Digidexo.com

Kolloidalt sølv psoriasis

Kolloidalt sølv effekt på psoriasis

Kolloidalt sølv er et alternativt middel som er laget av sølvpartikler som er suspendert i væske. Ifølge National Center for gratis og alternativ medisin, "kolloidalt sølv produkter har vært brukt i en rekke helseformål --- selv om det ikke er vitenskapelig bevis for å støtte deres sikkerhet eller effektivitet."

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som fører til flekker av kløende, flassende rød hud til å flasse på ulike deler av kroppen. Det kan være en svært ubehagelig tilstand. Enkelte individer kan bruke flytende kolloidalt sølv i form av såpe eller en salve eller ved inntak av det direkte til behandling av psoriasis. Dette kan resultere i Argyria, som er permanent misfarging av huden.

Argyria

Argyria kan være en farlig bivirkning av kolloidalt sølv. FDA sier: "Tilskudd som inneholder sølv kan forårsake permanent misfarging av hud og slimhinner." En berømt tilfelle av en person opplever Argyria er at av Paul Karason. Han drakk og gned flytende kolloidalt sølv på huden hans i et forsøk på å behandle sin eksem. Han hevder at produktet slått sin huden en dyp skygge av blått. "Endringen var så gradvis at jeg ikke oppfatter det og andre folk rundt meg på samme måte," Karason sa i en 2007 artikkel for FOX news. "Det var ikke før en venn jeg ikke hadde sett på flere måneder kom med mine overordnede sted å se meg, og han spurte meg" hva gjorde du gjøre ?. '"The FDA sier," Argyria er vanligvis permanent. Det er ingen effektive ikke-kirurgiske behandlinger, medisinske og kirurgiske prosedyrer har begrenset effektivitet og er ikke egnet i alle tilfeller. "

Effektivitet

Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin sier, "Silver har ingen kjent funksjon i kroppen. Fremsatte krav om effektiviteten av kolloidale sølv produkter for en rekke sykdommer, ikke støttes vitenskapelig."

Advarsel

Ifølge MayoClinic.com, "For store doser av kolloidalt sølv kan føre muligens irreversible alvorlige helseproblemer, inkludert:. Beslag og andre nevrologiske problemer, nyreskader og hudirritasjon Kolloidalt sølv produkter kan også samhandle med medisiner, inkludert penicillamin, kinoloner, tetracyclin og tyroksin medisiner. "

Insight

Det er ingen bevis som støtter effektiviteten eller sikkerheten til kolloidalt sølv til behandling av psoriasis. Hvis du lider av tilstanden kontakt lege for å diskutere mulige behandlingsalternativer før selv diagnostisering eller medisinering.

Hvordan å behandle hodebunnen Psoriasis Naturligvis

Hvordan å behandle hodebunnen Psoriasis Naturligvis


Hodebunnen psoriasis varierer fra mild til alvorlig. Rødhet, flassing, tørrhet, kløe og andre symptomer kan være pinlig og fysisk ubehagelig. Milde til moderate tilfeller er mer letthåndterlig med naturlige behandlinger enn alvorlige tilfeller, men alle med psoriasis i hodebunnen kan være til nytte i noen grad fra naturpreparater. Hvis du avviser muntlig og aktuelle medisiner og sjampo, er det nok av naturlige alternativer til å prøve i behandling av hodebunnen psoriasis. Vet på forhånd at suksessen til hver varierer fra person til person.

Lysbehandling

Lysbehandling refererer til ved hjelp av ultrafiolett stråling for å berolige en hudtilstand. Den naturlige UVA- og UVB-stråling fra sola kan hjelpe behandle hodebunnen psoriasis. Bruke 15 minutter eller så per dag i direkte sollys. Pass på å bruke solkrem andre steder på kroppen din, men hvis du kommer til å være ute lenger.

Det finnes en rekke enheter - noen som selges for bruk i hjemmet - som skaper kunstig UVB-stråling for lysterapi. Det er kanskje diskutabelt om dette er et rent naturlig behandling, men den opererer på prinsippene om en naturlig rette og åpner for mer kontrollert bruk av stråling som er potensielt skadelig i det lange løp.

Bading

Daglige bad bidra til å fjerne skalerings huden og berolige betennelser assosiert med psoriasis i hodebunnen og gjør flareups mindre sannsynlig eller mindre alvorlige. Bruk lunkent vann. Enkelte naturlige bade tilsetningsstoffer roe videre tilstanden og redusere kløe. Legg i kolloidalt havremel og la hodebunnen trekke i ca 15 minutter. Hvis dette ikke gir merkbar lettelse, prøv Epsom salt, Dead Sea salt eller en naturlig fuktighetsgivende badeolje i stedet.

Kosttilskudd og urter

Du kan ha flaks med kosttilskudd eller urter for å håndtere hodebunnen psoriasis. Husk at "naturlig" er ikke nødvendigvis synonymt med "safe", skjønt; alltid sjekke med legen din før du supplere for å forhindre potensielt skadelige virkninger eller interaksjoner med andre legemidler eller kosttilskudd du tar. Få clearance og spesifikk dosering og andre bruks anbefalinger.

Fiskeolje, folsyre og hai brusk er tre kosttilskudd University of Maryland Medical Center antyder kan ha noen nytte. På urte front, sier UMMC er det foreløpige bevis for at kremer laget med aloe vera, Oregon drue eller avocado og vitamin B12 kan bidra til å behandle psoriasis. Det legger til at Coleus forskohlii og oregano olje er også ofte brukt i aktuelle preparater for psoriasis, men at det ikke er vitenskapelige bevis som støtter deres effektivitet.

Livsstil tilnærminger

Hodebunnen psoriasis vanligvis har triggere som bringer på eller forverre flareups. En grunnleggende, naturlig del av ledelse er unngåelse av personlige triggere, som kan inkludere kaldt vær, stress, visse matvarer eller kontakt med spesielle materialer. Avstå fra å skrape eller plukke på irriterte områder. I tillegg kan unngå overdreven alkoholbruk og røykeslutt være gunstig.

Spis en næringsrik, godt balansert kosthold som hovedsakelig består av hele korn, frukt, grønnsaker, magre proteiner, umettet fett og noen lav-fett eller fettfri meieri. Limit bearbeidet mat, natrium, tilsatt sukker og mettet fett og transfett. Også bruke en naturlig fuktighetskrem på hodebunnen din i løpet av dagen. Bruk den før sengetid, også, og pakk hodebunnen i plastfolie over natten. I morgen, fjerne wrap og dusj for å vaske av løsnede skalaer.

