Digidexo.com

add årsaker

Lesser kjente symptomer på ADD

Lesser kjente symptomer på ADD


De fleste er kjent med avslørende tegn på en person med ADHD (ADD), som er uoppmerksomhet eller manglende fokus. I motsetning til sin kollega, attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), ADD inkluderer ikke hyperaktivitet eller impulsivitet som symptomer. Noen av de mindre kjente symptomer på ADD er så spesifikk som sengevæting og slurvet lekser.

Sengevæting

Sengevæting er en mindre kjente symptom på ADD. Mens det er ingen bevis for at ADD årsaker sengevæting eller at sengevæting årsaker ADD, barn med ADD er mer sannsynlig å sengevætere.

Somler

Et barn med ADD kan ta 15 minutter å skli på et par støvler. Foreldre kan tro at barnet blir trassig eller rett og slett lat, men somler er faktisk et symptom på ADD.

Misplacing Elementer

Personer med ADD kan ofte forlagt eller mister nødvendige elementer, som deres sko (eller bare en sko).

Selektiv Konsentrasjon

Mange tror at noen med ADD ikke er i stand til å konsentrere seg om en oppgave. Egentlig kan en person med ADD konsentrere seg om oppgavene han liker, men har problemer med å konsentrere ellers.

Sloppy Lekser

Barn med ADD ofte gjør mange feil i lekser. De kan glemme å ta med bøker hjem, gjøre feil oppdrag, eller gjentatte ganger gjør en oppgave feil.

Hva Urter brukes til å behandle ADD?

ADD, Attention Deficit Disorder, også kjent som ADHD, eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er en tilstand som rammer både barn og voksne. ADD årsaker hyperaktive, uoppmerksomme og impulsive symptomer. Det kan påvirke den enkelte hele dagen og hver dag, og får deg til å være ute av stand til å sitte stille, ute av stand til å sette fokus på noe på veldig lenge, og det fører til en manglende evne til å følge instruksjoner. Det kan påvirke din evne til å sosialisere med andre.

Tradisjonelle behandlinger

Tradisjonelle behandlinger for ADD omfatter bruk av sentralstimulerende midler som Ritalin, som kan ha en beroligende effekt, men også utgjør trusselen om avhengighet av stoffet. Det er flere naturlige urtemedisiner, noe som kombinert med endringer i kostholdet, kan ha samme effekt, uten risiko for avhengighet.

Kinesiske urter

Radix heraclei er en tradisjonell kinesisk urt som har vært brukt i mange århundrer for å lindre stress og bringe trøst til kroppen. Brukes av herbalists å løse opp spenninger, er det også nyttig i beroligende altfor emosjonelle barn. Ginkgo biloba er en annen kinesisk urt som brukes til å behandle ADD. Det hjelper å lindre angst, redusere depresjon og øke hjernens makt. Sitronmelisse brukes til å støtte oppmerksomhet, hukommelse og mental yteevne.

Homøopatiske urter

For barn som ikke tåler den tradisjonelle bruken av sentralstimulerende midler for ADD, homeopater anbefaler bruk av naturlige urter for å hjelpe roe aktiv barnet. Disse urtene er: Hyoscyamus, noe som bidrar til å redusere over-eksitabilitet og redusere uro, det reduserer uro, utbrudd og hyperaktive atferd; tuberculinum, som bidrar til å redusere irritabilitet, følelser av misnøye og destruktiv atferd, og arsen IOD, noe som bidrar til å redusere raserianfall, utbrudd og frustrasjon.

Andre urter

Andre urter anbefalt å behandle symptomene på ADD inkluderer: ginseng, noe som øker konsentrasjonen og bidrar til å redusere stress, Kava kava, som brukes for å lindre stress, insomnia og angst, og er kjent for ikke å frembringe den svake virkning ofte forbundet med tradisjonelle stimulerende midler som er foreskrevet for ADD.

Advarsler

Bruk av tradisjonelle medisiner bør aldri bli stoppet plutselig som abstinenssymptomer kan forekomme. Enkelte urter kan forstyrre andre medisiner du kan ta, så ikke begynne å ta dem uten å rådføre deg med lege, apotek eller herbalist først. Prøving og feiling eksperimentering med urter kan være nødvendig for å finne den rette kombinasjonen for å kontrollere ADD. Pass på å se etter tegn på allergisk reaksjon på urte behandlinger. Disse skiltene kan være kløe, utslett, hevelse i ansikt og hender, eller problemer med å puste. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis noen av disse bivirkningene skulle oppstå.

Tegn og symptomer på ADD hos førskolebarn

ADHD eller ADD, er kategorisert som en lidelse diagnostisert i barndommen av American Psychiatric Association. Sin dominerende trekk er uoppmerksom atferd, men kan omfatte hyperaktivitet og impulsive handlinger. ADD årsaker nedskrivninger før fylte 7, men noen barn er ikke diagnostisert før etter at symptomene har vært til stede i noen år. Med høyere standarder i utdanning, er barn nå blir overvåket og henvist til en diagnose så snart de begynner på skolen.

Uoppmerksomhet

Uoppmerksomhet kan skape vanskeligheter i skolen for et barn fordi han kan bli lett distrahert av lyder eller visuelt materiale rundt klasserommet. Han kan ikke følge nøye med detaljer, kan gjøre slurvefeil i skolearbeid, og kan også glemme daglige aktiviteter. Han kan virke opposisjonell fordi han kan ofte unngås, misliker eller være motvillige til å engasjere seg i oppgaver eller aktiviteter som krever vedvarende tanke. Når det kreves vedvarende oppmerksomhet, kan han enten vises distrahert eller synes ikke å lytte når snakket med direkte. Lekser og husarbeid kan være en utfordring, fordi han ikke kan følge med på instruksjoner og ikke klarer å fullføre oppgaver eller plikter. Uoppmerksom barn har også problemer med å organisere oppgaver og aktiviteter, noe som fikk ham til å miste ting unødvendig.

Hyperaktivitet-impulsivitet

Selv hyperaktive og impulsive funksjoner er ikke overveiende vanlig i ADHD, kan symptomene være tilstede. Imidlertid, når en diagnose av ADD er gjort, må barnet demonstrere færre enn seks hyperaktive og impulsive symptomer. Når hyperaktivitet eller impulsiv atferd er til stede, kan barnet fidget, stå opp uten tillatelse, løpe rundt eller klatre på møbler. Han kan ha problemer med å spille hensiktsmessig med jevnaldrende fordi han kan bli sett på som å være for høyt, irriterende eller snakkesalig. Hyperaktive symptomer kan føre til et barn til å se ut som om han er alltid i bevegelse. På grunn av de impulsive trekk, kan han være ute av stand til å vente hans tur uten intruding på andre. Under hel-gruppeundervisning, kan han ofte plumper ut svarene før læreren kan fullføre stille spørsmål.

