Digidexo.com

brenn følelse i lårmuskulatur

Mann Nyre infeksjon symptomer

Personer med en nyre infeksjon vil oppleve tegn på minst to symptomer. Noen er alvorlig og lett gjenkjennelige. Andre er ekstremt mild, men de bør ikke ignoreres.

Brennende vannlating

Det vanligste symptomet på en nyre infeksjon er en smertefull, typisk brenning, følelse mens du forsøker å urinere.

Magesmerter

Abdominal smerte kan ha mange causes.If det er til stede med minst én annen nyreinfeksjon symptomet, men kunne ha en nyreinfeksjon.

Tomme Urges

Den konsekvente trang til å urinere, men liten eller ingen urin kommer ut, er et tegn på en nyre infeksjon.

Kvalme og brekninger

Hvis kvalme og oppkast er til stede med minst ett annet nyre-infeksjon symptom, har du kanskje en nyre infeksjon.

Skyet Urin

Urin som er "skyet" eller "røykfylt" i utseende er et tegn på at en person kunne ha en nyre infeksjon.

Når å søke legehjelp

Kontakt lege umiddelbart dersom du mistenker at du har to eller flere symptomer på nyre infeksjon. Alvorlige nyreinfeksjoner kan være livstruende.

Cell Tech bivirkninger

Cell Tech bivirkninger


Cell Tech er en merkevare av bodybuilding kosttilskudd som selges i USA Det bør bare brukes av profesjonelle atheletes og alvorlige kroppsbyggere. Cell Tech er et resultat av mange års vitenskapelige eksperimenter og bygger opp muskelmasse og styrke på en svimlende høy hastighet. Cell Tech er hovedsakelig sammensatt av sukkere, aminosyrer og kreatin som er naturlig i kroppen. Som enhver mat supplement, er Cell Tech ikke helt fri for skadelige effekter.

Vanlige bivirkninger

Cell Tech ble spesielt formulert for kroppsbyggere som brenner hundrevis av kalorier om dagen gjennom en streng trening regime. Det er ikke for en amatør som funker innimellom. En undersøkelse av mennesker som tar høye doser av Cell Tech avslørt bevis for negative effekter fra produktet. En overdose kan forstyrre fordøyelsessystemet. Andre vanlige bivirkninger er hyperacidity, urolig mage og smerter i tarmen. I alvorlige tilfeller, folk får muskelkramper og diaré. Blodsukkeret er også økt.

Brenning Følelse av Cell Tech Powder

Cell Tech kommer i pulverisert form. Du bør spise det i en blanding med vann eller melk. Spise tørt pulver på en daglig basis utgjør vidtrekk helsefare, spesielt til din mage-systemet. Du kan få en stikkende smerte i halsen som pulveret passerer gjennom den. Det kan skade slimhinnen. Den brennende følelse i Cell Tech pulver er et resultat av den store mengden av aminosyrer. Andre effekter kan inkludere eksfoliativ dermatitt, bankende av hjertet og nervøsitet.

Uønsket vektøkning

Cell Tech er en konstruert muskel byggmester. Det øker muskelstørrelse ved å helle kreatin i muskelfibrene. Det bør ikke anses som et kosttilskudd erstatning fordi uforbrente kalorier som regel ende opp med å bli lagret som fett i kroppen.

Advarsler

Personer med forhåndseksisterende fordøyelsessykdommer som for eksempel tarmproblemer og diaré bør konsultere lege før du bruker Cell Tech kosttilskudd. Hvis du bruker Cell Tech, drikke mye vann etter å ha tatt doser. Produktet bør også holdes utilgjengelig for barn.

Oppløsning

Folk som strengt følger instruksjonene og anbefalte doser som leser på etiketten lider mindre av de skadelige bivirkninger av Cell Tech. Folk må ikke ta Cell Tech kosttilskudd mer enn to ganger om dagen. Dosering unødvendig øker risikoen for mer alvorlige bivirkninger.

Hva er fordelene med Topimax?

Topimax er en anti-konvulsiv medisiner tilgjengelig på resept. Merkenavnet for topiramat, beroliger Topimax unormalt eksiterbare nerveceller i hjernen. Topimax brukes til å behandle flere helsemessige forhold.

Problemet

Kommunikasjon mellom hjernenerveceller innebærer bevegelse av elektrisk ladede kjemiske partikler. Når for mange partikler frigjøres, kan dette føre til forstyrrelser i sentralnervesystemet.

Godkjente bruksområder

Topimax er først og fremst for å forebygge anfall hos pasienter 2 år og eldre, og for å redusere hyppigheten av migrene.

Off-label bruk

Topimax er noen ganger foreskrevet for bipolar lidelse, selv om denne bruken ikke er godkjent av US Food and Drug Administration. Det har vært effektiv med noen bipolare pasienter som ikke har respondert på andre stemningsstabiliserende, ifølge en gjennomgang av studier publisert i desember 2006 utgaven av "Nevropsykiatrisk sykdom og behandling."

Medhjelper terapi

Topimax er gunstig som et supplement terapi. Det kan være vellykket som en ekstra behandling når andre legemidler ikke fullt ut forebygge anfall, påpeker eMedTV ut. Topiramat har også vært effektiv som et supplement terapi for behandlingsresistent bipolar pasienter, ifølge en studie publisert i august 2002 utgaven av "Journal of Clinical Psychopharmacology."

Funksjoner

Topimax finnes i tabletter og kapsler, og kan tas med eller uten mat. Kapselen kan åpnes og stenket på en skje med myk mat.

Side Effects

Selv om topiramat har flere fordeler, stoffet også er forbundet med en rekke bivirkninger, i henhold til eMedTV. Disse inkluderer prikking og brenning følelser i huden, forvirring, koordinasjonsproblemer, svimmelhet, tretthet, utmattelse, nervøsitet, manglende appetitt, kvalme og vekttap.

