Digidexo.com

kjøleelementer

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer


Hetetokter kan være forårsaket av en rekke hormonelle tilstander; men de er som oftest oppleves av kvinner i overgangsalderen. Ifølge Mayo Clinic, tre av fire kvinner opplever hetetokter som de går gjennom overgangsalderen. Hetetokter er preget av en bølge av varme som går gjennom kroppen din, slik at du tømmes og svett. De kan skje når som helst på dagen eller natten, og samtidig ikke farlig, de kan være ubehagelig og vanskelig å håndtere. Isposer kan gi en viss lindring ved kjøling og kontrollerende kroppstemperaturen.

Hvordan behandle hetetokter med kjøleelementer

•  Plasser kjøleelementer i fryseren i minst to timer før bruk. Prøv å ha flere isposer på hånden slik at du kan sirkulere pakker fra bruk til fryseren og tilbake igjen.

•  Pakk ispose i et håndkle for å beskytte huden mot kulde.

•  Plasser håndkle-innpakket ispose på pannen eller bak i nakken din. Disse områdene kan hjelpe til å avkjøle hele kroppen raskt.

Hold en ispose i en liten camping kjøligere ved siden av sengen hvis du har en tendens til å oppleve nattesvette eller nattlig hetetokter. Bare ta pakken ut av kulere og gjelder for din panne ved første tegn på overoppheting.

Sett ispose i fryseren når hot flash passerer eller etter at pakken er tint.

Hvordan behandle støt med kjøleelementer

Hvordan behandle støt med kjøleelementer


Knall og fall er en naturlig del av livet, spesielt i løpet av barndommen. En bump ofte oppstår etter at du mottar et slag mot kroppen din. Den kulen stammer fra hevelse av vev. En måte å eliminere svelling og ubehag forbundet med støt er til is området. Isposer begrense blodtilførselen til det skadde området, noe som bidrar til å redusere hevelse. Den kulde av kjøleelementer bidrar også til å skape en mild lammende, bedøvende effekt.

Bruksanvisning

•  Plasser ispose over bump. Ikke trykk ned --- bare holde ispose på plass.

Fjern ispose etter ca 10 minutter.

Gjenta påfør to til tre ganger for de første dagene etter skaden.

Kombiner ising støt med andre enkle hjelpemidler, som for eksempel å heve området og ta ibuprofen å redusere smerter og betennelser.

Tips og advarsler

 • Bruk en pakke med frosne grønnsaker hvis du ikke har en faktisk ispose.

Hvordan nakkekrage Works

Hvordan nakkekrage Works

Cervicalcolumna

Den nakkesøylen består av syv vertebrae fra bunnen av hodeskallen til toppen av skuldrene som støtter skallen og hjernen. Nervene som går gjennom nakkesøylen tjene halsen, ansiktet, bihuler, hals, armer, hender, skuldre, skjoldbruskkjertelen og andre deler av overkroppen. Derfor kan skader på nakkesøylen forårsake smerte og noen ganger funksjonshemming.

Typer av cervical krage

Cervical krage kommer i fire grunnleggende modeller - gelfylte varme og kalde omslag, skum immobilisering krage, hard plast eller metall støtte krage og hard plast immobilisering krage. De er montert tett rundt halsen og nesten alle feste med borrelås. Cervical krage holde hodet og sikkert, og la nakken for å helbrede, hindre ytterligere skade.

Gel-Fylt Varme og kalde Collars

Gelfylte varme og kalde pakker brukes til å lindre smerte, stivhet og betennelser. De kan bli varmet i en mikrobølgeovn eller frosset og deretter påsatt på halsen og festet. Den primære fordelen over varmeputer er deres mobilitet - brukeren er ikke bundet til et strømuttak ved behandling av smerte, og de kan være forberedt og slitt på jobb eller hjemme. Fordi de er montert, de er mindre klumpete enn tradisjonelle kjøleelementer.

Skum Immobilisering Collars

Skum immobilisering krage er foreskrevet til pasienter som har soft-vev skader, som for eksempel whiplash og andre typer nakkeskader, eller som trenger kortsiktig støtte av hodet og nakken mens gjenvinne fysisk styrke etter en langvarig sykdom. De er laget av tett skum formet til å hvile på skuldrene og den øvre krage mens toppen av kragen omslutter bunnen av skallen. De er dekket med et vaskbart strikk stoff og har en borrelås. Noen leger sier at denne typen nakkekrage kan gjøre mer skade enn godt, og at de bør ikke brukes på lang sikt. Immobilisering av nakken kan øke leddsmerter og stivhet og kan gjøre musklene som støtter nakken og ryggraden svakere gjennom stillstand. Se Resources nedenfor for en link.

Metall og plast Support Collars

Hard plast eller metall støtte krage er foreskrevet for å holde hodet og halsen av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), multippel sklerose (MS) og andre degenerative sykdommer hvor musklene er for svake til å tåle vekten av skallen. De er laget av tekstilkledd hard plast eller metall rør og er sikret med brede borrelåsstrimler. De er designet for å være diskret og lav profil og passer lett inn klær.

Hard Plastic Immobilisering Collars

Hard plast immobilisering krager sikre pigger og hodeskaller av pasienter som har brutt ryggvirvlene, kraniebrudd og andre traumer som krever fullstendig immobilisering under healing. De brukes også under krise redder av ulykken ofre for å hindre flere skader i nakken og hodeskallen under transport. I likhet med skum krage, de hviler på toppen av skuldrene og krageben, men støtte hodet med hylle-lignende haken hvile. De omfatter en stor åpning i fronten av kragen som kan brukes til å overvåke puls i arteria carotis eller for installasjon og vedlikehold av trakeotomi åpninger og respiratorer.

Slik bruker du en Compression Wrap

Slik bruker du en Compression Wrap


Kompresjon er en av de fire trinnene i PRIS (beskyttelse, hvile, is, kompresjon og elevasjon) formel, som er den vanligste form for behandling for muskel spenninger og tårer. Kompresjon innebærer innpakning skadde området med en elastisk bandasje for å tilby støtte og styrke den helbredende prosessen.

