Digidexo.com

plateepitelkreft i lunge

Hva er plateepitelkreft Lung Cancer?

Ifølge National Cancer Institute, er plateepitel celler lokalisert i huden vev, slimhinnen i trange organer og i kretsen i luftveiene og fordøyelseskanalen. Kreft som begynner i disse celler er kjent som "squamous cell carcinoma" eller "epidermoid carcinoma". Når denne type av ondartede kreftformer i vevet i lungene, er det kjent som "squamous cell lung cancer".

Funksjoner

Ifølge American Lung Association, er det to hovedtyper av lungekreft, den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i USA. De to typene er klassifisert som små-celle-og ikke-små-celle lungekreft. Plateepitelkarsinom er en av tre typer av ikke-småcellet lungekreft.

Symptomer

Noen symptomer på lungekreft er kronisk hoste, hoste opp blod, kortpustethet, uforklarlig feber, gjentatte tilfeller av bronkitt og lungebetennelse, uforklarlig vekttap, mangel på energi, tretthet og brystsmerter. Men disse symptomene er også felles for andre lunge-sykdommer, og er vanligvis ikke tydelig før sykdommen har avansert.

Diagnose

Legen vil vurdere din medisinske historie og utføre en fysisk eksamen, inkludert røntgenundersøkelse og CT-skanning, for å fastslå om du har lungekreft. Videre testing vil bli gjort for å fastslå om kreften er plateepitelkreft lungekreft, og hvis den har spredd seg til andre deler av kroppen din. Testene kan omfatte CT-skanning, bein skanner og magnetic resonance imaging (MRI).

Risikofaktorer

Røyking er den viktigste årsaken til lungekreft. Omtrent 87 prosent av alle tilfeller av lungekreft skyldes røyking. Den nest største synderen er radongass. Andre årsaker er kreftfremkallende, slik som asbest, uran og arsen.

Betydning

Den type behandling og gjenvinning avhenger av stadium av kreft, enten eller ikke kreften har spredd seg, og din generelle helse - kroppens evne til å bekjempe kreft. Men ifølge National Cancer Institute, for tiden, er det ingen kur for ikke-småcellet lungekreft, for eksempel plateepitelkreft.

Genelux Lung Cancer Treatment

Genelux Lung Cancer Treatment


Lungekreft er den ledende dødsårsaken hos kreftpasienter. Det finnes ulike behandlingstilbud tilgjengelig for å bekjempe kreft i lungene, men de fleste av dem kommer med en rekke bivirkninger. Genelux Corp arbeider med en ny kreftbehandling som kan ha muligheten for å bli nummer 1 behandling av lungekreft og andre kreftformer også.

Lung Cancer

Den veksten av unormale celler i en eller begge av lungene er årsaken til lunge-kreft. Disse unormale celler i lungene ikke utføre de samme funksjonene som normale celler, og de ikke har muligheten til å utvikle seg normalt vev. De kan vokse og danne svulster, noe som resulterer i tap av sunn lungefunksjon.

Typer av lungekreft

Det finnes to typer lungekreft. Ikke-små-celle lungekreft er den mest diagnostisert type lungekreft og står for 80 prosent av lungekreft, ifølge lungcancer.org. De fire typer av ikke-småcellet lungekreft er adenokarsinom, plateepitelkreft, bronchioalvolar karsinom og storcellet udifferensiert karsinom.

De resterende 20 prosent av kreftpasienter som lider av små-celle lungekreft, som er kjennetegnet ved små celler som reproduserer og vokser meget hurtig. Disse små celler, noe som kan forårsake store tumorer i hele kroppen, vanligvis er forårsaket av røyk.

Behandling

Den type behandling anvendes for lungekreft avhenger av type og stadium av kreft, sammen med symptomer og deres effekt på pasienten.

Behandling for lungekreft inkluderer kirurgi for å fjerne svulsten og lymfeknutene, som tilbyr størst sjanse for å overleve; cellegift for å ødelegge kreftceller i kroppen og stoppe dem fra å reprodusere og vokse; og strålebehandling, som bruker høye energistråler til å drepe eller minimalisere kreftceller i kroppen.

Kjemoterapi produserer en mengde bivirkninger, inkludert infeksjoner, tretthet, kvalme, oppkast, sår i munnen, nedsatt appetitt, og blødning. Strålebehandling kan ha bivirkninger som problemer med å spise, håravfall, tretthet og hudproblemer.

Nye behandling muligheter

Genelux driver forskning på en ny type kreftbehandling som kan være i stand til å utrydde kreftsvulster. GL-ONC1 er en onkolytisk (kreft celle ødeleggelse) virus som brukes til å hone på kreftceller og føre dem til å gå i oppløsning. Dette viruset har allerede vært vellykket i å ødelegge menneskelige kreftceller hos dyr uten bivirkninger.

Klinisk

Kliniske studier av GL-ONC1 har nylig begynt i Storbritannia. I løpet av denne studien vil forskerne undersøke bivirkninger og toleranse av GL-ONC1, som vil bli gitt intravenøst, ifølge clincaltrials.gov.

Eksperter har uttalt at hvis bruken av viruset er vellykket, kan GL-ONC1 blitt standard kreftbehandling og gjøre kreftbehandling mer overkommelig for alle, ifølge outlookindia.com.

Metastasering av plateepitelkreft hudkreft

Hudkreft er en stor avtale. I disse dager, er flere mennesker blir diagnostisert med hudkreft enn noen gang før. Lange timer, dager og måneder i solen eller slapper i solarium kan gjøre at du ser tonet og buff nå, men du kan ende opp med å betale for det senere. Plateepitelkreft er lett å behandle når oppdages tidlig, men hvis det metastasizes (reiser) et annet sted i kroppen, kan det påvirke andre vitale organer og funksjoner.

Definisjon

Metastasering er prosessen som oppstår når en kreft har spredt seg fra et punkt i origo (primær stedet) til et annet sted, eller steder (sekundær stedet), i kroppen. Når oppdaget og behandlet tidlig, kan de fleste typer hudkreft bli behandlet og kurert før de har en sjanse til å metastasere. Plateepitelkarsinom kan metastaserer, eller reise til andre deler av kroppen. Plateepitelkarsinom ofte metastasizes fra en cancerous hud vekst også kjent som aktinisk keratose gjennom blodkar eller lymfesystemet væsker til viktige organer for å danne vev massene eller svulster som kan variere i størrelse fra en blyant viskelær til en softball.

