Digidexo.com

blodsukker lavt test

Hvordan passere en blodsukker Screening Test

Hvordan passere en blodsukker Screening Test


En blodsukkermåling er en diagnostisk screeningverktøy for diabetes, pre-diabetes og hypoglykemi. Visse prosedyrer må følges for å sikre en nøyaktig testresultat. Viktigst er pasienter forventes å faste (gå uten mat) for en angitt tid før ha sitt blod trekkes. Resultatene vil falle inn i en av tre kategorier: normal, pre-diabetes, eller diabetes.

Hvordan passere en blodsukker Screening Test

Hvordan passere en blodsukker Screening Test

•  Diskuter blodsukkermåling med en lege. Plan på en dato og tid for å ha blod trekkes på lab.

Fast i minst 12 timer før blodprøven samlingen. Kun medisiner og vann er tillatt under fasten.

Fortell registrerings personen på lab om eventuelle medisiner som ble tatt i løpet av 12 timers faste. Noen medisiner kan påvirke nøyaktigheten av testresultatene. De vil finne ut om noen av dine medisiner vil påvirke resultatene.

tillater laboratoriet personale til å samle inn en blodprøve. Umiddelbart etterpå, er det greit å begynne å spise og drikke som normalt.

Vent til du hører fra legen din om resultatene av testen. Avhengig av anlegget, kan det ta opptil en uke å få resultater. Mange leger bare kontakte pasienter som har unormale laboratorieresultater. For pasienter overvåking kroniske sykdommer som diabetes, derimot, vil de fleste leger følge opp for å la dem vite hvor godt de håndtere sykdommen.

Hvis du ikke har mottatt resultatene innen to uker etter testen, kan du kontakte legekontoret. Diskutere eventuelle spørsmål eller bekymringer med din lege. Blodsukkertestresultater blir tolket forskjellig avhengig av testen administreres.

Hint

 • De fleste laboratorier aksepterer walk-ins, slik at pasienten kan faktisk fort før deres legetime for å få laboratoriearbeid gjennomføres på samme dag.
 • Pass på å drikke nok væske i løpet av 12-timers rask, slik at lab teknikere vil ha en enklere tid å finne en egnet blodåre for å innsamlede prøven.
 • Ifølge American Diabetes Association (ADA), fastende plasmaglukose (FPG) testresultater under 100 mg / dl er normale. Pre-diabetes er diagnostisert ved nivåer mellom 100 mg / dl og 125 mg / dl, og diabetes er diagnostisert hvis resultatet er 126 mg / dl eller høyere.
 • I henhold til ADA, oral glukosetoleransetest (OGTT) resultatene under 140 mg / dl er normale. Pre-diabetes er diagnostisert til nivåer mellom 140 mg / dl og 199 mg / dl, mens diabetes er diagnostisert hvis resultatet er 200 mg / dl eller høyere.
 • Forbruker mat innen 12 timer etter blodprøvetakning kan føre til unøyaktig høye testresultater. Derfor er det viktig å følge alle prosedyrer som beskrevet av legen eller lab.

Blood Glucose Testing hjemme

Enten du bruker insulin eller kontrollere din diabetes med kosthold og trening, har legen din sikkert spurt deg å bruke en blodsukkermåler for å holde orden på blodsukkeret minst en gang om dagen. Hvis du bruker insulin, vil du sannsynligvis nødt til å sjekke blodsukkeret flere ganger om dagen, for eksempel etter å ha sovet og før og etter måltider. Det finnes dusinvis av skjermer tilgjengelig, noen lastet med funksjoner og noen mer grunnleggende, men de alle gjør det samme - hjelpe deg å holde orden på blodsukkeret, kontrollere diabetes, og redusere muligheten for langsiktige helsemessige konsekvenser fra sykdom.

Fordeler

Blodsukkeret er nødvendig for å hindre forhold, for eksempel insulin sjokk, og redusere sjansene for nerve, blodkar og hjerte skader fra eksponering til langsiktig høyt blodsukker. Testing vil også hjelpe deg å velge riktig dose insulin. Noen skjermer koble til insulinpumper og dispensere riktig dose automatisk.

Forsyninger

Alle meter kommer med detaljerte instruksjoner. Les dem nøye for å finne ut hva apparatet krever. De fleste kommer med et par dager igjen av forsyninger, inkludert en blodsukkermåler, testing strimler laget for apparatet, sukker kontrolløsning, lansetter, en lansettholderen og bomull baller.

Prosedyre

Hver meter er forskjellig og kommer med spesifikke instruksjoner som må følges nøyaktig for nøyaktige resultater. Generelt her er hvordan man skal utføre en blodglukosetest. Kontroller utløpsdatoen for testing-stripen forsyning. Hvis de er ute av dato, åpner en ny pakke. Testing av strimlene har et kodenummer. Sørg for at kode på dine strimler kamper som vises i apparatet. Hvis de ikke stemmer overens, endrer måleren å matche koden på stripene. Vask hendene med varmt vann og såpe, eller rengjør området du vil trekke blod fra med en bomullsdott og alkohol. Fukt og alkohol igjen på nettstedet kan påvirke resultatene, så sørg for at hendene dine er helt tørre før du bruker The Lancet. Sett en ren Lancet i holderen. Ta en strimmel ut av pakken og umiddelbart forsegle den. Fuktighet kan påvirke resultatene, så at strimlene tørr og ren. Klargjør skjermen i henhold til produsentens detaljerte instruksjoner. Stokk på siden av fingeren, underarmen eller håndflaten med The Lancet, i henhold til produsentens instruksjoner. Plasser dråpe blod på strimmelen i henhold til produsentens instruksjoner. Stoppe flyten av blod med en ren bomullsdott eller pad. Følg produsentens instruksjoner for å få, evaluere og lagre resultatene av testen. Forstå at de fleste blodsukkermålere kan lagre uker, noen ganger måneder, verdt av resultater. Hvis ikke, ta opp dine resultater, inkludert dato, tid, omstendigheter og blodsukkeret. Legen din vil ønske å vurdere dem med deg på din neste avtale.

Resultater

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, blodsukkernivået for menn og ikke-gravide kvinner bør være 70 mg / dL (5 mmol / L) til 130 mg / dL (7.2 mmol / L) før måltider og mindre enn 180 mg / dL (10 mmol / L) to timer etter et måltid. For kvinner som er gravide og har blitt diagnostisert med svangerskapsdiabetes, anbefalte nivåene er 95 mg / dL (5.3 mmol / L) eller mindre før frokost og 140 mg / dL (7.7 mmol / L) eller mindre enn en time etter et måltid. Konsultere legen din for å finne ut hva blodsukkeret bør være før og etter måltider. Trening, kosthold og andre medisinske tilstander kan påvirke blodsukkeret.

Nøyaktighet

De fleste leger anbefaler testing blod sukker i en lab to til fire ganger i året. Mens du er der, sjekke blodsukkeret med skjermen. Dersom testresultatene er omtrent det samme, er skjermen nøyaktig. Hvis ikke, kan det hende at skjermen ikke være nøyaktig og vil trenge justering. Hver skjerm er forskjellig, så følg produsentens instruksjoner for å justere den.

