Digidexo.com

smertelindring med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter


Du kan øke mannlig fruktbarhet med urter ved hjelp av naturlig hjemme rettsmidler som har blitt stått testen av tid. Infertilitet hos menn er vanligvis assosiert med en reduksjon i antall, kvalitet og / eller bevegelsen av spermier, samt impotens (erektil dysfunksjon). Urter som er mest effektive i behandling av mannlig infertilitet generelt bidra til å øke testosteronnivået, øke seksuell lyst, opprettholde ereksjon lengre og øke sædkvalitet. Les nedenfor for å lære hvordan du kan øke mannlig fruktbarhet med urter

Hvordan øke mannlig fruktbarhet med urter

Bruk asiatisk ginseng (Panax ginseng) for å øke mannlig fruktbarhet. Det er kjent å heve målbart testosteronnivåer og øke antall spermier og motilitet. Ginseng kan også øke seksuell lyst og bidra til å lindre impotens. Det er også en naturlig hann tonic som stimulerer immunsystemet. Ta 100 til 200 mg standardisert ginseng ekstrakt per day.Siberian ginseng (Eleutherococcus senticosus) kan også byttes ut med asiatisk ginseng, i samme dosering.

Bruk Astragalus (Astragalus membranaceus) for å øke bevegelighet av sperm (motilitet er sperm evne for spontan bevegelse). Gjør en astralagus avkok ved forsiktig ulmende ett gram tørket Astragalus rot i en kopp vann i 30 minutter. Væsken vil bli redusert med omtrent halvparten. Ta denne gang om dagen. Eventuelt kan du ta 1500mg kapsel tre ganger om dagen.

3 Mer sperm produksjon og sunn funksjon av det mannlige reproduksjonssystemet med gresskarkjerner. De er naturlig rik på både sink og essensielle fettsyrer, som har vist seg å være avgjørende for å opprettholde et sunt reproduktive system

Innkjøps Ashwagandha (withania somnifera) fra en helsekostbutikk. Også kjent som indisk ginseng, er det en gammel mannlig seksuell tonic, og brukes til å behandle impotens og for å øke sperm count og motilitet. Røre en teskje av pulverisert Ashwagandha rot i en kopp varm melk, og Drikk ett eller to kopper om dagen.

Ta en spiseskje linfrøolje daglig. Det er en rik kilde til essensielle fettsyrer og omega-3 fettsyrer, som har vist seg å spille en viktig rolle i å fremme sperm helse, bidrar til å øke mannlig fruktbarhet. Det hjelper også øke blodgjennomstrømningen i lysken, hjelpe lindre impotens.

Lag en duftende fruktbarhet massasje olje fra rose eterisk olje. Kombiner 4 til 5 dråper ren rose eterisk olje med en unse olivenolje. En gang om dagen, massere denne kombinasjonen inn i den nedre del av magen, så vel som innsiden av lårene. Alternativt kan du ta en dukkert i et varmt bad med flere dråper roseolje rørt inn.

Økning mannlig fruktbarhet med havre (Avena sativa), som lenge har vært ansett for å være en mannlig seksuell apparat (derav begrepet: «såing hans Wild Oats"). Ta en til to spiseskjeer om dagen.

Hint

 • Disse urter og eteriske oljer er ansett som trygt for de fleste voksne. Du må imidlertid aldri bruke urtemedisiner som en erstatning for rådgivning med eller mottar behandling fra en lisensiert helsesektoren utøveren.
 • Rådfør deg alltid med lege eller annet lisensiert helsepersonell før du bruker naturmidler, spesielt hvis du er gravid, sykepleier eller på noen andre medisiner.

Multivitaminer med urter for kvinner

Multivitaminer med urter for kvinner


Kvinner nærmer seg overgangsalderen kan oppleve en rekke ubehagelige og drenering symptomer: PMS, hetetokter, søvnløshet, tretthet, vektøkning, tap av libido, livmor fibroids og mer. Perimenopause, en premenopausale tilstand som rammer kvinner 35 år til 50, setter kvinner med økt risiko for skjoldbrusk problemer, kronisk betennelse, undertrykt immunforsvar, akselerert aldring, og forhold som polycystisk ovariesyndrom og insulinresistens. Med alt stresset at kvinner tåle, mange tyr til naturlige kosttilskudd for å få hjelp.

Støtte Total Health

Multivitaminer ble opprinnelig designet for enkelhet: Forbrukeren trengte ikke å ta henne Vitamin A, C, E og jern separat; det ville være i en pille. Nå vitamin selskaper har tatt dette et skritt videre. Catering til kvinners helse, spesielt menstruasjons helse, over hele levetiden, er disse super-vitaminer fullpakket med urter som klaseormedrue og dong quai for lindring av hetetokter og menstruasjonssmerter. En annen typisk ingrediens er Vitex, eller Chasteberry, for hormonell balanse. Opptil ni prosent av kvinner har alvorlige PMS symptomer og nesten 80 prosent av kvinnene har mildere symptomer.

Mineraler Hjelp, Too

En studie 2005 ved University of Massachusetts Amherst er Elizabeth Bertone-Johnson rapporterer at en diett rik på kalsium (1000 mg daglig) og vitamin D, som finnes i melk, ost og yoghurt, hjelper kvinner å redusere symptomer på PMS som depresjon og væskeretensjon . Mineral supplement magnesium, tatt på 200 til 400 mg om dagen, har også blitt funnet å lette kramper, irritabilitet og ømme bryster.

Øke metabolismen

Noe annet kvinner kan se etter i deres multivitamin er en eller flere ingredienser som kan benyttes til å øke stoffskiftet, øke energi eller støtte vekttap. Disse kan være substanser som grønn te, som har thermogenic egenskaper bidra til å brenne fett, ifølge en 1999 studie i "American Journal of Clinical Nutrition." Urte grønne kosttilskudd som klorofyll og spirulina, som alkalinize systemet og fremmer energi, og alpha lipoic syre, en antioksidant som motvirker effekten av aldring, er også ofte funnet i kvinners multivitaminer.

Merker

De dyrere merkene av multivitaminer også gi essensielle fettsyrer som nattlysolje og omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje. Tilstrekkelig nivå av fettsyrer bidra til å hindre betennelser og bidra til stabile kolesterolnivået; de er tenkt å øke kognitive evner hos personer med ADHD. Likevel må du være realistisk om å finne alt i en multivitamin. Velg et merke som retter seg mot ett helseproblem du har, for eksempel høye vitamin B nivåer for stress eller høy vitamin D-nivåer for immun helse. Til syvende og sist vil du finne merket og kosttilskudd som fungerer best for kroppen din.