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse


En vanlig forkjølelse kan være elendig, spesielt for et barn lider av en rennende nese, sår hals og hoste. Den beste behandling er hvile, men et varmt bad kan hjelpe suge bort smerter og plager i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Det er produkter du kan kjøpe i form av salter, geleer og oljer for å legge til badet som arbeider for å trøste barnet ditt. Du kan også lage din egen urte rettsmidler som er like effektive.

Over mot produkter

Det er flere badeprodukter som kan lindre barnets kaldt symptomer. Prøv Rocky Mountain Soap Selskapets Forkjølelse og influensa badesalt, en kombinasjon av essensielle oljer som letter stress som det fungerer å roe hoste og lindre lunger. Laget av en blanding av essensielle oljer inkludert eucalyptus og lavendel, dette badet suge letter symptomer som det trøster og beroliger. Kiss My Face har formulert en Forkjølelse og influensa badekar og dusj gel som bruker en blanding av eukalyptus, fennikel og horehound å sooth bort symptomer.

To andre Forkjølelse og influensa Bath soaks er Abra Terapeutisk, en botanisk blanding av eukalyptus, rosmarin og peppermynte for å redusere smerter i kroppen og frysninger og CO Bigelow, som bruker ekstrakter av willow bark, solhatt og ingefær. Bare legg den på barnets badevann.

Hjemmelaget

Legge urter til varmt bad vann utvikles naturlige, medisinske oljer for å behandle kaldt symptomer. Mens du legger en håndfull urt til barnets bad vil fungere, er det vanskelig å rydde opp og kan føre til rørleggerarbeid problemer. Ved først å lage en infusjon, ved hjelp av en pose pose eller enkle å bruke eteriske oljer vil fungere som en restorative uten alle problemer.

Infusjonen en urt er prosessen med å helle kokende vann over den og sette den til å steile. Velg urt du ønsker å sette mot. For en effektiv infusjon, vil du trenger 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt. Hakk urtene og legg i en bolle eller stort krus deretter helle en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i tre timer. Å behandle såre muskler og smerter prøve å lage en infusjon med Comfrey eller timian. For å bedre humøret eller lindre depresjoner bruk rosmarin, lavendel eller bergamot eller å kjempe søvnløshet bruk kamille, humle, lavendel, sitronmelisse, merian eller vendelrot. Brew en infusjon av noen av disse deretter legge til badet.

Urteposer eller urte bade poser er poser laget av cheesecloth, organza eller muslin fylt med urter og bundet på toppen. Kjøp stoff som vil holde urte saken, men la vannet strømme gjennom så bare sy sidene og bunnen forlater toppen åpen. Stuff posen med urter og sikker topp med en streng eller ledningen. Slip ledningen rundt kranen slik at vannet renner gjennom posen som badekaret fylles. Så la posen flyte i karet sammen med barnet ditt. For en følelse bedre bad pose, fyll med 1/4 kopp timian, salvie, lavendel, mynte, laurbærblad og rosmarin.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er skapt gjennom en destillasjon prosess og når du arbeider med disse oljene, aldri bruke mer enn 10 dråper olje per bad. Eteriske oljer er svært sterk og kan brenne huden ved kontakt. Fyll barnets kar med vann og tilsett noen dråper eterisk olje under rennende vann. Etter hvert som oljen beveger seg gjennom vannet, vil lukten stige. Lær barnet å slappe av og puste dypt. Denne metoden fungerer godt for å lette lunger. Prøv å legge til flere dråper eterisk olje av eukalyptus under rennende vann. Duften fra oljen vil stige i dampen for en beroligende innhaleres.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.

Hva er årsakene til hjerte brenne?

Når spiserøret blir brent av magesyre, får en person halsbrann. Spiserøret er maten rør som strekker seg mellom hals og mage. Halsbrann er en brennende følelse som forårsaker ubehag under brystbenet.

Mekanikk

Bunnen av spiserøret har en ring av muskler rundt det som kalles sphincter. Lukkemuskelen fungerer som en ventil. Når du svelger den åpner for å la maten pasning inn i magen. Den sphincter lukkes for å holde innholdet i magen. Halsbrann skjer når lukkemuskelen er svak eller for avslappet og la magesyre opp i spiserøret. Dette forårsaker smerte fordi det ikke er noen beskyttende foring i spiserøret.

Symptomer

Brennende smerte går fra halsen og ned til bunnen av brystbenet. En syre eller sur smak kan være tilstede på baksiden av munningen under et angrep av halsbrann. Raping og en oppblåst følelse kan være til stede også.

Graviditet

Graviditet forårsaker halsbrann. Den voksende fosteret presser opp på magen begrense plass at magen har å utvide mens du spiser. Dette kan tvinge magesyre og mat opp i spiserøret.

Resting

Liggende nede etter spising kan forårsake halsbrann. Tyngdekraften er en venn av fordøyelsessystemet ved å trekke i maten ned i bunnen av magen. Når du legger deg ned rett etter et måltid, kan syre sprute opp i spiserøret.

Diet

Visse matvarer kan utløse halsbrann. Unngå mat med høyt fett. Andre utløse matvarer inneholder sukker, sjokolade, peppermynte, løk, sitrus, tomat-baserte matvarer, krydret mat, koffein drikke og alkohol. Temperaturen kan også ha en innvirkning på spiserøret. Mat og drikke som er konsumert mens ekstremt varme vil brenne og skade spiserøret og gjør deg mer utsatt for halsbrann angrep.

Andre årsaker

Å være overvektig eller iført trange klær rundt magen legger press på magen. En hiatal brokk eller spise for mye også øker risikoen for å utvikle halsbrann. Medikamenter som aspirin og ibuprofen kan forårsake skade på magesekken og spiserøret dersom det tas over en lang tidsperiode. Røyking kan føre til halsbrann fordi nikotin irriterer lukkemuskelen.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En brennende følelse i magen kan indikere ulike fordøyelsesproblemer. Vanlige problemer knyttet til mage brenning er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt, gass og magesår. Reseptbelagte medisiner bidra til å forhindre og kurere brennende følelse i magen, men hvis smertene treffer om natten eller over helgen, må du vite hva hjem rettsmidler kan hjelpe, til du ser en lege.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En prøve og finne ut hvorfor du har den brennende følelsen. Tenk på maten du spiste i løpet av dagen, de væsker du drakk eller om du har gått glipp av noen måltider, som også kan føre til svie i magen.

