Digidexo.com

diet meny

Diet Meny for et barn

Diet Meny for et barn

Kost for et barn bør aldri være altfor begrenset, og bør alltid inneholde sunne alternativer fra de fem mat grupper. Barn trenger å spise et sunt, balansert kosthold for å støtte vekst og utvikling. Daglig mosjon bør alltid følge et sunt kosthold for barn å fremme barnets generelle trivsel og vekt vedlikehold.

Sunn mat

Kost for et barn bør dreie seg om hel-korn brød og korn, frukt og grønnsaker, lettmelk og melkeprodukter, og høy-protein kjøtt, nøtter og bønner. Det første trinnet for foreldre å ta når du oppretter en diett meny for barnet deres er å lage en daglig logg over alt barnet deres spiser og drikker i løpet av dagen i minst en uke. En daglig mat og drikke log vil tillate foreldre å se hva deres barns nåværende daglige kosthold består av og vise dem områder der de kan forbedre for å skape et sunt kosthold plan.

For barn som spiser for mye junk food og / eller fast food, kan foreldre erstatte slike matvarer med sunne måltider laget hjemme fra kalorifattig mat. Foreldre kan erstatte høy-kalori mat som hamburgere, kylling nuggets og pommes frites med grillet kylling, bakt frites og en rekke ferske vegetabilske alternativer. Snacks som potetgull, godteri og iskrem kan erstattes med pretzels, frukt og frossen yoghurt.

Foreldre ofte ikke er klar over at mange av drikker som brus, frukt punch og sportsdrikke er høy i sukker, kalorier og natrium, og kan legge til mange tomme kalorier til ditt barns kosthold. Prøv å erstatte høy-kalori drikker med vann, sukkerfrie drikker, juice og lettmelk. Når du kjøper juice drikke, sørg for at de er 100 prosent juice og ikke en lav-juice og høyt sukker og / eller høy-fruktose sirup kombinasjon.

Positiv Parent Armering

Det er viktig at foreldrene aldri fortelle sine barn at de trenger å diett eller at de er på en diett. Barn er svært volatile og enhver negativitet mot mat kan føre til mulige fremtidige matvareproblemer og spiseforstyrrelser. I stedet for å fortelle barnet ditt at han er på en diett, bruker positiv forsterkning for å fortelle ham hele familien kommer til å ta bedre og sunne spise beslutninger.

Støtte ditt barns kosthold meny med regelmessig mosjon. Implementere tidsbegrensninger på TV og dataspill, og oppmuntre ditt barn til å delta i aktiviteter som å spille utendørs, sykle, spille basketball og / eller svømming. Barn vil også brenne kalorier ved å hjelpe til i huset med daglige gjøremål som å ta ut søpla eller støvsuging gulvene. Prøv å skape tid i kveld til å delta i aktiviteter som en familie for eksempel gå på tur eller besøke en lokal park. Familieaktivitet tiden vil gi hele familien til å utøve sammen, øke helse og styrke familiebånd.

Protein & Nedsatt Diet Meny

Ifølge opplysninger fra det medisinske nettstedet Medline Plus, løser et nedsatt diett sykdommer som påvirker funksjonaliteten til nyrene. Følg en renal kosthold med det mål å eliminere så mye stress fra nyrene som mulig, noe som gir dem ekstra tid til å helbrede og forsinke utbruddet av den underliggende sykdommen. Matlaging, mens på en renal kosthold kan virke utfordrende i starten, men med litt tid, praksis og motivasjon det kan bli en spennende opplevelse.

Nyre Diet Betraktninger

Gjør deg kjent med crux av en nedsatt diett for å forstå begrensningene innenfor der du må operere mens tilberede måltider under en nyre tilnærming. Hold deg til det grunnleggende: en lav-natrium, lav-protein, lav-kalium kosthold, som nødvendiggjør en rekke kosttilskudd endringer å riktig i samsvar med planen. Først og fremst, eliminere forbruket av bordsalt mens tungt begrense forbruket av høy-protein produkter som kjøtt og meieriprodukter. Til slutt, unngå matvarer som inneholder unormalt høye nivåer av kalium der det er mulig. Ifølge University of Wisconsin, vil ødelagte nyrer har en hard tid å behandle disse matvarene i tide, fører til opphoping av mineral ubalanser og avfallsstoffer i kroppen.

Nedsatt Diet Meny

Til frokost på en renal kosthold, forberede deg hjemmelaget hele korn pannekaker (ved hjelp av hel-hvetemel) med friske bær. Bruk bare eggehviter ved utarbeidelse av pannekaker for å senke den totale mengden av protein som finnes i parabolen, og serverer måltidet med en liten fruktsalat på siden som inneholder terninger epler, pærer, druer og moreller. Disse fruktene, alle lave i kalium, vil fungere godt sammen med din nedsatt diett tilnærming.

Til lunsj, spise en kalkun sandwich på hel-hvete brød. Bruke fersk kalkun (ikke lunsj kjøtt) for å redusere inntak av natrium, og bare bruke en eller to skiver på de fleste å begrense proteininnholdet i måltidet. Laste sandwich ned med salat, og legge litt mayo å gjøre den mer mettende (men unngå tomater, som de har høye nivåer av kalium), og serverer den med en pickle på siden.

Til middag, forberede deg en stor porsjon av hel-hvete pasta med Alfredo saus, servert med en grønn salat med spinat og agurk og toppet med en balsamico dressing. Til dessert, unn deg en liten bit av kaken, men unngå sjokoladekake, som sjokolade har også et høyt nivå av kalium.

Som snacks hele dagen, bør du vurdere usaltede nøtter, pretzels eller potetgull, tørket frukt, epler, pærer, vannmelon, bær eller andre lav-kalium frukt.

Kinesisk grønn te diett & Meny

Kinesisk grønn te diett & Meny


Grønn te dateres tilbake fire århundrer til gamle folk i Orienten, hvor det ble ansett å være en verdifull kilde til næring. Grønn te kan kjøpes hos din lokale matbutikk, en helsekost butikk eller på nettet. Det kan kjøpes i te-poser eller løs blad. Den løse blad type bruker hele bladet, og er behandlet mindre og er bedre til rette for vekttap hvis det er målet ditt.

De helsemessige fordeler av grønn te

Den nødvendige målet er å etablere en vane å drikke grønn te på daglig basis. Det anses å være et forebyggende tiltak for å avverge nye kreft vekst i tillegg til å drepe kreftceller som allerede blomstrende. Det er kjent for å være et hjelpemiddel til å redusere kreft ved 60 prosent i tykktarmen, bukspyttkjertelen, rektum, mage, blære og spiserøret. Det kan også senke dårlige kolesterolet og fremme det gode kolesterolet samtidig som man reduserer blodsukkernivået.