Nedskrivninger

Når diagnosen ADD er gjort, må lege eller psykolog fastslå at svekkelser oppstår hjemme og i skole eller barnehage innstillinger. Når et barn viser symptomer på ADD i én innstilling, men ikke den andre, kan diagnosen ikke gjøres fordi det kan være en årsak til symptomene. Ofte er barnet rett og slett lei og blir tapt i sin egen verden.

The Rule Out Rule

Ifølge American Psychiatric Association, gjør symptomene på ADD ikke skje utelukkende i løpet av en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse, schizofreni eller annen psykotisk lidelse. De heller ikke er bedre regnskapsføres etter en annen psykisk lidelse. Dette kriteriet er spesielt viktig for førskolebarn, fordi det gjør diagnosen definitive. Til tider kan et barn som er uoppmerksom og mistet i hans tanker faktisk være viser egenskapene til en gjennomgripende utviklingsforstyrrelse. Dersom det er tilfellet, videre vurderinger må være utført for å utelukke at diagnosen.

Hva Årsaker ADD i voksne?

Adult Attention Deficit Disorder kjent som Adult ADD eller ADHD er medisinsk tilstand av Attention Deficit Disorder når den er tilstede hos voksne.
Personer som lider av ADHD generelt har vanskeligheter med selvtillit motivasjon, som oppstår hovedsakelig på grunn av distraksjoner, dårlig organisatoriske evner, etc.
Dermed slike pasienter er generelt sett på av andre som uorganisert og kaotisk personer som krever stor stimulans til å arbeide effektivt.

Årsaker til ADHD

De eksakte årsakene som fører til ADHD er fortsatt ukjent tross års forskning av forskere. Imidlertid visse faktorer er ansett å være medvirkende ADHD hos voksne.

Genetiske rekombinasjoner

Nyere studier har konkludert med at ADHD er en svært arvelig lidelse, og dermed genetikk spiller en avgjørende rolle i overføring av denne sykdommen fra en generasjon til den andre. Ifølge forskere, hovedsakelig oppstår ADHD skyldes rekombinasjoner mellom ulike gener som Dopamin Reseptor og monoamine oxidase, som i hovedsak er knyttet til Dopamin transport i den enkeltes kropp.

Miljøfaktorer

Ulike miljøfaktorer som forbruket av alkoholholdige drikkevarer, er eksponering for sigarettrøyk og miljøforurensning anses å være faktorer som forårsaker ADHD hos voksne. Men til tross for gjentatte forsøk, har ingen eksakt sammenheng mellom disse faktorene og ADHD blitt funnet.

Diett

Kosttilskudd og høye nivåer av sukkerinnhold i kosten er ofte anses å være viktigste faktorene som forårsaker ADHD.

Sosiale faktorer

Selv om ingen bevis er funnet, visse sosiale faktorer som relasjoner med omsorgspersoner generelt føre til ADHD. Faktorer som eksponering for vold og overgrep er tenkt å bidra til utvikling av Attention underskudd lidelser hos voksne også.

Årsaker til ADD hos barn

Genetikk

Den største faktoren i oppmerksomhet underskudd lidelser er genetikk. Barn som viser oppmerksomhet underskudd lidelser, enten det er ADD, ADHD eller andre komponenter av disse typer lidelser har også en nær slektning med samme lidelse. I en artikkel skrevet av Dr. Kenny Handelman, "Årsaker til ADD eller ADHD," det er en 80 prosent sjanse for å få ADD / ADHD hvis en annen slektning er også tilskrevet med sykdommen.

Kjemisk ubalanse

Innenfor våre hjerner er nevrotransmittere. Disse nevrotransmittere er hva behandle våre tanker, minner, og de også bidra til å snu våre tanker til handlinger. En av nevrotransmittere er dopamin. Personer som lider av ADD / ADHD har unormalt lave dopamin nivåer. Siden dopamin er ansvarlig for hukommelse og hvordan vi er i stand til å opprettholde oppmerksomhet, kan mangelen på høye nivåer av dopamin være en gjerningsmann.

Toksin Eksponering

Det er antatt at kvinner som røyker under svangerskapet vil øke barnets risiko for å utvikle ADHD. Den første trimester er en viktig utviklingsfasen for et foster, spesielt i utviklingen av hjernen når hjernen utvikler sine nevrotransmittere. Ifølge Mayo Clinic, kvinner som misbruker rusmidler, eller røyk under en graviditet, er mer sannsynlig å redusere sine babyens aktivitet av nerveceller som er ansvarlig for å lage signalstoffer.

Miljømessige årsaker

Når barn blir utsatt for farlige giftstoffer som bly, kan dette øke barnets risiko for å utvikle atferdsforstyrrelser. Bly er et vanlig toksin som har vært kjent for å forårsake forstyrrende atferd hos barn, som kort attention span, voldelige tendenser og forstyrrende atferd.

Barsel Årsaker

En postnatal årsaken til ADD / ADHD kan resultere i en traumatisk opplevelse barnet kan ha fått. Denne type erfaring kan være på grunn av en skade, for eksempel en hodeskade eller alvorlig hjernerystelse. Infeksjoner i hjernen, hjernesvulster eller hjerne hypoksi (tap av oksygen til hjernen), kan også føre til atferdsforstyrrelser som ADD / ADHD.

Misforståelse

Det var en gang antatt at eksterne faktorer som koffein, sukker eller for mye TV kan føre til atferdsproblemer. I en publisert artikkel, "Mulige årsaker til ADHD," National Institutes på Health rapporterte at ADHD ikke er vanligvis forårsaket av faktorer som for eksempel sukker, koffein og TV.

Årsaker til Adult ADD

Voksen Attention Mangel Disorder (ADD) er en tilstand karakterisert ved symptomer på uoppmerksomhet, impulsivt og over-aktivitet. Selv om den eksakte årsakene til voksen ADD forbli ukjent, teorier finnes om sin opprinnelse. Noen forskningsresultater forholde ADD til kjemiske ubalanser i hjernen kjemi, og dermed finnes bevis som støtter troen på at ADD er en nevrologisk lidelse. Andre teorier peker mot diett som årsak til ulike symptomer på ADD hos voksne. Fremdeles andre teorier mener at voksen ADD har genetiske opphav.

