Digidexo.com

insektbitt utslett kinn

Identifisere insektbitt Utslett

Identifikasjon

Insekter lever i trær, planter, bakken og forlatte strukturer. De fleste vil bite hvis de blir provosert. Folk ofte provosere insekter uten mening å forstyrre dem. Hvis en person ikke merke insekt og føles ikke den første bite, den eneste måten å finne ut hva som skjedde kan være gjennom å vite hva insekt bite utslett se ut (se Ressurser). De fleste vet hva en mygg bite ser ut, men å vite hva en brun eneboer edderkopp bite ser ut som tidlig kan redde en persons liv.

Maur og Fluer

Vanlige insekter som maur og fluer bite, men hver later en særegen utslett eller mark, noe som gjør at du vet hva slags insekt det er. Brann maur er rød i fargen og la en rød welt med en hvit senter. Bittet er ikke livstruende, men giften fra biter av mange brann maur kan være farlig. Mange fluer biter ikke, men en som gjør det, er klegg. Klegg bite i huden, slicing det åpne og injisere et antikoagulere, slik at blodet vil flyte fritt. Dette skiller den fra mange andre biter, fordi området vil være blødning og rødt.

Edderkopper, lopper og flått

Mindre vanlige, bitende insekter er visse edderkopper, lopper og flått. En sort enke edderkoppen later to røde fang markerer når hun biter. Når de brune eneboer edderkopp biter, slår huden rød og utvikler en hvit mark i midten minner om en okse øye. Det blemmer og blir svært smertefullt. Andre insekter, for eksempel lopper, la røde, hevet lesjoner. Flått finnes vanligvis i skogen, slik at en person kan støte på dem når fotturer eller off-road sykling. De flåttbitt og deretter klatrer inn bak bittet. Huden ser rødt rundt bitt området. Hvis flåtten er bærer Lyme sykdom, vil du se en rød flekk med en rød sirkel rundt det.

Andre Bugs

Midd faller inn i kategorien av bitende insekter. Chiggers er midd som lever i høyt gress. De fester seg til huden og ofte offeret ikke føler bite. Når de faller av et par dager senere, etterlater de seg store, kløende, røde renner. Skabb er midd som liker varmen mellom fingrene eller på innsiden av håndleddet, noe som gjør disse plasseringen av valget for de små insekter. Skabb ser ut som en rød kløende utslett som dekker det infiserte området. Veggdyr lever i sengetøy og la kløende røde biter på den personen konsentrere seg om armer og skulder regionen. Hvis et insekt gjør bite deg, søke riktig omsorg for bitt (se Ressurser).

Hvordan å behandle bleie utslett med hjem rettsmidler

Å være en ny forelder har mange utfordringer. Behandling av vanlige problemer, som bleie utslett, er bare ett av dem. Det er mange medisiner tilgjengelig, men kanskje du vil bruke ting som er så nær naturlig som mulig når det kommer til din baby. Det er noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å behandle bleie utslett, men husk at hvis utslettet kommer til et punkt der det er blødning eller det sprer utover bleieområdet, bør du ringe legen. Det er noen forskjellige ting du kan prøve, og hver av følgende løsninger bør brukes separat, ikke i kombinasjon.

Bruksanvisning

•  Ta bleie av, rengjør babyens nederst forsiktig, og eksponere området til luft. La luften komme til bunns vil hjelpe den holde seg tørr og leges raskere. Du bør gjøre dette for en stund etter hver bleie endring, selv om du har brukt en behandling til bunnen. Sørg for at barnerumpe er ren og tørr før du bruker noe til området.

Pulver babyens bunnen med maismel etter endring en rotete bleie og rengjøring bunnen grundig. Maismel er kjent for å holde fuktighet fra huden og hjelpe til med healing. Maismel er tilgjengelig i dagligvarebutikken baking midtgangen.

Påfør aloe vera fra en aloe anlegget til det såre området etter rengjøring av bunnen. Aloe brukes vanligvis til å behandle brannsår og mindre skader, og det er en ingrediens i mange medisiner. Bruke det til sår bunnen vil hjelpe sår området helbrede. Du kan bruke maismel over aloe hvis ønskelig, for ekstra beskyttelse.

Påfør Calamine lotion til sår bunnen etter å endre en bleie eller bading. Calamine er en eldre middel som brukes til å behandle insektbitt, utslett og mindre skader.

Legg havregryn til vannet når du bader babyen. Havregryn har helbredende egenskaper som vil hjelpe huden leges og utslettet går bort.

Tips og advarsler

  • Holde babyen tørr og ren er svært viktig å hindre bleie utslett og å hjelpe det bli bedre. Endre babyens bleie så snart du vet at han har våt eller rotet det vil hjelpe med helbredelsesprosessen.
  • Begrense mengden av sure matvarer som du mate babyen kan kutte ned på bleie utslett vises. Sure matvarer inneholder fersken, appelsiner og appelsinjuice, tomater, noe sitrus, epler, eplesaus, jordbær, pærer og noen andre frukter.
  • Hvis du ser blod, få råd av barnelege. Hvis du bruker hjemme rettsmidler ikke tar seg av problemet, bør du finne en god bleie utslett medisiner. Legen din eller en annen forelder kan hjelpe.

Hva gjør en Mild herpes utbrudd ut?

Herpes kan oppstå på kjønnsorganene eller på leppene. Infeksjonen spres av hud mot hud-kontakt, slik som seksuell aktivitet i tilfelle av genital herpes og kyssing i tilfellet med oral herpes. Flertallet av folk med herpes opplever milde symptomer.

Symptomer

Selv klassiske herpes symptomer involvere blemmer som bryter åpen og forårsake smerte, kan milde tilfeller se ut som et insektbitt, utslett, barbering eller en liten slitasje. Ofte symptomene gå ubemerket hen.

Beliggenhet

Oral herpes vises på eller rundt leppene, og genital herpes dukker opp hvor som helst i bekken-området, for eksempel på penis, vulva, anus, lår og rumpe.

Time Frame

Herpes symptomer tendens til å løse i 2 til 12 dager.

Healing

Både klassiske herpes lesjoner og mildere manifestasjoner helbrede uten arrdannelse.

Behandling

Antivirale medisiner kan redusere alvorlighetsgraden og varigheten av utbrudd og, dersom det tas hver dag, redusere deres frekvens. De vanligste medikamenter foreskrevet for herpes er acyclovir, Valacyclovir og famciclovir.