Ta en sterk over-the-counter medisin for acid reflux. Tidligere medisinering prilosec var bare tilgjengelig på resept. Nå er Prilosec tilgjengelig til enhver stoff butikk eller butikk som selger medisiner. Denne medisinen bidrar til å redusere syre i magen, forhåpentligvis redusere brennende følelse.

Hjelp kur en brennende følelse forårsaket fra et sår ved å ta syrenøytraliserende pille og hviler. Folk pleide å drikke melk for en sår, men nyere forskning viser at melk øker mengden av mage-syrer utgitt. Hvis du ønsker å prøve melk for å kurere den brennende følelsen, drikke det i små mengder for de beste resultatene.

Burp flere ganger, hvis den brennende følelsen stammer fra en opphopning av gass i magen. Du kan fortelle om brenning er fra gass bygge opp, hvis raping lindrer smertene. For ytterligere lettelse, massere magen mellom navlen og brystbenet for å frigjøre gassen.

knaske på bland matvarer, som for eksempel ris eller kjeks, hvis den brennende følelsen er fordi du ikke har spist et stort måltid i mer enn 6 timer. Magen din jobber overtid for å fordøye mat som ikke er der, noe som kan føre til at brennende følelse. Bland matvarer hjelpe nøytralisere fordøyelsesenzymer syrer.

Lag en kopp varm timian te og drikke det på tom mage. Fyll en kopp med kokende vann og tilsett ca 1 ss. av tørket timian. Dekk til kopp og la det bratt i 10 minutter. Sil ut timian og drikke te.

Hint

 • Prøv å tygge noen granateplefrø når magen brenner. Tilsett litt sukker eller salt og pepper, fordi frøene smake litt bitter når tygget grundig.

Hvordan brenne Tummy Fat Fast

Hvordan brenne Tummy Fat Fast


Å miste vekt i mageområdet fordeler din generelle helse, og vil gi et løft til din selvfølelse. Selv om det er nesten umulig å gå ned i vekt på bare ett målområdet, når du begynner å miste vekt samlet, er magefett som regel brent av først. Det kan virke som en skremmende oppgave hvis du har mye vekt å tape, men med riktig kosthold og mosjon, kan det gjøres. På oppsiden, jo mer vekt du har å tape, jo raskere og enklere det kommer av.

Hvordan brenne Tummy Fat Fast

Opprett en øvelse rutine som du vil være i stand til å holde seg til. Utfør 60 minutter med moderat kardiovaskulær en dag --- som jogging, sykling eller svømming --- og 30 minutter med styrketrening tre ganger i uken. For din styrke øvelser, kan du bruke lys hånd vekter eller vekt maskiner på treningsstudioet.

Øk protein inntaket. Protein bidrar til å bygge muskler og fyller deg opp, noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil overspise. Tjuefem prosent av det daglige kaloriinntaket bør komme fra magre proteiner som kylling bryst, fisk og hvitt kjøtt kalkun.

Spis sunt fett. Fettstoffer som kommer fra nøtter, laks, avokado og olivenolje er umettet fett. Umettet fett er sunt for hjertet og gjør at du føler deg full. Sunt fett bør utgjøre 30 prosent av det daglige kaloriinntaket.

Tell kalorier. Spis som du normalt ville en dag, og skrive ned alt du spiser i et tidsskrift. Telle kalorier fra en normal dag med å spise. Bruk dette nummeret og lage en spise plan som involverer færre kalorier. Senke kaloriinntaket vil tvinge kroppen til å bruke lagret energi (magefett) når du trener.

Sett raffinerte karbohydrater som hvit ris og hvit pasta med fullkorn. Hele korn føle deg fyldigere lenger, og ikke pigg insulin nivåer veien raffinerte karbohydrater gjør. Se etter ordet "fullkorn" på pakkene av maten du kjøper.

Vær konsekvent med treningsprogram og spise sunt. Konsistens er nøkkelen til å oppnå resultater.

Hint

 • Crunches og sit-ups tone musklene i magen, men de trenger ikke brenne fett fra din midsection.

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?


Nighttime leg svie kan tyde på at du har en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Brennende smerter i lårene kalles meralgia paresthetica. Hvis beinet blir hoven eller traumatisert på en eller annen måte, press på nerver resulterer i smerter, blant annet en brennende følelse, samt forårsaker lammelser og andre typer dysfunksjoner i leggen.

Nerve Entrapment

Nettstedet til American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer at nervene transportinformasjon til hjernen, forteller hjernen for å aktivere din motoriske nerver. For at denne prosessen skal oppnås, nerver må passere under, over, gjennom og rundt dine bein, muskler og ledd. Hvis alt er godt innenfor systemet ditt, er det rom for disse nerveoverføringer til å passere lett. Men hvis beinet har påført skade, nervene kan ikke sende riktig, og det er når smerten oppstår.

Betraktninger

Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, er den laterale femoral kutan nerve komprimert eller presset. Den LFCN er den største sensoriske nerve i bena. Den brennende følelse kan utvide til yttersiden av kneet. Lysken kan også verke, og setet kan gjøre vondt. Vanligvis er den brennende følelse bare på en side av kroppen. Nerve entrapment, eller press, som er brukt direkte til en nerve eller til en spinal feste av at nerve kan føre til parestesier, eller brenning, krypende, prikking, pins og nåler sensasjon at noen individer erfaring om natten.