Nevrologiske Teorier

Nevrotransmittere er kjemikalier som finnes i den menneskelige hjerne som bistår med hjernefunksjoner knyttet til dannelsen av tanker, vår evne til å lagre og hente dem, og prosessen med å oversette våre tanker til atferds handling. Et positivt korrelert forholdet har blitt oppdaget mellom to spesifikke nevrotransmittere, dopamin og acetylkolin, og symptomer på voksen ADD.

Dopamin

Dopamin er et signalstoff forbundet med glede, hukommelse og oppmerksomhet hos mennesker. The National Institute of Mental Health rapporterer forskningsresultater siting 60 prosent av personer med diagnosen ADD, som også har unormal genetisk sminke knyttet til produksjon av dopamin. Forsker mistenker lave nivåer av dopamin som en mulig årsak til ADD fordi symptomer på sykdommen inkluderer problemer med hukommelse oppbevaring, og evnen til å konsentrere seg og fokusere. Generelt er lav hos individer som lider av symptomer på ADD dopamin.

Acetylkolin

Acetylkolin er en annen nevrotransmitter som vanligvis forbundet med symptomer på ADD. Acetylkolin er en kjemisk nødvendig for kontroll av kognitive funksjoner, slik som persepsjon, bevissthet, resonneringsevne, dømmekraft, oppmerksomhet og hukommelse husker. Acetylkolin er funnet å være lav i lider av ADD, også peke på hjernens kjemi ubalanse som en viktig bidragsyter til uorden.

Diett

Ifølge Mental Health America, støtter lite vitenskapelig dokumentasjon miljøfaktorer som kosthold, indre øret unormalt eller visuelle motoriske defekter, som underliggende årsakene til voksen ADD. Imidlertid kan symptomene på ADD reduseres gjennom endringer i kostholdet som reduserer overdreven sukker inntak, og tilstedeværelsen av mat fargestoff fra kostholdet vårt. Evnen til å redusere ADD symptomer gjennom kosthold endringer indikerer en årsak og virkning forholdet mellom kosthold og kontroll av ADD symptomer, selv om kostholdet ikke ut til å være en første årsak til lidelsen. Det er verdt å merke seg at selv moderate endringer i kostholdet kan brukes til å redusere symptomer på voksen ADD.

Heridity

Den genetiske genbanken kan holde mange svar på spørsmål om opprinnelsen til voksen ADD. Ifølge Institute of Mental Health, kan metabolske forstyrrelser produserer nevrologiske lidelser stammer fra problemer knyttet til prenatal utvikling, hvorav mye er arvelig i naturen. Strukturelle forskjeller i hjernestørrelse er også relatert til sykdommen, som forskere har oppdaget at en liten prosentandel av mennesker som lider av voksen ADD har også forhjernene 10 prosent mindre enn de som finnes i befolkningen generelt, og hos personer som ikke har ADD. Disse funnene antyder tendenser til ADD stede i den genetiske sammensetningen av de som har sykdommen.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker


Mens den egentlige årsaken til Tourettes syndrom er ukjent, er det sterke bevis som tyder på at både miljøfaktorer og arvelighet spiller inn. Tourettes syndrom, en nevrologisk lidelse som fører til både vokale og motoriske tics, kan også være vanskelig å gjenkjenne, som symptomene er ofte oversett eller feildiagnostisert. Les videre for å lære mer om hvordan du kan gjenkjenne Tourettes syndrom årsaker.

Hvordan gjenkjenne Tourettes syndrom Årsaker

Merk at mens en person med Tourettes syndrom har en 50 prosent sjanse for å sende den videre til en av hennes barn, er det et syndrom som viser variable uttrykk, noe som betyr at en person kan bære genet uten å vise noen av symptomene. Det er en av grunnene til at det er noen ganger vanskelig å spore opprinnelsen til Tourettes gjennom arvelighet.

Se etter obsessive-compulsive lidelser i familiehistorie med noen som har blitt diagnostisert med Tourettes syndrom. Ofte er de to tilstander knyttet sammen på en genetisk nivå.

gjenkjenne de miljømessige faktorene som kan påvirke alvorlighetsgraden av symptomene med mennesker som har Tourettes syndrom. Mens miljøet ikke kan faktisk føre til Tourettes syndrom, kan det forverre alvorlighetsgraden av tics ved å skape overdreven belastning for den enkelte. I tillegg, diett, eksponering for giftstoffer og forurensninger, barnesykdommer og infeksjoner og psyko faktorer er alle blitt vist å ha en effekt på alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom.

Undersøke dagens forskning som indikerer at det kan være en sammenheng mellom Tourettes syndrom og streptokokkinfeksjoner, for eksempel streptokokker. Sjekk ut den offisielle nettsiden for Tourettes syndrom Association for flere forsknings oppdateringer. Se Resources nedenfor for en link.

Hold orden på aktuell forskning som viser muligheten for at Tourettes syndrom er knyttet til flere andre medisinske tilstander, som for eksempel tvangslidelser (OCD), oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD), og attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Tourette syndrom Association nettsted er en utmerket ressurs for linker til medisinske studier og forskning.

Hint

  • Kjønn har en rolle i alvorlighetsgraden av Tourettes syndrom, med menn generelt stiller flere av de vokale og motoriske tics enn hunnene.
  • Feilaktig diagnosen Tourettes syndrom faktisk kan dekke opp en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel astma, epilepsi, alvorlige allergier eller karbon-forgiftning. Alltid få en ny mening etter å ha fått diagnosen Tourettes syndrom.

Medisinering for ADD hos barn

Attention Deficit Disorder (ADD) er preget av en manglende evne til å få og holde fokus på en gitt aktivitet eller oppgave. Et barn kan være veldig lett distrahert også. ADD er et resultat av en biologisk problem med nevrotransmittere i hjernen. Ifølge ADD nettsted, er den beste behandling for ADD en kombinasjon av terapi og medisiner. Flere forskjellige medisiner er for tiden foreskrevet for å kontrollere ADD symptomer.

Ritalin

Ritalin er en stimulere ofte foreskrevet til barn med ADD. Ritalin virker ved å påvirke kjemikalier i hjernen som kan utløse hyperaktivitet og det hjelper med kontroll av impulser.

Dexedrine

Dexadrine er også en stimulerer forskrives til barn med ADD. Det fungerer også ved å påvirke hjernen kjemikalier som omhandler hyperaktivitet og impulskontroll.

Adderall

Barn med ADD kan også foreskrive Adderall. Det er en amfetamin og det fungerer ved å påvirke kjemikalier i hjernen som påvirker atferd og oppmerksomhet span.

Bivirkninger av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan føre til rastløshet, søvnproblemer, irritabilitet, depresjon, nedsatt appetitt, svimmelhet, hodepine, racing hjerteslag, tics og urolig mage. I sjeldne tilfeller kan sentralstimulerende midler forårsake død hos personer med underliggende hjerteproblemer.