I tillegg kan det være et forebyggende tiltak for å motvirke risikoen for Alzheimers sykdom. Grønn te kan også hjelpe i å senke høyt blodtrykk og å etablere balanse av væske for å avverge dehydrering og bekjempe stress og tiredness.It er kjent for sine anti-oksidanter som er en stor helsebistand for menneskekroppen i en rekke veier for en samlet næring. Det stimulerer kroppens stoffskifte mens forsterke immunforsvaret til å stoppe spredningen av sykdommen og forverre helbredelsesprosessen. I tillegg kan den motvirke aldring. Det kan også være et beskyttende middel for leveren i bekjempelse av de negative toksiner fra sigarettrøyk og alkohol, i tillegg til dreping av bakterier fra plaque som forårsaker dårlig ånde. I tillegg kan det hjelpe med vekttap.

Nutrisystem Green Tea Diet Meny

Nutrisystem fremmer en effektiv tre-dagers grønn te diett som kan være et hjelpemiddel i vekttap, sammen med den generelle naturlige helsegevinst det gir. Det er viktig å ikke drikke kaffe eller brus mens du er på denne dietten. Det er viktig å i stedet ha åtte glass vann per dag. Menyen inkluderer å ha til frokost, hver av de tre dagene, et utvalg av 1,5 kopper vannmelon, modne bær eller cantaloupe sammen med ¾ kopp cottage cheese som ikke er lav i fett og 8 gram av grønn te.
Snack mellom frokost og lunsj er en annen 8 gram av grønn te og en kopp fettfattig yoghurt.
Lunsj kan være en salat som inneholder grønnsaker og greener med en dressing som er lav i fett, 3 gram av hvit tunfisk, 1 kopp bær og åtte gram av grønn te. Snack mellom lunsj og middag kan være et eple og en servering av lav fett streng ost og åtte gram av grønn te. Middag vil inkludere en 3 unse kyllingbryst uten hud eller 5 gram reker som er kokte, dampede grønnsaker og en salat blanding med 1 spiseskje linfrøolje og åtte gram av grønn te.

1400 Calorie Diet Menyer

Etter en 1400-kalori-en-dagers diett kan hjelpe deg å miste overflødig vekt, men det tar litt nøye planlegging. Planlegg måltidene på forhånd, spesielt når du er ny på slanking. Etter en stund, vil du begynne å lære hvilke matvarer du kan spise og likevel holde seg innenfor 1400-kalori grensen. Lag noen 1400-kalori-diett menyer for å komme deg gjennom de første par ukene, og hjelpe deg med å planlegge din handleliste.

Calorie Distribusjon

Bestem deg for hvordan du vil dele din kalori tildeling i løpet av dagen. Hvis du spiser en 700-kalori frokost, vil du ikke ha mange kalorier igjen for resten av dagen, og vil ende opp med følelsen sulten.

Prøv å dele de 1400 kalorier med antall måltider du har tenkt å spise på en dag. Hvis du vil spise bare tre måltider, så hvert måltid bør inneholde ca 465 kalorier. En dagsmeny på denne planen kan være et egg, ost og skinke omelett på en ristet engelsk muffin til frokost, en salat med kylling til lunsj og spaghetti med en lav-fett kjøttsaus til middag.

Du kan også spise fem mindre måltider av 280 kalorier eller tre 400-kalori måltider med to 100-kalori snacks. Spise litt i løpet av dagen kan hjelpe deg å holde full. For eksempel, ta en kopp frokostblanding med en halv kopp skummet melk og tre jordbær til frokost, en bolle med suppe med fire stk saltet kjeks til lunsj, grillet kylling og grønne bønner til middag, og et eple og gulrot pinner med hummus for en snack.

Porsjonene

En viktig del av planleggingen av en 1400-kalori-menyen er å måle porsjonsstørrelser. Tro ikke at du kan bare øyeeple en del. Spesielt når den først kommer i gang, må du bruke målekopper. For eksempel kan en kopp med frokostblanding være bare 100 kalorier, men en faktisk bolle full av frokostblanding kan være to eller tre kopper --- dobling kaloriene du trodde du skulle spise. I tillegg må du ta hensyn til servering størrelse oppført på boksen. Noen korn har en servering størrelse på bare en halv kopp.

I situasjoner der du kanskje ikke er i stand til å måle porsjonsstørrelser, bruk en bevist estimeringsteknikk. Ifølge American Cancer Society, bør en del av kjøtt være omtrent på størrelse med en kortstokk, bør en del av pasta være omtrent på størrelse med en tennisball og en middels potet er omtrent på størrelse med en mus. Du kan spise så mange rå grønnsaker som du vil.

Kalorifattig Snacks

Finne kalorifattig snacks som du liker er nøkkelen til å redusere sult og bor innenfor dine kalori grenser. Hvis du vil ha en godbit, kan du prøve 100-kalori pakker av din favoritt snack. De fleste friske frukter og grønnsaker også gjøre gode valg for lav-kalori snacks, og de holder deg mett lenger fordi de inneholder fiber. Et par knekkebrød med et stykke fettfattig ost er også et godt valg. Når du kombinerer lav-kalori snacks med sunne måltider, er det lettere å holde seg til dietten din.

Low Calorie Diet Menyer

Nøkkelen til en vellykket diett er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker --- og en moderat aktiv voksen forbruker ca 2200 kalorier om dagen. Regelmessig trening er like viktig som å spise riktig, og når du spiser, er målet ikke å sulte deg selv - som bare vil føre til en langsommere metabolisme sats eller en tilbøyelighet til å overspise senere - men å spise fornuftig deler av sunn lav -calorie matvarer som vil fylle deg opp uten å fylle deg med overflødig salt, sukker eller fett. Her er noen sunne lav-kalori diett menyer, i 1,200-1,800 serien.