Advarsler og tips

The American Diabetes Association (ADA) anbefaler at du bruker en annen finger hver gang du tester for å hindre dem fra å bli sår. Pass på å alltid holde seg på siden av fingeren din, ikke spissen. Dette vil gi deg mer nøyaktige resultater med mindre klemming. For å hindre smitte, alltid vaske hendene før testing og bruk en ren lansett. Ikke kast brukte lansetter i hverdagen trash - noen håndterer det senere kan få en utilsiktet pinne. Den ADA anbefaler lagre dem i en tung plastbeholder, for eksempel en flytende vaskemiddel eller tøymykner flaske. Når du er klar til å kaste flasken bort, sørg for at lokket er skrudd godt på. Søppel dumperen kan gi deg flere råd om hvordan du kan kvitte deg med brukte lansetter trygt. Apparatet kom med detaljerte instruksjoner. Følg instruksjonene nøyaktig for de mest nøyaktige testresultater. Målsblodsukkernivået som tilbys her er anbefalt av ADA. Men du bør følge legens anbefalinger for best resultat.

Kilder

Meter og rekvisita er tilgjengelig på nettet, på lavprisbutikker, narkotika butikker og via mail. Se Resources nedenfor for et eksempel på den elektroniske nettsteder tilgjengelig.

Kortisol Effekter på Glukose

Kortisol Effekter på Glukose


Cortisol er et kortikosteroid, et av de store hormoner i kroppen. Den er produsert av binyrene, og har utbredt virkning, som kontrollerer betennelsesdempende virkning, nivåer av glukose i blod og blodtrykket. Cortisol påvirker også muskelstyrke og regulerer salt og vannbalansen i kroppen. Et unormalt høyt eller lavt nivå, kan føre til en rekke problemer.

Effekter

Kortisol frigjør lagret glukose fra cellene, noe som gir nødvendig energi. Men i folk som er glukose-intolerant, en studie publisert i "The Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism" fant at en høyere kortisolnivå kan være til stede, muligens forårsake en endring i døgnrytmen.

Funksjon

Kortisol er en av de "fight or flight" hormoner som forbereder kroppen for noen uventede stress. I normale situasjoner, kortisolnivået er på sitt høyeste i morgentimene, og hjelper forberede kroppen for å få opp. Nivåene er normalt lavest i siste del av kvelden.

Betydning

Fastende blodsukker (glukose) tester er normalt gjort i morgen etter at pasienten har hatt noe å spise eller drikke bortsett fra vann siden kvelden før. Dersom blod blir trukket for testen tidlig nok, kan en feilaktig høy avlesning resultere fra "dawn-effekten" av forhøyet kortisol.

Betraktninger

Noen medisinske studier antyder at en glukosenivå leses 2 timer etter et måltid, er en mer nøyaktig indikator på forekomst eller fravær av diabetes.

Misforståelse

Betydelig uenighet finnes over om kronisk forhøyet kortisolnivå har en skadelig effekt på kroppen og føre til vektøkning. En betydelig industri har vokst opp på å gi tilskudd til angivelig kurere denne tilstanden.

Hvordan identifisere hypoglykemi

Hvordan identifisere hypoglykemi


Hypoglykemi, eller lavt blodsukker, oppstår i 90 prosent av insulinavhengige diabetikere. Hypoglykemi er ikke noe som de fleste av resten av oss trenger å bekymre deg. Men hvis du opplever visse uforklarlige symptomer, snakk med legen din om å ha blodsukkeret målt.

Hvordan identifisere hypoglykemi

•  Vurdere deg selv for subjektive symptomer på hypoglykemi. De kan inneholde uforklarlig svakhet, forvirring, tretthet, svimmelhet, irritabilitet, hodepine og / eller sult. Hvis disse symptomene avta eller forsvinne hvis du spiser noe som inneholder sukker, kan du ha hypoglykemi.

Se etter objektive symptomer på hypoglykemi. De kan inneholde blekhet, svetting, økt hjertefrekvens, kald og klam hud, tap av bevissthet, eller koma. Hvis disse symptomene forsvinner når du spiser noe som inneholder sukker, kan du være hypoglycemic.

vurdere andre alternativer: Kan du være gravid? Er du en kronisk eller binge drikker? Er du på en langvarig fort? Har du nylig blitt foreskrevet beta blocker medisiner? Har du vært trener iherdig? Alle disse forhold kan forårsake hypoglykemi.

Ha en blodsukker test gjort hvis du mistenker at du kan være hypoglycemic. For kvinner, en blodsukker lesning av 45 mg / dl eller lavere indikerer hypoglykemi. For menn, blodsukker måler 55 mg / dl eller lavere indikerer hypoglykemi.

Tenk å få en årlig blodsukker screening test. Hvis du tester ofte, vil du lære hvis du kjører naturlig høyt eller lavt.

Hint

 • For mer informasjon om lavt blodsukker, ringe American Diabetes Association på (800) 342-2383.
 • Hvis du er bekymret for at du kan ha hypoglykemi, bør du vurdere å kjøpe deg en glukosemåler. Dette er en liten, håndholdt maskin som leser blodsukkeret. Den er tilgjengelig uten resept på de fleste apotek og koster mindre enn 100 kr.
 • Samfunnet helse messer, ofte holdt på kjøpesentre og de fleste eldresentre, tilbyr blodsukkerprøver for liten eller ingen kostnader.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hva gjør du når blodsukkeret faller

Hva gjør du når blodsukkeret faller


Diabetiker Comas kan skje når blodsukkeret faller raskt. Hver person reagerer forskjellig, men usunn blodsukkernivået er 40 milligram per desiliter for kvinner og 50 milligram per desiliter for menn. Diabetiker Comas kan forårsake hjerneskade og føre til døden.

Normale nivåer

En normal blod sukker nivå er 70 til 100. For diabetikere, er utvalget bredere, vanligvis 70-120.

Symptomer

Symptomer oppstår når sukker nivåer faller under 70. Symptomer er skjelving, svimmelhet, forvirring, tåkesyn, svette, irritabilitet og svakhet.

Behandling

Diabetikere bør handle raskt når de føler symptomer. Tar 15 gram karbohydrater og ventet 15 minutter for å se om blodsukkeret øker til 70 er de første trinnene. Det neste trinnet er å gjenta de 15 gram igjen. Mulige mat inkluderer en halv kopp juice eller vanlig brus, en spiseskje sukker eller honning, to spiseskjeer med rosiner, eller 03:57 glukosetabletter.

Advarsel

Skriv inn en diabetikere, spesielt, kan besvime hvis blodsukkeret faller under 40 eller faller raskt. Alvorlig hypoglykemi involverer tap av bevissthet er et medisinsk nødstilfelle som krever umiddelbar oppmerksomhet, vanligvis en injeksjon av glukagon.

Forebygging / løsning

Å spise til faste tider og ta foreskrevet medisiner bidrar til å hindre lavt blodsukker. Testing blodsukkeret med jevne mellomrom hjelper diabetikere kontrollere blodsukkeret. En diabetiker som opplever hyppige nedturer bør rapportere denne informasjonen til hennes lege.

Expert Insight

Diabetikere bør alltid bære glukosetabletter eller andre matvarer for nødhjelp. Type 1-diabetikere eller personer som er utsatt for alvorlig lavt blodsukker bør bære en glukagon kit.

Adrenal stress symptomer

Binyrene er plassert over nyrene og inneholder hormoner som østrogen, DHEA og kortisol. Adrenal stress, også kalt binyretretthet, oppstår når stressende hendelser i livet ditt forårsaker binyrene til å overprodusere, og som et resultat, de ikke lenger fungere skikkelig. Addisons sykdom oppstår når kortisol og aldosteron ikke er effektivt produsert av binyrene.

