Digidexo.com

klyster laget av

Hvordan skylle kolon med Enema

Tykktarmen, den nedre delen av tykktarmen, spiller en stor rolle i fordøyelsesprosessen. Klyster er en prosess med å spyle tykktarmen for å fjerne avfall, rusk, giftstoffer og avføring akkumulert over tid. Ifølge Colonhealth.org begynner avfall er igjen i fordøyelsessystemet i overkant av 20 timer for å råtne, toksiner lekker inn i blodstrømmen, og reiser seg til andre organer. Ifølge Dr. Robert Schulze, kjent for sitt arbeid i urte-behandlinger, rødming tykktarmen reduserer risikoen for leddgikt, hudsykdommer og andre hudproblemer. Flushing regulerer også avføring, reduserer irritabel tarm-syndrom og reduserer forstoppelse.

Hvordan skylle kolon med Enema

Prosedyre

•  Kjøp en klyster kit (bag og slanger) på ditt lokale apotek eller andre utløp.

Koble settet i henhold til bruksanvisningen som følger med i pakken. Bruk lunkent vann til å fylle klyster bag, og henge den i et område som vil være over deg, for eksempel en håndklestativ eller dusjforheng dowel, mens du sitter på toalettet.

•  Bruk avispapir eller andre materialer for å spre seg rundt i bunnen av toalettet. Stand over toalettsetet med ett ben på hver side, og deretter bøyes til midjen. Sett forsiktig den løse enden av røret av klyster bag inn i endetarmen så langt som det går, og deretter presse klyster bag for å frigjøre løsningen inn i tykktarmen, som ligger på toppen av endetarmen.

Påfør lett trykk med hendene til de nederste mage vegger (under navlen) for å indusere løsning av avføring. Deretter sitter på toalettet, slik at væsken og eventuell avføring til å bli eliminert.

Gjenta trinn 4, 4-7 ganger for å gradvis frigjøre så mye av avfallet fra tykktarmen som mulig, ved hjelp av mellom en og en halv til to liter vann. Fortsett å bruke hendene til å plassere økt press på magen, flytter fra venstre mot høyre.

Hint

 • Denne prosess kan gjentas to ganger daglig i minst en uke, for å fortsette kolon renset, sammen med en diett med høyt fiberinnhold, for å øke eliminering prosessen.
 • Ikke sette mot (release) vann inn i endetarmen som er over komfort.
 • Ifølge Colonhealth.org, bør du utvise forsiktighet ved bruk av klyster laget av saltvann og olje, snarere enn de kommersielt laget merkene, hvorav noen er giftige.

Klyster hos barn

Klyster brukes til å bidra til å avlaste påvirket avføring. Barn kan være foreskrevet klyster hos lege etter kirurgi eller hvis de har vært forstoppet, og har ikke hatt regelmessig avføring. I tillegg kan de anvendes for å rense tarmen før operasjonen, røntgenstråler, endoskopi eller andre tarm prosedyrer.

Typer

Klyster kommer i flytende form og er satt inn i anus for barn for å hjelpe løsne sikkerhetskopiert avføring. Enemas kommer i flere typer, inkludert mineralolje, hjemmelaget saltløsning og fosfat-løsning.

Funksjoner

Mineralolje kommer i 4,5 oz. og kan kjøpes på apoteket. Den hjemmelagde saltvann er laget av 2 nivå ts. av bordsalt og Quart lunkent vann, som en settes inn ved hjelp av et klyster tube og bag. Den fosfatoppløsning klyster kommer lett fremstilles i et apotek.

Advarsel

Ingenting bør legges til klyster, spesielt med hjemmelagde klyster. Ikke bruk såpe, hydrogen peroxide eller rent vann med klyster. Disse elementene kan være svært farlig.

Dosering

Mineralolje dosering er 2,0 oz. i 2 til 6 år gammel og 4,5 oz. for eldre enn 6. Hjemmelaget løsning dosering er 6 oz. for 2 til 6, 12 oz. for 6 til 12 og 16 oz. for personer eldre enn 12. fosfatoppløsning doser går etter vekt:

£ 20 er 1 oz., Er £ 40 2 oz., Er £ 60 3 oz., Er £ 80 4 oz., Er 90 + kg 4,5 oz.

Betraktninger

Noen ganger kan en andre klyster må gis for å lindre den påvirket avføring. Klyster kan gis til barn igjen etter 24 timer etter den første klyster er gitt og med legen konsultasjon.

Hvordan forberede en klyster

Hvordan forberede en klyster


Klyster er en naturlig, trygt og relativt rimelig måte å rense tarmer. Som avføringsmidler og colonics, kan Klyster brukes til å fremme fordøyelses lyng og lindre forstoppelse. Selv om klyster kan utføres trygt og godt innenfor personvernet til hjemmet ditt, er det flere viktige skritt for å vurdere når du forbereder et klyster.

Hvordan forberede en klyster

•  Bestem deg for om du skal utføre klyster selv eller med hjelp. Alder og fysiske funksjonshemninger kan gjøre utføre et klyster vanskelig eller umulig uten noen til å hjelpe. For å forberede for din første klyster, ta kontakt med legen din for å sikre at du er fysisk i stand til å utføre hvert trinn i prosessen på egen hånd.

Lær hvordan klyster fungere. Selv om det finnes flere forskjellige typer klyster, de virker på samme måte. En flaske, pose eller kan brukes for å inneholde et rensende klyster løsning. Gummi slange og en dyse blir brukt til å overføre oppløsningen i tarmer gjennom anus. Det er også komplett byggesett, som bruker en squeezable plastflaske og festet munnstykke.

Bestem hvilke klyster best dekker dine behov. Hjem klyster kits er all-inclusive og tilgjengelig på nabolaget ditt apotek. Klyster gjort med varmt vannflasker eller stålbokser kan være lettere å selvadministrere uten å søle rensing løsning, selv om de kan være litt dyrere.

Velg en rensende væske som skal brukes i din klyster. Skjønt varmt vann er den vanligste, kan enemas også utføres med eddik, kaffe, haibrusk eller løsninger laget med hvetegress, hvitløk eller andre urte kosttilskudd. Det er viktig å vurdere risikoen for allergisk reaksjon når forbereder en klyster.

