbeidet kjøtt og mange emballerte matvarer.

Koffein

Koffein er en mild stimulerende finnes i kaffe, te, sjokolade, kakao, brus og noen smertestillende medikamenter. Koffein constricts hjernens blodkar, noe som utløser migreneanfall i mange mennesker.

Sjokolade

Sjokolade inneholder fenyletylamin og teobromin, så vel som koffein. Disse naturlige kjemikalier kan forårsake et migreneanfall ved å endre den cerebrale blodstrøm og avgi noradrenalin, som er en kjemisk belastning i hjernen som øker blodtrykket, hjertefrekvensen og blodstrømmen.

Mat som utløser Irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) påvirker millioner av mennesker og ofte går udiagnostisert. Dens symptomer kan etterligne mange andre sykdommer og tilstander. De som takle det vet det kan være smertefullt, pinlig og, i noen tilfeller, svekkende. Mens det er noen stoffer der ute for å behandle tilstanden, den enkleste måten å din holde din IBS i sjakk er å unngå matvarer som kan utløse et angrep.

Kjøtt og animalske produkter

De to største triggere for IBS er fett og animalske produkter, ifølge helpforibs.com, og kjøtt er stappfullt av begge. De verste typer kjøtt å spise hvis du har IBS er rødt kjøtt og mørke fjørfekjøtt. Melkeprodukter er også IBS utløser på grunn av sitt fettinnhold, og også fordi de inneholder myse og kaseinprotein, noe som kan forårsake fordøyelsesproblemer. Helpforibs.com sier også fettfattig melkeprodukter, slik som skummet melk, kan utløse IBS symptomene på grunn av myse og kasein. Et annet dyr produkt som kan utløse IBS symptomer er eggeplommer, selv eggehviter er OK.

Fried Foods

Som kjøtt og meieriprodukter, stekt mat, som for eksempel pommes frites og kaker, inneholder masse fett, som ikke er bra for noen med IBS.

Andre Foods

Ifølge helpforibs.com, andre matvarer som kan utløse IBS angrep inkluderer, kokosnøtter, nøtter og oliven.

Drikkevarer

Drikker med koffein, for eksempel kaffe, stimulere mage-tarmkanalen, og bør unngås. Alkohol har samme effekt, og kullsyreholdige drikker, enten de inneholder koffein eller ikke, kan forårsake oppblåsthet og kramper, noe som kan forverre en IBS angrep.

Tilsetningsstoffer

Kunstige søtstoffer og fett kan utløse gass, oppblåsthet og diaré, og bør unngås, så bør MSG.

Mat som gjør at ammet baby Kresen

Generelt kan ammende spise et normalt kosthold uten noen konkrete elimineringer. Imidlertid er det mulig at noen babyer kan være mer følsomme for visse elementer i morens diett. Dessuten kan noen babyer har allergiske reaksjoner som følge av visse mat komponenter overføres gjennom morsmelken.

Mat sensitiviteter

Noen babyer kan ha overfølsomhet for visse matvarer. Symptomer på en mat følsomhet inkluderer fussiness etter feedings, utrøstelig gråt og problemer med å sove komfortabelt. Matintoleranse symptomer kan oppstå alt fra 4 til 24 timer etter at barnet har vært utsatt for mat gjennom morsmelk.

Matallergener

Mødre som har en familiehistorie med matallergier kan være lurt å unngå å spise mat som har forårsaket andre familiemedlemmer å ha allergiske reaksjoner. Kumelk og peanøtter er to av de vanligste matallergener. Andre mulige allergener inkluderer hvete, egg, mais, soya og fisk. En allergisk reaksjon kan føre til at babyen får utslett, elveblest, pustevansker, ørebetennelser eller magesyke.

Gassy Foods

Visse matvarer produsere gass som kan forårsake morsmelk ubehag. Ammende mødre som har ekstremt masete babyer kan være lurt å eliminere disse matvarer fra kostholdet. Disse matvarer inneholder neper, paprika, agurk, rosenkål, blomkål, løk, kål, brokkoli og hvitløk.

Citris Frukt

Sitrus matvarer kan også irritere en ammet babyen. Ammende mødre kan være lurt å unngå mandariner, lime, appelsiner, sitroner og grapefrukt.

Sjokolade

Den kjemiske teobromin er til stede i sjokolade. Dette stoffet kan føre til diaré og fussiness i morsmelk.

Mat som produserer fett brenner hormoner

Når du prøver å gå ned i vekt, er det viktig å spise mat som holder energinivået opp og hjelpe deg å forbrenne mer fett. Heldigvis er det mange sunne matvarer inneholder stoffer som hjelper kroppen din utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Epler

Epler er rike på vitamin C, A og B-vitaminer, som hjelper deg å forbrenne mer kalorier.

Coffee

Kaffe vil ikke bare hjelpe deg å holde deg våken, men det kan hjelpe deg til å miste mer vekt. Kaffe inneholder koffein, noe som kan øke kroppens evne til å forbrenne kalorier, ifølge MayoClinic.com.

Spinat

Rik på jern og B-vitaminer, hjelper spinat kroppen utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Sennep

Krydderet i sennep kan hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier når de brukes på sunn mat.