Slik bruker du en Compression Wrap

Bruk en Compression Wrap

Velg en elastisk bandasje for å gjøre ditt komprimering wrap. Pass på at huden under bandasjen er tørr, ren og fri for drenering. Påfør bandasje ved å starte i andre enden av greinen og forsiktig rulle den rundt vedheng mot deg, unngå rynker.

Husk å vikle bandasjen tett nok slik at det vil gi både beskyttelse og støtte til den skadde området, men løst nok til at du ikke vil begrense blodsirkulasjon eller forårsake ubehag. Pakk lem i posisjon som vil være mest behagelig for deg, siden det vil bli relativt immobilisert.

La fingre og tær utsatt, slik at du kan ofte sjekke for å se om det er tilstrekkelig blodsirkulasjon. Hvis fingre eller tær bli misfarget eller nummen, eller hvis de føler kulere å ta på enn resten av kroppen din, raskt fjerne bandasjen og bruke det igjen, men mye mer løst.

Fest bandasjen med de medfølgende klipp. Du kan bruke plast teip hvis du mister klippene.

Fjern bandasjen når du går å sove om natten. Leaving en elastisk bandasje på for lenge kan føre til tap av blodsirkulasjonen, som du kanskje ikke merke hvis du sover.

Roll bandasjen sikkerhetskopiere pent hvis du planlegger å bruke det igjen. Leaving en elastisk bandasje unrolled kan føre til at den mister elastisitet.

Consult elektroniske kilder som Gannett helsetjenesten og WebMD nettsider for mer informasjon om hvordan du effektivt behandle muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • En kompresjon vikle er mest effektive når de brukes med de fire andre deler av prisformelen. Beskytt muskel belastning fra ytterligere skade ved å unngå fysisk kontakt, hvile muskel belastning for å unngå ytterligere skade, bruk kjøleelementer ofte for å redusere hevelse og holde den skadde området forhøyet, noe som også reduserer hevelser.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning


Bruk av reseptbelagte legemidler for å behandle muskel belastning er vanligvis forbeholdt mer alvorlige tilfeller, spesielt de der operasjon kan være nødvendig. Siden en muskelspenninger innebærer selve rive av en muskel fra den sene, kan bruk av et passende muskelavslappende og smertestillende middel være ekstremt effektive for å redusere bevegelse og øke utvinningsgraden.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Bruk Reseptbelagte legemidler til behandling av en muskel belastning

Søk medisinsk hjelp til å avgjøre alvorlighetsgraden av muskel belastning og om ikke reseptbelagte legemidler bør brukes.

•  Ta kontakt med lege om du trenger en kombinasjon av smertestillende og muskelavslappende, eller bare en av de to. Den behandling, vil selvsagt variere i henhold til graden av muskelspenninger.

Bruk et muskelavslappende middel som Soma (****), som er den mest forskrevne legemiddelet brukes til å behandle muskelspenninger. Du kan lære mer om stoffet på DRCNet Drug Library (se Ressurser nedenfor). Vær oppmerksom på at de fleste muskelavslappende har en rekke bivirkninger, spesielt døsighet og svimmelhet. Du bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri mens bruker mest muskelavslappende, så sjekk med legen din.

Spør om å bruke en ekstra smertestillende eller smertestillende medisiner hvis du er i en mye smerte. Mange leger vil råde deg til å bruke ibuprofen, som kan kjøpes over disk, men sterkere versjoner er tilgjengelig på resept styrke hvis nødvendig.

Fortsett med alle andre behandlinger, for eksempel kjøleelementer, komprimering og fysisk rehabilitering, mens du bruker reseptbelagte medisiner. Mange pasienter kan bli for avhengig av de positive resultatene de får fra medisiner og ikke klarer å holde seg til en mer omfattende behandlingsplan.

Utnytte elektroniske kilder som eMedicine.com for mer informasjon om behandlingstilbud for muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Sørg for å informere legen din dersom du har hatt en tidligere problem med en avhengighet til reseptbelagte legemidler, særlig smertestillende og muskelavslappende. Dette kan endre sine valg som smertestillende eller muskelavslappende å foreskrive.
 • Effektiviteten av smertestillende og muskelavslappende kan gi deg en følelse av tillit til at din skade leges raskere enn det er. Ikke overexert den skadde området før legen din forteller deg at det har skikkelig leget.

Omsorg for trakk muskler

Omsorg for trakk muskler


Trakk muskler kan stoppe deg fra å fullføre treningen og forstyrre dine daglige mønstre. Omsorg for dine trakk muskler er en enkel to-trinns prosess. Det første trinnet krever RICE terapi: hvile, is, kompresjon og høyde kan redusere hevelse. Det andre trinnet er rehabilitering. Rehabilitere muskelen med varmebehandling og stretching hjelper gjenvinne fleksibilitet og gjenoppbygger styrke.

Rest

Hvil de trakk muskler for to til tre dager, eller til smerten har gitt seg. Ikke fortsett ditt treningsprogram eller anstrengende aktivitet, eller du kan forårsake mer skade.

Ice

Bruke kjøleelementer eller is innpakket i et håndkle til spente muskler. Påfør isen for to eller tre dager på 20 til 30 minutters intervaller hver tredje til fjerde time. The University of Tennessee Medical Center anbefaler at du unngå å bruke isen direkte på huden din.

Kompresjon

Bruk en elastisk kompresjonsbandasje rundt trakk muskel regionen. Pakk bandasje tett, men ikke så mye som å kutte av sirkulasjon. Den elastisk bandasje vil bidra til å redusere hevelse.

Elevation

Heve trakk muskler, mens du hviler, over nivået på hjertet ditt. Heve anstrengte muskler bidrar til å redusere hevelse.