Advarsler

Herpes kan være smittsom selv når ingen lesjoner er tilstede på huden. Viruset kan kaste under det som er kjent som den prodromal periode, når huden kribler i dagene før et utbrudd av sår. I tillegg er noen mennesker opplever asymptomatisk shedding, hvor viruset er på huden, men ingen lesjoner dannes.

Hvordan Stopp Kløe Naturligvis

Kløe kan skyldes et insektbitt, parasitter, soppinfeksjoner, eller fra en allergi som fører til utslett eller elveblest. Kloring kan faktisk være skadelig, da dette forverrer hevelse og du risikerer å bryte huden, noe som kan føre til en infeksjon. Naturlig rettsmidler for kløe kan være svært effektive når anti-klø medisiner er ikke tilgjengelig eller ønskelig. Faktisk, noen av de mest effektive anti-klø rettsmidler er naturlig, bruker elementer som kan bli funnet rundt i huset.

Bruksanvisning

•  Bryt av en aloe planten blad på basen. Denne saftige planten inneholder en beroligende gel som vil hjelpe lindre kløe og ubehag fra insektbitt, utslett og solbrenthet. Aloe fukter også, noe som gjør den effektiv på kløe på grunn av tørr hud.

Klem aloe blad å trekke ut gel og bruke den direkte på den kløende hud. Hvis du bruker en lang blad, vil du ønsker å bryte bladet i flere biter, slik at du kan trekke ut gelen lett.

La aloe gel lufttørke på huden din. Unngå kontakt med klær eller møbler mens gelen tørker.

Plasser flere isbiter inne i en Ziploc pose og tilsett vann til posen er omtrent halvfull. Zip posen lukket. Hvis tilgjengelig, er en gjenbrukbar ispose et godt alternativ.

Påfør kald kompress til kløende område i en periode på 20 minutter. Kulden vil eliminere kløe og redusere hevelsen som er ofte forbundet med insektsbitt.

Gjenta disse trinnene som nødvendig for å lindre kløe.

Tips og advarsler

  • Hvis du har et utslett som ikke klarer å forbedre eller hvis utslettet forverres og sprer seg, kan du bli lider av en parasitt som skabb eller du kan ha en soppinfeksjon som ringorm. Hvis kløe forverres eller ikke bedres, vil du trenger å se en lege.
  • Aloe er ikke bare beroligende og fuktighetsgivende. Den har anti-bakterielle, anti-inflammatorisk og anti-sopp egenskaper.
  • I noen tilfeller kan et insektbitt eller utløse en allergisk reaksjon tilfelle av anafylaktisk sjokk. Hvis du opplever symptomer som pustevansker, rikelig svette, omfattende hevelse, blek hudfarge, beslag og oppkast, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan velge en urtemedisin - Aloe Vera

Hvordan velge en urtemedisin - Aloe Vera


Aloe Vera (aloe barbadensis) har blitt verdsatt for sine kosmetiske og helbredende egenskaper siden dagene av de gamle egypterne. Cleopatra sies å ha brukt aloe vera gel for å holde henne huden myk og ungdommelig. Hennes folk også foreskrevet det for hudsykdommer og som avføringsmiddel. I antikkens Hellas var det kjent for sin kraftige har blitt brukt for sine evner til å hjelpe healing. Les videre for å vurdere aloe vera som en urtemedisin

Bruksanvisning

Treat hudsykdommer som akne og rosacea, psoriasis og eksem, tørr hud og rynker, samt blemmer, insektbitt, utslett og urticaria. Bruk den for herpes vorter og soppinfeksjoner.

Sooth solbrenthet og mindre brannskader, og fremskynde sin helbredelse. Reparasjon, hydrat og revitalisere tørr og rynkete hud.

lindre halsbrann, dårlig fordøyelse og magesår. Ta det som et kraftig avføringsmiddel. Bidra til å eliminere innvollsorm.

Aid leverfunksjon og løse nyre og urinveisinfeksjoner.

Aloe vera er også en effektiv urte rette for smerter og betennelse av leddgikt og revmatisme smerte. Det hjelper også lette astma og lunger, senker blodsukkeret hos diabetikere, og fungerer som en generell detoxifier.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på at Aloe Vera fungerer veldig bra som et avføringsmiddel!
  • Aloe Vera har vært kjent for å utløse livmor sammentrekninger og så bør ikke brukes av gravide eller menstruerende kvinner. Ammende mødre bør også unngå å bruke Aloe Vera internt.
  • Bør ikke gis til barn Aloe Vera internt.
  • Sjekk med legen din hvis du har problemer med hjertet og bruke en digitalis medisiner som tar Aloe Vera internt, kan føre til uregelmessig hjerterytme.

Utslett hos barn

Utslett hos barn


Utslett - En reaksjon i huden, noe som kan ta på seg ulike former - er vanlige problemer hos barn. De kan ha mange årsaker, inkludert infeksjoner og allergier eller være en reaksjon på et medikament. Vanligvis, elveblest, virale infeksjoner og skabb forårsake utslett synlige på hele kroppen mens en allergi-relaterte utslett viser bare i ett område.

Utseende av utslett

Utslett kan ha ulike opptredener, fra elveblest i huden betennelse eller "humpete" og pimply utslett. De kan være Lacy, hevet, flat, og kanskje eller kanskje ikke vises som flekker.

Bakterielle og virale Utslett

Utslett som kommer med flere barnesykdommer faller i denne kategorien. Mens vannkopper viser én bestemt type utslett, andre sykdommer kan ikke nødvendigvis bli anerkjent av utseendet sitt utslett alene.
Bakterielle eller virale utslett ofte - men ikke alltid - start på stammen og deretter spredte seg til ekstremiteter. De fleste virus er ufarlige, men du bør alltid se en barnelege for å være sikker.
Et utslett forårsaket av vannkopper starter som et lite område av rødhet med en blemme i sentrum, som vil sprekke til slutt. Utslettet er kløende og vanligvis vises først i lysken, i hodebunnen eller armhulene.
Etter noen dager med sykdom, meslinger kommer også med en brunaktig utslett i ansiktet, som deretter sprer seg til kroppen.
En rosa utslett i ansiktet er et symptom på røde hunder. Utslettet går deretter videre til kroppen.
Skarlagensfeber er preget av en grov utslett, mens lyse røde kinn er typisk for Fifth sykdom, også kalt "fiket kinn" sykdom.
Roseola infantum er en sykdom, som vanligvis oppstår hos barn yngre enn to år gammel. Som feber løser, vises et utslett preget av små, rosa, flat eller svakt hevet lesjoner.