Hjemmelaget Chicken Soup

Å spise kyllingsuppe laget fra bunnen av kan hjelpe deg å miste mer vekt. Hjemmelaget kylling supper kan også være en fin måte å møte dine væskebehov for dagen.

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett


Den enkleste måten å miste magen fett er å begynne å spise mat som forbrenner fett! Dette kombinert med daglig mosjon vil hjelpe deg å kaste den ekstra vekten magefett.

Hvordan å miste magen fett ved å spise mat som forbrenner fett

Vann. Drikk mye vann hvis du prøver å miste magen fett. Kroppen din vil ikke være i stand til å fungere skikkelig hvis du ikke drikker nok vann. Prøv å drikke minst åtte glass vann om dagen.

epler. Du har alltid hørt ordtaket "Et eple om dagen holder doktoren borte". Vel nå kan du legge til ordtaket "Et eple om dagen holder magefettet borte". Studier tyder på at pektin som finnes i epler begrenser hvor mye fett cellene dine kan absorbere.

Havregryn. Havregryn er et utmerket eksempel på hele korn som du kroppen trenger for å brenne bell fett. Havregryn gir ikke bare hele korn, men det gir også fiber!

Fish. Fisk gir kroppen din med magre proteiner og omega 3-tallet. Hvis du ikke liker fisk, så kan du spise bønner. Bønner er også en utmerket kilde til protein for kroppen. Uten riktig mengde protein, vil kroppen ikke være en fettforbrenning maskin!

gulrøtter. Gulrøtter inneholder karoten. Karoten er en form for vitamin A som bokstavelig talt spyler kroppen av fett og avfall raskt. Karoten omdannes til vitamin A i tarmen og vil hjelpe fart på stoffskiftet. Jo raskere stoffskiftet, brenner raskere kroppen fett.

Mat som hjelper til med lavt blodsukker

Mat som hjelper til med lavt blodsukker


Hvis du har en tendens til å lide av lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, være forberedt til enhver tid fordi lavt blodsukker kan føre til svakhet, svimmelhet og med tap av bevissthet.

Å være forberedt betyr at du har noe lett tilgjengelig å spise som kan heve og stabilisere blodsukkeret.

Fakta

Når blodsukkeret ditt er lavt, bør du spise mat som er omfattet av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er absorbert på lavere hastighet enn enkle karbohydrater. Den langsomme absorpsjonen bidrar til å stabilisere deg blodsukkeret uten en skarp topp i blodsukkernivået ditt.

Karbohydrater

Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater inneholder grønnsaker, korn, frukt brød og pasta.

Matvarer som inneholder enkle karbohydrater kaker, kjeks kaker og paier.

Høye Fibers

Konsumere mer fiberrik mat. Når du spiser mat med høyt fiber, er karbohydrater du forbrukes absorberes saktere. Noen matvarer med høyt fiber inkluderer hvete, brokkoli, kål, poteter, gulrøtter og epler.

Drikkevarer

Unngå å drikke alkohol, for alkohol kan føre til at blodsukkeret til å slippe. Du bør også prøve å unngå mat og drikke som inneholder koffein.

Det er bedre å spise frukt i stedet for å drikke en fruktdrikk med sukker.

Annet

Noen krise ting du kan spise eller drikke som vil hjelpe med lavt blodsukker er biter av hard candy (fem eller seks stykker), 5 til 6 oz. av vanlige ikke-diett brus, 1 ss. av gelé eller sukker eller tre glukosetabletter.

Glukosetabletter er tilgjengelige uten resept på de fleste apotek.

Low-Calorie Mat som tilfredsstiller Brain

Slanking kan være utfordrende for alle, enten du prøver å gå ned fem eller 105, pounds. En måte å gjøre slanking lettere er å "lure" hjernen din til å føle full. Magen kontrakter den samme, enten den er full av høy-kalori mat eller kalorifattig mat. Mange kalorifattig mat som vil tilfredsstille hjernen din, og pounds vil gå av.

Proteiner

Proteiner hjelper deg til å føle mer full, og de oppfordrer fettforbrenningen. Magert kjøtt, eggehviter, bønner, kylling og fisk alt arbeid. Hold kjøtt enkel og grillet, unngå saus, saus og krydder.

Vann og Vann-baserte matvarer

Matvarer med høyt innhold av vann hjelpe deg å føle deg mett lenger. Vannbasert mat inkluderer: frukt og grønnsaker (80 til 95 prosent vanninnhold), varme frokostblandinger (85 prosent), kokte egg (75 prosent), pasta (65 prosent), fisk og sjømat (60 til 85 prosent), kjøtt ( 45 til 55 prosent), brød (35 til 40 prosent), ost (35 prosent) og nøtter (2-5 prosent).

Vann i seg selv kan være en appetitt suppressant, og er anbefalt å drikke flere 8-gang glass om dagen. Foruten å holde deg hydrert, vil vannet holde kroppen fungerer som den skal.

Frukt og grønnsaker

Snacking på noe crunchy, som epler eller gulrøtter, kan lure til hjernen til å føle mer full. Og frukt og grønnsaker er fulle av vitaminer og næringssalter, i motsetning til bearbeidet mat.

Suppe

Soup har lenge vært en diett triks som gir kroppen din med tilstrekkelig næringsstoffer og holder deg mett. Stick med vegetabilske-baserte supper, og unngå de med kremfløte.