Identifikasjon

Parestesi vanligvis oppstår i ekstremiteter, og kan være en indikator for en alvorlig sykdom, tilstand eller lidelse, eller, på den annen side, en betingelse at den ikke er så alvorlige. Parestesier kan skyldes en infeksjon, hvis du opplever betennelse i ledd og muskler, eller som følge av traumer eller malignitet.

Potensial

Sammen med de brennende følelser, kommer nummenhet og prikking i det berørte området. Berøre området, selv lett, vil gjøre vondt. Faktisk kan en lett berøring vondt enda mer enn fast press blir brukt til det berørte området.

Andre årsaker

Nattlige legg svie kan være et resultat av tilstander så som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati og multippel sklerose.

Hvordan lage en Forkjølelse og influensa buljong

Vintervær kan bety ekkel forkjølelse og influensa, men denne kalde og influensa buljong oppskrift bør definitivt hjelpe neste gang du ikke føler deg bra. Det inkluderer hvitløk, purre, vårløk og løk, som alle er en del av vegetabilsk familien "Allium" og hver inneholder mange av de samme gode egenskaper for å bekjempe infeksjoner i kroppen.

Bruksanvisning

Mål 1 ss hver av purre, vårløk, ingefær og hakket hvitløk og hell dem i en gryte.

Chop en liten løk og legge den til i potten.

Legg en teskje av salvie og en liter vann til potten.

småkoke i 30 minutter. Husk å røre ingrediensene tidvis så de ikke brenner.

Tips og advarsler

 • Purre inneholder en god mengde oksalat, et naturlig forekommende stoff som finnes i planter, dyr og mennesker. For mye av det kan utkrystallisere i kroppen forårsaker helseproblemer, slik at de utsatt for nyre og galleblæren problemer bør unngå purre i store mengder.

Hva ville føre til en brennende følelse i ansiktet?

Når ansiktshuden brenner, kan det være smertefullt og kan påvirke hvor godt du kan fungere i løpet av dagen. For å lindre svie i ansiktet, er det viktig å først vite hva som kan være årsaken til brennende hud.

Kjemisk Burn

Etseskader kan skje i ansiktet når du overforbruk sterke hudpleieprodukter, som for eksempel kremer for å bekjempe rynker eller kviser-behandling produkter. Dette kan føre til at huden til å brenne og å føle stramt.

Sun Burn

Solen brenner er forårsaket av over-eksponering for sollys og ultrafiolett stråling. Dette kan gjøre ansiktet vises rødt og betent, og kan også føre til blemmer og hudskader.

Tørr hud

Tørr hud kan forårsake en brennende følelse på huden, fordi det fører til at huden til å sprekke og skrell. Dette cracking skaper små sprekker i ansiktet som føles som et brannsår på huden.

Eksem

Eksem er en kløende hud tilstand som kan føre til en følelse av brennende på huden. Dreven kløe i ansiktet på grunn av eksem kan føre til at huden til å splitte og slitasje, som fører til en brennende følelse.

Aggressiv Vasking

Over-vask av huden, eller vaske for aggressivt, kan strippe bort den naturlige oljer og skade overflaten lag av huden. Etter vasking, vil ansiktet føler fast og vil brenne.

Hva kan gjøres for Følelse av Burning Toes?

Selve følelsen av "brennende tær" eksisterer bare i det menneskelige nervesystemet. Flere forhold kan føre til at fotens perifere nerver til å sende "brennende" signaler til hjernen, inkludert tinea pedis (fotsopp), diabetisk nevropati, første-graders frostskader eller histaminer utgitt som svar på foten traumer. Når disse forholdene er ivaretatt, vil den brennende følelsen forsvinne.

Fotsopp

Fotsopp er en hudinfeksjon forårsaket av soppen tinea pedis. Å kurere infeksjonen, starte med å bruke over-the-counter soppdrepende spray som Tinactin, Lamisil, Micatin eller Lotrimin eller deres generiske kolleger. Hvis den brenn vedvarer, kan du besøke en podiatrist som kan foreskrive en kraftigere salve eller muntlig soppdrepende medisin.

Diabetes

Hvis du er overvektig eller har en familiehistorie med diabetes, kan brenn tær være et symptom på diabetisk nevropati, der høye nivåer av glukose i blodet skader det beskyttende belegg (myelin) på nervecellene. Den virkelige faren her er at hvis du ikke handle raskt, kan nervene som produserer den brennende følelse bli ødelagt. Fra ditt perspektiv, ville det føles som brenning bare gikk unna på egen hånd. I virkeligheten, derimot, er all følelse borte fra området, noe som gjør at du uvitende om sår, sår og andre skader som kan utvikle det.

Hvis diabetisk nevropati er den underliggende årsaken, kan legen starte deg på en diett og insulin regiment designet for å returnere blod-glukosenivået ned igjen til et trygt område. Skulle du likevel oppleve brenning fra skadet myelin, kan legen din også forskrive en av mange medisiner for håndtering av diabetes-relaterte smerter.

First-Degree Frostbite

Frostbite refererer til en skade forårsaket av frysing eller delvis frysing av kroppsvev. Også kjent som "frostnip," første-graders frostskader oppstår når det ytterste laget av huden, epidermis, blir frosset. Som svar på dette fryseskade, spesialiserte celler kalt "mastceller" frigjøre histamin-molekyler i det omkringliggende vev. I tillegg til å signalisere en immunrespons og utvide blodårene, histaminer forårsake en brennende følelse i de lokale nerver.

Med gradvis oppvarming, forbedrer blodsirkulasjonen i huden, spredendedesign histaminer og stanse videre produksjon av mastcellene.

Trauma / repetitve Injury

Klø-forårsaker histaminer er utgitt av mastceller som svar på vevsskade. Hvis du tilfeldigvis å kjøre konkurransedyktig, gå lange avstander eller rett og slett bruke sko som er for stramt, kan det konstante presset resultere i et nettverk av små skader på tvers av huden og / eller muskler, utløser en histamin reaksjon.

Som histamin forsvinner, bør den brennende avta. For vedvarende problemer, kan imidlertid en muntlig antihistamin pille hjelpe blokkere svie.

