Digidexo.com

Gummi som blir behandlet med klorin

Diett mens du blir behandlet for endetarmskreft

Ofte folk forvirre endetarmskreft med tykktarmskreft. Faktum er at de er helt forskjellige fra hverandre, med forskjellige symptomer og risikofaktorer. Vanligvis, skjønt, dietter skiller seg ikke når det kommer til de to ulike former for kreft. Vanligvis fiber, karotenoider og vitamin C og E er veldig bra for folk som har en familiehistorie med enten kolon eller endetarmskreft, eller som blir behandlet for sykdommen.

Planlegg en rutinemessig koloskopi

Endetarmskreft er den nest største årsaken til kreft dødsfall i USA, men det faktiske antallet dødsfall har drastisk gått ned i løpet av årene. Dette er på grunn av den stadig økende bruk av kolonoskopi å finne og fjerne polypper. Vanligvis vil du begynne rutinekoloskopier i en alder av 40, men hvis det er utbredt i familien din historie begynner dem i en alder av 30 er det tryggeste ideen.

Kosthold og trening

Kosthold og mosjon er svært viktig når det kommer til behandling av kreft. Spise en jevn diett av hele korn, frukt, grønnsaker, magert kjøtt, kylling og fisk vil hjelpe kroppen din gjenvinne energien den trenger for å kjempe mot kreft. Hele hvete brød, tomater, epler og blåbær er alle gode valg når det gjelder å spise sunt når de behandles med endetarmskreft. Unngå svært høy fett mat, høy karbohydrat matvarer og lav-fiber matvarer. Eksempler på slike matvarer er fettstoffer svinekjøtt kutt som bacon, sukker produkter som pannekake sirup, og hvitt brød. Trening er viktig også, med svømming, jogging og sykling er de beste former for det. Gjør noen av disse om lag tre ganger per uke er nøkkelen.

Spis ofte

Det er også viktig å spise regelmessig, men du ønsker ikke å overspise. En god måte å gjøre dette på er å spise seks mindre måltider gjennom dagen i stedet for å spise tre store måltider. En god rutine for å komme inn er å ha frokost på rundt 07:30 Dette bør bestå av frukt og helkorn. Ha en matbit kl 10:30 av noen mandler eller yoghurt. Spis lunsj midt på dagen, spise din magert kjøtt, kylling eller fisk med noen grønnsaker. Har en annen matbit på rundt 15:00, etterfulgt av en fornuftig middag på 17:30 Har en annen matbit rundt 7:30 eller 20:00 til avrunder din spise for dagen.

Hva skjer med barn som blir sendt tilbake til rusmiddelavhengige foreldre?

Hva skjer med barn som blir sendt tilbake til rusmiddelavhengige foreldre?


Foreldre rusmisbruk ble vist seg å være en medvirkende faktor i 60 prosent av barnevernssaker rapportert i 1999, i henhold til Department of Health & Human Services. Når et barn blir fjernet fra et hjem som følge av misbruk eller forsømmelse, gjenforene barnet med sin familie er den foretrukne endelige utfallet. Barn som blir sendt tilbake til rusmiddelavhengige foreldre kan stå overfor vanskelige utviklingsutfordringer.

Drug Addiction

Virkningen av narkotikaavhengighet på en persons arbeidsprestasjoner, hjem liv og selvidentitet blir mindre opplagt for den rusavhengige som tilstanden utvikler seg. De skapet til den rusavhengige også lide en nedgang i kvaliteten på deres hverdag. Dette gjelder spesielt for barn av rusmiddelavhengige foreldre. Fjerning av et barn fra et hjem er en traumatisk hendelse for foreldre og barn. Hjelpe en avhengige av foreldrene skape et sunt miljø for hennes barns avkastning er en komplisert prosess med liten garanti for at foreldre vil forbli rusfrie. Fremtiden velvære for barnet er avhengig av foreldrenes evne til å opprettholde et stabilt hjemmemiljø.

Recovery Process

Narkotikaavhengighet er en livsstil der en persons sett av prioriteringer blir skjevt mot å bruke og å skaffe narkotika. Gjenopprettingsprosessen krever den rusavhengige å omskolere sine tankemønstre, samt kroppens fysiske cravings. Dette er en overgangsprosess hvor sannsynligheten for tilbakefall er høy hvis individer ikke klarer å opprettholde et strukturert, og målrettet livsstil. Et barn som er returnert til hjem før foreldrene er i stand til å påta seg ansvaret for omsorg for et barn kan godt hindre foreldrenes gjenopprettingsprosessen. Når dette skjer, er sannsynligheten for tilbakefall høy, og kan kreve at barnet skal bli fjernet fra hjemmet igjen.

Child Development

Avkastningen av barnet til hjemmet markerer en av mange endringer en avhengige av foreldrene har til å tilpasse seg i løpet av sin gjenopprettingsprosessen. Foreldrenes grad av utvinning vil avgjøre nivået av omsorg og sikkerhet barnet vil få. Alderen til barnet, og i hvilken grad hun har vært utsatt for narkotikaavhengighet vil spille en rolle i hvor godt hun takler forholdene i hjemmet. Om barnet forblir i hjemmet vil avhenge av foreldrenes evne til å gi tilstrekkelig emosjonell støtte og struktur for barnet. For å være i stand til å møte barnets behov, må en avhengige av foreldrene har tilstrekkelig emosjonell støtte og struktur i sitt eget liv.

Effekter

Barn som blir sendt tilbake til narkomane foreldre står i fare for å oppleve enda verre behandling enn før når det gjelder foreldre som lider av et tilbakefall. Som et barns primære rollemodeller er hans foreldre, eventuelle kommunikasjon stiler, mestringsstiler og emosjonelle uttrykk utført av foreldrene blir de standarder som barnet gjennomfører sitt eget liv. Pågående konflikt, vold og ustabilitet vil bære over i store områder av barnets liv. Problemer på skolen, problemer med autoriteter, og problemer med sosiale relasjoner er alle mulige effekter på barnets liv.

Forebygging / løsning

For å sikre trygghet og sikkerhet for barnet, bør riktig støttesystemene være på plass før barnet er brakt tilbake til hjemmet. I tillegg til foreldrenes recovery plan, kan barnet og foreldrene være behov for rådgivning behandling før og etter at barnet er returnert. En familie støttesystem - det være seg storfamilien, en kirke organisasjon eller en ungdomsgruppe - kan fungere som en ekstra sikkerhetsmekanisme i tilfelle at forholdene i hjemmet begynner å avta.

Mat som hjelper til med lavt blodsukker

Mat som hjelper til med lavt blodsukker


Hvis du har en tendens til å lide av lavt blodsukker, kalt hypoglykemi, være forberedt til enhver tid fordi lavt blodsukker kan føre til svakhet, svimmelhet og med tap av bevissthet.

Å være forberedt betyr at du har noe lett tilgjengelig å spise som kan heve og stabilisere blodsukkeret.

Fakta

Når blodsukkeret ditt er lavt, bør du spise mat som er omfattet av komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater er absorbert på lavere hastighet enn enkle karbohydrater. Den langsomme absorpsjonen bidrar til å stabilisere deg blodsukkeret uten en skarp topp i blodsukkernivået ditt.

Karbohydrater

Matvarer som inneholder komplekse karbohydrater inneholder grønnsaker, korn, frukt brød og pasta.