Frokost

Frokost er det viktigste måltidet på dagen, men for mange mennesker spiser frokost med høyt fett og sukker, når sannheten skal de spise mer protein og fiber. Noen smarte frokost valg:

1/2 kopp havregryn (150 kalorier)
1 banan (105 kalorier)

eller

2 egg, over middels (180 kalorier)
En tortilla eller to tynne skiver av grovt brød (120-150 kalorier)

Mid-morgen snack

Liten håndfull mandler, ca 14 stykker (90 kalorier)

eller

Nonfat yoghurt (60-90 kalorier)

eller

Fresh eple eller liten kopp med blandet frukt i vann (50-70 kalorier)

Lunsj

Grillet kyllingbryst, 4 oz. (120 kalorier)
2 tynne skiver av grovt brød (150 kalorier)
Thin smøre av smør (20 kalorier)
Blad av salat og 2 skiver av tomat (15 kalorier)
1 kopp grønne bønner eller andre grønnsaker (20-60 kalorier)

eller

Ost quesadilla (en tortilla med to gram av strimlet cheddar cheese, 250 kalorier)
1 porsjon Campbell Chicken Noodle suppe (120 kalorier)

Ettermiddagssnacks

1/2 kopp lav-fett cottage cheese (100 kalorier)

eller

Noe frisk frukt eller grønnsak (50-100 kalorier)

eller

Nonfat yoghurt (60-90 kalorier)

eller

Quaker Oats granola bar (90 kalorier)

Middag

1 kopp pasta (200 kalorier)
Spaghetti saus (100 kalorier)

2 ts revet parmesanost (20 kalorier)
1 kopp dampede grønnsaker eller liten salat med ingen (eller lav-cal) dressing (80-100 kalorier)

eller

En T-bone steak (6-8 gram, 336-448 kalorier)
En middag roll (100 kalorier)
1 kopp dampede grønnsaker eller liten salat med ingen (eller lav-cal) dressing (80-100 kalorier)

eller

1 laks biff (6 gram, 350 kalorier)
En bakt potet (128 kalorier)
Smøre av smør (20 kalorier)

Tillegg

Dette er bare noen ideer for lavt kaloriinnhold. Bruk en kaloriteller (se Resources nedenfor) for erstatninger, og også gjerne prøve ulike lav-kalori frosne måltider, under slike merkelapper som Lean Cuisine, Healthy Choice og Weight Watchers, hver med ca 300-350 kalorier. Hvis du fortsatt er sulten etter et måltid, bulk opp på rå eller dampede grønnsaker, som er høy i fiber og vitaminer, men lite kalorier. Prøv en blandet kopp gulrøtter, brokkoli, blomkål og mais.

Low-Calorie Diet Meny Plans

Low-Calorie Diet Meny Plans


Mange studier har vist at caloric begrensning spurs vekttap, forebygger sykdom og bremser fremdriften av aldring. Rapporterte tidsskriftet "Science" at rhesusaper på kalorifattig diett var en tredjedel mindre sannsynlighet for å dø av aldersrelaterte sykdommer, med mindre enn halvparten av frekvensen av kreft og hjertesykdommer. Det er imidlertid viktig å ikke gå under 1200 kalorier om dagen, noe som gjør visse kalorier du spiser skape et balansert kosthold. Du trenger ikke å være ekstrem: National Institute on Aging sier redusere kalorier ved et lite beløp, slik som 50 kalorier om dagen, kan hjelpe.

Ting å huske på

Lav-kalori diett kan la deg følelsen sulten som kan til slutt sabotere din diett plan fordi du begynner å føle fratatt, som fører til indulging i "behandler" og fettrike matvarer. En måte å unngå dette på er å velge høy tetthet mat, som gir deg mer "bang for kosttilskudd buck". Disse er vanligvis høy-fiber matvarer som frukt og grønnsaker, belgfrukter og hele korn. En annen hemmelighet å mett, er å legge til magre proteiner til hvert måltid, for eksempel egg, kalkun, kylling bryst, lav-fett cottage cheese, etc. Også, planlegge 02:58 små snacks hver dag, og tar sikte på å spise noe hver to til tre timer eller så. Drikkevann kan også hjelpe.

Kommersielle Diet Plans

Weight Watchers er en respektert og anerkjent nasjonalt program. Selv om møtene kan bli dyrt over tid, de ofte tilbyr spesielle avtaler. Du kan også delta på nettet via deres hjemmeside, som tilbyr menyer og tips og en personlig matdagbok. I stedet for å telle kalorier, teller du poeng (fra 18 på opp), med hver mat tildelt et punkt nummer (for eksempel et eple = 1 poeng). Du er ikke nødt til å kjøpe noen spesielle matvarer, som er tilfelle med noen andre kommersielle diett planer, for eksempel Slim Fast Jenny Craig og. Med Jenny Craig spiser du bare deres mat i deler de gir deg, og med Slim Fast, du drikke to shakes om dagen og har ett vanlig måltid. E-dietter er en annen on-line program som har en rekke slanke typer å velge mellom, og for et gebyr. Med dette programmet, vil du bli gitt daglige menyer og enda noen ekstra hjelp on-line fra en ernæringsfysiolog. The South Beach Diet har også en on-line tjeneste som gir lav glykemisk diett tips og måltid planer.

Gratis Diet Plans

The Mayo Clinic er et bra sted å starte for diett planer og råd. De gir informasjon om kjepphest dietter som kan være farlig og bør unngås. SparkPeople.com har et gratis program på nettet, som ble kåret til beste on-line helse nettstedet i Business Week. Oppdraget å lære folk å stoppe slanking og overgangen til en permanent, sunn livsstil. ModelDietPlan.com ", en modell guide til slanking", med gratis tips, råd og diett planer og ideer.

Advarsler

Sjekk alltid med en lege før du før du starter ny diett, spesielt hvis du har noen pre-eksisterende helseproblemer. Idrettsutøvere og fysisk aktive bør spise mer kalorier enn mer stillesittende individer fordi for få kalorier ikke gir tilstrekkelig nivå av energi eller tilstrekkelige aminosyrer. Også noen studier har vist at kalorifattig diett kan fremskynde døden av pasienter med ALS.

Hvordan planlegge en Vekttap Diet Meny

Skikkelig måltid planlegging for vekttap vil hjelpe deg å lykkes på lang sikt. Du vil alltid vite hva du skal spise, så du vil ha den med deg. Dette vil hjelpe deg å unngå fristelser. Sørg for å planlegge måltidene på forhånd slik at du kan holde deg innenfor kalori rekkevidde. Hvis du legger opp kalorier som du går gjennom dagen, kan du oppleve at du ikke har mange kalorier igjen på slutten av dagen.

Hvordan planlegge en Vekttap Diet Meny

•  Bestem hvor mange kalorier du har tenkt å spise på en dag. De fleste bør spise ca 1200 til 1500 kalorier for å gå ned i vekt, men dette kalori range kan være høyere - spesielt hvis du er veldig aktiv eller ammer. Spør legen din hva inntak er riktig for deg eller går til et webområde som kan hjelpe deg å gjøre dette forsøket.

Velg daglige måltider som passer innenfor målet kalori rekkevidde. Når du vet hvor mange kalorier en dag du bør sikte etter, planlegge måltider til å passe innenfor dette budsjettet. For eksempel kan du ønsker å designe måltider som er bare 300 kalorier, som for eksempel havregryn med frisk frukt.