Hva som forårsaker en brennende følelse under huden på baksiden?

Andre Signs

Noen ganger vil du føle en smerte et sted og vite at det kom fra anstreng en muskel eller annen skade. Andre ganger du merker en smerte eller brennende følelse, og det ser ikke ut til å ha noen opprinnelse. Hvis smertene vedvarer, se etter andre ting som kan hjelpe i etterforskningen. Se etter blemmer, smerter i andre områder eller hva du gjorde rett før smertene begynte. Smerte er en måte kroppen advarer deg det er noe galt. Noen ganger er det ikke alvorlig, men andre ganger må du søke legehjelp.

Helvetesild

Se om du har noen blemmer i det området, eller om noen form kort tid etter at du begynner å føle smerte. Det første du alltid se etter hvis du har en brennende følelse under huden på ryggen er noen type hud tilstand som i begynnelsen av herpes zoster, som er helvetesild. Helvetesild starter med en prikking eller brennende under huden, men så utvikler seg til blemmer. Den varicella-virus forårsaker tilstanden. Det legger noen ganger i dvale i nervene i kroppen i mange år, og blir aktive når immunforsvaret er ikke sterk da. Det gjør skade når den nervene. Selv når blemmer helbrede, ofte etterlater det smerte.

Parestesier

Ta oppmerksom på om vilkåret begynte med nummenhet, prikking eller kløe. Mange ganger, det føles som små pin pricks men da endres til en brennende følelse. Tilstanden er parestesi, og det kan starte når det er press på nerve. Trykket er vanligvis i hender og føtter, men kan forekomme i ryggen. Hvis du beveger deg rundt i en annen posisjon, og det føles bedre, er det sannsynligvis forbigående parestesi forårsaket av press på nerve. Hvis du føler det, og ikke mengden av å bevege seg rundt endrer den følelsen, men det bare kommer og går av seg selv, kanskje du har kronisk parestesi fra noe mer alvorlig. Notalgia paraesthetica oppstår når du skade nerver nær overflaten langs skuldrene. Capsaicin krem ​​hjelper stoppe svie og smerter ved lammende nerve sendere.

Diabetes

En annen sykdom som fører til brenning på ryggen og andre områder er diabetes. Diabetes forårsaker skade på mange forskjellige områder, men en av dem er nervevev. Hvis du legger merke til en økning i tørst, hyppige turer på do, utslett eller infeksjoner andre steder, tåkesyn, en vektøkning eller tap, dårlig healing, tretthet eller utmattelse, kan de være relatert til tilstanden på ryggen. Oppsøk lege og fortelle legen alle symptomene.

Isjias

Legg merke til om den brennende strekker seg ned ryggen til bena. Det kan være isjias. Isjias kommer fra press på hovednerven nedover ryggen din. Avhengig av din medisinske filosofi og lege, kan du få en justering eller ta muskel relaxers å motvirke smerte.

Cerebrovaskulær sykdom eller perifer karsykdom

Se om det er noen andre symptom som en hengende ansikt, personlighetsforandring eller endring i din håndskrift. Disse kan bety en cerebrovaskulær ulykke hvor det var et fravær av blod til hjernen og det forårsaket vevsskade. Perifer karsykdom fører også til skader som kan føre til ryggen brenning.

Hvordan finne tannkrem som brenner seg ikke

Hvordan finne tannkrem som brenner seg ikke


Reklamefilm vise folk smiler når du pusser tennene og gange unna med en ren, minty frisk munn. Dessverre er det mange som ikke har den samme opplevelsen. Etter en smertefull anfall av børsting, de går unna med følsomme tenner eller sår munn som brenner. Hvis tannkrem gjør ork å rense tennene uutholdelig, kan du prøve disse tipsene for å finne tannkrem som ikke brenner.

Bruksanvisning

•  Se etter naturlige ingredienser. Disse naturlige ingrediensene er mindre sannsynlighet for å forårsake irritasjon i munnen, inkludert brenning. Mye mer mild enn kommersielle merkevarer, de rene like effektivt. Sjekk om tannkremen har American Dental Association (ADA) segl på den.

Kontroller at tannkremen har et alternativ til fluor, eller at en av de fire øverste ingrediensene er en som kjemper hulrom. En vanlig ingrediens er natrium monoflourophosphate.

Diskuter din generelle tannhelse med tannlegen din, og be henne om å se på eventuelle sår som kan bli opphisset ved å børste. Ofte tannleger kan avgjøre om tannkrem fører til at sår og kan foreslå å bytte til en mild formel som brenner seg ikke før sårene rydde opp. Da vil de se om sårene blusse opp når du kommer tilbake til normal type tannkrem.

Be din lege for å sjekke for allergier. Du kan være allergisk mot peppermynte eller andre oljer lagt til tannkrem. Legen din kan tenke ut en plan for å eksperimentere med ulike typer tannkrem for å se hvilken ingrediens som forårsaker den brennende følelse slik at du kan finne en bedre tannkrem som brenner ikke.

Prøv tannkrem laget for barn beriket med fluor, men uten minty oljer som mange voksne formler inneholder. Spesielt designet for å smake godt til barn, handler dette alternativet den brennende følelse for en søt effekt som ikke brenner.

Årsaker til vaginal brenning

Å ha en følelse av brennende smerter i skjeden kan føre til betydelig ubehag, spesielt under samleie. Hvis vaginal brenning er ledsaget av en unormal utflod, blødning annet enn når du har mensen, eller du merker sår i underlivet, kan det hende du trenger medisinsk evaluering. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til vaginal brenning omfatter seksuelt overførbare sykdommer og andre infeksjoner.

Hygiene Products

Hvis du bruker parfymerte feminine hygieneprodukter inkludert tamponger, pads eller vaginal spray; eller hvis du bruker Douches eller andre rensemidler, kan disse produktene irritere skjeden og forårsake en brennende følelse.