Hvordan slutte å røyke med urter

Avslutte en tobakk vane er aldri lett, men urter kan hjelpe deg til å gjøre dette i en måneds tid. Den viktigste delen i sparker vane er din mentale holdning; må du virkelig ønsker å slutte for å lykkes. Det bare ikke vil fungere dersom du prøver å gjøre det for noen andre. Selv om du kanskje enig med sin bekymring for helsen din, og selv om du vet at røyking ikke er bra for deg, har lyst til å komme fra deg. Slutte "cold turkey" er svært vanskelig, men med en urte røyking blanding, kan du sakte redusere forbruket av tobakk, basert på formelen som presenteres her. Denne "oppskriften" gir en god erstatning for ciggies, fordi en del av vellykket røykeslutt inkluderer å komme over den fysiske handling av røyking - ta en sigarett ut av pakken, tenner det opp, puste den første eksplosjon av varm røyk, og deretter knuste det ut når du er ferdig. Du kan fortsatt gjøre alle disse tingene, men med urter som faktisk er bra for healing dine dårlige lunger. Deretter kan du gradvis redusere bruk av plante formelen og du vil være tobakksfritt.

Bruksanvisning

Kjøp tørkede urter i bulk til din lokale naturlig mat butikk eller bestille dem på nettet. Sørg for at alle urter er "klipp og siktet" snarere enn pulverisert, da denne metoden for forberedelse er det beste for å gjøre denne blandingen røyk også.

I en stor bolle, bland fire kopper hestehov, en kopp mullein, 1 kopp burot, 2 TB lakris rot, 2 TB rosmarin. Hvis du liker en minty smak du kan også legge til ½ kopp peppermynte. Dette vil gjøre en god mengde av røyking blanding-du trenger ikke å blande opp en annen gruppe med en gang hvis du gjør en stor mengde.

Oppbevar røyke blanding i en stor forseglet krukke eller låsing plastpose.

Mix tobakk med din urte blanding og følg denne ukentlige formelen: Uke 1: Bland 75% tobakk med 25% urter. Uke 2: Bland 50% tobakk med 50% urter. Uke 3: Bland 25% tobakk med 75% urter. Uke 4: Røyk bare 100% urter.

Hvis du finner ut at du føler deg anspent, sint eller nervøs, vurdere å ta Valerian rot kapsler eller tinktur etter behov. Valerian er tilgjengelig på naturlige matvarer butikker og er trygg å bruke på tilfeldig basis. En annen beroligende urt som er lett å finne er kamille. Teposer som inneholder kamille er lett tilgjengelig på vanlige dagligvarebutikker og naturlige matvarer butikker.

Tips og advarsler

 • Hvis du finner den, kan tillegg av to kopper tørket kava kava blad per oppskrift bistå i beroligende på nervene og redusere følelser av angst.
 • Ta med en bit av øvelsen i hver dag. Pust dypt, kanskje ta en yogatime, og finne andre ting å gjøre med hendene i stedet for å røyke. Kanskje ta opp strikking, spille kort - gjøre noe for å holde de ledige hender opptatt.
 • Hvis du trenger å fortsette å røyke urte blanding uten tobakk blandet i, er det greit å gjøre det for en stund. Men forsøk å gradvis redusere forbruket av røyking urter.
 • Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Bruken av urteprodukter bør ikke tas lett på. Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.
 • Lobelia er noen ganger brukt til å bidra til å bryte vanedannende atferd, men ta kontakt med en kvalifisert herbalist før du tar denne urten, som det er svært potent og din bruk av den må overvåkes.

Hvordan Heal med urter

Hvordan Heal med urter


Med den økende kostnaden av kommersielle legemidler, mange mennesker er å snu til sine egne bakgårder når det kommer til healing mindre plager. Hvis du har tilgang til tradisjonelle urter og er villig til å sette en liten mengde arbeid i pønsket dine egne rettsmidler, kan urte medisiner spare penger og de potensielle negative bivirkninger av over mange butikk-kjøpte medisiner. Her er noen tips for healing med urter.

Bruksanvisning

Siden friske blader som er mest effektive i urte medisiner, voksende din egen urtehage anbefales, selv om du kan også kjøpe tørkede urter fra en helse-mat butikk eller andre selskap.

Hvis du vil opprette en salve, bland fire deler varmt smult til en del pulverisert urter, og rør. Hvis du ikke planlegger å konsumere urtemedisin umiddelbart, sørg for å bevare blanding med noen dråper anstrøk av benzoin eller annet konserveringsmiddel.

Hell kokende vann over tørkede urter til å lage medisinske urtete. En god blanding er 2 ss. urter til en halvliter vann. Hvis du har planer om å drikke te, la det stå i ca 10 minutter. Hvis du planlegger å helle infusjon over et sår, bratt den i 3 timer.

Lag helbredende aromatiske oljer. Bratte kronblader i ren olje for opptil 2 dager, erstatte kronbladene med en ny batch før oilâ € ™ s aroma er like sterk som selve blomstene. Dette kan ta opp til 10 dager.

Oppbevar infusjoner i kjøleskapet, og bruker dem innen 3 dager, med mindre de har blitt bevart. Oppbevar oljer og salver i et mørkt og kjølig sted for å bevare dem i opptil 6 måneder.

Tips og advarsler

 • Bruk Rosemary for flass og for å forbedre din hukommelse.
 • Comfrey hjelper å reparere bein.
 • Hvitløk sies å hjelpe med øreverk, diaré og lavt blodtrykk.
 • Kamille hjelper med søvnløshet og tannpine.
 • Mandler kan brukes som en ansikts kratt når malt til biter.
 • Honning er et beroligende middel, samt en Energizer. Det er også bra for huden.
 • Lanolin hjelper med tørr hud.
 • Rosevann gjør en stor fuktighetskrem.
 • Basil frastøter insekter og kan kurere hodepine.
 • Clove gjør en stor pust oppfrisker, samt en spiselig antiseptisk. Det kan også hjelpe med kvalme og tannpine.
 • Ginseng ble en gang ansett som et afrodisiakum. Det er mye brukt som en stimulerende og sies å fremme lang levetid.
 • Aloe kan helbrede mindre brannskader og biter. Det ble en gang brukt for å hindre skallethet og rynker.
 • Plukke ville urter og planter for forbruk kan være ekstremt farlig, så mange planter er giftige eller kan ha blitt sprayet med insektmiddel.
 • Selv om naturmidler er naturlig, må de fortsatt bli behandlet som medisin, og forsiktighet må tas for å hindre en overdose eller inntak av medisiner unødvendig. Vær sikker på å undersøke noen urtemedisin før bruk, da det kan samhandle med andre medisiner du er i dag.