Matvarer som inneholder enkle karbohydrater kaker, kjeks kaker og paier.

Høye Fibers

Konsumere mer fiberrik mat. Når du spiser mat med høyt fiber, er karbohydrater du forbrukes absorberes saktere. Noen matvarer med høyt fiber inkluderer hvete, brokkoli, kål, poteter, gulrøtter og epler.

Drikkevarer

Unngå å drikke alkohol, for alkohol kan føre til at blodsukkeret til å slippe. Du bør også prøve å unngå mat og drikke som inneholder koffein.

Det er bedre å spise frukt i stedet for å drikke en fruktdrikk med sukker.

Annet

Noen krise ting du kan spise eller drikke som vil hjelpe med lavt blodsukker er biter av hard candy (fem eller seks stykker), 5 til 6 oz. av vanlige ikke-diett brus, 1 ss. av gelé eller sukker eller tre glukosetabletter.

Glukosetabletter er tilgjengelige uten resept på de fleste apotek.

Er det matvarer jeg kan spise som vil hjelpe med ereksjonsproblemer?

Ereksjonsproblemer kan forårsake en mann å bli selvbevisste, og de kan ta en toll på relasjoner. Et vanlig problem ereksjon er karakterisert ved manglende evne til å opprettholde en ereksjon lenge nok til å fullføre en seksuell erfaring. Medisiner er ofte foreskrevet for å behandle ereksjonsproblemer, men du kan også se til mat som en naturlig behandling.

Testosteron

Rå østers er en type mollusk som er høy i sink. Dette mineralet bidrar til å heve testosteron og sædkvalitet. Testosteron er et viktig mannlig hormon involvert med å oppnå ereksjon. Østers inneholder også dopamin, et annet hormon som kan være gunstig for ereksjonsproblemer ved å hjelpe øke sexlysten. Lever, bønner, erter og sjømat er også høy i sink.

B-vitaminer

Avokado inneholder vitamin B6 og folsyre. Disse vitaminene kan bidra til å øke energinivået og øke hormonproduksjonen. Spis avokado akkurat som de er med litt havsalt drysset over toppen, eller lage en guacamole dip.

Frukt

Bananer har en rekke ernæringsmessige fordeler. De er høy i kalium, de inneholder B-vitamin riboflavin, og er også høy i bromelain, som kan bidra til å reversere erektil dysfunksjon og øke sexlysten. Frukter som har en lysende pigment som bringebær, jordbær, blåbær og bjørnebær kan også være effektive i å fremme vaskulær flyt.

Fett

Essensielle fettsyrer er fettsyrer som kroppen trenger for riktig funksjon, men kan ikke produsere av seg selv. Innlemme disse i kostholdet ditt for å hjelpe deg med dine ereksjonsproblemer. Nøtter, frø, oliven, olivenolje og kaldt vann fisk som laks, makrell, tunfisk og kveite er alle eksempler på disse.

Unngåelse

Ereksjonsproblemer kan stamme fra vaskulær sykdom som oppstår etter en dårlig kosthold. Unngå mat som er svært bearbeidet og raffinert som fast food, frityrstekt mat, bearbeidet kjøtt, kaker, kjeks, paier og donuts.

Mat som er kompatible med Burning Fat

Spise en diett som fører til fett å magisk smelte bort er mulig. Selvfølgelig, dette kan bare oppnås ved å spise riktig og trene på en bærekraftig, sunn måte. Dessverre finnes det ingen enkelt mat til umiddelbart å brenne fett; Men ved å forstå hvordan kroppen vår behandler mat og hvilke matvarer bidra til vekttap, kan du oppnå et nivå av ernæring som optimaliserer vekttap og fettreduksjon.

Forståelse fett

Nøkkelen til "brenne fett" er å spise færre kalorier enn du forbruker. Når du spiser, går kroppen til å arbeide å ta fra hverandre maten og plassere hvert næringsstoff der det trengs. Karbohydrater er umiddelbart plasseres på reserve som drivstoff for kroppen. Når du ikke bruker alt av karbohydrater, lagrer kroppen det som fett. Ifølge Dummies.com, varierer kroppen sin ratio brukes av fett og karbohydrater: noen ganger du bruker 50% fett og 50% karbohydrater, og andre ganger kan det svinge til 45-65 avhengig av aktivitetsnivå. I begge tilfeller, fett butikker avhenge av hvor mye du trener, og hvilke matvarer bidrar til fett butikker.

Frukt

Frukt har noen egenskaper som bistår med å brenne fett. Først, dets karbohydrater er enkelt for kroppen å forbrenne: frukt inneholder enkle sukkerarter, som er lett fordøyd av kroppen din. I tillegg er frukt vann-rike, som hjelper signaler hjernen din at du er full. Frukt er også lav i kalorier, noe som betyr at de ikke bidrar til vektøkning like lett som høy-kalori mat. I tillegg inneholder hele frukter enzymer, som hjelper fordøyelsen.

Fatty Acids

Ja, enkelte fet mat faktisk bidra til å brenne fett. Alt fett er ikke skapt like, så litt fett bidra til å øke hjernens makt og hjelpe til med stoffskiftet, mens annet fett bidrar til aldring og celleskader.

De gode fete matvarer er de høye på essensielle fettsyrer: de er avokado, linfrø, rå nøtter, olivenolje og kokosolje. "Bad fett" inkluderer kokt olje, stekt mat, og eventuelle varme endret fett.

Nicholas Perricone nevner i sin bok, "The Perricone Vekttap Diet" som essensielle fettsyrer forbrenne annerledes enn andre matvarer: fettsyrer hjelpe deg å forbrenne overflødig fett, mens fortelle kroppen til å lagre mindre mat som fett.

Vann

Selv ikke teknisk sett en mat, vann bistår med å brenne fett og Shedding pounds. Bor hydrert er avgjørende for å fortelle hjernen din når du er full. I tillegg bør du vurdere hvor mange drikker bidra til kaloriforbruk og dermed fettlagring. Bytt til kalorifattig drikke som inneholder ingen kunstige søtningsmidler. Ideelt sett velge vann eller juice uten tilsatt sukker eller kjemikalier.

Forfattere Jeff Volek og Adam Campbell siterer en studie som fant menn som drikker vann bygge muskler raskere og brenne fett raskere, noe som indikerer at vannforbruket har en direkte effekt på kroppens evne til å syntetisere proteiner.

Carbohydates

Fordi karbohydrater er en viktig kilde til drivstoff for kroppen, karbohydrater bør ikke helt eliminert. I stedet velger good-for-deg karbohydrater som har næringsstoffer som fiber og B-vitaminer i tillegg til drivstoff. Velg hel-hvete pasta og brød i stedet for loff og bleket pasta. Tilsvarende, ikke spise for mange tunge karbohydrater hvis du ikke trener: ellers, vil kroppen ta noen av de overskytende karbohydrater forbrukes og vil legge dem til fettlagring.

Vitaminer som kan hjelpe med Congestion

Tett nese (en "tett nese") kan være ubehagelig og er forårsaket av hovne slimhinner som linje nese og bihuler. Supplere din diett med en eller flere vitaminer kan bidra til å lindre eller redusere stuffiness og styrke ditt immunsystem for å hjelpe deg å føle deg bedre. Noen vitaminer bidra til å redusere histaminer, som er proteiner som er assosiert med økt lunger. Andre støtter generell ernæring, styrke binyrene (som bidrar til å regulere immunrespons) og redusere betennelser.