Årsaker

Squamous hudceller finnes oftest i de indre hudlagene. Denne typen kreft er oftest forårsaket av langvarig eksponering for UV-stråler, men ofte er mer utbredt i de som er aldrende eller de som har familie arvelighet predisponerer dem til visse typer kreft. Personer som solbrenthet ofte og lett, så vel som de som er rettferdig skinned, er mer utsatt for å bli diagnostisert med hudkreft.

Behavior

Plateepitel hudkreft eller plateepitelkarsinom ofte metastasizes til store kroppens organer som lunger, hjerne og lever og til bein og binyrene. Plateepitel hud celle kreft er kjent for å metastasere ganske raskt hvis den ikke behandles tidlig. The National Cancer Institute skriver et faktaark som definerer noen vanlige atferd i metastatisk kreft. For eksempel, lungekreft ofte spredt til hjernen, samtidig som kreft i kolon ofte spredt til leveren. Kreft ofte metastaserer på flere måter - gjennom vev, blodbanen eller lymfesystemet.

Tegn og symptomer på metastasering Cancer

Noen mennesker kan oppleve metastatisk kreft og ikke vite det før symptomene oppstår. For eksempel kan noen som har blitt behandlet for brystkreft som har spredning til hjernen opplever symptomer som hodepine, svimmelhet eller nerve-relaterte symptomer som tåkesyn, problemer med å høre og så videre. Noen opplever kreft som metastasizes til leveren kan oppleve vekttap, gulsott, smerter i magen eller ødem (hevelse eller væskeansamling) i bena. Hver sekundær kreft nettstedet kan tilby ulike tegn og symptomer.

Diagnostikk

I de fleste tilfeller kan diagnostiske tester utføres for å hjelpe finne ikke bare originale kreft (primær) nettsteder, men også sekundære eller metastase nettsteder. Vanlige diagnostiske eksamener kan omfatte, men er ikke begrenset til bein scan røntgen, CT (computertomografi) skanner, nål aspirasjon eller biopsi og MRI (magnetic resonance imaging) eller ultralyd.

Forebygging / løsning

Ifølge National Cancer Institute, er nesten en million mennesker diagnostisert med hudkreft hvert år. For å forebygge hudkreft, unngå langvarig eksponering for solen på dagtid, bruke solkrem hver dag (i alle årstider) og unngå solarium. I tillegg jevnlig sjekke huden for føflekker, støt eller klumper som du ikke legger merke til før, og holde styr på noen fregner eller føflekker som ser ut til å være økende eller endre form eller farge.

Tegn og symptomer på en gjentakelse i Squamous Cell Lung Cancer

Gjentakelse i plateepitelkreft lungekreft er til slutt et "non-small" celle lunge kreft som har kommet tilbake en tid etter behandlingen. Denne type lungekreft oppfører seg, i henhold til Mayo Clinic, i likhet med alle andre "ikke-små" celle lungekreft, men består av en annen type kreftcelle og påvirker en annen type celle i kroppen. Typisk er det et karsinom som kommer innenfor de tynne, flate celler av kledningen og passasjene i lungene. Hvis noen opplever et tilbakefall i plateepitel lungekreft, vanligvis lider han av enkelte tegn og symptomer som har blitt "kjennetegn" av sykdommen.

Vedvarende hoste

En av de mer vanlige tegn og symptomer på tilbakefall i plateepitel lungekreft er enten retur eller utvikling av en vedvarende hoste. For noen mennesker, vil de begynne å lide en avkastning på en kronisk hoste opplevde under den første diagnosen lungekreft. For andre, er det en utvikling av en hoste som kan være "nye" ennå fremdeles kronisk i naturen. Mange refererer til det som en "røykhoste", siden de fleste former for lungekreft skyldes røyking, selv om du ikke ville nødvendigvis trenger å være en røyker å lide av dette. Denne hosten kan også føre med seg slim samt blod.

Åndedrettsforstyrrelser

En annen vanlig tegn er en forstyrrelse eller avbrudd i åndedrett. Mesteparten av tiden, vil en person med tilbakevendende lungekreft oppleve problemer eller vanskeligheter med å puste, som om hun ikke får nok oksygen. Andre ganger vil en person lider av pustebesvær som er ledsaget av perioder med tungpustethet eller rasping.

Smerte

Det er også mulig å oppleve noen smerte og ubehag i brystet. Denne ubehag kan være en tetthet eller tyngde gjennom hele brystet. Det kan være en kjedelig verke som stråler ut fra lungene. Det kan også være en mer intens, skyting smerter. Den måten som smerte manifesterer virkelig er avhengig av personen som lider av smerte, så vel som alvorlighetsgraden av kreft selv.

Heshet

Noen som lider av tilbakefall i plateepitel lungekreft kan også begynne å lide en viss heshet i stemmen hans. Dette kan delvis skyldes nærværet av en kronisk hoste eller utvikling og progresjon av kreftceller. Mye som smerte, det virkelig an på personen hvordan kreft påvirker ham.

Vanlige Cancer Symptomer

Sammen med de mer "lungekreftspesifikke" tegn og symptomer, er det også potensial med tilbakefall i plateepitel lungekreft for en person å lide av vanlige kreftsymptomer. Disse inkluderer tap av appetitt, vekttap, tretthet, svakhet og utmattelse.

Hvordan virker en punktert lunge oppstå?

Hva er en punktert lunge?

En punktert eller kollapset lunge er også kjent som en pneumothorax. Den er forårsaket av luft å komme inn i pleuralhulrommet, som er rommet i thorax rundt lungene og andre organer. Det fører til plutselig kortpustethet, intens smerte i brystet og ryggen, og kan føre en person til å bli blått. Fordi puste kan bli svært vanskelig i disse forholdene, kan hypoksi (oksygenmangel i blodet) føre til bevisstløshet og koma. I tillegg kan det forårsake store skader årer som fører inn i hjertet blir hindret, får hjertet til å pumpe mindre blod enn det burde.