Strattera

Strattera er en ikke-stimulere. Strattera virker ved å øke noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen. Virkningene av Strattera vare i opptil 24 timer, som er lengre enn de stimulerer medikamentene som er nevnt ovenfor. Strattera hjelper også med depresjon. Strattera kan ha følgende bivirkninger: hodepine, magesmerter, søvnighet, svimmelhet, kvalme og irritabilitet.

Wellbutrin

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere munntørrhet, svimmelhet, forstoppelse, irritabilitet, hodepine, kvalme, svetting, søvnproblemer og skjelvinger.

Diet Plan for barn med ADD

Selv om det er mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold sin 1973 studie var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endrede matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og å vise selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe og selv kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie 2003, publisert i alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (en vanlig foreskrevet medikament for behandling av ADHD og ADD) mot virkningen av kosttilskudd, inkludert, blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd viste seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomhet og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanser og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalte Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egenhånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunn diett for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Gitt, det er ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til dine grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.

Mat for barn med ADD

Mat for barn med ADD

Selv om de aller fleste leger er ikke sikker på hvor Attention Deficit Disorder (ADD) kommer fra - det være seg genetikk eller basert på hvordan et barn blir oppdratt - de fleste er overbevist om at eliminering av tilsetningsstoffer og raffinert sukker i et barns kosthold redusere symptomene og la dramatisk forbedring. Å vite hvordan å kontrollere sykdommen gjennom kosten alene er viktig for foreldre og deres barn; farmasøytiske legemidler bør være en siste utvei. Erstatte sunn mat er det første skrittet.

Frukt og grønnsaker

Serve økologisk frukt og grønnsaker, for en rekke årsaker. De har ingen raffinert sukker eller tilsetningsstoffer - forutsatt at de er virkelig organisk. De er også veldig sunt for et barns kropp generelt, og de hjelper barnet utvikle en smak for disse matvarene senere i livet. Gode ​​matvaner er de viktigste tingene å sette opp i denne alderen. Frukt vil være lettere å overbevise dem om å spise fordi de har naturlig sukker. Grønnsaker vil være mer vanskelig, men hvis grønnsaker er blandet med andre matvarer - for eksempel makaroni eller smørbrød - vil det være enklere. Barn bør ha fem porsjoner av disse per dag.

Magre proteiner

Gjør egg i morgen, en god måte å få et barn til å spise et par porsjoner protein. Dette vil erstatte den, raffinert diett høy-additiv sukker de hadde fått i det siste gjennom, si, frokostblandinger. Hvis egg er ikke en mulighet, fisk eller kylling skal være på menyen i noen form eller mote, men servert på en sunn måte. Med andre ord, KFC eller McNuggets ikke tjene til å fylle den magre proteiner kvote. Biff er et godt alternativ; prøve fajita kjøtt på en "sunnere" meksikansk restaurant, som det er allerede kuttet opp, og barna kan spise hva de vil da. Du kan lagre det å bli servert senere.

Fullkorn Snacks

Vet at de viktigste små måltider for å erstatte er snacks og godteri, kilden til mange legger fakkel-ups. Serve pretzels, gulrøtter, knekkebrød og ost - noe lite og bra for noen biter minst, i stedet for godteri. Dagligvarebutikker som forstår den organiske konseptet er gode steder å undersøke unike barnas snacks. Tiger melk proteinbarer er et godt alternativ; de er sunn, rik med protein (fyller ovenfor matvaregruppe) og har all-naturlig sukker. Den virkelige hemmeligheten her kan være psykologi. Hvis barnet ikke vet det er ikke som godteri han har spist i det siste, vil han sannsynligvis spise det og liker det. Og så har du vunnet kampen.

Slik Forstå ADD og ADHD

Attention Deficit Disorder (ADD) også er kjent som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD / HD). Navnet ADD ble endret til AD / HD i 1994 fortsetter imidlertid å beskrive symptomer som ikke inkluderer hyperaktivitet begrepet. Mennesker er berørt av denne tilstanden synes det er vanskelig å konsentrere seg og fokusere samt sitte på ett sted i lengre perioder av gangen. Endringer i de delene av hjernen som muliggjør kontroll av aktivitet og oppmerksomhet forårsaker AD / HD symptomer, som er delt inn i tre kategorier: distractibility, impulsivitet og hyperaktivitet.

Slik Forstå ADD og ADHD

Analysere og vurdere symptomer assosiert med ADD eller AD / HD. Å avgjøre om en person har uoppmerksomhet problemer, observere pasienten. En uoppmerksom pasienten ikke ense ord når snakket med direkte, blir lett distrahert og har problemer med fokus på de oppgavene som er gitt. Andre symptomer ville inkludere manglende evne til å fullføre oppgaver og plikter som er gitt, og en tendens til å unngå oppgaver som tester mentale ferdigheter. Pasienter også blir undersøkt basert på deres alder. For eksempel, hvis en 3-åring og en 5-åring ble undersøkt, ville de bli dømt etter ulike kriterier enn et eldre barn.

2 Lete flere uttalelser fra leger som arbeider med et stort antall av Attention Deficit Disorder tilfeller. Fagfolk trenger bare å vite at pasienten lider av noen seks av disse symptomene fra begge kategorier i løpet av en periode på seks måneder for å bekrefte at pasienten lider av AD / HD. Diagnostisering av sykdommen forblir en beregnet vitenskap. Under behandlingen av dedikerte fagfolk, kan effektene av sykdommen avta.

Praksis tålmodighet, toleranse og forståelse. AD / HD-symptomene i hovedsak vurderes under et barns grunnskole år. I løpet av denne tidsperioden, gjennomgår et barn strukturerte endringer i samfunnet som gjør det lettere å diagnostisere problemet og finne en løsning. Mange barn vokser ut av lidelsen etter de når tenårene. AD / HD-pasienter ofte sliter med sykdommen symptomer i hele sitt liv. Foreldre som er tålmodig og forståelse lette den daglige kampen for alle.

Hint

  • Medisinske hjelpemidler kan bidra til AD / HD-pasienter bare en viss grad. Forstå lidelsen og arbeide med barn eller voksen til å overvinne symptomene.

Årsaker til katapleksi

Katapleksi er en sjelden tilstand der episoder av alvorlig muskelsvakhet oppstår, noen ganger resulterer i en total kollaps. Symptomer på katapleksi inkluderer alvorlig utmattelse, kjeve slippe, forbigående alvorlig muskelsvakhet og tone tap, leg svakhet, og totalt manglende evne til å bevege seg. Katapleksi er normalt en tilstand utløst av en annen tilstand som narkolepsi, emosjonelle lidelser, personlighetsforstyrrelser, og / eller atferdsforstyrrelser. Leger har en tendens til å feildiagnostisere katapleksi grunn av sine bånd til så mange andre forhold og årsaker som for eksempel medisiner bivirkninger.