Utslett forårsaket av allergi

Allergier kan påvirke flere kroppsdeler, som luftveiene, tarmen eller nervesystemet. Hudutslett i ulike former er en annen vanlig resultat når folk reagerer på visse stoffer rundt seg eller i miljøet.
Noen barn viser allergiske reaksjoner på klær eller klær tilsetningsstoffer, husholdningsartikler som maling, voks, polish, vaskemidler sammen med mat, planter, kjemikalier eller narkotika. Miljø allergi triggere inkluderer støv, pollen eller mugg.
Når du finner ut hva som forårsaker barnet ditt til å reagere allergisk, er det best å unngå kontakt mellom barnet og produktet eller mat eller gjøre endringer i miljøet. Dette vil lindre symptomer og hindre fremtidige utslett eller andre reaksjoner.

Utslett hos nyfødte

Babyer kan lide av spesifikke former for utslett, blant dem infantile akne, bleie utslett og vugge cap.
Cradle cap er preget av en gul til rød humpete utslett i hodebunnen. Det kan også oppstå bak ørene, i armhulene og bleieområdet.
I de første ukene av livet, mange babyer lider av infantile akne, en lidelse som vanligvis forsvinner av seg selv.
Det finnes ulike former for bleie utslett - alt fra trost til eksem. Det er best å ha barnelege ta en titt og la henne bestemme hvordan du skal gå om behandling.

Eksem

Et eksem - ofte finnes på de indre albuene og bak knærne hos spedbarn og små barn - kan være en allergisk reaksjon, eller det kan være tegn på en kronisk tilstand.

Insektbitt

Barnet kan vise flere røde nupper forårsaket fra insektsbitt. Disse er som regel ufarlig og forsvinner av seg selv.

Heat utslett

Svette, ekstrem varme og iført klær som er for varm kan forårsake varmeutslett i barnet ditt. Tiny, røde kviser eller ujevnheter er et typisk symptom. Kule barnet eller ta henne klærne av.

Hva er de typene Barnas utslett?

Hva er de typene Barnas utslett?

Ifølge Visual DX Helse, ganske enkelt definert, "er et utbrudd av mange røde nupper eller flekker på huden." Et utslett Utslett er ganske vanlig hos barn, men de fleste er ikke farlig for barnet ditt eller andre. Ofte kan de bli behandlet hjemme - med veiledning av ditt barns barnelege - og vanligvis løse raskt. Årsaken til barnets utslett kan generelt bestemmes ved dens utseende, plasseringen og utstrekningen av utslett. Noen utslett er mer vanlig hos barn enn andre.

Irriterende bleie dermatitt

Irriterende bleie dermatitt, vanligvis kjent som bleieutslett, er en meget vanlig tilstand hos spedbarn, og kjennetegnes av en oppblåst, red irritasjon som oppstår på huden dekket av en bleie. Ifølge visuell DX Health, er bleieutslett forårsaket av eksponering for urin og avføring i kombinasjon med et tett eller dårlig tilpasset bleie eller en bleie blir liggende for lenge. Bleieutslett kan unngås ved hyppige bleie endringer, ved hjelp av bleie våtservietter uten farge eller duft tilsetningsstoffer og ved hjelp av en krem ​​inneholdende sink-oksyd for å skape en barriere mellom barnet og bleien. Hvis symptomene ikke bedrer seg, forverres eller spres utover diapered området, ta kontakt med barnelege.

Allergisk kontakteksem

Allergisk kontakteksem er en allergisk reaksjon forårsaket av hudkontakt med et allergen, og oppstår vanligvis 48 til 72 timer etter eksponering. Ifølge Din Total Health, det vanligvis presenterer som kløende, røde blemmer som til slutt revne og skorpe over. Sekundære infeksjoner kan skje uten behandling. De mest vanlige allergener er kromater (skosåle), nikkel (smykker, beltespenner), gummi kjemikalier (elastisk, ballonger), neomycin (antibiotika kremer og salver, øre og øye medikamenter), kosmetikk, såper og fargestoffer. Behandling omfatter rensing av utslett med kaldt vann, hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion og unngå uakseptable allergen. Hvis utslettet konsekvent gjentar seg eller forverres, ring din barnelege.

Atopisk eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er en allergisk reaksjon som fører til at huden blir betent med en ekstremt kløende, rødt utslett. Utslettet har vanligvis en tørr, flassende utseende og kan sprekke og sive væske. Ifølge Din Total Health, er eksem vanligvis en arvelig tilstand som oppstår hos personer med allergisk rhinitt eller astma. Det kan også være forårsaket av kontakt med en kjemisk irriterende. Hvis venstre ubehandlet, kan eksem bli en kronisk tilstand som varer gjennom voksenlivet.

Varicella

Varicella, vanligvis kjent som vannkopper, er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. Det forekommer vanligvis hos barn fra 1 til 10 år. Ifølge Visual DX Health, er det første tegn på vannkopper utslett som presenterer som kløende, røde lesjoner med deprimert sentre. Lesjoner vanligvis vises først på hodebunnen og bagasjerommet og deretter spredte seg til armer, ben, ansikt og selv inn i munnen og nesen. Den vanligste komplikasjonen fra vannkopper er infeksjon som skyldes skrape kløende lesjoner. Selv om de fleste barn utvikler ca 100 lesjoner, hvis barnet ditt har fått varicella vaksine han vil trolig utvikle færre. Behandling kan nesten alltid gjøres hjemme, men hvis barnet ditt kontrakter vannkopper, er et besøk til hans barnelege berettiget.

Elveblest

Urticaria eller elveblest, er, i henhold til din totale helse, er mer vanlig hos barn enn voksne, og er preget av kløende rosa eller røde nupper som vilkårlig kan vises og forsvinner i patcher hvor som helst på kroppen. Hevelse i føtter, hender, munn, øyne og kjønnsorganer kan følge et utbrudd av elveblest. Ifølge Visual DX Health, kan elveblest være akutt (plutselig innsettende varer mindre enn seks uker) eller kronisk (varer lenger enn seks uker). Legene tror at elveblest kan være en reaksjon mange faktorer, inkludert medisiner, stress, visse matvarer, insektbitt, pollen, muggsopp, miljøelementer og infeksjon, 90 prosent av elveblest tilfeller er idiopatisk, det vil si, de er av ukjent opprinnelse. Du kan ta vare på ditt barns elveblest med kule bad, hvile og et antihistamin. Ring 911 umiddelbart, men hvis barnet ikke kan svelge, har problemer med å puste eller føler seg ør.

