Digidexo.com

naturlig behandling av skabb

Tips om naturlig behandling for skabb

Som en svært smittsom hudsykdom, er skabb forårsaket av en parasitt som Burrows under huden. Folk fra alle samfunnslag kan få skabb. Den mest alvorlige formen kalles norske skabb, noe som påvirker folk som bor i nære omgivelser, som sykehjem. For de som ønsker å gå den naturlige ruten og unngå kjemikalier, naturlige botemidler florerer som vil forlate deg skabb-free i uker.

Naturlige aktuelle behandlinger

Mange naturmedisinere og naturforskere foreslår drepe skabb med tea tree olje. Dette anlegget har anti-bakterielle og antiseptiske egenskaper, som er perfekt for å eliminere skabb. Bland 10 ml av tea tree olje med 90 ml av trollhassel eller bruke oljen på egen hånd. Etter å ha tatt en kald dusj og tørking av, gjelder over den infiserte områder. Vent 10 minutter før du tar på noen klær. Neem olje er laget av frukt og frø av Azadirachta indica planten. Det er to måter du kan bruke denne oljen. Tilsett 100 ml olje i et kjølig bad eller bland 50 ml med en anapestic krem ​​og spredt på huden. En veldig giftfri tilnærming som er flott å bruke på barn er en blanding av svovel og petroleum gelé. Bland 1 del svovel med 9 deler vaselin og spredt over huden. Hold blandingen på i minst 30 minutter før du vasker av. Fordelene med å bruke disse to ingrediensene er deres bred tilgjengelighet og barnevennlige giftfri attributter.

Næringsstoffer

Dette mikroskopisk parasitt består immunitet, og dermed gjør din generelle helse nedgang. Ta et daglig tilskudd og spise godt balanserte måltider. Unngå mat som ytterligere vil undertrykke immunsystemet som sukker, bearbeidet mat, raffinert mel og melkeprodukter. Det er en god idé å begrense koffein, fordi søvn er allerede vanskelig. Hvitløk er meget effektiv som et anti-parasitt og antibiotika næringsstoff. Primrose olje er ofte brukt for å helbrede noen hudinfeksjon inkludert akne. Sink er en av tall en næringsstoffer for vev reparasjon. Goldenseal kan enten påføres lokalt eller inge å reparere kroppen. For å roe ned irritert hud, bruker calendula eller Comfrey blader.

Behandling

En av de verste problemene i behandling av skabb er at det tar et par uker før du ser forbedring. I mellomtiden, rense hjemme over alle skabb og skabb egg. Ta alle dine sengetøy og vaske den på en kommersiell vaskeri eller hjemme. Bruk noen dråper Manuka olje for å sikre deres død. Skabb er ansett som en seksuelt overførbar sykdom, derfor er det ekstremt viktig å ikke ha fysisk kontakt eller noen sove over. Vakuum tepper, tepper og badematter. Du kan kjøpe en populær parasitt spray som heter, kvitt. Ikke vent for skabb å bli verre. Behandle symptomene dine ved hjelp av naturlige behandlinger.

Naturlig behandling av skabb

Skabb er parasitter som hule under huden til å leve, spise og legge egg. Utslettet de produserer generelt ser ut som små kvise-lignende støt. Ekstremt kløende om natten, vil de fortsette å bli verre før du behandler dem. Heldigvis er det naturlig rettsmidler på markedet som inneholder ingen syntetiske ingredienser. Kurere din skabb infestation og få en god natts søvn.

Utslettet

Skabb utslett vanligvis vises på bare på visse områder av kroppen, for eksempel duk av hender og tær, lysken, albuer, brystene og armhulene. Noen barn får skabb på ansiktet. Ved utbruddet av skabb angrep, vil du oppleve en irriterende kløe om natten; som parasitter tar tak, kløe blir mer og mer intens. Lindan var en gang den mest foreskrevet stoffet til å behandle skabb, men i løpet av årene legene har byttet over til permetrin krem. Elimite er den mest brukte rekke denne kremen; Men noen mennesker har allergi mot denne medisinen, eller ønsker en mer naturlig kur. Det er viktig å merke seg at du bør gå til legen hvis utslettet ikke blir bedre gjennom holistiske behandlinger. Du har kanskje feilaktig diagnostisert tilstanden din eller trenger annen behandling.