Tips og advarsler

  • Mosjon og et sunt kosthold kan også hjelpe behandle og / eller forebygge hodebunnen psoriasis. Prøv å kutte ut raffinert sukker, bearbeidet mat, og koffeinholdige drikker.
  • Finn naturlige produkter for behandling av psoriasis i hodebunnen, som lavendel eterisk olje, aloe vera gel, og tørket calendula blomster (også kjent som pot ringblomst) på lokale naturlig helse butikker, eller ved å bestille online fra anerkjente forhandlere.
  • Alternativt kan du få tak i aloe vera gel fra en frisk aloe vera plante. Bare bryte av et stort permisjon, så hogg den åpen, og skrap ut gelen. Dette fungerer fint, om ikke bedre, for hodebunnen psoriasis behandling beskrevet ovenfor.
  • Hvis hodebunnen psoriasis blir smertefullt eller betent, se en lege umiddelbart, da dette kan være tegn på en infeksjon, eller mer alvorlig tilstand.

Ting du bør unngå å hjelpe Psoriasis

Psoriasis er en kronisk hudsykdom karakterisert av kløende røde flekker på huden dekket av sølv eller hvite skjell. Sykdommen kan forbedre eller forsvinne helt til tider, men til slutt kommer tilbake, spesielt når den aktiveres av visse triggere. Redusere eller hindre flare ups kan oppnås ved å identifisere og unngå psoriasis triggere.

Skin Care

Unngå å bade eller vaske hendene i varmt vann. Varmt vann kan tørke ut huden og forverre symptomene. Bading i lunkent vann og bruk fuktighetsgivende såpe, Epsom salter eller kolloidalt havremel vil hjelpe myke opp huden og lindrer kløe. Under bad, gni forsiktig av eventuelle tørre skalaer som har dannet på huden din.

Hindre en forverring av symptomer på grunn av tørr hud ved å bruke fuktighetskrem så snart du går ut av badekaret. Huden din vil absorbere mer fuktighetskrem hvis det er brukt når huden fortsatt er litt fuktig. Re-bruke fuktighetskrem etter behov i løpet av dagen for å unngå tørr hud.

Unngå å utsette hendene til kaldt vær. Bruk hansker eller votter når temperaturen synker. Kaldt vær kan føre til at huden blir tørr raskt og sprekke. Hold fuktighetskrem med deg og bruke den på nytt ofte for å unngå sprekker som kan komme med tørr hud. Hvis huden din er veldig tørr, kan oljebaserte fuktighetskremer være mer effektive i å lindre tørr hud enn krembasert fuktighetskremer.

Sun Eksponering

Sollys kan være nyttig for å redusere symptomene på psoriasis, men for mye sol kan være en dårlig ting. Overeksponering for solen kan føre til solbrenthet, noe som kan føre til forverring av huden din tilstand. Du kan unngå solbrenthet med seg solkrem på daglig basis. Solkrem bør på nytt i løpet av dagen hvis du skal sende flere timer utendørs. Hvis du finner ut at sollys er nyttig i behandling av symptomene dine, kan det være lurt å spørre legen din om lysterapi. Under lett terapi, blir en kontrollert mengde av kunstig lys rettet mot huden. Terapi er utført i legens kontor eller hjemme ved hjelp av et spesielt lys enhet.

Andre Triggers

Mens det kan være fristende å plukke på en kløende flekk på huden, skrape eller plukke lesjoner kan ikke bare forverre tilstanden din, men kan forårsake blødninger som kan føre til en infeksjon. Over-the-counter salver og kremer kan bidra til å redusere kløe. Unngå iført neglene lenge hvis psoriasis påvirker neglene. Nail skade er mindre sannsynlig når neglene er slitt kort. Trauma til negler kan forverre eller utløse spiker psoriasis, ifølge National Psoriasis Foundation.

Røyking og drikking av alkohol kan føre til forverring av tilstanden din, og bør unngås. Alkohol kan også påvirke handlingene til medisiner foreskrevet for å behandle din tilstand.

Å unngå stressende forhold er viktig for å holde under kontroll av psoriasis, som stress kan føre til en oppblussing av symptomer. Meditasjon, biofeedback, rådgivning, trening og avslapping teknikker kan hjelpe deg med å håndtere stress og unngå ubehag og kløe som en blusse opp bringer.

Botemidler for psoriasis på hendene

Psoriasis er en ikke-smittsom hudsykdom som kan oppstå i hele ens levetid. Ifølge National Psoriasis Foundation, kan psoriasis oppstå på noen del av kroppen, og det rammer om lag 3 prosent av verdens befolkning. Det er et vedvarende og varig autoimmun sykdom. Når det skjer på hendene, må det bli behandlet raskt og nøye. Selv om det ikke er noen kur, det finnes flere forskjellige måter å behandle psoriasis på hendene.

Kremer

En god fuktighetskrem vil bidra til å lindre den irriterende tidlige tegn på psoriasis. Cream vil også hjelpe til med tørr, flassende hud som er forbundet med tilstanden.

Steroider

Steroider kan enten tas oralt eller gis i form av en krem. Steroider er en anti-inflammatorisk og kan bidra til å kontrollere hevelse og irritasjon forbundet med psoriasis.

Kolloidalt havremel

Soaking hendene i en kolloidalt havremel bath vil hjelpe myke skalaer som er dannet av psoriasis. Skalaene vil da være lettere å skalle av og kan gjøre de mer effektive behandlinger.

Coal Tar

Kull tjære bidrar til å redusere hevelse og betennelse i huden. Kan ta opp ved hjelp av kull tjære til å behandle psoriasis på hendene til åtte uker å få resultater.

Salisylsyre

Salisylsyre er en over-the-counter behandling for psoriasis som kommer i ulike aktuelle skjemaer. Det bidrar til å redusere vekten forbundet med psoriasis.

Medisinsk behandling med kolloidalt sølv

Kolloidalt sølv er en flytende suspensjon av sølvpartikler. Den brukes som en alternativ medisinsk behandling. Det finnes ingen medisinske studier som er avgjørende for at kolloidalt sølv er gunstig for medisinsk bruk, ifølge Mayo Clinic (se lenke i Referanser). Men mange bruker det og ta det regelmessig.

Helse Tonic

Mange tar kolloidalt sølv daglig som en helse-tonic, ifølge Mayo Clinic. De hevder at er hjelper dem føles bra og bo godt.

Bakterielle sykdommer

Kolloidalt sølv brukes til å behandle og avverge bakteriell sykdom ved de som praktiserer alternativ medisin (se lenke i Referanser). Den brukes til å bekjempe sopp, parasitter, protozoer og virus-infeksjoner.