Symptomer

Adrenal stresset normalt oppstår etter lengre perioder med stress i livet ditt. Symptomer inkluderer konstant trøtthet, konsentrasjonsvansker, dårlig fordøyelse, et sug etter søtt eller salt mat og lavt blodtrykk. Andre symptomer kan være følsomhet for kulde, problemer med å komme seg etter sykdom eller skade, lavt immunforsvar og en mørkere i huden.

Addisons Symptomer

Symptomer på adrenal stress og Addisons sykdom normalt fremgang sakte, men Addisons sykdom kan bryte ut plutselig med symptomer som kraftig oppkast fører til dehydrering; tap av bevissthet; smerte i nedre rygg, mage og ben; lavt blodtrykk og høy kalium i blodet. Disse symptomene trenger akutt legehjelp.

Diagnose

En lege vil diskutere symptomene med deg deretter fortsette med blodprøver for å sjekke natrium, kalium og kortisolnivåer. En insulin-indusert hypoglykemi test innebærer injisere insulin i blodet deretter sjekke glukose og kortisolnivåer til forskjellige tider for å se hvordan kroppen din reagerer på insulinet. En CT-scan av magen området vil avsløre noe unormalt i binyrene.

Behandling

Behandling for adrenal stress symptomer og Addisons sykdom inkluderer hormon erstatning for kortisol bruker Cortef eller prednison. Hormone erstatning for aldosteron er Florinef, som regulerer kalium og natrium nivåer i kroppen. Dosering er det samme beløpet som hva binyrene ville produsere hvis de ble fungerer som den skal. Når kirurgi eller en stressende hendelse, kan legen øke dosen. Du må kanskje kortikosteroid injeksjoner hvis du er syk og ikke kan ta muntlig medisiner.

Advarsler

En Addison-krise innebærer symptomer på lavt blodsukker, lavt blodtrykk og ekstremt høye nivåer av kalium. Denne kombinasjonen av symptomer er livstruende og trenger øyeblikkelig legehjelp. Behandlingen innebærer intravenøse injeksjoner av dekstrose, saltvann og hydrokortison.

Betraktninger

Hvis du har blitt diagnostisert med adrenal stress eller Addisons sykdom og pådra seg noen av følgende symptomer som svulmet ankler, en manglende evne holde hormon medisiner ned og vektøkning over tid --- varsle legen din. Hold en medisinsk advarsel kortet med deg i tilfelle av akutt medisinsk behandling og bære ekstra medisiner med deg som mangler en dose kan føre til farlige medisinske symptomer.

Hva er en god øvelse rutine for diabetikere?

Ønsker du å forbedre blodsukkerkontrollen og komme i form? Trening, sammen med et sunt kosthold, kan forbedre eller eliminere type 2 diabetes. Trening vil hjelpe deg å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt, og har vist seg å ha positiv effekt på blodsukkeret. Det hjelper kroppen din reagerer på insulin, forbedrer blodsirkulasjonen, reduserer stress og reduserer risikoen for hjertesykdom. I noen tilfeller kan utøve eliminere behovet for insulin eller andre diabetes medisiner.

Starte en øvelse rutine

Diabetikere bør alltid snakke med legen sin før du starter et treningsprogram. Legen din kan ha noen tanker om hvilken type trening du bør engasjere seg i og varigheten. Dette gjelder spesielt hvis du er overvektig eller ute av form, eller om din diabetes er ute av kontroll.

Begynn sakte

Hvis du ikke er vant til trening, ikke prøv å gjøre for mye. Start med en 15-minutters spasertur, en halv time med vannaerobic eller noen få enkle miles på en sykkel. Sakte bygge opp som du blir sterkere. Alltid strekke i 5 minutter før og etter treningen.

Gode ​​øvelser for diabetikere

Turgåing, svømming, vannaerobic og sykling er gode valg for diabetikere. Hvis du er overvektig, vente med å begynne å gå til du gå ned i vekt, spesielt hvis du har problemer med knærne. Gjør det ditt mål å trene 30 til 45 minutter minst tre ganger i uken. Prøv å jobbe opp til 5 dager i uken. Vær alltid på samme tid på dagen da dette vil hjelpe deg å kontrollere ditt blod sukker.

Ditt treningsprogram bør inneholde aerobic trening og fleksibilitet øvelser. Du kan også enkelt legge til trening i dagen ved å bli mer aktiv. Jobbe i hagen din, rengjøre huset, ta trappen eller finne måter å få ekstra vandre i. Ikke gjør disse i stedet for formell trening, skjønt. Du vil dra nytte av den vedvarende trykk på 30 til 45 minutter med trening. Men ekstra bevegelsen vil hjelpe til med vekttap og humør kontroll, både viktig for type 2 diabetikere.

Insulin, mat og trening

Hvis du får klar til å trene, og det har vært over en time siden du spiste sist, spise en matbit med protein og litt karbohydrater. Dersom blodsukkeret ditt er mindre enn 100 til 120, spise en matbit før du trener. Hold en snack i treningen veske eller en lomme i tilfelle av lavt blodsukker.

Hvis du tar insulin, trening etter å spise når du er minst sannsynlig å få for lavt blodsukker. Test blodsukkeret før og etter trening, og hvis du begynner å føle seg syk mens du trener. Dersom blodsukkeret ditt er mer enn 240, ikke trener.

Overvåke blodsukkeret ditt en time eller så etter trening for å sørge for at det ikke faller for lavt.

Safety mens du trener

Bruk en medic varsle armbånd og bære identifikasjon. En enkel måte å bære identifikasjon er å slå et hull i hjørnet av utgått førerkort og træ en skolisse gjennom hullet før knytte skoene dine.

Har alltid glukosemåler med deg sammen med en matbit og din mobiltelefon. Hvis du opplever symptomer på sykdom, ekstrem høyt blodsukker, ekstrem lavt blodsukker eller andre negative symptomer, ringe etter hjelp og behandle symptomene hvis du kan.

Finn en trening kompis som forstår din diabetes å gå eller sykle med deg, eller du kan la vann aerobic instruktør eller noen på din gym vet at du er diabetiker, og gi dem et nødnummer å ringe hvis de har spørsmål om din oppførsel. Trene alene er ikke en god ide hvis du er i fare for ekstremt høye eller lave blodsukker. Hvis du har utviklet en vane å overvåke blodsukkeret ditt, vil du vite hva din sikkert område er.

Komplikasjoner av en hormonell ubalanse

Komplikasjoner av en hormonell ubalanse


Hormon ubalanser kan føre til et bredt spekter av fysiske, fysiologiske og emosjonelle problemer, fra depresjon til håravfall. For menn, kan ubalansene involvere testosteron og østrogen, mens i kvinner hormoner som androgen, progesteron og østrogen kan spille en rolle, ifølge Dr. John Lee, utdannet ved University of Minnesota Medical School og pioner i progesteron hormonbehandling .

Testosteronmangel hos menn

Testosteron er et mannlig eller androgen hormon. Testosteron produksjonen skjer i testiklene, og det bidrar til å opprettholde sekundære kjønnskarakteristika. Ifølge Lee, er testosteronmangel vanlig hos menn over 50. For lite kan føre til vekttap, muskel vev tap, redusert libido, tretthet, forstørrede bryster, redusert utholdenhet, mykere ereksjoner og galleblæren problemer. Behandling kan inkludere kosttilskudd, muskel-building øvelser og supplerende hormoner som testosteron, progesteron og Dehydroepiandrosteron.