Fiber

Legge fiber til kosthold hjelper satisy sult. Fiber-rik mat inkluderer bønner, hele korn brød, brun ris, frø og bær.

Hvordan å spise mat som Block FatSelv om det høres utrolig, du virkelig kan spise mat som blokkerer fett. Disse matvarer har kostfiber. Det er fiber som hjelper deg å miste vekt. Fiberrik mat er også rik på næringsstoffer, som er en ekstra bonus. Fiber er den tøff, strukturelle delen av frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter. Siden mat som er høy i fiber fyller, de er kraftige verktøy for å kontrollere vekten. Disse matvarer er også lav i fett og sukker. Et fiberrikt kosthold hjelper opprettholde energinivået i løpet av dagen som bidrar til å forbrenne fett. Det anbefales at en person skal ha mellom 25 og 35 gram fiber om dagen. Det betyr approximatley tre porsjoner grønnsaker og to med frukt, tre av fullkorn, tre av raffinert korn matvarer, og en av bønner. Her er noen forslag for deg å spise mat som blokkerer fett.

Hvordan å spise mat som Block Fat

Munch på frukt som begynner med en "A." Dette er epler, aprikoser og avokado. Mye av et eple makt er i huden, som inneholder quercetin, en antioksidant som hindrer celler fra å bli skadet. En aprikos makt kommer fra karotenoid innhold. Karotenoider er pigmentene som farger skinn av noen frukter og grønnsaker. Dette pigment bidrar til å beskytte øynene og hjertet. En avacodo kan være høy i kalorier, men det har mer fiber i det enn en bran muffin. Selv om den har fett, er det den gode fett eller mononsaturated fett. Det har oljesyre som bidrar til lavere triglycerider og kolesterol.

spise korn som bygg, havre, hvete eller bulgur. Barley ikke bare er rik på antioksidanter, har det nok fiber for å samle opp kolesterol og befri den fra kroppen. Havre har løselig fiber som feller kosttilskudd kolesterol og rids det fra kroppen. For å få mest fiber fra hvete, er det viktig å få mat som inneholder hvetekim eller hel hvete som har de ytre flere næringsrike deler av korn. Det hjelper også hjertet og rids kroppen av kolesterol. Bulgur er bare hvete i det hele skjemaet. Bulgur er et høyt fiberkilde og er rike på mineraler som jern, fosfor og sink.

knaske på gulrøtter, bær og meloner. Gulrøtter er høy i beta-karoten, som omdannes til vitamin A i kroppen og hjelper øynene. Bær og meloner er lave i kalorier og har løselig fiber som bidrar til å flytte ting gjennom tarmen.

Crunch nøtter og linfrø. Sammen med fiber, nøtter er høy i protein. De er gode på å forebygge hjertesykdom. Trikset med å spise nøtter er ikke å overdrive det fordi de er høy i kalorier. Linfrø
har omega-3 fettsyrer som bekjemper betennelser i kroppen.

Pop pærer, erter og poteter i munnen. Pærer har boron som bidrar til å holde bein sunt. The fiber i en pære rids også kolesterol i kroppen. Erter har fiber og mange næringsstoffer. Potet fiber er utmerket, særlig hvis huden er igjen på når du spiser den. Poteter er en stor feit blocker, minus smør og rømme. En søt potet er stor fordi det er fylling og er fylt med vitamnins.

Konsumere bønner og brun ris. Bønner er den ultimate makt mat. De er fullpakket med fiber og fyller. De er flott for folk med diabetes fordi de bidra til å kontrollere blodsukkernivået. Brun ris er næringsrik og har mye fiber. Når det ytre lag er fjernet, vil det ikke ha så mye fiber og er kjent som hvit ris. Spis matvarer som blokkerer fett, og du vil være sunn og tynn på kort tid i det hele tatt !!

Hint

  • Spis et utvalg av frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykkVisste du at det er mange matvarer som senker blodtrykket? Sammen med trening, justere kostholdet ditt, enda litt, kan reversere høyt blodtrykk og hypertensjon. Finne matvarer som lavere blodtrykk er ikke vanskelig hvis du vet hva du skal se etter og hva du skal holde deg unna. Les videre for tips om gende blodtrykket ved å spise sunt.

Hvordan å spise mat som lavere blodtrykk

•  Salt og natrium er ofte skylden for å øke blodtrykket slik at du ønsker å se etter mat som er lav i natrium. Hold deg unna salte chips, bruke lav natrium soyasaus når matlaging og sjekk ernæring informasjon før du plukke opp din favoritt jar av tomatsaus.

Mange matvarer som senker blodtrykket er funnet i den produserer eller frosne midtgangen av dagligvarebutikk. Hvis det kommer i en kan det mest sannsynlig fullpakket med salt. Hvis det er mulig alltid kjøpe ferske eller frosne grønnsaker og frukt. Hvis du må kjøpe hermetikk skylle maten med vann før servering. Dette fungerer for hermetiske grønnsaker som erter, bønner og mais samt hermetisert tunfisk fisk og frukt cocktail.

mat som er lav i totalt og mettet fett vil bidra til å senke blodtrykket. Igjen betyr dette unngå fet og salt chips, bearbeidet kjeks og kaker og vanlig salat dressing. I stedet velger bakt chips eller kjeks, havrekjeks og lite fett eller vinagarette salatdressinger.

innlemme mer korn i kostholdet ditt. Hele korn brød og pasta er både matvarer som senker blodtrykket. Hvis du spiser frokostblanding til frokost look for havre og korn varianter som for eksempel multi-korn Cheerios eller Kashi hele korn korn.