Vanlige Utslett hos barn

Et utslett er beskrevet som en reaksjon i huden forårsaker en rød utbrudd. Mange gjerningsmennene kan føre til utslett, inkludert en infeksjon, allergi, et virus, et insektbitt eller en reaksjon på en bestemt medisin. Ifølge askdrsears.com, et nettsted som drives av pediatriske leger, de fleste utslett er ikke skadelig og ikke trenger noen behandling, men noen er alvorlig og har blitt forårsaket av noe som er potensielt dødelig. Hvis du oppdager at barnet ditt har utslett, prøve å finne ut hva som kan ha forårsaket det, og kontakte legen sin.

Elveblest

Elveblest er renner som kan dukke opp plutselig og spredte seg raskt. De forekommer ofte på stammen, noen ganger vises på ekstremiteter og sjelden vises på ansiktet. Elveblest kan vises i ulike former: rund eller uregelmessig, små eller store, og i klynger eller alene. De kan være forårsaket av en allergisk reaksjon, eller ved en kald eller feber. Skjønt elveblest er generelt ikke skadelig for seg selv, hvis en allergisk reaksjon har fått dem, de kan være farlige. Se barnet ditt for nøds symptomer som oppkast og pusteproblemer.

Eksem

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon for tørr og irritert hud eller hud allergi. Når mild, kan eksem vises som nivå tørre og hvite flekker, men når et barn gjennomgår en blusse opp han kan ha reist, rød, irritert patcher. Hos spedbarn og små barn, synes eksem ofte på de indre albuene og bak knærne. Eldre barn vanligvis opplever det på forsiden av knærne og utsiden av albuene. Eksem kan være kronisk eller midlertidig, delvis avhengig av hvorvidt det har blitt forårsaket av en allergi. Bare en lege kan diagnostisere og behandle eksem etter en full undersøkelse.

Vannkopper

Vannkopper er en virus utslett som er svært smittsom og vanlig blant barn. I begynnelsen synes kopper som noen få kløende røde nupper eller flekker. I løpet av de neste dagene, flere og flere humper vises og gamle humper blemme. Feber er vanlig og kan vare i opptil fem dager. Innen to uker, bør alle humper bli crusted over. Når alle av dem har klaka over og barnets feber er borte, er han ikke lenger smittsom.

Ringorm

Ringorm er en sopp utslett som overføres av andre infiserte mennesker eller dyr. Det klør som regel og det ser ut som en hevet ring med hud som virker normalt i midten. Det kan se ut som en ring eller til stede som mer enn 10 ring. En lege diagnostiserer vanligvis ringorm ved å ta noen tørr hud fra utslett og undersøker den. Utslettet er vanligvis behandles med over-the-counter anti-sopp kremer.

Kontakt Rash

Det er to typer av kontakt utslett. Den første utbrot på grunn av kontakt med slike irritanter som Poison Ivy og kjemikalier. Det ser ut som røde flekker eller støt på huden, og det kan ha en sprø overflate. Det er vanligvis begrenset til en eller et par små porsjoner på kroppen. Den andre type kontakt utslett er vanligvis spredt over hele kroppen og kan vises som små røde flekker eller kviser. Det kan være forårsaket av et irritasjonsmoment som gress, laken, vaskemiddel, basseng vann eller såpe. Begge kan bli behandlet med over-the-counter eller resept hydrokortison krem, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett.

Røde kinn i Kids i kaldt vær

Røde kinn i Kids i kaldt vær


Noens ansikt, inkludert et barns, kan bli rød når de utsettes for vind og kulde. Men hvis barnets kinn bli ekstremt rødt, ikke bare når det er kaldt ute, kan han ha en sykdom som heter fiket kinn sykdom (femte barnesykdom.) Et annet navn for denne tilstanden er femte barnesykdom. Det fikk sitt navn fordi den er den femte utslett i en gruppe av utslett inkludert skarlagensfeber, meslinger, røde hunder og roseola. Denne tilstanden er smittsom.

Slapped Cheek / Fifth sykdom

Når barnets kinn er røde, hvis han har også feber og fly-lignende symptomer, inkludert smerter og sår hals, han kan ha fiket kinn sykdom. Utslettet vises først på barnets kinn og reiser til sine lemmer og kroppen etter noen dager da. Det klør. Noen babyer bare får røde kinn og ingen av de andre symptomene.

Effekter

Tilstanden kan dukke opp igjen måneder etter første utbrudd. Hvis barnet ditt blir varm eller er ute i solen og å være ekstremt aktiv kinnene kan slå lyse rødt. Dette betyr ikke at infeksjonen har returnert, ifølge Babycentre.co.uk. Vanligvis er fiket kinnet mild sykdom, men for babyer som har talassemi, som er en genetiske sykdommen eller sigdcelleanemi det kan være farlig. Disse forholdene resultere i anemi og fiket kinn sykdom vil gjøre anemi verre.

Rosacea

Flammende røde kinn kan også bety at barnet ditt har rosacea. Hvis du ser en spredning av humper på toppen av de røde kinnene, kan han være lider av denne inflammatorisk hudsykdom. Det blir verre hvis barnet spiser krydret mat er fysisk aktiv. Når det er kaldt, kan dette gjøre rosacea verre som kan solen.

Tørr hud

Om vinteren kan huden din eller barnets hud får veldig tørr fordi det er lav luftfuktighet. Dette gjør huden tørke ut og kløe. Det kan også gjøre huden din, og kinnene, red. Når tørr hud blir virkelig ille, kan fishnet-lignende sprekker beskjære opp og huden din vil få flassende, kjedelig og ujevn. Tørr hud kalles asteatosis eller xerosis. Når det ikke er nok vann (fuktighet) i stratum corenum delen av huden din, oppstår tørrhet. De beskyttende oljer i huden forsvinne og vannet som du normalt vedlikeholde i huden din rømming. Når huden tørker ut, krymper det og det er når den sprekker.

Baby Face Utslett Treatment

Baby Face Utslett Treatment


Når du ventet, har du sannsynligvis tenkt å ha en myk, klar-skinned spedbarn. Men ansikt utslett er vanlig blant spedbarn, og foreldre bør forvente å se minst ett utslett på babyen deres ansikt under sitt første leveår. Heldigvis, de fleste utslett er ikke alvorlig, og behandling - om noen er nødvendig - er relativt grei.

Eksem

Eksem hos spedbarn vises i tan-farget eller rødlige flekker av grov, humpete eller skjellende hud. Som eksem blir verre, lappene blir mer kløende og kan sive og deretter skorpe over. Det er viktig å forebygge eksem fra å nå dette punktet, eller det kan føre til infeksjon på grunn av riper.