Overflødig østrogen

Kvinner kan oppleve komplikasjoner fra overdreven østrogen. Postmenopausale kvinner ta østrogentilskudd for å forebygge osteoporose og behandle symptomer på overgangsalder som hetetokter, vaginal tørrhet, inkontinens, kalde sensasjoner, svimmelhet, tretthet, irritabilitet og svetting. Kvinner kan oppleve overdreven østrogen ubalanser, som kan føre til hevelser og oppblåsthet, rask vektøkning, humørsvingninger, søvnløshet, blussende ansikt, weepiness, celleforandringer eller unormal celleprøve, ømme bryst vev, kraftig blødning, migrene, uklar tenkning og galleblæren problemer . Behandlingen innebærer å redusere eller eliminere syntetiske østrogendoser.

Progesteron-mangel

Progesteron er et kvinnelig hormon som forbereder livmoren for svangerskap. Den konverterer endometriet til en sekretorisk scenen som forbereder livmoren for implantasjon. Lavt progesteron nivå kan føre til komplikasjoner som premenstruelt syndrom, tidlig spontanabort, uforklarlig vektøkning, angst, smertefulle eller klumpete bryster, sykliske hodepine og infertilitet. Behandling omfatter kosttilskudd justeringer og eliminere syntetiske hormoner for eksempel prevensjon og progesteron creme.

Østrogenmangel

Kvinner kan oppleve hormon ubalanser fra lavt østrogennivå. Østrogen støtter kvinnelige sekundære kjønnskarakteristika slik kroppsform og bryster, og regulerer enkelte sider av menstruasjonssyklusen. Østrogenmangel kan føre til komplikasjoner som vaginal tørrhet, smertefulle samleier, blære infeksjoner, hetetokter, nattesvette, hukommelsesproblemer og apatisk depresjon.

Cortical Deficiency

Slitne binyrene kan føre kortikale mangel hos kvinner. Binyrer er plassert på toppen av hver nyre. Utmattet binyrene er vanligvis et resultat av kronisk stress. Kortikale ubalanse kan forårsake ødeleggende tretthet, uklar tenkning, tynn eller tørr hud, brune kviser, ustabilt blodsukker, lavt blodsukker og mosjon intoleranse.

Østrogen Dominans

Østrogen dominans er en kvinnelig hormon ubalanse som oppstår når progesteron nivåene er for lave og østrogennivået er for høyt. Dette kan føre til ømme bryster, uregelmessig menstruasjon, livmor fibroid tumorer, premenstruelle humørsvingninger, vektøkning, endometriose, væskeretensjon, hårtap, fibrocystic bryster, hodepine, depresjon, polycystisk ovariesyndrom, menstruasjonssmerter, tretthet, brystsvulster, skjoldbrusk dysfunksjon, infertilitet, binyrene tretthet, fortykket livmorslimhinnen, migrene, akselerert aldring, abort, angst og panikkanfall, ledd-og muskelsmerter, autoimmune sykdommer, nedsatt libido, fibromyalgi, søvnløshet og urolig søvn. Vedvarende østrogen dominans kan føre til brystkreft, fibrocystic bryst sykdom, osteoporose, uregelmessig menstruasjon, høyt blodtrykk, hjerneslag og hjertesykdom. Behandlingen inkluderer progesteron krem, avgiftning kosttilskudd, kosttilskudd og miljøendringer, og balansere kosttilskudd.

Overflødig Androgener

Kvinner kan oppleve komplikasjoner fra høye androgen nivåer. Androgener er også kjent som mannlige hormoner. De produserer sterke bein og muskler, protein balanse, seksuell lyst og protein balanse. Overdreven sukker og enkle karbohydrater inntak kan føre til overdreven androgener hos kvinner. Komplikasjoner kan omfatte acne, overdreven ansikts hår, tynt hodehår, cyster på eggstokkene, polycystisk ovariesyndrom, hypoglykemi eller ustabilt blodsukker, infertilitet og midt i syklusen smerte. Behandling kan inkludere Insulin allergifremkallende, muntlige anti-androgener, aktuelle anti-androgener, antibiotika eller retinoider.

Overflødig østrogen hos menn

Menn har naturligvis svært lave nivåer av østrogen. Det bidrar til sperm dannelse og modning, libido, nevrologiske helse, hjertefrekvens regulering og dannelsen av sterke bein. Overdreven østrogen blir behandlet ved å øke hormoner som testosteron og gjøre endringer i kostholdet. Komplikasjoner inkluderer håravfall, prostataforstørrelse, irritabilitet, oppblåsthet og hevelse, hodepine, brystforstørrelse og vektøkning.

Ulemper med "ta form for Life"

Ulemper med "ta form for Life"


Medifast sin ta form for Livet er en svært lav kalori, flytende måltid erstatning diett program. I første omgang er Kosten tillatt fem måltider per dag av Medifast er soya- og mysebaserte shakes, pudding, havregryn, og andre matvarer erstatninger, samt en konvensjonell måltid, men dette er sterkt begrenset til lav kalori, sunne komponenter som 5- 7 gram fisk eller magert kjøtt, grønnsaker og salat. Etter denne 800-1000 kalorier per dag periode av vekttap, restriksjonene avta gradvis til et nivå egnet for langvarig vedlikehold. I tillegg til de erstatte matvarer, Take Shape for livet Programmet omfatter øvelsesguider, råd fra kliniske ernæringsfysiologer og personlige trenere, et nettsamfunn og andre støttetjenester.

Helserisiko av Rapid Vekttap

Enhver diett slik at så få kalorier per dag er en krasj diett, og krasje dietter bære visse iboende risiko. De kan føre til lavt blodsukker, lavt blodtrykk, ketoacidose (farlig høye nivåer av sure ketoner i blodet), svakhet og svimmelhet. Fordi de har en tendens til å resultere i større vekttap over en kortere periode, de la dieters utsatt for den "yo-yo diett" fenomen, der kroppen senker stoffskiftet å avverge sult, og deretter legger vekten tilbake når dietten er avviklet.

En krasj diett skal kun foretas under tilsyn av en lege. Ta form for livet er basert på en diett utviklet av en Johns Hopkins lege for overvektige pasienter opereres og trenger å redusere vekten betydelig i en kort tidsperiode, men det betyr ikke at det er trygt; det betyr at det er tryggere enn gjennomgår visse former for kirurgi ved visse nivåer av fedme.

Vanskeligheten med å stikke til Initial Diet

Medifast har designet sin mat substitutter å være mer mettende enn vil typisk være tilfellet for noe av så få kalorier. Det hjelper, men bare i begrenset grad. Forvent å være sulten, faktisk veldig sulten, i den opprinnelige 800-1000 kalorier per dag periode. Du skal spise mye mindre enn du er vant til, og du vil sannsynligvis være å spise lite eller ingen av de fleste av dine favoritt mat. En tillatte "snack" er en stilk av stangselleri, en sukkerfri popsicle eller en diett brus. Ingen øl, brød, godteri, frukt eller fruktjuice, ost og så videre.

Vanskeligheten med å opprettholde den Vekttap

Gjerne ta form for liv plan gradvis blir mindre belastende som du går over til vedlikeholdsfasen. Men du har fortsatt å øve betydelig selvdisiplin i hvordan du spiser, og det handler ikke bare om å spise; planen etterlyser også trene fem dager i uken for å holde vekten av.

Dette er ikke en kritikk av ta form for liv i seg selv, som det gjelder for dietter generelt. Sunn og varig vekttap krever betydelige --- og for folk flest, vanskelige --- permanente endringer i livsstil. Det er ingenting magisk med ta form for liv som endrer denne virkeligheten.