Frukt og grønnsaker spiller en svært viktig rolle i å senke blodtrykket. Spis 4-5 porsjoner med både frukt og grønnsaker i døgnet. Husk tørket frukt (tranebær og aprikoser) og frukt og grønnsaksjuice teller som en porsjon. Hvis du har problemer med å spise så mye produsere lage en salat og få 2-3 porsjoner på en gang, spise en gryte eller stek til middag og få flere porsjoner med grønnsaker, spise en banan med frokost og et eple og ost som en mid -Morgen snack.

fiberrik mat er vanligvis matvarer som senker blodtrykket også. Avokado, bringebær, grapefrukt, søtpoteter, kli frokostblanding (eller muffins), svarte bønner og lima bønner er alle pakket med fiber. Du kan også strø linfrø inn oppskrifter for å øke fiber inntaket og lavere blodtrykk. Bruk linfrø i pannekakerøre, på salater, eller havregryn. Det er ganske mye smakløst, men det legger en kraftig fiber punch.

Begrens inntak av kjøtt, særlig rødt kjøtt. Det er blitt funnet at vegetarianere har betydelig lavere blodtrykk enn sine kjøttspisende venner. Hvis du ikke kan helt kuttet kjøtt ut av kostholdet ditt fjerne fettet før matlaging, velger skinn kyllingbryst, og hold deg til hvitt kjøtt. Bruke bakken kalkun i stedet for kjøttdeig og bare kjøpe kjøttdeig med lavest fettinnhold, for eksempel 93/7. Unngå ting som pølse, pølser, og behandlet kjøttpålegg som inneholder mye natrium.

Hint

  • Når matvarer som senker blodtrykket er kombinert effektene kan være like bra som medisiner. Et godt kosthold som søker å senke blodtrykket er DASH Diet. Se link i Resources nedenfor.
  • Hvis du vanligvis bruker salt til sesongen deg mat, bruke krydder og urter i stedet. Du får smaken uten saltinnhold.

Mat som forårsaker høyt blodtrykk

The American Heart Association definerer blodtrykk, eller hypertensjon, som den kraft som trengs for blod å strømme gjennom arteriene. Høyt blodtrykk oppstår når individer 'blodtrykket, målt i millimeter kvikksølv, har et systolisk blodtrykk større enn 140 mm Hg og et diastolisk trykk som er større enn 90 mm Hg. En rekke matvarer forårsake høyt blodtrykk, og bør unngås.

Natrium

Foods høy i natrium føre til høyt blodtrykk, så folk bør unngå alt med mer enn 500 mg per porsjon.

Bearbeidet mat

Bearbeidet mat som frosne måltider, pai og hermetisert suppe bør unngås fordi de er høy i fett og natrium. En enkelt frosset middag kan inneholde så mye som 35 g fett og 930 mg av natrium, noe som er mer enn den anbefalte daglige rasjon.

Fast Food

Mange måltider servert på fast food restauranter er lastet med trans fett, kolesterol og natrium. Ett måltid kan inneholde antall kalorier som er anbefalt for en hel dag.

Alkohol

Personer som er utsatt for høyt blodtrykk bør begrense sitt alkoholinntak til en eller to drinker per dag eller eliminere det hele sammen.

Red Meat

Enkeltpersoner bør unngå rødt kjøtt fordi disse kjøtt kan inneholde giftstoffer og kjemikalier fordøyd av dyrene før de blir behandlet. I stedet holde seg til magert hvitt kjøtt eller fet fisk.

Koffein

Koffein finnes i kaffe, te, sjokolade og brus forårsaker toppene i blodtrykk hos mennesker som er følsomme for denne helsetilstand.

Mat som vil senke blod Presure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan føre til dødelige konsekvenser hvis venstre ubehandlet. Å spise sunt er en enkel ting du kan gjøre hver dag. Spise mat som fersk laks, vil kyllingbryst og brokkoli redusere blodtrykket.

Hypertensjon

Hypertensjon kan føre til slag og hjertesvikt. En systolisk trykk over 140 mmHg og diastolisk trykk over 90 mmHg er en grunn til å oppsøke lege umiddelbart.

Natrium

En lav-natrium kosthold er viktig for å senke blodtrykket. Ifølge American Heart Association, bør forbruket av salt begrenses til 2,4 mg daglig.

Magert kjøtt

Forbruket av magert kjøtt som skinn kyllingbryst og biff som er lav i fett er gode kilder til protein.

Fersk fisk

Fersk fisk som laks, kveite, havabbor og tunfisk er gode å spise fordi de senke blodtrykket. Fisk er en god kilde til protein, og inneholder omega-3 fettsyrer, som holder blodet fra clotting.

Fresh Fruit

Friske frukter som inneholder magnesium, kalium og kalsium bære elektrolytter som senker blodtrykket. Du kan finne disse ingrediensene i frukter som bananer, kiwi og datoer.

Friske grønnsaker

Friske grønnsaker gode på å senke blodtrykket inkluderer grønnkål, grønne grønnsaker, gulrøtter, blomkål, spinat og brokkoli.

