Digidexo.com

Guargummi

Effekter guargummi på Texture av soyabønner produkter

Effekter guargummi på Texture av soyabønner produkter


Guargummi er en ingrediens som ofte vises på mat etiketter; Men de fleste ikke vet hvilke egenskaper den legger til mat. Guargummi har blitt funnet å ha helsemessige fordeler, blant annet hjelpe til fordøyelse, og den tjener også som et næringsmiddel-fortykningsmiddel, for å hindre dannelse av krystaller og for å forbedre stabiliteten og utseende av væsker som salatdressinger. Guargummi er populær i gluten-fri baking på grunn av disse samme egenskaper.

Rolle

Guargummi har flere bruksområder i mat-baserte produkter, men det er først og fremst brukes til å legge til tykkelse til ting som bandasjer, yoghurt, paier og andre varer som kan komme ut for rennende når forberedt hjemme. Mange bedrifter bruker guargummi i elementer som er solgt i supermarkedet fordi gummien forhindrer væsker fra separering og også fordi guargummi ikke lett brytes ned under varme eller kalde forhold.

I Ice Creams

Guargummi er et populært tilsetningsstoff til iskrem fordi det kan bidra til å bevare tekstur. Når tilsatt til iskrem fra en hvilken som helst variasjon, vil guargummi gir den også en glatt og kremaktig tekstur. I tillegg til å gi tekstur, vil den også hindre iskrystaller. Dette vil gi iskrem å holde i fryseren for en mye lengre periode. For mye guargummi vil føre til at isen blir for kremet, men. Less is more er en god tommelfingerregel når du bruker guargummi på denne måten.

I Baking

Guargummi benyttes av de med en allergi hvete for å fungere som et fortykningsmiddel i stedet for mel. Guargummi har den ekstra fordelen av å ikke være et korn produkt, noe som gjør det til et populært valg blant de med mais allergi. Tilsetningen av gummi til et steke oppskrift gir deigen en tykkere kvalitet. Ved hjelp av guargummi, i motsetning til andre tyggegummi alternativer, kan også skape en tettere batter, i motsetning til en røre som er lette og luftige.

I Dips

I et soyabasert dip, vil guargummi virke som et fortykningsmiddel, og vil også tjene til å hindre at vann og olje fra å separere fra andre ingredienser. Når en pakke av dip er blitt åpnet, og noe av innholdet fjernes, kan visse andre bindematerialer bryte fra hverandre, forårsaker separasjon. Guargummien forhindrer at dette skjer, og bidrar til å holde dip opprinnelige konsistens.

Flavor

Selv guargummi er vanligvis rapportert å være smakløs, enkelte mennesker opplever at det legger en bønne-aktig smak, spesielt når de brukes i store mengder. For å unngå denne smaken, kan du legge mindre guargummi, eller du kan koble guargummi med et annet fortykningsmiddel som xantangummi.

Jevning Strøm guargummi Vs. Brød Flour

Jevning Strøm guargummi Vs.  Brød Flour


Brød mel er vanlig å tykne både varme og kalde væsker og avhenger naturlig forekommende gluten å gjøre dette skje. De med gluten allergier avhengige erstatninger slik som xantan-gummi og guar-gummi.

Beskrivelse

Guargummi er et polysakkarid avledet fra legume Cyamopis, eller guar planten som dyrkes i de tørre slettene i India. Guargummi anvendes som en fortykkelse og bindemiddel, som gjør den til en perfekt erstatning gluten. Fordi soya og mais er involvert i etableringen av xantangummi, er guargummi den foretrukne gluten alternativ til de med alvorlig matallergi.

Fordeler

Blanding guargummi med glutenfri brød er viktig i bakervarer, samt fortykkelse for de med gluten allergier. Det er en mer effektiv enn mais-stivelse, og har også produksjonsmuligheter. Det er vanligvis brukes i produksjonen av tabletter, og er ofte den fortykningsmiddel i kommersielle lotions og kremer.

Hvordan bruke det

Guargummi er mest effektive i kalde retter, som krever 1 til 2 teskjeer for hver liter væske. For varm mat, som for eksempel sauser eller stuinger, kan opp til tre teskjeer være nødvendig for hver liter. Effektiviteten av guar reduseres med høyt syreinnhold væske, i likhet med sitronsaft, så vil mer guargummi må legges kompensere.

Bruker guargummi

Bruker guargummi


Guargummi er et naturlig stoff hentet fra guar planten, som er innfødt til India. Den guar bønne inneholder en stor endosperm som inneholder gummi. Denne gummien anvendes i en rekke forskjellige industrier på grunn av sine gode egenskaper, som inkluderer oppløselighet i varmt og kaldt vann; motstand mot oljer, fett og løsningsmidler; og bemerkelsesverdig jevning handling.

Næringsmidler

Guargummi mye brukt i næringsmiddelindustrien i produkter som strekker seg fra oster til dressing og sauser. Denne tyggegummi virker som et stabiliseringsmiddel, fortykningsmiddel og suspenderingsmiddel i et bredt utvalg av matvarer. Bakere bruker guarkjernemel å redusere røren blande tid, øke mat holdbarhet gjennom tannkjøtt vann absorpsjon egenskaper, og redusere smuldrer av kaken. Den brukes i frosne desserter for sin evne til å motstå fryse-tining. Guargummi funnet i sauser som sauser og sauser, i tørket og hermetisert hundemat, og i hermetisk barnemat.

Teknisk Industri

Et mangfold av bransjer bruker guargummi. Tekstil bedrifter bruker den til å tykne fargestoffer og redusere warp brekkasje. Oljeindustrien anvender guargummi som suspenderingsmiddel for sand for boreslam. Gruve handel bruker tyggis å konsentrere malm. Det er også brukt i sprengstoff som en vanntett agent.

Kosmetisk og farmasøytisk industri

Kosmetisk og farmasøytisk industri bruker guargummi som et fortykningsmiddel, som en bindende og granuleringsmiddel og som en emulgator. Kremer og lotions inneholde denne ingrediensen for suspensjon av komponenter som ellers ville slå seg ned. Det er en naturlig geleringsmiddel i kosmetikk. Den farmasøytiske industri anvender guargummi som både et bindemiddel og å gå i oppløsning sammenpressede tabletter og pellets.