Kostnad

Forvent å betale rundt $ 300 per måned for mat substitutter du trenger for ta form for livet diett. Hvis du ikke var på diett, ville du fortsatt å kjøpe mat, som kan eller ikke kan være $ 300 per måned. Hvis du tar hensyn til hva du vanligvis bruker for mat og faktor som i planens kostnader, det kan eller ikke kan være økonomisk gjennomførbart for deg.

Hva er Vertical Svimmelhet?

Hva er Vertical Svimmelhet?


Vertikal svimmelhet oppstår når en person står opp eller kommer til å stå opp og føles svimmel og eller kvalm.

Lavt blodtrykk

Føler svimmel kan være et direkte resultat av lavt blodtrykk. Etter å ha lavt blodtrykk betyr at ikke nok oksygenrikt blod er nå hjernen og dens funksjon kan deretter bli påvirket.

Diabetes

Personer med diabetes ofte klager om svimmelhet. Dette kan være forårsaket av høyt blodsukker, lavt blodsukker eller autonom dysfunksjon. Det autonome nervesystemet regulerer ubevisste kroppsfunksjoner, inkludert hjertefrekvens, blodtrykk, temperaturregulering, gastrointestinal sekresjon, og metabolske og endokrine reaksjoner på stress, "ifølge Healthline.com.

Hjertesykdommer

Hjertet forhold kan være en årsak til vertikal svimmelhet. De vanligste hjertesykdommer assosiert med vertikal svimmelhet er hjerteinfarkt og uregelmessig hjerterytme (også kjent som arytmi), når hjertet slår enten for fort eller for sakte.

The Brain

Noen ganger hjernen kan føre en person til å ha svimmelhet. Noen eksempler på hjernerelaterte årsaker er hodepine, migrene, slag eller svulster.

Medisiner

Mange medisiner har en advarsel på etiketten eller emballasjen merke svimmelhet som en bivirkning. Noen av de typer medisiner som kan forårsaker svimmelhet inkluderer de fleste blodtrykket medisiner, beroligende midler, enkelte smertestillende midler, antidepressiva, beroligende medisiner og noen antibiotika. Det er alltid en god idé å lese bivirkninger etiketten før du tar noen medisiner.

Tegn og symptomer på skjoldbrusk problemer og Addisons sykdom

Tegn og symptomer på skjoldbrusk problemer og Addisons sykdom


Når vi er i full aktivitet i denne travle verden, er det lett å gå glipp av hint om at kroppen vår ikke fungerer helt som det skal. Smerte krever oppmerksomhet og er vanskelig å ignorere, men tegnene på noen potensielt alvorlige plager er mer stealthy, slik som skjoldbrusk problemer og adrenal ubalanser som Addisons sykdom.

Definisjon av Addisons sykdom

Addisons sykdom er en sjelden hormonforstyrrelse noen ganger referert til som hypocortisolism. Det innebærer utilstrekkelige nivåer av kortisol, et steroid hormon som styrer kroppens reserver av protein, og det påvirker en i om lag 100.000. Noen lider av Addisons sykdom kan også ha lave nivåer av aldosteron, et hormon som vedlikeholder nedsatt natrium.

Ligner Thyroid Problemer

Ifølge legene. Og Richard Karilee Shames, er det en signifikant forbindelse mellom lav skjoldbruskkjertelen (hypotyroidisme) og adrenale forstyrrelser som for eksempel Addisons sykdom (se referanse 1). Lave nivåer av adrenalin hormoner kan forverre skjoldbrusk problemer. Skjoldbrusk problemer har en tendens til å være arvelig.

Signs

Noen kvinner med Addisons sykdom kan oppleve menstruasjonsproblemer. Perioder blitt flekkete eller stoppe helt. I tilfeller av hypotyreose, derimot, oppstår-perioder det motsatte kan bli mer hyppig og smertefull. Addisons sykdom kan produsere en mørkning av huden er kjent som hyperpigmentering, oftest på arrvev og trykkpunkter. Hypothyrodism kan produsere hudforandringer i tillegg, noe som gjør den tørr eller flassende. En legeundersøkelse kan også avdekke lavt blodsukker, lavt serum natrium, og lavt blodtrykk, all felles for Addisons sykdom. Omtrent halvparten av pasienter som lider av Addisons sykdom klager over kvalme, oppkast og kronisk diaré, skjønt hypotyroidisme produserer den motsatte tarm-endring og forårsaker langvarig forstoppelse. Lesjoner som er kjent som buccal mukosa kan utvikle seg i munnen.

Symptomer

Symptomene på Addisons sykdom utvikler langsomt og gradvis, slik at de er lett å overse. Noen indikasjoner på at du kan være arbeider med lave nivåer av kortisol er tretthet-du får den vanlige mengden av søvn, men du våkner opp sliten uansett-og en følelse av treghet. Vekttap kan være uforklarlige, men det kan også være et resultat av en merkbar nedgang i appetitt. Irritabilitet og depresjon er vanlig. En viktig symptom på Addisons sykdom er et sug etter salt når redusert nivå av aldosteron er utilstrekkelige for å opprettholde kroppens saltnivåer riktig.

Addison-krise

Hvis tegn og symptomer på tidlig stadium Addisons sykdom går udiagnostisert, kan de forverre plutselig i tilfelle en ulykke eller plutselig sykdom. Dette er kjent som Addison-krise, og symptomene kan øke for å inkludere ødeleggende smerter i ryggen eller magen, dehydrering, og selv bevisstløshet. Dette skjer hos ca 25% av de som er plaget med Addisons sykdom fordi de ikke anerkjenner de tidlige faresignaler.

Behandling

Behandling for Addison-krise, inkludert intravenøse doser med hydrokortison, saltvann, og sukker, vanligvis bringer umiddelbar forbedring. Både skjoldbrusk forhold og adrenal mangler som Addisons behandles ved å erstatte og / eller supplere de hormonene som mangler. I tilfelle av kortisol mangler, er hydrokortison tabletter er foreskrevet. Når aldosteronnivå tilfeldigvis er lav, kan tilsettes fludrokortison acetat doser.

Hva er diabetiker Acidose?

Diabetisk acidose, eller ketoacidose, er en av de mange komplikasjoner som kan oppstå fra diabetes. For lite insulin - noe som bidrar til sukker inn i cellene for energy-- kan føre til at kroppen til å bruke fett til energi, noe som resulterer i utgivelsen av ketoner. For noen kan denne tilstanden være det første tegn du har diabetes, ifølge Mayo Clinic.

Årsak

Type 1-diabetikere kan ikke produsere nok insulin for å regulere blodsukkeret --- kilden til energi for cellene. Overdrevet lave insulinnivåer føre til at kroppen til å frigi de nevnte ketoner --- et giftig, giftig syre.

Diabetiker acidose påvirker type 2 diabetikere mye mindre vanlig, og er vanligvis et resultat av alvorlig sykdom, ifølge National Library of Medicine. De merker også denne komplikasjonen er mer vanlig i afrikansk-amerikanere og latinamerikanere.

Symptomer

Symptomene kan manifestere raskt - i så lite som 24 timer, ifølge Mayo Clinic. De vanligste er dyp, rask pust; tørr hud og munn; spyles utseende i ansiktet; fruktig pust; kvalme; oppkast; og magesmerter. Andre mulige symptomer er tretthet, overdreven vannlating og / eller tørste, muskelsmerter, kortpustethet, forvirring, hodepine og nedsatt appetitt.