Mat som senker blodtrykket

Høyt blodtrykk oppstår når blodet strømmer gjennom arteriene med mer kraft enn vanlig. Selv om det har vanligvis ingen symptomer, kan det påvirke din helse og forårsake koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, blindhet og nyreskader. Livsstilsendringer inkludert kosthold kan senke blodtrykket.

Kalium

Salt øker blodtrykket, og 3500 mg kalium om dagen flush salt fra kroppen din. Mat som inneholder kalium inkluderer grønnsaker som erter, poteter, grønne greener, tomater og spinat og frukt som aprikoser, cantaloupe, epler, sitrus og bananer.

Kalsium

Kalsium kan redusere blodtrykket, og det er lett absorberes i skummet melk og andre magre meieriprodukter. Omfatter tre eller flere porsjoner med skummet melk hver dag i kostholdet ditt.

Fiber

En viktig del av dashbordet (kosten tilnærminger for å stoppe hypertensjon) kosthold er inkludert fiber-rik mat. Spise en høy-fiber diett som inneholder hele korn samt grønnsaker og frukt senker diastolisk blodtrykk med 17 prosent.

Olive Oil

Olivenolje har en gunstig effekt på cellene som linje blodårene og senker både diastolisk og systolisk blodtrykk med 8 mm Hg.

Omega 3

Omega-3 fettsyrer har en gunstig effekt på elastisiteten i blodårene. Mat som inneholder omega-3 inkluderer laks, valnøtter, linfrø, rapsolje og hvetekim.

Mat som utløser Herpes Utbrudd

Herpes er en vanlig virusinfeksjon som resulterer i munnsår som påvirker munnen området eller genital sår. Noen typer mat er mer sannsynlig enn andre til å utløse herpes utbrudd og bør unngås så mye som mulig, spesielt hvis en person merknader utbrudd regelmessig oppstå etter å spise visse typer mat.

Aminosyre

L-lysin hemmer viral vekst og så er god på å hindre herpes utbrudd. Men en annen aminosyre kalt L-arginin undertrykker L-lysin.

L-arginin matvarer

L-arginin er rikt på nøtter og mutter Butters, frø, sjokolade, kokos, rosiner, gelatin og carob. Hele korn som hvete og havre, sammen med linser og soyabønner, også er høy i L-arginin.

Citrus

Sitrusfrukter og juice bør unngås så mye som mulig, inkludert grapefrukt, sitron, lime og tomater.

Surt Foods

Andre sure matvarer for å unngå foruten sitrus inkluderer kjøtt, eddik, alkohol og te.

Bearbeidet mat

Bearbeidet og raffinert mat som hvitt mel og hvit pasta, fastfood, og eske convenience middager og side retter kan utløse herpes utbrudd. Sukker og sukkerholdige matvarer som syltetøy og brus kan i tillegg.

Mat som gjør deg feit

Mat som gjør deg feit


Som i 2009, er en tredjedel av USAs voksne befolkningen overvektige. At antallet doblet fra 1980, forårsaker en bevegelse blant helsemyndigheter og allmennheten. Fedme er forbundet med flere sykdommer og kreft som betyr at å opprettholde vekten din er viktig å opprettholde din helse. Vektkontroll er et produkt av trening og riktig kosthold. Her er noen matvarer som du kan unngå eller begrense for å kontrollere vekten din. (Se Referanse 2)

Balanse

Generelt kan ingen spesiell mat gjør deg feit. Du kan spise hva du vil så lenge energiforbruket ditt (kaloriforbrenning) er lik eller høyere enn kaloriinntaket (hva du spiser). Overspising, eller spise mer kalorier enn du forbrenner, vil gjøre deg overvektig uansett hva du spiser. Men det er noen matvarer som vi kan unngå å bedre opprettholde vår vekt og helse.

Høy Calorie

Høy kalori mat når det spises i overkant kan bidra til vektøkning. Noen høyt kalori mat er bra for deg, mens andre ikke er det. Noen eksempler på høy kalori mat som har ernæringsmessig verdi er ikke verdt mye kalorier er kylling pai, tunge sauser (spesielt ost sauser), og kanelboller. Ifølge NutritionData.com, de beste hundre høyt kalori mat er fett og oljer.

Høy Fat

Fettrik mat er ikke bare høy i fett, men de har også en tendens til å være høyere i kalorier. Ett gram protein eller karbohydrater lik 4 kalorier, mens et gram av fett er lik 9 kalorier. Bacon har 31 gram fett for tre skiver og en rack av baby tilbake ribbeina har 65 gram fett. Generelt, kjøtt har mer fett enn de andre matvare kategorier, men meieriprodukter og belgfrukter kan ha høye fettinnhold som gjør oljer.

Tomme kalorier

Ifølge American Heart Association, tomme kalorier er matvarer som har lite eller ingen ernæringsmessige fordeler. Disse kan gjøre deg feit fordi en, trenger du ikke trenger dem. Med mindre du er utsultet og rent trenger kalorier, er det ingen grunn til å konsumere tomme kalorier. Dernest disse matvarene gjør at du føler deg full, men kroppen din er fortsatt mangler næringsstoffer og det betyr at du fortsatt trenger å spise for å få disse næringsstoffene. Eksempler på tomme kalorier er brus, pommes frites og chips, godteri, alkoholholdige drikkevarer, og raffinert korn.