Akutte Årsaker Pneumothorax

Noen ganger kan pneumothorax oppstå spontant på grunn av lungevevet sprekker. Dette er mest vanlig hos unge menn, spesielt de med Marfans syndrom. Marfans er en sykdom i bindevevet, noe som gjør at veggene i lungen skjør og utsatt for riving.
Lungekollaps kan også skje på grunn av en bryst skade, slik som et stikk sår eller en brukket rib. Endelig kan en kollapset lunge også skje på grunn av barotraume, som er en type av skade som er forårsaket av trykkforskjeller inne i kroppen og utsiden av det. Dette kan skje med dykkere som overflaten for fort eller under raske endringer i trykk, for eksempel når trykket synker raskt i et fly.

Kroniske Årsaker til en punktert lunge

Lunge punkteringer kan også oppstå på grunn av andre forhold. For eksempel kan kroniske lungesykdommer slik som astma og emfysem forårsake punktert lungene. Akutte og kroniske infeksjoner kan også føre til at lungene å punktere.
Disse sykdommene forårsake skade og fortykning av lungevev, som kan bryte sammen dens elastisitet og få den til å rive lett. Andre forhold, som for eksempel tuberkulose og lungekreft, kan fysisk trenge lungeveggen fra innsiden og ut, forårsaker det å punktere.

Punktert lunge Symptomer

En punktert lunge, eller pneumothorax i medisinske termer, er en tilstand der lungen eller deler av den kollapser. Dette kan skje som et resultat av en opphoping av luft eller gass i brysthulen, eller som et resultat av en traumatisk skade slik som et fall eller bilulykke. Noen medisinske prosedyrer kan også føre til en punktert lunge. De punkterte lunger vil kreve medisinsk behandling, som regel i form av et rør eller nål innsatt gjennom brystveggen, for å tillate til lungen for å utvide og helbrede.

Brystsmerter

Kjedelig eller skarpe brystsmerter er ofte til stede i noen med en punktert lunge.

Puste Trouble

Fordi en punktert lunge begrenser lungefunksjon og kapasitet, kortpustethet eller rask pust er noen ganger tegn på en punktert lunge.

Hoste

En plutselig, tørr hoste kan være et signal om en kollapset lunge.

Slå Blå

På grunn av problemer med å puste, kan noen mennesker får cyanotisk - den medisinske termen for å snu blå - i tilfelle punktert lunge.

Svekket Pulse

En svekket puls er noen ganger oppleves av mennesker med en punktert lunge.

Symptomer på lunge Arrdannelse

Lunge arrdannelse er ganske mye hva det høres ut som, en arrdannelse til noen av vevet i lungene. Det faller innenfor en gruppering av forstyrrelser refereres til som interstitiell lungesykdom. Vanligvis vil dette arrdannelse skje over en tidsperiode, noen ganger uten noen kjent årsak, ifølge Mayo Clinic. Men det vil som regel føre med seg en rekke tegn og symptomer som vil påvirke en persons pust.

Tungpustethet

En av de vanligste symptomene på lunge arrdannelse vil innebære en viss grad av åndenød, windedness eller kortpustethet. Denne spesielle symptom vil vanligvis starter som en ganske svak åndenød under svært innledende arrdannelse, men vil gradvis forverres over tid som arrdannelse utvikler seg til en markert kortpustethet kan føles.

Hoste

Mange mennesker som lider av en arrdannelse i lungene vil også begynne å utvikle en relativt tørr, uproduktiv hoste, noe som betyr en hoste som ikke produserer noe slim. Mye som symptom av åndenød, vil denne hosten starter som det synes å være en mindre hoste og gradvis forverres over tid som arrdannelse utvikler seg.

Tungpustethet

Den åndenød og hoste kan være ledsaget av en viss tungpustethet som kan manifestere seg i perioder med fysisk anstrengelse eller selv til tider med hvile. Du kan være tilfeldig snakke med noen eller bare klatre inn og ut av bilen og begynner å lide av denne tungpustethet.

Pain

For noen mennesker, kan dette arrdannelse i lungene føre med seg noen smerte eller ubehag i og rundt brystet region av kroppen. Mye som symptom på tungpustethet, kan dette smerte eller ubehag skje i tider med fysisk anstrengelse eller tider med hvile, men vil generelt bli følt i lungene under enten innånding eller utpust.

Utmattelse

Ifølge Cleveland Clinic, er det også en mulighet for at arrdannelse i lungene kan føre til en nesten overveldende følelse av tretthet. Dette ville være i stor grad på grunn av måten lungene jobber som et resultat av arrdannelse. Uunngåelig vil mengden av oksygen i lungene vil bevege seg inn i blodet minske arrdannelse som forverres, spørre mer og mer utpreget tretthet eller utmattelse.

Vekttap

Noen ganger kan en person som lider av arrete lungene merke et tap i vekt. Til slutt, ville arrdannelse gjøre en person føler en viss grad av ubehag, og det kan føre til tap av appetitt. Dette tapet i appetitt ville åpenbart gyte noen vekttap hos den enkelte.

Clubbing

En annen potensiell symptom på en arrdannelse i lungene kan komme i form av en clubbing til tuppen av fingeren. Dette ville fremstå som oppsvulmede utviklingen innenfor fingertuppene på hendene. I begynnelsen kan du ikke merke endringen i utseendet på hendene, men over tid vil det clubbing blir mer uttalt og merkbare.

Hva er et sted på Lung?

En del av en helsevesenet regime kan omfatte periodiske røntgen av brystet for å sjekke lungene. Noen ganger er disse røntgen returnere en "flekk" på lungen. Stedet kan være godartet, noe som betyr at det er ufarlig, eller det kan være kreft. Hvis man har en flekk på lungene, må man gjennomgå ytterligere tester for å fastslå hva stedet betyr.

Identifikasjon

En lunge nodule er et annet navn for en flekk på lungen. Hvis nodule er mindre enn tre centimeter i diameter, kalles det et sted. Hvis større enn 3 centimeter, er det referert til som en masse. Lunge moduler er rund eller oval i formen.

Fakta

Lunge knuter eller flekker på lungene ikke forårsake smerte til den enkelte. De er lett å se når en helsepersonell tar en X-ray. De er ikke så lett for helsepersonell å diagnostisere.