Acne

Kolloidalt sølv er også brukt til å behandle akne. Kolloidale såper hevder å fukte, rense og mykgjøre huden.

Nail sopp og fotsopp

Kolloidalt sølv er også brukt til å behandle fotsopp. Den brukes til å rydde opp spiker sopp og ringorm.

Flass

Kolloidalt sølv er også brukt for å behandle flass. Den brukes i behandling av eksem, psoriasis og atopisk dermatitt.

Side Effect

En mest fremtredende og urovekkende bivirkning av kolloidalt sølv er en tilstand som kalles argyria, ifølge Mayo Clinic (se lenke i Referanser). Dette fører til at huden til å ta på seg en blå-grå farge eller generelle fargen.

Informasjon om kolloidalt sølv Cream eller Salve for Skin

Kolloidalt sølv har vært brukt i tusenvis av år i bekjempelsen av alle typer bakterier, protozoer, parasitter, sopp og visse virus. For lenge siden, de rike bodde sunne ved å spise fra sølvskjeer og fat, mens bøndene som spiste fra tinn ofte døde av sykdom. Den kommer i ulike former, inkludert en salve for utvortes bruk.

Utslett, psoriasis og andre hudlidelser

Den salve er utmerket for sensitiv hud og fordelaktig når den brukes på hudirritasjoner og utslett.

Åpne sår, kutt og skrubbsår

Bruke salve direkte på åpne sår har blitt sagt å fremskynde healing og bidra til å bekjempe infeksjoner. Det er så enkelt som bare å bruke salve til en Band-Aid og dekker sår.

Fotsopp og andre sopp

Gni salve over foten og mellom tærne. Kolloidalt sølv har vært svært vellykket i å drepe sopp av ulike slag. Det vil bidra til å lindre kløe også.

Acne

Bruk salve til å behandle akne akkurat som alle andre akne medisinering. Det bekjemper bakterier som forårsaker akne å spre og hastigheter helbredelse av utbruddet.

Insektbitt

Behandling av insektbitt med salve bidrar til å fremskynde healing og redusere stikket.

Andre bruksområder

Det har blitt ryktet å ha vellykket behandlet slike ting som kreft, hepatitt C, gjær infeksjoner, koldbrann, vorter, ansatte infeksjoner og andre virus og bakterieinfeksjoner. Mange bruker også det på sine kjæledyr hud for ulike forhold, eller for å helbrede sår.

Medisinske tvister og skremmer

Mange kilder har spredt ordet om en tilstand som kalles Agyria, en sjelden lidelse der folk permanent bli blått som et resultat av store mengder sølv inntak. Sannheten bak saken er at de har inntatt store mengder sølv fra hjemmelaget kolloidalt sølv forurenset med salter som konsentrert i deres system over en periode. Også på tross av sin blå hudfarge mest bemerket tilfelle av Paul Karason har blitt undersøkt av Mount Sinai Hospital og funnet å være i god lyng og fri fra helseproblemer som han tok sølv til. Dagens produkter er målt i deler per million, og har ikke forårsaket slike problemer. Det medisinske miljøet har spredd alarm og hevdet at det er ineffektivt på grunn av det faktum at de ville tape millioner på antibiotika salg om folk var å virkelig forstå dens effektivitet. Antibiotika kan føre til andre problemer i kroppen, og det er også mange ting som nå har blitt antibiotikaresistente som et resultat av deres overdrive.

Kolloidalt sølv er meget mild og beroligende til huden, men har en kraftig effekt på immunsystemet. Det er utrolig hvor godt det fungerer, og siden det ikke er inntatt det er aldri noen grunn til bekymring om å snu blå.

Hvordan å behandle hodebunnen Psoriasis

Hvordan å behandle hodebunnen Psoriasis


Vellykket forvaltning av hodebunnen psoriasis begynner med en nøyaktig diagnose. Hvis du har skalaer, flassing, kløe eller andre symptomer, ikke selv diagnose. Tilstanden ligner andre hudsykdommer som påvirker hodebunnen, som seboreisk og andre typer eksem. Konsultere en hudlege, som vil gjøre en definitiv diagnose med lab analyse av en hudprøve. Selv om det ikke kan kureres, når du bekrefte at du arbeider med hodebunnen psoriasis, har du en rekke alternativer for behandling av tilstanden.

Aktuelle medisiner

Ofte produktene påføres direkte på hodebunnen er den første forsvarslinje mot milde til moderate hodebunnen psoriasis. Aktuelt kortikosteroider reduserer betennelser og tilhørende symptomer. Disse medikamentene er et kjennetegn på hodebunnen psoriasis behandling, konstaterer American Academy of Hudleger på sin PsoriasisNet hjemmeside. Din hudlege kan foreslå en lav-potens, over-the-counter produktet i starten, men sterkere doser er ofte foreskrevet. Calcipotriene eller andre vitamin D-analoger er en annen aktuell behandling mulighet, som er vitamin A derivater kjent som aktuelle retinoider, som tazarotene.

Muntlige og injisert medisiner

Det er også muntlig og injisert medisiner som er foreskrevet for alvorlige tilfeller av psoriasis i hodebunnen. Disse inkluderer muntlige retinoider, metotreksat å hemme hudens celleproduksjon og redusere betennelser, ciklosporin å undertrykke immunrespons som forårsaker symptomer, immunomodulatorer og andre rusmidler.

Sjampoer

Enkelte sjampoer er godt egnet til behandling av hodebunnen psoriasis i mange individer. En rekke egnede produkter selges over disk, ofte markedsført for det formål å kontrollere tilstanden. Spør din hudlege om å prøve en sjampo som inneholder steinkulltjære eller salisylsyre. Slike produkter er ofte nok til å administrere mild hodebunnen psoriasis på egen hånd, mens moderate eller alvorlige forhold kan ha nytte av sjampo sammen med andre behandlingsformer. Hvis disse shampoos bevise utilstrekkelig, kan din hudlege forskrive en inneholder kortikosteroid klobetasolpropionat.

Lysbehandling

Lysbehandling er et fancy ord for lys behandlinger. Hodebunnen psoriasis fordeler fra eksponering for ultrafiolett stråling. En rekke lasere og andre kunstige lyskilder gjelder direkte UVB stråler til hodebunnen, noe som er tilgjengelig for hjemmebruk. Photochemotherapy, en mer aggressiv form for lysbehandling, tar du et UVA-lys-sensibiliserende medisiner for å gjøre hodebunnen mer mottakelig for eksponering. Denne løpet av behandlingen blir generelt brukt i forbindelse med et større behandlingsplan.