Fast Food

Hvis du teller kalorier, er fast food ikke det beste alternativet. Hvis du finner deg selv i en drive-through, men det er noen matvarer du bør unngå. Først ut er McDonalds Deluxe frokost. Den har 1220 kalorier, med 550 av disse er fra fett. Taco Bell er Fiesta Taco Salad kan virke som et sunt valg, men det har 860 kalorier med 82 gram fett. Bare en av Cinnabon sin Caramel Pecanbon gir deg 1100 kalorier. Den høyeste kalori ting du kan finne på fast food restauranter er Burger King er Triple Whopper med ost. Den har 1230 kalorier. For noen på en 2000 kalori diett, spise dette er over halvparten av sitt kalori behov for dagen.

Mat som øker mage syre

Sure oppstøt og halsbrann er aldri morsomt å leve med. Annet enn å ta medisiner, er det flere tiltak folk kan ta for å unngå økt magesyre. En av de beste måter å holde magesyre ned, er å unngå matvarer som øker magesyre. Dette ett skritt kan bidra til å redusere og noen ganger også eliminere smerter forbundet med sure oppstøt og halsbrann.

Tomater og Tomato-baserte matvarer

Selvfølgelig, tomater er høy i syre, noe som betyr at de øker magesyre. Hva er ikke så opplagt er antall matvarer som er tomatbasert. For eksempel ta en titt på ingrediensene på en boks med okse lapskaus og mer enn sannsynlig det vil liste enten tomatsaus eller tomatpuré. Tomatsaus og tomatpuré er svært vanlig fordi disse legger rik smak til supper og stuinger. Også holde et øye med krydder, slik som grill og biff sauser.

Sitrusfrukter

Appelsiner, ananas og andre sitrusfrukter kan øke magesyre. Det samme gjelder for fruktjuice og brus som har sitrus frukt i dem. Den gode tingen er noen merker nå tilbyr lave sure varianter av appelsinjuice.

Mat og drikke som inneholder koffein

The Mayo Clinic anbefaler folk med syre reflux å kutte ned på koffein. Dette betyr ikke bare kaffe, te og brus, men det betyr også sjokolade og mat som inneholder sjokolade. Grunnen koffein forårsaker et slikt problem er at det svekker sphincter muskel, noe som gjør det lettere for syre til å gjøre seg opp i spiserøret. For noen drinker, kan du kjøpe koffeinfri versjoner, bare være klar over at dette ikke fungerer for alle drinker. Kaffe, for eksempel, er så høy i syre at det ikke spiller noen rolle om en koffeinfri versjon er fortært.

Fettrike matvarer

Ifølge nettstedet MedHelp, bør høy-fett matvarer unngås. Fettrik mat ta lengre tid for magen å bryte ned, noe som betyr at de oppholder seg i magen lenger. Etter hvert som mer maten er fortært, bygger det på toppen av ufordøyd fettrik mat og gjør det lettere for syre for å bygge opp.

Peppermynte og Peppermynte

Ifølge en historie omtalt på Fox News, har mint en myte av beroligende magesyre. Egentlig er det helt motsatt. Peppermynte og grønnmynte er faktisk skal unngås fordi de kan øke magesyre. I historien omtalt på Fox News, anbefaler ernæringsfysiolog Tanya Zuckerbrot ved hjelp av lakris i stedet for mint å hjelpe sooth mage problemer.

Mat som inneholder vitamin D

Mat som inneholder vitamin D


Vi trenger alle å fokusere på å skaffe nok vitamin D fra mat kilder, solskinn samt kosttilskudd for vedlikehold av god helse. Den nåværende anbefalt daglig inntak av vitamin D er 1000IU daglig for voksne, og 200 IE for spedbarn og barn.
Dessverre er mat kilder til vitamin D er begrenset, noe som gjør det viktig å forstå hvordan å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Vitamin D-mangel og mangel har levetid implikasjoner mot dårlige helseutfall. Men kan du få nok vitamin D fra mat kilder?

Betydning

Det er vanskelig å få vitamin D fra mat, men vitaminet er helt avgjørende for trivsel. Ifølge estimater, de fleste voksne og barn ikke får nok vitamin D. Nyere forskning tyder på at alle anstrengelser bør gjøres for å innlemme solskinn, mat kilder til vitamin D og vitamin D-tilskudd som et tillegg til en generell sunn livsstil.
Historisk sett er utilstrekkelig nivå av vitamin D i forbindelse med autoimmune sykdommer, hjertesykdom, osteoporose, periodontal sykdom og kreft. Eldre og barn er spesielt utsatt for skader fra fall fordi vitamin D har en sterk påvirkning av muskelutvikling og ytelse.

Funksjon

Vitamin D er et fettløselig vitamin som krever solskinn for metabolisme. Vitamin D er sammensatt av vitamin D2 (ergocalciferol), og vitamin D3 (cholecalciferol). Ultraviolet B stråler konvertere vitamin D7 til D3. Gjennom en serie av kjemiske interaksjoner, er sluttproduktet som sirkulerer i legemet 25-hydroksyvitamin D. For å gi kroppen med fordel, skal nyrene deretter konvertere 25-hydroksyvitamin D til sin aktive form, 1, 25-hydroksyvitamin D . Vitamin D er viktig for absorpsjon av kalsium og fosfor som det er absorbert av tarmen fra bloodstrea for å lette absorpsjonen av kalsium inn i skjelettet.
Når kalsiumnivået er høyere i blodet, gjennom inntak, og resultatene av UVB-stråler, er opptaket av vitamin D stimulert, sette den til god bruk.

