Digidexo.com

hvit saus lite fett og kalorier

Hvordan gjøre det beste lyset Alfredo saus lite fett

Hvordan gjøre det beste lyset Alfredo saus lite fett


En lettere versjon av en svært populær saus. Best servert på fersk pasta. Teksturen av sausen endres dramatisk som den kjøler; så tjene og nyte umiddelbart etter at.

Hvordan gjøre det beste lyset Alfredo saus lite fett

•  Ta med 4 liter vann til å koke i en stor pott for matlaging pasta.

I skillet, la det småkoke i 1/2 kopp halv og halv og muskat over middels varme. Visp maisenna med de resterende 1/4 kopp half-and-half. Visp maisenna blandingen i ulmende blanding. Fortsett å syde til den tykner litt; ca 1 minutt. Dekk til og holde varmen av varmen.

•  Når vannet til matlaging pasta koker, rør inn salt og tilsett pasta. Cook, stirring ofte til pastaen er nesten mør, men fortsatt litt fast. Forbeholder 1/2 kopp av kokevannet, og deretter tømme pasta og returnere det til potten. Dekk til og sett til side.

Sett half-and-half blandingen til middels lav varme og visp i den reserverte pasta kokevannet. Sakte visp inn parmesanost.

Plasser kokt pasta på et stort serveringsfat. Tilsett saus og kaste til frakk. Dryss med hakket basilikum eller persille. Serve og nyt!

Hint

  • 4 porsjon - Hver servering / 300 kalorier; 11g fett; 6g lø Fett; 70mg Kolesterol; 36g karbohydrater, 15g Protein; 2g Fiber; 580mg Natrium

Mat som er lav i fett og kalorier

Leger vanligvis foreslå en lav-fett, lav-kalori diett for folk som prøver å gå ned i vekt eller har andre helseproblemer. Mange mat valg, spesielt fastfood, er lastet med fett og kalorier. Men du trenger ikke å spise bare salater og riskaker for å oppnå nedskjæringer i dårlig ernæring.

Frukt

Epler, bær, vannmelon og honningmelon er bare noen av lav-fett, lav-kalori frukt tilgjengelig. Velg de som er mer vann-basert. Et stort banan har omtrent 115 kalorier, som er ganske høy for en frukt. Avokado har 35 g fett.

Grønnsaker

Salat, tomater, agurk og gulrøtter er gode valg for lavere fett og lavere kalori dietter. Men mange mennesker liker å spise visse grønnsaker med fete dressinger og dips.

Magert kjøtt

Skinke, kalkun og kylling er gode magert kjøttpålegg med lite fett. Imidlertid, mange har også høyt saltinnhold, spesielt skinke.

Pasta

Pasta er lav i fett og kalorier, men du må være forsiktig med hva du putter på den. Unngå kremete sauser som alfredo saus. Stick med lysere seg som en marinara saus. Også prøve å ikke toppen din pasta med mye ost, særlig parmesan ost.

100-kalori snacks

Mange snack selskaper er å sette ut ulike produkter som potetgull, kjeks og andre godbiter som legger opp til kun 100 kalorier per porsjon. Vær forsiktig med visse elementer, fordi de kan være lav i kalorier, men har ganske mye fett.

Dairy

Meieriprodukter er vanligvis tenkt som å ha mye fett, men det er valg som er ganske lav. Visse ost er delvis skummet melk, slik som mozzarella. Yoghurt er også normalt lav i kalorier og fett. Selv rømme kan være lav eller ikke-fett.

10 matvarer som passer både Low Carb og lite fett dietter

10 matvarer som passer både Low Carb og lite fett dietter


En lav carb og fettfattig kosthold kan hjelpe deg å nå dine vekttap mål ved å holde deg fyldigere lenger, og undertrykke appetitten. En fersk studie av Rhode Island Department of Health hevder at en lav fett, lav carb diett resulterer i en reduksjon av glykogenlagrene, noe som resulterer i at ketogen tilstand som undertrykker appetitten. Mens du følger denne dietten, anbefales det å spise lite fett, lav carb matvarer som har høy avkastning gjennom vitaminer, mineraler og fiber.

Cheese

Fettfattig ost er en favoritt blant lav fett, lav carb dieters, som det er svært tilfredsstillende og kan legges til måltider for å gi den ekstra protein. Se etter lav fett cottage cheese å spise med frukt, eller lav fett mozzarella å legge til pizza og flate brød smørbrød.

Beinfri, skinn kyllingbryst

Beinfri, er skinn kylling bryst en favoritt av dieters fordi det kan være forberedt på så mange forskjellige måter. Stek eller broil den med urter og krydder, eller server med salsa for en tilfredsstillende og sunt måltid som vil gi deg et løft i protein.

Bær

Hvis du leter etter en tilfredsstillende snack, sjekk ut den produserer delen av dagligvarebutikk. Du vil finne bær som er fulle av fiber, vitaminer og antioksidanter for å hjelpe til bedre helse. Nyt en skål full av blandede bær med cottage cheese eller en porsjon fettfri pisket topping.

Salat

Selv om du kanskje ikke være entusiastisk om alle mulighetene for salat, bør du vite at grønne blader er stappfulle av vitaminer og mineraler, og er den perfekte sidekick til din hovedrett. Faktisk kan spise en salat før måltidet begrense mengden kalorier du forbruker, skru opp volumet på lav carb, lav fett diett.

Laks

Laks, foruten å være lite fett og lav carb, er lastet med sunt fett og omega-tre fettsyrer, som har vist seg å hjelpe til med å fremme god hjertehelse og staving av hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Laks er en superfood og kan broiled å beholde smaken uten å legge ekstra fett.

Tomater

Foruten å være en superstjerne i kjøleskapet i salsa, tomatsaus og selv ketchup, tomater er en lav carb, lav fett mat som gir kroppen din lykopen, et karotenoid som kan redusere sjansene for å utvikle kreft. Bruk den til smaken andre måltider, eller hul en ut for å nyte med litt cottage cheese.

Beans

Sunn kidneybønner, marineblå bønner og svarte bønner inneholder fiber som er viktig for å hjelpe deg å føle deg mett lenge etter at du spiser. Du vil også finne at de er fulle av proteiner og egner seg godt til lav fett, lav carb supper og stuinger.

Asparges

Asparges er en perfekt siderett for en lav carb, lav fett måltid. Det smaker deilig når dampet med litt salt og pepper, og gir kroppen viktige vitaminer, som A, C og E, som hjelpemiddel i hjertet helse og immunsystemet ditt.