Livsstil rettsmidler

Livsstil tilnærminger til hodebunnen psoriasis behandling bidra til å redusere symptomer og flareups. Generelt, slutte å røyke, begrense alkoholforbruket til svært små mengder og spise et sunt kosthold består hovedsakelig av hele matvarer. Merk dine personlige triggere, som kan inkludere visse stoffer, stress eller visse værforhold. Gjør ditt beste for å unngå kontakt med disse utløser. Daglig bading i lunkent vann lindrer huden og fjerner skalaer. Legg kolloidalt havremel, en mild badeolje, Epsom salt eller Dead Sea Salt i vannet og suge hodebunnen i ca 15 minutter.

Hjem Behandlinger for Plague Psoriasis

Psoriasis er en sykdom som fører til hud celler til å hope seg opp og lage tykke, kløende flekker, også kjent som plakk, som er enten rødt eller sølv i fargen. Psoriasis er en kronisk sykdom, men det vil gå inn i perioder med remisjon der er det ingen symptomer i det hele tatt. Oftest, behandling av plakk inkluderer muntlig og aktuelle medisiner og lysterapi. Men det er også ulike tiltak du kan gjøre hjemme som vil bidra til å redusere alvorlighetsgraden av en psoriasis utbrudd.

Moisturization

Selv om hjemmebehandling ikke vil kurere psoriasis, kan de hjelpe huden din ser bedre ut. Tar en daglig bad vil bidra til å fjerne plakk og roe irritert hud. Soaking i 15 minutter i Epsom salter, badeolje eller kolloidalt havremel kan være spesielt nyttig. Unngå veldig varmt vann og sterke såper fordi de kan irritere psoriasis videre. Etter bading, blot huden med et håndkle og umiddelbart satt på en tung fuktighetskrem. Bruk av denne salve eller olje feller fuktigheten i huden. I kaldt vær, bruke fuktighetskrem flere ganger per dag.

Sollys

Å få riktig mengde sollys med psoriasis er vanskelig fordi riktig mengde kan bidra til å forbedre plaketter mens for mye trigger eller gjøre utbrudd verre. Hvis du er en sunbather, begrense eksponeringen mot tre korte uketimer. Overvåke og registrere hvor mye tid du tilbringer i sollys. Anvendelsen av en 15 SPF solkrem kan også hjelpe deg å holde utbrudd og plaketter til et minimum. Snakk med legen din om riktig mengde sol bør du få dersom du har psoriasis.

Kremer og utløsere

Anvendelsen av enhver krem ​​eller salve som har hydrokortison eller salisylsyre kan bidra til å redusere oppbyggingen av plakk og kløe. Men identifisere og unngå triggere som vil anspore et utbrudd. Triggere kan være stress, infeksjoner, røyking, skader og sollys. Når du finne ut hva som forårsaker psoriasis til å blusse opp, klippe det ut av livet ditt. Også drikker alkohol senker effekten av visse psoriasis behandlinger.

Hjem rettsmidler for Pustular Psoriasis

Pustular psoriasis er en sjelden form for hudens tilstand psoriasis. Det har en rekke årsaker, blant annet infeksjoner, graviditet og uttak fra visse medisiner. Det er to primære former: generalisert, noe som påvirker hele kroppen; og lokalisert, noe som påvirker ett område, typisk fingre, tær, palmer i hendene eller fotsåler. Begge typer pustuløs psoriasis føre til kløende, smertefulle områder av pus-fylt blemmer på huden. Pustuløs psoriasis kan være vanskelig å behandle og mennesker med tilstanden bør ta medisiner under en lege veiledning. Flere hjem rettsmidler kan også bidra til å administrere pustuløs psoriasis.

Skin Care

Psoriasis blemmer er ikke bare smertefullt og skjemmende. De kan også brukes som kanaler for bakterier og bakterier å gå inn i kroppen og forårsake infeksjon. Holde huden ren og smittefri er en viktig del av strategien for å behandle noen form for psoriasis. Bade daglig i en varm, ikke varmt, bad. Ifølge Mayo Clinic, soaking i 15 minutter eller så i vann som du har lagt til Epsom salter, mild olje eller kolloidalt havremel vil hjelpe rolig og rense huden din. Fjern eventuelle vekter forsiktig med en myk klut. Påfør et tykt, olje-rik fuktighetskrem etter bading, før du starter dagen, og før du går å sove om natten. Hvis det er mulig, pakk berørte områder med plastfolie eller klut etter bruk av fuktighetskrem for å sove.

Skin Medisinering

Hvis huden din er spesielt betent og blistery, ta vare på den ved å innlemme over-the-counter medisinert kremer eller lotion i din daglige rutine. Velg produkter som inneholder salisylsyre eller hydrokortison.

Triggere

For de fleste mennesker, visse aktiviteter utløse psoriasis fakkel-ups. Hold en notatbok i flere dager eller uker, og bemerker forholdene som psoriasis forverret. Typiske triggere inkluderer røyking, alkohol, ekstreme temperaturer, stress og tunge soleksponering. Vær imidlertid oppmerksom på at begrenset soleksponering hjelper daglig ofte kontrollere psoriasis. Unngå eventuelle vilkår som du noterte gjort din psoriasis verre.

The Immune System

Psoriasis kan virke som "bare en hud problem", men ifølge National Psoriasis Association, er det også forstås som et immunsystem uorden. Styrking immunforsvaret vil avverge sykdom og hjelpe deg å bekjempe din psoriasis. Spis sunt, godt balanserte måltider. Få daglig mosjon, og få minst syv timer søvn hver natt.

Advarsler

En form for pustuløs psoriasis, kalt von Zumbusch pustuløs psoriasis, kan være dødelig. Det ser plutselig, med pus-fylt blemmer vises timer etter utbruddet av rødlig, smertefull hud. Innen en dag eller to blemmer tørre og skrell, men snart etter nye episoder begynne. Det er ledsaget av symptomer som feber, frysninger, kløe, vekttap, slapphet, dehydrering og en farlig høy puls. Hvis du har disse symptomene, se en lege eller dra til legevakten umiddelbart. Du kan kreve sykehusinnleggelse for å rehydrere kroppen og hindre smitte i å spre seg i hele kroppen din.

Hvordan bruke Kolloidalt havremel å behandle Poison Ivy

Hvordan bruke Kolloidalt havremel å behandle Poison Ivy


Kolloidalt havremel, som er havregryn som er frest inn et fint pulver, har blitt brukt til å lindre hudirritasjoner og allergier i mer enn et århundre. Når det er oppløst i et kjølig bad, kan kolloidalt havremel gi flere timers lettelse fra kløe og utslett som oppstår etter kommer i kontakt med giftsumak.