Hvordan redusere verkende muskler med urter

Du trenger ikke å være en utøver å få sår, verkende muskler. Faktisk sofaen poteter ofte oppleve denne smertefulle symptom fra mangel på aktivitet. Når blodet i et bestemt område av kroppen blir stillestående, kan dette føre til såre muskler. Men hard trening, samt skader på noen del av kroppen din, er sikkert de viktigste årsakene til verkende muskler. Når du først legger merke til såre muskler, er det best å bruke kalde omslag. Etter det, veksle et kaldt omslag i ett minutt og deretter bytte til en varm komprimere i tre minutter. Du kan også bruke kremer og massasje oljer som du kan kjøpe eller lage selv, og drikke te laget med anti-inflammatorisk og anti-krampaktig urter kan gi en stor lettelse.

Bruksanvisning

•  Kjøp en tube med arnica krem eller gel på din naturlige matvarer butikk eller apotek. Denne urten er utmerket for å lindre smerten ved anstrengt, verkende muskler og andre smertefulle plager som leddgikt. Arnica er også tilgjengelig i en homøopatisk formel, og tar det internt i denne formen kan også hjelpe.

Lag en te fra klaseormedrue rot og johannesurt blad og blomster ved å kombinere to spiseskjeer av hver urt i én liter vann. Småkoke i 20 minutter, la avkjøles og deretter drikke 2-3 kopper hver dag frem til symptomene dine bedre.

Kava ​​kava er en utmerket muskel relaxer. Kjøp skjær eller kapsler og følge etiketten instruksjoner nøye fordi det kan føre til ville drømmer.

Bland en spiseskje hver av disse urter med én liter vann for å lage en te: pasjons blad, Linden blomster, kamille blomster, sitronmelisse blad og sitron verbena blad eller blomster. Kok vannet separat og bland den med urter i en tekanne. La det bratt i 10 minutter før du belastningen det. Drikk en kopp av denne te to til tre ganger hver dag før måltider.

Lag en massasjeolje ved å kombinere ½ teskje av disse essensielle oljer i en kopp olivenolje: eucalyptus olje, lavendelolje, rosmarinolje og johannesurt olje. Masser over det berørte området etter behov.

Bruk ingefær komprimerer å bidra til å redusere betennelser og smerter av ømme, verkende muskler. Simmer ½ kopp skiver ingefær rot i én liter vann, la det avkjøles litt og deretter sette en håndfull av kokt ingefær rot i en nylonstrømpe. Hold den på det berørte området inntil komprimere kjøler.

Tips og advarsler

 • Fordi urter oppført i trinn 4 er alle beroligende midler, være forsiktig hvis du må kjøre bil eller bruke tungt utstyr etterpå. Den beste tiden å drikke en te av denne typen er en time før sengetid eller en lur.
 • Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.
 • Hvis du bruker friske pasjons blad i teen blanding, sørg for at det er bare Passiflora incarnata, fordi andre arter av denne planten kan inneholde cyanid-lignende stoffer som kan forårsake toksisitet i leveren.

Hvordan behandle åreknuter med urter

Hvordan behandle åreknuter med urter


Åreknuter er ikke bare stygge, men kan være farlig. De kan føre til hjerneslag, hjerteproblemer eller blodpropp. Mange urter har blitt funnet nyttig i behandling av åreknuter. Følg disse trinnene for å behandle åreknuter med urter.

Bruksanvisning

Bruk hestekastanje, tilgjengelig i et skjær, og bruke den eksternt. Eksperimenter har støttet bruken, og det har vært nevnt som den mest effektive urte behandling for åreknuter.

Prøv Slakter Broom å styrke årer og forbedre blodsirkulasjonen. Det kan anvendes internt eller eksternt, og reduserer også foten hevelse.

Spis Violet blomster eller stemorsblomster. De inneholder rutin som styrker kapillære vegger. De er trygge når det spises opp til 100 om gangen og ser flott ut i salater. Hvis du ikke ønsker å spise fioler eller stemorsblomster, prøv bokhvete pannekaker som også er høy i rutin.

Påfør trollhassel eksternt i vann eller alkoholekstrakter. Den har en tingly sammentrekkende effekt og er også god til å behandle for blåmerker.

Sjekk ut calendula som te eller i en sitz bad for anti-inflammatorisk effekt. Et skjær av calendula kan også brukes i en kompress å anvende eksternt.

Tips og advarsler

 • Mange andre nyttige urter er nyttig å behandle åreknuter-prøve ut andre å se hva som fungerer best for deg.
 • Hestekastanje er giftig i store doser.
 • Ikke ta noen urter uten å lese produsentens anvisninger og advarsler.
 • Ikke ta noen av de ovennevnte urter hvis du har høstet dem selv, med unntak av fioler og stemorsblomster. De andre urter kan være farlig, og du kan ikke bestemme sin potens hvis du høste dem selv.

Hvordan Boost Metabolism med urter

Hvordan Boost Metabolism med urter


Er du ute etter en måte å øke stoffskiftet? Hvis du er stoffskiftet er treg, kan det virkelig påvirke din evne til å gå ned i vekt. Det er mange grunner til at stoffskiftet kan bremse ned. Disse inkluderer aldring, stress, dårlig kosthold, mangel på mosjon og genetikk.

Den gode nyheten er at det er håp. Du kan øke stoffskiftet naturlig. Du kan hjelpe stoffskiftet ved å forbruke urter som hjelper hastigheten. Disse er mildere på kroppen enn vekttap kosttilskudd som typisk overbelaster kroppen din med koffein. Problemet med disse kosttilskudd er at koffein kan skade stoffskiftet enda mer. Prøv disse tipsene i stedet!

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Grønn te fungerer fordi det er en termogenetisk middel som betyr som hjelper deg å forbrenne flere kalorier utover hva du vanligvis ville brenne. Hvis du er følsom for koffein kan du bruke koffein-fri te, og det vil fortsatt være like effektive.

Tare bidrar til å øke stoffskiftet fordi den inneholder jod som er viktig for skjoldbruskkjertelen. Dette fungerer spesielt godt hvis du har en skjoldbrusk som ikke fungerer som den skal. Du kan enten kjøpe tare granulat eller bruke tare (enten flak eller hele anlegget) i maten du spiser.