Risikofaktorer

Type 1-diabetikere yngre enn 19 år har størst risiko for å utvikle denne tilstanden, ifølge Mayo Clinic.

Komplikasjoner

Komplikasjoner omfatter lavt blodsukker, lavt kaliumnivå, hevelse i hjernen, nyresvikt, hjerteinfarkt, koma og død.

Behandling

Væskeerstatning vil redusere overflødig blodsukker. Redusert insulin kan påvirke balansen av elektrolytter vitale til hjerte, muskel og nerve funksjon --- kan elektrolytt erstatning fikse dette ubalanse og hjelpe disse delene opprettholde normal funksjon. Du vil også trenge IV insulinbehandling før blodsukkeret faller under 250 mg / dL, ifølge Mayo Clinic. Legen din kan administrere andre behandlinger for å løse årsaken til redusert insulinproduksjon --- for eksempel antibiotika for en infeksjon.

Hva er meningen med blodsukkernivået?

Hentet hovedsakelig fra mat kilder, gir glukose hjernen og kroppen med sin viktigste kilde til energi. Noen ganger kan ting kan gå galt og blodglukosekonsentrasjoner kan falle ned eller heve.

Identifikasjon

Blodsukker kan testes ved hjelp av en fastende glukose test eller tilfeldig glukose test.

Normale nivåer

Normale fastende glukose nivå bør falle under 110 mg / dl. Tilfeldige glukosenivåer bør falle mellom 100 mg / dl og 150 mg / dl.

Unormale nivåer

Blodsukker indikere når det er for mye glukose sirkulerer gjennom blodet (hyperglykemi) eller når det er for lite (hypoglykemi, nivåer under 50 mg / dl).

Diabetes

To påfølgende fasting blodsukkertester som har resultater over 126 mg / dl kan (over 200mg / dl for tilfeldig glukose) indikerer at du har diabetes.

Hyperglykemi

I tillegg til diabetes, kan hyperglykemi være forårsaket av svangerskapsdiabetes (diabetes som presenterer seg bare under graviditet, sykdom, nyresykdom, leversykdom eller en betent bukspyttkjertel.

Hypoglykemi

Hypoglykemi kan tilskrives problemer med skjoldbruskkjertelen eller binyrene. Det kan også vise at du ikke er forbruker nok mat.

Kan drikke kaffe med sukker Gi en høy Random Sugar Level?

Kan drikke kaffe med sukker Gi en høy Random Sugar Level?


Flere tester som måler blodsukkeret eller blodglukosenivåer, eksisterer for pasienter i fare for å ha høye nivåer. Hver av disse testene måler nivåene annerledes, imidlertid, og drikker kaffe med sukker påvirkninger bare noen få.

Tilfeldig Sugar nivå

Tilfeldig blodsukker (RBS) tester, også kalt tilfeldig blodsukker tester og tilfeldige blodsukkerprøver, måle blodsukkeret på noe tidspunkt i løpet av dagen. Friske mennesker ikke vanligvis variere dramatisk i løpet av dagen, så unormalt høye RBS nivåer kan indikere et problem.

Kaffe med sukker

Drikker kaffe med sukker har potensial til å øke blodsukkernivået for visse typer tester, selv hos friske individer. En fastende blodsukker test (FBS) må tas om morgenen før pasienten selv har morgenkaffen, eller annet sukker i kaffen kan endre resultatene. Ingen forberedelser følge RBS tester, skjønt, fordi noe som sukker i kaffen ikke skal øke nivåene i en frisk person.

Høye RBS Farene

Tilfeldige blodsukkertester oppstår vanligvis i forbindelse med fastende blodsukker tester og to-timers postprandial blodsukkerprøver, som sjekker for diabetes. RBS nivåer over 200 mg / dl, spesielt når påvirket av sukker i kaffe eller noe annet, kan tyde på diabetes.

Hvordan aktivere en Accu-Check Prescription rabattkort

Hvordan aktivere en Accu-Check Prescription rabattkort


Det splitter Accu-Chek ble stiftet i 1896 og er eid av Roche Diagnostics, en bedrift i forkant av diabetes forskning. Accu-Chek tilbyr diabetespasienter med ulike produkter og verktøy for å håndtere sykdommen. Blodsukker skjermer, testing strimler og insulinpumper er bare noen av produktene som tilbys av Accu-Chek merkevare. Roche Diagnostics opprettet Accu-Chek Connect resept rabattkort for å hjelpe forbrukere råd til å teste utstyr for diabetesbehandlingen. Accu-Chek Connect kortet kan bidra til å senke dine out-of-pocket kostnader for diabetikere, men du må følge viktige trinnene for å aktivere din Connect-kort før bruk.

Hvordan aktivere en Accu-Check Prescription rabattkort

•  Åpne pakken for Accu-Chek Connect kortet forsiktig. Se gjennom Connect kort velkomstpakke og lese all informasjonen nøye for å være sikker på at du ønsker å bli med i Accu-Chek Connect-programmet. Les vilkårene på baksiden av din velkomstside å fullt ut forstå hvordan Connect rabatt kortet fungerer og hvilke kostnader kan brukes ved kjøp av diabetikere.

Finn klistremerke på forsiden av Accu-Chek Connect resept rabattkort. Ikke fjerne klistremerket før du er ferdig å aktivere rabattkort. Dette klistremerket hjelper minne deg på å aktivere din Accu-Chek Connect-kortet før du bruker det til å kjøpe diabetiker forsyninger på apoteket eller diabetisk forsyning butikken.

Ring Accu-Chek kundeservice nummer på klistremerket. En automatisert talesystem vil lede deg gjennom aktivering av Accu-Chek resept rabattkort. Har din personlige informasjon klar, slik som fullt navn, postadresse, telefonnummer, Koble kort identifikasjonsnummer og sykeforsikring informasjon hvis du har en medisinsk forsikring.

Besøk Accu-Chek nettadresse følger med Connect-kort velkomstpakke, hvis du er mer komfortabel å aktivere kortet ditt på nettet. Du må oppgi ditt fulle navn, postadresse, telefonnummer, Connect kort identifikasjonsnummer og sykeforsikring informasjon når du blir bedt om. Klikk på den blå "Aktiver nå" -knappen nederst på aktiverings siden når du er ferdig med å skrive all nødvendig informasjon.

Vis Accu-Chek resept rabattkort til apoteket eller diabetisk leverer selskapet hvor du kjøper dine diabetikere. Den Connect resept rabatt vil automatisk bli brukt hver gang du presentere din Connect resept rabattkort med en gyldig resept for alle Accu-Chek produkt. Ifølge Accu-Chek, sikrer din aktivert resept rabatt kort du er kvalifisert for Koble program rabatter og betaler ikke mer enn $ 15 for hver Accu-Chek teststrimmelen resept.

Hint

 • Bestille din Accu-Chek Connect-applikasjonen verktøysett online via Accu-Chek Connect nettside.
 • Accu-Chek resept rabattkort er bare tilgjengelig for forbrukere som ikke har Medicaid eller Medicare for reseptbelagte dekning. Forsøk på å bruke en Connect rabattkort uten å aktivere kortet først kan resultere i en fornektelse av dekning på apoteket eller diabetisk forsyning butikken.