Hvis du mistenker at barnet ditt har eksem, diskutere det med din barnelege. Noen ganger eksem er forebygges gjennom endringer i kostholdet.

Behandlingen begynner vanligvis ved å bytte til en mild og fuktighetsgivende såpe (som Dove), brukes bare som absolutt nødvendig. Etter bad, kan vaselin eller Aquaphor påføres på huden. Sørge for at barnet ikke får overopphetet er også viktig.

Dersom disse tiltakene ikke hjelper, kan barnelege forskrive en steroid krem ​​for utslett.

Heat utslett

Når babyen blir overopphetet, kan hun utvikle en klar eller rødt utslett på hennes ansikt, hals, armer og bryst.

Heat utslett kan forebygges ved å holde babyen kledd i lys, løse klær (eller bare en bleie) i varmt vær. Klimaanlegg, bor i skyggen, og snyltende med kaldt vann hjelp, også.

Heat utslett kan også oppstå om vinteren hvis du overdress barnet ditt eller plassere ham i et rom som er kunstig oppvarmet. Til riktig kle barnet ditt, bør du vurdere hva slags klær du vil finne komfortabel under omstendighetene (lange eller korte ermer, bomull eller flanell, for eksempel) og kle barnet ditt deretter.

Newborn Rash

"Newborn utslett" er et generelt begrep som beskriver en rekke vanlige utslett hos nyfødte, inkludert erythema toxicum (et utslett med flekkete røde flekker som har hevet hvite eller gule sentre), milia (hvite kviser på nesen og haken) og neonatal akne (som ser ut akkurat som tenåring eller voksen akne). Ingen av disse trenger behandling, og alle forsvinne i løpet av få uker.

Milk Rash

Hvis babyens kinn, hake og munn-området har utslett, kan det være melk utslett - en allergisk reaksjon på melkeproteiner. Vanligvis går melk utslett bort uten behandling, men hvis det varer mer enn en måned, kan barnelege ha babyen prøve en soya formel eller en formel med brutt ned melkeproteiner. Ammende mødre kan være i stand til å kurere problemet ved å ikke konsumere melkeprodukter. Steroid kremer kan også bidra til å rydde opp vedvarende tilfeller.

Drool Rash

Når babyen begynner å klippe tennene, kan han sikle mer, forårsaker et utslett på haken og kanskje kinnene. Utslettet kan reduseres ved å forsiktig skylle babyens ansikt morgen og kveld (ved hjelp av vann og ikke såpe eller vaskeklut). Et lag av Aquaphor eller vaselin på hennes kinn og hake kan også beskytte mot irritasjon av sikkel.

Hudirritasjoner, renner og utslett

Hudirritasjoner, renner og utslett


Huden er kroppens største organ i en persons kropp. Foruten ting som for eksempel en persons ansiktstrekk, kroppstype eller høyde, er huden også det første folk legger merke til. Derfor, når noe er galt med huden, slik som et utslett, irritasjon eller renner, den enkelte ønsker ofte å søke behandling for raskt å gjenopprette eller forbedre hudens tilstand. Men før behandlingen starter, må personen vet hva problemet er.

Hudirritasjoner

Hudirritasjoner refererer til forverring huden gjennomgår etter at den har kommet i kontakt med kjemikalier, stoffer som oljer eller såper, syrer og vann. De irritanter føre til at huden blir ekstremt tørr eller sprukken fordi huden porene blir tilstoppet. En type av hudirritasjon som oppstår er forårsaket akne. Symptomer på hudirritasjoner inkluderer hevet humper som kan føle smertefullt. For eksempel, hvis en person er irritert av tungmetaller, iført en mental watch kan forårsake økning av smertefulle støt på håndleddet.

Skin renner:

Angioødem, vanligvis betegnet som hud renner, er hevelse som skjer under huden i stedet for på overflaten. Hevelsen oppstår spredt ut over i en linje rundt leppene og øynene, i halsen eller på føtter og hender. En type angioødem kalles elveblest. Selv forårsaket av en allergisk reaksjon, matvarer, insektbitt, treff, eksponering varme og vann, og medisiner kan forårsake renner. Et individ kan oppleve kløe og smerte. I motsetning til utslett, kan renner følge flere symptomer. Disse symptomene inkluderer pustevansker og magekramper.

Utslett

En hudutslett endrer tekstur og farge på en persons hud. Imidlertid, forekomsten av utslett avhenger av typen av symptomer. For eksempel finnes det to typer utslett. Kontakteksem er forårsaket av noe som en person berører. Derfor blir huden betent av ting som såper, kosmetikk, kjemikalier som finnes i latex, klær og elastisk. Seboreisk eksem har forskjellige symptomer. Det ser ut som skjellende, røde flekker bak ørene og rundt nese, munn, øyelokk og øyenbryn. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia, er seboreisk eksem forårsaket av alder, stress, værforhold, tretthet, alkohol-baserte kremer og sjeldne sjamponering. Utslett er også forårsaket av medisinske tilstander som psoriasis, eksem, helvetesild og impetigo.

Betraktninger

En person med problemer som irritasjoner, utslett og renner bør oppsøke lege for å være sikker på at ingenting er medisinsk galt. For eksempel kan hudutslett være forårsaket av medisinske tilstander så som revmatoid artritt, lupus erythematosus eller Kawasakis sykdom, i henhold til MedlinePlus Medical Encyclopedia. Renner kan være et tegn på infeksjoner som leukemi eller lymfom.

Face Utslett hos barn

Det er mange mulige årsaker til en ansikts utslett på et barn. Noen ganger kan en ansikts utslett er et tidlig tegn på en sykdom, men andre ganger er det den viktigste karakteristisk for en tilstand. Her er noen forhold knyttet til ansikts utslett.

Meslinger

Barn blir vaksinert mot meslinger, men fortsatt kan avtale det. En rødt utslett i ansiktet utvikler seg etter tre eller fire dager for å ha meslinger og raskt sprer seg. Det varer i ca syv dager.

Rubella

Hvis røde hunder er under kontrakt, vil en rosa / rødt utslett på kinnene vises og spre seg. Bedring sees etter fire dager.

Skarlagensfeber

Med skarlagensfeber, utvikler en rød, blussende ansikt, sammen med sår hals. Utslettet og blussende ansikt er ikke alvorlig, og går bort av seg selv.