Vitamin D er lett lagres i fettceller, noe som gjør overvektige mennesker mer utsatt for vitamin D-mangel.

Identifikasjon

Vtiamin D-mangel har lenge vært assosiert med utvikling av rakitt, en sykdom som fører til oppmykning av bein og beinbrudd. Det er fortsatt en av de mest vanlige plager av barn i utviklingsland. Den befestede melk program, utviklet på 1930-tallet nesten eliminert forekomsten av rakitt.
Osteomalasi er et symptom på vitamin D-mangel, først manifestert ved muskelsvakhet og skjelettsmerter.
Siden vitamin D er nødvendig for kalsium-absorpsjon, identifisering av vitamin D-mangel er viktig. Lave nivåer av kalsium kan føre til anfall, nummenhet rundt munnen, armer og ben, samt hånd spasmer og hjerterytmeforstyrrelser.
Hyppige brudd fra mindre traumer kan være en indikasjon på vitamin D-mangel hos barn og voksne.

Betraktninger

The National Institute of Health (NIH) tar til orde for ti til femten minutter med direkte sollys, inkludert ansikt, armer, hender eller tilbake to ganger i uken for å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Men det er ikke alltid mulig, noe som gjør mat kilder viktig. Folk som bor i øvre breddegrader er spesielt behov av å konsumere vitamin D rik mat om vinteren.
Solkrem er tenkt å være en medvirkende årsak til vitamin D-mangel, forårsaker et tveegget sverd for alle som er høy risiko eller med en historie av hudkreft engstelig av UVB stråler.

Solarium er ikke et godt alternativ, som de har blitt funnet å øke risikoen for hudkreft, men deres anvendelse har vært diskutert.

Forebygging / løsning

Mat som inneholder vitamin D er tilsatt melk, frokostblandinger og fet fisk. Den beste kilden til vitamin D er fisk. villfanget versus gården reist. Steke fisken har blitt funnet å redusere vitamin D innhold. Makrell, sardiner og laks er høy i vitamin D. Tran er på markedet har hatt mesteparten av vitamin D fjernet. Pure, uraffinert tran inneholder en 1360 IU av vitamin D.
Noen orange juice er også beriket med vitamin D. Sopp er også en god kilde til vitamin D, og ​​en utmerket erstatning for kjøtt. Den eneste ost med vitamin D er sveitserost. En unse inneholder 12 IE vitamin D.
Laktose intolerante enkeltpersoner kan finne vitamin D i befestet soyamelk. Hermetisert rosa laks inneholder ca, 530 IE vitamin D, mens hermetisk makrell inneholder 213 IU. Hermetisk tunfisk (i olje), inneholder 200 IE per porsjon. Quaker Ernæring for kvinner Instant Havregryn inneholder 154 IE vitamin D - det er OK for menn å spise den, også.
Spis laks minst tre ganger i uken, også anbefalt av American Heart Association for forebygging av hjerte-og karsykdommer. Ikke bare vil ditt hjerte fordel, men du vil bli supplere din diett med vitamin D. Igjen, se etter laks fanget i naturen. Når du velger forsterkede frokostblandinger, se på sukkerinnhold og andre næringsstoffer ved å lese etikettene.

Advarsel

Hvis du tar medisiner som antiepileptika, tiaziddiuretika, kortikosteroider, nikotin, cimetidin, kolesterolsenkende midler (ezetimib), heparin, eller vekt-tap narkotika (Xenical og Alli), er det viktig å vite at disse medikamentene forstyrre vitamin D absorpsjon .
Siden mat kilder til vitamin D virkelig er begrenset, er det nødvendig å gjøre en bevisst innsats for å sikre at du får nok vitamin D på en daglig basis. Ta en multi-vitamin hvis du er i faresonen. De fleste multivitaminer inneholder 400IU av vitamin D. Du bør kanskje vurdere å ta en vitamin 3 ganger om dagen om nødvendig, etter å ha diskutert med legen din. Vitamin D-toksisitet, men sjelden, kan forekomme med tilskudd av mer enn 10.000 IU / dag, noe som gjør dem forholdsvis trygge.

Mat som er høy i jern og B12

Det er lite kjent faktum at vitamin B12 og jern går hånd i hånd. Hvis du er mangelfull i ett, kan du vanligvis bli mangelfull i den andre ganske enkelt. Mangel på vitamin B12 kan føre til tretthet, hjertebank, svimmelhet, håravfall og anemi. En jern-mangel kan være forårsaket av ulike typer av anemi. Det er viktig å sørge for at du spiser mat som er både høy i vitamin B12 og høy i jern.

Innmat

Innmat er svært høy i vitamin B12. Organer som lever og nyrer er spesielt høy.

Fet fisk

En annen stor kilde til vitamin B12 er i fet fisk. Laks, snapper og kveite er alle gode kilder til vitamin B12.