Kjøp en anal glidemiddel for å sørge for at klyster munnstykket kan settes inn komfortabelt og trygt inn i endetarmen. Hjem klyster kits inkluderer ofte en anal glidemiddel. Hvis du velger å bruke et klyster kan eller vannflaske, kommersielle smøremidler som KY Jelly, Astroglide eller vaselin er tilgjengelig på de fleste apotek.

Gi deg selv minst en time å fullføre klyster prosessen. Etter utvise klyster løsning fra tarmer, må du gjøre flere retur for å rense tarmer helt.

Sjekk med apoteket for å få tips om hvilke klyster kan være riktig for deg. Nettsteder som selger klyster utstyr kan være en god kilde til informasjon om hvilke produkter som best dekker dine individuelle behov.

Hint

 • Forbered et trygt og rent miljø for å administrere din klyster. Anal utslipp er en uheldig men felles risiko når du utfører et klyster. Forbered deg på ditt første klyster ved å holde håndklær eller bathmats på hånden.

Typene klyster sprøyter

Typene klyster sprøyter


Leger foreskrive klyster for å rense en pasients tarmer, behandle ulike tilstander som forstoppelse og tarmparasitter, og også administrere visse reseptbelagte legemidler som brukes for direkte behandling av tykktarmen og endetarmen. Gjennom historien, var forskjellige sprøyter utviklet for å gjøre klyster prosessen tryggere, mer effektiv og mer behagelig for både sykehus og hjemme-bruk.

Klystér sprøyte

Først utviklet av lege, Avicenna, tidlig på 11-tallet, klyster sprøyte, eller klystér sprøyte, nådde en topp i popularitet i det 17. århundre. Den har et stempel eller stempel, at når presset, setter klyster væske. Dyser forskjellige størrelse var lett skrus løs og byttes ut, i henhold til forskjellige fremgangsmåter og behov. Den klystér sprøyte falt ut av bruk med utviklingen av pære sprøyter og klyster poser, som gjorde overføring av væske mer enhetlig og sikker.

Pære sprøyte

Forskjellige størrelser av gummi pære sprøyter gi klyster alternativer for barn og voksne. Disse sprøytene rette på hjemme-bruk og krever pasienten eller administrator å presse pære å dispensere væske. Engangs pære sprøyter er ofte forhåndssmurt, men flerbruks pære sprøyter er også tilgjengelig.

Enema Bag

Ikke bare kan en klyster posen og røret dispensere mer væske enn pæren sprøyten, men er også beskytter mot administrering av luft sammen med fluidet, et vanlig problem med pæren sprøyten. Enema poser for hjemmebruk, også kjent som en fontene sprøyte, er ofte laget av gummi og er gjenbrukbare, mens sykehusene kan bruke standard, engangs, plast væsken poser. En klemme på røret kan raskt stoppe prosessen hvis pasienten føler ubehag og kramper.

Forhåndsutfylt

Ferdigfylte klyster sprøyter, for eksempel en Fleet Enema, tilbyr klyster løsninger i en engangs plastflaske. Spissen på flasken er vanligvis pre-smurt noe som gjør det lettere å sette inn. Forhåndsutfylt Klyster er for engangsbruk; plast klyster sprøyte er disponibel.

Type te å bruke med høy-Kolon Klyster

Klyster bruker væske inn i endetarmen for å tømme tarmen for avføring, giftstoffer og parasitter. En høy colonic klyster - også kjent som hydroterapi i tykktarmen eller kolon vanning - behandler hele tykktarmen. Mens vann er hovedbestanddelen av en hvilken som helst klyster, kaffe og te ulike typer kan også anvendes. En høy colonic klyster krever bruk av spesialutstyr og bør kun utføres av en kvalifisert fagperson, mens det er mulig å utføre en vanlig te klyster hjemme. Spør colonic terapeut hvilke typer te hun tror vil fungere best med utgangspunkt i dine mål.

Kamille te

Kamille te er laget av kamille blomst. Det har lenge vært brukt som et medisinsk middel for mange plager, blant annet tarmgass, stress, mage og tarmforstyrrelser, og diaré. Kamille teposer, som er lett tilgjengelig på supermarkeder og helsekostbutikker, kan være nedsenket i vann og brukes i hjemmet klyster. Oppskrifter er allment tilgjengelig på nettet.

Green Tea

Grønn te inneholder en høy andel av antioksidanter, som er kjent for å bidra til å senke risikoen for hjertesykdom, slag og visse typer kreft. Som nevnt på Enema Web, grønn-te klyster har fordelen av å få antioksidanter nesten umiddelbart inn i blodet, noe som gjør dem mer effektive enn å ta te muntlig.

Kattemynte Tea

Mynte er kjent som et beroligende bestanddel; men du bør aldri bruke det når du er gravid som det har vært knyttet til abort. Ifølge Enema Web, kan en kattemynte-te klyster bidra til å redusere feber og bidrar også til å rehydrere kroppen. Det anbefales som en god ingrediens å bruke hvis du har diaré.

Hva er Røntgentett Dye laget av?

Hva er Røntgentett Dye laget av?


Radioopake fargestoffer er laget for å absorbere røntgenstråling. De kan tas oralt for å gi større kontrast for røntgenbilder av fordøyelseskanalen. De kan også injiseres for å markere vener og arterier eller å avgrense urogenitaltractus. Bariumfargestoffer brukes for oral administrering, og joderte fargestoffer injiseres.

Bariumfargestoffer

Bariumfargestoffer benyttes for å avbilde øvre gastrointenstinal (GI) kanalen og lavere GI trakt. Det kan gis muntlig eller administreres som et klyster. Bariumfargestoffer som brukes for den øvre GI er tykkere og tyngre enn bariumfargestoffer som brukes for den nedre GI. Barium i form av bariumsulfat er et kjemikalie som er i det vesentlige inert, men kan ikke brukes i blodstrømmen, fordi det er uoppløselig - det ville opptre som en klump med potensielt katastrofale konsekvenser. En erstatning for barium fargestoffer er Gastrografin, en jod-basert kontrastmiddel.