Manuka

Manuka er en type tea tree olje som kan brukes til å bekjempe skabb. Fordelen med manuka er at det er helt naturlig og kommer i en rekke former. Man kan få såpe, krem, og olje til bruk topisk. Bruk oljen til å vaske eventuelle sengetøy, klær eller håndklær. En familie pakken er tilgjengelig for å behandle flere personer. Det er viktig å behandle alle i husholdningen. Du vil ende opp med å gi skabb tilbake til hverandre hvis alle ikke er riktig behandlet. Rengjøre hjemmet ditt fra topp til bottom.Vacuum og bruke anti-parasittiske spray, kvitt. Må ikke komme i kontakt med folk, slik at du kan unngå å gi dem skabb.

Næringsstoffer

Et sunt immunsystem vil i stor grad bidra til å bli kvitt skabb. Påfør aloe vera til infiserte huden. Dens helbredende egenskaper reparere eventuelle skadet hud fra kløe. Bekjempe infeksjonen med Perubalsam, goldenseal, og tea tree olje påføres lokalt. Calendula salve vil berolige irritert hud. Ta daglige hvitløk piller, primrose oil, tare, sink, vitamin E, og en god daglig supplement. Næringsselskapet, Soleray, gjøre en god anti-parasittiske medisin som heter ParasiVeda. Spis godt balanserte måltider for å øke immunitet og holde opp din energi. Det vil trolig ta ca to uker for å se reell forbedring fra skabb infeksjon. Det er så fint å bruke en naturlig rette er at du vet nøyaktig hva ingrediensene er, og deres bivirkninger er minimal.

Naturlig Oral behandling for skabb

Skabb er en hudinfeksjon som er forårsaket av midd og resultater i et kløende, rødt utslett. Leger og hudleger kan forskrive medisiner og hud kremer for å behandle skabb; Imidlertid er det en naturlig oral medisin kalt Neem som kan brukes for å bekjempe sykdommen.

Betydning

På grunn av antatte giftstoffer i tradisjonelle medisiner for skabb, mange pasienter søker et alternativ som inneholder ingen syntetiske ingredienser.

Identifikasjon

Neem er et tre som er innfødt til India og har vært brukt i århundrer i healing og naturmedisin. Kapsler som inneholder neem er tilgjengelig fra nettforhandlere, naturmedisinere og holistisk helse butikker. Neem te er også tilgjengelig.

Funksjon

Neem olje hudkrem har vist seg å være effektiv i behandling av effektene av skabb og eliminere midd som forårsaker tilstanden, ifølge kliniske studier utført av Feldmeier H. Heukelbach i 2006. Bruk av neem i tablett form, men har ikke vært undersøkt.

Side Effects

Drugs.com rapporterer at det er lite eller ingen bivirkninger forbundet med bruk av neem for behandling av skabb.

Andre bruksområder

I tillegg til bruk i skabb behandling, blir Neem også anvendes i urte behandlinger for vannkopper, akne, eksem, diabetes, artritt, og for å styrke immunforsvaret.

Borax behandling for skabb

Skabb er en hudsykdom forårsaket av mikroskopiske midd som graver seg under huden din. Det resulterer fra personlig kontakt med en annen person som er infisert med skabb og kan være svært vanskelig å diagnostisere og behandle. En vanlig hjem rette for skabb bruker boraks, en felles vaskerom tilsetningsstoff og ingrediens i kosmetikk.

Boraks Definert

Boraks (natriumborat) er et naturlig mineral forbindelse som fungerer som en naturlig rense booster. Det kan også brukes til å drepe sopp, insekter og skadedyr uønskede urte, så vel som for å tørke og bevare organiske stoffer.