Tofu

Du kan vende nesen opp på tofu, men det er en lav carb, lav fett kraftpakke, fullpakket med protein. Hvis du kan mage den i en stor mengde, smuldre litt opp for å legge til chili, eller skåret i terninger for å legge til stek. Det soaks opp smakstilsetning av hva du lager mat, og legger nødvendig bulk og næringsstoffer til et måltid.

Vin

Avslutt low carb, lav fett måltid av med et glass vin. Ikke bare studier tyder på at det er helsemessige fordeler ved å drikke et glass rødvin per dag, men det er en lav carb alternativ til andre alkoholholdige drikker som øl eller cocktails.

Foods høy i kalorier og lite fett

Kroppene våre er avhengige av fett for å opprettholde liv; faktisk er det så viktig for vår overlevelse at kroppen vår vil velge å miste muskler ved å forbruke den for energi før du får for lavt på fett. Fett smører, isolerer og beskytter oss, men av-og-store vi som befolkning forbruker altfor mye av det; ennå, trenger vi ikke må. Det virker som en byrde og bare en hel masse mindre gøy å komme med på en lav-fett diett, men det er virkelig ikke. Ved å forstå hvilke matvarer inneholder mest fett og gjør små justeringer, er det lett å spise stor uten å bli stort.

Fylle Plate

Begrensende proporsjoner er en enkel måte å redusere fettinntaket. Vi er vant til å tenke at hovedretten av hovedretten er kjøtt. Ok dette ikke kommer til å endre! I stedet kutte ned på den delen av kjøtt og velge kutt og typer klokt.
Kjøtt bør passe i håndflaten din, fordi det er alt som er nødvendig for å få tilstrekkelig protein. Spise kjøtt sist, slik at mindre del synes ikke så liten.
Hold deg til svært magert porsjoner av rødt kjøtt, ettersom det inneholder mye fett: En mager fire-unse mørbrad biff har 9 gram fett og en kvart kilo mager kjøttdeig sport mer enn 18 gram.
Velg kylling, kalkun og fisk når det er mulig. En bakt skinn kylling bryst har 6 gram fett med 284 kalorier.
Bake eller broil kjøtt; de ikke trenger den ekstra fett som steking gir.

Laste Karbohydrater

Karbohydrat matvarer er lav i fett og høy i kalorier: Det er tillegg av smør og oljer som gjør dem mye fett. Pasta (to oz tørr) har 212 kalorier og en minuscule 1 gram fett. Den mektige bakt potet har 220 kalorier og bare 0,1 gram fett.

Monster Kalorier / Low til No-Fat

Frukt er farten til snack eller siderett, sunt, fullpakket med vitaminer og, når du tenker på det, de er virkelig bra!
En middels banan har 105 kalorier med bare 0,6 gram fett.
Plukke på en kopp tørket kirsebær i løpet av dagen og ender opp med null fett og en heidundrende 560 kalorier.

Bruk Care i Dairy Aisle

Spise yoghurt i stedet for iskrem. Selv om det ikke er det samme, men det gjør omtrentlig som det er frosne varianter som er ganske nær til iskrem.
Ost er ute med unntak av hytte (fettfri varianter har ingen fett og 70 kalorier per halv kopp) og fettfri kremost (27 kalorier og ikke fett for en unse).
Kjøpe skummet melk med 86 kalorier per kopp og 0,4 gram fett.
Hold eggene men begrense eller eliminere eggeplommene som de hvite er nesten ren protein.

Det lille ekstra

Fett ofte snike inn i våre dietter under matlaging og når du legger til pålegg og sauser.
Krydre med tørkede urter hvis mulig, eller hvis ikke, bruker oliven eller raps olje som har sunne omega 3 fettsyrer med 40 kalorier og 5 gram fett per ss.
Velg fettfri majones eller ketchup eller sennep, som de alle inneholder 0,1 gram fett (per ss).

Hvordan regne ut en prosent av karbohydrater, proteiner og fett fra Kalorier

Det er mange forskjellige diett planer tilgjengelig i dag. Mange av dem er basert på å spise visse prosenter av karbohydrater, protein og fett. Det er lett å beregne disse verdiene for deg selv ved hjelp av en enkel formel. Du kan beregne prosentandelen for en bestemt mat, for et helt måltid, eller for hele kaloriinntaket for dagen. Jo mer du øver aktivt vurdere maten du spiser, jo lettere er det å kontrollere kostholdet ditt i fremtiden.

Hvordan regne ut en prosent av karbohydrater, proteiner og fett fra Kalorier

•  Skriv ned de totale gram protein, karbohydrater og fett for maten du spiser, eller holde oversikt over de beløp for hele dagen.

Multipliser protein gram med 4. dele resultatet med det totale antall kalorier i maten. Dette er den prosent av proteinet i maten.

Multipliser karbohydrat gram med 4. Divide dette resultatet med det totale antall kalorier for å få prosent av karbohydrater i maten.

Multipliser gram fett med 9 og dele resultatet med den totale kalorier for å få prosent av fett.

Legg alle tre resultater. Summen skal være lik 100%. Hvis den ikke gjør det, beregne tall og kontroller at du har skrevet ned alle de riktige verdiene.

Hint

  • Du må ha de totale gram i minst to av næringsstoffer for å beregne prosenter. Dette bør være på mat-pakken.

Fiberrik mat med lite fett

Fiberrik mat med lite fett


Fiber inneholder ingen vitaminer eller mineraler, men likevel er det svært viktig for god helse. Og selv om fett har en negativ assosiasjon, er litt fett er nødvendig for god helse. Den gjennomsnittlige amerikanske kosthold gir bare 15 g fiber per dag og 40 prosent fett.

Typer

Det er to typer av fiber: oppløselige og uoppløselige. Uløselig finnes i grove kornprodukter, rug, hvete kli og frukt / grønnsaker skreller. Løselig er funnet i belgfrukter (bønner og erter), frukt, grønnsaker, havre og havrekli.

Betraktninger

Omega-3 fettsyrer i fisk og umettet fett er å foretrekke. Rødt kjøtt, egg, fjærkre og meieriprodukter inneholder ikke fiber og er høy i usunt mettet fett.

Funksjon

Uløselig fiber bidrar til å fjerne avfall fra tarmene. Løselig fiber er rapportert å bidra til lavere kolesterol, og hindrer forstoppelse og divertikulitt. Fat hjelper kroppen absorbere vitaminer, bistår i å regulere kroppstemperaturen, og er nødvendig for funksjonering av sentralnervesystemet.