Fifth sykdom

Femte sykdommen forårsaker barnets kinn å være veldig rød. Med varme eller trening, vil utslett vises mye lysere og kanskje klø mer. Barnet er ikke smittsom når utslettet presenterer seg.

Milia

Milia er en ansikts utslett hos spedbarn preget av gule eller hvite humper. De går unna på egenhånd i tid og er ikke smittsom.

Eksem

Eksem er en svært vanlig utslett som kan være i ansiktet eller andre deler av kroppen. Utslettet kan være kløende, røde eller hovne. Den er forårsaket av noen type irriterende.

Ansikts & Neck Utslett

Ansikts & Neck Utslett


Utslett er irriterende for den enkelte og kan være en indikasjon på et underliggende helseproblem. Mens de fleste utslett oppstår på grunn av hud irritanter eller allergener, noen utslett krever legehjelp. Utslett i ansiktet og nakke området kan noen ganger bli unngått ved å praktisere god hygiene, unngå irritanter og behandle berørte områdene med aktuelle løsninger.

Lupus

Utslett kan utvikle seg i ansiktsregionen som et symptom på lupus. Ifølge Mayo Clinic, oppstår Lupus når kroppens immunsystem angriper friskt vev og organer, forårsaker kroniske betennelser i ledd, hud, nyrer, hjerte og lunger. En uforklarlig sommerfugl-formet utslett i ansiktet ledsaget av feber og vedvarende smerter kan være et tegn på lupus. Andre symptomer er tretthet, vektendring, hud og munn lesjoner, lett blåmerker og hukommelsestap. Rådfør deg med legen din dersom du opplever disse symptomene for å finne ut om du har lupus eller annen kronisk sykdom.

Allergier

Allergi kan føre til at huden til å reagere ved å bryte ut i et utslett eller elveblest. På halsen, kan utslett oppstå på grunn av solbrenthet, kviser, insektbitt, mat eller medisiner allergi, helvetesild og sykdommer i lever eller nyre. Noen vanlige allergier inkluderer smykker som inneholder nikkel, uvaskede klær, hår fargestoffer og kosmetikk som irriterer huden; og matvarer som peanøtter, skalldyr, og frukt som inneholder pektin. De fleste allergiske utslett er ikke en trussel for helsen din, men hvis utslettet er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, bør du kontakte lege umiddelbart.

Irriterende Contact Dermatitis

Irritanter som kan forårsake kontakteksem inkluderer såper, rengjøringsmidler, glassfiber, løsemidler og Poison Ivy eller forgifte eik. Disse typer av utslett oppstå når de irriterende skader huden ved kontakt. Irriterende kontakteksem kan påvirke alle i alle aldre med nok eksponering eller gjenta eksponering mot det samme irriterende. Utslett kan variere fra mild med sprukken hud til alvorlig med hevelse, blemmer og avskalling av huden. Utslett fra irriterende kontakteksem kan reduseres ved hjelp av emollients og kremer til det berørte området. Du kan også bruke en aktuell kortikosteroid å redusere mengden av hevelse i det berørte området.

Hot Tub Rash

Boblebad utslett er forårsaket av bakterie Pseudomonas aeruginosa, og kan infisere et individ som har vedvarende kontakt med vann som er forurenset med bakterie. Utslett vises etter bading i en privat eller offentlig basseng som ikke er godt vedlikeholdt, og kan utvikle seg på ansikt, nakke eller andre deler av kroppen. Det kan også dukke opp etter bading i et forurenset innsjø. Utslettet ser ut som kløende røde flekker som til slutt blir en humpete utslett i det berørte området. Pus-fylt blemmer er også vanlig rundt hairlines. Badestamp utslett kan påvirke folk i alle bakgrunner og forsvinner vanligvis uten komplikasjoner etter flere dager. Du kan beskytte deg mot badestamp utslett ved dusjing umiddelbart etter bading i et basseng, innsjø eller badestamp og vaske badetøy umiddelbart etter bruk. Opprettholde riktig nivå av bakterie-drapet kjemikalier i bassenget eller spa for å redusere sjansen for spiren forurenser vannet.

Hva er årsakene til utslett eller eksem?

Utslett er støt på kroppen som endrer måten huden ser og føles. Siden det er så mange typer utslett, det er mange forskjellige årsaker. Elveblest er en vanlig type utslett preget av røde, hevet områder av huden som vanligvis kløende.

Fakta

Huden er mottakelig for infeksjon fra ytre årsaker, slik som bakterier, sopp, parasitter eller virus. Utslett kan også være forårsaket av irritanter som såpe, kosmetikk og vaskemidler. Noen medisinske tilstander utløse utslett, inkludert revmatoid artritt.

Årsaker

Hudutslett ha mange årsaker. Utslett kan utløses av infeksjoner av utenforstående inntrengere, eller de kan være forårsaket av arvelige hudproblemer som eksem eller psoriasis.

Betraktninger

Miljøfaktorer kan noen ganger utløse utslett, spesielt elveblest. Eksempler er varme eller kulde, insektbitt, sollys og stress.

Symptomer

Symptomer på utslett kan variere avhengig av årsaken. Utslett kan være irriterende, smertefulle eller kløende. Huden kan bli hovne, sprukne, skjellende, rød eller betent.

Home Care

De fleste utslett vil vise forbedring hvis du unngå irriterende stoffer og behandle huden din skånsomt. Ikke skrubb, og bruke milde rensemidler. Over-the-counter kremer kan gi en viss lettelse. Søke medisinsk hjelp for noen vedvarende utslett som ikke svarer til hjemmesykepleien.

Er Varme Baths Bra for utslett?

Er Varme Baths Bra for utslett?


Varmt vann åpner porene og kaldt vann lukker dem. Avhengig av alvorligheten av utslett, kan vanntemperaturen enten lindre eller forverre hudens tilstand ved å spre eller dempende den.

Warm Water

Varmt vann skaper damp for å åpne porene. Svette er et eksempel på dette. Vann høyere enn kroppstemperaturen bidrar til å skylle ut urenheter. Ta et bad i det kan bidra til å rense bort utslettet midlertidig. Varmere vann slapper også huden, omtrent som en sauna gjør.

Cold Water

Kaldt vann i retur lukker porene. Mange hevder at kalde bad har helsemessige fordeler. Kvinners Healthcare hevder at kaldt vann "kan midlertidig lindre hudirritasjoner slik som insektbitt og mindre hud allergier." Varmt vann fører også til partikler for å utvide, mens kaldt vann krymper dem, kanskje opphøre utslett.