Medisiner og Alternatives

Ifølge New York University Langone Medical Center, vil ta aspirin, ibuprofen og paracetamol hjelpe lindre smerten av dine spente muskler. Men senteret anbefaler å vente i minst 24 timer før du tar medisiner for å ikke forstyrre clotting mekanisme av kroppen din.
Ifølge Acupuncture.com, noen alternative og urte behandlinger som vil bidra til å helbrede de anstrengte muskler og redusere hevelse er vitamin C, omega-3 fettsyrer (vitamin F), bromelain, termeric, sink og kalsium. Noen kinesiske urte behandlinger er jin gu dø da wan (for å redusere betennelser og redusere hevelse) og shang shi ahi tong Gao (for smertelindring).

Heat

Rehabilitering starter når du bruker varme. Bruk varme fire til fem dager etter at du har anstrengt musklene og bare etter at hevelse og smerte har opphørt, og du er tilbake til normale rutiner. Bruk varmen før strekke eller trening.

Stretching

Bruk strekker teknikker for å rehabilitere musklene. Stretching vil hjelpe deg å få et bredere spekter av bevegelse og fleksibilitet, og vil bidra til å gjenoppbygge styrken.

Skulder impingement syndrom Alternative Cures

Skulder impingement syndrom er vanlig i mange idrettsutøvere. Det er forårsaket når rotator cuff og skulderblad gni sammen gjentatte ganger; betennelse i sener eller sekker i dette området kan føre til intens smerte og begrenset mobilitet. Hvis den ikke behandles, kan skulder impingement syndrom føre til en revet rotator cuff, som kan kreve kirurgi. Unn syndromet godt og tidlig for å hindre varig skade.

Grunnleggende tips

Skulder impingement syndrom er oftest forårsaket av repeterende bevegelser. Lider bør hvile armen lider av SIS for å hindre ytterligere skade fra å bli gjort. Avstå fra repeterende aktiviteter som ball kasting eller tennis slag.

Når skaden først inntreffer og hevelse og smerte er intense, avstå fra å utføre enhver oppgave som krever albuen til å gå over skuldernivå. Dette omfatter alle løfte over hodet.

I de fleste tilfeller vil de aktivitetene du bør unngå forårsake smerte når du prøver dem. En god regel: om det gjør vondt, ikke gjør det før skulderen er helt leget.

Medisin og ledelse

Steroide anti-inflammatoriske medisiner, som ibuprofen, vil redusere smerte og hevelse. Å ta disse medisinene regelmessig (per lege eller produktveiledning) vil lette smerter nesten umiddelbart. Men for å sikre at medisinen har tid til å redusere betennelse, bør du bo på en vanlig diett av anti-inflammatorisk medisin i minst åtte uker.

Behandling av skulder impingement syndrom med kjøleelementer effektivt kan lindre smerter og betennelser. Påfør en ispose i 20 minutter av gangen, minst tre ganger per dag, for å minske hevelse og redusere smerte.

Stretching den skadde skulderen er viktig for å bistå med å få hele spekteret av bevegelse tilbake i området. Strekk armen over kroppen din forsiktig; aldri skubbe eller sprette den skadde området mens stretching, kan du forverre en skade.

Når du begynner å få omfanget av bevegelse tilbake, strekke armen bakover, løfte albuen ved siden av hodet. Dette vil strekke rotatorcuffen og andre skulder muskler og bidra til å øke omfanget av bevegelse. Igjen: Hvis denne aktiviteten fører til smerte, slutte å gjøre det før du skader skulderen din videre.

Strekker seg i varmt vann vil øke mobiliteten, så varmen løsner muskler.

Advarsler

For de fleste skulder impingement syndrom skader, medisin, is, hvile og strekke alene vil lindre smerter og betennelser. Hvis symptomer, inkludert hevelse og smerte, ikke reduserer etter to uker med anti-inflammatorisk medisin og strekker alene, bør du oppsøke lege. Legens kan anbefale kortison skudd, og kan være lurt å gjøre en full undersøkelse for å være sikker på at du ikke har revet en rotator cuff.

Behandling av akutt migrene Hodepine

Behandling av akutt migrene Hodepine


To tilnærminger er brukt i behandling av migrene: Den første, som er forebyggende eller profylaktisk, forsøk på å hindre at hodepine fra å utvikle seg i første omgang, og den andre er mislykket, fordi den søker å forkorte, redusere eller eliminere symptomene når de begynner. Denne artikkelen fokuserer på den andre tilnærming, ved behandling av smerte av akutt migrene når de har begynt.

Symptomer

Symptomer på typiske migrene hodepine er bankende eller pulserende smerter på den ene siden av hodet, noen ganger bak øyet eller i nærheten av øret, smerte gjort verre av fysisk anstrengelse, kvalme og noen ganger oppkast, synsforstyrrelser som blinkende lys, ansikts kribling eller nummenhet og følsomhet for lys og støy.

Medisiner

Tre typer medisiner har blitt godkjent for behandling av smerten av migrene hodepine: over-the-counter smertestillende, triptaner og ergots (legemidler som inneholder ergotamin). Reseptfrie smertestillende arbeid ved å lindre smerter, triptaner arbeid ved å regulere serotoninnivået i hjernen, og ergots arbeid ved å begrense blodårene i hjernen. Triptaner og ergots er tilgjengelig kun på resept.

Analgetika er tilgjengelig over disk, og inkluderer aspirin, paracetamol, ibuprofen og naproksen. Reseptfrie smertestillende formulert spesielt for migrene inkluderer Excedrin migrene, Advil migrene og Motrin migrene smerte. Noen inneholder koffein.

Triptaner er de mest brukte legemidlene tilgjengelig for øyeblikket. Når analgetika ikke er effektive, er triptaner foreskrevet, fordi de er effektive for de fleste lider av migrene. De vanligste triptaner tilgjengelig inkluderer Imitrex, Treximet, Axert, Zomig, Amerge, Frova, Maxalt og Relpax.

Ergotamin var det første stoffet brukt med hell for migrene. Det er ikke brukt så ofte som følge av utviklingen av triptaner fordi det gir ingen spesiell fordel og har flere bivirkninger. Ergotamin er tilgjengelig på resept bare som en nesespray, selvadministrert injeksjon, tabletter og rektal stikkpiller.