Menneskelig helse

Guargummi inneholder helsefordeler. Det kan suppleres i dietten som et pulver, og det blir anvendt som et vannoppløselig fiber og avføringsmiddel. Tannkjøtt høye fiberinnholdet bidrar til å administrere kolesterolnivået. Sin vannløselig natur bremser opptaket av sukker av tynntarmen, som kan hjelpe diabetikere kontrollere sine insulin nivåer.

De beste dietter for høyt kolesterol

Høyt kolesterol i blodet bidrar til plakk i arteriene, noe som forstyrrer blod strømmer til hjernen, hjertet, nyrer og kjønnsorganer. Personer med høyt kolesterolnivå erfaring metall verdifall, gallestein og impotens. Spise mat med høyt kolesterol og mettet fett videre oppmuntre plakk. Det er svært viktig å velge den beste dietten for å senke kolesterolet og redusere sjansene for et hjerteinfarkt.

Kolesterolsenkende Mat

Funksjonell mat er et begrep som brukes på matvarer som har sunne fordeler og gi næringsinnhold. Kolesterolsenkende matvarer er en del av denne gruppen av matvarer. Disse matvarer inneholder tørkede bønner, jordbær, valnøtter, olivenolje, mandler, epler, kaldt vann fisk, hvitløk, bananer og gulrøtter. Plantesteroler har også vist kolesterolsenkende fordeler ved å blokkere LDL absorpsjon. Du kan finne matvarer som har blitt beriket med plantesteroler. Vanligvis, yoghurt, brød, appelsinjuice og noen korn har en etikett som sier at maten har blitt befestet.

Fiber

Velg vannløselig fiber til å redusere kolesterolet serum. Du kan finne denne fiber i bygg, brun ris, frukt, havrekli, bygg og guargummi. Hele korn korn har også vist seg å være i stand til å senke kolesterol.

Fett

For å redusere høyt kolesterol, må du begrense mengden mettet fett du forbruker. Dette inkluderer alle dyrefett, palmekjerne oljer og kokosolje. Hydrogenert fett må også reduseres slik som smør, margarin og smult. Avstå fra å bruke ikke-meieri creamers, fordi mange har kokos olje i dem. Et bedre alternativ er soya eller mandelmelk. Prøv å lage mat med matlaging spray eller extra virgin olivenolje. Bruke tilberedningsmetoder som grilling, krypskyting, dampende og bakervarer som ikke krever fett.

Dietter

Den beste dietten plan er å spise et utvalg av frukt og grønnsaker. Velg magert kjøtt, fisk og soya produkter for protein. Unngå høy fett meieriprodukter og hold deg til feta og geitost. Innlemme mye fiber i kostholdet ditt sammen med funksjonell mat. Holde blodsukkeret fra varierende ved å spise fem små måltider om dagen. Rådfør deg med legen din om din idealvekt og daglig kalori kvote. Ta kontroll over kostholdet ditt, og du gir deg selv en gave av et sunt kolesterolnivå å unngå helse komplikasjoner i fremtiden.

Hvordan å følge en diett for irritabel tarmsykdom

Hvordan å følge en diett for irritabel tarmsykdom


Irritabel tarm sykdom rammer om lag 15 til 20 prosent av den voksne befolkningen, selv om barn kan være plaget med denne tilstanden også. Mens det ikke er noen spesiell grunn av irritabel tarmsykdom, er det ingen kur enten. Men kan du lære å følge en diett for irritabel tarmsykdom for å lindre symptomer og hindre fremtidige flareups. Enda bedre, hvis du følger riktig kosthold du kan være i stand til å avverge irritabel tarmsykdom i første omgang.

Hvordan å følge en diett for irritabel tarmsykdom

Lær hvordan å følge en diett for irritabel tarmsykdom

•  Vurdere å legge probiotika til kosthold. Probiotika betyr pro-life, bokstavelig talt. I dette tilfellet snakker vi om å innføre nyttige bakterier i tarmen for å bedre fordøyelsen og støtte immunforsvaret. Probiotiske kosttilskudd er tilgjengelig som myke gel acidophilus tabletter, og er naturlig forekommende i økologisk yoghurt.

Figur i ytterligere fiber, men litt av gangen. Noen irritabel tarmsykdom lider rapport lindring av forstoppelse og oppblåsthet ved å øke kostfiber. Men ikke andre ikke opplever den samme suksessen. På den annen side har de fleste pasienter finne lindring i en alternativ form for fiber kjent som hydrolysert guargummi.

teste vannet når det kommer til meieri. Mange mennesker mangler tilstrekkelige fordøyelsesenzymer for å være i stand til å bryte ned melk sukker, slik som laktose. Hvis du finner eller allerede vet at du er laktose intolerant, så kan du supplere din diett med laktosefri melk og andre meieriprodukter, samt å legge til et kalsiumtilskudd til kosthold.

Hoppe over kullsyreholdige drikker, samt kaffe (inkludert koffeinfri kaffe). Disse gjerningsmennene er kjent for å produsere oppblåsthet og gass.

Drikk rikelig med vann. Ikke bare blir bedre vann din generelle fordøyelsen, men det er også spesielt viktig å unngå å bli dehydrert hvis diaré er blant dine hyppige symptomer.

Hold kosthold livlig, men trygt å hindre tilbakevendende symptomer på irritabel tarmsykdom ved å få en kopi av kokebok, "Eating for IBS," av Heather Van Vorous (se Ressurser nedenfor).

Hint

  • Hold en logg over hvilke matvarer synes å fungere for deg og som ikke gjør det ved å merke dem i en journal eller bærbar PC.
  • Det er ikke en type mat som kan utløse irritabel tarmsykdom. Imidlertid er krydret, fet eller fet mat kjent for å irritere tarmen og invitere symptomer skal vises.