Løsning

Foods høyest i fiber og lavest i fett inkluderer tørkede bønner, artisjokker, 100 prosent kli frokostblandinger, belgfrukter, tørkede erter, tørket frukt og bær. Andre gode valg er yams, bakt potet (med skall), brun ris, epler, rugbrød, hel-korn brød og pasta og spinat eller grønne grønnsaker.

Expert Insight

Eksperter anbefaler at fett utgjør 20 prosent til 30 prosent av kostholdet ditt. Voksne bør spise 25-35 g fiber om dagen.

Ernæringsmessige fakta av Classico Spaghetti Sauser

Ernæringsmessige fakta av Classico Spaghetti Sauser


Classico butikk-kjøpte spaghetti saus er en flott ting å holde i pantry å ha på hånden når du trenger et raskt måltid. Hvis du er slanking eller bare helsebevisste, tomat-baserte varianter er lite fett og kalorier og full av antioksidanter. Vær oppmerksom på at Classico Alfredo og ost sauser har nesten dobbelt så mange kalorier per porsjon som tomat-baserte varianter, sammen med mye mer fett. Tjene noen av disse sauser over pasta, og du kan ha et måltid på bordet i løpet av minutter.

Tomato Basil

Dette er en tradisjonell Marinara saus krydret med basilikum. Hver halv kopp servering har 70 kalorier, 13 gram karbohydrater, 1 gram fett og 2 gram protein.

Alfredo saus

Denne hvite sausen er laget med parmesan, smør og fløte. Hver halv kopp servering inneholder 120 kalorier, 11 gram fett, 3 gram karbohydrater, 2 gram protein og 0 gram fiber.

Italiensk pølse med løk saus

Legge italiensk pølse til de rød saus ups kalori teller, men ikke med mye. Hver halv kopp servering inneholder 90 kalorier, 2 gram fett, 13 gram karbohydrater, 5 gram protein og 2 gram fiber.

Organisk Spinat og sopp Marinara

Bruken av organiske bestanddeler kan være en god selger for dette marinara saus, men næringsinnholdet forblir nesten det samme. Hver halv kopp servering inneholder 60 kalorier, 1 gram fett, 10 gram karbohydrater, 2 gram protein og 2 gram fiber.

Hvordan å miste fett fra hoftene mine

Hvordan å miste fett fra hoftene mine


Hver av oss har en unik genetisk sminke; Vi er forskjellige, og, som et resultat, lagrer ikke alle fett på de samme stedene. For mange kvinner (og noen menn), hoftene er et stort problemområde - dumpingplass for den sta, uønsket, overflødig fett. Dessverre er det ikke mulig å "spot redusere" - et begrep som brukes for å beskrive prosessen med å fjerne fett fra ett problemområde. Å miste fett fra rundt hoftene, må du vedta en strategi for å redusere de samlede kroppen-fett prosentpoeng.

Hvordan å miste fett fra hoftene mine

Diet

•  Spis fem på syv små måltider per dag, og drikk rikelig med vann for å gi stoffskiftet en sunn boost og sikre at kroppen er tilstrekkelig drevet.

Unngå enkle sukker og bearbeidet mat. Matvarer som pakket ferdigretter, godterier, kjeks, kaker, syltetøy, sukker og sauser vil dramatisk øke blodsukkernivået - sparking en stor insulin utgivelse som vil i sin tur føre til topper og bunner i energinivået og svinger sult. I stedet får energi fra komplekse karbohydrater som hele korn, havre og brun ris.

Spis høy kvalitet proteiner. Eggehviter, fisk, kylling og magert rødt kjøtt er alle lite fett og kalorier samtidig som det gir en utmerket kilde til protein med full profil av aminosyrer (byggesteinene i alle proteiner). Av denne grunn, er de kjent som "komplette proteiner", og vil bygge og reparere muskel-og bindevev i tillegg til økt metabolisme.

Konsumere rikelig med frukt og grønnsaker. Disse gir et stort utvalg av ernæringsmessige godhet mens resterende lav i kalorier og fett. I tillegg, frukt og grønnsaker har en sunn dose av kostfiber - viktig for å regulere insulinrespons og fremme sunn fordøyelsesfunksjon.

Konsumere 02:58 porsjoner fet fisk per uke. Fet fisk som makrell, laks, sardiner og ørret er en stor kilde til essensielle fettsyrer; også kjent som "gode fettstoffer." Disse gode fettstoffer hjelpe behandle fett lagret i kroppen din til en form som er lettere å bryte ned og skylle ut. Nøtter og frø er også en god kilde til essensielle fettsyrer, men sørg for å begrense din del størrelser som de er også høy i kalorier og fett.

Kardiovaskulær trening

Utfør regelmessig kardiovaskulær trening som jogging, sykling eller svømming. The US Department of Health anbefaler foretaket minst 30 minutter av "langvarig fysisk aktivitet" (svette inducing) minst tre ganger per uke.

tog med et hoppetau i 10 til 15 minutter hver dag. Hoppetau er et eksempel på kardiovaskulær trening som fokuserer spesielt på musklene rundt hofter, lår og nederst.

Bli med et rekreasjons idrettslag. Lagidretter som basketball, volleyball og fotball gir en utmerket utløp for å brenne kalorier, og den sosiale og morsomt element av spillene vil bidra til å holde deg motivert.

Øvelser for lår, hofter og rumpe

9. Gjennomføre motstand øvelser som er rettet mot dine hofter, lår og rumpe. Dette vil stramme og forme ditt problemområde.

Utfør knebøy. Stå med føttene vendt forover, bredde skulder fra hverandre. Bøy i knær og lavere i sittende stilling, holde vekten over hælene. Når beina er i rett vinkel, skyv tilbake opp i startposisjon. Hvis du føler deg ubalansert, prøv å holde en manual med begge hendene foran deg som en motvekt, og legger til denne vekten som du avanserer.

Utfør bortfører presser. Ligg flatt på ryggen og legg en motstand band mellom anklene. Arbeid mot motstanden bandet, åpne bena så langt du klarer før sakte tilbake til startposisjonen.

Utfør adductor klemmer. Knel på gulvet med en øvelse ball mellom bena. Klem ballen tett mellom lårene i tre sekunder og slipp.

Foods lavt i kalorier og høy i Energy

Foods lavt i kalorier og høy i Energy


Disse dager folk beveger seg i overdrive på livets vei og viktige aktiviteter, som å spise, kan ta en baksetet. Enkeltpersoner kan raskt fylle bensin kroppen sin samtidig som intelligente matvalg. Disse valgene kan være lav i kalorier, høy i energi og raske å spise, uten å måtte ty til ferdigmat.