Alternative behandlinger

Mange migrenepasienter har funnet lindring fra migrene smerte med andre behandlinger, som brukes alene eller i forbindelse med narkotika. Disse omfatter anvendelse av kjøleelementer til hodet, chiropractic manipulering og akupunktur.

Lovende Utviklingen

Forskere undersøker flere nye medisinsk behandling som forstyrrer ulike migrene hodepine prosesser i hjernen. I tillegg kalles en enhet en transkranial magnetisk stimulator, eller "migrene zapper," nærmer FDA-godkjenning.

Advarsler

Legemidler foreskrevet for behandling av migrene har ofte bivirkninger. Sørg for å diskutere dem med din behandlende lege og apotek. Hvis hodepine smertene vedvarer, ikke øke dosene uten å kontakte legen din. Hvis stoffet ikke virker, vil legen forskrive et alternativ.

Legemidler som brukes i akutt migrene hodepine

Legemidler som brukes i akutt migrene hodepine


En migrene er en kronisk episodisk hodepine lidelse som, hvis venstre ubehandlet, kan la den lidende svekket i timer eller dager. Mer intens enn en standard hodepine, migrene er ofte underdiagnostisert og venstre profesjonelt ubehandlet. Det er viktig å diskutere hodepine symptomer og frekvens med en lege for å finne ut den mest effektive behandlingsalternativet.

Fakta

Migrene påvirker ca 28 millioner mennesker i USA med angrep forårsaker midlertidig uførhet og avbrudd i hverdagen. Ifølge Medscape, 63 prosent av dem som lider av migrene har minst en episode per måned og 25 prosent har én per uke. En migrene kan vare alt fra fire timer til tre dager, eller noen ganger lenger. Migrene er den ledende årsaken til ansattes fravær, noe som resulterer i en $ 13 milliarder til $ 17 milliard tapt i arbeid produktivitet.

Typer

The American Headache Society definerer tre kategorier av akutte migrene medisiner: analgetika, ergotamines og triptaner. Analgetika, som ibuprofen eller paracetamol, arbeid på smertesystemer generelt, ikke på smerte bestemt trasé som er forbundet med migrene. Ergotamines og triptaner er mer migrene bestemt ved å arbeide på trasé forbundet med migrene, og påvirker ikke andre smerte trasé. Triptaner som er mest migrene spesifikke og mest effektive av de tre legemiddelkategorier. Behandling valg for akutte migrene bør være basert på alvorlighetsgraden av hodepine, migrene frekvens og andre tilknyttede symptomer.

Fordeler

Tar medisiner for å bekjempe akutt migrene kan lette intensiteten og lengden på hodepine for migrene lidende fører til en samlet økt livskvalitet. Siden byrden av migrene påvirker mer enn den lidende, som strekker seg til sine kjære, arbeidsgivere og samfunnet for øvrig, kan behandling med medisiner være det viktigste alternativet i en migrene recovery plan. Kombinere medisiner med andre former for terapi som massasje eller bruk av kjøleelementer kan gi migrenepasienter med økt effektivitet og lettelse.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic sier at nesten halvparten av dem som får migrene kan ha nytte av forebyggende medisiner, men bare om lag én av 10 mennesker tar den. Forebyggende medisiner er for folk som lider av to eller flere ødeleggende migrene per måned, hvis smertestillende medisiner ikke hjelper angrep, og hvis migrene symptomer inkluderer nummenhet eller svakhet. De omfatter visse kardiovaskulære medikamenter, antidepressiva, anti-beslag medisiner, botox og cyproheptadine og kan redusere hyppigheten, lengde og alvorlighetsgrad av migrene. Muskelavspenningsøvelser, regelmessig mosjon, meditasjon, yoga, tilstrekkelig søvn og holde en hodepine dagbok for å gjenkjenne spesifikke migrene triggere kan alle være gunstig for å forebygge migrene. I tillegg kan alternative behandlinger som akupunktur, massasje, biofeedback og visse urter forebygge migrene og lette symptomer.

Advarsel

Risiko er forbundet med å bruke reseptbelagte medisiner til å behandle migrene. Bivirkninger av migrene medisiner varierer avhengig av spesifikke medikamenter, men kan være kvalme, svimmelhet, rebound hodepine, abstinenssymptomer, tretthet og muskelsvakhet. Noen medikamenter bør ikke tas av gravide kvinner, kvinner som ammer, eller barn. Alle som lider av migrene bør oppsøke lege om riktig behandling og diskutere grundig alle mulige risikoer og bivirkninger av slik behandling.

Symptomer og behandlinger av Hauger

Symptomer og behandlinger av Hauger


Hauger, også kjent som hemorroider, er hovne årer i anus og lavere rektum. De er en relativt vanlig sykdom; omtrent halvparten av voksne har hatt dem ved 50 år, ifølge Mayo Clinic. Hauger har ulike årsaker, blant annet overdreven straining under en avføring og ekstra press på disse årene mens hun var gravid. Det finnes to typer hauger - internt og eksternt - og dine symptomer kan variere noe avhengig av hvilken type du har. Over-the-counter behandlinger vanligvis kan gi lindring fra hauger.

Interne Piles Symptomer

Innvendige peler er plassert inne i endetarmen, slik at de ikke kan sees eller filt inntil strai eller irritasjon skader overflaten av hemoroide og gjør det blø. Denne blødningen er den vanligste symptomet på påler, ifølge Mayo Clinic. Noen ganger kan for mye belastende presse en intern haug gjennom analåpningen og forårsake generell smerte, ubehag og irritasjon. Dette kalles en utstående eller prolapsed hemorrhoid.

Eksterne Piles Symptomer

Eksterne hauger ligger under huden i anus området. Hvis de blir irritert de kan klø og blø. Av og til, samler blodpropper og i en ytre pel, forårsaker ekstrem smerte, hevelse og inflammasjon, i henhold til de Mayo Clinic. En øm eller vond klump i anus området og lekkasje av avføring er andre mulige symptomer på peler.