Typer

Flekker på lungene eller lunge knuter er enten godartet eller kreft. Hvis en nodule er godartet, gjør man ikke trenger å gjøre noe med det. Det kan ha dannet på grunn av en infeksjon i lungene, som har oppklart. Akkurat som en skorpe skjemaer på en hud sår, en lunge nodule eller spot skjemaer på en lunge såret. Din helsepersonell trenger for å behandle kreft flekker så snart som mulig for best mulig resultat.

Betydning

Godartede lunge knuter eller flekker forårsaker ingen effekt til den personen, så lenge de ikke endrer i størrelse eller farge. Når man har en flekk på hans lunge, bør han overvåke dette stedet ved å få regelmessige røntgen for å finne ut om stedet ikke har endret seg. Hvis stedet ikke endrer seg, gjør man ikke trenger å ta ytterligere tiltak. Dersom spot er kreft, vil legen din foreskrive et kurs i behandling, der pasienten må følge.

Advarsel

En enkel brystet X-ray oppdager lett en flekk på lungen. Tidlig påvisning av en flekk eller pulmonær nodul på lungen kan føre til tidlig påvisning av kreft. På dette stadiet, er det ingen symptomer på kreft eller andre faresignaler. Innhenting av en kiste X-ray er den eneste måten å vite om et sted eksisterer og er første skritt i behandling for en kreftlunge nodule. Mange mennesker får ikke en kiste X-ray som en del av en årlig checkup, men hvis man røyker eller har andre risikofaktorer for kreft, bør man vurdere å få en årlig brystet X-ray.

Årsaker til lunge knuter

Årsaker til lunge knuter

Årsaker til lunge knuter

Lunge knuter kan faktisk ha flere årsaker. De fleste umiddelbart tenker at lunge knuter er kreft, og det er sant at noen lunge knuter er forårsaket av alvorlig sykdom, som kreft. Men, disse typer knuter merket med hurtigvekst og raskt blir massene. Faktisk, kan kreft knuter dobbel størrelse så raskt som hver 25 dager. Andre alvorlige sykdommer forårsaket av lunge knuter inkluderer infeksjoner, lunge abscess og lungebetennelse. Men disse infeksjonene er mulig å behandle med medisiner og pasienten kan bli helt frisk. De største antall forekommende lunge knuter er faktisk godartet. De godartede lunge knuter kan være forårsaket av soppinfeksjoner, tuberkulose eller immunlidelser, så som revmatoid artritt.

Soppinfeksjoner

Den soppinfeksjoner nettside melder at noen lunge knuter kan forekomme hos personer som bor i nærheten av Ohio, Mississippi og Missouri elva daler. Soppinfeksjoner som fører til lunge knuter kan også forekomme i mennesker som gjør landbruk, hagebruk og anleggsarbeid. Huledykkere eller Spelunkers er også i fare for å utvikle disse problemene.

Hold deg rolig og ikke få panikk

Det er mange årsaker til lunge knuter og de fleste aldri engang klar over at de har disse knuter. Faktisk, nettstedet for University of Rochester Medical Center rapporterer at mer enn 90 prosent av lunge knuter blir oppdaget helt etter ulykken. Hvis en person er diagnostisert med lunge knuter, bør han ikke få panikk fordi mer enn sannsynlig vil det være godartet. Diskutere dine bekymringer med en lege er alltid viktig, og kan være svært informativ.

Patofysiologi av Advanced Lung Disease

Ifølge American Lung Association, er lungesykdom ansvarlig for så mange som 1 av hver 6 dødsfall i USA. Den omfatter tilstander som cancer, astma og virusinfeksjoner. I avanserte stadier av lungesykdom, målbare endringer finner sted i en pasients fysiologi. Disse inkluderer (men er ikke begrenset til) metabolsk funksjon, muskelmasse, svakhet, betennelse og hypertensjon.

Metabolisme

Metabolisme refererer til de kjemiske prosesser som skjer i kroppen som fører til endring. Alle disse prosesser krever energi for at endringen skal skje. Noen mennesker bruker mye energi svært raskt og har en høy metabolic rate, mens andre ikke bruker så mye energi og har en lav metabolic rate. I avanserte lungesykdom, har kroppen til å arbeide mye vanskeligere for å få en tilstrekkelig mengde oksygen. Ifølge Dr. Lisa Bellini, forfatter av ernæringsmessig støtte i Advanced Lung Disease, dette resulterer i en økt metabolic rate og ernæringsmessige mangler. Tilstanden er kjent som lungesyndrom cachexia og kan forekomme i alle typer lungesykdom.

Svakhet og tretthet

Når oksygennivået blir for lavt, kan muskler og annet kroppsvev ikke holde tritt med kravene som stilles til dem. Dette er fordi oksygen er nødvendig for å danne adenosin-tri-fosfat (ATP) molekyler som til slutt gjennom en kompleks serie av kjemiske reaksjoner som Krebs syklus, gir energi til cellen vil bruke. Siden lite oksygen betyr lite energi, avanserte lungesykdom pasienter opplever svakhet og tretthet.

Muscle Mass

De med avansert lungesykdom kan finne det vanskelig å få nok mosjon, fordi det blir så vanskelig å få nok oksygen under fysisk aktivitet. Fordi muskler brukes mindre hyppig eller i kortere tidsperioder, de til slutt bli svekket, og reduksjon i størrelse. Dette, når kombinert med økt metabolske behov, kan føre til vekttap.

Betennelse

Mange typer lungesykdom er knyttet til brysthinnebetennelse, eller betennelse i slimhinnen i lungene. Det skjer fordi bakterier, virus eller andre midler som er knyttet til lungesykdom irriterer overflaten av pleura, slimhinnen i lungene. Dette irritasjon resulterer i smerter som blir verre når pasienten hoster. I tillegg til betennelse, enkelte typer av lungesykdom også føre fluidum til å bygge opp i aveoli, som er små luftfylte sekker vev hvor karbondioksid / oksygen veksling finner sted.

Hypertensjon

Ifølge American Heart Association, kan blodtrykket i arteriene som tilfører lungene stige og pasienten kan oppleve sekundær pulmonal hypertensjon. Det er kjent som sekundær pulmonal hypertensjon fordi hypertensjon er resultatet av en annen tilstand (den lungesykdom) i stedet for hjertesykdom. Det er antatt at dette skyldes vaskulære endringer (spesifikt, innsnevring og fortykning) som forekommer i løpet av sykdommen.