Injisert radiopak Fargestoffer

Injiserte radioopake fargestoffer er laget med forskjellige joderte forbindelser. Disse forbindelsene absorberer røntgenbilder for å forbedre kontrasten av myke strukturer som vener og arterier. Det er to hovedklasser av joderte radioopake fargestoffer: agenter høy osmolalitet kontrast (HOCAs) og agenter lav osmolalitet kontrast (LOCA). HOCAs er rimeligere og eldre versjoner av radioopake fargestoffer. Locas er dyrere, men er mindre sannsynlighet for å forårsake bivirkninger.

HOCAs

Kontrastmidler med høy osmolalitet har en høyere ionestyrke. Dette kan være mer av et sjokk for systemet og er mer sannsynlig å forårsake en reaksjon som spenner fra prikking eller varme følelser til anafylaktisk sjokk eller allergisk reaksjon. HOCA administrasjon stoppes umiddelbart etter bevis for noen allergiske symptomer, som er behandlet med antihistaminer eller kortikosteroider. Pasientene er flere ganger større sannsynlighet for å ha en mild til moderat reaksjon på HOCAs enn Locas.

Locas

Kontrastmidler med lav osmolalitet er mindre salt enn HOCAs og er mindre sannsynlighet for å forårsake mild til moderat bivirkninger. Alvorlige reaksjoner er sjeldne, og oppstår med omtrent samme frekvens med HOCAs og Locas. Visse pasienter, slik som de som er over 60 år og med ustabil angina er mer utsatt for alvorlige reaksjoner.

Eliminering

GI radioopake fargestoffer normalt er utskilt i feces. Injisert radioopake fargestoffer skilles ut gjennom nyrene. Bivirkninger inkluderer nyreskader som vanligvis er reversibel og tømmer innen en dag til en uke.

Ved hjelp av en hjemmelaget klyster Bag

Ved hjelp av en hjemmelaget klyster Bag


Enemas kan anvendes for å løse avførings og stimulere bevegelse av tarmer. De kan bidra til å avlaste forstoppelse, overvinne behovet for press og midlertidig lindre tilhørende smerter.

Husk at hver enkelt av oss er forskjellig, og vi vil ha varierende avføringsmønster avhengig av kosthold, trening og andre faktorer. Legge fiber i kostholdet kan hjelpe tarmene til å bevege seg mer regelmessig.

Det er viktig at utstyret er reservert bare for bruk av en person for å hindre overføring av sykdom.

Klyster Vesker

Klyster poser generelt holder 2-6 liter, har et hull for å henge posen og en slutt som festes til en gjenget fitting for slanger eller liten diameter slange.

Det finnes flere typer klyster poser. Den varmeflaske stil lukket gummiposen er trolig den mest kjente. Dette er et gunstig valg fordi de har en tendens til å vare lenger. En hjemmelaget versjon kan gjøres fra en faktisk varmeflaske. Posene som benyttes for skylling kan tjene samme formål.

Disponibel poser er gjennomsiktig; en klar pose gjør at du kan se løsningen nivået under klyster. Disponibel poser er praktisk fordi de er laget for å bli kastet ut etter bruk, selv om de kan gjenbrukes.

Posen stil eller fontene stil er laget av plast og kan foldes sammen til å reise, men den åpne formen kan renne lettere. Endelig Stål kan typer tilby enkel opprydding.

Enema Process

Enemas kan bli gitt to ganger per dag i tre dager, om nødvendig. Hvis du hjelpe noen som trenger et klyster, er den foretrukne posisjon til å ha den personen ligge på hans eller hennes magen med knærne trukket opp mot brystet.

Drikk 8 til 16 oz. vann før du starter klyster. Samle materialer og bland løsningen hvis du gjør det hjemme.

Smør (bruk mineralolje, vaselin eller andre smørende produkt) dysen enden av røret. Skyv forsiktig dyse 1-1 / 2-2 inches i endetarmen.

Klem posen forsiktig eller la tyngdekraften flyt å flytte posens innhold. Hold posen maksimalt to meter høy og senk posen høyden hvis kramper blir et problem. Den fulle klyster bør ta omtrent fem til ti minutter.

Følg trang til å evakuere tarmer. Dette bør vises i løpet av 10 minutter, men prøv å vente i fem minutter, hvis mulig, å la klyster mer tid til å jobbe.

Etterpå

Skyll klyster pose med vann hvis du har tenkt å bruke den. Rengjør røret med antibakteriell såpe og vann, og følger det med en 10-minutters sterilisering i kokende vann.

Klyster Solutions

Det er flere stilarter av klyster løsninger, inkludert mineralolje, fosfat og saltvann varianter. Disse løsningene kan kjøpes i et stoff butikken eller du kan lage en versjon hjemme.

Lag en salt klyster løsning ved hjelp av 2 ss. salt lagt til en liter varmt destillert vann. For tenåringer og voksne, lage en batch av 16 oz. eller mindre; bruke 6 til 8 oz. per klyster.

En av de mest effektive kombinasjoner innebærer helmelk og melasse blandet 1 til 1. Bruk aldri rent vann eller såpe som et klyster.

Hva er Kjemoterapi laget av?

Kjemoterapi er en form for behandling som bruker lab opprettet eller naturmidler for å drepe kreftceller vokser i kroppen din. Når kjemoterapi anvendes, kan forskjellige bivirkninger som resulterer samt komplikasjoner. Selv om mange former for kjemoterapi behandlinger bruker naturlige plante alkaloider, ønsket resultat av kjemoterapi medisiner er å oppsøke og ødelegge celler. Det er på grunn av dette celledød som skaper hvilke effekter du kan oppleve fra kjemoterapi.

Kjemoterapi History

Utilsiktet eksponering for en gruppe militære personer under andre verdenskrig viste at disse mennene hadde en senket blodceller. Det ble da antatt at kanskje en agent i den sennepsgass ville ha resultatene på kreftceller. Ifølge American Cancer Society, ble pasientene som led av avanserte lymfomer injisert intravenøst ​​med sennepsgass for å fastslå effekten av gassen på sin kreft. Selv om effektene viste seg å være gunstig, forbedringer kun var midlertidig. Det var da forskere studerte andre komponenter som kunne tilby affektive resultater på de som utviklet kreft.