Behandlinger

Hvis dine hauger ikke forårsaker store ubehag, kan legen anbefale å behandle dem med over-the-counter kremer, stikkpiller eller pads som inneholder ingredienser som trollhassel eller hydrokortison som lette smerter og kløe, ifølge Mayo Clinic. Soaking i hyppige varme bad og bruke kjøleelementer til anus kan også gi lindring.
Hvis disse behandlingene ikke virker, er det minimalt invasive alternativer, inkludert gummistrikk søksmål, noe som fører til at hauger å falle av i løpet av noen dager; en kjemisk injeksjon som krymper de hauger; og koagulasjon, som gjør interne hauger stivne og krympe, ifølge Mayo Clinic.

Kirurgiske alternativer

Hvis mindre invasive alternativer mislykkes, eller du har store hauger, kan legen anbefale kirurgisk behandling for hauger. Ett alternativ, en hemorrhoidectomy, innebærer fjerning av overflødig vev som forårsaker blødning. Dette er den mest effektive måte å fjerne peler, men også for øvrig mest utsatt for komplikasjoner, ifølge Mayo Clinic. Et annet kirurgisk alternativ, stifting, virker ved å blokkere blodtilførselen til hemorrhoid vev. Det er vanligvis mindre smertefullt og gir mulighet for en enklere gjenoppretting enn en hemorrhoidectomy gjør det, men det har en høyere sjanse for hauger gjentakende.

Advarsel

Selv om blødning under avføring indikerer ofte hauger, kan det også være et symptom på mer alvorlige forhold, inkludert tykktarmskreft og analkreft, ifølge Mayo Clinic. Hvis hauger symptomer er ledsaget av en endring i avføringsmønster, eller hvis du begynner passerer svart eller rødbrun avføring, blodpropp eller avføring blandet med blod, bør du kontakte legen din umiddelbart, da disse skiltene kan tyde på mer omfattende blødning i fordøyelseskanalen.

Behandlinger for Skulder forvridning

En forstuet skulder oppstår når den øvre arm ben spretter ut av kontakten som er en del av skulderbladet. Skaden er svært smertefullt, og lege bør søkes umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på en forstuet skulder inkluderer en synlig out-of-place skulder, intens smerte, blåmerker, hevelse og manglende evne til å bevege leddet. Du kan også oppleve nummenhet og svakhet i nakken og kjører nedover armen.

Diagnose

Din lege vil bestille en X-ray etter en fysisk undersøkelse av skulderen din. The X-ray vil vise forvridning og eventuelle andre beinbrudd eller skade på skulderen din. En MR vil vise noen vevsskade rundt skulderleddet. Elektromyografi vil vurdere eventuelle nerveskader forårsaket av en alvorlig skulder forvridning.

Behandlinger

Legen din vil prøve manøvrer for å sette skulderen tilbake på plass. Avhengig av hvor alvorlig forvridning er, må du kanskje et muskelavslappende middel eller narkose før legen din prøver å manipulere skulderen. Sterke smerter bør avta sterkt etter at skulderen blir satt tilbake på plass. Du må kanskje bruke en slynge for å immobilisere skulderen i flere uker. Smertestillende og muskelavslappende kan være foreskrevet for å hjelpe mens du healer. Etter seilet er fjernet, må du begynne å rehabilitere skulderen din. Legen vil anbefale øvelser for å bidra til å styrke og gjenopprette bevegelsesområdet til skulderen din. Gjenoppta aktiviteten sakte, for å unngå re-skadet skulderen din. Kirurgi kan være nødvendig hvis reposisjonering skulderen din ikke virker, eller hvis du har tilbakevendende skulder dislokasjoner på grunn av en svak skulder ledd eller leddbånd.

Hjem Behandling

Begrense noen tunge løft eller noe som kan forverre skulderen til den er følelsen bedre. Påfør isposer eller et håndkle fylt med isbiter til skulderen i 15 til 20 minutter tre ganger om dagen for å bidra til å redusere betennelse. Etter to eller tre dager med kjøleelementer, prøv å bruke varme til skulder med en varmepute eller varmepakning. Varmen vil slappe av musklene rundt skulderen. Varme applikasjoner bør begrenses til 20 minutter. Over-the-counter smertestillende midler som Aleve og Motrin kan bidra til å lette noe smerte. Gjør noen milde øvelser på skulderen i flere dager etter skaden, for å unngå stive ledd. Legen din vil gi deg skulder strekninger og øvelser.

Hvorfor er din Palm Blå Etter Åpne Carpal Tunnel kirurgi?

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom oppstår når median nerve er komprimert i carpal tunnel av håndleddet. Den carpal tunnel er dannet av håndleddet ben og et sterkt bånd av bindevev som går tvers over toppen av dem. Foruten median nerve, holder carpal tunnel også sener som bøyer fingrene og tommelen. Carpal tunnel syndrom skjer når dette området blir irritert eller tykner. Dette skaper en kompresjon på median nerve. Du vil føle carpal tunnel syndrom av nummenhet eller prikking i hånden. Du kan også føle det som en svakhet i grep.

Kirurgisk behandling

Selv milde tilfeller av carpal tunnel syndrom kan behandles nonsurgically, mange tilfeller kreve kirurgi for å redusere presset på carpal tunnel. Mer enn 350.000 operasjoner for carpal tunnel utgivelsen utføres hvert år i USA. Dette gjøres ved å skjære bindevevet over toppen av carpal tunnel. Lokal anestesi blir sprøytet inn i håndleddet, slik at ingen smerte følt under operasjonen. En tilstrammende benyttes på den øvre arm til å redusere blødning under operasjonen. Et kutt er deretter gjort i håndflaten, og bindevevet er kuttet, slik at trykket på carpal tunnel. Huden blir deretter lukket med suturer.

Etter kirurgi

Din bandasjert hånd må holdes forhøyet etter carpal tunnel kirurgi for å holde hevelsen nede. Du kan også få smertestillende medisiner for å redusere betennelse og å bruke kjøleelementer til også redusere hevelse. Hold dressing ren og tørr. Du må dekke hånden med en plastpose når du dusjer eller bader. Stingene fjernes etter ca 2 uker, og da blir du nødt til å gjøre øvelser legen din vil gi deg å gjenvinne styrken i hånden.