Gjær infeksjoner

Gjær infeksjoner, også kalt candidiasis eller moniliasis, skyldes en overvekst av sopp i skjeden og kan føre til vaginal brenning og intens kløe i underlivet.

Tørrhet

Å ha samleie uten tilstrekkelig smøring kan føre til følelser av vaginal brenning under eller etter å ha samleie.

Allergier

Hvis du har en lateksallergi, kan du oppleve en følelse av brenning i skjeden hvis partneren din brukte en latex kondom under sex.

Kjønnssykdommer

Seksuelt overførbare sykdommer (SOS) som genital herpes eller kjønnsvorter kan føre til at du har vaginal brenning og sårhet som følge av lesjoner forårsaket av disse sykdommene.

UTI

Hvis du har en urinveisinfeksjon (UVI), kan bakterier fra endetarmen eller urinveiene også vokse i skjeden din og føre til betennelse og en brennende følelse.

Hvordan behandle Flash Brenn til øynene

Flash brannskader i øyne er forårsaket av overeksponering for sterkt lys som sollys. Øynene oppleve en brennende følelse på grunn av betennelse i cornea.This skade er også kjent som "sveiser flash" fordi sveisere er stadig utsatt for sterke lysglimt og varme av sveisebrenneren, som produserer dette problemet. Flash brannskader i øynene er mulig å behandle.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart etter en flash brenne, lukk øynene. Dette gjør at øynene å hvile etter å ha fått skader. Lukke øynene holder også bakterier ut mens skjerming øynene fra ytterligere skade.

Vask hendene med såpe. Sørg for at hendene er fri for bakterier ved berøring av området rundt øynene.

Plasser is inne i en bolle. Helle kaldt vann i skålen. Senk antiseptisk gasbind pads i det kalde vannet. Klem overflødig vann ut av gasbind pads til de er fuktige. Plasser elektrodene på øynene dine, holder dem med svak men fast trykk. Hold pads på til de blir varme. Gjenta dette hvis smerter og betennelser ikke avta. Du kan også bruke teposer i stedet for gasbind pads, hvis du velger.

Brett to gasbind pads i kvadratiske former og legg dem over øynene dine. Plasser øye patcher eller en sovende maske over øynene dine mens de er dekket med gasbind pads. Dette vil holde putene på plass og beskytte øynene dine mens du sover.

Bruk anti-UV solbriller for å holde ut sterkt lys og blokkere skadelige solstråler. Sterkt lys og solstråler kan ytterligere skade øynene, langsom helbredelse, og skape mer smerte.

For å lindre hevelse og smerter i øynene, ta medisiner som inneholder anti-inflammatoriske egenskaper, for eksempel aspirin, Advil, Motrin, og Aleve. Disse medikamentene er tilgjengelig over disk.

Hvis betennelsen og smerten vedvarer, eller hvis du opplever uskarpt syn, må du kontakte lege umiddelbart. Disse symptomene kan indikere en alvorlig øyeskade som krever umiddelbar oppmerksomhet fra en utdannet lege. Legen kan gi deg øyedråper for å hindre eller avta infeksjoner og lindre øye muskelspenninger.

Hint

 • Alltid kontakt med lege for råd når du går på en diett av medisinering.

Hvordan forebygge forkjølelse Bruke Nasal Vanning

I en studie publisert i Archives of Otolarygology i 2008, fant forskerne at barn som utførte daglig saltvann nasal vanning (SNI) hadde signifikant færre symptomer på øvre luftveisinfeksjoner, som rennende nese, lunger, hoste og sår hals, enn barn som ikke gjorde det utføre vanning.

SNI er tenkt å muliggjøre neseslimhinnen til mer effektivt å fjerne bakterier som kan føre til vanlig forkjølelse og influensa ved å øke ciliær (de små hår som forer nese og sinus hulrom) virkning og redusere tilstedeværelsen av inflammatoriske midler. Daglig vanning kan bidra til å redusere øvre luftveisinfeksjoner.

Bruksanvisning

•  Legg en ts. av salt og en halv ts. natron til en halvliter lunkent vann i en halvliter container. Rør til det er oppløst.

Fyll vanning potten fra halvliter container.

Hvis du bruker en pære sprøyte, først presse pære, deretter senk tuppen inn i saltvannsoppløsning. La sprøyten for å fylle med løsningen.

Stå på en vask. Plasser hodet ditt ved å se direkte inn i vasken, deretter snu hodet 45 grader til ett nesebor er over den andre. Forsiktig inn tuten av vanning potten i øvre neseboret til det danner en behagelig forsegling.

Hvis du bruker en pære sprøyte, vippe hodet bakover og forsegle din hals med baksiden av tungen.

Mens du puster gjennom munnen, vippe vanning potten til løsningen kommer inn i øvre neseboret. La løsningen renne fra den nedre neseboret.

Hvis du bruker en pære sprøyte, forsiktig fylle begge neseborene med saltvannsoppløsning. Bøy hodet frem over vasken slik at løsningen renner fra neseborene.

Blås forsiktig inn i en vev etter at løsningen er tappet fra neseborene. Gjenta om nødvendig.

Hint

 • For å redusere muligheten for svie eller brenning, bruker bare lunken eller litt varmere vann. Ikke bruk varmt eller kaldt vann.
 • Løsningen kan lagres i opp til to dager. Vask vanning potten eller pære sprøyte daglig.
 • Gargling med løsningen kan bidra til å fjerne bakterier og slim fra halsen.
 • Neseskylling potter kan kjøpes fra apotek og naturlig matbutikker. Bulb sprøyter er tilgjengelig på de fleste apoteker og noen dagligvarebutikker.
 • Hvis svie eller brenning oppstår, redusere salt til en halv ts. per halvliter vann eller redusere hyppigheten av vanning til annenhver dag.
 • For å unngå infeksjon, ikke dele potten eller sprøyte med andre familiemedlemmer.
 • La løsningen å gå ut av neseborene naturlig, blåser forsiktig å hjelpe eliminering. Ikke blåse hardt eller blokkere det ene neseboret mens blåser fra den andre, da dette kan føre til at vann inn i øregangen eller forårsake blødninger.