Les ernæring etikettene på alle matvarer for å sjekke kaloriinnholdet. Når du planlegger et vekttap diett menyen, sørg for å telle alle kalorier av hver ingrediens. Hvis en mat ikke har en etikett, se på nettet for kalori teller. Hvis du også prøver å se fett eller natrium nivåer, ta hensyn til denne informasjonen.

innlemme din favoritt mat i kosten plan. Du vil være mer sannsynlig å holde seg til planen om du fortsatt kan nyte din favoritt mat. Hvis du liker spaghetti, være sikker på at du har tenkt å spise spaghetti hver gang en stund. Du kan også gi rom for desserter eller andre tilfeldige godbiter i kaloribudsjettet.

Fokuser dine måltider på lav-kalori alternativer. Når du spiser mat som er høy i kalorier, er det ofte ikke nok til å holde deg full. Når du planlegger en meny for å miste vekt, ta med så mange lav-kalori valg som mulig. Dette tillater deg å spise mer mat, men fortsatt holde miste vekt. Du vil alltid føle deg mett og ikke ønsker å jukse på dietten.

Hint

  • Når du forbereder måltider som du har planlagt, ta hensyn til porsjonsstørrelser. Ta ut dine målekopper og skjeer til å gjøre dette - hvis du prøver å gjette, er du sannsynligvis til å legge til kalorier som du ikke vil. Du kan også bruke en kjøkkenvekt for å veie maten.

Hvordan å miste vekt raskt med en diett Meny på et budsjett

Hvordan å miste vekt raskt med en diett Meny på et budsjett


Når så mange dietter kaller for spesialiserte matvarer og dyre kosttilskudd, kan det virke som om å miste vekt er umulig på et stramt budsjett. Heldigvis et sunt kosthold kan tilpasses for å passe enhver livsstil. Ved å se etter billigere, sunnere tilbudene på matbutikken, lommeboka og midjen både nytte. Mens miste vekt for fort bærer helserisiko, hjelper en næringsrik lav-kalori-menyen du gå ned i vekt i et tempo som er riktig for kroppen din.

Hvordan å miste vekt raskt med en diett Meny på et budsjett

•  Beregn dine daglige kalorier. Din Basal Metabolic Rate viser hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av en vanlig dag. For kvinner, er formelen 655 + (4,35 x B) + (4,7 x H) - (4,7 x A). Menn bør bruke 66 + (6,23 x W) + (12,7 x H) - (6,8 x A). Bytt W med vekten din i pounds, H med høyde i inches og A med alder i år. Når du vet din BMR, se etter måter å fjerne 3500 kalorier fra ligningen. 3500 kalorier tilsvarer ett pund. Hvis du vanligvis spiser 2200 kalorier på en dag, begynne å spise 1700 i stedet for å miste ett pund per uke.

Lag en ukentlig meny. Bestem deg for dine måltider for den kommende uke eller to. Målet for måltider med magert kjøtt, som kylling eller fisk, og rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Planlegg måltidene dine til å passe ditt daglige kalori kvote. Understreke hele matvarer som grønnsaker og korn og holde seg borte fra bearbeidet og tilberedt mat, som pleier å være høy i kalorier, tilsetningsstoffer og usunt fett, og også en tendens til å bli dyrere.

Lag en liste. Foreta en grundig liste over ingredienser og ekstra mat du trenger. Dette senker fristelsen til å bruke penger på mat som vil sabotere din vekttap innsats.

Shop ytterkantene av dagligvarebutikk aisles. I de fleste dagligvarebutikker, midtganger inneholde unhealthier snacks. De produserer avdeling, meieri delen og kjøtt avdeling er lokalisert på utsiden felgen. Disse grunnleggende stifter er vanligvis rimelig og næringsrik sammenlignet med bearbeidet mat. Kjøpe i bulk når du kan, som er billigere og bedre for miljøet.

Spis rester i stedet for å spise ute. Restauranter er ofte dyrere enn matlaging mat hjemme, og tjene overgenerous deler som sakte vekttap. Hold deg til din diett menyen og spare penger ved å bringe leftovers til jobb eller skole. Tilberede måltider hjemme sparer penger og betyr at du kan kontrollere hva du spiser.

Forskning lokale avtaler. Noen bakerier selger daggamle brød til en redusert pris. Mange lokalsamfunn har bondens marked, med ferske råvarer til rimelige priser. Se etter et lokalsamfunn hage og dyrke dine egne grønnsaker.

Hold en food journal. For prisen av en notisbok og en blyant, skrive ned alt du spiser på en dag og telleapparat totale kalorier. Dette vil holde deg ansvarlig og motivere deg, øke vekttap.

Exercise. Få aktive øker stoffskiftet og brenner kalorier. Trene krever ikke en gym medlemskap eller dyrt treningsklær. Ta en rask tur rundt kvartalet eller løfte en billig par hånd vekter får pulsen opp.

Hint

  • Unngå å handle når du er sulten, da dette gjør det vanskeligere å motstå fristelsen av overprisede og usunn mat.
  • Redusere kaloriene altfor drastisk kan i utgangspunktet vise resultater, men til slutt bremser stoffskiftet og gjør det lettere å gjenvinne vekt.

Hvordan lage en Diet Meny

Hvordan lage en Diet Meny


Mange Kosten mislykkes i sine mål for vekttap rett og slett fordi de ikke har noen plan eller retningslinjer å holde seg til når kosten annet enn vanlig spise mindre, trene mer. Enten du slanking for å gå ned i vekt eller fordi din har spesielle diettbehov, planlegge dine daglige menyer på forhånd vil gi deg en plan som er lett å holde seg til, og som vil hjelpe deg å nå dine mål ved å leve en sunnere livsstil.

Hvordan lage en Diet Meny

Count og fordele det daglige kaloriinntaket. Bestem hvor mange kalorier per dag du trenger å spise for å miste eller opprettholde vekten din, og bestemme hvor mange kalorier du ønsker å konsumere i hvert måltid og snacks. Husk at kroppen din trenger mer drivstoff i morgen, så du går på skole eller jobb og brenne kalorier, og det er behov for mindre mat på kvelden som dagen slynger seg ned og aktiviteten avtar.

Spre matvaregrupper ut i løpet av dagen. Som du planlegge hva du skal spise til hvert måltid, sørg for å inkludere riktig antall porsjoner for hver av de matvaregruppene. Ikke alle klumper av grønnsaker sammen i ett måltid, f.eks. I stedet, bryte dem opp i to måltider eller mer.

Unngå mat eller ingredienser som du er allergisk. Dette trinnet gjelder bare for deg hvis du har matallergier og trenger for å planlegge din diett for de grunner, men planlegger rundt disse matvarene kan du unngå noen alvorlige potensielle helserisikoen forbundet med å spise dem.

Spis mer naturlig mat. Matvarer som kommer fra naturen som frukt, grønnsaker, melkeprodukter og kjøtt er lavere i kalorier, men gir mer næringsstoffer enn bearbeidet mat. Jo høyere næringsinnhold vil hjelpe deg til å føle mer full uten å spise så mye. Naturlig mat er også normalt lavere i kalorier, så du kan spise mer av dem.