Hvordan Borax Kills Skabb Midd

Borax dreper skabb på to måter. Først er det en gift som dreper når den er inntatt av insekt. For det andre, oppløser den beskyttende voks belegg som beskytter dem fra å tørke ut, slik at de tørker opp og dø.

Borax behandling for skabb

En felles hjem rette for behandling av skabb er å suge i et badekar med vann som 1 til 2 kopper boraks og 1 kopp hydrogen peroxide har blitt lagt til. Behandlingen gjentas daglig inntil tilstanden avtar. Mens det er ingen medisinske bevis på at boraks skabb behandling fungerer, er det en god del av anekdotiske bevis for å støtte sin bruk.

Hindre Skabb Reinfeksjon med Borax

En grunn til at skabb er så vanskelig å kurere er at insektene kan overleve i opptil 72 timer på sengetøy og møbler. For å hindre reinfeksjon med skabb, vaske alle sengetøy og klær i varmt vann med boraks. Dryss boraks liberalt på tepper, madrasser og møbler og la stå i minst en time før støvsuging.

Advarsler

Borax er giftig hvis tatt internt. Hvis du velger å bruke boraks å behandle skabb, sørg for å holde det borte fra barn, kjæledyr og eventuelle matlaging overflater. Det kan også irritere øyne og slimhinner.

Holistisk behandling for skabb

Skabb er en hudsykdom forårsaket av en midd gravende under huden og gjør huden ekstremt kløende. Skabb vil ikke gå bort av seg selv, og det er både foreskrevet og holistiske behandlinger for å bli kvitt midd. Den holistiske behandlinger involverer naturlige urter og oljer, og har ingen bivirkninger.

Varme Baths

Maha Marichadi Taila er en medisinert olje. Det skal påføres over hele kroppen etter å ha tatt et varmt bad. Denne behandlingen bør følges for en uke.

Margosa Oil

Margosa olje er en antibakteriell / soppdrepende olje som bidrar til å fjerne skabb midd. I tillegg, aloe vera og mentol er effektive i behandling av skabb.

Itch Relief

For kløe lettelse, kan havre legges til et varmt bad. Også fylle en uthult løk halvparten med havsalt kan gi kløe lettelse. Når sjøen salt oppløses, kan den gjenværende væsken påføres på huden.

Nails

Det er viktig at etter en skabb diagnose er gjort for å holde neglene korte og rene. Negler er de primære bærere for giftstoffer og gjør spre smitte sannsynlig.

Betraktninger

Husk å unngå nærkontakt med andre mennesker for å unngå spredning av skabb midd. Vask alle klær, håndklær og sengetøy, også.

Naturlig behandling for vorter på et barn

Hvis barnet ditt er plaget med en vorte, er det ikke en grunn til alarm. Vorter er ikke dødelig, og folk har behandlet vortene med naturlig rettsmidler i mange år, drevet av et ønske om å bare bli kvitt dem. Noen naturlige behandlinger skiller seg ut, å ha nytte av logikk og vitenskap bak dem. Andre er mindre troverdig, høres mer ut som gamle koner 'tales enn faktiske hjem rettsmidler for warts.

Behandling av Vorter Med banan skreller

Ifølge earthclinic.com, rubbing innsiden av bananskall på en vorte gir synlig resultater i henhold til to uker. En leser anbefaler skrape litt av den indre skallet på vorten, deretter dekke med en bandasje. Kalium og enzymer, tilsynelatende, er den magiske ingrediensen.

Apple Cider Eddik

Earthclinic.com lesere har stemt eple cider eddik middel som den mest vellykkede naturlig kur for vorter, med noen rapporterer at vortene var borte i løpet av få dager. Eddik er surt, så gni et lag av vaselin i et sirkulært område rundt vorten å forhindre uønsket kløe. Påfør en bomullsdott dynket i eple cider eddik til vorte og dekselet med en bandasje. Synlige resultater skje over natten. Til slutt, skrumper vorte opp og faller av.