Narkolepsi

Narkolepsi er ansett å være en av de viktigste årsakene til katapleksi. Narkolepsi er en unormal søvnforstyrrelse som forårsaker nevrologisk forstyrrelse av søvnregulering, noe som påvirker hjernens evne til å kontrollere sove og være våken.

Hydrocephalus

Dette er en sjelden tilstand der utvidede hjernen ventriklene svekke den normale flyten av spinalvæske. Dette fører til at væske til å samle seg i og rundt hodeskallen og resulterer i trykk i hjernen. Symptomer på hydrocephalus er hodepine, oppkast, kvalme, økt intrakranielt trykk, og papilleødem. Katapleksi er en kjent komplikasjon ved hydrocephalus.

Falls

Når en person faller på grunn av tap av balanse og bryter bein, brudd bein, eller blåmerker bein, begynner å blø fra kutt, hakk, eller hakk, opplever ømhet i ledd og muskler som et resultat fra å falle, en av betingelsene er tatt inn vurdering er katapleksi.

Bevissthet

En dyp tilstand av bevisstløshet relatert til deprimert cerebral aktivitet som en person ikke kan bli vekket er kjent som en redusert bevissthetsnivå. En koma normalt oppstår med denne tilstanden når det er en skade eller dysfunksjon som involverer både cerebral halvkuler og / eller hjernestammen.

Medisinering

Det finnes flere medisiner som er mistenkt for å være en årsak til katapleksi. To av dem er Modafinil og Provigil. Bivirkningene av medikamenter, toksiner, kjemikalier eller stråling andre skadelige stoffer, som for eksempel medikamenter, kan anses som før, slik at dette er en av grunnene for katapleksi å bli feil diagnose.

Triggere

Ulike årsaks triggere som bringer på katapleksi er følelser, latter, spenning og sinne. Emosjonelle lidelser som kan utløse katapleksi er depresjon, angst, atferdsmessige og personlighetsforstyrrelser. Disse lidelser omfatter bipolar lidelse, post partum depresjon, post menstruasjons depresjon, ADD, ADHD, OCD, atferdsforstyrrelse, opposisjonell atferdsforstyrrelse, paranoia, schizofreni, unnvikende personlighetsforstyrrelser, dyssosiale personlighetsforstyrrelser, Tvangspreget lidelser, og engstelig personlighetsforstyrrelser.

Behandling

Den normale behandling for katapleksi er å håndtere symptomene med medisiner. Disse medikamentene er antidepressiva og andre, inkludert: Imipramine, Trisykliske antidepressiva, Klomipramin, protriptyline, og venlafaxin. Foreløpig er det pågående forsøk på å finne en kur for katapleksi. Noen av disse studiene inkluderer: Utforskende klinisk studie for å evaluere natriumoksybat (Xyrem) på mulige hormonendringer, Provigil studie utført av Taiwan biotech selskap, og studiet og effekt av Xyrem mikstur sammenlignet med placebo i narkoleptiske pasienter.

Naturlige dietter for ADHD og ADD Kids

Foreldre til barn med attention-deficit disorder (ADD) eller attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD) ofte til en diett overhaling som et første skritt i å håndtere sine barns tilstand. Selv om legene har blandede anmeldelser på effektiviteten av kostholdet som en "kur" for enten lidelse, noen foreldre tror at det å velge sine barns matvarer nøye hjelper i å håndtere symptomer på hyperaktivitet og uoppmerksomhet som karakteriserer ADD og ADHD.

Handle for Natural Foods

Et sunt kosthold for barn med ADHD eller ADD bør legge vekt på helhet og naturlige matvarer, inkludert økologisk kjøtt, fisk, egg og økologiske grønnsaker. Bruke havre, brun ris og rugbrød i stedet for hvit ris, brød eller pasta. Næringsstoffer mangler kan bidra til ADHD. Vær spesielt oppmerksom på fôring barn nok jern, B-vitaminer og kalsium.

Handle nøye for frukt

Barn med ADD eller ADHD har ofte en overfølsomhet for naturlig forekommende salisylater. Salicylates kan finnes hos ellers friske matvarer, inkludert epler, druer, rosiner, appelsiner, fersken og plommer.

Unngå bearbeidet mat

Sukker og tilsetningsstoffer i mat kan øke hyperaktivitet hos barn. Unngå å mate ungen med ADD eller ADHD mat med høyt sukker, eller med tilsatt fargestoffer, fortykningsmidler, konserveringsmidler eller grønnsak tyggegummi.

Vurdere mulige allergier

Mat allergi kan også utløse symptomer på ADD og ADHD. Vanligste matvareallergier blant annet soya, melkeprodukter, sjokolade, peanøtter, hvete, sukker, egg og korn. Du bør kanskje vurdere å eliminere eller sterkt redusere disse matvarene for ditt barns kosthold.

Unngå Tungmetaller

Tungmetaller som finnes i matvarer kan også forårsake av uoppmerksomhet eller hyperaktivitet. Unngå mat som inneholder kvikksølv, kadmium og mangan. Hår analyse kan avgjøre om barnet ditt lider av heavy-metal toksisitet.

Hva er den beste naturlige middel for ADD?

Attention Deficit Disorder, eller ADD, fører mangel på konsentrasjon og hyperaktivitet hos barn og voksne. Noen 3 til 5 prosent av barn har lidelsen, og mange er behandlet for dette med narkotika. Noen foreldre og voksne kan ikke være fornøyd med stoffet regime og kanskje foretrekker naturlige rettsmidler for å bidra til å løse ADD problemer.

Diett

Noen leger mener at visse tilsetningsstoffer og mat varianter forårsake atferdsproblemer hos barn som dem utstilt ved lider av ADD. Dette kan være forårsaket av tilstedeværelse av allergener i disse matvarene som påvirker kjemiske balanse i hjernen. Kosten kontroller som å kutte ut sjokolade, farge tilsetningsstoffer, melk, har egg og hvete noen ganger forbedret atferdsproblemer. Feingold Diet, en additiv-fri diett, er et populært ADD alternativ rette. Disse dietter krever strengt oppsyn som de er bare effektive hvis de blir overholdt hele tiden.