Varier måltider fra dag til dag og fra uke til uke. Å spise det samme om og om igjen vil ikke tilfredsstille dine krav for en rekke matvarer og kan også kjøre deg til binge fordi magen er ikke fornøyd.

Quick Vekttap Diet Meny

Hvis du er interessert i å miste vekt raskt uten at det går din helse, South Beach Diet tilbyr menyer av deilige, hjerte-sunn mat som vil hjelpe deg å miste mellom 8 til 18 pounds i de første to ukene av dietten. Med noen retningslinjer kan du gjøre gode menyvalg mens slanking.

Frokost

Fase 1

Spise to skiver av Canadian bacon; en omelett laget av to egg, urter og lav-fett ost; og en kopp usøtet urte te. Du kan variere denne menyen på en måte som inkluderer protein, grønnsaker og en usøtet drikke. Siden det ikke er noen grenser for hvor mye av disse typer mat du kan konsumere (innen rimelighetens grenser), kan du spise så mye som du føler at du trenger å være full.

Mid-morgen snack

Klipp opp en rød paprika, og dypp skivene i en lav-karbohydrat bønne eller grønnsak dip. Spis seks ristede mandler, og drikke et glass V-8 juice eller urte usøtet te. Prøv å spise minst ett protein og en vegetabilsk kilde på hvert av dine to snack ganger.

Lunsj

Grill en kyllingbryst i olivenolje og rosmarin. Lag en kastet salat med friske romanosalat, paprika, agurk, tomater, en halv et kokt egg, fire smuldret valnøtter, saften av en halv presset sitron og olivenolje. Dryss 2 gram av lav-fett geitost og friske urter over salaten for ekstra smak. Drikk vann eller usøtet urte te. Lunsj bør inneholde et protein og et vegetabilsk, samt en usøtet drikke. Du kan variere menyen din, og porsjonene er fleksibel, i grunn, men sørg for at du får disse typer matvarer i det daglige lunsj.

Afternoon Snack

Spis fem mandler eller 14 ristede solsikkefrø. Stappe et stykke selleri med 2 ss hjemmelaget tunfisk salat. Drikk en 8-unse glass vann. Som med din mid-morgen snack, prøv å inkludere minst ett protein kilde og en vegetabilsk kilde.

Middag

Spise en liten salat av blandet salat i olivenolje og en bakt eller grillet svinekotelett med sort pepper, salt og olivenolje. Har to porsjoner grønnsaker, inkludert en porsjon belgfrukter og en servering av fersk brokkoli, spinat, erter eller sennep greener. Drikk usøtet urte te eller vann med middag, og inkluderer en dessert på opp til 75 kalorier - mints, harde drops, en sjokoladebit eller diett pudding er alle gode valg. Ta med minst en porsjon protein, flere porsjoner grønnsaker og en liten mengde av meieriprodukter, hvis du vil, for middager. Du kan bruke opp til to spiseskjeer av fett i matlagingen eller i dressing på din salat.

Schiff Green Tea Diet Meny

Schiff Green Tea Diet er et alternativ for de som ønsker å gå ned i vekt naturlig. Diett bruker krompikolinat, grønn te ekstrakt og koffein. Schiff grønn te diett består av små måltider rike på karbohydrater og proteiner.

Mat å spise

Grønn te kosthold bør være 60 prosent karbohydrater i form av hele korn og grønnsaker, 15 til 25 prosent proteiner i form av mager biff og svinekjøtt, egg og fisk, og 30 prosent fett, som skal være fra protein. I stedet store måltider, spiser mindre porsjoner i løpet av dagen. Den krom fra de grønne te pille hjelpemidler i å undertrykke appetitt. Spis en moderat frokost, moderat lunsj og moderat middag med små snacks i mellom.

Eksempel Meal

Følgende er et eksempel meny, basert på grønn te ekspert Julian Tai forslag:
Til frokost: 1 posjert egg, 1 skive vanlig fullkorn toast og jordbær
Snack: blåbær med fettfattig yoghurt
Lunsj: salat med grillet kylling
Snack: 1 eple og 1 til 2 skiver av kalkun
Middag: 3 gram av grillet laks, dampet asparges
En kopp grønn te eller vann kan følge hvert måltid. Schiff Green Tea pillen er tatt to ganger om dagen før måltider.

Helsemessige bekymringer

Schiff grønn te diett pillen er reseptfritt på apoteker. Men det er ikke for langsiktig bruk på grunn av risikoen for krom toksisitet. Advarselen etiketten indikerer den inneholder soya. I tillegg kan det hende at koffein føre til jitteriness eller nervøsitet.

Low-Calorie Diet Meny

En lav-kalori diett er viktig for vedlikehold av en sunn vekt og for vekttap. Du trenger ikke å ofre spise for å ha en lav-kalori diett. Enkle erstatninger er nøkkelen.

Frokost

Frokost øker stoffskiftet umiddelbart og hjelper deg å forbrenne mer kalorier enn uten. En lett frokost som involverer en pakke med instant havregryn, kaffe med fløte og et glass melk utgjør 300 kalorier.

Lunsj

Smørbrød med magre kjøttpålegg gir en utmerket lunsj. En kalkun sandwich på hel-hvete brød med lett majones, cheddarost, tomat og salat er en velsmakende og lav-kalori alternativet, som beløper seg til ca 375 kalorier. Variasjoner over dette måltidet inkluderer erstatte brød for en lav-karbohydrat pita eller tortilla skall.

Middag

En lav-kalori alternativ til middag inkluderer en porsjon stekt fisk med dampede grønnsaker. Whole-grain pasta med tomatsaus er også en tilfredsstillende valg. Dessert, når det spises i moderate mengder og i små porsjoner, er også et alternativ. Prøv frossen yoghurt med bær eller en liten skål med iskrem å tilfredsstille dine søt tann.

Snacks

Fire til seks små måltider og snacks daglig fremme sunn vekttap ved å holde stoffskiftet revved opp til alle døgnets tider av døgnet. Det hindrer deg også fra overspising på grunn av den uunngåelige sult som flater før måltidene. For disse mindre måltider og snacks, stokk med hel-hvete kjeks spredt med peanøttsmør eller en lav-fett ost spredning. Et annet alternativ er en bolle med en lys korn som Special K med skummet melk. Frukt er også en velsmakende og allsidig snack valg.

Konklusjon

Selv om en lav-kalori diett er avgjørende for vekttap og en sunn livsstil, er det viktig å innlemme noen form for trening i din daglige rutine. Trening fremmer kardiovaskulær helse og hjelper deg å utvikle mager, tonet muskelvev. Før du starter noen form for diett eller trening diett, bør du kontakte lege.