Sunn vekttap piller

Sunn vekttap piller


Dusinvis av nye vekttap piller blir introdusert til markedet hver måned, noe som gjør det vanskelig for de fleste forbrukere å finne ut hva som er sunt og effektivt, og hva som er like farlig for sine lommer og deres helse. Når du velger et vekttap pille, lese etiketter blir nøye viktig å finne ut hvilke ingredienser er en del av komposisjonen og hva som bør unngås for å unngå potensielle problemer.

Funksjon

Fordi det er ingen enkelt ingrediens som kan føre til vekttap i stort antall eller i hver enkelt, er det vanskelig å finne konkrete vekttap piller som kan være trygt for alle. Visse bestanddeler, må imidlertid unngås, enten fordi de ikke virker (slik som tilfellet av krom eller guargummi), eller fordi de har vært forbundet med alvorlige bivirkninger (for eksempel i tilfelle av bitre oransje, kjent som " den naturlige efedrin ").

Betydning

Når du shopper for sunn vekttap piller, unngå alt som inneholder efedrin, som nå er forbudt i USA, men noen ganger dukker opp i vekttap piller som selges over Internett. Ephedra har vært knyttet til høyt blodtrykk, slag, hjerteproblemer og død. I USA, te inneholder efedrin er fortsatt lovlig, og kan føre til de samme problemene som piller hvis konsumert i overkant.

Betraktninger

De fleste vekttap piller faller inn under kategorien av kosttilskudd og som sådan er ikke regulert av FDA. Faktisk er det bare én vekttap piller er godkjent av Food and Drug Administration som kan kjøpes over disk: Alli. Alli virker ved å hindre fett fra å bli absorbert i tarmen, forårsaker vekttap selv når du spiser samme mengde kalorier og måltider som du alltid gjorde.

Typer

De to mest brukte ingrediensene i vekttap piller er konjugert linolsyre (CLA) og grønn te ekstrakt, som har vært vist i studier for å akselerere fettforbrenning, øke metabolismen og føre til en følelse av fylde (forårsaker dieters å spise mindre). Verken ingrediens direkte fører til vekttap, men de lette prosessen uten bivirkninger eller helserisiko.

Misforståelse

Vekttap piller som selges som "naturlig" er ikke nødvendigvis noe tryggere, så du bør likevel lese etiketter og være forsiktig med ingredienser og maksimal dosering. Chitosan, for eksempel, er trygg når forbrukes i anbefalte mengder, men kan forårsake oppblåsthet og gastrointestinal ubehag i store doser, mens Hoodia er en stor appetitt suppressant, men kan føre til dehydrering og usikre blodsukkertopper og bølgedaler, hvis de trygge anbefalte doser overskrides.

Gode ​​tillegg til å ta for Weight Loss

Gode ​​tillegg til å ta for Weight Loss


Det er i utgangspunktet to store grupper av kosttilskudd i vekttap markeder: de er ment å gjøre deg spise mindre og de som vil hindre kalorier du spiser fra settling i kroppen din. Mens kravene til vekttap industrien er mange og varierte, noen kosttilskudd leve opp til hypen og de fleste bør tas bare etter nøye vurdering.

Appetittdempende

Appetittdempende gjør akkurat det navnet tilsier: føle deg fyldigere slik at du spiser mindre. Hoodia er den mest kjente appetitt suppressant i markedet og er ment til å handle ved å påvirke den delen av hjernen som styrer metthetsfølelse. Det finnes ingen definitive studier tilgjengelig, men hoodia regnes som trygt, og du kan prøve det for å se om det fungerer for deg. Andre appetittdempende midler tilgjengelig inkluderer grønn te ekstrakt, CLA og country mallow. Fiber kosttilskudd kan også brukes til å kontrollere appetitten, som de gir en metthetsfølelse, og dermed redusere behovet for å spise store porsjoner.

Fat brennere og stopper

Fat brennere er kosttilskudd som hensikt å øke antall kalorier forbrent under normal, dag-til-dag-aktiviteter. Fett blokkere, på den annen side, er ment å hindre kroppen din fra å absorbere fett du får i deg i kosten. Fat brennere (også markedsført som metabolisme enhancers) inkluderer bitter appelsin, country mallow, krom og konjugert linolsyre (CLA), som alle hevder å redusere kroppsfett og øke stoffskiftet. Av de tre er det kun CLA anerkjent av Mayo Clinic som effektive i å redusere kroppsfett og øke muskel. Effektiviteten og langtidseffektene av de andre er ukjent.

Fat stopper blokkere opptaket av fett, hindrer legemet fra å lagre den overskytende kalorier som forbrukes i en hvilken som helst gitt dag. Guargummi og kitosan har lenge vært spioneringen som fett blokkere, og mens ingen definitive studier eksistere som til deres effektivitet, begge er relativt trygt å konsumere. Alli, en feit blocker som kan kjøpes over disk, er den eneste Food and Drug Administration-godkjent vekttap supplement. Det fungerer ved å redusere absorpsjon av fett ved tarmen. Fat stopper har ubehagelige bivirkninger, særlig når den totale mengde av fett som brukes i dag er overdreven. Bivirkninger inkluderer kramper, gass med fet spotting, diaré og fordøyelsesbesvær. Fett blokkere er effektive når konsumert sammen med en kalorifattig, fettfattig diett.

Hvordan få de Dioksiner ut av kroppen din

Hvordan få de Dioksiner ut av kroppen din


Enkelt sagt, dioksiner er en gruppe miljøgifter som kan ha negativ innvirkning på dine organer og systemer i kroppen. De er potensielt giftige stoffer som kan bo i kroppen din for mer enn 10 år. Hvis du føler at din helse har blitt kompromittert, så må du søke legehjelp umiddelbart. Ellers bli kvitt dioksiner er en langsom prosess som vil kreve flere endringer i livsstil.

Hvordan få de Dioksiner ut av kroppen din

•  Hold deg unna miljø-og menneskeskapte kilder til dioksin. Disse kildene inkluderer industrielle prosesser, for eksempel klorbleking, Smelteverk, og plantevernmidler produksjon, og naturlige forekomster, som for eksempel skogbranner og vulkanutbrudd.