Herbal rettsmidler

Flere urter har vist seg å bedre konsentrasjon og atferd hos barn og voksne som lider av ADD. GotuKola og Ashwaganda er to indiske urter kjent for å forbedre konsentrasjonen samt redusere angst. Hyoscyamus brukes til å hjelpe hyperaktivitet samt lindre noen av de muskulære tics forbundet med ADD. Disse kan bli funnet som supplement piller eller som pulver som kan bli utvannet i vann eller juice.

Næringsstoffer

Næringsstoffer er også stadig mer populært som en måte å naturlig behandle ADD symptomer. Tyrosin og Ievodopa er næringsstoffer som er syntetisert, eller endres i kroppen til dopamin, en naturlig relaxer. Disse næringsstoffene kan bli funnet på helsekostbutikker, men bør brukes under tilsyn av en lege i tilfelle av ADD. Overforbruk av Tyrosin og Ievodopa kan føre til en reduksjon i serotonin, som fører til depresjon.

ADD behandlinger for voksne

ADD behandlinger for voksne


Attention Deficit Disorder, eller ADD, er en tilstand som vanligvis antas å påvirke barn. Mange mennesker feilaktig anta at barna vil vokse ADD, men sannheten er, mange voksne sliter med tilstanden også. Voksne med ADD blir lett distrahert, stadig utsette, har problemer med å ta avgjørelser, og finne sammenhenger vanskelig å holde. Voksne ADD pasienter har en rekke behandlinger for å vurdere å hjelpe dem å kontrollere sine symptomer.

Årsaker til ADD

Forskere vet ennå ikke hva som forårsaker ADD, selv om genetikk antas å spille en rolle. Ingen kan forutsi hvilke saker vil bli vokst, og som vil følge en pasient inn i voksenlivet. En studie publisert i 2004 i Psychiatric News antydet en kobling mellom hjernefunksjon og ADD. Hjernens kjemi spiller også en rolle. Signalstoffene dopamin og noradrenalin er ansvarlig for regulering av oppmerksomhet og aktivitet, og hos pasienter med ADD, dopamin nivåer er typisk for lavt, og det er derfor mange medisinske behandlinger fokus på å kontrollere disse nevrotransmittere. Dette ble støttet i en studie fra 2006 publisert i australske og New Zealand Journal of Psychiatry tittelen "Timing, Space, og ADHD. Dopamin Theory Revisited"

Medisinering

Medisiner for å behandle ADD gjøre det ved å regulere dopamin og noradrenalin. Mange voksne med ADD velger å bruke medisiner som en del av sin behandling. Noen reagerer godt på sentralstimulerende medisiner, for eksempel Concerta eller Ritalin. Sentralstimulerende midler for voksen ADD noen ganger bære ubehagelige bivirkninger, inkludert angst, søvnløshet, irritabilitet og mageproblemer. Voksne som ikke svarer godt til sentralstimulerende midler eller oppleve ubehagelige bivirkninger kan gis antidepressiva, slik som Wellbutrine eller Effexor. Medisinering bør kun brukes som en del av en helhetlig behandlingsplan, og med hjelp og tilsyn av en lege.

Diett

Diet er nært knyttet til neurotransmitter syntese i kroppen, så noen pasienter fokusere på sine dietter som et middel til å kontrollere sitt voksne ADD symptomer. Slå til en diett som er rik på hele matvarer, lite sukker, og eliminerer kunstige farger kan bidra til å forbedre ADD symptomer. En diett for å kontrollere ADD symptomer ville redusere eller eliminere inntaket av bearbeidet mat, kunstige søtningsmidler, kunstige farger, meieriprodukter, stekt mat, og gule matvarer, selv gule frukter og grønnsaker. Voksne som ønsker å prøve denne tilnærmingen kan prøve slanking i to uker og overvåke sine symptomer.

Trening

Voksne som leter etter måter å kontrollere ADD uten bivirkninger kan være lurt å få mer aktive. Studier, som de utgitt av Dr. Ratey i en bok med tittelen Spark: The Revolutionary New Science of Exercise and the Brain, viser at trening, spesielt en øvelse som er rik på koordineringsoppgaver, kan forbedre symptomer på voksen ADD, fordi disse øvelsene omskolere hjernen slik at den bedre kan fokusere på ikke-trening aktiviteter. Aerobic også hjelpe ved å øke nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen. Siden øvelsen løfter stemningen, kan det hjelpe med irritabilitet som er vanlig for voksen ADD pasienter.

Behavior Therapy

Atferdsterapi fokuserer på å behandle angst, kaos og sommel som er konstant kamp for voksen ADD pasienter. Gjennom atferdsterapi, pasienter lære stress management og avspenningsteknikker som hjelper dem å kontrollere sin angst. De vil lære organisatoriske verktøy å bruke for å holde orden hjemme, og de vil lære atferds teknikker for å hjelpe dem å ta og holde sine relasjoner. Atferdsterapi vil også fokusere på å hjelpe pasienter kontrollere impulsiv atferd.

Hvordan Test for ADD i Kids

Attention Deficit Disorder (ADD) er ikke noe som kan oppdages ved en enkel blodprøve eller andre laboratorietest. For å klassifisere et barn som har ADHD, må foreldre og leger undersøke barnet for spesiell oppførsel. Mens observasjon av barnet er avgjørende, snakke med voksne figurer som er sammen med barnet jevnlig er like viktig. The American Academy of Pediatrics har en bestemt formel for å vurdere et barn for ADD.

Bruksanvisning

•  Se etter skiltene. Hvis en forelder eller lærer merknader tegn på ADD, kan det være på tide å starte en mer grundig evaluering. Barn som er uoppmerksom, hyperaktive eller urolig utover det gjennomsnittlige beløpet for deres aldersnivå kan ha ADHD. Men disse symptomene alene er ikke bevis. Snakk med en barnelege om en mer grundig evaluering.

Vurdere familiens historie. Evalueringen bør begynne med en medisinsk og slektshistorie screening. Mens de nøyaktige årsaker til utvikling av ADD er ukjent, har det vært studier som viser at barn kan arve den. Det har også vært koblinger mellom mors røyking og ADD, visse matvarer (for eksempel raffinert sukker) og hjerneskader som barn.

Intervju foreldrene, barnet og barnets lærer. Mange leger vil ha voksne ledere i barnets liv fylle ut et skjema ber om visse atferd. I noen tilfeller vil legene sette seg ned med barnet lærer å få mer informasjon. Foreldre og barn sitte ned (enkeltvis eller samlet) for et formelt intervju.

Observer barnet. I de fleste tilfeller vil legen be om å observere barnet. Dette kan gjøres i et lekerom på legekontoret, i barnets hjem eller i skolen. Legen vil observere atferd og se etter tegn på ADD. I noen tilfeller, vil barnet ikke vet at de blir observert for å tillate legen å se dem i deres naturlige tilstand.