Vitamin C

Tar vitamin C kan bidra til å redusere lunger fordi den fungerer som en naturlig antihistamin. Histaminer er kroppslige proteiner som er knyttet til lunger på høye nivåer. Vitamin C kan bidra til å senke nivået av histaminer i blodet, noe som igjen reduserer effekten de har på lunger.

Den nåværende RDA (anbefalt daglig inntak) for vitamin C er 70 milligram for kvinner og 95 milligram for menn. Imidlertid viser forskning at høyere doser av vitamin --- rundt 1000 til 3,000mg per dag --- kan gi flere helsemessige fordeler enn mindre mengder.

Forskning fra tre separate studier over de siste flere år ved Arizona State University har vist at høye doser av vitamin C lavere blod Histamin nivåer. Spesielt studiene viste også at folk som spiste 2000 mg C-vitamin per dag hadde blod histamin nivåer som var 40 prosent lavere enn de som forbrukes RDA.

For å bidra til å redusere histamin i blodet, tar 1000 mg vitamin C, opp til tre ganger daglig. Øke inntaket av vitamin C-rike matvarer, for eksempel sitrusfrukter, meloner, bær, brokkoli og kål kan også støtte redusert histaminer, i tillegg til sine andre helsemessige fordeler.

I noen individer, kan ved hjelp av terapeutiske doser av vitamin C tre ganger daglig føre til løs avføring eller diaré. Hvis dette skjer, kan du prøve å redusere dosen til 1000 milligram én gang om dagen.

Andre vitaminer

Tar tilstrekkelig nivå av B-kompleks vitaminer kan bidra til å fremme riktig funksjon av immunsystemet og binyrene. Nedsatt binyrefunksjon forårsaket av kronisk stress eller lave nivåer av disse vitaminene kan resultere i en høyere tendens til kontrakt influensa eller andre luftveissykdommer som kan føre til overbelastning, og sykdommer kan vare lenger.

Ta en multivitamin som inneholder en B-kompleks eller sjekk med legen din hvis kravene kan variere enn de som en multivitamin gir. Personer med kroniske stressnivået, vegetarianere og alkoholikere som ikke spiser regelmessig og gravide kvinner kan kreve ekstra nivåer av disse vitaminene.

I tillegg spiser mat rik på B-kompleks vitaminer. Disse inkluderer hele korn, ølgjær, ris, nøtter, frø, melk, kjøtt, egg, mange grønne grønnsaker og lever.

Du kan også ta vitamin E for å styrke generelle immunitet mot forkjølelse og allergi som kan føre til overbelastning. Dette fettløselige vitamin er også en potent antioksidant. Blant de fordeler, vitamin E forsterker produksjonen av B-celler, de immunceller som produserer antistoffer som bekjempe bakterier og virus. Det har også vist seg å redusere nedgangen i immunresponsen som er assosiert med aldring.

RDA for vitamin E er 15 milligram hver dag for både menn og kvinner. Kosten kilder til vitamin E som frø, planteoljer og korn kan bidra til å oppfylle RDA. Ta høyere nivåer av dette vitaminet, 100-400 mg daglig, for å øke immunforsvaret. For personer som røyker, ikke trener regelmessig, eller som bruker mye alkohol, tar kosttilskudd i høyere dose anbefales.

Et annet vitamin til som kan øke immunitet og mot betennelse er vitamin A. Tar vitamin A som en del av et multivitamin diett kan forbedre hvite blodcellefunksjon, øker kroppens motstandskraft mot infeksjoner og bidra til å redusere betennelse i slimhinnene.

Tar kosttilskudd

Som en generell retningslinje, når du tar noen vitamintilskudd, ta dem før eller med et større måltid for å unngå mageproblemer og tillate kroppen å absorbere dem bedre. Hvis tas på tom mage eller etter et måltid, kan noen kosttilskudd forårsake mageirritasjon.

Også, ikke legg deg ned rett etter du tar noen kosttilskudd. Hvis du tar en stor mengde av ett vitamin, kan du prøve å dele det opp i mindre doser utover dagen så det ikke kommer i konflikt med opptaket av andre næringsstoffer fra mat eller næringsstoffer tatt på lavere nivåer.

Andre hensyn

Mens du tar kosttilskudd kan hjelpe nedgang lunger og hjelpe immunforsvaret, andre sunne livsstil praksis som etter en ernæringsmessig balansert kosthold, drikke nok vann og få tilstrekkelig hvile og trening kan forbedre dine symptomer eller hindre dem.

Medisiner som brukes for angst som hjelpe til med vekttap

Hvis du er en person plaget av angst og har behov for medisiner for å behandle det, er det mange alternativer for deg å diskutere med legen din. Angstpasienter bekymret for muligheten for vektøkning på slike medisiner trenger ikke bekymre deg, med tanke på angst narkotika tilgjengelig som faktisk kan hjelpe til med vekttap.

Bupropion

Buproprion, eller Wellbutrin, er en NDRI, eller noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor, som hjelper til med angst ved å balansere nivåene av disse kjemikalier i hjernen. En av bupropion er bivirkninger skjer for å være appetitt undertrykkelse, som nesten alltid fører til vekttap. Bupropion reduserer muntlige fikseringer hos pasienter som tar stoffet, og kan være foreskrevet for å hjelpe røykere å slutte å røyke på grunn av denne effekten.

Sertralin

Sertralin, eller Zoloft, er en SSRI, eller selektive serotonin reopptak inhibitor, som brukes til behandling av panikk og depresjon lidelser, sammen med sosial angstlidelse og tvangslidelser (OCD). Sertralin virker serotonin ved å gjenopprette balansen i hjernen. På grunn av bivirkninger av appetitt tap og kvalme, har angst pasienter på Zoloft gått ned i vekt. Vektøkning kan være en bivirkning hos noen pasienter, også.

Fluoksetin

Fluoksetin, eller Prozac, er et annet SSRI brukes av personer med depresjon, panikklidelser, tvangslidelse og angst. Blant Fluoksetin kjente bivirkninger rapportert av mange pasienter er betydelig vekttap, men dette er ofte på grunn av kvalme. Det er også mulig at en del av dette stoffet kan faktisk i vekt.

Paroksetin

Paroksetin eller Paxil, er enda et annet SSRI som brukes til ikke bare å behandle depresjon, angst lidelser, men også, OCD og premenstruelle dysmorphic uorden. På toppen av balansere hjernens serotoninnivået som det er ment å gjøre, har Paroxetin også vært kjent for å forårsake døsighet, kvalme, svimmelhet og vekttap i mange pasienter tar stoffet. Vektøkning kan oppleves av noen.

Venlafaksin

Venlafaksin, eller Effexor, forskrives til pasienter plaget med angstlidelser, depressive lidelser og panikklidelser. I motsetning til de nevnte medisiner, er dette stoffet en SNRI, eller serotonin-noradrenalin reopptakshemmere, som gjenoppretter balansen i hjernens serotonin og noradrenalin nivåer for å bedre humør problemer. Venlafaksin fører ofte redusert appetitt hos pasienter som tar stoffet, som igjen resulterer i vekttap. I enkelte personer, kan vektøkning være en bivirkning i tillegg.