Lunge problemer som forårsaker brystsmerter

Lungeproblemer og brystsmerter er ganske vanlig og kan variere fra mindre til alvorlig. Finne årsaken til lunge tilstand er viktig for din generelle helse. Lungeproblemer som forårsaker brystsmerter kan være vanskelig å leve med, særlig hvis smertene er alvorlig. Heldigvis finnes det mange forskjellige behandlinger for det spesielle problemet du kanskje har. Imidlertid bør identifikasjon av den nøyaktige problemet overlates til en lege.

Årsaker

Noen årsaker til brystsmerter, for eksempel brystet lunger fra en forkjølelse eller bronkitt, eller pleuritt kan behandles uten å bli innlagt på sykehus. Men mer alvorlige tilfeller som lungebetennelse, bør en blodpropp i lungene eller lungekreft motta akutt behandling og kan kreve sykehusinnleggelse. Astma kan også forårsake smerter i brystet, og kan være en mer kronisk tilstand.

Identifikasjon

Identifikasjon av lungeproblemer som forårsaker smertene dine kan gjøres på en rekke måter. En lege kan være lurt å utføre blodprøver for å se etter sykdom eller infeksjoner. En brystet X-ray kan være nødvendig. En lege kan være lurt å ta en nærmere titt på lungene gjennom en CT eller MR. I noen tilfeller, for eksempel diagnose av lungekreft, kirurgi kan være nødvendig for en biopsi eller for å fjerne kreftsvulster. Dersom betingelsen er antatt å være forårsaket av astma, så allergitester kan bli utført for å bestemme den nøyaktige irriterende.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan forebygge lungeproblemer som til slutt forårsaker brystsmerter gjøres ved ikke å røyke, å følge et sunt kosthold og trening. Denne type forebygging kan brukes for å redusere risikoen for lungekreft og lungesykdom. I tillegg, spise riktig, trene og få nok hvile kan holde immunforsvaret på et sunt nivå og hjelpe deg å avverge infeksjoner som lungebetennelse som kan føre til lungeproblemer og brystsmerter. I tilfelle av astma, hvis avtrekkeren er kjent kan unngå irritasjonsmoment som forårsaker allergi er best forebygging.

Behandling

Behandlingen for lungeproblemer og brystsmerte, vil avhenge av årsaken til tilstanden. Hvis årsaken er en infeksjon eller en kiste kaldt, kan ta antibiotika være nok. Mer alvorlige infeksjoner som lungebetennelse eller stafylokokker kan trenge mer presis behandling med intravenøs antibiotika og kan kreve et sykehusopphold. Astma pasienter kan ha behov for å ta pågående medisiner eller bruke inhalatorer å redusere tetthet i brystet som forårsaker brystsmerter. Hvis årsaken er lungekreft, kirurgisk inngrep, stråling eller kjemoterapi, kan være nødvendig.

Advarsel

Alle bør ta brystsmerter på alvor og få det sjekket ut av lege. I de fleste tilfeller, kan brystsmerter være liten. Men i noen tilfeller er det et tegn på flere vesentlige problemer som for eksempel lunge-kreft, lunge-emboli, aneurisme pulmonal eller en alvorlig infeksjon slik som lungebetennelse. Selv astma kan være dødelig hvis det ender opp med å kutte av luftveiene. I disse tilfellene, søker rask medisinsk hjelp er avgjørende for å overleve.

Hva er årsaken til bekken lunger?

Bekken lunger syndrom er en relativt vanlig tilstand som rammer kvinner oftest etter en graviditet. Selv om den generelle årsaken til sin utvikling er ukjent, er det likevel en rekke effektive behandlinger som er tilgjengelige. Det kan behandles med medikamenter, kirurgi eller en kombinasjon av de to.

Identifikasjon

Bekken lunger syndrom er en tilstand karakterisert ved lokaliserte smerter i nedre mageregionen kombinert med unormale blødninger, utflod og varig smerte etter sex. Bekken lunger syndrom er relativt vanskelig å fastslå, ettersom symptomene speile flere andre vanlige forhold som livmor prolaps og muskelknuter.

Bekken lunger syndrom fører

Bekken lunger syndrom er forårsaket av overflødig press på bekkenet brakt videre av utviklingen av åreknuter i regionen. Problemet er imidlertid at leger er fortsatt usikker på nøyaktig hvorfor eller hvordan åreknuter utvikle. Oftest venene begynner å utvikle seg i løpet av svangerskap, og stopper ikke øker i størrelse, til slutt fører til uttalt ubehag og de nevnte symptomer.

Åreknuter

Åreknuter utvikle hvor blodgjennomstrømningen i ordinært årer er midlertidig omdirigert bakover, øker presset på vein vegger og forårsaker utvidelse. Denne strekking av årer øker deres samlede masse, som fører til overstimulering av nærliggende nerver som begynner å sende ut smertesignalene slik de er forstyrret av de voksende blodårer.

Varicose vein Årsaker

Når man diskuterer den eksakte mekanismen som utløser blodet å strømme i revers, initiere varicose vein utvikling, legene på Veindirectory.org posit tre hypoteser. Først kunne åreknuter være forårsaket av økt press fra vektøkning under svangerskapet. For det andre kan venene være forårsaket av økte nivåer av østrogen som svekker vein vegger og mulighet for utvidelse. Endelig kunne venene bare endre naturlig over tid, noe som øker sannsynligheten for å utvikle seg til åreknuter.

Behandling

Reseptbelagte medisiner vil kun bli brukt til å behandle den resulterende smerte fra bekken lunger syndrom. Embolisering er den foretrukne non-invasiv behandling metoden, som består av "plugge" den blodårene til å redusere utvidelse og gjenopprette dem til normal størrelse. Denne prosedyren tar vanligvis bare flere timer, og krever minst én natts opphold på et sykehus.