Bruksanvisning

•  Kjør en kjølig bad for å suge deg selv etter å komme i kontakt med giften eføy. Unngå å bruke varmt vann, noe som kan åpne opp huden porene og gi mer av oljer fra anlegget til å trenge gjennom huden din.

Tilsett ca en kopp kolloidalt havremel i badevannet, og la den oppløses fullstendig. Du kan også legge til et par håndfuller av Epsom salter og natron for å øke effektiviteten av kolloidalt havremel ved behandling av giften eføy utslett.

Sug i kolloidalt havremel bath for 15 til 30 minutter for de beste resultatene, slik at alle berørte områdene er helt nedsenket i vannet. Unngå å bruke såpe eller lotion mens du bader, siden disse produktene lett kan tørke ut huden din og gjøre giften eføy utslett verre.

Bruk en myk, tørr håndkle til å forsiktig DAB bort fuktigheten når du er ferdig med badet. Unngå å gni kraftig når du tørke deg selv med håndkle, siden det kan ytterligere forverre utslettet, og selv spre oljer fra anlegget.

Gjenta kolloidalt havremel bath flere ganger i løpet av dagen etter behov for å behandle Poison Ivy utslett. Vanligvis vil du oppleve 2 til 4 timer med lindring fra kløe og ubehag fra hver kolloidalt havremel bath, avhengig av din hudtype og alvorlighetsgraden av giften eføy utslett.

Alternativ bruk av Calamine lotion med kolloidale havremel bad for å behandle en gift eføy utslett. Påføring Calamine lotion liberalt til utslett vil frakk, berolige og beskytte utslett i mellom kolloidale havremel bad.

Se legen din dersom giften eføy utslett ikke har forsvunnet innen 14 dager. Hvis utslettet vedvarer utover denne perioden, er det en sjanse for at du kan ha en infeksjon. Blodforgiftning kan også oppstå hvis blemmer på utslett blir brutt.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke kolloidalt havremel å behandle insektbitt, eksem, psoriasis, stikkende varme, elveblest, vannkopper, altfor tørr og kløende hud og mange andre typer hudirritasjoner.

Homeopati Cure for Psoriasis

Psoriasis er en kronisk tilstand der tykke, røde, kløende flekker utvikle seg på huden. Årsaken er ukjent, men det er antatt å utvikle seg på grunn av et problem med immunsystemet som fører til hudceller for å gjøres for raskt. Omtrent 7,5 millioner amerikanere har psoriasis, ifølge National Institutes of Health. Noen er bare sporadisk plaget av det, men for andre er det alvorlig og kan til og med føre til leddgikt. Flere legemidler og terapier kan brukes til å behandle psoriasis, men det er et par ting du kan prøve hjemme også.

Baths

Tar et varmt bad hver dag kan bidra til behandling av psoriasis, fordi det gjør det mulig for tørr, flasset hud som skal fjernes. Når bading, unngå varmt vann fordi det kan videre tørke ut huden. Også prøve å legge kolloidalt havremel, Epsom salter eller Dødehavet salter til vannet for å ytterligere berolige og helbrede huden. Personer med psoriasis bør også unngå å bruke såper og sjampo som inneholder parfyme og fargestoffer, fordi disse kan irritere huden. Når du kommer ut av badekaret, bruke en krem ​​eller salve på huden når det er fortsatt litt fuktig å ytterligere fukte huden.

Sollys

Naturlig soling er en av de beste - og enkleste - behandlinger for psoriasis. Tillater huden din til å absorbere sollys kan forbedre utseendet på tørr, rød hud patcher og også hindre nye fra forming. Men sørg for å beskytte huden din ved å bruke en solkrem med SPF 15 eller høyere for å unngå hudskader og solforbrenning. Og husk at for mye sol kan ha en negativ effekt og kan forårsake mer tørrhet og irritasjon. Snakk med legen din om hvor mye tid du skal bruke i solen.

Aloe Vera

Aloe vera kan bidra til å forbedre huden på mennesker med psoriasis. Du kan enten bruke cut aloe vera plante blader direkte på den berørte huden eller kjøpe en aloe vera gel på apotek som skal brukes på huden. Du kan bruke aloe vera flere ganger om dagen. Selv om behandlingen virker, kan det være uker eller måneder før du merker betydelig forbedring.

Kosttilskudd

Flere kosttilskudd kan forbedre dine psoriasis symptomer. For eksempel kan vitamin E bidra til å berolige huden og hindre betennelser. Prøv å ta 200-800 hormonspiral av vitamin E hver dag. En annen supplement som kan fungere er fiskeolje. Disse oljer inneholder omega-3 fettsyrer, som reduserer inflammasjon i kroppen. Tar en daglig fiskeolje tillegg på 3 gram mindre kan bidra til å forbedre utseendet på huden din.

Hvordan Cool Blood Psoriasis

Psoriasis er en av de mest vanlige kroniske sykdommer i verden. Det etterlater pasienten med betent hud som forårsaker kløe, svie, rødhet, sprekker og skalering. Psoriasis kan la pasienten følelsen selvbevisst om hennes utseende, spesielt hvis sykdommen påvirker et område på kroppen som kan bli sett av andre. Det finnes ingen kur for psoriasis, men det finnes måter å kjøle dens virkninger og redusere betennelse og kløe.

Bruksanvisning

•  Påfør lokale kortikosteroider for å kjøle psoriasis. Kortikosteroider er kraftige reseptbelagte anti-inflammatoriske medisiner som kan lindre smerte og rødhet forbundet med psoriasis. Hvis legen finner det nødvendig, vil han foreskrive denne krem ​​eller salve.

Bruk kulltjære. Kull tjære er et biprodukt av oljeprodukter og kull. Det er kjent som den eldste behandling for psoriasis. Kull tjære bidrar til å redusere betennelse, kløe og skalering med få bivirkninger. Kull tjære er rotete og har en sterk lukt, men det kan kjøpes over disk og er tilgjengelig i kremer, sjampo og oljer.

Masser en fuktighetskrem i det berørte området om natten og pakk med plastfolie. Fjern wrap i morgen og vaske skalaene av i dusjen. Bruk av fuktighet og plastfolie kombinasjonen vil bidra til å redusere rødhet og skalering.

Bade daglig med lunkent vann og mild såpe for å hjelpe rolig betent hud og fjerne skjell. Fyll badekaret med lunkent vann. Legg kolloidalt havremel eller Epsom salt i vannet og ligge i minst 15 minutter.