Proteiner som energi boosters

Det er enkel lav kalori, høye energivalg. De beste matvarer er høy i protein, men lite fett og kalorier. Proteiner bidra til å opprettholde blodsukkeret og opprettholde konsekvente energinivå.

Hurtig Low-Calorie High Energy alternativer: Frukt

Folk on-the-go kan velge kalorifattig høy energi mat lett. Frukt og grønnsaker er lav-kalori, fett-fri energi boosters. Epler, bananer, pærer, kiwi, druer, baby gulrøtter og brokkolibuketter er alle pakket med vitaminer og vann for ren energi. For en ekstra vri, bland frukt i fettfattig yoghurt eller dip grønnsaker i lav-fett ranch dressing.

En boks med rosiner går langt

Rosiner er en annen intelligent - en liten boks kan lett bli gjennomført sammen for en rask matbit. Kalori teller er bare 130 og rosiner inneholder ikke fett og ett gram protein per servering. Rosiner skal spises i moderate på grunn av sukkerinnholdet.

Ta en kopp yoghurt On The Run

Lav-fett vanlig yoghurt er en smart alternativ. En kopp er fullpakket med 12,9 gram protein, 25 prosent av en persons anbefalt daglig inntak. Det gir nesten halvparten av en persons daglige kalsium krav og inneholder aktive yoghurt kulturer for optimal fordøyelseskanal helse.

Cheese Vennligst

I moderate mengder, vil lav-fett og lav-kalori cheddar, geit og hytte oster tilfredsstille sultfølelse og daglige proteinbehovet, og gir en energi boost. Oster skal spises sparsomt på grunn av deres saltinnhold.

Best lav-fett diett

Best lav-fett diett


De beste dietter forstå at for å gå ned i vekt, må kaloriforbruk være større enn kalorier forbrukes. Dessverre, dette er ikke alltid lett å dømme, spesielt med vanskelige matvarer som mandler, som ser ut som bare noen få kalorier, men inneholder mye fett. Lav-fett dietter kombinere mat med lite fett og kalorier for å avverge sult samtidig avstå fra fet mat.

Nutrisystem

Topdietreview.com rangert Nutrisystem som no en lav-fett diett på markedet med over 54.000 positive stemmer. Dietter er brutt ned i ernæring, basert på kjønn og alder. Næringsrik Man Food diett har masse magre proteiner, som bygger muskler og reduserer fett. Kvinne Silver diett fungerer godt for eldre kvinner, med mat lave i fett og høy i kalsium.

Sonoma Diet

Den Sonoma Diet kombinerer alt godt om lav-fett dietter, mens de fortsatt ikke å være den strengeste av lav-fett dietter. Det inkluderer nødvendig fett, som mandler, fordi 3 prosent av det daglige kaloriene bør komme fra fett. Det er også høy i blåbær, som kan skilte med høy antioksidant innhold. Brokkoli, sitrus, druer, spinat, jordbær, tomater og hele korn blir kastet i kosten, også, gir en sunn blanding av frukt og grønnsaker, som holder maten fra å være blid.

South Beach Diet

Ofte kalt en kjepphest diett, har South Beach Diet vist seg å være alt annet enn. Det benytter mat lav i glykemisk indeks, som angivelig reduserer cravings for søtsaker og enkle karbohydrater. Dietten er rik på magre proteiner, frukt, grønnsaker, og "bra for deg" fett, men begrenser trans-fett og andre dårlig fett. Dietten har tre ulike faser, og kan angivelig eliminere opptil 12 pounds i bare første fase.

Medifast Diet

En lav-fett diett rik på grønnsaker og magert kjøtt, er Medifast diett også trygt for de med type 2 diabetes. Medifast kosthold er også svært tilpasset til hver person som kommer med "omfattende program og personlig rådgivning," i henhold til Medifast kosthold. Den lav-fett diett kan også hver enkelt person å spise seks ganger om dagen, holde sult ut av dietten.

Hvordan å miste to pounds en uke

Hvordan å miste to pounds en uke


Enten du ønsker å miste 30 kg. eller 10 kg., å miste vekt med en hastighet på £ 2. per uke er et realistisk mål. Gradvis vekttap er enklere å vedlikeholde i det lange løp; krasje slanking for å gå ned i vekt kan gi deg raske resultater, men ofte restriktive dietter er umulig å opprettholde så lenge. Ett kilo fett har 3500 kalorier, så å miste 2 kg. en uke må du opprette en kalori underskudd på 7000 kalorier. For å oppnå dette, innlemme regelmessig mosjon og et sunt kosthold i din livsstil.

Hvordan å miste to pounds en uke

Utfør kardiovaskulær trening for en time, fem dager per uke. Mål å brenne 500 kalorier i løpet av hver treningsøkt. Husk at du kan ha til å gradvis bygge opp din utholdenhet med kortere økt til slutt fullføre en hel time av kardiovaskulær trening. Brenne 500 kalorier ved å jogge fem miles, svømming runder, tar en high-impact aerobic klasse eller spille et spill av basketball. Utføre ulike typer trening for å eliminere kjedsomhet og for å holde utfordrende kroppen din.

Reduser ditt daglige kaloriinntak fra mat med 500 kalorier. Sammenligne ernæringsmessige informasjon om produktet etiketter og velge produkter lite fett og kalorier. Unngå å gjøre drastiske endringer i kostholdet ditt; gjøre smartere endringer, i stedet. Unngå sukker, mettet fett, fett kjøtt, hvite karbohydrater og full-fett meieri. Konsumere magre meieriprodukter, magert kjøtt, som kylling og kalkun og plante-baserte matvarer, som frukt, grønnsaker, olivenolje og rapsolje og helkorn.

Drikk minst åtte glass vann daglig. Vann hjelper fylle deg opp slik at du er mindre sannsynlig å overspise. Det fremmer også fordøyelses helse og holder nyrene fungerer optimalt, noe som er viktig i nedbryting av avfallsprodukter.

sove minst åtte timer hver natt. Ifølge WebMD, er søvn fratatt påvirker stoffskiftet på en negativ måte. Når du er lei i løpet av dine våkne timer, er du også mer sannsynlig å nå for usunn mat fordi hormoner som regulerer sult og fylde svinge.