Mate er en annen urt som folk bruker for energi, og siden det har bare en liten mengde koffein, det er bra for folk som er følsomme for koffein. De fleste supermarkeder selger kompis te, eller du kan gå til din lokale helsekost butikk. Du kan finne te på nettet også.

Ingefær, kanel og cayenne pepper er alle urter som har en termogenetisk effekt akkurat som grønn te. De bør imidlertid bare brukes i små mengder. Prøv å lage mat hver dag med minst ett av disse urter. For eksempel kan du strø en liten mengde av Cayenne i en stek, lage en marinade med ingefær eller strø litt kanel i litt havregryn.

Tips og advarsler

 • Mosjon og spise riktig for å bidra til økt metabolisme enda mer.
 • Finne nye måter å lage mat med urter for å legge til variasjon i kostholdet ditt og øke den ernæringsmessige verdien av maten du spiser.
 • Hvis du har et alvorlig helseproblem, kan det være lurt å rådføre seg med lege eller ernæringsfysiolog før du gjør endringer i kosthold og livsstil.

Hvordan kontrollere Hypertensjon med urter

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk (HBP), er en vanlig sykdom som påvirker millioner av amerikanere hvert år. HBP er brakt videre av flere faktorer som alder, familiehistorie, mat valg og andre sykdommer. Hvis du opplever symptomer som tåkesyn, kvalme, svimmelhet og hodepine, bør du se din lege umiddelbart for riktig diagnose. Sjekk med legen din for å se om du trenger medisiner før du prøver urter.

Bruksanvisning

Hvordan kontrollere Hypertensjon med urter

Ta et fedd hvitløk daglig i 12 uker. Hvitløk er kjent for å redusere og lindre en rekke sykdommer. Hvitløk kan senke blodtrykket betydelig. Hvitløk er også bra for å senke kolesterolet og forebygge blodpropp. Det er en god idé å holde hvitløksfedd på hånden; hvitløk er tilgjengelig i tablettform, men ved anvendelse av en frisk fedd er vanligvis mer effektive.

Ginger og vendelrot også kan være effektive i å senke blodtrykket. Den anbefalte dosering av fersk ingefær er 1-5 gram daglig. For vendelrot, ta en kapsel med måltider, to ganger om dagen. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med en urteekspert eller fastlegen din.

Du finner disse og andre urte kosttilskudd i kapselform på en generell ernæring butikk, eller på et apotek. Hvis du er bekymret om forbruket av piller, kan du bruke friske urter. Du finner dem på ditt lokale supermarked.

Innarbeide urter inn i dine daglige måltider. Matlaging med naturlige urter i stedet for salt kan redusere blodtrykket. Sprinkling en rekke urter i maten kan være sunt, så vel som smakfull. Du kan allerede bruke slike vanlige urter som muskat og kanel. Spør legen din om kosthold og bruk av urter i maten.

Tips og advarsler

 • Rådfør deg med en lege før du prøver en ny urte produkt
 • Gjør din forskning på urter for behandling av sykdom og sykdom
 • Hold deg til anerkjente urte merker

Hvordan behandle Hashimotos sykdom med urter

En god måte å behandle Hashimotos sykdom er med urter. Hashimotos sykdom er en skjoldbrusk tilstand som ofte ganger fører til hypotyreose. Urter har vært brukt i mange år av naturmedisinere og andre typer av naturlige leger til å behandle Hashimotos sykdom.

Bruksanvisning

•  Ta Agnus Castus i supplerende form daglig. Agnus Castus bistår i funksjon av skjoldbruskkjertelen og har vist seg effektive i å hjelpe til å behandle Hashimotos sykdom.

Ta Avena Sativa i supplerende form daglig. Avena Sativa er gunstig for Hashimotos sykdom, fordi det bidrar til å øke energinivået av pasienter med Hashimotos sykdom. Denne behandlingen fungerer også bra for de som har Hashimotos sykdom som i dag lider av en lav libido.

Ta Bayberry i supplerende form daglig. Bayberry bidrar til å stimulere hormonnivået i kroppen, samt bidrar til å balansere hormonnivået i kroppen. Dette fungerer for å bidra til å forbedre Hashimotos sykdom.

Hvordan øke blodsirkulasjonen med urter

Blodet er den viktigste transportsystemet i kroppen, bærer næringsstoffer til alle de store organer og fjerne giftstoffer. God sirkulasjon er grunnleggende for god helse, og dårlig sirkulasjon kan forårsake dysfunksjon i hjertet, leveren, nyrene og andre viktige organer i kroppen. Du kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen, og behandle eventuelle symptomer på dårlig sirkulasjon du kanskje allerede har, hjemme med urter. I motsetning til reseptbelagte medisiner, urter er trygge, helt naturlig og rimelig. Men du bør alltid konsultere legen din før du starter et kurs for behandling.

Bruksanvisning

Ginkgo biloba - Hjelper utvide blodårer og tynne blodet å bedre blodsirkulasjonen. Ginkgo er tilgjengelig i kapsler, tabletter, flytende ekstrakter og tørkede blader for å lage te. Første resultatene kan ta 4 til 6 uker, og positive effekter vil fortsette å utvide etter denne perioden. Ginkgo er tenkt å være svært trygt med få bivirkninger, men forholdsregler bør tas når når du tar Ginkgo med andre medisiner, urte-eller farmasøytiske.

Cayenne Pepper - Den kraftigste av sirkulasjonsfremmende urter, stimulerer cayenne hjertefunksjon, styrker blodårene og øker blodstrømmen, og det har også vært antydet at det kan stoppe hjerteinfarkt. Tilsetning av cayenne pepper som et supplement bør skje gradvis. Innføre en liten mengde i matvarer, eller bland det med juice, gradvis legge mer etter hvert som kroppen blir vant til.

Ginger - En kraftig antioksidant som stimulerer blodsirkulasjonen og hjertefunksjon og reduserer betennelse. Bivirkningene er sjeldne, men kan omfatte mild halsbrann og urolig mage. Du bør innføre ingefær til dietten sakte for å unngå eventuelle reaksjoner, og maksimal daglig dose bør ikke overstige 4 g.

Hvitløk - Hjelper blodet å fjerne giftstoffer fra organer, hjelper i behandling av hypertensjon og er effektiv i å redusere risikoen for hjertesykdom. Doseringen for en voksen er en hel nellik, eller 2 til 4 g hakket hvitløk, per dag; 200 mg av frysetørret hvitløk i kapsler bør tas, 2 tabletter 3 ganger daglig. Hvitløk regnes som trygt, med få bivirkninger. Mulige bivirkninger inkluderer urolig mage, oppblåsthet og hudirritasjon fra håndtering den rå. Hvitløk er en blod tynnere, så det bør ikke tas av personer som har clotting forhold eller som har kirurgi.