1300-Calorie Diet Meny

Når du ønsker å kick-starte din vekt-tap plan, kan du sette deg selv på en 1300-kalori diett for en kort periode. Ernæringseksperter anbefaler generelt at kvinner ikke gå under 1600 kalorier om dagen, og menn 2000, for å møte diettbehov. På kort sikt kan imidlertid en lavere kaloriinntak være trygt for folk flest, så lenge du holder det balansert.

Balansert Ernæring

Du trenger å konsumere mat fra alle matvaregrupper for å opprettholde god helse. En diett som er tung på grønnsaker og frukt, lys på meieri og korn, og stole strengt på magre proteinkilder vil være viktig på en 1300-kalori diett. Du kan blåse hele tildeling på en Hardee 'Double Bacon Cheese Thickburger, eller du kan nyte tre sunne, balanserte måltider og småretter.

Balanse Kalorier hele dagen

Din mor hadde rett: Frokost er det viktigste måltidet på dagen. To studier referert i The Journal of American Dietetic Association rapportert at frokost eaters hadde færre vektproblemer enn folk som hoppet over frokost. Så budsjettet 350-400 kalorier til frokost, og du vil være mer sannsynlig å lykkes.

Lunsj, også bør ta ca 350 kalorier, og finne det samme for kveldsmat. Da vil du ha 100-150 kalorier for å bruke for en matbit.

Matvalg

Så hva slags mat kan du spise på en 1300-kalori diett? En 3-oz. stykke torsk er bare 89 kalorier; en liten, 2-tommers-diameter potet inneholder 131 kalorier; og en 1-kopp servering av brokkoli har 30 kalorier, så det er ett måltid med kun 250 kalorier. Du kan legge til en liten mengde smør og fortsatt gjør OK. Lav-fett, inneholder sukkerfri yoghurt ca 100 kalorier per porsjon, og en porsjon frukt har mindre enn 100. avrunder måltidet med et glass skummet melk, og du kommer på under 300 kalorier. Salater laget av ferske grønnsaker som salat, tomater, gulrøtter, reddiker og løk har svært få kalorier (se dressing - sørg for å måle dine deler) og kan runde av et måltid. Du vil føle deg fornøyd på en 1300-kalori diett hvis du spiser større mengder kalorifattig mat i stedet for små mengder mer fetende fare.

Rotasjon Diet Meny

Rotasjon Diet Meny


Rotasjon dietter fokusere på å spise bestemte matvarer på en fastsatt plan for å bidra til å identifisere de som forårsaker symptomer eller allergier. Under rotasjon, vanligvis omtrent fire dager, blir en mat inkludert bare en gang. Dette bidrar til å finne potensielle bråkmakere. Bortsett fra denne fordelen, kan rotasjon dietter gi ernæringsmessig variasjon.

Vanlig problem Foods

Det amerikanske Food and Drug Administration viser de vanligste allergiproduserende matvarer som melk, egg, hvete, soya, fisk, skalldyr, peanøtter og tre nøtter. På grunn av deres høy sannsynlighet for å forårsake reaksjoner, kan rotasjonsKost utelukke disse matvarene, eller introdusere dem en om gangen. Hvis dieter bestemmer en spesiell mat forårsaker reaksjoner, utelukker han at mat fra rotasjonen.

Frokoster, Dag 1 til 4

En balansert frokost rotasjon kan omfatte bokhvete frokostblanding med soyamelk, grapefrukt og en banan på dag 1. Dag 2 frokost kan være havregryn med rosiner, hasselnøtter, ris melk og melon. Dag 3 frokost kan inkludere amaranth toast med valnøtter, smør, blåbær og tranebær juice. Et eksempel Dag 4 frokosten inkluderer stavet toast med aprikos syltetøy, fersken og plommer, sammen med kaffe.

Lunsjer, Dag 1 til 4

Å være på en rotasjon diett menyen betyr ikke opplever kulinariske deprivasjon. Faktisk kan en prøve rotasjon diett lunsjmeny inkluderer mat som laks, dampet brokkoli, epleskiver og pekannøtter på dag 1; grillet kyllingbryst med ananas stykker, grønne bønner og dampede pastinakk på dag 2; svinekoteletter, søtpoteter, agurksalat og appelsinjuice på dag 3; og biff tilberedt med løk og hvitløk, sammen med asparges og bakt potet på dag fire.

Middager, Days 1 til 4

Middager under en rotasjon diett er omfattende. For eksempel kan Dag 1 middag være kamskjell, ris og grønnsaker. Sørg for å registrere hvilke grønnsaker du bruker. Dag 2 middag kan omfatte tofu og grønnsaker wok løpet quinoa. Dag 3 middag kan bli grillet flyndre, sammen med salat laget med brønnkarse, oliven og olje og eddik dressing. Dag 4 middag kan være tykke tomatsaus over spelt pasta og artisjokker, med nektariner for dessert.

Hvordan å tilpasse en Dr Oz Diet Meny

Hvordan å tilpasse en Dr Oz Diet Meny


Dr. Oz kosthold er svaret på mange folks vektproblemer. Og, er det store ting denne dietten kan være personlig for deg og din smak.

Hvordan å tilpasse en Dr Oz Diet Meny

•  Velg din favoritt grønnsaker. Friske grønnsaker er viktig på Dr. Oz kosthold. Men hvis du leser Dr. Oz bok eller følgende forslag på et nettsted du kan finne oppskrifter og mat anbefalinger du bare ikke liker. Hvis du absolutt hater erter, slå dem for grønne bønner. Poenget med Dr. Oz kosthold er at du kan gjøre det for en levetid. Og vil du ikke bo på en diett hvis du spiser mat du hater. Tilpass Dr. Oz kosthold med grønnsaker du liker.

Spis din favoritt frukt. Frukt er viktig på Dr. Oz kosthold. Frukt inneholder fiber og er en god matbit når du trenger noe søtt. Du kan personliggjøre din Dr. Oz kosthold ved å spise frukt du liker. Husk, bør du spise frukt med måte, men når du spiser det sørge for at det er noe du virkelig liker.

Lag dine favorittmåltider slik at de er Dr. Oz vennlig. Visse ingredienser bør unngås for helsen. Dette inkluderer sukker, hydrogenerte oljer, høy fruktosesirup og raffinert mel. Det betyr ikke at du ikke kan spise favorittmaten din, though. Tilpass Dr. Oz kosthold med dine favorittretter gjort uten disse ingrediensene. I tilfellet med sukker, er det OK å spise litt, men det bør være koblet sammen med fett eller fiber for å hjelpe deg å fordøye det saktere.

Spis regelmessig, men på timeplanen. Med Dr. Oz kosthold er det viktig å spise regelmessig for å holde blodsukkeret selv. The Dr. Oz kosthold kan anbefale å spise hver tredje time, men hvis du bare kan håndtere alle fire så det er fint. Gjør denne dietten jobben for deg ved å tilpasse den til dine preferanser og tidsplan.