Ikke kom i kontakt med avfallsforbrenningsanlegg. Brenning av avfall og sykehusavfall frigjør store mengder dioksiner, særlig når stoffene ikke er helt brent.

Unngå dyre-baserte matvarer. Mange dyre-baserte matvarer, inkludert meieriprodukter, egg, fisk, skalldyr, oksekjøtt, fjørfe og svineprodukter, er ofte forurenset med dioksiner via polyklorerte bifenyler (PCB) -basert avfall oljeindustrien, samt dyrefôr. Faktisk er disse typer matvarer står for 90% av menneskelig eksponering for dioksiner, ifølge Verdens helseorganisasjon. Høye nivåer av dioksiner har også blitt funnet i guargummi, som anvendes som et fortykningsmiddel for kjøttprodukter, meieriprodukter, desserter og kjøttprodukter. Unngå disse typer matvarer for å hjelpe kroppen å kvitte seg av dioksiner.

Ikke bruk plantevernmidler på plenen og unngå produkter som ikke er sertifisert økologisk. Spise mer frukt og grønnsaker vil bidra til å få kvitt dioksiner fordi du spiser mindre animalsk-baserte matvarer, men produserer er ofte vokst med plantevernmidler, som inneholder dioksiner. Å kvitte seg med dioksiner, unngå å bruke plantevernmidler på plenen din og unngå inntak av dem gjennom maten ved å kjøpe økologiske produkter og andre organiske mat alternativer.

Hint

  • Når unngå dyre-baserte matvarer, sørg for at du undersøker dietter som ikke er avhengige av animalske produkter for ernæring. Disse diettene blir ofte referert til som vegetarianer, veganer eller flexitarian. For eksempel, som omfatter andre proteinkilder i kostholdet ditt, for eksempel nøtter, frø og bønner, er spesielt viktig.

Organiske Vekttap Supplements

Hemmeligheten til å velge riktig vekttap supplement synes så unnvikende. Det er viktig å forstå at det er ingen mirakel pille som vil hjelpe deg å miste vekt over natten. Men noen piller bidra til fortgang i prosessen og gi den ekstra boost til metabolismen. Det anbefales at når de vurderer vekttap kosttilskudd, velges økologiske alternativer. Å være økologisk, bivirkningene er minimale. De inkluderer ikke hormoner eller skadelige kjemikalier og er laget av produkter vokst naturlig i miljøet.

Økologisk mat

Før du vurderer forbruk av piller for organisk vekttap, bør du vurdere kosttilskudd som kan inngå som en del av dietten plan. Nøkkelen til denne fremgangsmåte er å ha en vel-balansert kosthold. Spise økologisk frukt og grønnsaker rike på antioksidanter for å hjelpe rev opp stoffskiftet, og helkorn og magre proteiner (som fisk og belgfrukter) for å hjelpe energi til kroppen. Unngå transfett, MSG (mononatriumglutamat), og hydrogenerte oljer som hindrer kroppen fra absorberende næringsstoffer, også holde seg borte fra høy-fruktose mais sirup og aspartam, noe som fører til problemer for den nevrologiske systemet (se Referanse 2). Reduser forbruket av kjøtt og når du spiser det, sørg for at det er økologisk og naturlig uten tilsatte kjemikalier.

Etter å endre kosthold, legge en øvelse rutine. Gi kroppen litt tid til å venne seg til den nye livsstilen før du tar neste skritt. Hvis du fremdeles føler behov for et vekttap supplement pille, bør du oppsøke helse utøveren før du gjør det valget.

Organiske Vekttap Supplements

Organiske vekttap kosttilskudd fremme naturlig vekttap. Uten kjemikalier eller syntetiske produkter, de er heller ikke skadelig for helsen. Det er mange organiske vekttap kosttilskudd på markedet.

Acai Berry er 10 ganger rikere på anti oksidanter enn andre vanlige naturlige antioksidanter. Det sies å hjelpe til med vekttap og forebygge hjerteproblemer (se Referanse 2).

Grønn te øker metabolismen, slik at kroppen til å brenne mer fett og kalorier. Det stimulerer også kroppen til å forbrenne fett raskere og konverterer det fett til energi (se Reference 3).

Apple cider eddik minsker appetitten, reduserer væskeansamlinger og øker metabolismen rate.

Hoodia er en appetitt suppressant som fungerer godt med en samlet vekttap programmet.

Linfrø bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet, undertrykker appetitten og øker HDL (godt kolesterol) samtidig som man reduserer LDL (dårlig kolesterol).

Andre vanlige ingredienser i vekt-tap produkter er bitter appelsin, hjort gevir ekstrakt, ginseng og guargummi.

Fiber Tabletter for Weight Loss

Fiber er en naturlig vekttap hjelpemiddel. Vi får fiber i mange av maten vi spiser, inkludert havrekli, ris kli, hele korn og de fleste grønnsaker. Selv om mange har hørt om viktigheten av å legge fiber til kostholdet, ikke alle av oss spiser så godt som vi burde. Hvis din diett er ikke hva det skal være, kan du få de vekttap fordelene med fiber i tillegg form.

Slik fungerer det

Det er to typer av fiber: oppløselige og uoppløselige. Løselig fiber oppløses i vann og uløselig fiber ikke. Begge typer er nyttige i vekttap. Ved inntak, sveller fiber i magen og får deg til å føle deg mett. Fiber holder seg i magen lenger enn andre matvarer og bremser hastigheten på fordøyelsen. Du vil sannsynligvis oppdage at du er mindre sulten og at du spiser mindre til måltidene når du supplere med fiber. Du kan også finne at suget etter middag og nattmat er betydelig redusert eller ikke-eksisterende. Som en ekstra fordel, holder fiber fordøyelseskanalen i god stand. Det fungerer som en sopelime i tykktarmen ved å feie små partikler og avfall gjennom systemet.

Fiber Supplement Typer

Du kan finne at en type fiber supplement fungerer bedre for deg enn en annen. Noen merker inneholder psyllium, som er en oppløselig plantefiber. Guargummi er et løselig fiber som forårsaker bulk. Andre merker inneholder syntetiske eller plantefibre. Eksperimenter med forskjellige typer å finne den som fører til de beste resultatene for deg.