Rekord alle matvarer du spiser, drikker du drikke og øvelsen du utfører på daglig basis. Holde en journal kan bidra til å motivere deg til å holde deg til din diett. Det kan også hjelpe deg å fange fallgruver som hindrer vekttap.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du starter en ny diett eller trening diett.
  • Det er mange skyggefulle treninger som tilbys, være sikker på å få en som er virkelig god
  • Kontakt lege dersom du føler at du skadet deg selv
  • Aldri tape mer enn 2 pounds en uke

Japanske hemmeligheter for Weight Loss

I en studie gjort på kulturer med høyest levealder, folket i Okinawa, Japan, ble funnet å ha lengst gjennomsnittlig levetid på hvor som helst på jorden. Flertallet av æren for dette ble tilskrevet deres kosthold og deres holdninger til mat. Deres gjennomsnittlige kroppsmasseindeksen (BMI) er 21.5, noe som setter dem på den lave enden av normalområdet, langt under den gjennomsnittlige BMI på 28 i USA. Det er mye vi kan lære av den japanske dietten for å miste vekt og holde den av.

Protein Kilder

Japanerne spiser mye fisk, som sammen med soya er en av de viktigste kilder til protein i kostholdet. Både fisk og soya er full av næringsstoffer som omega-3 fettsyrer og isoflavoner, og er lave i kalorier og fett samtidig er høy i protein. Japanerne tradisjonelt spiser lite kjøtt eller fjærfe, og bare en liten mengde protein per dag. Bare 10 prosent av sine daglige kaloriene kommer fra proteiner, i motsetning til 25 til 35 prosent av de daglige kaloriene i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker utgjør hoveddelen av den japanske kosthold, med vekt på variasjon og farge. De skyter for alle fem farger av frukt og grønnsaker i et måltid: rød, grønn, gul, hvit og blå / lilla. Dette setter lett deres daglige antall porsjoner med frukt og grønnsaker over ni en dag som ernæringseksperter anbefaler. Siden disse matvarene inneholder lite fett og kalorier, kan du spise deg mett og likevel gå ned i vekt.

Porsjonskontroll

Japanerne spiser et bredere utvalg av matvarer i mindre porsjoner. De bruker også spisepinner, som hjelper deg til å spise saktere, gi kroppen din mer tid til å registrere fylde. Hara Hachi bu, eller spise til du er 80 prosent full, er en vanlig praksis i Japan som holder måltid størrelse under kontroll og kalorier ned.

Matlaging og servering

Lettere matlaging teknikker, for eksempel dampende, stir-steking, pan-grilling og ulmende, blir brukt i Japan, noe som gjør rettene lavere i fett og kalorier, samt bevare matens næringsstoffer. En buljong-baserte suppe serveres i begynnelsen av hvert måltid, noe som har vært vist i studier for å redusere den totale mengden kalorier forbrukes under måltidet ved å hjelpe deg å føle deg mett raskere.

Trening

Casual øvelsen er en integrert del av den japanske livsstil. Folk vanligvis gå eller sykle i Japan. Faktisk trinn på 10.000 per dag program ble populært det over 40 år siden. Ved å utøve en normal del av dagen, er det lett å få 30 minutter per dag at leger anbefaler som en del av en sunn livsstil. Tilsett litt mer treningstid i veien for styrketrening, og du vil gjøre ditt vekttap skje enda raskere.

Foods som smelter Belly Fat

Foods som smelter Belly Fat


Dessverre er det ikke mulig å «spot redusere" - et begrep som brukes for å prøve å gå ned i vekt fra en bestemt del av kroppen. Hvis du prøver å miste fett fra magen området, må du redusere det samlede fettprosent. Spise et sunt, balansert kosthold og trene regelmessig er viktig, men å vite hvilke matvarer øke stoffskiftet og hjelpe prosessen fett kan hjelpe deg med din vekt-tap mål.

Frukt rik på vitamin C

Frukt høy vitamin C-innholdet øke produksjonen av aminosyren karnitin. Karnitin spiller en sentral rolle i behandlingen av fett. Det hjelper kroppen fortynnede fett, noe som gjør dem lettere å skylle ut. Frukt med høyt vitamin C innhold inkluderer sitroner lime, appelsiner, mandariner, guava, grapefrukt og tomater.

Kvalitetsproteiner

Når fordøye proteiner, er kroppens metabolic rate øker og flere kalorier brent i ro. "Høy kvalitet proteiner" refererer til kilder som har et høyt proteininnhold, men inneholder lite fett og kalorier. Førsteklasses eksempler inkluderer eggehviter, magert rødt kjøtt, hvit fisk og fjærfe.

Fet fisk

Bortsett fra å være en stor kilde til protein, fet fisk som ørret, laks og tunfisk inneholder store mengder omega-3 essensielle fettsyrer, en "god" fett. Disse fettsyrene har mange ernæringsmessige fordeler som å fremme sunn hjernens funksjon og vev reparasjon og vedlikehold. Best av alt, de hjelper kroppen prosessen og skylle ut fett.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er en annen kilde til "gode fettstoffer." I tillegg er de høye i fiber, tråd fordøyelsessystemet arbeider effektivt og regulerer insulinrespons. De er en stor snack mat, holde deg mett lenger og hindre cravings for usunn snacks. De inneholder et stort antall kalorier, så begrense porsjonsstørrelser til ikke mer enn en liten håndfull.

Bønner og belgfrukter

Bønner og belgfrukter er en annen stor kilde til fiber. Noen tilbyr også en anstendig dose av protein mens resterende lite fett og kalorier. Røde kidneybønner er et godt eksempel.

Chili

Chili og andre varme paprika inneholder en aktiv nærings heter capsaicin. Capsaicin gir stoffskiftet en sunn boost for opptil 20 minutter etter inntak, og hjelper deg å forbrenne overflødige kalorier og fett.

Dietter for personer på et veldig stramt budsjett

Dietter for personer på et veldig stramt budsjett


Å miste vekt er et mål mange mennesker prøver å takle, men prosessen kan noen ganger være kostbart som mange diett matvarer er vanskelig å komme med eller dyrt. Du kan lage en diett plan som er lett på lommeboken i en rekke måter. Betalende oppmerksomhet til lavkost mat som er høy i ernæring vil hjelpe deg å holde deg frisk uten å bryte bank.

Produser

Produser som frukt og grønnsaker kan være en dieter beste venn, som så mange frukter og grønnsaker er fulle av ernæring, men lite fett og kalorier. Noen ferske råvarer kan bli kostbar, spesielt hvis du kjøper off-season elementer. Kjøpe frukt og grønnsaker som er i sesong vil kutte ned på kostnadene. Du kan også besøke en lokal bonde marked for avtaler på næringsrik råvarer. Noen råvarer som er typisk billig året er epler, bananer, gulrøtter og squash.