Plant Alkaloids

Plant alkaloider er designet for å angripe kreft på et visst stadium av kreft. Forskjellige former for plante alkaloider blir brukt i kjemoterapi medisiner. Slike alkaloider inkluderer vinkaalkaloider avledet fra periwinkle anlegget. En annen type alkaloid er taxaner, som stammer fra Stillehavet Yew treet. Ifølge Mesothelioma Resource Center, vinkaalkaloider og taxaner bidra til å hindre at celler fra replikere og multiplisere. Cancercelledød resultater fra å ta kjemoterapi medisiner avledet fra plante alkaloider. Noen vanlige merkenavn inkludere Vinblastine, Vinorelbine, Paclitaxel og docetaxel.

Antitumor Antistoffer

Ifølge Chemo Care, et nettsted presentert av Scott Hamilton, antitumor antistoffer referere til medisiner som bruker sopp avledet fra Streptomyces. Slike medisiner brukes i alle faser av kreft. Antitumor medikamenter virker som andre kjemoterapibehandlinger i å ødelegge kreftceller, så vel som forsøk på å hemme veksten av nye kreftceller. Eksempler inkluderer Mitomycin, Daunorubicin og Dactinomycin.

Antimetabolites

Antimetabolitter er en type medikament som består av nesten samme materiale dine metabolitter er laget av. Kroppen din inneholder metabolitter å bryte ned maten og bruker mat som lagret energi. Maten kan omdannes til proteiner, DNA eller andre cellestrukturer i kroppen din. Antimetabolites er mye som dine metabolitter. Imidlertid, når en antimetabolitt invaderer en kreftcelle, er cellen ute av stand til å dele seg og formere seg. Noen behandlinger inkluderer Metotreksat, fludarabin og Foxuridine.

Effektene av kjemoterapi

Ikke alle er forventet å oppleve de samme symptomene forårsaket av kjemoterapi. Bivirkninger kan være mange og varierte, og du kan eller kan ikke lider av slike effekter. Ifølge Mayo Clinic, kan de vanligste effekter forårsaket av cellegiftbehandling inkluderer håravfall, kvalme og oppkast, forstoppelse, tap av appetitt og tretthet. Din lege kan diskutere fordelene med kjemoterapi, samt mulige bivirkninger og komplikasjoner, som for eksempel hjerteproblemer, nerveskader, eller liten mulighet for å utvikle en ny kreft. Motta kjemoterapi alltid oppveier eventuelle effekter og risiko som en måte å behandle kreft.

Hvordan er Skrin laget?

The Top

Toppen av kisten er laget av rektangulære lamellene. De er svakt avrundet, og hver har en tunge på den ene side og et spor på den andre siden. Tungen er et stykke som stikker ut, og sporet er et innrykk for tungen å passe inn, bli med bitene sammen. Sporets sider av alle lamellene er dekket med lim, og hele toppen er montert i et spesielt laget vice. Vise klemmer lamellene sammen i den karakteristiske runde form av en kiste toppen. Endestykkene blir tilsatt til toppen og er festet i bakken, og en spenne, kalt "bro", er angrepet på midten av undersiden av toppen. Til slutt er det pusset og ryddet opp.

The Box

Bunnen av kisten kalles "boksen". Den er satt sammen av lameller med tunger og spor samt. De er festet sammen med felles festene --- utgangspunktet, store stiftepistoler --- og limt together.The bunnen er forsterket, pusset, og ryddet opp som toppen. Deretter, er hengslene festet til boksen og topp, å koble dem sammen. På dette punktet, er kisten nesten ferdig.

Siste finpuss

Til slutt blir skrinet farget uansett farge klienten ønsker, og deretter sprayet med lakk. Det finnes utallige forskjellige spray og lakk, så en enkelt kiste design kan gis mange forskjellige utførelser. Deretter håndtak er skrudd på til siden, og innsiden av kisten er ferdig. Arbeiderne installere en seng laget av spon dekket med stoff inni. Stoffet kan stiftes på i en rekke ulike mønstre, og stor forsiktighet er tatt for å skjule stiftene.

PREP instruksjoner for en barium klyster

En barium klyster er en type X-ray som undersøker din mage-tarmkanalen. En barium klyster detekterer avvik ved hjelp av barium som et kontrastmateriale. To typer barium eksamener inkluderer en enkelt-kolonne barium klyster og en luft kontrast barium klyster. A Single-kolonne barium klyster strøk interiøret i tykktarmen med barium. En luft-kontrast barium klyster bruker luft for å utvide kolon etter kolon har vært fylt med barium. Luften gjør at tykktarmen for å utvide for å søke i lommer og smale områder.

PREP instruksjoner for en barium klyster

•  Unngå å spise fast føde. Ifølge Mayo Clinic, kan du bli plassert på spesiell diett som inneholder kun klare væsker, klare kullsyreholdige drikker og buljong.

Ta avføringsmidler som foreskrevet av legen din. Avføringsmiddel er tatt kvelden før inngrepet og må fullføres for å skylle grundig kolon. Avhengig av din lege, kan en avføringsmiddel administreres i pille-eller flytende form.

Drikk store mengder vann i løpet av prep for barium klyster. Det overskytende vann vil bidra til å skylle ut innholdet fra din kolon.

Bruk en klyster som anvist av din lege kvelden før inngrepet. Tømmer tarmen så mye som mulig.

Hint

 • Gå rundt i huset for å lindre magekramper og kvalme, noe som kan være bivirkninger forårsaket av avføringsmidler.
 • Du kan bli bedt om å gjennomgå et klyster på dagen for inngrepet. Dette er for å sikre at din kolon er fri for avføring.
 • Snakk med legen din hvis du har bivirkninger som er plagsomme, for å gjøre en endring i behandlingen.
 • Varsle legen din før du tar noen avføringsmidler eller klyster hvis du lider av inflammatoriske lidelser som Crohns sykdom eller hvis du lider av utbrudd av diaré.
 • Ikke spis fast føde før prosedyren.
 • Ikke drikk noen væske 12 timer før inngrepet.