Hvordan bruke

Noen fiber merker anbefaler at du tar tablettene ca 30 minutter før hvert måltid. Andre anbefaler at du bare ta ett eller to om dagen. Les etiketten nøye for å bestemme riktig dosering av merke du velger. Alltid drikke et helt glass vann med kosttilskudd.

Fiber kan føre til oppblåst mage og opprørt. Finn ut hvordan kroppen din reagerer på fiber ved å ta en fiber supplement før ett måltid. Etter hvert som kroppen blir vant til fiber, kan du gradvis øke din daglige dose. Fiber kan redusere absorpsjonen av enkelte medisiner og redusere blodsukkernivået. Sjekk med legen din før du tar noen fiber supplement, spesielt hvis du har noen medisinske tilstander eller hvis du tar medisiner.

Hvor befinner

Fiber kosttilskudd er tilgjengelige på dagligvarebutikker, narkotika butikker og helsekostbutikker. Du kan finne et bredt utvalg av kosttilskudd på nettet. Gjør leksene dine før du kjøper. Innkjøps kosttilskudd fra kjente og anerkjente produsenter.

Dietter og matvarer for å kontrollere høyt blodtrykk

Hypertensjon eller høyt blodtrykk, kan føre til en rekke uønskede konsekvenser som for eksempel hjertesvikt, hjerteinfarkt eller slag. Mens legen din kan ha sette deg på medisiner for å håndtere din høyt blodtrykk, forstår at medisinering problemet er ikke den eneste løsningen. Du kan positivt påvirke blodtrykket ved utføring av endringer i kostholdet ditt, senke blodtrykket naturlig.

Øk fiber inntaket

Mer spesifikt, øker forbruket av løselige fibre. Disse fibre oppløses til en gel når den kombineres med vann, beroligende fordøyelseskanalen, og bidrar til å senke blodtrykket. For maksimal nytte for blodtrykket, forbruker havrekli (finnes i havregryn og havre muffins), eple pektin, guargummi (se etter dette på ingrediens etiketter for supper, juice og syltetøy) og psyllium frø (best kjøpt som et fritt -alone supplement).

Reduser sukker inntak

Et annet skritt du kan ta for å senke blodtrykket naturlig er å redusere sukkerinntaket. Sugar hever blodtrykket ved å forårsake økt natrium oppbevaring og innsnevring av blodårene. Således eliminere alle matvarer som inneholder et høyt nivå av sukker, slik som kaker, sukkertøy og andre desserter.

Øke kalium inntak

Økende forbruk av matvarer som inneholder merkede nivåer av kalium er også foreslått. Bytt høyt sukker elementer med kaliumrike grønnsaker som spinat, linser, gulrøtter, fransk-cut bønner og brokkoli.

Limit salt mat

Høye nivåer av inntak av natrium er også assosiert med høyere blodtrykk, spesielt når blandet med lave nivåer av kalium inntak. Mens spise ekstra kalium rik grønnsaker som anbefalt ovenfor kan hjelpe i halvparten av denne ligningen, kan de andre effektene av den andre halvparten skal reduseres gjennom reduksjon av salt mat i kostholdet ditt. Ifølge American Heart Association, bør du bestrebe seg på å begrense inntak av natrium til ikke mer enn 2,4 gram per dag. Dermed være bevisste på natriuminnholdet i ulike matvarer for å redusere virkningen av høyt blodtrykk.

Tenk Low-carb matvarer

Ifølge en American Journal of Clinical Nutrition studie, er høyere-carb dietter forbundet med litt høyere nivåer av blodtrykk. Denne forskjellen er angivelig antas å oppstå fra de insulin toppene forbundet med høye nivåer av karbohydratinntak. Selv om fordelene ved å gjøre denne kosten bryteren kan være liten, hver lille bit hjelper i kampen mot blodtrykket.

Sikkerhet for appetitt suppressant piller

Når du prøver å gå ned i vekt, kontrollere appetitten er et must. Appetitt henviser til trangen til å spise eller drikke. Dessverre, kan du begjærer mat selv når kroppen din krever ikke kalorier for energi. Appetittdempende midler kan hjelpe kontroll cravings, men er de trygge?

Fakta

Et bredt utvalg av appetittdempende midler er tilgjengelige. Vekttap hjelpemidler er ikke underlagt de samme standarder som reseptbelagte legemidler og kan markedsføres uten å bli bevist trygt. Sluttresultatet er noen appetittdempende midler ikke er virkelig effektive, mens andre kan faktisk være farlig.

Hvordan fungerer de

Appetittdempende midler vil bidra til å redusere din ønske om mat. Mange appetittdempende anses bulking agenter, som absorberer væske i magen, får deg til å føle deg mett selv om du ikke er. Noen inneholder guargummi, noe som kan føre til hindringer i tarmkanalen.

Reseptbelagte appetittdempende midler

Pasienter som er overvektige og har økt medisinsk risiko på grunn av sin vekt kan få appetittdempende med en resept. Resepter kan være for kortsiktig bruk (opptil 12 uker) eller for langvarig bruk (opptil et år). Orlistat og sibutramin er de eneste reseptbelagte vekttap medisiner godkjent for langsiktig bruk. Ifølge Weight Information kontroll Network, har de ikke blitt påvist sikker eller effektiv utover to år.

Advarsel

Hvis du har hjertesykdom, bør du unngå appetittdempende midler. Ifølge Mayo Clinic, noen har bivirkninger som kan inkludere rastløshet, nervøsitet og høyt blodtrykk.

Betraktninger

Den mest effektive måten å gå ned i vekt er gjennom livsstilsendringer, for eksempel øke din fysiske aktivitet og kontrollere porsjonene. Appetittdempende midler er ikke en magisk løsning for å miste vekt og kan noen ganger gjøre mer skade enn godt.