Milkweed

Homemademedicine.com byr opp milkweed som en naturlig behandling for vorter. En luke i de fleste områder av landet, er nektar av denne planten den favoriserte mat av monarken sommerfugler. I motsetning til eple cider eddik, er milkweed sies å forårsake noen ubehag. Nettstedet hevder at bruk av melkeaktig saft fra stammen bidrar dramatisk. Bryt en stilk i to og "melk" er lett å se. Det smaker forferdelig, skjønt, så ikke prøv å spise den.

Naturlig behandling for hormon ubalanse

En hormonell ubalanse forårsaker slike symptomer som hetetokter og nattesvette, irritabilitet og depresjon, uforklarlig vekttap eller gevinst, og tretthet. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for behandling av hormonelle ubalanser, men du foretrekker å bruke naturlige rettsmidler i stedet for syntetisk hormon erstatning terapi. Selv om ikke alle ubalanser kan behandles uten bruk av erstatning hormoner, kan symptomene bli administrert gjennom naturlige behandlinger.

Historie

Før advent av syntetiske hormoner, ble naturlig rettsmidler som brukes. Blant disse var urter klaseormedrue, brennesle, dong quai og soya. Disse urter inneholder fytoøstrogener. Fytoøstrogener er plantesammensetninger som etterligner østrogen finnes i menneskekroppen. Når kroppen ikke produserer nok østrogen, den vanligste årsaken til hormonell ubalanse, disse urtene forsyne kroppen med østrogenlignende stoffer, og dermed "lure" kroppen til å tro at hormonnivået er i balanse.

Typer

Men fytoøstrogener som finnes i disse plantene ikke "reset" skjoldbruskkjertelen eller stimulere hormonproduksjonen. De gjør lindre symptomer på overgangsalder, men hvis målet er å gjenopprette fruktbarheten, som i tidlig eggstokksvikt, kan urten mecafem være effektive.

Mecafem ikke inneholder fytoøstrogener. Det gjør imidlertid stimulere hypofysen og endokrine kjertler i produksjon. Østrogennivået er naturlig hevet, og så fruktbarheten kan bli gjenopprettet.

Men urter er ikke den eneste behandling for hormonell ubalanse. Akupunktur arbeider for å gjenopprette kroppens systemer ved å banke inn i kroppens energibaner. Den nøyaktige plassering av nåler realigns kroppens energier og gjenoppretter naturlige hormonnivåer. Fordi akupunktur er en vanskelig teknikk å kvantifisere, men vitenskapelige studier ikke bære dette ut. Bevisene av effektivitet er anekdotisk.

Meditasjon kan brukes til å behandle symptomer på hormonelle ubalanser, men det er ikke en kur. Mye som yoga og massasje terapi, kan meditasjon deg kontrollere påvirker av tilstanden. I tilfelle av menopause, kan dette være alt som er nødvendig.

Betraktninger

Menopause er en naturlig forekommende tilstand hos kvinner. Dette er naturens måte å beskytte eldre kvinner fra stress og krav av svangerskapet. Symptomene på menopause er en bivirkning av tilstanden. Administrerende symptomene er en passende behandling; menopause trenger ikke bli kurert.

Funksjon

Håndtere symptomer på hormonell ubalanse krever vanligvis en kombinasjon av behandlinger. Urteekstrakter og te ofte gi umiddelbar lindring, men noen, som klaseormedrue, kan bare brukes i opp til 6 måneder.

Hvis målet er langsiktig forvaltning og lindring av symptomer forårsaket av hormonell ubalanse, kan endringer i livsstil og kosthold være nødvendig.

Time Frame

Det mest naturlige behandling for hormonelle ubalanser begynner med diett. En diett av fisk, økologisk frukt og grønnsaker, fullkorn og rå matvarer opprettholder kroppens naturlige tilbøyelighet mot god helse og systemisk balanse.

Ved hjelp av riktig kosthold som baseline, legge til urtete og stress management teknikker til din daglige rutine. Stress management teknikker inkluderer trening, meditasjon og avslapping.