Beans

Bønner er meget høy i jern og blir lett inkorporert i dietten. Bønner som nyre bønner, soyabønner og kikerter er spesielt høy i jern.

Frø

Gresskarfrø og sesamfrø er rike på jern. De gjør en god matbit og kan pakkes og gjøres enkelt på en fottur.

Doctor Godkjenning

Sørg for at det å spise mat rik på vitamin B12 og jern er aktuelle for deg ved å sjekke med legen din. Noen legemidler reagerer negativt til tilskudd av disse to vitaminer. Sjekk med legen din før du legger noen supplement til kosthold.

Mat som utløser Cluster Hodepine

Ifølge en artikkel gjennomgått av David Zieve, MD, MHA, medisinsk direktør, ADAM, Inc., cluster hodepine er vanlig, kan være kronisk og vanligvis forekommer oftere hos menn enn kvinner. De er vanligst blant ungdom og middelaldrende individer, selv om de kan oppstå i alle aldre. Symptomer på en klynge hodepine inkluderer brennende skarp eller jevn smerter på den ene siden av hodet, smerter i øyet som raskt forverres og topper innen 5 til 10 minutter. Disse hodepine kan vare fra 30 minutter til flere timer.

Stoffer

Tyramin er et stoff som dannes fra nedbrytningen av protein i enkelte matvarer. Alderen matvarer kan inneholde høye mengder tyramin og kan forårsake cluster hodepine hos mennesker som er følsomme for tyramin. Av denne grunn, advarer The Cleveland Clinic mot følgende typer ost: Brie, blå ost, Cheddar, feta, Gorgonzola, Münster, mozzarella, parmesan, sveitsisk, Stilton og bearbeidet ost.

Tilsetningsstoffer

Ifølge Cleveland Clinic, kan tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som finnes i visse matvarer utløser cluster hodepine. Nitrater og nitritter anses mulige triggere for hodepine fordi de utvider blodkar. Nitrater og nitritter kan finnes i matvarer som skinke og deli-stil kjøtt, pølser, pølse, bacon, pepperoni og helbrede eller bearbeidet kjøtt.

Forsterker

Mononatriumglutamat eller MSG brukes for å forbedre smaken i visse matvarer. Dette additiv er antatt å utløse cluster hodepine hos visse individer (i henhold til Cleveland Clinic). MSG er en aktiv ingrediens i pakket mat, soyasaus, kjøtt mørsalt og asiatisk mat. På pakkede matvarer denne bestanddel er ofte referert til som "hydrolysert fett", "hydrolysert protein" eller "alle naturlige konserveringsmidler."

Symptomer

Ifølge Cleveland Clinic, hodepine smerter og andre symptomer som kan føles følgende MSG forbruket inkluderer: innstramming i ansiktet og trykk i ansiktet og brystet, brennende følelse i brystet, skuldre eller nakke, svimmelhet, magesmerter og flushing. Disse symptomene kan oppstå 20 til 25 minutter etter å ha spist mat som inneholder MSG.

Betraktninger

Mange hodepine lider, inkludert de som opplever cluster hodepine finne andre matvarer i tillegg til de som inneholder tilsetningsstoffer og MSG kan utløse hodepine pain.These matvarer inneholder nøtter, peanøttsmør, pizza, potetgull, innmat inkludert kyllinglever og pate, røkt eller tørket fisk, syltet mat, gjær varer inkludert syrlige dough brød og bakervarer, bønner, løk, avokado, frukt både fersk og tørket, buljong basert supper og dyrkede meieriprodukter. Vurdere å holde en matdagbok for å bidra til å identifisere mat utløser.

Mat som utløser gikt

Urinsyregikt er en svært smertefull form for inflammatorisk leddgikt som er mulig å behandle, men har ingen kur. Det fører til smerte og hevelse i et ledd: ofte på stortåa, knær og ankler. Gikt angrep kan vises veldig plutselig og kan vare i ti dager hvis den forblir ubehandlet. Unngå visse matvarer og livsstil valg kan ofte forhindre utbruddet av et angrep.

Kjøtt Triggers

For å hindre en gikt angrep, unngå å spise kjøtt som er høy i puriner. Disse inkluderer rødt kjøtt, innmat, kalvekjøtt, bacon, kalkun, gås, fasaner og rapphøne.

Sjømat Triggers

Sjømat som utløser gikt inkluderer laks, reker, blåskjell, krabbe, ørret, makrell, ansjos, kamskjell og sardiner.

Vegetabilske Triggers

Personer som lider av gikt bør også unngå visse grønnsaker som kan være høy i puriner. Disse grønnsaker inneholder sopp, kokt spinat, blomkål, erter, asparges og linser.

Andre mat utløser

Andre matvarer for å unngå å inkludere alkohol, koffein, stekt mat, bakevarer, iskrem og rike desserter. Mettet fett og sukker øke urinsyre og svekke nyrefunksjonen.

Forebygging / løsning

Selv om det er mange mat begrensninger for gikt lider, og legger til magre meieriprodukter (som ost og melk) kan redusere risikoen for en gikt angrep. Å drikke vann hjelper også kroppen din skylle ut urinsyre.

Fordeler

Å spise lav-purine matvarer som frukt, brød, tomater, oliven, ris, pasta og tofu også redusere tilfeller av gikt.