Energi og vekttap kosttilskudd

Kosttilskudd er populære blant de som ønsker å gå ned i vekt eller øke energinivået. Produktetiketter og reklame lover raske og ofte garanterte resultater med litt mer innsats enn det tar å forbruke supplement. Problemet? De fleste av kosttilskudd som selges i energi og vekttap kategorier klarer å leve opp til sine annonserte løfte. Noen er rett og slett farlig. En oversikt over noen av de mest populære kosttilskudd avslører hvilke som kan bidra til, og hvilke som bør unngås.

Energi kosttilskudd

Nesten hver energi supplement på markedet inneholder koffein, en potent sentralstimulerende finnes i kaffe, te og brus. Koffein gir nesten umiddelbar energi, kan forbedre kortsiktige mental fokus og bidrar til å hindre deg sliten og svak følelser. Populære energitilskudd i stimulerende kategorien omfatter guarana, kola nut, capsaicin, bitter appelsin og Yerba Mate. Folk som tar denne typen supplement vanligvis opplever en økning i energinivået, men fordelen er minimal i beste fall.

Noen energi kosttilskudd virker ved å øke energiomsetningen. Disse inkluderer koenzym 10; vitamin B6 og B12, tiamin, niacin og folat; og aminosyrer karnitin, kreatin, fenylalaninnivå og tyrosin. Disse kosttilskudd gir mest nytte for folk som ikke spiser nok vitaminer og aminosyrer i kostholdet. Nytten ved å ta kosttilskudd er liten i forhold til nytten av å spise en sunn og balansert diett på daglig basis.

Før du stoler på kosttilskudd, kan du prøve å øke din energi naturlig. Naturlige måter å øke energi inkludere får minst 7 til 8 timers søvn en natt, øker daglig mosjon nivåer, tar mini makt naps i løpet av dagen og spise mat som er høy i næringsstoffer og lite fett og behandlet sukker.

Vekttap kosttilskudd

Personalet ved Mayo Clinic testet flere populære vekttap kosttilskudd og rapporterte følgende uønskede bivirkninger: Bitter appelsin kan føre til samme type helseproblemer som efedrin, et supplement utestengt på grunn av helserisiko. Kjente helseproblemer knyttet til efedrin inkluderer søvnløshet, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, slag, kramper og død. Den fett blokkere kitosan og guargummi kan forårsake en rekke fordøyelsesenzymer og / eller gastrointestinale problemer. Til tross for produsentenes påstander, de ansatte fant at både kitosan og krom er "usannsynlig å føre til vekttap."

Konjugert linolsyre (CLA) og grønn te ekstrakt kan forårsake gastrointestinale og fordøyelsesproblemer, selv om de kan redusere kroppsfett. Det er noe som tyder på at grønn te kan bidra til å øke stoffskiftet og redusere appetitten. De ansatte rapporterte at CLA kan bidra til å øke muskel og redusere fett. Det var ingen uønskede bivirkninger rapportert for Hoodia selv om Mayo Clinic ansatte nevnt er det ingen bevis for å støtte påstander om dens effektivitet.

Alli, en annen vekt-tap supplement, har blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA). Alli virker ved å redusere mengden av fett som er absorbert av tarmen. Litteratur om Alli sier at det er ment å fungere sammen med trening og en lav-kalori diett. Alli kan forårsake fordøyelseskanal opprørt hvis brukeren bruker en stor mengde fett.

Hva er fordelene med guar Gum?

Guar er en plantebasert tilsetningsstoff som vanligvis brukes som et fortykningsmiddel og bindemiddel i ferdigmat. Men nylig, og legger guargummi som kosttilskudd har vist seg å hjelpe folk med mange helsemessige forhold. Det er flere helsemessige fordeler ved å ta guargummi.

Kolesterol

Guar gummi har vist seg å bidra til å senke serum-kolesterol. For mye kolesterol kan føre til hjertesykdom og andre helseproblemer, så det er viktig å holde det på et sunt nivå. Hvis du prøver forskjellige måter å senke kolesterolet, og legger en guargummi supplement til kosthold kan hjelpe. Guargummi er også et godt supplement for de som trenger å senke blodtrykket.

Blood Glucose

Høye blodsukkerverdier, oftest opplevd med diabetes, er farlige og kan være livstruende. Men å leve med behandlingene av diabetes kan være vanskelig. Guargummi lagt til et regime har vist seg å bidra til å redusere blodsukkernivået for både type 1 og type 2 diabetes, og bidra til å lindre symptomene som går med å ha høyt blodsukker, for eksempel trøtthet, grunne pust og tåkesyn.

Løselig fiber

Guargummi brukes som et supplement er også en stor kilde til løselig fiber. Hvis du har irritabel tarm syndrom eller annen fordøyelses lidelse, er det viktig å ha et godt nivå av løselig fiber i kosten for å lindre symptomer og holde fordøyelseskanalen i god, sunn stand. En diett rik på løselig fiber har også vist seg å forebygge tykktarmskreft og fremme generell kolon helse, selv om du ikke lider av en fordøyelses problemet.

Sår

Guargummi kan bidra til å lindre smerten av en magesår og hjelpe det gro. Guargummien blokker syre og senker syreproduksjon, som gir en god behandling for sår pasienter. Guargummi er ikke en kur-alle på sin egen, men paret med riktig kosthold og medisiner, kan det lette og fremskynde oppgangen for noen som lider en sår.

Tar Guar Gum

Guargummi kosttilskudd kan kjøpes i helsekostbutikker og på nettet. Den anbefalte doseringen er forskjellig avhengig av hvorfor du velger å ta den. For forstoppelse, er ca 12 g per dag er nok, men du kan sakte øke med 3 eller 4 g per dag hvis nødvendig. For diabetikere og kolesterol problemer, er 15 g per dag anbefales. For irritabel tarm syndrom, trenger du bare ca 5 g per dag, men se etter delvis hydrolyserende guargummi.

Noen advarsler

Guargummi kan gjøre at du føler fyldigere og kan holde deg fra å spise når du skal, og også det kan blokkere absorpsjon av enkelte næringsstoffer som du trenger, så bare ta den anbefalte daglige beløpet. I det siste, ble guargummi anvendes som et vekttap supplement, men det er ikke lenger brukes til dette formål, med unntak av meget overvektige, og selv da bare under oppsyn av lege. Guargummi bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, folk som har problemer med å svelge og folk som er planlagt å ha et kirurgisk inngrep i de neste ukene. Alltid snakke med legen din om noen nye kosttilskudd du tar.