Hva en blå hånd Means

Selv om de fleste operasjoner går problemfritt, er det noen risiko for carpal tunnel kirurgi. De omfatter blodkar skade, infeksjon, nerveskader og seneskader. Fargen på hånden din kan være en indikasjon på et problem. Mørk blå eller brun misfarging av hånden etter operasjonen er ikke uventet, og vil forsvinne i løpet av få dager. Misfarging kommer fra blåmerker og bør forsvinne. Men hvis hånden blir blek blå eller hvit, kan det tyde på et opplag problem, og du bør kontakte legen din.

Husholdningenes Behandling for hemorroider

Hemoroider kan være frustrerende medisinsk tilstand, fordi de er smertefulle og noe vanskelig å behandle. Heldigvis er de fleste hemorroider forsvinner av seg selv innen et par uker. Imidlertid er det nyttig å bruke enkle husholdnings behandlinger for å kontrollere symptomene og forhindre residiv.

Identifikasjon

Hemorroider bære venene som linje anus og rektum. Plutselige trykk på veggene i rektum forårsaker disse årer for å forstørre og bule ut av huden; disse svulmende årer er hemorroider.

Formålet med Husholdningenes Treatment

Fordi de fleste hemorroider leges på egen hånd i løpet av to uker, bare involverer husholdning behandling lindre symptomene. Dette gjør hemorroider tid til å gro skikkelig.

Pain Relief

Folk kan håndtere smerten forbundet med hemorroider ved å sitte i et badekar med just-varmt vann flere ganger daglig i minst 10 minutter per økt. Det kan også hjelpe å bruke kjøleelementer, vaselin, kortison krem ​​eller hemorrhoidal krem ​​til området for å redusere hevelse og smerte. Paracetamol eller aspirin tatt muntlig kan også hjelpe til med smerte.

Hygiene

Det er viktig å holde området rent når hemorroider er til stede. Området bør være forsiktig klappet med fuktig toalettpapir etter bruk av de andre rom. Bomull undertøy og løse klær bør brukes for å unngå opphoping av svette på hemorroider.

Forebygging

Tiltak for å holde hemorroider fra reoccurring inkluderer å spise nok fiber (25-30 gram om dagen) og drikke minst åtte glass vann per dag; trener daglig; opprettholde en sunn vekt; praktisere god generell hygiene; og unngå anstreng eller Tensing opp mens avføring.

Ice Behandling for hemorroider

Ice Behandling for hemorroider


Rektum består av anal puter. Ifølge Mayo Clinic, er anal puter omsluttet av muskelvev. Hemorroider vil utvikle seg på grunn av svekkede muskler, graviditet eller når du konsekvent belastning under avføring. Hemorroider er venene som blir betent og hoven i og rundt endetarmen.

Ice Betydning

Ved hjelp av is på hemorroider vil bidra til å innsnevre grove blodkar, samt holde betennelse og hevelse av hemorroider til et minimum.

Time Frame

Bruke kjøleelementer til endetarms området i minst 20 minutter til nummen berørte området. Ikke bruke kjøleelementer til det berørte området uten å skape en barriere, for eksempel innpakning ispose i et håndkle.

Frosne Komprimerer

Frosne komprimerer kan også gi lindring til hemorroider. Legg et fuktig håndkle i fryseren i 15 minutter, og deretter bruke kaldt omslag til endetarms området.

Frozen Food

Hvis du ikke ønsker å hassle med å lage en ispose, ved hjelp av en frossen pakke med mat som erter kan gi den samme mengden av lettelse for hemorroider.

Sitz Baths

Vekslende sitz bad med is behandlinger kan bidra til å gi lindrende lettelse for hemorroider. Soaking i et bad før du bruker isen vil bidra til å redusere alvorlighetsgraden av smerte.

Botemidler for epididymitt

Epididymitt er en tilstand der bitestikkelen - et rør som forbinder testikkelen og sædlederen som lagrer sperm - blir hovne, forårsaker smerte og hevelse. Tilstanden oftest utvikler grunn av seksuelt overførte sykdommer som gonore og klamydia, men det kan også være forårsaket av E. coli og andre bakterieinfeksjoner. Menn og gutter i alle aldre kan utvikle epididymitt, men det er mest vanlig mellom 19 og 35. Behandlingen er vanligvis ganske enkel.

Antibiotika

Epididymitt er forårsaket av en infeksjon som kan behandles med antibiotika. Legen din vil sannsynligvis foreskrive en antibiotikakur varer i minst 10 dager. Du vil sannsynligvis begynne å føle seg bedre i løpet av noen få dager etter behandlingsstart, men det er viktig å fullføre alle medisiner for å hindre smitte fra å komme tilbake. I alvorlige tilfeller kan legen gi antibiotika via en injeksjon eller intravenøst.
Ofte foreskrevet antibiotika for epididymitt inkluderer ciprofloxacin, doksycyklin, ceftriaxone, ofloksacin og trimetoprim-sulfametoksazol. De fleste medisiner er godt tolerert, men du kan oppleve noen milde bivirkninger som kvalme og diaré.
Hvis infeksjonen utviklet som et resultat av en STD, din seksuelle partner eller partnere vil også kreve antibiotikabehandling. Hvis de ikke får behandling, kan de bli re-infisert med STD og mulige komplikasjoner kan utvikle seg.

Drenering

I alvorlige tilfeller av epididymitt, kan en pus-fylt sac danne på eller i nærheten av testikkelen. Når dette skjer, er vanligvis nødvendig drenering av puss. For å drenere puss, er en nål settes inn i sac for å tillate fluidet å bli drenert ut.
I verste tilfeller, når betingelsen ikke er umiddelbart behandles, kan det være nødvendig å fjerne hele eller en del av epididymitt kirurgisk.