Korn

Korn er en nødvendig del av enhver diett, men noen karbohydrat korn kan være høy i kalorier og sukker. Unngå hvitt brød, pasta og hvit ris og leder for sunnere alternativer som også er lav kostnad. En stor kar med havre er lav kalori og går en lang vei å strekke dollar for en sunn frokost. En pose med tørr quinoa er et billig alternativ til hvit ris eller pasta og er vanligvis billigere så vel. Brun ris er så billig som hvit ris, men mye vennligere på midjen din.

Vann

Vann er en viktig del av noen diett, om de prøver å gå ned i vekt eller ikke. Ernæringseksperter anbefaler at du drikke åtte 8-unse glass vann om dagen. Vann fra springen er gratis å drikke, noe som gjør den til den mest billig drikke tilgjengelig. Hvis du ikke liker smaken av vann fra springen, investere i et vann filter som festes til kranen, eller fylle en mugge med vann fra springen og legg den i kjøleskapet i noen time å avkjøle den.

Hvordan å miste 90 pounds i 5 måneder

Hvordan å miste 90 pounds i 5 måneder


Dessverre, det er ingen "quick fix" løsning når det kommer til vekttap; Det krever hardt arbeid, engasjement og utholdenhet. Ikke bli lurt av en av de mange "kjepphest dietter" utgir seg for å hjelpe deg å miste 10 pounds over natten. Sulter deg selv bør ikke være et alternativ; metabolisme bremser ned til en snegler tempo og hva lite mat er inntatt, vil kroppen prøve å lagre som fett for å motvirke sult.
Å miste 90 pounds i fem måneder er en heftig utfordring, men med noen store kosthold og livsstil endringer, er det et realistisk mål.

Hvordan å miste 90 pounds i 5 måneder

•  Beregn nødvendig ukentlig kaloriunderskudd. Å miste 90 pounds over fem måneder, bør du sikte på å gjennomsnitt fire pounds av vekttap per uke. En kalori underskudd på 3500 kalorier er nødvendig for å miste ett pund, så four pounds vil kreve at du brenne 14.000 mer kalorier per uke enn du forbruker. Ikke prøv å redusere kaloriinntaket med dette beløpet; heller, ta skritt for å øke din metabolic rate (brenner mer kalorier i hvile) og gjøre sunt kosthold og mosjon valg.

Endre matvaner. Spis lite og ofte; forbruker fem på syv mindre måltider hver dag vil holde stoffskiftet høyt. Konsumere masse frukt og grønnsaker som de er lite fett og kalorier, har store ernæringsmessige fordeler og inneholder en stor kilde til fiber for å regulere sunn fordøyelsesfunksjon. Kutt ut all bearbeidet mat og enkle sukkerarter som godterier, iskrem, kaker, pakket ferdigretter og sauser, syltetøy, pålegg etc. I stedet valgte komplekse karbohydrater som brun ris, wholegrains og havre å gi en langsom-releasing energikilde . Øke forbruket av fet fisk, nøtter og frø som de inneholder essensielle fettsyrer, eller "gode fettstoffer", hjelper kroppen å bryte ned og skylle ut fett butikker.

Gjør sunne livsstilsvalg. Sykle når det er mulig i stedet for å få bussen. Ta trappen i stedet for heis eller rulletrapp. Gange til butikker når det ikke er nødvendig å kjøre. Alle disse enkle trinnene snart legge opp og vil gå noen vei i å hjelpe deg å oppnå den nødvendige kalori underskudd.

Foreta en øvelse rutine. The US Department of Health anbefaler minimum 30 minutter av svette induserer fysisk aktivitet, minst tre ganger per uke. Prøv jogging, sykling eller svømming, eller lagidretter for en flott måte å forbrenne kalorier og hjelpe deg å nå dine vekttap mål. I tillegg til vanlig kardiovaskulær trening, investere i en sesjon med en personlig trener som hjelper deg med å utvikle en motstand treningsprogram. Trening med vekter øker metabolismen, forbrenner kalorier, øker beintettheten og forbedrer den generelle kroppssammensetning og trivsel. Bli med et treningsstudio eller kjøpe noen manualer og tar sikte på å fullføre minst to motstand treningsøkter hver uke.

Nyttig Diet for halsbrann

Nyttig Diet for halsbrann


Personer som lider av halsbrann er ofte rådet til å følge en spesiell diett som styrer klar av matvarer kjent for å forverre halsbrann symptomer. Livsstil og kosttilskudd endringer kan sterkt redusere symptomene på halsbrann og sure refleks. Når du ser på forskjellige dietter for halsbrann, er det viktig å kunne identifisere de matvarer som utløser halsbrann, og de beste delene og ganger for å spise.

Anbefalinger

For å redusere den totale hyppigheten av halsbrann, anbefaler Mayo Clinic fire viktige endringer i livsstil; slutte å røyke, vente flere timer etter et måltid før du ligger nede, heve kroppen fra livet og opp når du sover, og opprettholde en sunn vekt. "Overskytende pounds legge press på magen, presser opp magen og forårsaker syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret," i henhold til klinikken.

Nyttige tips

Passerer opp matvarer som er kjent for å utløse halsbrann bør være et kosttilskudd mål for dem som lider av sykdom. "Alle har spesifikke triggere. Vanlige triggere som fet eller stekt mat, alkohol, sjokolade, mynte, hvitløk, løk og koffein kan gjøre halsbrann verre," ifølge Mayo Clinic. Redusere størrelsen på porsjoner, spise sakte og ha mindre måltider utover dagen hjelper kroppen fordøye maten og gir den en tilstrekkelig mengde tid til å bli absorbert; når magesekken er tømt, blir syre nivåer redusert, noe som også reduserer sannsynligheten for halsbrann oppstår.

Ting å spise

Dietter for halsbrann bør bestå av matvarer som inneholder lite fett og kalorier og full av næringsstoffer.
Alle de grunnleggende mat grupper (korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt og bønner) er dekket; Imidlertid er det visse typer eller varianter av de matvarer som må unngås. For eksempel er korn lav i fettinnhold som multigrains, mais, ris eller hvitt brød og kli, ris og havregryn frokostblandinger anbefales. Brokkoli, kål, gulrøtter, selleri, fennikel, grønne bønner og erter er trygge grønnsaker i motsetning til tomater, løk og andre grønnsaker som er stekt eller i tung krem ​​sauser. Sitronsyre frukt inkludert grapefrukt, appelsiner og ananas bør erstattes med epler, bananer, bær, meloner, fersken og pærer. Lean og magre kjøtt som kylling bryst, fisk og kalkun skal spises i stedet for kjøtt med høyt fett og tungt erfarne, behandlet eller stekt (bacon kylling nuggets / vinger, kjøttpålegg, spareribs, fisk pinner). Melk og melkeprodukter bør også være lav fett.