Hvordan Gi Pediatric Klyster

Klyster gis til barn som har tarmer er blokkert, eller påvirket. De gjør det lettere for barnet å ha avføring, bryte ned den toppelse, slik at den innebygde opp avføring til å passere gjennom systemet hans lettere. Hvis du legger merke til underbuksa er skitten eller føler en klump i hans nedre del av magen, sjansene er et klyster kan være nødvendig. Imidlertid er det viktig å gi klyster fullstendig og i riktig dose for å unngå alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Hvordan Gi Pediatric Klyster

Velg klyster. Det er to typer av klyster som er sikker for bruk på barn: mineralolje og normalt saltvann enemas; hvis du velger vanlig saltvann, må du gjøre det hjemme.
Mineralolje klyster kan kjøpes uten resept fra ditt lokale apotek, så kan Flåtens fosfat klyster. Fleet tilstand på pakken at de er saltvann, men hvis du velger dette for barnet ditt, er det viktig for deg å bruke riktig dosering. Å bruke for mye eller gi mer enn én om dagen kan være farlig for barnet ditt.
Både mineralolje og Flåtens klyster er pre-pakket, engangs klyster, og doseringen, som er notert på pakken, er satt i henhold til barnets alder og vekt.

Lag en vanlig saltvann klyster. Hvis du velger å bruke en vanlig saltvann klyster, må du gjøre det selv. Bare legg 2 nivå ts. av tabellen salt i en liter lunkent vann. Dosen for disse enemas er som følger: i alderen 2-6 - 6 oz .; seks til 12 til -12 oz .; 13 til voksen - 16 oz.

Forbered barnet ditt. Før administrering av klyster, gi barnet ditt ett eller to glass vann. Klyster kan føre til dehydrering fra tap av kroppsvæsker, og drikkevann på forhånd kan forebygge dette.

Plasser barnet ditt. Den beste plasseringen for barnet å være i når du får et klyster er på magen med knærne trukket inn i brystet hennes. Dette gjør det mulig for fluid fra klyster å flyte lettere når det kommer ned i sitt tykktarmen. Den bidrar også til å avlaste trykket som bygger seg opp i sin endetarmen, mens væske fra den klyster begynner å fylle sin tykktarmen.

Gi klyster. Hvis du bruker en engangs klyster, smøre tips og forsiktig sette inn i endetarmen hans. Når du gjør det, fortell barnet ditt til å presse som om han er å ha en tarmen bevegelse; Dette bidrar til å gjøre innsetting enklere. Hvis væsken ikke flyter rett ut igjen når begynne å klemme på flasken, vet du spissen settes langt nok.
Hvis gi en hjemmelaget klyster, plassere riktig mengde oppløsning i posen og smør røret før du setter den. Hev posen to meter over barnets tarmen, slik at væsken kan renne gradvis gjennom tyngdekraften; denne prosessen tar vanligvis fem til 10 minutter.

Gjør ham vente. Ved ferdigstillelse av klyster, er det vanlig at barnet ditt til å føle en sterk trang til å frigjøre innholdet. Men for klyster for å være effektive, må han vente mellom fem og 15 minutter før du bruker badet. For å hjelpe ham, hold kinnene sammen mens han fortsatt på magen med knærne trukket inn. Fortell ham til å ta dype åndedrag som vil hjelpe ham å slappe av og redusere trangen til å ha avføring en gang.

Hint

 • Klyster bør ikke brukes på alle barn under to år. Når du gir en hjemmelaget klyster, senk posen for å bremse strømmen hvis barnet ditt begynner å oppleve magekramper.

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt


Siden mange tarmsykdommer, hvorav kolitt er en, har lignende symptomer, er det ofte nødvendig å gjøre ytterligere tester for å gjøre en definitiv diagnose. Folk som er mistenkt for å ha kolitt ofte trenger å få en barium klyster for å hjelpe legen ytterligere visualtykktarmen. Testen innebærer å fylle tykktarmen med en radiologisk barium løsning og deretter tar røntgenbilder av tykktarmen.

Hvordan få en barium klyster for å teste for kolitt

Forbered deg på å få en barium klyster

•  Rens tykktarmen grundig begynner 1 til 3 dager før dagen av barium klyster. Siden kolon må være helt fri for all avføring, vil legen sannsynligvis be deg om å holde fast med en klar væske diett for de dagene. En klar væske kosthold inneholder: gelatin, is spretter, ikke-kullsyreholdige drikker, svart te eller kaffe og biff eller kylling kjøttkraft.

Bruk tarmen forberedelse kit legen din har gitt eller bedt deg å komme. Dagen før eksamen må du ta et avføringsmiddel som magnesium citrate det, skjønt ubehagelig, vil bidra til å tømme tarmen. Sammen med avføringsmiddel må du kanskje bruke et klyster for å sikre at det ikke er mer avføring i tarmen.

Ta noen med deg for moralsk støtte og å kjøre deg hjem. Selv om det ikke kreves at du har noen å kjøre deg hjem, kan du oppleve betydelig ubehag forårsaket av gass i tarmen, og foretrekker å ikke kjøre.

Få en barium klyster

Ankom legekontor eller legesenter litt tidlig å fullføre noen siste øyeblikk papirene. Du må informere de ansatte om du er gravid, allergisk mot latex eller har hatt en dårlig reaksjon på barium i det siste, da disse er alle hindringer for å utføre en barium klyster trygt.

Fjern eventuelle metallgjenstander du har på deg, som for eksempel øredobber, glass, halskjeder eller en klokke. Metallgjenstander kan forstyrre X-ray delen av testen. På dette tidspunktet vil du også bli forventet å endre seg til en kappe og vil bli brakt inn i bilderommet.

Slå på din side som anvist og ta dype, langsomme åndedrag som radiologen setter klyster spissen og sakte fyller din kolon med barium løsning. Du vil føle en sterk trang til avføring, men på grunn av utformingen av klyster, er det lite sannsynlig at dette vil skje. Men du bør la noen vite hvis du har en vanskelig tid å holde løsningen.

Bytt posisjoner som spurte, for klar x-ray imaging, forventer å føle noe smertefullt trykk i magen når du beveger deg.

Tillat for radiologen å fullføre filmserien og deretter gå på do (med medisinsk faglig som eskorterer deg) og evakuere barium løsning fra tarmen.

9. Gå tilbake til bilde rom for en endelig sett røntgenbilder uten barium i systemet. Vent mens radiologen sjekker filmene er riktig, før du kler.