Gjennomføre tester for å bekrefte ADD. Hvis det, etter alle evalueringer, har legen fortsatt grunn til å tro at barnet har ADHD, kan flere psykologiske tester administreres. Disse testene hjelper måle barnets IQ, så vel som deres evne til å justere sosialt og følelsesmessig.

Tips og advarsler

  • Få så mange meninger som mulig. Snakk med lærere, trenere, søndagsskolelærere og eventuelle annen myndighet figur i ditt barns liv.
  • Ikke vær rask til å selv-diagnostisere et barn. Generelt, barn (spesielt små barn) er lett distrahert og har et høyt energinivå. Dette betyr ikke at de har ADD.

Vekttap og ADD narkotika

Attention Deficit Disorder (ADD) er en tilstand som påvirker en persons evne til å konsentrere seg. Medisiner fra sentralstimulerende familien er de mest foreskrevne ADD behandlinger. Disse hastighet stoffskifte og andre kroppsfunksjoner, noen ganger forårsaker vekttap som en bivirkning.

Sentralstimulerende medisiner

Sentralstimulerende midler bidra til å forbedre fokus og konsentrasjon hos personer med ADD. De virker ved å øke nivået av dopamin i hjernen, noe som kan føre til fysiske endringer som økt blodtrykk, pust og puls.

Amfetamin som Adderall (amfetamin og dextroamphetamine), Dexadrine (dextroamphetamine) og Desoxyn (metamfetamin) er blant de hyppigst foreskrevne ADD medisiner. Ritalin (metylfenidat) er en slektning av amfetamin, men er faktisk nærmere i struktur og effekter til kokain, ifølge University of Utah.

Vekttap

Alle sentralnervesystemet (CNS) sentralstimulerende midler er i stand til å forårsake vekttap. Ifølge eMedTV, vekttap er den vanligste bivirkningen av den populære ADD narkotika Adderall.

Av og til kan Adderall og andre sentralstimulerende midler foreskrevet off-label for vektkontroll. Disse medikamentene føre til vekttap ved å påskynde stoffskiftet samtidig undertrykke appetitt. Likevel, sentralstimulerende midler er ingen magisk kule. Vekt tapt mens du tar sentralstimulerende midler kan komme tilbake raskt ved å slutte medisinering. I tillegg kan det være vanedannende amfetamin og har potensial for misbruk; eller at de mister effekt over tid.

Side Effects

Mens vekttap er ønskelig, kan sentralstimulerende forårsake uønskede bivirkninger også. Ifølge RxList, sentralstimulerende midler øker risikoen for død av hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerte-relaterte forhold. Alle sentralstimulerende heve hjertefrekvensen og blodtrykket, noe som kan utløse disse dødelige hendelsene i disponerte individer.

Psykose er en velkjent effekt av amfetamin misbruk. The National Institutes of Health rapporterer at amfetamin-indusert psykose ligner paranoid schizofreni og kan vedvare etter at andre effekter har slitt av. Mindre alvorlige psykologiske effekter inkluderer angst, søvnløshet og irritabilitet. Sentralstimulerende midler har potensial for misbruk og avhengighet hos disponerte personer.

The Verdict

Mens ADD medisiner er noen ganger foreskrevet off-label som et vekttap hjelpemiddel, er de ikke ansett som en trygg og effektivt middel for vekttap for den generelle befolkningen. Risikoen for alvorlige bivirkninger og overgrep gjør sentralstimulerende midler som Adderall og Ritalin et dårlig valg for vekttap i fravær av ADD.

Hva er ADD?

ADD står for Attention Deficit Disorder, en hjerne tilstand som rammer millioner av voksne, ungdom og barn. Mens det er lett behandles, kan det føre til mye stress og forvirring for de udiagnostiserte personer som lider av det.

Funksjoner

Personer som lider av ADD vise symptomer som problemer med å betale oppmerksomhet eller konsentrere seg. De kan ha en vanskelig tid etter retninger, og kan bli lett lei eller frustrert med oppgaver. De kan vise impulsiv adferd, snakker ustanselig, og synes ikke å lytte. Ingen tilfeller av ADD er det samme, slik at hver enkelt vil vise ulike symptomer.

Identifikasjon

Diagnostisering en person med ADD er ikke en lett oppgave, og krever mange skritt for å utelukke andre tilstander. Fordi hver enkelt på et tidspunkt i livet sitt viser symptomer som ligner ADD, kriteriene for diagnosen må være veldig konkret for å hindre feildiagnostisering. Generelt bør symptomene være langvarig og tilsynelatende i minst seks måneder. Symptomdebut bør skje før fylte syv. Voksen symptomer bør være tilstede siden barndommen og påvirke daglige omgang og sosiale interaksjoner. For barn, må atferdsproblemer være mer alvorlig, hyppige og forstyrrende enn andre barn på samme alder. For enten aldersgruppe, skal symptomene ha negativ innvirkning på to områder av dagliglivet.

Effekter

En skikkelig diagnosen ADD er viktig å hjelpe den enkelte lykkes i livet. Uten riktig diagnose og behandling, kan den enkelte oppleve alvorlige konsekvenser som svikt i arbeid og skole, lav selvfølelse, atferdsproblemer, depresjon, mislykkede forhold og selv rusmisbruk. En riktig diagnose er avgjørende for trivsel og suksess for den enkelte.

Misforståelse

Inntil nylig, det medisinske miljøet mente at barn vokste ADD i ungdomsårene. Dette har siden blitt avkreftet. Selv om symptomene kan avta i ungdomsårene, mange symptomer fortsetter inn i voksenlivet, forstyrrer dagliglivet.

Betraktninger

Forskning har vist at ADD er en biologisk tilstand. Mens det er liten tvil om at arvelighet spiller en stor rolle i ADD, andre årsaker har aldri vært helt identifisert. Visse omstendigheter, for eksempel en vanskelig graviditet, kan prenatal eksponering for alkohol og tobakk, høye nivåer bly, for tidlig fødsel og en lav fødselshastighet bidrar til risikoen for ADD, men har ikke blitt definitivt verifisert som en årsak til sykdommen.

Forebygging / løsning

Siden ADD har en tendens til å være en biologisk uorden, er det vanskelig å forhindre. Men det finnes måter å behandle det. Legene tar en helhetlig tilnærming til behandling av ADD kjent som multimodal, der de bruker flere intervensjoner som jobber sammen som en del av en større helhetlig behandlingsplan. Behandling omfatter undervisning og opplæring av lærere, foreldre, kollegaer og venner av ADD pasienten om tilstanden og hvordan du best kan håndtere det. Atferdsstrategier brukes samt utdanningsprogrammer, psykologisk hjelp og medisiner om nødvendig. Den viktigste delen av behandlingen av ADD er å bruke konsistens og positiv forsterkning med den enkelte arbeider med det.