Alprazolam

Alprazolam, eller Xanax, er i en gruppe legemidler som kalles benzodiazepiner som tregere bevegelse av hjernen kjemikalier som har blitt ubalansert. Alprazolam er foreskrevet for pasienter med angst og panikklidelse, samt personer med angst forårsaket av depresjon. Noen av alprazolam s mildere bivirkninger er irritabilitet, søvnløshet, kvalme og vekttap på grunn av endringer i appetitt.

Vekttap piller som kan tas med høyt blodtrykk

Bare fordi en vekt-tap pille annonserer at det er "naturlig" betyr ikke nødvendigvis at det er trygt, spesielt hvis du har høyt blodtrykk. Fordi disse vekttap piller ikke er regulert av US Food and Drug Administration, kan de bli markedsført med lite bevis for å støtte opp om sine helsepåstander og lite forskning på sine bivirkninger.

Konsultere legen din

Hvis du har høyt blodtrykk, bør du kontakte legen din før du tar noen vekttap piller. Ikke taler i generelle vendinger: Fordi de er svært forskjellige, bringe i selve vekt-tap supplement, slik at hun kan gi deg råd om det er trygt å ta den, eller hvis den pillen inneholder ingredienser som kan øke blodtrykket eller samhandle med noen medisiner du tar.

Orlistat

Orlistat er markedsført som Xenical (resept) og Alli (over the counter). Den styrer mengden fett som absorberes inn i kroppen din gjennom fordøyelseskanalen, bidrar til å redusere kaloriinntaket. Selv om det regnes som trygt å ta med hensyn til blodtrykket, kan det føre til fordøyelsesproblemer hos noen pasienter.

Vann piller

Vann piller --- også kjent som diuretika --- kan bidra til å forhindre oppblåsthet og gi kortsiktig vekttap, som de føre til at kroppen til å kaste overflødig væske. Noen leger fore dem som en innledende behandling for høyt blodtrykk, da de ikke forårsaker bivirkninger som mange blodtrykket medisiner kan forårsake.

En studie publisert i desember 2002 utgaven av "The Journal of American Medical Association" viste at diuretika var bedre på å senke det systoliske blodtrykket lesing enn mange nyere medisiner. Det bør bemerkes imidlertid at deres utvidet bruk kan være taxing på nyrene, så ta kontakt med legen din før du bruker dem over disk.

Generelt Vekt-Loss Råd

Hvis du er overvektig, kan Shedding overskytende pounds bidra til å senke blodtrykket. Ifølge Mayo Clinic, kan miste enda 5 til 10 prosent av kroppsvekten over et år føre til betydelige forbedringer i blodtrykket og triglyserid og insulin nivåer. Selv om du kan se kortsiktige resultater ved bruk av slankepiller, vil vekttapet være midlertidig hvis du ikke endre spise-og mosjonsvaner og brenne mer kalorier hver dag enn du forbruker.

Hvorfor fleste piller er kontraindisert

Vær oppmerksom på at mange vekttap piller virker ved å akselerere stoffskiftet slik at kroppen din forbrenner flere kalorier. Men dette skaper en forhøyet puls, som igjen kan øke blodtrykket.

Hvordan ta vare på huden som har blitt behandlet med laser

Hvordan ta vare på huden som har blitt behandlet med laser


Laser behandlinger kan variere fra resurfacing huden til hårfjerning. Det er viktig å behandle huden etter laserbehandlinger for å sikre riktig helbredelse. Følgende er noen skritt å ta etter laser behandlinger.

Bruksanvisning

•  Påfør kule komprimerer til laser behandlet hud for å berolige rødhet og irritasjon og lindre smerte.

Påfør over-the-counter kortikosteroid kremer til behandlede huden to ganger daglig. Kortikosteroid behandling reduserer betennelse og rødhet.

Påfør en antibiotika salve på huden for å redusere risikoen for infeksjon.

Ta over-the-counter smertestillende medikamenter som paracetamol.

Bruk en fuktighetskrem som ikke har noen fargestoffer eller parfyme på helbredelse huden. Fuktighetskremer mykne området og redusere sannsynligheten for skorpedannelse. Parfymerte såper eller kremer kan irritere helbredelse huden.

Bruk solkrem når de utsettes for solens UV-stråler, som kan skade anbudet ny healing huden.

Tips og advarsler

  • Bære en lue eller klær for å dekke laser behandles huden til det er helt leget. Ikke ha tettsittende klær enn behandlet hud, eller du kan irritere området.
  • Snakk med legen din om forholdsregler og helbredende prosedyrer.

Dietter som hjelper barna med ADD

ADD eller ADHD, er en nevrologisk lidelse som har symptomer på uoppmerksomhet. Men mens mange foreldre velger å gi sine barn medisiner, som Ritalin, å behandle sine barns ADD symptomer, kan en diett endring lindre symptomene. Mange ganger, ADD symptomer er faktisk matallergier, og forsvinner etter at allergi har blitt behandlet. Før du starter psykiatriske medisiner, kan en ADD kostholdet forbedre barnets generelle helse.

Bestemme Allergi

Mange barn som viser ADD symptomer kan ha matallergier som har gått ubemerket hen. Noen av disse matallergier er vanlig, mens andre er mer sjeldne. Til å begynne ADD kostholdet, bør foreldrene ta følgende matvarer fra sine barns kosthold i to uker: meieriprodukter, junk food, frukt juice, sukker og sjokolade produkter med 90 prosent, NutraSweet, bearbeidet kjøtt og MSG, stekt mat med 90 prosent og konditorfarge. Mens kontroversiell, bør fisk unngås for at to ukers periode også. Mens Omega-3 fettsyrer som finnes i fisk er viktig for hjernens utvikling, kan kvikksølvinnholdet til stede i noen fisk være årsaken for noen symptomer hos barn.

Gjeninnføre Foods

Etter at to-ukers periode har gått, bør man mat på en gang gjeninnføres i barnets kosthold. Maten blir gjeninnført bør gis i store mengder i fire dager for å se om det er noen reaksjon. Men fordi disse barna har allerede hatt disse matvarene i det siste, bør det ikke en alvorlig nok reaksjon på fare for barnets liv. Hvis en allergi er lagt merke til, fjerne mat fra barnets kosthold og se om dette løfter ADD symptomer.

Optimalisere Brain Helse

Når matallergi har blitt bemerket, kan foreldre innføre hjernen sunn mat for å stimulere hjernens utvikling hos sine barn. Til frokost, i stedet for korn og andre brødvarer, bør måltidet består av høy-protein mat med en lav-karbohydrat teller. Gjennom hele dagen, bør barn få protein rik mat, eller om nødvendig, proteintilskudd. I tillegg bør mineraltilskudd eller vitaminer gis for å sikre at barnet har alle de essensielle mineraler daglig.

Vann er viktig, og barn bør være forbruker minst åtte glass vann om dagen. Masse frukt og grønnsaker bør være i sine dietter. Omega oljer, slik som omega-3 fettsyre som finnes i fisk, som er nødvendig for utvikling av hjernen. Men andre alternativer til å skaffe omega oljer er gjennom linfrø og Primrose olje. I tillegg til å unngå matvarer som barnet er allergisk mot, bør aluminium og tungmetaller eksponering også unngås.