Drikk mye væske for de neste dagene for å hjelpe de resterende barium passere gjennom systemet. Du kan legge merke til at avføringen er hvite i et par dager, noe som er normalt etter en slik prosedyre. Snakk med legen din om hva slags avføringsmiddel han vil anbefale hvis barium forårsaker forstoppelse.

Gå tilbake til kontoret for en oppfølging besøk eller samtale i et par dager å få resultatene av testen.

Hint

 • Testen skal ta mellom 1 og 2 timer fra start til slutt.
 • Pasienter med moderat til alvorlig kolitt er ikke kandidater for en barium klyster, som de er i faresonen for tarmperforasjon.

Klyster og vekttap

Klyster og vekttap


Klyster er en gammel naturlig middel for rengjøring av tykktarmen. Den mest vanlige og allment akseptert for bruk kolon rensing er å avlaste forstoppelse. Mens det er en rekke andre grunner klyster kan være anbefalt eller foreskrevet, er i disse dager en enda mer vanlig bruk for et klyster for å oppmuntre til vekttap.

Historie

Konseptet med klyster og kolon rensing for kurative tiltak har eksistert i tusenvis av år, og har blitt brukt gjennom historien, spesielt i høy samfunnet. Ideen om "auto-intoxification" ble trodd av de gamle egypterne og grekerne. Teorien er at kroppen trenger hjelp til å avhende sin avfall og giftstoffer. Denne ideen er kontroversielt, og mange tror det mangler og selv motsier vitenskapelige bevis. Klyster, også kalt colonics, har nylig blitt brakt tilbake inn i rampelyset som kjendiser begynte å bruke dem til å forberede seg røde løperen hendelser. De antas å bidra til å kaste de siste par pounds og få midsection fin og flat. Klyster anbefales i kombinasjon med ulike kjente dietter, faster og avgiftningsprosesser.

Typer

Det finnes en rekke forskjellige typer av klyster, og de kan administreres enten hjemme eller i en profesjonell setting, hvor de er oftere referert til som colonics. Det er vann klyster i varierende temperaturer, salt, yoghurt, ulike urter og salter, melk, eddik og kaffe Klyster. I alle tilfeller er hovedfokuset rensing av tykktarmen, men en bivirkning kan være en plutselig vekttap.

Prosessen

Prosessen innebærer å spyle et klyster kolon med en av de væsker som er nevnt ovenfor. Væsken som er lagret i et klyster pose, omtrent som en varmeflaske, og deretter opphengt over pasienten. Posen er koblet til et rør og et munnstykke, som er smurt og innsatt i anus. For mindre klyster, kan en rektal pære og sprøyten benyttes. Resultatet av denne prosessen er en tømming av den nedre tarm.

Effekter

Mens mange mennesker kan bokstavelig talt føle seg lettet etter en klyster, og kan godt felle noen pounds, det er komplikasjoner og risikoer som kan gå sammen med noen kolon-rensing prosedyre. For det første må utstyret være steril og riktig satt inn, for å unngå komplikasjoner. Hvis det brukes for mye, kan de føre til dehydrering, anemi, underernæring og manglende evne til å flytte tarmene naturlig.

Teorier / Spekulasjoner

Det er mye uenighet rundt kolon rensing, og om den har noen medisinsk integritet. Mange sier den gamle teorien om "auto-intoxification" har aldri blitt bevist. Faktisk har obduksjoner vist det motsatte, at det er faktisk ingen oppbygging i tykktarmen, og legemet kan effektivt avhende sin egen avfall. Mens noen mener det hjelper med vanlige sykdommer som forstoppelse og hodepine, andre er kun vurdert med Shedding noen pounds før en viktig begivenhet.

Hvordan er Androgel laget?

Hva er Androgel?

Androgel er testosteron i et hydroalcoholic gel base. Påføres direkte på huden, leverer androgel sin aktive bestanddel, testosteron, inn i blodstrømmen i et tidsrom på 24 timer etter påføring. Testosteron er fra familien av hormoner som kalles androgener og noen ganger er kjent som en testoid. Androgener stimulere til utvikling av mannlige egenskaper i virveldyr. Androgel er skapt i ulike styrker av testosteron --- 50mg, 75mg og 100mg --- og leverer om lag 10 prosent av testosteron dose inn i kroppen. Androgel kan overføres ved hud til hud kontakt på applikasjonsstedet. Kvinner bør ikke bruke eller komme i direkte kontakt med Androgel.

Ingredienser i Androgel

Androgel aktive bestanddel, testosteron, ble oppløst i en alkohol-basert gel. Inaktive ingredienser inkluderer etanol, natrium-hydroksyd, renset vann, Carbomer 980 og isopropylmyristat. Disse ingrediensene gjør at testosteron som skal anvendes i en gel form og er farmakologisk inaktive betydningen de har ingenting å gjøre med arbeidet testosteron er ment å oppnå. Alkohol-baserte geler blir brukt fordi de absorberer lett inn i huden og gi en gradvis frigjøring av de aktive ingredienser. Androgel er en soyabasert testosteron produkt.

Hvem gjør Androgel?

Aktuelt farmasøytiske gels er laget av lisensierte laboratorier over hele verden. Androgel er laget av Laboratoires Besins International i Frankrike for det amerikanske selskapet Unimed Pharmaceuticals, LLC som er eid av Solvay Pharmaceuticals, Inc. Besins spesialiserer seg på å lage hormonelle medisiner og behandlinger for menn og kvinner, og er et meget godt etablert og godt kjent laboratorium . Et patent for Androgel holdes i USA av Solvay Pharmaceuticals, Inc.

Androgen Therapy

Androgel og androgen gel blir brukt som en terapi for androgen-mangel. Brukes som en hormonbehandling, hjelper Androgel de med liten eller ingen naturlige produksjonen av testosteron. Androgenbehandling bør overvåkes av en lege. Det er pasienter som har bivirkninger som kan trenge å bli identifisert og forvaltes. Bivirkninger kan inkludere økt hårvekst, akne, hodepine, depresjon, bryst hevelse eller ømhet. En lege vil vanligvis gjøre justeringer til dosen eller endre styrken av medikamenter for å redusere eller fjerne bivirkningene.