Silver & Psoriasis

Silver & Psoriasis


Silver er oftest tenkt som et metall. Våre kasseroller gang ble laget av sølv, så vel som våre mynter. Men flytende sølv har blitt lagt frem som en behandling for psoriasis, og har skapt noen konflikt i den medisinske verden.

Betydning

Ifølge The Mayo Clinic, inges kolloidalt sølv som en behandling for psoriasis er tåpelig, så er det ingen gode vitenskapelige studier for å støtte kravene til en helsegevinst.

Betraktninger

Forbrukere bør vite at du tar kolloidalt sølv kan være farlig for helsen din. Selv om The Mayo Clinic kan ikke si hvor mye sølv er farlig, tyder på sitt nettsted at sølv bygger seg opp i vev over tid, etter hvert forårsaker helseproblemer.

Effekter

Tar sølv for psoriasis kan føre til en tilstand som kalles argyria, noe som skaper en blågrå nyanse i huden, øyne, tenner, negler og indre organer. Tilstanden er ikke et helseproblem, ifølge The Mayo Clinic, men det er ikke-reversible.

Misforståelse

Noen produsenter hevder at sølv er et viktig mineral til kroppen. The Mayo Clinic tilbakeviser disse påstandene, og eventuelle andre påstander om at sølv vil ha positive effekter på psoriasis eller andre helseproblemer.

Advarsel

Ved hjelp av kolloidalt sølv til behandling av psoriasis i en lengre periode kan faktisk være farlig. Langvarig bruk kan føre til anfall, nyreskader og hudirritasjon. The Mayo Clinic sier videre at FDA har tatt aksjon mot noen produsenter og deres helsepåstander om sølv.

Bruker for kolloidalt sølv Concentrate

Bruker for kolloidalt sølv Concentrate


Historisk kolloidalt sølv konsentrat ble brukt til å behandle alle typer infeksjoner og bakteriesykdommer før oppdagelsen av antibiotika. Det er i dag en alternativ medisin som brukes for en rekke forhold, og er også brukt for desinfisering, rensing og rengjøring.

Sykdom / Sår

Kolloidalt sølv konsentrat kan brukes som en nesespray for å behandle forkjølelse og neshorn virus, influensa, strep hals, lungebetennelse og luftveisinfeksjoner. Det er i utgangspunktet brukes som et antibiotikum for bakterielle og virale infeksjoner. Det er også brukt topically å behandle kutt, skrubbsår, brannsår, solbrenthet, insektbitt, fotsopp, gjær infeksjoner og andre soppinfeksjoner, razor kutt og staph infeksjoner.

Skin

Kolloidalt sølv såpe brukes til å rense, fukte og beskytte huden din. Den brukes som en sjampo for å behandle flass og psoriasis. Den kan brukes til å behandle kviser og akne som du ville bruke hydrogenperoksid. Kolloidalt sølv er brukt til utslett å kontrollere kløe. Hvis det er brukt til føflekker eller vorter og dekket med en bandasje over natten, kan de forsvinne.

Sterilisering

Kolloidalt sølv konsentrat brukes til å rense drikkevann når camping. Den brukes for å hindre søppel lukt på kjøkkenet samt vaske kjøkkenhåndklær, svamper og skjærebrett for å hindre E. Coli og salmonella. Kolloidalt sølv har mange andre husholdnings bruksområder. Den kan brukes i oppvaskmaskiner, parabolen vann og rengjøringsmidler til bruk i kjøleskap og fryser. Det er også brukt for å hindre juice og melk fra bedervet. Andre bruksområder inkluderer luftkanaler, air condition filtre, luftfuktere, tepper, tapeter, gardiner, pet vann, fugl bad, svømmebasseng, fontener, fotbad, badematter, dusjkabinetter, badekar og toalett. Noe som du ønsker å rengjøre eller sterilisere, eller hvor som helst du ønsker å forhindre mugg og mugg kan behandles med kolloidalt sølv.

Øyne / ører / munn

En liten mengde av kolloidalt sølv konsentratet blir fortynnet med en lik del av destillert vann for behandling av et øye irritasjon eller infeksjon. Det kan være oppvarmet og brukt som øredråper å behandle en ørebetennelse. Problemer med munnen slik som tannpine, sår og infeksjoner kan behandles med kolloidalt sølv. Det kan hindre tannråte og eliminerer dårlig ånde. Det kan også benyttes til å suge proteser.

Betraktninger

Ifølge SilverGen, første gang kolloidalt sølv anvendes oralt, kan bivirkningene være lik de av en forkjølelse eller influensa, og kan også omfatte diaré. De anbefaler å starte med noen få dråper og opparbeidelse til større mengder, som er nødvendig for å behandle tilstander som infeksjoner eller astma. De viser også at forbedringer ikke vil bli lagt merke til de når mengder 05:56 unse doser, tatt to eller tre ganger hver dag.

Sikkerhet

Ifølge Mayo Clinic, er kolloidalt sølv bruk ikke å være effektiv eller sikker av Food and Drug Administration. Det kan være alvorlige bivirkninger fra kolloidalt sølv, for eksempel argyria, som er en irreversibel endring i huden din farge til en blågrå. Andre mulige problemer ta beslag, fordøyelsesbesvær, hodepine, nyreskader, tretthet, hudirritasjon og legemiddelinteraksjoner. Før du tar kolloidalt sølv eller bruke den til å behandle alle forhold, ta kontakt med legen din om råd.

Psoriasis Itch Relief

Psoriasis er en hudsykdom som skyldes et problem med immunsystemet. Hos personer med psoriasis, er hudceller bygget for fort, noe som fører tykke flekker av kløende, tørr hud. Ifølge National Institutes of Health, omtrent 7,5 millioner amerikanere lider av psoriasis. Noen mennesker er bare av og til plaget av tilstanden, men for andre er det kronisk, og kan være ødeleggende, selv forårsaker leddgikt. I mange mennesker, er den kløende hud det mest plagsomme symptom. Det er flere tiltak folk kan gjøre for å gi litt lindring.

Fukte

For å bidra til å lindre ubehaget fra tørr, kløende hud, er det best å prøve å holde huden godt hydrert og fuktig. De beste kremer for psoriasis er de som er basert salve i stedet for lotions. Disse produktene er tyngre, forblir på huden lengre og bedre fukte huden. I alvorlige tilfeller kan hudfett også anvendes for å behandle psoriasis. Fuktighetskremer kan anvendes flere ganger om dagen. En god måte å holde huden hydrert er å bruke en fuktighetskrem umiddelbart etter bading, når huden fortsatt er litt fuktig. Du kan også prøve slathering på en fuktighetskrem og deretter pakke huden i plastfolie før du går til sengs. Når du kommer opp, bare å fjerne plast og skyll å fjerne skjellende hud.