Shopping for riktig mat

The National Halsbrann Alliance gir en liste over matvarer for å holde i huset for å gjøre halsbrann vennlige måltider (se referanser). Forberede måltider med disse matvarene kan eliminere fristelsen eller fare for matvarer som ikke er trygt for halsbrann lider.

Diett planer og menyer

Mange nettsteder tilbyr prøve diett planer og oppskrifter for halsbrann dietter inkludert Heartburn.about.com og halsbrann-Remedies.org. Bøker kan også være nyttig, for eksempel "Kronisk Halsbrann: Administrerende Acid reflux og GERD gjennom forståelse, kosthold og livsstil" av Barbara E. Wendland og Lisa Marie Ruffolo, "Eating for Acid Reflux: A Handbook og Kokebok for de med halsbrann" av Jill Sklar og Annabel Cohen, "Halsbrann kurert" av Norm Robillard og "uker til Sunn fordøyelse: En Harvard Leger Påvist Plan for å redusere symptomer på diaré, forstoppelse, halsbrann, og mer" av Norton green og Roanne Weisman.

Matvarer som tilfredsstiller & hjelpe miste vekt

En av de største klager blant folk miste vekt er de ofte føler seg sulten på grunn av økningen av fysisk aktivitet og reduksjon av det daglige kaloriinntaket. Det første skrittet for å forstå den store betydningen av å spise sunt, satiable matvarer er å endre ideen om "mat" fra tallsklassikere til energi. Spise mat høy i fiber og protein er viktige Essentials til mett og å miste vekt.

Havregryn

Havregryn er både en løselig og uløselig fiber som forbedrer fordøyelsen, reduserer kolesterol absorpsjon og gir en lang, "full" følelse. Som en naturlig form av høy fiber, utvider havregryn gang spist og bremser ned fordøyelsen prosessen ved sakte beveger seg gjennom tarmen. Denne prosessen reduserer sult og reduserer kalori absorpsjon.

En artikkel publisert i "kvinnesykdommer" magasin kalt "Havregryn oppskrifter som vil endre livet ditt før 8 am" antyder å legge sunne matvarer som blåbær, mandler, melk, bananer og peanøttsmør til en bolle med havregryn for å øke smaken av vanligvis vanlig måltid og å legge til andre sunne vitaminer og næringsstoffer.

Beans

Bønner er en lav-fett, lav-kalori, høy-fiber kilde til protein. Protein er nødvendig for å bygge og vedlikeholde vev i muskler, organer og immunsystemet. Det er viktig å fylle opp musklene i kroppen ved å spise protein for å bygge mager, muskelmasse, redusere fett og øke røde blodceller til å gi den nødvendige energi under cardio trening.

Bønner er billig og enkelt å legge til daglige måltider. De kan legges til salater og supper, most inn hummus eller sautert med andre grønnsaker.

Yoghurt

Dr. Eric Braveman av Huffington Post viser yoghurt som en nøkkel mat. Yoghurt er høy i kalsium og rik på protein, noe som resulterer i en økning i benstyrke, metabolisme og forbedrer i fordøyelsen. Meieriprodukter, slik som ost, er ofte mye fett og kalorier, men yoghurt er en av de få unntak som er høy i kalsium, men lite fett og kalorier.

Det er viktig å spise yoghurt nær sin naturlige form, noe som betyr unngå å spise yoghurt med frukt konserveringsmidler som ofte er høy i sukkerinnhold. I stedet velger lav-fett, vanlig yoghurt, og tilsett frisk frukt med kanel eller en duskregn av honning. Et annet alternativ er gresk yoghurt, som har en tykkere konsistens, og kan være en deilig erstatning for dessert.

Helkorn

En økt mengde fysisk aktivitet krever spise karbohydrater som drivstoff kroppen med energi. Men å spise raffinerte hvite karbohydrater vil bare øke blodsukkeret og ikke gi kroppen med nødvendige bærekraftig energi for de daglige treningsøktene. Fullkorn karbohydrater er rike på fiber og anses slow-brenning karbohydrater fordi de tar lengre tid å forbrenne i kroppen. Jo lenger tid det tar mat å forbrenne, jo mindre sulten du vil føle.

Ikke alle "brune" karbohydrater er hele korn, imidlertid. Det er viktig at den første ingrediens er 100 prosent hele korn. Heldigvis finnes det mange typer brød, ris og pasta laget av fullkorn. I tillegg bulgur og quinoa er også hele korn som kan byttes ut med ris eller poteter i et måltid.

Lavenergi Foods

Lavenergi Foods


Lav energi er et grunnleggende hensyn når kosten. Følgelig, de valgene du gjør skal gi deg en fornøyd følelse samt drivstoff for kroppen din, fordi vekttap er ikke bare en forfengelighet problemet, er det en plan for å spise sunt som vil hjelpe deg å føre en sunn livsstil.

Grønnsaker og frukt

The Centers for Disease Control and Prevention sier frukt og grønnsaker er nøkkelen til å fremme god helse og også hjelpe bekjempe lav energi. Legge til en porsjon grønnsaker til måltidene vil øke vanninnhold og volum samtidig redusere kaloriinntaket ditt. Surr grønnsaker og kaste dem med pasta og legge frukt til din morgen frokostblanding. Til syvende og sist, bør du være kreativ når du forbereder måltider.

Høy-fiber matvarer

Fiber tar lengre tid å fordøye, så spiser fiberrik mat gjør at du føler deg mett lenger. I stedet for å spise hvitt mel produkter som hvitt brød, bytte over til hel-hvete varianter. Velg brun ris som tilbehør i stedet for hvit ris. Mest pasta er tilgjengelig i hele hvete-versjoner, samt. En økning i fiber inntaket i kosten vil fremme sunt kosthold, redusere appetitten og øke energinivået.

Protein

Protein er en av de viktigste drivstoff for kroppen din. Den beste maten valgene du kan gjøre er høy i protein og lite fett og kalorier. Gode ​​alternativer inkluderer fisk, skinn hvit fjærfe, fett-fri meieriprodukter og eggehviter. Legg bønner til suppe eller velge lav-fett cottage cheese for en matbit. Av alle matvaregrupper, vil protein gir deg mest energi for pengene. På samme tid, mange proteiner er høy i kalorier, så ta hensyn til porsjonsstørrelsen. Opt for en liten biff i stedet for den mektige porter når du velger fra menyen på en restaurant. Når du vurderer sunt inntak av protein, er porsjonskontroll nøkkelen.