Hva du skal gjøre hvis blodsukkeret bli for høyt med svangerskapsdiabetes

Svangerskapsdiabetes er en "midlertidig" form for type 2 diabetes som noen kvinner kan utvikle seg i løpet av svangerskapet. På sitt enkleste, er svangerskapsdiabetes når en kvinnes kropp blir svært motstandsdyktig mot insulin, et naturlig forekommende hormon som produseres av en persons bukspyttkjertelen som kontrollerer blodsukkeret. Hvis venstre ubehandlet, kan svangerskapsdiabetes forårsake forhøyet blodsukker i både kvinnen og barnet. Dette i sin tur kan føre til komplikasjoner før og etter fødsel.

Konsultere legen din.

Det er viktig å merke seg at forslagene i denne artikkelen er ikke en erstatning for en lege råd. Det er alltid oppmerksom på at før du prøver noen av forslagene nedenfor, du rådføre deg med din personlige lege for å se om de er riktig for deg.

Diet

Blodsukkeret - eller glukose - i hovedsak er lagret drivstoff for kroppen, og insulin er et hormon som samhandler med glukose for å gjøre det brukbart av cellene i kroppen vår. På grunn av dette, uten tvil de mest effektive metoder for behandling av svangerskapsdiabetes er gjennom kontroll av ens kosthold og gjennom trening. Karbohydrater er kroppens primære kilde til glukose, så carb-telling - redusere antall karbohydrater du inntaket på daglig basis - er en utmerket metode for å kontrollere blodsukkeret. Dette er ikke å si at du bør slutte å spise karbohydrater helt, bare kontrollere inntaket. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hva forholdet mellom karbohydrater per dag er riktig for deg. Karbohydrater er vanligvis finnes i stivelsesholdige og søt mat, samt melk og nøtter, og vil bli oppført i ingredienslisten på noen pakket produkt.

Trening

Fordi glukose er egentlig drivstoff for kroppen din, jo mer du jobber kroppen din, jo mer drivstoff vil du forbrenne. En rask spasertur etter et måltid og andre former for lett mosjon i løpet av dagen er sterkt anbefalt for å kontrollere blodsukkernivået, som den ekstra aktiviteten vil tvinge kroppen til å bruke opp mer glukose som det works.There er en påminnelse, men. Hvis blodsukkernivået er over 250, er det ikke tilrådelig å utføre anstrengende aktiviteter, som på disse nivåene er det stadig vanskeligere for kroppen å behandle blodsukker og kan føre til kvalme og alvorlig tretthet.

Insulinsprøyter

Ikke for å bli tatt uten konsultasjon av lege, kan noen tilfeller av svangerskapsdiabetes krever insulin til kontroll. Hvis du føler at dine blodsukkernivåer er ute av kontroll og de ovennevnte forslagene ikke hjelper, ta kontakt med legen din om muligheten for å måtte insulininjeksjoner.

Glukose Testing

Som noen med type 1 diabetes, den tilstand der bukspyttkjertelen ikke lenger produserer insulin, jeg kan ikke understreke hvor viktig regelmessig testing av blod-sukker nivåer er. Det vil gi deg et klart bilde av hva trender blodsukkeret tenderer mot og vil tillate deg å ta skritt for å motvirke disse trendene som er nødvendig. Fire ganger om dagen er den anbefalte antall ganger blodsukker burde testes. Blodsukkermålere kan kjøpes i de fleste apotek.

Etter graviditet

Svangerskapsdiabetes, som navnet tilsier, forsvinner etter fødselen. Men kvinner som har eller har hatt svangerskapsdiabetes har økt risiko for å utvikle type 2 diabetes senere i livet. Det er viktig å ha regelmessige kontroller med din lege på grunn av dette faktum, slik som å fange utbruddet av type 2 diabetes så tidlig som mulig, hvis det kommer i det hele tatt.

Tonalin Effects

Tonalin er merkenavnet på Cognis konsernets kosttilskudd som inneholder høy kvalitet konjugert linolsyre (CLA). CLA er ofte funnet i storfekjøtt og meieriprodukter, og er en av de få gunstige omega-6 fettsyrer. Velig, kan CLA spille en rolle i å forebygge visse kreftformer, bidrar til å kontrollere vekten og opprettholde kolesterolnivået. Som forskning fortsetter, gjenstår spørsmålet: hva er effekten av Tonalin?

Fakta

Tonalin er en ledende merkevare blant CLA tilskudd. CLA kommer fra safflower olje og virker ved å bremse lipase (enzymet som forbrenner fett). Når kroppen bryter ned fett og lagrer det det. Ved å hemme prosessen, kan supplement effektivt redusere mengden fett som du lagrer (og innskudd) i kroppen din (siden kroppen din faktisk vil bryte ned mindre). Sammen med en sunn diett plan og regelmessig mosjon, hevder Tonalin for å bidra til å redusere kroppsfett, opprettholde muskelmasse, hjelpe kroppen din i mer effektiv kaloriforbrenning og opprettholde et slankere utseende.

Bakgrunn

CLA ble først oppdaget av Dr. Michael Pariza i 1978. Senere har mer enn 600 studier er gjennomført for å hjelpe det vitenskapelige samfunnet få en forståelse av dens virkninger. Disse studiene har gitt resultater som tyder på at CLA øker effektivt kroppen vår evne til å bryte ned fett lagres i fettcellene, øke metabolismen, redusere antall fettceller i kroppen din og redusere mengden av fett lagret etter at du spiser.

Slik fungerer det

Tonalin virker på fire måter å rettmessig påvirker kroppen. I adipocytter (fettceller), hjelper Tonalin er CLA å redusere både størrelsen og antall av dine fettceller, redusere mengden av kroppsfett som du bærer. CLA hjelper kroppen din butikk mindre fett, direkte påvirker din triglyserid (som er fett) nivåer. CLA reduserer det totale antall fettceller i kroppen din ved å øke frekvensen av apoptose (prosessen der kroppen ødelegger fettcellene). Til slutt, øker CLA aktiviteten til CPT (karnitin palmitoyltransferase - et enzym som transporterer fettsyrer som skal konverteres til energi), hjelper kroppen forbrenne fett raskere.

Effekt på kreft

Ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, er CLA også klassifisert som en kraftig antioksidant som kan bidra til å redusere risiko og hindre vekst av visse kreftceller. Forskning pågår, men synes å antyde at CLA kan potensielt spille en rolle i behandling av kreft og forebygging. Publisert i Verden Journal of Gastroenterology i 2003, en studie utført av Liu RH, Yang YM, Gao YH, Chen BQ, Liu JR og Xue YB støtter funn at CLA kan forby vekst av spesifikke karsinomer.

Betraktninger

Den daglige anbefaling av CLA inntak er 3,4 gram. Biff og melkeprodukter som brukes for å være en hovedkilde for fettsyre; har imidlertid våre dietter (og kyr "dietter også) endret, redusere beløpene som vi forbruker gjennom matinntaket. Før du tar dette (eller supplement) bør du diskutere det med legen din. Noen alvorlige bivirkninger er rapportert fra CLA (ikke direkte fra Tonalin) og kunne inkludere høyt blodsukker, lavt HDL (bra) kolesterol nivåer og allergisk reaksjon. Mens bivirkninger er ikke vanlig, bør eventuelle bivirkninger som kan oppstå umiddelbart rapporteres til legen din.

Test for lavt blodsukker

Glukose eller blodsukker, bidrar til å holde våre kropper fungerer. I en normal, frisk person, er glukosenivåer opprettholdes av kroppen og sjelden eller aldri forårsake noen problemer. Men det er forhold som kan føre til lavt blodsukker. Disse betingelser kan testes ved å gjennomføre en test med blod sukker eller med en fasteperiode på forhånd.