Hvordan bruke Guar Gum å øke metthetsfølelse

Guargummi er en bakke opp fiber fra guar bønne. Den brukes først og fremst som et fortykningsmiddel og har åtte ganger vann fortykningsmidler egenskaper maisstivelse. Dette er hovedgrunnen til personer bruker guarkjernemel gum kosttilskudd. Når tillegget er fortært med vann, kostfiber suge opp væske og utvide, og etterlater en følelse av fylde.

Hvordan bruke Guar Gum å øke metthetsfølelse

Guar Gum for Satiety

Les alle retninger før man spiser guargummi. Søke hjelp hos legen din dersom du har noen spørsmål i forhold til tilskudd.

Ta guargummi med et fullt glass vann 30 minutter før måltider. Sørg for å konsumere med nok vann for å sikre at produktet når magen fullt. Det kan hovne opp og forårsake en kvelningsfare hvis det ikke gjøres riktig.

Konsumere måltidet som normalt. Den guar fiber bør du øke metthetsfølelse, og dermed forårsaker deg til å spise mindre. Som en ekstra fordel, i postprandial studier har guargummi vist evne til å redusere insulin og glukose responser hos friske individer. Holde blodsukkeret under kontroll kan hjelpe deg å unngå sukker cravings, som kan hjelpe deg ikke snack.

Hint

  • Følg fullstendige instruksjoner før man spiser. Ta 30 minutter før måltider med 8-16 gram vann. Bruk annet kostfiber for å bidra til å forbedre helse og metthetsfølelse.
  • Vennligst søke råd fra legen din før du bruker guargummi.

Farene ved Fiber Supplements

Farene ved Fiber Supplements


Fiber er kjent for å bidra til å opprettholde helsen til fordøyelsessystemet og regelmessig eliminering. Med kombinasjonen av dårlige matvaner og popularisering av kolon renser, er mange mennesker velger for fibertilskudd håper å lindre forstoppelse, gå ned i vekt og eliminere giftstoffer. Dessverre, kan noen mennesker oppleve ubehagelige reaksjoner eller bivirkninger av å ta fibertilskudd. Her er noen fakta du bør vurdere før supplere med fiber.

Interaksjoner med narkotika

Ifølge Linus Pauling Institute, kan fiber forsinke absorpsjonen eller forstyrre med medisiner. Kjent narkotika for å ha dårlig absorpsjon eller interaksjoner med fiber inkluderer litium, penicillin, warfarin, digoxin, statiner, paracetamol, bumetanide, metformin, glibenklamid, klindamycin, trisykliske antidepressiva, diabetes medisiner, karbamazepin og tetracyklin. Hvis du tar noen medisiner, konsultere legen din om eventuelle interaksjoner med fiber. Det kan være mulig å fortsatt ta fibertilskudd, bare på forskjellige tider av dagen.

Næringsopptak

Fibrene pektin og guargummi kan påvirke opptaket av lutein, beta-cartene, lykopen og andre karotenoider. Hvis du supplere karotenoider, ville det være en fordel å ta dem bortsett fra fibertilskudd eller måltider som inneholder guargummi og pektin. Alternativt kan fibrene oligofruktose og inulin øke absorpsjonen av kalsium.

Gass og oppblåsthet

Den vanligste bivirkningen fra supplere med fiber er ubehag av gass, kramper og oppblåsthet. Dette skjer oftest når mengden fiber tatt på daglig basis er økt plutselig. En mangel på tilstrekkelig vann bidrar også til utvikling av disse bivirkninger. Noen fibre, som guargummi, psyllium fructooligosacaridos, oligofruktose og polydekstrose, er mer utsatt for å forårsake intestinal ubehag.

Intestinal obstruksjon

I sjeldne tilfeller har fiber kosttilskudd forårsaket intestinal blokkeringer. Disse sakene ble ofte forbundet med utilstrekkelig inntak av væske, dårlig intestinal motilitet og vanskeligheter med å svelge. Fiber typisk sveller og uten tilstrekkelig vann, kan en blokkering inntreffer. Klemte deler av spiserøret eller tarmkanalen kan også forårsake problemer motilitet og blokkeringer med fiber tilskudd.

Allergiske Reaksjoner

Langvarig bruk av fibertilskudd kan i svært sjeldne tilfeller føre til utvikling av en allergi mot fiber. I tillegg kan enkelte fiber kosttilskudd som inneholder kitin eller kitosan forårsake en allergisk reaksjon hos personer med skalldyrallergi. Allergier fra fiber og skalldyr kan forårsake anafylaksi, en livstruende allergisk reaksjon.

Forstadier polypper

Ifølge Linus Pauling Institute, en studie fant at pasienter med en tidligere historie av forstadier polypper, kolorektal adenomer, hadde større sannsynlighet for å ha tilbakefall når de supplert med psylliumfibre. Pasientene hadde vært å ta psyllium supplement for tre år på 3,5 g / dag.

Fakta om Nature Plus Kilden til Livsenergi Shakes

Fakta om Nature Plus Kilden til Livsenergi Shakes


Naturens Plus Source of Life Energy Shake inneholder soya, ert og ris protein. Energien shake kommer i £ 1,1, 2,2. lbs. og enkel servering pakker. Pulveret er en blanding av vitaminer og hele mat konsentrater. The American Dietetic Association sier proteintilskudd er ikke nødvendig hvis du spiser hele matvarer.

Næringsinnhold

Naturens Plus Kilden til Livsenergi Shakes inneholder 120 kalorier i en servering størrelse, som er to kuler eller 39 g. Det har 0 g fett, 70 mg natrium, 50 mg kalium, 1 g kostfiber, 10 g sukker, 13 g protein, og store mengder av vitaminene A, C, D, E, B6 og B12.