Hvordan behandle en hodepine med urter

Hodepine; vi alle få dem på et eller annet tidspunkt. Noen går bort etter å ha tatt en aspirin eller to. Noen blir til svekkende migrene. Uansett hva årsaken til en hodepine - spenninger, stress, luftforurensning - kan du behandle dem naturlig med urter. Det er mange urter som kan brukes til å behandle hodepine og mest urtemedisiner er svært enkel å lage og / eller bruk. I tillegg har noen av disse urtene blitt funnet av mange i det medisinske samfunnet for å ha gyldige smertelindrende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en hodepine med urter

Feverfew er en av de vanligste urter som brukes til å behandle hodepine. Bare tygge 3-5 blader. Hodepinen bør gå bort i løpet av få minutter. Hvis du er plaget av migrene, tygge 3-5 blader daglig. Det vil ta noen måneder med regelmessig bruk for å stoppe migrene helt, så vær tålmodig. Også feverfew smaker virkelig ille. Du bør enten ha noe å drikke tett på hånden som å jage din feverfew eller bruke bladene i en smakstilsatt te.

Sitronmelisse eller kamille te; enten av disse urter er stor for å hjelpe deg å slappe av og lindre hodepine forårsaket av stress eller spenning. Bare legg en teskje av tørket urt eller to teskjeer av den friske urt til en kopp kokende vann, sette mot i 15 minutter, sil og slurk.

Tørket lavendel er en annen urt som er bra for lettelser stress og / eller spenningshodepine. Bare rulle noen av lavendel blomster i en vaskeklut eller tøystykke. Plasser på pannen og over øynene dine. Slapp av og la duften av lavendel til å bære bort din hodepine.

Hvit willow bark inneholder salisylater, som er tilsvarende ingredienser som finnes i aspirin. Bare koke 1-3 teskjeer hakket urt i en kopp med vann i fem til ti minutter. Strain. Drikk opp til tre kopper per dag.

Peppermynte: Fortynn en del eterisk olje av peppermynte med ni deler alkohol eller vann. Gni på pannen og templer hver 15 til 30 minutter (unngå øynene) etter begynnelsen av en hodepine. En dråpe eller to av rett eterisk olje av peppermynte kan også duppet under nesen for å bidra til å avlaste trykket og lunger som kan forårsake Sinus hodepine.

Tips og advarsler

 • Du kan også kombinere feverfew med white willow bark til å behandle migrene.
 • Ikke bruk white willow bark hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre. Ikke bruk feverfew hvis du får utslett når du arbeider med friske urter. Feverfew kan noen ganger føre til munnsår i de menneskene som tygger de friske blader. Ikke bruk peppermynteolje på spedbarn eller små barn. Hvis du har noen bekymringer, spørsmål eller er ukjent med en viss urt, alltid konsultere legen din eller en sertifisert herbalist.

Hvordan få Allergy Relief med urter

Hvordan få Allergy Relief med urter


Brennesle er helt klart min favoritt urt for allergier. Men, det er nok av urter der ute som vil fungere. Siden alle er forskjellige, kan det hende du ikke har den samme positive reaksjon på brennesle som jeg gjør.

Det er så mange urter og kosttilskudd som du kan velge mellom som kan alle bidra. Målet er å finne den urt som fungerer best for dine behov.

Velg mellom følgende urter:

Brennesle
Grønn te
Hvit te
Rooibos
Hvitløk
Ingefær
Kajennepepper
Gurkemeie
Goldenseal
Kattemynte
Peppermynte

Velg en urt om gangen for å jobbe med slik at du kan teste hvordan det fungerer. Jeg også ta ekstra vitamin C, quercetin (merk at hvitløk har quercetin) og druekjerneekstrakt hvis mine allergier er virkelig ille.

Min favoritt måte å ta noen av de urter som er nevnt ovenfor er med en te. Så instruksjonene for å lage en te med urter er listet opp nedenfor. Men, kan du også ta en pille. Bare følg instruksjonene på flasken.

Bruksanvisning

•  Plasser den løse urt i en tesil eller slippe te-pose i kruset.

Hell kokende vann i kruset.

La bratt i minst 10 minutter. Hvis du bruker brennesle, bratt for rundt tretti minutter.

Ta tesil eller te-pose. Blid og nyte.

Tips og advarsler

 • Sørg for at de urtene du velger er av høy kvalitet og er ikke fylt med skitt eller misfarget.
 • Forskning urt du velger i større detalj slik at du forstår.
 • Sørg for at du la legen få vite om noen av de urtene du tar.

Hvordan å behandle depresjon med urter

Hvordan å behandle depresjon med urter


Naturmidler og kosttilskudd er blitt et populært alternativ til å behandle depresjon, særlig blant dem som ønsker å unngå mulige bivirkninger av reseptbelagte medisiner som antidepressiva og angstdempende medikamenter. Ved å snakke med legen din om din tilstand, kan du være i stand til å behandle depresjon med urter.

Bruksanvisning

Behandle depresjon med urter

•  Ta kontakt med din lege eller mental helse profesjonell om effektiviteten av urter og urte kosttilskudd for å behandle depresjon og hvorvidt det er et levedyktig alternativ for deg.

Bestem om du ønsker å ta urter i kapselform, eller hvis du ønsker å drikke dem i en te form. Mange av urtene som brukes til behandling av depresjon, for eksempel lakris, kan også ha en behagelig smak som mange liker.

•  Finn en ressurs for å kjøpe urter og urte kosttilskudd i ditt område. De fleste helsekostbutikker og vitamin butikker har et bredt utvalg av urter for å behandle depresjon, og du kan selv finne en lokal gartner som vokser og selger medisinske urter. Eller, kan du vurdere å dyrke urter selv hvis du har grønne fingre.

Prøv johannesurt, som en av de mest vanlige urtene som brukes til å behandle depresjon og for å redusere humørsvingninger. De fleste helseeksperter anbefaler en daglig dose på 900 til 1800 mgs. per dag for best resultat. Gjør oppmerksom på at det er noe uenighet om sikkerheten av johannesurt, spesielt hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner.

Bruk lakris, enten i kapselform eller i en te, for å behandle depresjon. Lakris inneholder mange av de samme monoaminoksidasehemmere funnet i kraftigere reseptbelagte medisiner som brukes for behandling av depresjon og personlighetsforstyrrelser. Det er imidlertid mulig å oppleve bivirkninger med lakris, for eksempel en høyde i blodtrykket, så sjekk med legen din før du tar den.