Lung Knuter Diagnose

Lunge knuter er klassifisert som 3 til 4 centimeter abnormiteter som ligger i lungene og generelt er asymptomatiske. Helsepersonell vanligvis diagnostisere lunge knuter mens pasientene gjennomgå en kiste X-ray for andre symptomer. Ifølge PulmonaryChannel.com, disse avvikene er vanlig og finnes i én av hver 500 røntgenundersøkelse med over 150.000 tilfeller av ensomme lunge knuter diagnostisert årlig.

X-Ray

En X-ray i thorax-regionen er den første diagnostiske verktøy som lokaliserer lunge knuter. X-stråler er gjentatt i ulike tidsintervaller for å finne ut om lunge nodule endringer over tid. En godartet (ikke-cancerous) diagnose er rapportert hvis det ikke er endring i størrelse for en to-års periode. En ondartet (kreft) abnormitet vil bli notert dersom veksten skjer innenfor en en-til seks-måneders periode for å finne unormalt.

Laboratorieundersøkelser

En komplett blodprosent (CBC), avføringsprøve, urinanalyse, spytt studie og tuberkulose hudtest (PPD hudtest) er diagnostiske verktøy for å finne ut om lunge knuter er til stede. Testene er også utført for å bestemme om noen andre sykdommer eller kreft metastasert (spredning) fra lungene til andre steder i kroppen. Når lungene nodule er mistenkt for å være negativ, PPD hudtest gjort for å utelukke en tuberkulose diagnose som kunne masquerade som knuter.

Computertomografi (CT) skanning

En thorax CT utføres etter abnormitet ligger i brystet X-ray. En CT-skanning er mer grundig enn en vanlig røntgen og i stand til å forbedre egenskapene til nodule å inkludere størrelse, form, mønster og omkringliggende lesjoner. Det kan også finne det området hvor den nodul er plassert, og hvis det er flere knuter tilstede.

PET Scan

En positronemisjonstomografi (PET) scan er et diagnostisk verktøy for å avgjøre om en lunge nodule er til stede. Den bruker en radiomerket (radioaktiv kombinasjon) substans for å måle metabolsk aktivitet lesjoner. Mens anvendelse av en 3-D, farget bilde, kan det PET scan bestemme mengden av stoffet vevet er absorberende. Maligne knuter ta i mer substans enn godartede knuter.

Fiberoptisk Bronkoskopi Biopsi

Fiberoptisk bronkoskopi biopsi er en diagnostisk test som brukes til å avgjøre om respirasjonsproblemer er til stede. Ved hjelp av en fleksibel slange, tar denne operasjonen en prøve av lungevev for biopsi. Etter samlingen, er det undersøkt i laboratoriet under et mikroskop for å bestemme om den nodul er benigne eller maligne. Omtrent mer enn 70 prosent av lungekrefttilfellene er vevsprøve ved hjelp av en bronkoskopi, ifølge PulmonaryChannel.com.

Perkutan nålebiopsi

En nål biopsi utføres ved hjelp av aspirasjon (tilbaketrekking av væsker) fra brystveggen. Etter aspirasjon er utført, vil prøven bli undersøkt i et laboratorium av en patolog for å diagnostisere dersom lesjonen er benigne eller maligne. Ifølge PulmonaryChannel.com, nål biopsier gi nøyaktig diagnose av maligne knuter ca 75 til 95 prosent av tiden.

Hva er behandlingen for Lung leiomyosarcoma?

Hva er behandlingen for Lung leiomyosarcoma?


Lung leiomyosarcoma er en sjelden sykdom som består av svulster i mykt vev i kroppen, som for eksempel lungene. Det er oftest ondartet; Men det finnes behandlinger for å fjerne disse svulstene.

Kirurgi

Kirurgi kan brukes for å oppnå bløtt vev for diagnose og for å fjerne selve svulsten.

Kjemoterapi

Kjemoterapi består av mange kreft-bekjempelse av narkotika som angriper kreft bløtvev celler på lungen.

Stråling

Stråling onkologer kan gjelde høyenergisk stråling bjelker til vev som inneholder sarkom å prøve å krympe eller drepe kreftcellene.

Intraoperativ strålebehandling (IORT)

Dette gir stråler av stråling til kreftcellene under en operasjon, slik at leger å administrere høye nivåer av stråling til svulsten uten å utsette organer i nærheten.

Brachyterapi

Ofte brukes etter kirurgi, tillater brachyterapi for en høyere enn normal dose av stråling for å bli plassert i nærheten av tumoren. Den strålingskilden er plassert i legemet i nærheten av svulsten eller innenfor et kroppshulrom, og kan være permanent igjen på plass.

Årsaker til Lung Arrdannelse

Årsaker til Lung Arrdannelse


Arrdannelse i lungene, også kalt lungefibrose, interstitiell lungesykdom, fibrosing alveolitt, interstitiell pneumoni og Hamman-Rich syndrom, er en kronisk sykdom som involverer hevelse og arrdannelse i luftblærer og vev mellom celler (interstitiell vev) av lungene. Dette arrdannelse kan gjøre lungene stiv og fører til pustevansker. Det er flere årsaker til lunge arrdannelse og alvorlighetsgraden kan variere fra mild til potensielt dødelig.

Tjenestepensjon Årsaker

Jobber som involverer arbeider med asbest, metall, støv eller bakken stein kan forårsake lungefibrose. Når partiklene slippes ut i luften ved disse materialene blir inhalert de kan skade alveolene, luftblærer inne i lungene hvor utvekslingen av oksygen og karbondioksyd finner sted. Dette kan føre til arrdannelse.

Asbestose, forårsaket av eksponering til asbest, fører til arrdannelse og kan føre til lungekreft. Silikose, forårsaket av innånding av silikastøv, vil også føre til arrdannelse i lungene. Bryting av gull, bly, kobber, sink, jern og antrasitt kan føre til silikose hvis de riktige forholdsregler ikke er tatt. Arbeidere i støperier er også i fare for arrdannelse på lungene forårsaket av silikose. Sandstein sliping, sandblåsing, tunneling, granitt carving, betong breaking og produksjon av Kina utsetter arbeidstakere til silika. Ørsmå partikler transporteres til de aveoli, der de forårsaker arrdannelse. Alvorlighetsgraden av silikose avhenger av konsentrasjonen i luften og lengden på eksponeringen.