Lavt blodsukker

Lavt blodsukker er når det er en lavere mengde av glukose i blodet enn det som er trygt for kroppen. Glukose er det stoffet i blodet som sender energien innhentet av mat i hele kroppen vår. Når det er for lite glukose i blodet, kan kroppen begynne å fungere dårlig, mister funksjon eller dø. Opprettholde et balansert blodsukker er viktig for å holde deg frisk.

Testing

Testing blodsukkeret er enkel. Medline Plus definerer prosessen: "Blood er vanligvis hentet fra en vene, vanligvis fra innsiden av albuen eller baksiden av hånden Området rengjøres med bakterie-drapet medisin [antiseptisk] ... Deretter helsepersonell. setter forsiktig en kanyle i venen. Blodet samles i en lufttett flaske eller tube festet til nålen. " Etter å ha tatt blod din, legen eller tekniker bandasjer armen og leser blodsukkeret ved hjelp av en maskin som tester glukose i blodet.

Bruk

Blodsukkertester brukes av mange grunner. Lab tester på nettet (se referanser) sier at glukose testing blir ofte brukt på friske mennesker for å teste for diabetes eller pre-diabetes. Diabetes begynner ofte med noen åpenbare symptomer. Tester er ofte gjort på mennesker med en familiehistorie med diabetes, overvektige mennesker, og de som er over en alder av 45. Det er også gjort for å teste for hyperglykemi, som er en annen årsak til lavt blodsukker. Blodsukkerprøver jevnlig gjort på mennesker med diabetes, slik at de kan balansere blodsukkeret. Gravide kvinner er også gitt testen ofte.

Resultater

Testresultatene bety forskjellige ting avhengig av personen og situasjonen. Lab tester på nettet sier at høye nivåer av glukose ofte indikerer diabetes. Resultatene også avhenge av test tatt. Generelt er resultatene av mer enn 126 mg / dl er en sterk indikasjon av diabetes eller hyperglycemi. Resultater av mindre enn 70 mg / dL er en indikasjon på hypoglykemi. Resultatene varierer basert på hva du har spist nylig, din alder, og den eksakte test tatt. Ikke hoppe til noen konklusjoner basert på selv lesing uten først å konsultere lege.

Risiko

Risikoen ved en blodsukker test er lave, men til stede. Medline Plus melder at det kan være noen problemer med å skaffe en prøve på grunn av vein størrelse og plassering. Personer med mindre årer vil være mer vanskelig å teste. Dette kan føre til blåmerker, hvis sekken har til å bli forsøkt mer enn en gang eller justeres. Andre risikoer inkluderer store blødninger, besvimelse eller ørhet, hematom eller infeksjon.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når det er for mye insulin og ikke nok glukose (sukker) i blodet. Denne tilstanden er mest vanlig hos diabetikere, spesielt de som tar insulin. Dårlige matvaner, vanstyre av diabetes medisiner og alkoholforbruk kan føre til hypoglykemi hos en diabetiker. Når blodglukosenivået blir for lavt, til kroppens frigjør adrenalin i et forsøk på å få reservere forsyninger av glukose inn i systemet. Dette utslippet av adrenalin kan forårsake rystelser, irritabilitet og hjertebank. Andre symptomer er tap av koordinasjon, tap av motoriske ferdigheter, tap av bevissthet, svimmelhet, slapphet, hodepine, forvirring og beslag. Behandling av akutt hypoglykemi er veldig enkelt, men må overvåkes nøye. Les videre for å lære hvordan man skal behandle et lavt blodsukkernivå.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Bruke blodsukker test kit, sjekk blodsukker nivåer. Dersom måleren viser et blodglukosenivå under 70 mg / dl, er det for lavt.

spise eller drikke noe med høyt sukkerinnhold, for eksempel godteri, kake frosting, fruktjuice, vanlig brus (ingenting diett), 1 ss. av rent sukker eller gelé eller tre glukosetabletter.

Vent 15 til 20 minutter og test blodsukkeret igjen.

Hvis blodsukkernivået er fortsatt for lavt, gjenta trinn 2.

Hvis personen er sløv eller bevisstløs, bør glykogen gis gjennom injeksjon. Vet at 10 til 15 minutter etter å ha fått injeksjonen bør personen viser signifikante tegn på forbedring. Dette inkluderer oppvåkning, hvis de hadde vært sløv eller bevisstløs. På dette punktet, administrere sukker muntlig og kontakte helsepersonell.

Gjør en avtale med legen for å diskutere anfall av hypoglykemi og hvordan du best kontroll eller hindre dem.

Hint

 • Invester i en medisinsk varsle armbånd som indikerer en diabetiker tilstand slik at en diagnose kan enkelt gjøres bør forvirring eller tap av bevissthet oppstår.
 • Bær en blodsukker test kit og en sukkerholdig element til enhver tid.
 • Utdanne familie, venner, kollegaer, omsorgspersoner og lærere om symptomene på hypoglykemi, når man skal administrere sukker muntlig, når man skal gi en glykogen injeksjon, og når du skal søke akutt hjelp.
 • Grunnleggende endringer i livsstil kan redusere antallet og hyppigheten av hypoglykemiske episoder. Foreslåtte endringer er langsiktig måltid planlegging, nøye planlegging av perioder med trening og hvordan de sammenfaller med måltider, til kommunikasjon med helsepersonell om medisiner typer og dosering, og god journalføring av anfall av hypoglykemi å fastslå årsakene.
 • Forsøk aldri å gi sukker muntlig til noen som er søvnig eller bevisstløs. Dette kan være svært farlig.
 • Riktig og streng styring av diabetes medisiner er obligatorisk for effektiv kontroll av blodsukkeret. Riktig behandling og kontroll av hypoglykemi er nødvendig fordi, selv om det sjelden, kan alvorlige tilfeller være dødelig.
 • Alkoholforbruk kan bidra til hypoglykemi. Diabetikere bør begrense alkoholinntaket.
 • Enkelte medisiner, inkludert de som brukes til å behandle hjertesykdommer og høyt blodtrykk, kan maskere symptomene på lavt blodsukker.
 • I noen tilfeller av hypoglykemi, spesielt hos personer tar insulin, sykehusinnleggelse kan noen ganger være nødvendig. Glucagons kan administreres intravenøst.

Effektene av lavt blodsukker

Effektene av lavt blodsukker


Diabetes, og medisiner som diabetikere ta, kan føre til hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Hypoglykemi er en potensielt farlig tilstand, så det er veldig viktig å kjenne tegn og effekter av lavt blodsukker.

Irritabilitet

Korte temperamentet og irrasjonelle følelser er forbundet med lavt blodsukker.

Shaking

Fordi blodsukkeret faller til et nivå som ikke kan støtte systemet ditt, du begynner å riste ukontrollert; dette er den mest åpenbare tegn på lavt blodsukker.

Svakhet

En svak følelse er ofte assosiert med hypoglykemi. Ser også for muskler følelsen uvanlig tung, forårsaker ting som en problemer med å løfte armene.

Sult

Fordi lavt blodsukker kan ofte tilskrives ikke konsumere nok karbohydrater (eller over forbruk av medisin), er sult en vanlig bivirkning av lavt blodsukker.

Svette

Ukontrollerbare og uforklarlig svetting kan være et tegn på lavt blodsukker.

Løsning

Hver gang du mistenker at blodsukkeret til å være lav, bør du teste den umiddelbart. Hvis den faller under 80, bør du drikke 15 ml juice og vente i 15 minutter for å teste den igjen.