Havregryn Baths

Det har vært mange debatter om de helbredende egenskapene til havremel. Granny Med enig i at havregryn "binder seg til huden, tetting i fuktighet og mykgjørende ... det også lindrer og beskytter huden, og bringer lindring til kløen." Oppløse havre i varmt vann å trenge inn i utslett, og skyll med kaldt vann for å roe distressed huden.

Ulike Utslett på kroppen

Body utslett eller utslett er betennelse eller spotting av huden som følge av irritasjon, allergi eller sykdom. Et utslett endrer farge og tekstur av det berørte området, typisk endre farge til en rødlig eller rosa nyanse. Til tider kan utslett også være blålig i fargen eller mørbanket fra riper og ytterligere irritasjon.

Nature

Utslett kan være assosiert med kløe, hevelse, prikking eller brennende fornemmelser, og muligens smerte, mens noen forhold produserer ingen følelse i det hele tatt. Generelt, kropps utslett er en indikasjon på at kroppen avviser en utenlandsk enhet eller element som det finner truende for sin helse.

Kategori

Noen utslett påvirker hele kroppen, som kalles "generalisert", mens andre vises bare på visse områder av huden. Disse er ofte referert til som "lokaliserte". Utslett kan være forbigående og kortvarige eller tilbakevendende eller kronisk. De fleste hudutslett er ikke smittsomme men noen er kjent for å være.

Ubiquity

Det er hundrevis av typer kroppen utslett og praktisk talt alle har opplevd utslett en eller annen måte i ulike faser av livet, fra barndom til alderdom. Mens mange av disse utslett er vanlig og lett å behandle (eller alene før de avtar), noen kan være symptomer som peker til mer alvorlige plager eller sykdommer.

Årsaker

Allergiske reaksjoner er en av de vanligste årsakene til utslett. Avhengig av personen, kan allergi være forårsaket av planter, mat, dyr, kjemikalier, støv, forurensing, insektbitt og en rekke miljøfaktorer. Andre vanlige årsaker inkluderer irritanter forårsaket av slitasje fra klær eller bleier, kosmetikk, soleksponering og fuktighet eller tørrhet. Infeksjoner fra virus, bakterier og sopp også ofte føre til utslett.

Andre eksempler er infeksjoner forårsaket av små parasitter som midd og lus, samt systemiske sykdommer der utslett er et kjent symptom. Disse sykdommene omfatter lupus, revmatisk feber, tyfoidfeber, meningitt, Rocky Mountain flekket feber og Lyme sykdom, blant andre. Vanlig forekommende utslett inkluderer vannkopper, kviser, ringorm, fotsopp, helvetesild, skabb, eksem og psoriasis. Andre faktorer som er assosiert med noen utslett inkluderer hormonelle endringer, stress, genetisk predisposisjon og autoimmune problemer.

Diagnose

Mange hudutslett ligne og kan være vanskelig å skille fra hverandre. Selv til trenet øye, dvs. en hudlege, tester kanskje må gjøres for å bekrefte en bestemt diagnose. Hudutslett som kommer uten smerter eller ubehag, og er lokalisert til området for kontakt med et allergen som er relativt trygg og giftfri kan bare la alene inntil hudens tekstur og farge går tilbake til det normale. Utslett ledsaget av andre symptomer, derimot, som feber, infeksjon, hovne lymfeknuter, kortpustethet, hodepine, stiv nakke, lysfølsomhet og verkende ledd kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand. Konsultere en hudlege eller lege anbefales i disse tilfellene.

Hud Utslett hos barn Information

Utslett er vanligvis ikke farlig, men alle utslett hos barn bør undersøkes av en barnelege, spesielt hvis de er ledsaget av feber, eller ikke svare på hjemmesykepleien. Mange barnesykdommer er forårsaket av virus og bakterier, og den medfølgende utslett kan ofte være en identifiserende symptom.

Allergier

Allergi er en vanlig årsak til utslett hos barn, og er utløst av allergener som kommer i kontakt med barnets hud eller inhaleres.

Vanlige Utslett

Barneeksem er et kløende irriterende utslett som rammer om lag 10 prosent av alle barn i USA. Bleieutslett og varmeutslett er andre eksempler på utslett hos barn som er irriterende, men ikke farlig.

Virusinfeksjoner

Mange barnesykdommer er forårsaket av virus, for eksempel vannkopper, meslinger og røde hunder, som kan være ledsaget av utslett.

Bakterielle infeksjoner

Brennkopper er den vanligste utslett forårsaket av bakterier, og det er mer vanlig hos barn enn voksne. Andre hudsykdommer forårsaket av bakterier inkluderer skarlagensfeber, follikulitt og byller.

Andre årsaker

Parasitter og sopp kan føre til hudproblemer hos barn, og insektbitt, tikk spesielt biter, kan føre til utslett og alvorlige sykdommer som Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber.

Hva er årsakene til Body Utslett?

Utslett kan forekomme hvor som helst på kroppen eller over hele kroppen, og de kan ha mange årsaker. Mens utslett er vanligvis rett og slett tungvint og ikke farlig, kan noen utslett være tegn på en alvorlig tilstand som involverer andre organer i kroppen din. Enhver utslett som ikke rydde opp innen en rimelig tid, eller at ingen vedvarer bør undersøkes av en lege for å finne årsaken.

Arvelighet

En arvelig utslett er en som var gått ned fra dine foreldre eller besteforeldre i dine gener. To eksempler på arvelige forhold er eksem og psoriasis. Eksem innebærer skjellende flekker på armer, ben, hodebunnen og overkroppen. Det kan være betent og veldig kløende. Psoriasis årsaker hevet røde områder og sølvhvite skjell på albuer, knær, hodebunn og korsrygg.

Allergier

Stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner og føre til utslett inkluderer Poison Ivy og eik, parfyme, smykker den inneholder nikkel, vaskemidler og medisiner. Allergiske reaksjoner er preget av et kløende rødt utslett, noen ganger sammen med blemmer, og er plassert der huden din kom i kontakt med allergenet. I noen tilfeller er disse utslett kan spre seg, slik som de fra giftsumak og eik.

Infeksjoner

Sopp- og bakterieinfeksjoner kan forårsake kløende utslett. To eksempler på soppinfeksjoner er ringorm og gjær infeksjon. Ringorm vises vanligvis i foldene i huden din, for eksempel under brystene eller i lysken. Gjær infeksjon er også kjent som jock kløe hos menn. Brennkopper er en bakteriell infeksjon fra strep eller staph bakterier og er vanligvis funnet rundt nese og munn, underarmer og hender. Det er preget av store blemmer og / eller crusty flekker.