Brenning av Feet forårsaket av Synthroid Informasjon

Brenning av Feet forårsaket av Synthroid Informasjon


Synthroid (Levothyroxine) er en syntetisk versjon av skjoldbruskkjertel hormon tyroksin, foreskrevet for å behandle tilstander i skjoldbruskkjertelen. Enkeltpersoner å ta Synthroid blir advart de kan forvente å ta dette medisiner for resten av livet. Synthroid har en rekke børsnoterte bivirkninger, hvorav mange anses alvorlig. Brenning, eller en følelse av varme, i føttene og / eller hendene, har blitt rapportert av en rekke pasienter som tar Synthroid.

Betydning

Den skjoldbrusk-kjertel, som ligger på forsiden av halsen, er en av de største endokrine kjertler i kroppen, noe som gjør hormoner som regulerer mange funksjoner i kroppen, inkludert hjertefrekvens, blodtrykk, kroppstemperatur og. Skjoldbrusk hormoner er nødvendig for optimal funksjon av alle kroppens celler. Feil på skjoldbruskkjertelen inkluderer hypertyreose, eller over-aktivitet i skjoldbruskkjertelen, og hypotyreose, eller underactive skjoldbruskkjertelen. Medisiner som Synthroid hjelp til å regulere skjoldbruskkjertelen produksjon av hormoner for sunn funksjon av alle kroppens systemer.

Funksjoner

Hos personer med hypotyreose, erstatter Synthroid eller hever nivået av tyroksin i kroppen til det normale. I tilfeller av hypertyreose, er Synthroid foreskrevet sammen med legemidler som Tapazole å håndtere symptomer på en skjoldbruskkjertelen overproducing thyreoideahormoner. Siden Synthroid er en syntetisk form av tyroksin, bør doseringen foreskrevet tilnærmet normal produksjon av dette hormonet. Blodprøver kan avgjøre om mengden av Synthroid må justeres.

Bivirkninger

Ifølge MedicineNetâ € ™ s oversikt over Synthroid og skjoldbrusk forhold som det er foreskrevet, bivirkninger av denne medisinen våren fra giftige nivåer av tyroksin og generelt etterligne symptomene på hypertyreose. Bivirkninger kan påvirke alle systemer i kroppen. Noen er livstruende, slik som pustevansker, hjertearytmi, og beslag. Mer vanlige symptomer er vekttap, nervøsitet, irritabilitet, gastrointestinale problemer, søvnløshet, sterk svetting, leddbetennelse, følsomhet for varme og følelser av varme i forskjellige deler av kroppen.

Tilkoblinger

Ifølge WrongDiagnosis.comâ € ™ s symptomlister, en rekke sykdommer og syndromer, inkludert skjoldbrusk forhold, kan være forbundet med opplevelser av brenning i føtter og ben. Selv om tilfeller av brennende føtter har blitt rapportert av Synthroid brukere på medisinske fora som AskAPatient og Medications.com, symptom på brennende føtter er ikke spesifikt oppført som en bivirkning av denne medisinen.

Oppløsning

Siden bivirkninger av Synthroid forholde seg til høye nivåer av tyroksin i kroppen og forårsake symptomer som ligner på de av hypertyreose, som for eksempel følelse av varme og endringer i svarene for varme og kalde, Ita € ™ s viktig kontakt med din lege om dosering . Hvis justering av Synthroid resept doesnâ € ™ t løse ubehag av brennende føtter, kan videre undersøkelser være nødvendig, siden svie, rødhet eller prikking i føttene kan også være et symptom på mange andre tilstander og sykdommer.

Castor Oil & Water soaks brukes til brenning Feet

Castor Oil & Water soaks brukes til brenning Feet


Enten føttene brenner på grunn av en soppinfeksjon eller fordi du har vært på føttene hele dagen, en suge av lakserolje og vann kan bidra til å lindre brenning og oppdatere dine føtter.

Castor Oil

Du kan bruke lakserolje, som er rik på vitamin E, topically til føttene for å bidra til å stoppe en følelse av brenning. Det er en ingrediens i anti-sopp medisiner som brukes for fotsopp, i henhold til "Ekstraordinære bruksområder for vanlige ting."

Sug

Castor olje kan være svært rotete å jobbe med. Varmer den i mikrobølgeovn eller på komfyrtopp, og deretter legge det til et varmt vannbad for å suge føttene kan unngå mye av rotet.

Betraktninger

Castor olje kan forårsake intestinal opprørt, inkludert alvorlig diaré, hvis det er inntatt i store mengder, så det er viktig å holde den ut av rekkevidde for barn, ifølge "The Way of ayurvediske urter."

Hva som forårsaker brennende følelse i fingertuppene?

Den nevropati av brennende følelse i fingertuppene kan oppstå fra en rekke ulike kilder. Mulige årsaker inkluderer, men er ikke begrenset til, følgende sykdommer: nerve entrapment, multippel sklerose, slag, migrene, Spinalstenose, diabetes, Raynauds syndrom, leddgikt og ulnar nerve dysfunksjon. Denne ubehagelige følelsen varierer i alvorlighetsgrad fra irriterende til ekstremt smertefullt, og mens noen individer bare oppleve forbigående episoder, andre er plaget med konstante symptomer. Vedvarende brenning av fingertuppene kan ha en negativ innvirkning på kvaliteten av en lidende liv, og vesentlig innskrenke normale aktiviteter. Fordi denne tilstanden kan være forårsaket av en rekke nevropatier, er det incumbent at de som lider av brennende følelse i deres fingertupp kontakt lege. En nevrolog kan diagnostisere den underliggende årsaken til dine brennende sifre og foreskrive en passende løpet av behandlingen.