Disse valg av livsstil vil hjelpe til å redusere søvnløshet og tretthet, som i sin tur lindrer depresjoner og irritabilitet. De fremme riktig vekt og sirkulasjon, noe som i sin tur reduserer hyppigheten av hetetokter.

Over tid, et sunt kosthold og en diett av naturlige behandlinger undertrykke symptomer på hormonelle ubalanser.

Naturlig behandling for halsbrann

Halsbrann er en brennende følelse i spiserøret, brystet eller halsen. Kronisk halsbrann er kjent som GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom. De fleste mennesker opplever halsbrann nå og da. Noen ganger, i tilfeller der halsbrann er hyppig, det må behandles med medisiner. Mange ganger, skjønt, naturlig behandling for halsbrann kan oppnås ved å gjøre noen endringer i livsstil.

Triggere

Unngå mat du vet har forårsaket halsbrann i det siste. Disse matvarer er forskjellig for hver person, men vanlige som inkluderer kaffe, sjokolade, tomatprodukter, sitrusfrukter, krydret mat og fet mat. Røyking og drikking av alkohol kan også øke risikoen for halsbrann.

Esophageal Trykk

Den nedre esophageal sphincter normalt lukker tett så magesyre forblir inne i magen. Dersom lukke løsner sitt grep, kan syre sive inn i spiserøret og forårsaker halsbrann. Du kan redusere presset på lukkemuskelen ved å miste vekt. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan halsbrann symptomer forsvinner hvis du mister 10 til 15 pounds.

Spise mindre måltider setter mindre press på spiserøret og reduserer risikoen for halsbrann. Ikke spis innen tre timer etter leggetid, og ikke bøye seg eller gjøre anstrengende trening når magen er full. Du bør også unngå å ligge ned rett etter et måltid. Hvis du har problemer med halsbrann om natten, legger hodet på senga på blokker eller plassere en kile under madrassen slik at hodet er hevet mens du sover. Dette bidrar til å avlaste presset på nedre spiserør.

Stress

Stress kan bidra til halsbrann. Lære avslapping teknikker for å hjelpe deg å slappe av. Populære metodene inkluderer å ta klasser i yoga eller tai chi. Fysisk trening av noe slag er en stor stressavlastning og kan gi andre helsemessige fordeler også. Du kan lære å meditere eller bruke guidede avslapping CDer. Selv tar opp en morsom hobby kan gi deg glede og lindre stress.

Urter

Ifølge Mayo Clinic, marshmallow rot, kamille, glatte alm og lakris er urter som kan hjelpe halsbrann. De advarer også at urter kan ha bivirkninger, akkurat som reseptbelagte legemidler, og de kan selv påvirke effekten av dine andre rusmidler. Derfor bør du diskutere ved hjelp av urte rettsmidler med legen din før du tar dem.

Naturlig behandling for Håravfall

Naturlig behandling for Håravfall


Du kan ikke være fornøyd med håret ditt om det er tynn og falle ut; men kan du ikke ønsker å ta et medikament som angivelig fremmer hårvekst og du ikke er i markedet for hår plugger. Hvordan kan du naturligvis fremme hårvekst og redusere hårtap? Det finnes flere teknikker.

Diet

Spise en diett som er rik på protein (magert kjøtt) og får nok jern, slik at du ikke blir blodfattig er avgjørende for sunt hår, og vil også bidra til å forhindre håravfall. Altmedicine.about.com anbefaler å spise skinn av agurk, rød og grønn paprika og poteter fordi skinnene er rike på silika, et mineral som er avgjørende for å opprettholde håret og helsen til håret ditt.