Hvordan vite om du blir bedre med behandling av Lyme sykdom

Lyme sykdom er vanligvis innleid fra et bitt fra en infisert flått. Deer flått, lone star flått og amerikanske hund flått kan alle bære Lyme sykdom. Når du har blitt diagnostisert med sykdommen, vil legen ofte foreskrive en rekke antibiotika for å bli tatt for 10, 14 eller 21 dager. For avanserte tilfeller av Lyme sykdom, kan du få foreskrevet intravenøs antibiotika. Siden det tar en stund for medisiner for å jobbe gjennom kroppen din, det tar tid å legge merke forbedringer i din tilstand.

Hvordan vite om du blir bedre med behandling av Lyme sykdom

•  Undersøk formet utslett du fikk fra Lyme sykdom. Dette er vanligvis rundt stedet av et bitt fra en infisert flått, men utslett kan også finnes andre steder på kroppen i alvorlige tilfeller, ifølge CDC. Hvis behandlingen er vellykket, vil du legge merke til utslett avtagende.

Test leddene. Alvorlig Lyme sykdom inflames leddene, forårsaker symptomer som ligner leddgikt. Forholdene blir bedre hvis du er i stand til å bevege knærne og albuene enklere enn ved begynnelsen av behandlingen.

Evaluer din mentale tilstand. For alvorlig Lyme sykdom, hukommelsestap og endringer i humør er et vanlig symptom, ifølge Mayo Clinic. Hvis du føler deg mer våken og lykkeligere enn du gjorde i begynnelsen, du er i bedring.

bedømme din forbedring fra behandling basert på alvorlige symptomer som ansikts lammelse. En utvidet anfall av Lyme sykdom kan produsere lammelse på den ene eller begge sider av ansiktet. Når dette blir bedre, vet du behandlingen virker.

Vurdere hvordan du føler deg totalt. Siden Lyme sykdom kan produsere influensalignende symptomer som tretthet, hodepine og feber, holde et øye med disse symptomene. Vær også oppmerksom dersom andre symptomer som hjerteproblemer eller øyebetennelse er bedret.

Hint

  • Spør legen din hvis du ikke ser forbedring gjennom behandlingen.
  • Ta dine antibiotika som foreskrevet av legen din selv om du føler deg bedre, som Lyme sykdom kan fortsatt være i systemet.

Hva som er involvert med å ha en ekkokardiogram?

Hva som er involvert med å ha en ekkokardiogram?


Leger bruker mange måter å få informasjon om hva som foregår på innsiden av pasientens kropp. En ekkokardiogram er én måte. Dette rask og smertefri prosedyre kan gi verdifull informasjon om pasientens hjerte.

Formål

En ekkokardiogram evaluerer hvordan de ulike deler av hjertet arbeider og gir legene informasjon om strukturen av hjertet, hjertet ventiler og blodstrøm.

En lege kan utføre en ekkokardiogram som en del av en rutinesjekk for å se hvordan en pasientens hjerte fungerer. Hvis store symptomer som brystsmerter eller hjertebank er til stede, kan ekkokardiogram resultatene bidra til å forklare dem. Selv mildere symptomer som tretthet eller rastløshet kan signalisere hjerteproblemer; og en ekkokardiogram kan avsløre hjertesykdom eller hjerteklaffsykdommer og om hjerte behandlinger fungerer som de skal.

Forberedelse

På testdagen, bør pasienter oppfører seg normalt --- spise og / eller ta medisiner som de ville enhver annen dag. Når du går inn for en ekkokardiogram, bør en pasient slitasje komfortable, løstsittende klær. Han blir nødt til å kle av seg fra livet og opp, og resten av klærne bør tillate ham å legge seg ned komfortabelt.

Prosedyre

Fremgangsmåten skal ta mellom 45 minutter og en time. En sonographer vil administrere ekkokardiogram. Når en pasient kler og setter på en kjole, vil sonographer plassere to elektroder og en ultralyd gel på pasientens bryst. For de fleste echocardiograms, Utralydoperatøren vil bruke en tryllestav som kalles en svinger som vil bruke ultralyd til å ta bilder av ditt hjerte.

Hvis bildene er ikke klart nok, kan sonographer bruke en injeksjon fargestoff som vil gjøre ditt hjerte møt opp mer tydelig på ekkokardiogram. Dette kalles en transtorakal ekkokardiogram, og det vil være mye som en sonogram gjort på en gravid kvinne å undersøke fosteret.

Andre typer

For ulike tilfeller kan en lege bruke alternative typer echocardiograms. I en transesophageal ekkokardiogram, er svingeren plasseres ned pasientens spiserør å komme nærmere hjertet. Denne type av ekkokardiogram eliminerer også enhver forvrengning forårsaket av lungene eller bryst.

For å gjennomføre en stress ekkokardiografi, går pasienten gjennom eksamen mens du kjører eller sykle. Dette gjør at leger til å undersøke hjertets funksjon i stressende situasjoner. En variant av stress ekkokardiogram er dobutamin eller adenosin / sestamibi stresset ekkokardiogram. I denne versjonen, pasientene får et sentralstimulerende som øker hjertefrekvensen som om pasienten er trener.

En intravaskulær ultralyd undersøker hjertet fra innsiden. Svingeren er plassert rett ved siden av hjertet ved å sende den gjennom legemet via et kateter.

Etter testen

En lege vil diskutere eventuelle funn med pasienten under og umiddelbart etter testen. Hvis noen oppfølgingsbesøk eller medisiner er nødvendig, vil legen forskrive dem på den tiden. Etterpå, vil pasienten kunne gå tilbake til normal aktivitet umiddelbart. Han bør fortsette å spise, drikke og ta noen medisiner som han normalt ville. Hvis en pasient opplever noen reaksjon på gel eller elektrodene, bør han kontakte sin lege kontor.

Er det et vitamin som vil hjelpe med flass i håret?

Er det et vitamin som vil hjelpe med flass i håret?


Flass er en vanlig tilstand som resulterer i Shedding flak av hud fra hodebunnen. Det forekommer oftere hos menn og er forbundet med fet hud fremfor tørr hud. Vaske hår sjelden kan forårsake flass, men det kan også bli utløst ved forandringer i helse. Disse endringene kan medføre økt stress, hormonubalanse, immundefekter eller Parkinsons sykdom. Det har også blitt assosiert med vitaminmangel, spesielt vitamin B-komplekset. Vitaminer kan brukes til å forbedre flass fordi de dra hud og hår helse, bidra til å balansere hudens fuktighet og øke sirkulasjonen.

Vitamin B

Ta et vitamin B-kompleks supplement. Ifølge Phyllis Balch CNC i hennes bok "Resept for Nutritional Healing", vitamin B er faktisk et kompleks med tilsvarende næringsstoffer. Dette komplekset fordeler den totale helsen til kroppen, særlig hud, hår, lever og nerver. Ubalanser eller mangler i vitamin B kan oppstå når næringsopptak er lav. Dette skjer naturlig som vi blir eldre, men stress og andre helsefaktorer kan føre til nærings-absorpsjon problemer.

Tiamin og niacin, vitamin B1 og B3 henholdsvis bedre blodsirkulasjonen. Økt blodstrøm til hodebunnen kan bidra til å redusere flass og forbedre hudens helse. Riboflavin, også kjent som B2, bidrar til å redusere flass og forbedre hud og hår helse ved å øke deres bruk av oksygen. Biotin er også nødvendig for hud og hår helse. Mangel på biotin er sjeldne, men kan føre til flass og andre skalp forhold. En mangel på vitamin B6 kan også føre til flassende hud og håravfall.