Undersøke andre typer urter som brukes til å behandle depresjon. Disse inkluderer Valerian rot, damiana og ginseng. Se etter urte kosttilskudd som kan kombinere to eller flere av disse urter sammen for bedre resultater.

Hint

 • Alltid konsultere med din lege eller mental helse profesjonell før du begynner å ta noen urter eller urte kosttilskudd for å behandle depresjon. Noen urter, for eksempel Johannesurt, kan ha en negativ reaksjon på mange reseptbelagte medisiner og kan være ganske farlig.

Om Kolon Rensing med urter

Kolon rensing er blitt et populært samtaleemne i det siste. Mange mennesker prøver å rydde opp i sine dietter og bryte seg dårlige vaner. Måten kolon rensing er ofte gjort er ved å eliminere dårlige matvarer, alkohol og tobakksvarer. Deretter bruke et kolon rensing program som inkluderer noen viktige urter er neste trinn.

Funksjon

Kolon rensing med urter er gjort for å skylle giftstoffer fra systemet. Det er også brukt for å eliminere støttet opp fekalt stoff fra tykktarmen. Dette i sin tur hjelper kroppen absorbere næringsstoffer bedre.

Fiber

Psyllium skall kommer i pulverform, og de er et fast innslag i et kolon rensing program. De er høy i fiber, og de bidrar til å styrke tarmslimhinnen.

Flax

Flax frø er enten i frø form eller males. De er også høy i fiber og bidra til å redusere betennelser og fukte cellemembraner.

Lakrisrot

Lakris rot bidrar til å avgifte blodet og leveren. Det reduserer også betennelse og helbreder fordøyelseskanalen og lungene.

Rabarbra Root

Denne urten er et avføringsmiddel som lindrer betennelse fra nyrer, tarmer og lever. Det bør ikke tas av gravide kvinner eller personer med gikt.

Fennikel Seed

Fennikel frø bidrar til å redusere gass, lavere magesmerter og det hjelpemidler i fordøyelsen. Det frisker også pusten.

Black Walnut

Skrog av svart valnøtt bidra til å eliminere parasitter fra kroppen. Det er også et avføringsmiddel og en antiseptisk.

Hvordan å behandle Poison Oak med urter

Hvordan å behandle Poison Oak med urter


Giften eik utslett er forårsaket av eksponering for urushiol, en gift som finnes i visse planter. Selv om ikke veldig skadelig tilstand, er gift eik kan være svært kløende og med smertefull. Behandling av giften eik er ganske enkel og kan gjøres ved hjelp av naturlige urter og rettsmidler. Følgende trinn vil hjelpe deg.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle Poison Oak med urter

eliminere stekt mat og godteri hvis du har gift eik. Stekt mat og mye sukker kan hemme kroppens naturlige evne til å kvitte blodet av giften som forårsaker utslett. Det er viktig å la kroppen din til å være i stand til å iverksette tiltak på egen hånd i tillegg til urte applikasjoner.

Fukt en ren vask fille i cider eddik. Gni forsiktig fille over infiserte området og la det lufttørke. Dette vil bidra til å stoppe kløe og hjelpe nøytralisere giftstoffer i blemmer.

Ha en kopp mild jewelweed te før du spiser frokost. Jewelweed er veldig kraftig, og vil hjelpe kroppen din kvitte seg med urushiol blodet. Jewelweed kan være vanskelig å komme med i pakket te form, men trenger noen helsekostbutikker bære den, og de fleste kan Spesialbestilling det. Fordi jewelweed te fungerer som forebyggende middel for Poison Oak, kan det være lurt å holde den på hånden for hyppig bruk. Hvis du ikke finner pre-pakket jewelweed te, kan det gjøres ved å hakke opp bladene og bløtlegging i et glass med varmt vann.

Drikk 12 oz. Aloe Vera juice tre ganger om dagen. Aloe hjelper sooth vev og holde giften eik blemmer fra å spre seg. Aloe Vera juice kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker og i de organiske delene av de fleste dagligvarebutikker.

Ta én 125 mg (eller som anvist) grapefruktkjerneekstrakt kapsel med lunsj. Grapefrukt frø har naturlig antibakteriell, anti-sopp og antivirale egenskaper. De vil også bidra til å lette eventuell hevelse og svie.

6. Påfør et tynt lag med havremel lim til utslett før du går til sengs. Dette vil bidra til å nøytralisere blemmer og lette kløe som du sover.

Hygiene and Body Care

Ta et varmt bad. Bland 3 ss. Epsom salt, 10 dråper peppermynteolje og 2 kopper cider eddik i badevannet. Suge i 20 minutter.

Suge en ren vask fille med vann og trollhassel gel og forsiktig bruke den til utslett. La det lufttørke. Hvis du ikke har trollhassel gel, er aloe vera gel også en beroligende aktuell rette. Hvis du ikke ønsker å kjøpe aloe gel og du har en betydelig aloe anlegget i hjemmet ditt, er det bare bryte av et stort blad og presse sin juice på vask fille.

9. Påfør en liberal mengde honning pasta til utslett etter at det har tørket fra aloe eller trollhassel behandling og bad. Honning pasta inneholder rå honning og bakke urter som hjelper helbrede huden. Dekke det berørte området etter at du har brukt honning lime.

Hvordan å behandle mononukleose med urter

Hvordan å behandle mononukleose med urter


En gang kjent som "kyssesyken", mononukleose (mono) er et virus som svekker immunsystemet forårsaker kronisk tretthet og alvorlige influensalignende symptomer. Leveren, kjertler, lymfeknuter, milt og bronkier blir også angrepet av kyssesyke. Tradisjonelt er foreskrevet for medikamenter til behandling av mono-, men nesten alle av dem er ineffektive. Det er derfor nødvendig å riktig gjenoppbygge skadet vev og behandle mono med urter og naturlige ingredienser. Følgende tips vil hjelpe deg.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle mononukleose med urter

•  Hold næringsstoffer opp. Det er viktig å få nok mat når du har mono, selv om du har mistet appetitten, noe som er vanlig. Start med å drikke ren frukt og grønnsaksjuice og 8 til 10 glass vann hver dag.