Rest

Menn som har epididymitt må ta det med ro når du gjenoppretter fra infeksjonen. Pass på at du hviler - helst i sengen - for å tillate kroppen å bekjempe infeksjoner og helbrede. Hvis du er i smerte eller ubehag på grunn av hevelse, prøve å bruke kjøleelementer til pungen. Du kan også ta over-the-counter smertestillende midler, for eksempel paracetamol og ibuprofen.

Hvorfor ville Brystene blir fastere?

Hvorfor ville Brystene blir fastere?


Hormon forandringer kan forårsake bryst endringer hos kvinner og menn som de gamle. Medisinske tilstander kan også forårsake fastere bryster.

Pubertet

Som unge jenter alder, vil brystene blir fastere som de treffer puberteten. De første tegn på pubertet hos jenter, som inkluderer ømme bryster, kan forekomme så tidlig som 8 år.

Graviditet

Hvis en kvinne merker at brystene føles fast, kan hun ønsker å ta en graviditetstest. Fastere, ømme bryster skje i løpet av de to første månedene av svangerskapet for å signalisere at en kvinne er gravid.

Amming

Etter at en kvinne føder, kan brystene kjennes fastere som de begynner å fylle opp med melk. Den nye mor kan oppleve brystspreng, en tilstand der brystene fylle opp med mer melk enn blir utlevert av brystet. Brystspreng kan bli løst ved å bruke kjøleelementer, iført en støttende BH, fôring spedbarn og pumping melk.

Helsemessige forhold

Hvis en mann eller kvinne oppdager en fast plass på sitt bryst, kan det tyde på en endring i deres generelle helsetilstand. Slike endringer kan være alt fra en godartet cyste til brystkreft.

Kvinner bør utføre månedlige selv bryst eksamener. Eventuelle endringer skal meldes til en helsepersonell for videre evaluering.

Kirurgi

Hvis en kvinne eller mann ønsker fastere bryster, kan bryst implantat kirurgi kan utføres for å oppnå ønsket effekt.

Leg Cramps at Night hos barn

Selv om nattlige leggkramper er mer vanlig blant eldre voksne og gravide kvinner, kan de påvirke barn - vanligvis i leggen, selv om de kan også forekomme i foten eller lår. Mesteparten av tiden disse kramper ende i løpet av få minutter uten komplikasjoner. Men de kan være et tegn på en underliggende medisinsk tilstand. Gjentatte forekomster bør bringes til lege oppmerksomhet.

Hyppighet og varighet

En 12-måneders studie av 2527 pasienter ved pediatrisk avdeling ved University of Calgary i Alberta, Canada, viste at om lag 7 prosent hadde hatt leggkramper; den gjennomsnittlige varigheten av disse kramper i underkant av to minutter og antall episoder av leggkramper var 1-4 ganger i året. Åtte av ti barn opplever leggkramper hadde dem om natten, og om lag 30 prosent hadde dvelende smerte i det berørte området. Et flertall av dem som lider av leggkramper var over 12 år; ingen var under 8 år og de fleste var mellom 16 og 18 år.

Vanlige årsaker

Ifølge Dr. Alan Greene, en professor, barnelege og innehaver av DrGreene.com, nighttime muskelkramper eller kramper, kan i ben forekommer hos barn som har muskler eller sener er for stramt for de voksende lange bein. Dr. Greene foreslår å behandle spasme ved å strekke foten og tærne pekende oppover.

The Cleveland Clinic sier at nattlige leggkramper kan bli brakt videre av lengre perioder med sittende eller sitter på feil måte; dehydrering; over-anstrengelse av musklene; og står på betonggulv. Kontrahering leggmuskelen mens sover kan også bringe på en krampe.

Underliggende medisinske årsaker

The American Academy of Family Physicians advarer foreldre om at en rask diagnostisering av harmløse nattlige leggkramper kan overse en mer alvorlig tilstand. I en artikkel for Lancaster General Hospital i Pennsylvania, Roland J. Larrabee, MD, skriver at noen sykdommer med symptomer på leggkramper hos barn kan inkludere Addisons sykdom, cøliaki, og ervervet hypothyreose.

Den aafp og American Academy of Pediatrics anbefaler foreldre å søke medial råd for barnet sitt hvis hun opplever vedvarende leggkramper; vedvarende smerte; smerte i morgen; hevelse, ømhet og rødhet i en felles; smerte forbundet med skade; eller halthet, svakhet, eller uvanlig tretthet.

Behandling

Hvis et barn eller en ungdom nattlige leggkramper har ingen underliggende medisinsk årsak, anbefaler Cleveland Clinic følgende forebyggende tiltak: drikke rikelig med vann i løpet av dagen (seks til åtte kopper) å holde seg hydrert; strekke leggen rett før sengetid; og løsne arkene og tepper ved foten av sengen. For langvarig smerte ved krampe nettstedet kan foreldre prøve å bruke varme, fuktige varme eller kjøleelementer.

The Cleveland Clinic rapporterer at kinin, et stoff som forekommer naturlig i barken av cinchona treet, ble en gang anbefalt for forebygging av hyppige leggkramper; men på grunn av alvorlige og potensielt dødelige bivirkninger, Food and Drug Administration forbyr nå selskaper fra markedsføring kinin for at off-label bruk. FDA godkjenner kinin bare i resept form, og bare for behandling av malaria.

Restless Leg Syndrome

Foreldre som har barn våkner fra en og annen natt etappe krampe kan forvirre den med Restless Leg Syndrome; de to er ikke i slekt. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, er RLS en nevrologisk lidelse preget av ubehagelige opplevelser i bena, vanligvis når du er i sengen hvile eller prøver å sove, og en ukontrollerbar trang til å flytte dem. Symptomene kan variere fra ubehagelig å irriterende for smertefullt.