Hint

  • Carry enkel servering sunn snacks med deg til enhver tid.
  • Alltid snakke med legen din før du starter en diett.

Hvordan Følg Flat Belly Diet Meny

Hvordan Følg Flat Belly Diet Meny


The Flat Belly Diet er en populær mat plan utformet av eksperter for å redusere mage fett. Som mennesker alder det vanligvis blir stadig vanskeligere å miste buk fett. Forskning fra medisinske forskere ved forebygging antyder at å legge enumettet fett til måltider kan hjelpe leveren skille ut fett mer effektivt, spesielt vanskelig å miste magen fett. Ved å holde seg til 1600 kalorier hver dag og legge enumettet fett til hvert måltid, kan folk miste vekt og krympe fett rundt livet. Følg Flat Belly Diet menyen ved å spise mat og drikke vann i trinnene nedenfor.

Hvordan Følg Flat Belly Diet Meny

•  Spis en porsjon av enumettet fett til hvert måltid i løpet av dagen for å redusere mage fett. Velg mellom 1/4 kopp avokado, tørristede nøtter, naturlig peanøttsmør, mørk eller semi-søt sjokolade, pesto saus, ti oliven eller en spiseskje enumettet olje.

Spis fire små måltider om dagen bestående av 400 kalorier. Opt for en middelhavsstil kosthold og unngå rødt kjøtt.

•  Å følge Flat Belly Diet menyen unngå salt, bearbeidet mat, overskytende karbohydrater, kunstige søtningsmidler, stekt mat, krydret mat, kullsyreholdige drikker, klumpete rå matvarer som gulrøtter, brokkoli og blomkål. Bare spise kokte grønnsaker. Drikk høy syre drikker som kaffe og vin med måte.

Drikk minst to liter vann i løpet av dagen. Å hoppe starte Flat Belly Diet drikke "sassy vann" ved å blande to liter vann med en teskje revet ingefær, en middels agurk, ett medium sitron og 12 peppermynte blader. Gjør "sassy vann" om natten i en blender. Kjøle og drikke neste dag.

Hint

  • Enhver type regelmessig cardio trening som jogging, sykling eller svømming vil hjelpe folk ned i vekt mer effektivt på Flat Belly Diet.
  • Før du begynner på trening eller kosthold program, sjekk med legen din først.

Low-Sodium Cardiac Diet Meny

Low-Sodium Cardiac Diet Meny


The American Heart Association anbefaler at friske voksne begrense sitt daglige saltinntaket til ikke mer enn 2,300mg. De som lider med hypertensjon, hjertesvikt og andre hjertelidelser bør spise enda mindre. Den gjennomsnittlige amerikaner spiser 3600 til 4,800mg av salt daglig, som langt overstiger det beløpet som trengs i et sunt kosthold. Små endringer legge opp til store helsemessige fordeler, og det er mange måter å redusere saltinntaket uten å ofre smaken.

Les etikettene

Siden de fleste salt kommer fra våre svært bearbeidet dietter, lære å lese mat etiketter. Salt skjuler under mange andre navn, blant mononatriumglutamat (MSG), natriumbenzoat. natriumcitrat og natrium-nitrat / nitritt. Spekemat som skinke, bacon og pølse er spesielt høy i natrium.

Nesten alle eske varer, for eksempel cookies, frokostblandinger, potetgull, kjeks og frosne måltider, er lastet med natrium. Hermetikk som supper og grønnsaker er en annen faresonen. Selv om du ikke kan smake salt, er det fortsatt der.

Den enkleste måten å sammenligne matvarer for natrium innhold er ved å se på etiketten der prosent av daglig verdi er gitt. En boks av frosne erter kan ha 125mg natrium for totalt 5 prosent av daglige verdi. Sammenlign dette med de samme erter i en boks med ble 380 mg natrium, eller 16 prosent av det daglige verdi. De hermetisert erter inneholder mer enn tre ganger så mye natrium.

DASH Diet

DASH til god helse med DASH kosthold. Den nasjonale hjerte Lung and Blood Institute anbefaler Dietary Approaches to Stop Hypertension diett for å holde natrium forbruk i sjakk. DASH kosthold er avhengig av fornuftige valg av mat som fisk, nøtter, hele korn, og fjørfe med mindre rødt kjøtt, søtsaker og fet mat. Det foreslår også å gjøre endringer gradvis i stedet for en drastisk diett overhaling.

Gradvis endring

Gjøre små endringer over tid, som det tar smaksløkene en stund å venne seg til mindre salt. De fleste matvarer vil smake bedre over tid, siden den ekte smaker ikke er skjult under et teppe av salt. Start med å legge en sunn grønnsak til lunsj og middag. Så lenge det ikke er stekt og saltet, er valget ditt. Finne frisk frukt du liker og legge den til frokost.

Krydder, spesielt friske barn, er et flott alternativ til salt. Prøv en ny krydder hver uke i en gryte eller andre parabolen du kan ha lagt salt til før. Bruk kjøtt som en ekstra ingrediens, ikke hovedretten. Supper og pasta er gode måter å kutte ned på høy-natrium kjøtt. Enkelte populære krydder er høy i natrium, inkludert soyasaus, biff saus, matlaging sherry, kjøtt mørsalt og Worcestershire saus.

Reading Lessons

Prøv lav-salt eller ingen-salt-lagt versjoner av hermetisert grønnsaker, som pleier å være svært høy i natrium. Å kvitte seg med enda mer natrium, skyll i et dørslag under rennende vann før matlaging. På pakket mat, se etter ord som usaltet, svært lav natrium og mindre natrium. Produsenter kan ikke bruke disse påstandene med mindre maten inneholder mindre natrium enn originalen.

Dagens mat ernæring etiketter er en av de største helse hjelpere rundt. Lær å dekode dem, og du vil finne det mye lettere å ta kloke valg av mat. Lær barna hvordan de skal lese dem, også. Barn har en tendens til å imitere voksne, så lære dem på et tidlig alder hvordan å velge sunne matvarer.

Low Protein Diet Meny

Low Protein Diet Meny


The Atkins diett popularisert utviklingen av høy-protein, lav-karbohydrat diett som har feid nasjonen. Frokoster av biff, egg og bacon uten toast har invadert kjøkken over hele USA. Protein, er imidlertid ikke den enkleste substans for kroppen å behandle i store mengder. Faktisk, det er visse helsemessige forhold som krever kroppen ta inn mindre protein for å hjelpe kroppen til å fortsette å fungere skikkelig.

Hvorfor en Low Protein Diet?