Baths

En annen god måte å bidra til å gi noen lettelse fra kløe er å ta bad. Inntil nylig var det tenkt at soaking i vann vil ytterligere tørke ut huden. Men så lenge du unngå å bruke varmt vann, soaking i karet i minst 15 minutter kan hjelpe hydrat huden og gi noen lettelse. Legge Epsom salter, Dødehavet salter eller kolloidalt havremel kan hjelpe enda flere. Når man bader, bør du unngå å bruke sterke såper eller produkter som inneholder parfyme og fargestoffer, som kan irritere huden.

Medisinert produkter

Mange medisinert salver og kremer er tilgjengelig som kan hjelpe lindre kløende hud. Over-the-counter produkter som inneholder salisylsyre eller hydrokortison er utviklet for å behandle betennelse og kløe. Og hvis du har psoriasis i hodebunnen, bør sjampoer som inneholder steinkulltjære være nyttig. Hvis du har prøvd ulike hjem behandlinger for å få litt lindring fra kløe og har ikke hatt mye suksess, snakke med legen din om reseptbelagte legemidler. Resept-styrke aktuelle medisiner som salisylsyre og kortikosteroider bør hjelpe.

Hvordan Lette Skalering av Psoriasis

Hvordan Lette Skalering av Psoriasis


For alle med psoriasis, få fritak for kløende, er skjellende hud en topp prioritet. Ulike reseptbelagte og over-the disk behandlinger kan bidra til å lette skalering og irritasjon. Eksperimenter med ulike produkter for å se hvilke som fungerer best for deg.

Bruksanvisning

Bruk Dead Sea badesalt eller Dødehavet salt krem. Dødehavet salter har vist seg å balansere huden fuktighet og gi lindring fra kløe og hud skalering.

Sug i et varmt kolloidalt havremel bath, noe som kan bidra til å avlaste tørr, kløende hud. Kolloidalt havremel er havre som har blitt malt til et funn pulver slik at havregryn ikke vil bosette seg i vannet.

Påfør en kald komprimere til området for å lindre kløe. Motstå trangen til å klø eller plukke på sår, som kan spre lesjoner eller forårsake infeksjon.

Påfør en kortison krem. Over-the-counter hydrokortison kan ikke være sterk nok til å behandle psoriasis, så snakk med legen din om en resept på en sterkere krem. En menthol-baserte salve kan også hjelpe.

Bruk en salisylsyre forberedelse til å hjelpe myke og fjerne skalaer. Produkter som inneholder steinkulltjære kan også redusere betennelse og bremse veksten av hudceller.

Prøv over-the-counter behandlinger som aloe vera, menthol-baserte salver eller jojoba.

Slik Clear Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som forårsaker celler til å bygge seg opp på hudens overflate, noe som resulterer i tykke skalaer og tørr, kløende flekker. Hos personer med psoriasis, en type hvite blodceller som kalles en T-celle feil friske celler i huden for en infeksjon, og angriper dem. Dette immunrespons fører til psoriasis symptomer. Psoriasis er en kronisk sykdom som kan variere i alvorlighetsgrad fra mildt irriterende for helt invalidiserende. Heldigvis finnes det en rekke behandlinger tilgjengelig for å hjelpe klare psoriasis.

Bruksanvisning

•  Bade hver dag for å fjerne skjell, berolige betent hud, og hjelpe klare psoriasis. Legg kolloidalt havremel eller Epsom salter til badevann å hjelpe rolig betennelse. Unngå bruk av sterke såper og veldig varmt vann.

Bruk fuktighetskrem etter bading for å redusere symptomer og lette kløe. Oljebaserte kremer kan være mer effektive når huden er veldig tørr og i kaldt vær, ifølge Mayo Clinic.

Se etter mulige triggere for psoriasis. I noen tilfeller, infeksjoner, allergier, soleksponering, stress og allergier kan utløse eller forverre psoriasis. Unngå disse triggere vil hjelpe klare psoriasis og hindre fremtidige bluss-ups.

Bruk en aktuell kortikosteroid krem for å fjerne mild til moderat psoriasis. Aktuelt steroider er den mest brukte medisiner for mild psoriasis og arbeid ved å undertrykke immunforsvaret og bremse cellefornyelsen. Aktuelt steroider er også effektiv på å redusere betennelser og lindre kløe.

Bruk en syntetisk form av vitamin D for å bremse cellevekst og hjelpe klare psoriasis. Calcipotriene er et vitamin D analog krem ​​tilgjengelig på resept. Disse medikamentene er ofte brukt i forbindelse med lysbehandling.

Prøv andre aktuelle behandlinger for psoriasis hvis steroider og vitamin D-analoger ikke klarer å fjerne psoriasis. Athralin hjelper normal celle DNA aktivitet og fjerne hud skala, men denne medisinen flekker på huden, klær og alt annet den møter. Aktuelle retinoider hjelpe normal DNA aktivitet og redusere betennelse, og kull tjære reduserer hevelser og hjelper til med skalering og kløe. Calcineurinhemmere og salisylsyre er andre aktuelle behandlinger for å hjelpe klare psoriasis.

Gjennomgå lysterapi for å behandle moderate tilfeller av psoriasis. Lett terapi eller fototerapi, benytter kunstig eller naturlig ultrafiolett lys for å drepe T-celler i huden. Dette bidrar til å klare psoriasis ved å bremse cellefornyelsen og redusere skalering. The American Academy of Dermatology slår fast at fototerapi økter kan være nødvendig flere ganger i uken for fire eller flere uker før symptomene bedres.

Ta en oral medisin for å fjerne mer alvorlige tilfeller av psoriasis. Muntlige retinoider, metotreksat, ciklosporin, og hydroksyurea er alle foreskrevet for psoriasis behandling hos pasienter som ikke klarer å svare på aktuell behandling eller lysbehandling. Injiserbare immunmodulator narkotika, for eksempel etanercept, er nyttige for personer med behandlingsresistent psoriasis og de med psoriasisartritt. Ifølge Mayo Clinic, disse medikamentene virker ved å blokkere interaksjonen mellom ulike immunsystem celler.