Hjertet sunt Desserter for et publikum

Hjertet sunt Desserter for et publikum


Hjerte-sunn mat betyr å holde fettinntaket under 30 prosent av totale kalorier, flerumettet fett under 10 prosent, noe som begrenser kolesterol til 300 mg daglig og bor under 3000 mg natrium i henhold til Franklin Institute. Du må også unngå overflødige kalorier. De fleste tror at ingen desserter er tillatt. Men det er sunt for hjertet desserter. Og når du forbereder desserter for et publikum, tror enkelhet og minimalt med forberedelser og steketid.

Dessert Innbyttere

Når du gjør hjertet sunt desserter, visse ingredienser er nøkkelen. Bananer, olivenolje, cottage cheese, non eller lav-fett yoghurt og melk, egg substitutter og kakao eller carb pulver brukes ofte.

Bananer erstatning for smør, margarin og smult i oppskrifter. Olivenolje kan brukes i stedet for vegetabilsk olje. Bruk fett-fri eller lav-fett yoghurt i stedet for kremfløte. Substitute fettfri melk for helmelk og cottage cheese for rømme. Du har alltid muligheten til å bruke egg substitutter for egg. Til slutt, prøv kakao eller carob pulver i stedet for baking sjokolade

Dessert Typer

Noen desserter er lavere i kalorier og fett til å begynne med som: sorbet, fruktsalat, lav-fett pudding eller gelatin. Så disse er gode alternativer til kaker, paier og fudge.

I tillegg har noen dessert typer er bedre egnet for et publikum fordi de ikke krever så mye forberedelse og steketid. Disse inkluderer kjeks, kaker, frukt desserter og puddinger. Alle er lettere skapes i store mengder. Bakverk, parfaits, petits Fors er en hassle å forberede for et stort antall gjester.

Oppskrifter

Når du velger hjerte-sunne desserter for et publikum, kan du bruke oppskrifter som allerede er lavere i kalorier og fett, eller du kan ta en favoritt oppskrift og gjøre det mer hjertet sunt. For oppskriftsforslag, prøv American Heart Association, Hjerte Healthy Living, FoodFit.com, Prevention.com og mer.

Å makeover din egen oppskrift, starte med å lage erstatninger for den høyeste kalori (smør, fløte, sjokolade barer) ingredienser og eksperimentere med disse erstatningene til du får god smak med lite fett og kalorier.

Forslag

Smoothies kan være stor lav-kalori mengden til lags hvis du forberede dem selv. Prevention.com tilbyr en oppskrift på en vannmelon smoothie med bare 229 kalorier. Du kan doble eller tredoble oppskriften og hell det lett for dine gjester.

Bananer kan være belagt i fettfri yoghurt, rullet i havre eller ristede mandler, og frosset for en sunn godbit. De kan moses med litt kanel og lettmelk til å gjøre en banan foster typen dessert. På famousfrenchdesserts.com, er det en oppskrift på sjokolade banan walnet flourless kake som bare tar ca 40 minutter totalt å prep og lage mat.

Sauser og puddinger kan lages i store mengder med redusert kaloriinnhold. Ved hjelp av ingefær eller gresskar kan lage en smakfull dessert, men med færre kalorier enn en puddingen. Se etter oppskrifter på whatscookingamerica.com.

Anbefalt Nærings Måltider for tenåringer

Anbefalt Nærings Måltider for tenåringer


Det amerikanske Department of Agriculture næringspyramiden er utformet for å veilede familier mot å spise sunt. Seks matvaregrupper er inkludert i mat guide pyramide: disse er korn, grønnsaker, frukt, melkeprodukter, kjøtt og bønner, og oljer. Mens Food Guide Pyramid tilbyr retningslinjer for å spise et sunt kosthold, antall kalorier tenåringen bør spise daglig vil avhenge av hennes alder, vekt og aktivitetsnivå. Sjekk med legen din for å utvikle et sunt måltid plan for tenåringen din.

Grønnsaker

Grønnsaker er et sunt valg, fordi de er lite fett og kalorier, men inneholder rikelig med næringsstoffer for å støtte en tenåring aktiv livsstil. Serve grønnsaker i en rekke farger. Legg babyen spinat til tenåringens lunsj sandwich, eller pakke gulrot, selleri og agurk pinner for en ettermiddag snack. Legg farge til salat plate ved å inkludere rød, grønn og gul paprika, eller damp brokkoli for en sunn siderett.

Frukt

Ikke bare er frukt lastet med viktige næringsstoffer kroppen din trenger for å holde seg frisk, som vitamin C, men det også smaker søtt og deilig. Erstatte et eple, pære eller kiwi frukt i stedet for kake eller informasjonskapsler for å roe tenåringens søt tann uten all den ekstra fett og kalorier. Bananer, appelsiner og plommer gjøre en utmerket dessert for en matpakke, og ananas eller jordbær lage en søt tillegg til tenåringens frokost rutine.

Korn

Korn bør omfatte en stor del av din tenåring kosthold. Du bør velge hele korn for barnet ditt når det er mulig; hele korn inneholder kostfiber som opprettholde god fordøyelse og holde deg mett lenger. Substitute brun ris for hvit i en wok parabolen. Velg grovt brød for tenåringens sandwich til lunsj, og erstatte hele hvete pasta for hvit pasta når du gjør spaghetti. Mange frokostblandinger, kjeks og andre snack matvarer er tilgjengelig med hele korn.

Kjøtt og bønner

Kjøtt og bønner er en god kilde til protein, noe som er viktig for din tenåring utvikle kroppen. Kylling og kalkun er gode valg fordi de er vanligvis lavere i mettet fett enn rødt kjøtt. Men, biff, lam og annet rødt kjøtt er en god kilde til protein og jern, så ta dem i moderasjon. Fisk inneholder hjerte-sunt omega-3 fettsyrer, så forbered laks, tunfisk, torsk eller kveite flere ganger i uken. Bønner er et sunt valg fordi de gir protein og fiber, så ta med rikelig med kidneybønner, hvite bønner, pinto bønner og kikerter i din tenåring kosthold.

Dairy

Kalsium er viktig for å utvikle bein, så sørg for at din tenåring blir rikelig med meieriprodukter hver dag. Serve lav-fett eller fettfri melk eller sjokolademelk. Fettfattig yoghurt og ost er også gode kilder til kalsium.

Oljer

Sørg for at din tenåring inneholder noen sunt fett i kostholdet sitt. Umettet fett som de som finnes i olivenolje og mandler å opprettholde et sunt hjerte. Unngå mettet fett som de som finnes i kjøtt eller hel-melk melkeprodukter. Unngå mat som inneholder usunt transfett. Bruk olivenolje eller rapsolje til matlaging.