En lav-protein diett er vanligvis foreskrevet hvis du har nyresykdom eller hvis nyrene ikke fungerer som de skal, uansett årsak. Dette vil ikke si at det bør ikke være noe protein. Protein er ganske viktig for kroppen som den regulerer vedlikehold, reparasjon og vekst av hver del av kroppen din. Det er viktig å ha proteinkilder i enhver diett. Når proteinet er fordøyd, et avfallsprodukt som kalles urea resultater. Når en nyre ikke fungerer som den skal, bygger urea opp i blodet som kan føre til tap av appetitt og tretthet. Ifølge National Kidney Foundation, med en lav-protein diett, kan du redusere belastningen på nyrene slik at den friske delen av nyre til ikke å jobbe overtid.

Hva bør du spise?

Målet her er å konsumere mengden kalorier du trenger mens du spiser mindre protein (40 gram eller mindre vanligvis) enn du vanligvis gjør. De viktigste deler av dine måltider bør bestå av frukt og grønnsaker, etterfulgt av nøtter, korn og bønner, som følges i en fjern tredje av kjøtt og meieriprodukter. Det er vanskelig, men ikke umulig å få en hel dags anbefalte mengden kalorier (2000 kalorier) med det meste frukt og grønnsaker, men det vil ta en svært stor mengde av disse elementene til å gjøre det. Dette er grunnen til at en av dine største aktiva i prosessen vil være sunne enumettet og flerumettet fett. Mens nøtter har fortsatt litt protein og noen liker valnøtter, mandler og cashewnøtter er en stor kilde til kalorier og sunt fett, vegetabilske oljer er svært lav i protein og har muligheten til å legge mye av proteinfrie kalorier i kostholdet ditt. Mens National Kidney Foundation anbefaler å legge mer godteri, søtstoffer og hermetisk frukt til kosthold, virker dette litt av en politimann ut. Litt mer innsats kunne erstatte de kaloriene med friske salater og naturlig frukt smoothies. Sørg for å måle alle melkeprodukter du tar i, ved hjelp av protein kalkulatoren i Resources nedenfor. Også, skjære kjøttet som du spiser svært tynt slik at det vil virke som det er mer protein i smørbrød som du spiser, til en slags mental trick komme deg gjennom kosten. Det er også lav-protein matvarer produsert med selskapene Dietary spesialiteter, Med-kosthold, Inc., og Ener-G matvarer som kan hjelpe deg med å redusere proteinet i de produktene som du elsker mest.

Hva bør du holde deg unna?

Kjøtt og meieriprodukter er de høyeste proteinrik mat du kan spise. Sørg for å senke deler av kylling, biff, fisk, egg, melk, yoghurt og ost. Peanøttsmør er også høy i protein, og som smørbare produkt, kan det ofte brukes for mye. Vær forsiktig med disse matvarene slik som å være snill mot nyrene som den prøver å komme seg, anbefaler Jackson Siegelbaum Gastroenterology.

Elimination Diet Meny

Avskaff Diet, også kjent en som Allergi Avoidance Diet, blir brukt til diagnose matallergi eller mat sensitiviteter. Under eliminasjonsdiett, meieriprodukter, egg, mat som inneholder hvete eller gluten, sitrusfrukter, mais og mais tilsetningsstoffer, erter, bacon, pølse, kjøttpålegg, pølser, peanøtter, sjokolade, sukker, bønner, koffein, konditorfarge, gjær , sauser, krydder, soyaprodukter og all bearbeidet mat er forbudt.

Frokost

Bananer, melon, bakte søtpoteter, frukt smoothies laget uten meieriprodukter, usøtet ris yoghurt, ris melker, varme ris korn, mandler, pekannøtter og pærer er gode frokostalternativer på en eliminasjonsdiett.

Lunsj

Nyt hjemmelagde vegetabilske eller linse supper med en side salat eller ris pasta med grønnsaker til lunsj. Snack på tillatte frukt, gulrøtter og selleri i løpet av dagen.

Middag

Til middag spiser kylling over ris med brokkoli, ris pasta med grønnsaker, en salat med grillet kylling, bakt fisk med asparges, blandede dampede grønnsaker eller lam steker med en side salat.

Diet Meny for Tinnitus

Tinnitus er definert som en bestemt tilstand når du hører lyder i ett eller begge ørene, og det er ingen bestemt ekstern lyd som skaper det. Lyden kan klikke, ring, fløyte eller susing i henhold til Cleveland Clinic. Per Cleveland Clinic, er det ca 50 millioner mennesker som lider av denne tilstanden. Noen mennesker har bare sporadiske angrep, og rundt 12 millioner mennesker lider med det på en daglig basis.There er mange medisinske behandlinger for tinnitus, samt noen anbefalte kosttilskudd og kosttilskudd endringer som har brakt noen lettelse.

Sink

Sinkmangel har vist seg å være en av årsakene til tinnitus ifølge Bastyr Center for Natural Health. Legg sink i kostholdet ditt ved å inkludere biff, kylling, krabbe og østers. Mange frokostblandinger og brød er beriket med sink. Det finnes mange kosttilskudd du kan finne hos din lokale helsekost butikk å legge sink til kosthold.

Vitamin B-12 og Ginkgo Biloba

Vitamin B-12 er funnet å være gunstig for dem som lider med tinnitus. Inkluderer biff, laks og annen fisk i kostholdet ditt som er høy i vitamin B-12. Det er Vitamin B-12 skudd tilgjengelig hvis du ikke får nok av dette vitaminet fra kostholdet ditt. Det er også vitamin B-12 kosttilskudd for kjøp. Prøv Ginkgo biloba, en urte supplement for å forbedre hukommelsen, så er det noen hevder at det hjelper lettelse symptomer på tinnitus.

Low Fat Diet

Spis en diett rik på rå frukt og grønnsaker. Inkluder en overflod av lav fett protein som skinn kyllingbryst, kalkun og eggehviter. Ta vitamin A, E og kolin sammen med en god multi-vitamin. Å spise ferske råvarer, hele korn og sunn protein kan være instrumental i å lindre mange av symptomene på tinnitus.

Mat for å unngå

Unngå eller begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer. Kutte ned på kaffe, te og sukker. Reduser mettet fett og meieriprodukter fra kostholdet ditt. Les etiketter på pakket eller hermetisk mat for å unngå natrium, kolesterol og konserveringsmidler som kan legge til symptomer på tinnitus.

Diverse forslag

Det finnes ingen spesifikk behandling for å kurere tinnitus, så det er mange mulige årsaker. Holde blodtrykket under kontroll og utøve daglig for god sirkulasjon. Vær forsiktig i å ta over-the-counter medisiner for forkjølelse og hodepine. Arbeide for å redusere stress så mye som mulig, og ta dype puster når følelsen stresset. Sjekk med din lege for å teste for eventuelle allergier du måtte ha.