Herbal Base

Urtene som brukes i Kilden til Livsenergi Shakes inkluderer timian blad, irsk mose, echinacea rot, bygg blad, schisandra frukt, Astragalus rot og ligustrum bær. Den inneholder også spirulina, bee pollen og koreansk ginseng.

Smaken og Fiber

Andre ingredienser for smak og fiber oppført for livets kilde Energi Shakes inkluderer fruktose, naturlig vaniljesmak, naturlig graham smaken, guargummi, psyllium, riskli, papaya og tare.

Non-GMO soya

Naturens Plus Source of Life Energy Shakes inneholder nongenetically modifisert soya. De bruker både nonfermented og gjæret soya.

Nukleinsyrer, lipider og Enzymer

Livet Energy rister inneholder nukleinsyrer fra spirulina, lipider fra solbær frø og solsikkeolje, samt enzymer fra ananas, papaya, roemelasse, eple pektin og brun ris gjæring.

Hva er Guar Gum laget?

Guargummi er laget av utvinning av en bønne fra guar-planten. Den guar-planten dyrkes hovedsakelig i India og Pakistan, så vel som i de Forente Stater. Den guar bønne er rik på protein og brukes til å mate storfe, og som en grønnsak brukt i Midtøsten matlaging.

Historie

Etter den andre verdenskrig, var det en mangel på lokustbønne-gummi, som anvendes i papir og tekstilindustrien. Guargummi er svært lik locust tyggegummi, og derfor ble en erstatning.

Funksjoner

Guargummien anlegget er en solid, tørke-resistent plante som vokser godt i sandholdig jord. Den vokser til ca 2 til 9 meter i høyden og dens pods er vanligvis klar for innhøsting i sommermånedene.

Bruksområder

Guargummi benyttes i mange forskjellige matvarer. Mens det er først og fremst brukes som fortykningsmiddel (som maisstivelse eller mel), er det også brukes til å bidra til å bevare mat, eller for å bevare smak, tekstur og fuktighet.
Guargummi brukes i iskrem, melk, melkeprodukter, pasta, hermetisk mat og bakevarer som brød.

Andre bruksområder

På grunn av guargummi forpliktende handling, er det brukt i den farmasøytiske industrien. Piller ofte inneholder guargummi. Guargummi fungerer også som en bindende fiber, som kan hjelpe hjelpemiddel i fordøyelsen. Guar gummi og fiber blir brukt som et kosttilskudd hjelpemiddel. Den guargummi og fiber blanding utvider i magen, forårsaker du å føle deg full.

Geografi

India produserer nesten 80 prosent av all guargummi. Andre land som produserer guargummi inkluderer: USA, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia og Sør-Afrika.

Fun Fact

Guargummi er et meget allsidig plante. Det kan finnes i bearbeidet mat, fôr, kosmetikk, medisiner, papir, tekstiler og selv i gruvedrift og oljeutvinning.

Guar Gum: Side Effects

Guar Gum: Side Effects


Hvis du leser mat etiketter, kan du ha spionert guargummi mot slutten av en lang liste med andre ingredienser du aldri har hørt om. Matprodusenter bruker fiber til å tykne og bland alt fra iskrem og bakevarer til sauser og sauser. Selv om tyggis er uskyldig avledet fra frøene av guar planten, kan det føre til uønskede effekter i supplement form.

Fiber Effects

Guargummi er et fiber, som i likhet med andre fibre, kroppen din kan ikke fordøye. Det betyr at det har potensial til å føre til at gass og oppblåsthet før du blir vant til å ta det, sier WebMD. Du kan også oppleve løsere avføring, som kan være gunstig hvis du lider av forstoppelse. Du bør ikke merke noen bivirkninger fra guargummi lagt til mat, men som det er til stede i mengder for små til å bli merkbar.

Kvelningsfare

Hvis du har en esophageal lidelse, eller problemer med å svelge, er det mer sannsynlig å oppleve blokkering av spiserøret eller choking fra inges guargummi. Risikoen øker hvis du spiser guargummi holdige kosttilskudd uten tilstrekkelige mengder vann. Det amerikanske Food and Drug Administration krever at produsenter inkluderer instruksjonene på etiketten til å ta åtte gram vann med disse produktene.

Soft Serve Ice Cream ernæring fakta

Men ofte referert til som iskrem, softis er faktisk ikke iskrem i tradisjonell forstand, men snarere en nær slektning med lignende ingredienser, egenskaper og smaker. Det er noen klare forskjeller mellom iskrem og myk tjene.

Produkt

Myk tjene iskrem er lik tradisjonelle iskrem bortsett fra at det er opprettet og servert på en varmere temperatur. Siden smaksløkene kan bedre oppdage smaker på dette litt varmere temperatur, myk tjene forbrukerne opplever mer avanserte smaker enn med tradisjonell iskrem. Softis er i hovedsak opprettet i det myke tjene maskinen fra en væske eller pulverblanding som er blandet og avkjølt i maskinen og deretter ekstruderes fra maskinen i virvler av den delikate behandler servert i enten en rett eller en kjegle.

Historie

John F. McCullough, mannen som grunnla Dairy Queen, er kreditert med å skape myke tjene iskrem.

Ingredienser

Myke tjene ingredienser er maissirup, myse, monoglyserider og diglyserider (emulgatorer), kunstige smaker, guargummi, kalsiumsulfat, cellulose tyggegummi, polysorbater 65 og 80 (emulgatorer), karragenan, magnesium hydroxide og luft pumpes inn i blandingen som det krystalliserer.

Næringsstoffer

En enkelt, 1 kopp (188 g) servering av Dairy Queen vanilje myk tjene iskrem er anslått å inneholde 280 kalorier og ca 9 g fett, 30 mg kolesterol, 140 mg natrium, 44 g av totale karbohydrater og 6 g protein. Det gir også 30 prosent av anbefalt daglig inntak av kalsium, vil 20 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin A, og 8 prosent av anbefalt daglig inntak av jern.

Fordeler

Myk tjene iskrem inneholder mindre melkefett enn tradisjonell iskrem --- vanligvis 3 til 6 prosent melkefett i myk tjene i forhold til 10 til 18 prosent melkefett i iskrem. Den inneholder også mye mer luft.