Hvordan lage en Bath behandling for psoriasis

Hvordan lage en Bath behandling for psoriasis


Mer enn 7 millioner mennesker i USA lider av psoriasis, en kronisk hudsykdom som forårsaker rødhet, kløe, irritasjon og betennelse. I tillegg til å være ubehagelig eller smertefullt, de røde flekker eller sølvfargede skjell som danner på korsryggen, kan knær, albuer og hodebunn være direkte pinlig. Aktuelle salver, sollys terapi og reseptbelagte medisiner er blant metodene som brukes til å behandle psoriasis. En av de beste hjemmeværende måter å lindre psoriasis symptomer er å ta et badekar fylt med ingredienser som lindrer og behandle huden din.

Bruksanvisning

Fyll badekar med lunkent vann er høy nok til å dekke kroppen din som du hvile og slappe av i badekaret. Varmt vann bør unngås, fordi det tørker ut huden og kan ytterligere irritere dine psoriasis.

Dryss 1/2 til 1 kopp kolloidalt havremel i badekaret når vannet går. Rør havremel i vannet. Kolloidalt havremel kan kjøpes på narkotika og helseprodukter butikker og bidrar til å lindre kløe, tørr hud og rødhet forbundet med psoriasis.

Sug i badekaret i 15 minutter for å oppnå fordelene ved bading i havregryn løsning. Vask huden med en fuktighetsgivende såpe for å hindre tørrhet.

Skyll av med rent vann, og klapp huden tørr. Umiddelbart følger med å bruke en duft-fri fuktighetsgivende olje til huden din til å avslutte badebehandling.

Tips og advarsler

  • Stress kan utløse eller forverre psoriasis, så det er best å redusere stress i livet ditt.
  • Bruk parfymefrie kremer for å unngå ytterligere irriterende på huden.

Nail psoriasis behandling

Nail psoriasis behandling


Denne lidelsen er vanligvis forårsaket av genetikk og immun mangler. Nail psoriasis er ikke en smittsom sykdom og rammer både menn og kvinner. Det er flere behandlinger tilgjengelig for denne lidelsen. Nail psoriasis bør behandles av lege. Hvis ikke behandles, kan det føre til en soppinfeksjon av neglene.

Symptomer

Nail psoriasis forårsaker små groper og alvorlig ruhet på overflaten av neglen plate. Neglene kan se ut som det har blitt arkivert med en grov slipemiddel. Spikeren kan utvikle gule til røde flekker under neglene. Det kan også begynne å løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene virke smittet eller er smertefulle, kontakt lege attention.Your legen kan ta en prøve av huden din til å finne ut om du har spiker psoriasis. Legen vil også sjekke for å se om du har utviklet en soppinfeksjon.

Medisinske behandlinger

Noen ganger er en del av spikeren må fjernes. En kjemisk fjerning innebærer en salve som er plassert på neglene i en uke. Spikeren vil falle av på egen hånd, og det er lite eller ingen blødning. Spikeren kan også bli fjernet kirurgisk.

Medisiner

Aktuelle salver er vanligvis foreskrevet for å gni på og rundt neglen. Steroid kremer og vitaminderivater blir ofte brukt. Steroider kan også injiseres under neglen. Et anti-soppløsning kan foreskrives dersom en sopp-infeksjon er til stede. Det er også en behandling behandling som består av medisiner og eksponering til ultrafiolett lys.

At Home Care

Prøv å unngå å skade neglene. Hvis neglen har løsnet, kan du trimme spikeren tilbake. Enhver neglepleie må være forsiktig så unngå kunstige negler og manikyr. Vær forsiktig hvis spikeren er løs, fordi det kan bli infisert. Påfør foreskrevet medisiner som anvist.

Juvenile Psoriasis

Juvenile Psoriasis


Juvenile psoriasis er en autoimmun lidelse som rammer hud og negler. Det antas å være arvelig. Selv om sin utbruddet kan knyttes til stress, leger er fortsatt ikke å finne ut nøyaktig hva som forårsaker det. Psoriasis kan angripe alle i alle aldre og rammer menn og kvinner likt. Juvenile psoriasis, men kan være en indikasjon på andre helsemessige bekymringer.

Beskrivelse

Juvenile psoriasis er en kronisk noncontagious hud tilstand. Dens symptomer inkluderer tørr, ru, skjellende flekker i huden som kan være rødlig eller skissert i rødt. Negler og tånegler kan bli tykkere eller pitted. Noen ganger patcher kan være flere blisterlike og slam pus. Psoriasis kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men det er oftest funnet i hodebunnen, albuer, korsrygg, lyske og knær. Symptomene kan gå bort for en tid bare for å returnere.

Diagnose

Hudlege, barnelege eller annet helsepersonell vil samle en historie om pasientens fysiske og psykiske helse. Hun kan ta en blodprøve. En enkel hudbiopsi vil bekrefte diagnosen juvenile psoriasis. Videre evaluering kan være nødvendig for å bedømme nærværet av psoriatisk artritt (PSA). The American Academy of Dermatology antyder i sine retningslinjer utgitt i mai 2008 at "hudleger oppfordres til å vurdere den mulige samtidige diagnosen PsA hos pasienter med psoriasis."

Behandlinger

Behandling for juvenile psoriasis bestemmes av helsepersonell og kan omfatte en multipronged tilnærming. Reseptbelagte aktuelle behandlinger kan omfatte Kortikosteroider, retinoider (vitamin A derivat), salisylsyre og en syntetisk form av vitamin D er kjent som Calcipotriene. UV-lys-behandling kan også lindre noen av symptomene på juvenile psoriasis, og det finnes en rekke over-the-counter produkter utviklet for å hjelpe til med symptomer. I alvorlige tilfeller kan immunsuppressive medikamenter administreres.

Psykologisk

Håndteringen av en hudsykdom som juvenile psoriasis kan være vanskelig. Hvordan et barn håndterer juvenile psoriasis er svært individualisert, men det synes å være en økt risiko for barn med sykdommen for emosjonelle vansker som depresjon og angst. I en studie presentert på den 68. årlige møtet i American Academy of Dermatology ble det funnet at barn som lider av juvenile psoriasis hadde en 23 prosent større risiko for å utvikle depresjon og en 32 prosent større risiko for angstlidelser.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt ligner revmatoid artritt, og er forbundet med juvenil psoriasis. Psoriasisartritt er delt inn i følgende fem grupper: artritt i de små leddene i fingre og tær; leddgikt av asymmetriske leddene i den ekstreme; symmetrisk polyartritt, som er svært nær i symptomer til revmatoid artritt; leddgikt mutilans, som ødelegger ledd; og leddgikt av sacroiliac sac og ryggrad. Alle som lider av juvenile psoriasis bør være klar over symptomene på psoriasisartritt, som kan inkludere betent, reddened ledd eller noen felles misdannelse.