Vitamin E

Tilskudd med vitamin E. Som vitamin B, bidrar dette vitaminet for å øke blodsirkulasjonen i huden. Vitamin E hjelpemidler i å forbedre helsen til hud og hår. Naturlige kilder til vitamin E, ofte merket som d-alfa-tokoferol, er lettere absorbert. For å få mer vitamin E fra matvarer, velger grønne bladgrønnsaker, kaldpressede oljer, nøtter, frø, belgfrukter og brun ris.

Husk at vitamin E i blodet er opprettholdt med tilstrekkelige mengder sink absorbert fra din diett eller et multimineral supplement. Hvis du tar en jern supplement, ta det på motsatt tid av dagen som vitamin E supplement siden uorganiske former for jern kan ødelegge vitamin E. Snakk med legen din før du tar ekstra vitamin E hvis du har diabetes, overaktiv skjoldbruskkjertel, høyt blodtrykk, revmatisk hjertesykdom eller du tar antikoagulantia.

Vitaminene A og C

Vitamin A bidrar til å hindre at hudsykdommer og tørr hud. Det er også nødvendig i prosessen med å reparere skadet hud, og det forbedrer tørt hår, og hudsykdommer. Vitamin A er ofte med hell tatt som beta-karoten. Men for de som har diabetes eller hypotyreose, leveren kan ikke konvertere betakaroten til vitamin A. Tar vitamin C hjelpemidler funksjon av vitamin E og øker helbredelse av hodebunnen. Det hindrer også hud og vev skader fra flass irritasjon.

Måtene mennesker blir smittet med hiv

HIV-status

Når en person tester positivt for HIV, dette betyr ikke alltid at de i dag har AIDS, som er den mest alvorlige formen for HIV-smitte. Men hvis noen er HIV positiv, betyr det at humant immunsviktvirus er til stede i kroppen og kan være årsaken til skade på hans immunsystem. Etter hvert som tiden og viruset pågår, kan HIV AIDS bli avhengig av personens immunsystem og behandling. HIV kan inngås i en av tre hovedmåter for sykdomsoverføring.

Seksuell overføring

Under ubeskyttet seksuell aktivitet, kan HIV-viruset skal overføres fra HIV-positive partner til den andre partneren. Dette kan skje på en rekke måter, alt fra å ha ubeskyttet vaginalt eller analt samleie uten bruk av kondom for å ha ubeskyttet oral sex når partneren utfører handlingen har åpne kutt eller sår inne i munnhulen.

Også i noen tilfeller, kan genital herpes utbrudd øker risikoen for overføring av HIV-viruset. I tillegg til å praktisere sikker sex med bruk av kondom, bør seksuell aktivitet unngås når en eller begge parter har åpne kutt eller sår på eller rundt kjønnsorganene eller i munnhulen.

Blood Transmission

Viruset kan også overføres gjennom blod til blod kontakt. Deling av sprøyter for medisinering injeksjoner eller rekreasjonsbruk av narkotika med en HIV-positiv person kan føre til overføring av viruset mellom de som bruker den delte nåler.

Også de som jobber i medisinske innstillinger med HIV-positive pasienter, for eksempel sykepleiere og leger, bør unngå kontakt med pasientenes blod. Håndvask, iført gummihansker, og unngå kontakt direkte med blodet er gode forebyggende tiltak for å ta.

I sjeldne tilfeller er viruset overføres ved blodoverføringer, men riktig screening av alle donert blod og blodbanken tilførselen i stor grad kan redusere potensialet for en utilsiktet infeksjon oppstår.

Mor til Baby Transmission.

Under graviditet, fødsel, barnet kan bli utsatt for en HIV-positiv mor væsker og potensielt kontrakten viruset. Risikoen for dette kan reduseres ved å teste for HIV mor før fødsel, kan et keisersnitt kan utføres for å begrense de væsker som barnet blir utsatt for under fødselsprosessen. Moren kan også gis antiretrovirale medikamenter under svangerskapet for å redusere risikoen for overføring av viruset til fosteret.

Amming utgjør en sjanse for sykdommen kan overføres fra mor til barn. Denne risikoen kan reduseres ved at man gir avkall amming og i stedet bruke baby formel i en flaske å mate babyen.

Urter som er gode med Colon Hydroterapi

Urter som er gode med Colon Hydroterapi


Colon hydroterapi er en vanlig og effektiv måte å rense ut tykktarmen for å opprettholde og gjenopprette kolon optimal helse. I denne terapi, blir enemas brukes til å injisere vann blandet med forskjellige helbredende urter inn i tykktarmen med et visst press for å nå hele tykktarmen. Vannet holdes i så lang tid som mulig ved den enkelte, og deretter sluppet ut i en lufttett beholder. Noen av maskinene som brukes til colon hydroterapi har en klar tube for å observere avføring som forlater kroppen.

Slippery Elm

Da lagt til en blanding som brukes under colon hydroterapi, vil glatte alm hjelpe pels tarmen med planteslim. Glatt alm s planteslim er anti-inflammatorisk, og den stimulerer også mage-tarmkanalen til å øke sitt eget slimsekresjon. Dette bidrar til å beskytte mage-tarmkanalen mot skytende surhet og magesår. Slippery Elm er spesielt bra med healing ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Legg en skje glatte alm bark pulver til kokende vann og sil med resten av urtene, legg deretter blandingen til vannet som brukes til colon hydroterapi.

Neem

Neem er en kraftig urt som vil hjelpe helsen til tykktarmen når de brukes i colon hydroterapi. Godt kjent for sine anti-septisk, anti-virus og anti-bakterielle egenskaper, hjelper neem helbrede soppinfeksjoner som kan være til stede i tykktarmen. I motsetning til farmasøytiske antibiotika, betyr neem ikke dreper gode bakterier i tarmen. Det er en sterk detoxifier av blodet og stimulerer T-celleproduksjon, noe som bidrar til å bekjempe skadelige infeksjoner. Neem er spesielt effektive i behandling av ulcerøs kolitt og amoebic tarminfeksjoner. Det er ikke anbefalt dersom gravide eller ammende. Kok 10 mg tørket neem blader med brygg som vil bli lagt til vannet av colon hydroterapi.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er et effektivt anti-inflammatorisk og anti-bakterielle agent som hjelper i rensing ut tykktarmen. De Bukkehornkløver frø blir mucilaginous når fuktet, hjelpe linje tarmen og beskytter mage-tarmkanalen fra sår. Planteslim også lindrer smerte forårsaket av sår som allerede kan være til stede, og med hjelp av de andre urter kombinert i kolon hydroterapi vann, vil den hjelpe til med å helbrede dem og andre sår i tykktarmen. Tilsett en klype bukkhornfrø til løsningen av urter som er beregnet for dette formålet.

Hva å gjøre for barn som har autisme Med voldelig atferd?

Hva å gjøre for barn som har autisme Med voldelig atferd?


Stilt overfor en verden der de finner det vanskelig å samhandle sosialt, kommunisere klart og kontrollere sin egen atferd, barn med autisme noen ganger svare med voldelig atferd. Aggresjon, både fysisk og verbal, er et vanlig symptom på autisme, og kan være rettet mot livløse objekter, omsorgspersoner og familiemedlemmer, andre barn eller mot barnet selv. En observant omsorgsperson kan ta praktiske skritt for å roe og lede en aggressiv, autistisk barn.