Ta 2 ss. av bee pollen granulat når du våkner hver dag. Bee pollen er en supermat som har kraftige helbredende egenskaper. Det vil hjelpe immunforsvaret bekjempe mono virus og holde deg energi. Bee pollen er også solgt i flytende form, kapsler, honning og lime, som alle gir de samme fordelene. Den er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Drikk 1 eller 2 kopper av oliven blad ekstrakt te med frokost og lunsj. Olivenbladekstrakt fungerer som en naturlig antibiotika og vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen ved å angripe viruset, samtidig som resten av immunsystemet sunt. Oliven blad ekstrakt selges i te form på helsekostbutikker. Den er også tilgjengelig i kapsler, pulver og som et flytende elixir, hvis du ønsker å ta det i en annen enn en te form.

Ta 1000 mg C-vitamin med frokosten.

Drikk en kopp melk tistel te mellom frokost og lunsj. Melk tistel vil hjelpe reparere vevet i leveren og milten som kan bli skadet av mono. Hvis du ønsker å blidgjøre te, tilsett 1 ts. av ren honning.

Ta to røde ginseng kapsler to ganger om dagen med et måltid (4 kapsler totalt). Ginseng fremmer styrke, utholdenhet og energi. Det hjelper også oksidere vev. Ginseng kommer også i te form og i væske, som kan fortynnes med vann eller plasseres under tungen av fallet; kapsler er mest praktisk.

Drikk en 12-unse glass supermat væske med middag. Det er mange merker av supermat drink på markedet, men Vital K av Futurebiotics er et populært ett for å bidra til å bekjempe mononukleose. Den er rik på vitamin K, kalium og magnesium. Vital K vil hjelpe hjerte, lunger og blod fungere skikkelig mens andre organer beskattes av mono-viruset. Supermat også holde kroppen full av sårt tiltrengte elektrolytter i perioder med sykdom.

Drikk 1cup av kamille te før du går til sengs. Du kan være veldig sliten, men kroppen din kan være anspent under anfall med mono. Kamille te vil hjelpe ditt sinn og kropp slappe av etter en god natts søvn.

Kroppspleie og trening

Få så mye sollys som mulig når du har kyssesyke. Det er en god idé å våkne tidlig, selv om du ikke føler for det, og ta en kort tur utendørs.

Sitt i en tørr badstue i minst 20 minutter to ganger i uken hvis man er tilgjengelig for deg. Hvis ikke, kan en meget varmt bad i 20 minutter. Etter badet, pakk deg inn i et håndkle og fylle to varmeflasker med varmt vann. Legg deg ned på sengen og plassere de varme vannflasker på brystet. Dekke selv fra fot til halsen med tunge tepper. Hold deg under dyna i 30 til 45 minutter. Etter 30 til 45 minutter, ta en kald dusj.

Strekk muskler og ledd før du får ut av sengen om morgenen og før du går å sove om natten. Dette vil hjelpe deg å få bevegelse, som mono produserer ofte perioder med stivhet og tretthet.

Tips og advarsler

 • Få så mye informasjon som du kan på urte kosttilskudd. Det er mange ressurser tilgjengelig på nettet, hos bokhandlere og fra naturopathic samfunnet. Blant de mest pålitelige kilder på behandling av tilstander som mono er fra Elizabeth Noble fra The Wholistic Therapy Centre.
 • Hvis du føler uvanlige bivirkninger fra urte kosttilskudd, slutte å ta dem. Hvis du føler ekstrem smerte eller sykdom, må du kontakte lege umiddelbart.

Hvordan behandle Cystisk Acne med urter

Hvordan behandle Cystisk Acne med urter


Enhver type akne kan være ødeleggende å ha uansett alder. Selv om akne kan være alt fra de enkle hudormer til sporadisk Whitehead, den mest alvorlige typen acne er cystisk akne. I stedet for den hvite verkebyller som kommer ut, normalt når en kvise spretter, brister det under huden forårsaker en cyste. Faren blir da infeksjonen sprer seg under huden forårsaker enten mer akne eller andre problemer med huden.

Bruksanvisning

•  Se etter urtemedisiner som behandler kroppen fra innsiden og ut. Noen urter kan hjelpe med rødhet og smerter av cyster på utsiden, men fordi infeksjonen er under huden, trenger behandling for å fokusere på innsiden av kroppen i stedet for aktuelle behandlinger.

Boost kroppens immunsystem og avgifte blodet med urter som Neem, Haemafine Syrup og Shudda guggul. Disse er mye brukt for hudsykdommer og for å opprettholde sunn hud fordi de ikke bare rense og avgifte, men også bidra til å styrke immunforsvaret for å hjelpe bekjempe de infiserte cyster.

Behandle noen rødhet med urter som kjøler og berolige huden. Noe med aloe vera og grønn te ekstrakt vil gi lindring på anbud cystisk akne. Se etter produkter som inneholder disse ingrediensene for å rense ansiktet samt fukte etterpå.

Vær tålmodig i vente for cyster å oppløse seg selv med bruk av urter for behandling. Tålmodighet er nøkkelen til å la de urter for å jobbe med cystisk akne.

Vit når du skal ringe en hudlege. Fordi cystisk akne er den mest alvorlige formen for akne, kan det være vanskelig å behandle hjemme eller med urter og kan kreve resept styrke medisiner for å behandle.

Informer din lege av alle urter som brukes nylig for cystisk akne å unngå eventuelle bivirkninger av medisiner.

Tips og advarsler

 • Ikke berør eller rote med cystisk akne. Dette vil bare infisere allerede øm og irritert ytre huden.
 • Ikke prøv å pop en cyste, fordi dette kan føre til at infeksjonen å spre videre og skape mer skade inkludert arrdannelse når cystisk akne er borte.

Hvordan Chill hetetokter med urter

Hetetokter ikke bare gjøre postmenopausale kvinner varmt - de kan føre til ubehagelige følelser av angst og ubehag. Mange kvinner lider sterkt i løpet av tiden da deres hormoner er i endring, vanligvis rundt 50 år Hvis du ikke ønsker å ta syntetiske hormoner i form av hormonbehandling, urter, vitaminer, kosthold og trening kan bidra til å chill out menopausal varme og styrke god helse i løpet av denne overgangen. Alternative løsninger fungerer ulikt for ulike kvinner, så du må kanskje eksperimentere litt med urter og regimer som er oppført. For noen kvinner, kan den enkle tillegg av vitamin E tilskudd gjøre en verden av forskjell i å lindre sine hetetokter. For andre, kan noen av de urtene som er oppført her legge til deres komfort. Ha tålmodighet, noe som kan være vanskelig i overgangsalderen, og du kan finne noen lettelse.

Bruksanvisning

•  Ta vitamin E kapsler hver dag. Du kan ta 400 IE (internasjonale enheter) opp til tre ganger om dagen, men ikke overstige 1200 IU daglig.