Hvordan å rangere graden av Fibromyalgi

Forstå grunnlaget for fibromyalgi vil gjøre den helbredende prosessen litt enklere for nye pasienter. Mange komponenter omfatter den diagnostiske scenario av fibromyalgi, men kan lett bli forstått med en liten mengde verdifull informasjon på fingertuppene. Vurderingsskalaen som avgjør om du er påført med fibromyalgi tilstanden er en ekte livredder for mange folk som trenger å vite om de har den sanne tilstand av fibromyalgi. Exploring the fundamental skala vil sette ditt sinn og kropp og nytelse.

Hvordan å rangere graden av Fibromyalgi

Hvordan å rangere graden av Fibromyalgi

•  Forstå definisjonen av fibromyalgi. Fibromyalgi er lett defineres som omfattende smerter gjennom mange områder av kroppen. Extreme press fører til at smerterespons, noe som fører til invalid dine daglige funksjoner. Tallrike nucleus egenskaper er utbredt på individuell basis, og dermed noen ganger altomfattende, søvnproblemer, kronisk tretthet, stivhet i ledd, irritabel bolle og angst.

2 Pris smerten på en skala fra 1 til 10, der 1 er minst mulig smerte og 10 er den høyeste. Pinpoint hvor smerten ligger for en nøyaktig vurdering. Stå opp og dra armene opp over hodet. Berør hvert triggerpunkt på kroppen din. En rask dytt på disse triggerpunkter vil avgjøre om det er smerter i det aktuelle triggerpunkt-området.

Test disse triggerpunkter månedlig i tre måneder for den mest nøyaktige diagnosen. Påfør fast trykk med tommelen over hvert triggerpunkt for å se etter umiddelbar smerte. Utarbeide en poengsum ark til å ta med legen din med nøyaktig triggerpunkters steder, og alvorlighetsgraden av hvert triggerpunkt på en skala fra 1 til 10. Dersom 11 eller flere er følsomme for trykk, er det svært sannsynlig at du opplever fibromyalgi triggerpunkt smerte.

Kontakt med legen din for videre testing. Naturlig rettsmidler har blitt brukt med fibromyalgi. Triggerpunkt injeksjoner og antidepressive medisiner er et annet alternativ. Utnytte varmeputer og kjøleelementer vil midlertidig lindre noe av smerten forbundet med betennelse i triggerpunkter.

Hint

 • Hvis du støter på andre symptomer, er det lurt å oppsøke en revmatolog i det faktiske diagnosen fibromyalgi. Opprettholde en stress-fritt liv vil hjelpe smerten i kroppen din. Læring sinn kropp og sjel teknikker er en effektiv måte å håndtere den elendige smerte uten medisiner. Yoga er en flott tanke kropp-tilkobling som vil lindre smerten og gi en åndelig utløp for å takle den daglige smerter.
 • Vær forsiktig med å legge press på dine triggerpunkter. Hvis du opplever denne typen sterke smerter, ta kontakt med lege umiddelbart.

Slik finner du ut om du har kronisk neseblødning

Neseblødning kan oppstå på grunn av traumer, blåser nesen med makt eller som et resultat av høyt blodtrykk. Til tider oppstår neseblødning spontant. Neseblod er vanlig i vintermånedene på grunn av den tørre luften når varmen er alltid på i hjemmet. Folk som bor i tørre klima områder kan også lider av denne tilstanden oftere. Air condition kan også føre til nesegangene å tørke ut og blødning fra nesen kan forekomme. Forkjølelse og allergi kan også produsere lignende resultater.

Slik finner du ut om du har kronisk neseblødning

Slik finner du ut om du har kronisk neseblødning

avgjøre om du lider av kronisk neseblod, avhenger i stor grad på hyppigheten av neseblod og det tidsrom som de har funnet sted. Kronisk neseblødning kan forekomme spontant 3 til 4 ganger i uken over et tidsrom.

Bruk en penn og blokk for å skrive ned frekvensen av hver neseblødning og hvor lenge symptomene sist. Ta denne listen med legen din.

Legen din bør være i stand til å fastslå den underliggende årsaken. Hvis en underliggende årsak som hypertensjon eksisterer, kan medisiner være foreskrevet for å behandle tilstanden. Hvis ingen underliggende årsaken er funnet, kan livsstil justeringer redusere hyppigheten av kroniske neseblod.

Hint

 • Bruk en luftfukter på soverommet for å holde luften fuktig.
 • Hold varme og air conditioner innstillinger på et behagelig nivå i stedet for varm eller kald.
 • Bruk kjøleelementer for å stoppe blødningen.
 • Vippe hodet forover og klemme den myke delen av nesen til blødningen stopper.
 • Hvis blødningen ikke stopper innen 15 minutter Oppsøk lege.
 • Hvis du lider av kronisk og alvorlig neseblødning det kan være forårsaket av en underliggende helsetilstand. Se en lege.

Hjemmelaget Frozen Blue Ice

Hjemmelaget Frozen Blue Ice


Hjemmelaget blåis brukes i gjenbrukbare kjøleelementer. I stedet for å kjøpe dyre isposer fra butikken, lage din egen med ingredienser du har på hånden er en kostnadseffektiv løsning. Du kan legge til blå konditorfarge for den tradisjonelle ispose utseende eller hvilken som helst farge du ønsker. De blå kjøleelementer er fortsatt myke når frosset, noe som gir dem en unik bøyelighet og gi dem muligheten til å samsvare med kroppen din del.

Hjemmelaget Frozen Blue Ice

•  Bland 3 kopper vann med en kopp rensevæske i en glassbolle med tut.

Legg 2 til 3 dråper flytende konditorfarge. Omrør blandingen for å kombinere.

Hold åpne en gallon størrelse plastpose og hell sakte i blandingen. Du kan også lage to Quart-pakninger. Delvis forsegle posen, og deretter komprimere langsomt for å fjerne luften. Vær nøye med å ikke tillate noen av væsken å lekke. Plasser pakken inne i et sekund pose for å hindre lekkasjer. Ta ut luft fra den andre pose ved å komprimere posen forsiktig.

Legg posen flatt i fryseren; tillater minst 2 timer for pakningen å bli kaldt.

Hint

 • Markere posen som en ispose å avskrekke noen fra å tro at det er en matvare.