Identifisere Triggers til dårlig oppførsel

Noen ganger voldelige utbrudd er forutsigbare. For eksempel ikke å pusse barnets tenner årsaken ham til å bli sint? Kanskje bust føle ubehag mot hans tannkjøttet, eller lukten av tannkrem er støtende for ham. Nettstedet Disabled Verden anbefaler å undersøke hver komponent i en situasjon som ser ut til å utløse aggressive handlinger og gjør justeringer. I tann-børste eksempel kan foreldre prøve å bruke en mykere tannbørste eller endre tannkremer.

Dersom barnet blir voldelig når han er usikker på forventningene, er det mulig at etiketter på hverdagslige elementer i hans miljø kan gjøre ham føler seg mer sikker. Sette ord eller bilder på skap, skap dører og skuffer som er en del av barnets rutine kan hjelpe ham bruke disse tingene etter sin hensikt, ifølge Autism Society. Maktkamper vil bli redusert når barnet vet hva som forventes av ham.

Noen ganger stress over ikke å kunne verbalisere frustrasjon fører til aggressiv atferd. Hvis et barn er sint at han ikke kan knytte skoene sine, men er ikke i stand til å beskrive hva han føler mangler at dyktighet, kunne han handle ut upassende. Undersøke roten problemet og adressering det kan bidra til å dempe sint atferd. Rolig og tålmodig reaksjoner på den delen av omsorgspersonen er nøkkelen.

Forenkle Miljøvern

Ordne møbler på en fornuftig måte for barnet, slik at han lett kan manøvrere gjennom rom. Hvis et barn prøver ofte å rømme gjennom en viss dør, endre banen til rommet slik at han er usannsynlig å gå i nærheten av den døren. Hold overflater klart, ta spesiell omsorg for å plassere knusbare og farlige eller rotete elementer ut av rekkevidde.

Organisere og strukturere barnets boareal å minimalisere frustrasjon. Igjen, kan etiketter hjelpe barnet til å forstå hvor ting hører hjemme og gjøre ham mindre sannsynlighet for å bli overveldet eller engstelig.

Begrens tilgang til elementer som har en tendens til å forårsake maktkamper. For eksempel, hvis bad tid er stressende, holde badeleker bort fra karet til bading er fullført vil hjelpe ham fokusere på å få rene før han spiller.

Vurdere ytre påvirkninger

Hvis aggressiv atferd har utviklet plutselig eller har fått mer alvorlige, finne ut om barnet har en matallergi. Andre faktorer å vurdere er miljøforhold, endring i medisinering eller en endring i hjemmet eller skolen. Ifølge Disabled World, noen stoffer forårsake aggresjon. Sesongmessige eller matallergier kan forårsake ubehag at barnet ikke kan beskrive, som fører til ekstrem oppførsel.

Oppsøk en lege råd

Medisinering kan være nødvendig, særlig hvis barnets oppførsel er farlig for ham eller de rundt ham. Ifølge Disabled World, har den amerikanske Food and Drug Administration ikke godkjent et medikament spesielt for autisme. Men noen stoffer som benyttes for å behandle andre tilstander har blitt vist å være anvendbare ved behandling av barn med autisme. En helsepersonell kan hjelpe deg med å avgjøre om medisinen vil være nyttig for barnet ditt.

Prostate Cancer Behandlet Med Brakyterapi

Brachyterapi er et behandlingsalternativ for prostatakreft der radioaktive "frø", eller pellets, er implantert direkte inn ondartede celler for å krympe svulster. Suksessraten er avhengig av en manns alder, tumortype og ekspertisen til stråling onkolog. Brachyterapi har vist betydelige positive resultater som en effektiv behandling for lokaliserte kreft, men det er viktig for pasienten å veie fordeler og ulemper og bivirkninger før du gjør en informert behandling valg.

Prosedyrer

Tre uker før implanteringen, er en serie av tester administrert for å bestemme antall og plassering av radioaktive pellets som skal plasseres. På dagen av prosedyren, er pasienten gitt en epidural eller spinal, bedøvelse. En metallmalen er plassert mellom pungen og rektum, og skarp, hule nåler er ført inn gjennom hull i malen og inn i prostata. Pellets blir guidet av ultralyd i nålene og droppet direkte inn i kreftceller. Avhengig av dosen av radioaktivt materiale, kan pelletene være rettet mot kreft i flere måneder og samtidig la nærheten uskadd.

Brachyterapi er ofte brukt for små, lokale kreft mens sterkere høy doserate (HDR) behandling har vist suksess på svært store svulster. Tilnavnet Andy Grove metoden, etter at Intel medstifter som valgte denne prosedyren for sin egen kreft, innebærer HDR implantere kraftige stråledoser inn i prostata gjennom slanke rør.

Fordeler

Den primære fordelen med brachyterapi er bekvemmelighet. Du trenger ikke et kateter som du gjør med kirurgi. I tillegg er det vanligvis samme dag prosedyre med minimal smerte som ikke krever de seks-ukers periode uten at kirurgi nødvendig.

Ulemper

Brachyterapi er ikke brukt for kreft som har spredt seg utenfor rammen av prostatakjertelen. Kortsiktige bivirkninger er diaré, endetarms smerte, urininkontinens, tarmproblemer og impotens. Langsiktig risiko omfatter plutselig manglende evne til å urinere krever langvarig bruk av et kateter. Stråling urinrørsbetennelse, en tilstand forårsaket av opphopning av stråling fører til smertefull vannlating, blødninger, svie på tuppen av penis og nedre magesmerter, har blitt rapportert hos 20 til 40 prosent av pasientene, som rapportert av Memorial Sloan-Kettering Cancer Center . I tillegg krympende av prostatakjertelen av de radioaktive frø reduserer utløsning. Noen menn kan oppleve smertefull ejakulasjon, og, selvfølgelig, muligheten til å bli far er tapt. En fem-årig studie utført av Memorial Sloan-Kettering, indikerte at opptil 53 prosent av menn lider av erektil dysfunksjon etter behandling.

Behandlingen er motet hvis du bor eller arbeider med små barn, gravide eller eldre.

Matvarer som hjelpe til med behandling av sigdcelleanemi

Sigdcelleanemi får kroppen til å produsere harde, halvmåne eller sigdformede røde blodlegemer. Disse blodceller har en kortere levetid enn runde blodceller, noe som fører til anemi. Sigdformede røde blodlegemer bli fanget i blodkar, hindrer blodgjennomstrømning. Sigdcelleanemi lider føler smerte og kan oppleve organskade. US National Library of Medicine nettsted sier omtrent én i 12 afrikanske amerikanere har sigdcelle genet. Noen matvarer hjelpe behandle sigdcelleanemi.

Symptomer

En blodprøve skjermer nyfødte for å se om de har sigdcelleanemi trekk, men tegn på sykdommen vanligvis ikke møter opp til fire måneder gammel. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier tegn og symptomer på sigdcelleanemi er knyttet til smerte og anemi. Disse symptomene er kortpustethet, brystsmerter, svimmelhet, hodepine, kalde hender og føtter, blek hud og akutt eller kronisk smerte i bein, lunger, mage og ledd.