Andre Androgene Produkter

Produkter som ligner på androgel er tilgjengelige. Produktene Androderm, Testim, Delatestryl og Striant er alle produkter leverer et lignende resultat. Hver skal administreres av en lege, og hver har varierende effekter på hypogonadisme og lavt testosteronnivå.

Hvordan å miste vekt med klyster

Folk har brukt klyster for vekttap og medisinske grunner for mange århundrer. Selv om praksisen falt ut av moten i forrige århundre, i de senere år Klyster har nok en gang blitt populært på grunn av entusiastiske kjendis Anbefalinger. Blant andre, Howard Stern, Britney Spears og Courtney Love hevder at klyster er effektive behandlinger for vekttap, avgiftning og andre forhold. Ifølge nettstedet Phifoundation.org ", kan du miste opptil 15 pounds av vekt i en time med å miste menneskelig avfall fra et klyster."

Hvordan å miste vekt med klyster

Hvordan bruke Klyster

•  Finn ut hvilken type klyster er riktig for deg. Det finnes mange forskjellige typer klyster der ute. Kjøp din valgte klyster kit.

Sett av en time for din klyster bruk. Spis og drikk lett før, som du kommer til å massere magen etter å ha satt inn klyster. Prøv å tømme tarmer av deg selv før du setter inn klyster for maksimal effekt.

Klargjør klyster. Ikke bruk vann som er for varmt eller for kaldt - 102 grader anbefales. Installer slangen, klemmen og spissen på klyster posen. Smør tuppen slik at det vil sette inn lett.

Smør anus med et smøremiddel. Legg deg ned på ryggen for din første klyster, knærne bøyd og sammen, føttene langt fra hverandre for enkel tilgang. Ikke sitte på toalettet som klyster vil falle ut. På denne måten kan du se posen sakte tømmes, og du kan se magen utvides etter hvert som vannet kommer inn i tykktarmen. Slapp av og la vannet renne inni deg. Hvis du krampe, massere magen. Prøv å holde klyster et par minutter.

Når det er tid til å evakuere, gå over til toalettet med røret fortsatt på plass. Vent til du er i en posisjon til å evakuere før du fjerner røret. Ta et dypt åndedrag og la avfall forlate deg.

Hva er bioidentical Testosteron laget?

Hva er bioidentical Testosteron laget?


Bioidentical testosteron brukes til å regulere hormonnivåer og kan hjelpe med symptomer som tretthet og tap av seksuell lyst. Planteekstrakter som anvendes i produksjonen av bioidentical hormoner.

Testosteron

Testosteron er et kjønnshormon som er tilstede i både hanner og hunner. Hannene har vanligvis høyere testosteronnivå enn kvinner. Testosteron er assosiert ikke bare med sexlysten, men nivåene av aggressivitet, livssyn og utvikling av muskelmasse.

Sammensetning

Bioidentical testosteron er laget av ekstrakter fra yam og soyaoljer. Oljene er bearbeidet og deretter omgjort til et pulver som er kombinert med krem ​​for påsetting.

Bioidentical Vs. Syntetisk

Bioidentical testosteron er naturlig forekommende og er identisk med testosteron som er tilstede i den menneskelige kroppen. Syntetisk testosteron er menneskeskapte, og er ment å etterligne effekten av naturlig testosteron.

Søknad

Testosteron i sin bioidentical formen typisk dispenseres som en krem ​​innrettet til å anbringes direkte på huden for å øke effektiviteten og absorpsjon. Oral testosteron tilskudd anbefales ikke fordi deres styrke er betydelig redusert ved fordøyelsesprosessen.

Betraktninger

Før du starter noen hormonbehandling, er det best å oppsøke lege.

Hvordan er syntetiske vitaminer laget?

Produksjon

Syntetiske vitaminer er gjort gjennom en kjemisk prosess som bruker kulltjære derivater. De er mindre kostbart enn naturlige vitaminer, og gi produsenten mer konsistens og kontroll av produktet. De må møte de høye standarder for USA Pharmacopeia, som tildeler dem en karakter.

G Naturlige vitaminer

Kull tjære er et materiale hentet fra fossilt drivstoff kilder. Den brukes i fargestoffer, maling og mange andre materialer. Det er også et kjent karsinogen. Naturlige vitaminer er laget med naturlige produkter eller matvarer som har co-faktorer, eller co-enzymer, som hjelper prosessvitaminer i kroppen. Syntetiske vitaminer stjele den nødvendige substansen fra kroppen eller organer, ofte tappe det av næringsstoffer den trenger for å fungere. Vitamin C har bioflavonoider og er laget uten ekstreme tilsetningsstoffer, varme eller trykk. Bioflavonoider hjelpe kroppen absorbere vitamin C. Ingen kjemikalier er lagt til naturlige vitaminer.

Potens

Mye av syntetisk vitamin passerer gjennom urinen uabsorbert. Ekte mat og noen naturlige vitaminer er bedre kilder til enkelte vitaminer enn syntetiske seg. Syntetiske vitaminer er svært behandlet med mange kunstige og giftige ingredienser som ikke er bra for kroppen.

Hva er vitaminer laget av?

Vitaminer er kjemiske forbindelser som trengs for generelt god helse. Kroppen gjør ikke vitaminer. De må gis av næringsrik mat. På grunn av dietten mangler, kan vitamintilskudd benyttes. De er laget i naturlige og syntetiske former.

Bruksområder

Under behandlingen av maten, eller på grunn av en dårlig diett, vitaminer kan bli eliminert eller fortynnet, forårsaker vitaminmangel. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. Vitamintilskudd brukes til å rette opp disse manglene.

Naturlig eller syntetisk?

Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity," naturlige vitaminer har høyest biotilgjengelighet. Ekstrakter er laget av organisk, hele matvarer. Syntetiske vitaminer er laget av petrokjemi som har svært lite biotilgjengelighet.

Fettløselige og vannløselige vitaminer

Ifølge Dr. Larry Larry Altshuler, i sin bok "Balansert Healing," vitaminer er enten fettløselige eller vannløselige. Fettløselige vitaminer (vitamin A, D, E og K) kan lagres i kroppen og brukes etter behov. Resten er vann-løselige og kan ikke lagres.