Carpal Tunnel Syndrome: En vanlig årsak til fingertuppen Burning

En av de vanligste årsakene til denne tilstanden er Carpal Tunnel Syndrome, eller CTS. Carpal Tunnel Syndrome er forårsaket når median nerve, som leverer hånden, er komprimert. Tilstanden er ofte forårsaket av repeterende håndleddet bevegelser og er hyppig observert i typists, kasser og utøvere av idretter som involverer repeterende bruk av hånden eller håndleddet, for eksempel tennisspillere. En av de første tingene som en lege vil se etter når du prøver å diagnostisere CTS er en mangel på nummenhet i lillefingeren. Dette er fordi median nerve ikke leverer denne vedheng. En nervelednings studie kan også bli utført. Dette vil belyse hvorvidt impulser som reiser langs median har gått for sakte - en sikker indikasjon på CTS. En tredje test, en electromyogram, blir ofte utført for å utelukke andre causes.This prosedyre kontroller for å sikre at muskelen får den skikkelig blodtilførsel - et symptom på en rekke andre forhold, men ikke fra Carpal Tunnel Syndrome. Den enkleste måten for leverandøren din for å diagnostisere CTS er ved å legge trykk på wrists.This diagnostiske prosedyren vil gi umiddelbare symptomer hos et flertall av personer som lider av Carpal Tunnel Syndrome. Behandlinger av CTS er uttrykke med tilstandens alvorlighetsgrad. Alvorlige tilfeller kan kreve kirurgi for å avlaste presset på median nerve, noe som vil eliminere symptomer i de fleste tilfeller. Mildere tilfeller blir ofte behandlet med håndleddet splinter, som lindre symptomene ved å begrense leddet mobilitet. Et annet alternativ, men en som er ofte ikke gjennomførbart, er å eliminere den aktiviteten som er årsaken til problemet. De fleste er enten uvillig eller ute av stand til å miste jobben sin for å kvitte seg med CTS, og mange andre vise en tilsvarende mangel på entusiasme når det er foreslått at de gir opp sin favorittidrett.

Raynauds syndrom Kan være årsaken til Fiery Fingertips

En annen viktig årsak til brennende fingertuppene er Reynaud syndrom. Denne tilstanden er forårsaket når blodårene som forsyner hender og / eller føtter smal. I personer med Reynaud, er episoder av brennende fingertuppene forverret ved eksponering for kulde. Fingers bli ekstremt blek før utvikle en blå tinge.There er to typer Reynaud: primær og sekundær. Primær Reynaud er ikke forbundet med noen annen sykdom, mens revmatiske sykdommer som revmatoid artritt, Sklerodermi og Lupus er ofte katalysatorer for utvikling av sekundær Reynaud. Det finnes en rekke tester som anvendes for å diagnostisere Reynauds. Disse inkluderer: Nailfold Capillaroscopy - studiet av kapillærer under et mikroskop, antinukleære antistoff test (ANA), som avgjør om kroppen produserer antistoffer assosiert med bindevevs eller autoimmune lidelser, og senkning, en diagnostisk test for betennelse. Symptomer på Reynaud kan reduseres ved å holde hendene hjertelig dekket i kaldt vær eller ved håndtering av kalde elementer, for eksempel frossen mat. Alvorlige tilfeller av Reynaud blir vanligvis behandlet med medisin som utvider de berørte blodkar. Personer med Reynaud bør ikke røyke, siden røyking ytterligere begrenser blodstrømmen. I tillegg kan visse medisiner forverre symptomene på Reynauds. Din helsepersonell vil råde deg hvilke medisiner for å unngå.

Spinalstenose og Burning Hånd syndrom

Spinalstenose er den medisinske termen for en innsnevring av spinalkanalen, og er ofte funnet i personer over 50. Innsnevring av spinalkanalen komprimerer ryggmargen, som kan føre til hånd nevropati. Personer med diagnosen Spinalstenose har rapportert svie i sine hender og fingertupper. Spinalstenose er diagnostisert med røntgen, MRI eller CAT skanner. Behandling for denne patologi omfatter fysioterapi og smerte medication.These tiltaket kan ofte lindre den enkeltes hånd nevropati.

Betydningen av angst rolle i å brenne fingertuppene

Angst kan være den skyldige bak brenner fingertuppene. Ifølge Roger Gould, medlem av UCLA Department of Psychiatry, kan moderat til alvorlig angst føre en person til å oppleve en rekke fysiske symptomer. For personer som har symptomer trosse alle medisinske forklaringer, legen anbefaler en kort behandling med anti-angst narkotika Klonopin. Hvis en persons symptomer minske eller forsvinne mens du tar Klonopin, angst er den mest sannsynlige årsaken til ubehag. Personer som får denne diagnosen kan bli rådet til å fortsette å ta anti-angst medisiner for å holde sine symptomer i sjakk. Bio-feedback er også ofte anbefalt som en metode for å kontrollere angst, og for noen, kan en grundig vurdering av deres livsstil være i bruk i pinpointing opprinnelsen av deres nervøsitet.

Får du nok B-12?

Vitamin B-12 mangel, som er referert til som pernisiøs anemi, kan forårsake nummenhet, prikking eller brennende følelse i fingertuppene. Vegetarianere er spesielt utsatt for denne mangelen, siden B-12 er sjelden funnet i grønnsaker. Behandling for pernisiøs anemi inkluderer folsyre og vitamin B-12 tilskudd. Endringer i kostholdet kan være nyttig for kjøttetere, siden kjøttet er rik på B-12. Det anbefales sterkt at veganere supplere kostholdet med daglige doser av B-12.

Spekulasjon kan være farlig

Ikke spekulere om årsaken til dine brenner fingertuppene. Self-diagnose er idiot hardfør og farlig. Som med mange lidelser, kan brenner fingertuppene være forårsaket av en myriade av sykdommer, alt fra enkle til alvorlige. Ta kontakt med din helse utøveren for en riktig diagnose av dine brenner fingertuppene.