Miljømessige årsaker

Folk utsatt for noen typer kjemiske gasser, som ammoniakk eller klorgasser, kan oppleve lungefibrose. Langvarig eksponering for andre miljømessige stoffer kan skade lungene også. Korn, sukkerrør, og støv fra dyr avføring kan arr lungene. Moldy høyet kan føre til en reaksjon i lungene som fører til arrdannelse, som kan bakteriell eller muggvekst i luftfuktere og badestamper.

Sykdommer som tuberkulose, revmatoid artritt, systemisk lupus erythematosus, systemisk sklerose, og bagassosis er også antatt å forårsake lunge arrdannelse.

Idiopatisk Arrdannelse

Når årsaken til lunge arrdannelse ikke er kjent, kalles det idiopatisk lungefibrose. Dette er vanligvis diagnostisert når pasientens arbeid historie og miljø ikke viser en klar årsak. Noen leger tror at arr kan være forårsaket av infeksjon eller allergisk reaksjon, men, i henhold til det kanadiske Cancer Society, blir bakterier og andre mikroorganismer som er relatert til disse forholdene ikke er vanligvis funnet i lungene av personer diagnostisert med pulmonal fibrose. Bakgrunnen for denne tilkoblingen er at arrdannelse en tendens til å dukke opp etter en viral lignende sykdom.

Medisinering

Det er noen medisiner som kan også forårsake skade på lungene. Nitiofurantoin, foreskrevet for urinveisinfeksjoner, amiodaron, og noen medisiner foreskrevet for å bekjempe kreft har vist seg å føre til arrdannelse i lungene, ifølge den kanadiske Lung Association.

Lung Sarkoidose

Lung Sarkoidose


Lung sarkoidose er en lidelse karakterisert ved dannelse av små klumper av celler inne i lungene. Disse mikroskopiske klumper vokse sammen i klumper og grupper som kalles granulomer som kan påvirke hvordan lungene funksjonen.

Årsaker

Årsaken til sarkoidose er ukjent som i 2010, ifølge Merck.com. Sykdommen er mer utbredt blant afrikansk-amerikanere og mennesker av skandinavisk avstamning, selv om det kan forekomme i mennesker av alle etnisitet. Mennesker i alderen 20 og 40 har høyere risiko enn de i andre aldersgrupper. Arvelighet, infeksjoner og unormale immunresponser kan også spille en rolle i utviklingen av sykdommen.

Symptomer

Mange mennesker med sarkoidose ikke utvikle noen symptomer, og alvorlige symptomer er sjeldne. De vanligste indikatorene inkluderer en generell følelse av sykdom, liten brystsmerter, feber og verkende ledd. Sykdommen inflames lungene og skaper arrdannelse, noe som fører til kortpustethet og hoste. Alvorlig lunge sarkoidose skaper hjerte belastning og fører til svikt på høyre side av hjertet.

Diagnose og behandling

Det er ingen forebygging eller helbredelse for lunge sarkoidose. Sarkoidose er diagnostisert med brystet x-stråler, magnetisk resonans skanner eller blod og lungefunksjonstester. En kortikosteroid eller anti-inflammatoriske medisiner som kalles prednison styrer sykdommens symptomer. Sykdommen forbedrer eller klarner opp av seg selv i to tredeler av alle lunge Sarkoidose pasienter.

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger rettsmidler for barn

Brystet lunger oppstår når det er en overflod av slim i lungene. Bronkiene er vanligvis innsnevret, noe som gjør det vanskelig å puste. Brystet lunger kan være forårsaket av en kald, influensa, bronkitt, allergier eller andre forhold. Betennelse og feber ofte følger lunger, noe som kan gi irritabilitet, manglende evne til å sove og en mangel på matlyst. Flere løsninger er tilgjengelig for barn.

Brystet gni

En brystet gni er en aromatisk damp som fungerer ved innånding. Vick er Barnas Rub og Congesto-K KiddieRub er begge over-the-counter gnir som kan kjøpes på apoteket eller på nettet. En gni fungerer best når den plasseres i en kopp varmt vann og oppvarmet i noen få minutter før bruk. Plasser en liten mengde i hendene og gni over bryst og rygg området. Du vil se og høre resultatene fra gni i løpet av minutter. Gni gis vanligvis ved sengetid. Disse produktene er ikke anbefalt for babyer under seks måneder; damp kan være for sterk for spedbarn.

Fordamper

En vaporizer legger fuktighet til rommet der den er plassert. Det øker luftfuktigheten rundt 70 prosent, noe som kan bidra til å lindre irriterte bronkiene og lette lunger i lungene. En vaporizer gir også fuktighet til nesehulene, hjelpe barnet å puste. Shut barnets soverommet døren og vri vaporizer på minst én time før sengetid. Kjør vaporizer hele natten. Vaporizers er trygt for barn i alle aldre.

Andre behandlinger

Sørg for at barnet drikker rikelig med klare væsker, som kan tynne ut slimet, noe som gjør det lettere å utvise. Væsker også bidra til å berolige en hals som er skrapete fra hoste. Hvis overbelastningen er en bakteriell infeksjon, kan barnets lege foreskriver en væske for å drepe antibiotika infeksjonen, som vil eliminere de slim innenfor brystet. De fleste over-the-counter medisiner anbefales ikke for barn; sjekk med din lege før du gir barnet ditt noen over-the-counter medisiner for brystet lunger.

Hvordan hjelpe en baby med en tett nese og lunger

Hvordan hjelpe en baby med en tett nese og lunger


Når barnet ditt har en virusinfeksjon, vil hun sannsynligvis lider av tett nese og rennende nese. Foruten å forårsake hennes smerte og nød, kan lunger forstyrre spise, drikke og sove. Unn babyens symptomer ved å ta skritt for å berolige henne nesegangene og lindre hennes lunger og tett nese.

Lindre symptomene

Det er flere trinn som du kan ta for å gjøre din belastet babyen mer behagelig. Bruk en gummi-pære sprøyte så ofte som nødvendig for å trekke ut slim fra nesegangene. Mange foreldre opplever at det å sitte i en dampende bad for noen få minutter vil løsne slim, noe som gjør det lettere å komme seg ut. Tilby barnet rikelig med væske og sjekk at han tisse flere bleier hver dag. Påfør over-the-counter saltvann nesedråper inne hvert nesebor for å løsne opp slim. Bruk lotion-tilført vev til å tørke babyens nese, så han ikke utvikler et utslett.