Effektivitet

Ifølge Dr. Altshuler, syntetiske vitaminer er bare 50 prosent så effektiv som naturlige vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget av naturlige eller syntetiske kilder og gjennomgår en kjemisk prosess for konvertering eller endring.

Advarsel

Vitaminer, mineraler og urter anses kosttilskudd av US Food and Drug Administration. Som et resultat, er de ikke er underlagt de samme kvalitetskontroller som medikamenter.

Hvordan Brilleglassene er laget

Materialer

Det finnes en rekke ulike materialer som brukes til å lage brilleglass, inkludert selve runde biter av plast som er malt til bestemte former for å passe brilleinnfatningen rammer; teip; væske med bly legering; metall og ulike fargestoffer og fargetoner. Hver av disse materialene er viktig i produksjon av brilleglass fra jording til fargeskiftende behandlinger.

Formål Design og behandling

Brilleglass er knust til bestemte former. Kurven av linsen, avhengig av graden og vinkel, styrker den foreskrivende optikk. Før linsen er montert i rammen, er det tonet, en prosess hvor linsen er dyppet inn i oppvarmede metallbeholdere som er fylt med behandlinger eller fargetoner. Vipper er nødvendig til fremstilling av øyenlinser for et antall grunner. Det påvirker ikke bare fargetone eller fargen på linsen, men det hjelper også å beskytte øyet mot UV-stråler, gjør objektivet følsom for lys og slitesterk og motstandsdyktig mot riper eller andre former for påvirkning.

Produksjon av Brilleglass

Brilleglass er produsert i ulike stadier. Først er objektivet plassert i en lensometer, som finner og koder på "optisk senter", som er der brukernes elev vil stirre ut av objektivet. En klebetape er festet til forsiden av hver tomme (linser som ikke har blitt malt eller tonet). Båndet beskytter blokken når den er plassert i den blokkerende maskin. Når linsen fjernes fra lensometer, blir den deretter plassert inn i den blokkerende maskin. Den blokkerende maskin er fylt med oppvarmet bly-legering som fester blokken til forsiden av linsen. Blokker i utgangspunktet holder linsene i posisjon under sliping og polering prosess.

Polering

Nå linsene er klar til å bli polert. En mold som passer den spesifikke resept på objektivet er valgt. Denne formen kalles et metall linse lap. Linsene blir deretter plassert inn i fining maskin, med lap festet til baksiden av linsen. Fronten av linsene er polert i flere trinn. Først er en fining pad som er laget av myk sandpapir gnidd mot forsiden av linsene. To mer Fining pads laget av glatt plast blir deretter plassert på toppen av den første sandpapir pads og linsene er polert igjen. Fining Maskinen vil skifte pads i en gyrating bevegelse mens vannet samtidig helles over linsene. Etter denne prosessen er ferdig, blir pads kastet bort og metall linse runder er dyppet i varmt vann og festet til baksiden av linsene igjen. En tredje puten er festet til linsene, som deretter returneres til fining maskin for mer polering. Denne gang en forbindelse av aluminiumoksid, vann og polymerer tilsettes til maskinen.

Når linsene er polert og fjernes fra fining maskinen, blir blokkene forsiktig fjernet med en hammer. Båndet er også fjernet. De runder blir deretter sterilisert før de brukes til å holde linsene sammen. Hver linse er merket med en "L" og "R" for venstre og høyre. De blir deretter returnert til lensometer for å bestemme nøyaktigheten av den "optiske sentrum" og kurver. En liten, rund metallholder som kalles et sprang puten er festet til baksiden av hver linse.

Sliping brilleglass

Kantene av linsene er jordet for å passe til de to rammer. Mens denne prosessen pågår, til vannstrømmer over linsene opprettholde sin jevn form. Tilleggs sliping kan være nødvendig hvis linsene blir montert for rammer som er laget av metall eller som ikke har felger. Dette er fordi disse typer rammer krever mer spesifikke skråkanter. Når linsene er polert og jordet, de er så farget eller behandlet. Når missfarging er gjort, blir linsene tørket og deretter settes inn i de spesielt valgte rammer.

Hvordan er Brille rammer laget?

Komponenter

Materialene som oftest brukes for å gjøre brillerammer er enten metall eller et celluloseacetat type plast. Denne plasttype er laget av bomull, og kjent for å være sterkt og fleksibelt. Når du forbereder det som skal produseres for brilleglass rammer, det er laget i lange ark litt bredere enn de faktiske rammene vil bli. Hvis designeren velger å arbeide med en metallramme vil typisk også omfatte neseputen stykker som bidrar til å holde rammene på plass på en brukers ansikt.

Process

Brille rammer er laget ved hjelp av en die-cutting prosessen. Arkene av plast blir først plassert i en ovn hvor den varmes opp tilstrekkelig til å mykes opp og lett å arbeide med. Plasten blir deretter satt inn i en blindmaskin hvor stykkene er stanset ut, som representerer hvor linsene vil bli plassert. Fronten av brillene er fullført ved hjelp av en ruter verktøy for å kutte de standard 0,16 cm brede riller som skal holde linsene i rammene. Deretter blir de nederste og nese områder av rammene glattet ned med slipemaskiner og, hvis aktuelt, at nesen putene festet med lim. Etterbehandling forsiden av briller består av å forme dem til helningsvinkelen for en ansikts fra topp til bunn. De øvre kanter er skåret med en automatisk sag, og rammene er oppvarmet, montert i en kurvet formingsmatrise som er lagt i en presse, og, endelig, herdet i form med et kaldt vannbad. De templer som kurve over ørene er skåret fra de samme ark av plast som på forsiden av rammene, og når den er myknet en kjernetråd er lagt til for å produsere form. Templene er robust bundet til de rammer ved hjelp av varme friksjon og en capitron maskin. Etterbehandling templene har mye å gjøre med stilen på brilleinnfatningen rammer blir gjort og er matchet tilsvarende.

Design

Design er en viktig prosess i inngåelse av brillerammer. Mange ganger stilen og formen må avgjøres før produksjonen kan begynne så alle deler av rammene kan kuttes og monteres riktig til design. Hensyn inkluderer tykkelse, farge, dekorasjoner, øye størrelse og bridge størrelse. Mens visjon omsorg forblir prioritet når du oppretter briller, designerne er også bevisst på nye trender og hva de wearers vil glede seg.