I tillegg til vitamin E, kan det være lurt å prøve å ta kapsler eller lage te eller tinktur fra noen av følgende urter: ingefær, Vitex bær, klaseormedrue root, motherwort blad, røde bringebær blad, damiana blad, dong quoi rot, meksikansk wild yam. Eksperimentere litt basert på hva du kan finne i din naturlige matvarer butikken. Ulike kombinasjoner kan ha ulik effekt for ulike kvinner.

For spenninger, angst og søvnløshet som menopause kan føre til, prøv kava kava rot eller Valerian rot, spesielt ved sengetid.

Bytt til en lav fett, høyt fiber diett som inneholder linfrøolje og omega-3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk som laks. Også spise rikelig med sorte bønner, røde linser og soyaprodukter som tofu og soyamelk.

Tren minst fire timer hver uke. Frisk luft og dyp pusting kan også hjelpe.

Tips og advarsler

 • Menopause er ikke en terminal tilstand. Hetetokter og andre symptomer forbundet med dette livet endringen vil forsvinne i tid.
 • Gi deg selv en pause. Hvis du har en high-powered jobb, kanskje et skritt tilbake litt for en stund. Slapp av i helgene heller enn å prøve å holde tritt med kravene fra ditt hektiske liv. Gå til en film eller stranden. Hvis huset er ikke pristinely rent hele tiden, ita € ™ s OK.
 • Å lage en urte-te, kombinere en teskje av noen av urter som er oppført for hver tre kopper vann. Kok opp og la det småkoke i 15 minutter. Strain, avkjøl litt, og deretter drikke en kopp te tre ganger hver dag før måltider.
 • Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. Bruken av urteprodukter bør ikke tas lett på. Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.

Hvordan bidra til å øke fruktbarheten med urter

Hvordan bidra til å øke fruktbarheten med urter


Nesten alle tradisjonelle kulturen har en historie med å bruke urter for å øke fruktbarheten. I økende grad er moderne par også snu til urter for å bidra til å oppnå graviditet. Herbal behandlinger bruker mange forskjellige plantedeler: røtter, stilker og blader, bark, blomster, frø og bær. Behandlingene selv kommer i en rekke forskjellige former: te, tinkturer, piller, pulvere, infusjoner og konsentrater. Her er hvordan du kan bidra til å øke fruktbarheten med urter

Bruksanvisning

En figur kvinnens basal temperatur og cervical mucus å finne eggløsning. Tolke temperatur og slim informasjon er ikke vanskelig med litt instruksjon i fruktbarhet bevissthet. Noen urter bør kun tas i løpet av en bestemt tid i menstruasjonssyklusen, så kartlegging er nødvendig for sikker bruk av fruktbarhet urter.

Ta en multi-urt fruktbarhet booster hvis du ikke har en bestemt diagnostisert fertilitetsproblem. Bruk honning, sitron eller eplejuice, eller sukker for å maskere skarp eller bitter smak og "hjelpe medisin gå ned."

Prøv Svart cohosh (Cimicifuga racemosa), som et avkok eller tinktur, som det er en tradisjonell kvinnes hjelp til fruktbarhet. Ta det i den første delen av syklusen. Klaseormedrue bør ikke brukes av kvinner for hvem p-piller er kontraindisert.

Ta røde bringebær blad som en infusjon eller te. Bruk før graviditeten og igjen i siste trimester, men unngå bruk tidlig i svangerskapet.

Bruk rødkløver blomster i friske hage salater eller lagt til ris eller grønnsaker mens matlaging. Rødkløver kan føre til en større sjanse for blodpropp og så er ikke et godt valg for de med en familie eller personlige historie med slag eller hjertesykdom. Rødkløver inneholder planteøstrogen og bør ikke brukes av kvinner som har fått beskjed om ikke å ta østrogen.

Ikke overse urter for å øke mannlig fruktbarhet. Ashwagandha (withania somnifera) er en god mannlig seksuell tonic. En teskje pulver (fra roten) tilsettes til kokt, varm melk. Den håpefulle far bør drikke en eller to kopper per dag. Denne urten, som legger beslag på tittelen "Indian Gingseng," er også spioneringen som en kur for impotens. Ginkgo biloba er en annen behandling for impotens som antas å forbedre fruktbarheten.

Tips og advarsler

 • Falske unicorn root (Chamaelirium luteum), sarsparilla (Smilax officinalis), og wild yam (Dioscorea villosa) er tenkt å bidra til å styrke både mannlig og kvinnelig fertilitet.
 • Mens urte-behandlinger har ofte færre og mindre alvorlige bivirkninger enn tradisjonell medisin og så anses tryggere, bør urte-behandlinger bli behandlet som andre medisiner: feste med anbefalt dose, og sjekk med legen din - sjekk spesielt med din lege om interaksjoner med medisiner du allerede tar.
 • Noen urter, for eksempel klaseormedrue, røde bringebær og brennesle, er bra for å øke fruktbarheten, men bør ikke tas etter unnfangelsen. Ta disse bare i den tidlige, pre-eggløsning del av kvinnens syklus og slutte å ta i løpet av ovulatory og post-ovulatory fase før etter neste syklus har begynt.
 • Par å Couple League har gode fruktbarhet bevissthet ressurser.

Hvordan balansere Mineral prosenter med urter

Hvordan balansere Mineral prosenter med urter


Å effektivt utnytte hver av de 94 mineraler som er i kroppen din, må de være balansert, understreker Francis Brinker, ND. Hele urter og tradisjonelle ekstrakter laget av hele urter gir mest støtte for mineralbalanse og generell helse. I motsetning til konvensjonelle legemidler, blir hele urter benyttet til å skape og opprettholde en fysiologisk balanse. Hele urter er mindre sannsynlighet for å forårsake uønskede effekter forbundet med toksisitet av sterkere konsentrasjoner. Med hele, friske urter, vil kroppen bruke akkurat hva det er behov for mineralbalansen og eliminere resten.

Bruksanvisning

Grow økologiske urter. En god start ville trolig inkludere peppermynte, basilikum, rosmarin, timian, oregano, hage salvie og felles fennikel. Ved hjelp av disse urter daglig sikrer de er friske, rene og lett tilgjengelig.

Cook og bake med urter. Innlemme dem i din favoritt oppskrifter: hoved retter, bakevarer, og sauser.

Brew te og andre drikker, ved hjelp av blader og stengler for å gjøre mineral balansere drinker.

Tips og advarsler

 • Alle urter er best brukt i perioder, slik at de ikke forstyrrer funksjonen av medisiner og kosttilskudd.