Tips for å sove

Babyen vil ha en vanskelig tid å sove mens hun er overbelastet. Hjelpe henne få resten hun trenger ved å sette henne til å sove oppreist, så de slimete kan renne riktig. Plasser barnet i et bilsete eller svinge på kvelden etter å sikre plasseringen er trygt og sikkert. Du kan også plassere et skum kile under babyens madrass å heve hodet hennes mens hun sover. Sett en kjølig tåke luftfukter i babyens rom for å holde neseslimhinnen fuktig. Alltid sikte luftfukteren bort fra sengen sin, så sengetøy vil ikke få fuktig.

Ting du bør unngå

Congestion symptomer hos babyer er ikke behandlet på samme måte som hos eldre barn eller voksne. Ikke gi barnet ditt hoste og kaldt medisiner fordi de ikke er trygge før etter to år gammel. Når du skal fjerne en tett nese, aldri satt bomullspinner eller andre fremmedlegemer i barnets nesebor. Luftfuktere er nyttig for trafikk babyer, men de kan forårsake problemer hvis du unnlater å rense dem riktig hver dag. Skitne luftfuktere vil sirkulere mugg og bakterier gjennom babyens rom, noe som gjør hans lunger verre. Hold barnet borte fra andre syke mennesker, så hans svekket immunsystem ikke vil møte flere virus.

Varselskilt

Tett nese forårsaket av et virus vil vanligvis løse seg selv etter flere dager. I noen tilfeller er lunger et symptom på en mer alvorlig sykdom. Hold et øye for advarsel tegn på at du trenger å ta din syke barnet å se en lege. Varselsignaler inkluderer hvis barnet er feber, gisper etter pusten, hoster eller wheezes, eller på annen måte opptrer eksepsjonelt distressed. Se legen din hvis barnet nekter å spise eller drikke, eller ikke tisse minst to bleier hver dag. Se for allergi symptomer som rennende øyne, hevelse i ansiktet eller halsen, eller et utslett rundt munnen. Hvis barnet ditt er under tre måneder gammel, se en lege om lunger, da det kan føre til mer alvorlige sykdommer og infeksjoner.

Hint

  • Hvis du er en ammende mor, kan du bruke Vick Baby Rub til brystet over brystvorten for å hjelpe din prippen baby. Sørg for å unngå brystvorten.
  • Hvis babyens lunger ikke blir noe bedre, eller hun synes å være gagging på den, ta kontakt med ditt barns barnelege.
  • Hvis barnet ditt har tegn på en øreinfeksjon, søker medisinsk behandling.

Fetal Lung Development

Tidlig utvikling

Statusen for et barns lunge utvikling er en av de viktigste faktorene når det kommer til å levere en sunn baby. Underutviklet lungene er den primære årsaken til alvorlige komplikasjoner etter fødselen. Lungene begynner å danne i fjerde uke av svangerskapet. Lungene begynne å dannes i endoderm, som er det innerste lag av den embryo celler. Ved første, en ukomplisert tube med slimhinner former.

Øve Breathing

Lungene fortsetter å utvikle for de neste ukene; deretter i uke 23 av svangerskapet, lungene begynne å produsere surfaktant, som er et stoff som gjør at lungene klimatiserte sekker blåse. Dette stoffet hindrer også lungene kollapser som de tømmes etter hvert åndedrag. På dette punktet fosteret skal begynne å øve på å puste ved å sirkulere fostervann til og fra lungene. Også i løpet av denne uken, lungene begynner å utvikle blodårer som vil være nødvendig for fremtidig puste.

Lunge modenhet

Ifølge Babycenter, lungene er den siste av alle vitale organer til å ferdigstille utviklingen. Ved uke 33, blir lungene nesten fullstendig utviklet. Spedbarn født før 33 uker vil mest sannsynlig trenger assistanse puste enten av en respirator eller CPAP-maskin. I noen tilfeller leger som forventer en tidlig levering av et spedbarn vil gi moren steroid skudd for å fremme raskere lunge utvikle seg før levering.

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer


Congestion som voksen kan være en ubehagelig og upraktisk problem å håndtere. Dessverre for en baby, er dette lunger like ubehagelig å forholde seg til, men med færre alternativer tilgjengelig for å behandle den. Men er det noen alternativer tilgjengelig hvis du har et barn som arbeider med brystet lunger.

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

Hvordan avlaste brystet lunger i babyer

•  Hold nesen klar av buildup. For å gjøre dette, kan en liten mengde av saltoppløsning, og dryppe den inn i nesen. Vent ca 3 minutter og deretter bruke en pære sprøyte for å tømme ut nesen. Gjør dette hver par timer for å bidra til å fjerne noen av slim før det kan dryppe ned på baksiden av babyens hals.

Bruk en fuktet eller fordamper. Ved hjelp av en vaporizer eller luftfukter i barnerommet kan bidra til å løsne opp slim i nesen og brystet bidrar til å avlaste lunger. Vær sikker på at maskinen ikke er rett ved siden av barnets crib. Det er også menthol produkter tilgjengelig som er spesielt laget for babyer som du kan legge til mange vaporizers å lette lunger.

Gni en liten mengde babyen styrke damp gni på barnets bryst. Sørg for å teste et lite område først for å være sikker på at barnet ikke har en allergisk reaksjon på gel.

Kjør en varm dusj og sitte med barnet på badet. Dampen fra dusjen vil hjelpe løsne opp slim i barnet ditt på samme måte som en luftfukter ville. Sørg for å endre din baby til tørre klær hvis du blir værende på badet lenge nok for dem til å bli fuktig.

Har barnet sove i en opphøyet posisjon. Den enkleste måten å gjøre dette på er å plassere barnet i bilen hans sete etter at de har sovnet. Dette vil holde slim fra å bygge seg opp inne i brystet mens babyen sover. Dette bør bare være et midlertidig alternativ.

Hint

  • Ikke gi barnet ditt noen medisiner med mindre du har vært spesielt fortalt av barnelege at det er OK å gjøre det.
  • Hvis barnet opplever brystet lunger, uansett hvor alvorlig det kan virke, ta henne til barnelege.