Potensial

Pasienter med ADD har så mye potensiale til å lykkes i livet som individer uten den. Når en riktig diagnose har blitt gjort og nødvendige skritt er tatt for å behandle tilstanden, er det ingen grense for hva en ADD pasienten er i stand til.

Kan Adult ADD føre til angst?

ADD og andre lidelser

ADD (Attention Deficit Disorder) er en lidelse som effekter både barn og voksne. Mange barn som er diagnostisert eller sliter med udiagnostisert oppmerksomhet underskudd lidelser kan fortsette å ha problemer senere i livet. ADD er ofte diagnostisert gjennom observasjon av atferd, for eksempel sterk uro, snakker utenom tur, og problemer med å vente eller å være lei. Voksne med ADD ofte at andre problemer vedvarer sammen med sykdommen, enten det er behandlet eller ikke.

Angst er en vanlig klage blant voksne med ADD, sammen med depresjon. Det er også viktig å merke seg at noen symptomer på ADD er svært lik angst og depresjon, slik som rastløshet, tretthet og irritasjon. Personer med ADD ofte vise disse symptomene uten å angi noen ekstra problemer.

ADD medisiner bivirkninger

Hvis vises angst symptomer plutselig eller bare av og til følt av en ADD lidende, er det viktig at behandling søkes av lege eller psykiater. Hvis følelser av angst eller depresjon som følger med en endring i medisinering, er det viktig å huske at mange ADD medisiner som Ritalin eller Concerta har bivirkninger som kan forårsake humør forvrengning som de slites av og videre overdrive følelser av angst. Plutselige symptomer på angst og depresjon uten endring av medisiner kunne indikere et problem.

Angst / depresjon medisiner

Wellbutrin er skrevet ut til noen personer med ADD for forvaltning av angst og følelsen av krasj gang ADD medisiner har mistet sin effekt. I tillegg til angst, ADD pasienter ofte viser tegn på depresjon, og Wellbutrin kan ha en viss effekt i lettelser depresjon symptomer.

Behavioral Therapy

Mange ADD lider finne betydelig komfort i kognitiv atferdsterapi, som det kan brukes i forbindelse med medisiner eller i mildere tilfeller, uten noen medisiner. Personer rapporterer at atferdsterapi kan hjelpe til med å endre og tilpasse deres livsstil for å bedre takle symptomene på ADD. Angst kan også bli behandlet sammen med ADD terapi, tillater endringer i tankemønstre og rutiner som tidligere brakt på angst og depresjon.

Pasientene er på reseptbelagte medisiner er oppfordret til å holde seg på medisiner før en lege indikerer at behandlingen bli rullet tilbake, som ferdigstillelse av kognitiv atferdsterapi ikke tillater alltid for bortfall av ADD, angst eller depresjon medisinering.

Søker hjelp

Folk som mistenker ADD og angst i seg selv eller et familiemedlem skal diskutere saken med sin lege for å planlegge testing og utforme en plan for behandling. Behandling av ADD kan minske intensiteten av angst eller depresjon, men separate planer kan gjøres for å imøtekomme disse lidelser, så vel.

Årsaker til humørsvingninger

Årsaker til humørsvingninger


Humørsvingninger kan være skummelt. Ett minutt du er fin, den neste, en fremmed for deg selv. I flere år har forskere dykket ned teorier om sinnet og hvordan den forholder seg til humørsvingninger. De fant mange årsaker.

Depresjon

En humøret svinger steiler hodet når depressive følelser er til stede. Symptomer på depresjon inkluderer stress, slapphet, tretthet, sorg, angst og søvnighet. Det er flere stadier av depresjon og det er viktig å vite scenen du opplever. Feeling "ned" eller "blå" i et minutt er en mindre scene av depresjon, som utløser humørsvingninger. Vanlige årsaker er fødsel, arbeid, hjem, forholdet og finansspørsmål.

Premenstruelt syndrom

PMS er den fryktede periode som hver kvinne må møte. En ungdom jente eller en kvinne opplever endringer i hormonene når menstruasjonssykluser er i ferd med å begynne. Hennes østrogen og progesteron nivået synker, og dette fører til humørsvingninger. Hun blir irritabel og noen ganger fiendtlig løpet av denne tiden.

Sleep Apnea

Søvnapné pluss de to nevnte årsakene er de mest populære årsakene til humørsvingninger i Amerika. De påvirker ca 10 millioner mennesker. Søvnapné forårsaker midlertidige avbrudd i søvnmønsteret. Årsakene inkluderer forkjølelse, bihulebetennelse, hals abnormitet, fedme og forstørret adenoids (lymfoid vev).

ADD

Attention Deficit Disorder (ADD) er en atferdsforstyrrelse primært sett på barn. Symptomer er uoppmerksomhet, hyperaktivitet og en ufokusert disposisjon. Barn opplever oppturer og nedturer i denne perioden, noe som fører til humørsvingninger. Ritalin brukes til å behandle barn med ADD. Men det har gytt noen uenighet. Leger oppfordres til å se utover barnas atferd for å se om det er underliggende problemene som forårsaker problemet før forskrivning stoffet.

Bipolar Disorders

Dette er en annen sak der feildiagnostisering er utbredt. Bipolar lidelse (manisk depresjon) inkluderer depressive symptomer som humørsvingninger. Det finnes ulike undertyper av bipolar lidelse: Bipolar 1 lidelse gir tilbakevendende episoder av mani. Bipolar 11 refererer til lidelse-mild depresjon, og rask sykling bipolar lidelse er når mer enn fire angrep per år oppstår. Leger oppfordres til å undersøke pasienten grundig før du gir klassifisering.

Graviditet

ADD, bipolare lidelser og svangerskap påvirker mer enn en million mennesker i Amerika. Graviditet er en berg-og dalbane opplevelse for foreldrene. Kvinner og menn gjennomgå symptomer på depresjon, nemlig humørsvingninger. De blir engstelige, gjentatte ganger lurer på om fødselen vil gå greit, og hvis pengene vil være et problem. I tillegg gjennomgår den gravide moren hormonelle forandringer, forårsaker en ugunstig virkning på hennes stemninger.

Alvorlighetsgrad

Noen humørsvingninger er harmløse og lidende part spretter tilbake raskt. Men noen spinne ut av kontroll og forvandle seg til alvorlige humørsvingninger hvor profesjonell behandling er nødvendig.