Matvarer med Iron

Spis et balansert kosthold fylt med jern-rik mat hvis du har sigdcelleanemi. Foods i alle de store matvaregrupper inneholder jern. Sandra Luthringer, registrert kostholdsekspert på The Regional Cancer Center i Erie, Pennsylvania, sier høy-protein matvarer som rødt kjøtt, lever, tunfisk fisk, skalldyr, eggeplommer, bønner og erter inneholder jern. Andre matvarer inneholder jern-forsterkede frokostblandinger, havregryn, kremen av hvete, grønne grønnsaker, tørket frukt, sviske juice og melasse. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute sier folsyre i bladgrønnsaker hjelper kroppen å produsere flere røde blodceller.

Vitamin-C Rich

Frukt og grønnsaker, særlig de rike på vitamin C, hjelp med sigdcelleanemi behandlinger fordi de bistå i jern absorpsjon. Luthringer sier disse matvarer inneholder sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt, tomater og tomatjuice, jordbær, honningmelon, kiwi, grønn paprika, brokkoli og blomkål. Ta vitamin C-tilskudd hvis legen din anbefaler det. Ellers får de fleste av dine vitaminer fra kosten din. Vanninnholdet i disse matvarene reduserer også dehydrering, en tilstand som forårsaker smerter i sigdcelleanemi lider.

Foods å unngå

Enkelte matvarer, selv friske matvarer, inhiberer absorpsjon og jern bør begrenses eller unngås fordi de forstyrrer sigdcelleanemi behandling. Fibrene og fytater i hel-korn korn og brød hindrer jern absorpsjon. Kalsium og fosfor i meieriprodukter begrense jern absorpsjon. Unngå eller begrense kaffe eller te, fordi de begrenser jern absorpsjon og ikke hydrat så vel som vann.

Viktigheten av Diet

Et balansert kosthold hjelper folk med sigdcelleanemi administrere deres tilstand. Ifølge legene. Lewis Hsu og William Muller på DrSpock.com, hjelper en sunn diett barn med sigdcelleanemi unngå fedme, noe som kan forverre tilstanden, og hindrer sykdommer. Sigdcelleanemi lider har større risiko for å utvikle hjertesykdom, kreft, slag og diabetes som de blir eldre, og et sunt kosthold fungerer som et forebyggende tiltak.

Tre Foods som kvitte seg med nyrestein

Nyrestein er sammensatt av avfallet som kroppen ikke behøver, men at nyrene ikke klarer å eliminere i urinen. Dette skjer vanligvis når det er enten for mye avfall eller ikke nok væske for å skylle ut giftstoffer helt. Dette avfallet gradvis akkumuleres og danner en "stein". Noen steiner er så liten som korn av sand eller grus, men kan føre til uutholdelig smerte når nyrene forsøke å eliminere dem. Kosttilskudd endringer --- inkludert inntak visse matvarer og drikkevarer --- anbefales å bidra til å eliminere nyrestein.

Hvorfor kosttilskudd endringer Work

Ifølge Dr. Stanley Goldfarb ved University of Pennsylvania School of Medicine, kan enkle endringer i kostholdet ditt eliminere mer enn halvparten av alle nyrestein tilbakefall. Generelt, når du planlegger å gjøre endringer i kostholdet ditt, holde fem faktorer i tankene; natrium, protein, oksalat, kalsium, og væsker.

Vann er kanskje den enkelt beste kosttilskudd hjelp for nyrestein. Drikk en stor glass hver annen time i de første 24 timer; etter det, fortsette å skylle ut systemet ved å drikke vann regelmessig. Bruk destillert vann, eller fjær destillert vann hvis det ikke er tilgjengelig. Vann fra springen anbefales ikke da det kan føre til mer skade enn godt, da den inneholder fluor, som ikke bare skadelig for den generelle helse, men også øker sjansene for nyre-stein formasjonen.

Cranberry Juice

Tranebærjuice har en langvarig rykte for å hjelpe kontroll nyrestein, selv om det har vært argumenter over de siste årene angående sin effekt. I første omgang ble det ansett som gunstig for sine vanndrivende egenskaper og dens evne til å bekjempe infeksjoner som forårsaker struvitt steiner, som utgjør rundt 15 prosent av nyrestein. Men senere fremkom ideen om at tranebærjuice bør unngås på grunn av dets oksalat-innhold. Mange tror nå at juicen er oksalat innhold ikke øker mengden av oksalat i nyrestein, og at tranebærjuice kan være gunstig i å løse steinene.

Eddik

Eddik er også vurdert utmerket for å forebygge og helbrede nyrestein, som syrer som finnes i eddik hjelpe myke og oppløse steinene. Destillert eddik og kommersiell kvalitet eddiker som vanligvis finnes i butikkene er ikke anbefalt. I stedet bruker cider eddik av spesialitet slag, og se etter cider eddik som er alderen i forkullede eik dunker. Ta 1 ss. før hvert måltid med sitronsaft, honning og vann eller i salat dressing.

Kidneybønner

Overraskende, nyre bønner er blant de beste løsninger for behandling av alle nyresykdommer, særlig nyrestein. Finn ferske kidneybønner og fjerne bønner fra pods, deretter skjære pods. Kok 60g av hylsterne i 4 liter vann i ca seks timer. Sil væsken gjennom en muslin klut og kjøle den i åtte timer. Sil unstirred væske igjen gjennom musselin. Drikk et glass av denne væsken annenhver time for de første 24 timer; etter det, drikke det flere ganger i uken. Væsken mister sin terapeutiske effekt etter 24 timer, så du må gjøre ferske partier.

Hvordan er hypertensjon som ble behandlet?

Hvordan er hypertensjon som ble behandlet?

Innledning

Ifølge American Heart Association, hypertensjon - også kalt høyt blodtrykk - dreper nesten 60.000 mennesker hvert år. På toppen av det, mer enn 73 millioner mennesker i USA står i fare for å utvikle alvorlige hjerteproblemer på grunn av forhøyet blodtrykk. Hypertensjon er en sykdom som forekommer når blod har vanskeligheter med å passere gjennom sirkulasjons-systemet på grunn av tilstopping eller betennelse. Dette setter en ekstra belastning på hjertet og kan føre til hjertesykdom, hjerteinfarkt, eller hjerneslag. Heldigvis er det behandlingstilbud for å hjelpe de som lider av høyt blodtrykk.

Trening

Trening er en av de første naturlige behandlingsmetoder som de fleste leger anbefaler for sine pasienter som lider av høyt blodtrykk. Øvelse naturlig hjelper senke LDL (dårlig) kolesterol nivåer, og heve HDL (bra) kolesterol nivåer. Det er den dårlige LDL kolesterol som er ansvarlig for å forårsake plakk på blodårene. Dette fører til blokkeringer, som øker blodtrykket. Senke kolesterolnivået vil bidra til å senke blodtrykket, bidrar til å behandle høyt blodtrykk.

Diet

Maten du spiser påvirker også hypertensjon. Mat med høyt kolesterol og salt både legge til effekten av høyt blodtrykk. Leger vil ofte sette sine pasienter på strenge dietter for å bidra til å rydde ut kolesterol i arteriene, senke natrium i blodet og hjelpe pasienten miste vekt. Dette er alle viktige faktorer for blodtrykket nivåer.

Medisinering

Den endelige behandlingsalternativ for hypertensjon er reseptbelagte medisiner. Vanligst behandlings narkotika av valget er ACE-hemmere, diuretika, betablokkere, kalsiumkanalblokkere og angiotensin reseptorblokkere eller ARB. Disse medikamentene bidra til å regulere blodtrykket ved å manipulere blodvolum, vannstand og natrium nivåer samt bidra til å åpne opp blodårene og blodårer.