Virus

Virale utslett inkluderer infeksjoner i huden, som meslinger, vannkopper, herpes og helvetesild. Snarere enn å være på ett sted, er vanligvis disse utslett overalt. Det finnes ingen behandling for selve viruset i seg selv, men aktuelle medisiner brukes til å behandle kløende rødt utslett. Selv om det ikke er noen kurer, det finnes vaksiner mot noen virus som forårsaker utslett. Anti-virale medikamenter kan bidra til å undertrykke og redusere herpesutbrudd.

Insect Bites / Parasitter

Utslett fra insektbitt kan resultere fra seng bugs, mygg, lopper, chiggers og flått. Huden kan bli betent, irritert og kløende. De fleste er ikke alvorlig og må etterhvert gå bort. Imidlertid kan et utslett som utvikler seg til en okser-øye form være et tegn på Lyme sykdom, og du bør søke legehjelp. Skabb er et eksempel på en parasitt utslett. Det er preget av kløende pimply støt og muligens små blemmer. Aktuelle behandlinger er tilgjengelige for å behandle skabb.

Afrikansk-amerikanere og utslett

Afrikansk-amerikanere og utslett


Afrikansk-amerikanere kan være plaget med de samme hudsykdommer som kaukasiere, men det finnes visse hud lidelser som er unike for dette løpet. Melanin er hudens pigment, som afro-amerikanere har mer av det enn lettere flådd folk. Melanin står for den mørkere hudfarge og gir dem mer beskyttelse mot solen; Men afrikansk-amerikanere ikke er unntatt fra flere typer hudproblemer, inkludert utslett.

Melasma

Melasma er en hud lidelse som rammer mennesker med brun hud. Uregelmessige grå-brun merkene vises på ansiktshuden, inkludert nese, panne, kinn, hake og overlepper. Melasma er svært vanlig i brunhudede kvinner som er 21-40 år gammel. Det noen ganger dukker opp i løpet av svangerskapet - det er ofte referert til som maske av svangerskapet - og det kan også oppstå når en kvinne tar p-piller.

Acne Vulgaris

Acne vulgaris er en hud tilstand som rammer mange afro-amerikanere, og andre som har brun hud. Det resulterer i patcher og mørke flekker, som dukker opp når en acne avslapnings oppstår. Denne tilstanden kan føre til permanent arrdannelse og misfarging av huden.

Eksem

En vanlig hudsykdom i afrikansk-amerikanere er eksem, som kan føre til hyperpigmentering eller hypo-pigmentering i folk av farge. Eksem kan være en arvelig tilstand. Det er referert til som atopisk dermatitt. Eksem resultater i blemmer, rå, røde nupper som brenner og klør. Huden kan sprekke og bli tykkere. Den blemmer kan sive puss. I kroniske tilfeller, tykke, mørke flekker med fremtredende linjer vises.

Seboreisk eksem

Afrikansk-amerikanske kvinner og andre brunhudede kvinner blir ofte plaget med seboreisk eksem, noe som påvirker hodebunnen, hårfestet, øyenbryn og området mellom hjørnene av munnen og nesen. Noen ganger er halsen og brystet berørt. Fettete, tykke, gule flak kan vises. Flak kan også være fin og hvit.

Tinea capitis

Hodebunnen ringorm, eller tinea capitis, resulterer i skalering og flekkvis håravfall, noe som gjør hodebunnen ser møllspist.

Psoriasis

Psoriasis er en hudsykdom som er svært vanlig blant alle raser og etniske grupper. Denne tilstanden er ikke smittsom. Det fører hudceller raskt reprodusere og dette fører til tørr, rød og fortykket hud.

Pityriasis Alba

Pityriasis alba er en tilstand som rammer afrikansk-amerikanske barn og fører lett flekker som er runde og skjellete i tekstur skal vises på childâ € ™ s armer og ansikt. Legene anser denne tilstanden for å være en mild form for eksem.

Lupus

Afrikansk-amerikanere som har lupus er mer sannsynlig at lider av splid lupus, noe som resulterer i røde hudområder og scaliness og kan føre til arrdannelse. Skalaer og patcher generelt dukker opp i hodebunnen, og kan føre til håravfall og utslett i ansiktet.

Årsaker til utslett flekker i ansiktet

Årsaker til utslett flekker i ansiktet


Årsaken til et utslett kan de fleste ganger bestemmes av utseendet av utslettet seg selv, ifølge The New York Times. "Et utslett er vanligvis preget av rødhet i huden, vanligvis flekkete, som kan noen ganger klør. Utslett i ansiktet er vanlige og de fleste utslett er noen form for eksem.

Dermatitis

Dermatitis kan fremstå som en kløende eller flassende utslett. Dermatitt kan bli funnet på ansiktet eller andre deler av kroppen som et irritasjonsmoment berører. Irritanter som forårsaker dermatitt med latex, såper, make-up, kjemikalier og Poison Ivy. En annen fra av eksem er seboreisk eksem, som kan bli funnet på øyelokkene, munn, nese, bak ørene og øyenbrynene. Når denne typen eksem er funnet i hodebunnen er det som kalles flass. Eksem er et utslett som er relatert til eksem. Det er en rød, kløende, flassende utslett som vanligvis led av folk med allergi eller astma.

Psoriasis

Dette utslettet viser seg ofte i hodebunnen, men det kan bli funnet langs utsiden av hodebunnen. Psoriasis er også et skjellete, kløende tilstand. Det er særlig funnet i patcher som er sølvhvitt utseende. Ifølge National Psoriasis Foundation, dette er en autoimmun sykdom som er påført kronisk.

Vannkopper

Vannkopper er vanligvis en barndom sykdom, men voksne kan lide av det også. Disse små røde prikkene er utslett som klør og kan være smertefullt. De vises i ansiktet og på andre deler av kroppen, så vel.

Rosacea

Rosacea er en vanlig lidelse som fører til rød, betent utslett på nese og kinn. Ifølge Rosacea.org årsaken til rosacea er ukjent og sykdommen er ikke kureres. Rosacea kan se ut som kviser eller synlige blodkar i ansiktet.

Lupus

Lupus er en autoimmun sykdom som har mange flere symptomer enn bare en ansikts utslett, men ansikts utslett er godt dokumentert. Ifølge "The New York Times," denne sykdommen kan identifiseres av en "sommerfugl" utslett over kinnene og neseryggen. Dette symptomet påvirker over 50% av de med denne immunsykdom. Utslettet kan bli verre i sollys.