Eteriske oljer

Ikke bare er essensielle oljer integrert ingredienser i badesalt og lotions, samt for parfyme formål, de har også terapeutisk verdi, og er antatt å forbedre hårvekst. Ifølge Altmedicine.about.com, en naturlig behandling for alopecia (hårtap) består av å blande essensielle olje av timian, lavendel og sedertre (tre dråper hver) med en åttendedel kopp grapeseed olje og deretter bruke et par dråper til din hår og hodebunn, spesielt tynning og balding områder, og massasje i noen minutter. Gjør dette hver kveld, og i et par måneders tid bør du se noen bedring i håret volum.
Det antas at så Palmetto oljeblokker DHT (dihydrotestoseterone), som er det mannlige hormonet. Blokkering DHT begrense håravfall. Saw Palmetto er en frukt som kan tørkes. Det er også tilgjengelig som en te-eller i kapsler, tabletter og flytende ekstrakt. Diskuter dette med legen din.

Piske opp en Lim

Ifølge Ayurveda-gress-remedy.com, kan en lime gjøres ved sliping lakris i melk. Denne lim skal brukes til noen bare flekker i hodebunnen. Denne blandingen fremmer hårvekst. En annen teknikk det å lage en pasta av sitron og svart pepper frø og bruke dette til bare flekker. Inntak av en kombinasjon av salat og spinat juice hjelper hårvekst, det samme gjør gulrot juice blandet med alfalfa juice.

Holde Hva hår du har sunn

Hvis du ønsker å opprettholde tykkelsen og fargen på håret ditt, sørg for at kostholdet er rikt på folsyre, vitamin B5, biotin og para-aminobenzosyre (PABA). Ta et daglig tilskudd vil hjelpe deg å få din daglige behov av disse vitaminene. For mye sink i kosten kan resultere i en kobber-mangel, som fremmer hårtap.

Urter

Det er elementer i hagen som kan hjelpe deg å kjempe hårtap, ifølge Holisticonline.com, inkludert southern, rosmarin, arnica og ringblomst. Kombiner disse blomster og urter med en transportør olje, for eksempel mandelolje, og gni concoction inn i hodebunnen.
Horsetail gir en utmerket kilde til silika, som holder håret skinnende og sterkt. Horsestail er en slektning av bregne. Det har blitt brukt som en urtemedisin siden antikken. Det er en nonflowering luke og kan brukes til å helbrede sår og stoppe blødninger. Å bruke den til håret ditt, legg 2 ss av kjerringrokk i en kopp varmt vann, la det bratt, og deretter legge den til en mild shampoo. Horsetail er kontraindisert, ifølge University of Maryland Medical Center, hvis du tar antikoagulantia, dioksin for hjertesvikt eller fenytoin for anfall. Alltid snakke med legen din før du prøver en urtemedisin.

Vitaminer

Biotin er vurdert som svært effektive i å fremme sunt hår og eliminere hårtap. Biotin er et B-vitamin. En god kilde til biotin er eggeplommer. Ifølge Webmd.com, anbefaler noen leger tar et daglig tilskudd på 3 mg biotin.
MSM (methylsulfonlmethane) inneholder svovel, som er avgjørende for den strukturelle utvikling av hår. Ifølge Virtuvites.com, scavenges MSM frie radikaler og øker blodsirkulasjonen.
Webmd.com videre at vitamin B12 er avgjørende for å hindre hårtap. Du kan få vitamin B12 ved å spise egg, fjærkre og kjøtt. Det er også foreslått at å drikke grønn te, noe som øker kvinnelige hormoner og hjelper redusere det mannlige hormonet DHT, som er hår-tap skyldige, vil hjelpe deg å opprettholde et sunt hår.

Ivermectin behandling for skabb

Hvis du har vært plaget av en vedvarende og bestandig tilfelle av skabb, kan legen forskrive ivermectin å behandle den. Ivermectin brukes vanligvis til å behandle flere konkrete parasittinfeksjoner og infeksjoner, men det er ikke godkjent for behandling av skabb av Food and Drug Administration. Men mange leger fore ivermectin som et alternativ eller "off-label" behandling for skabb. Hvis legen vurderer ivermectin, er det noen fakta som du finner nyttige.

Hvorfor leger kan velge Ivermectin

Ivermectin kan gis peroralt som én enkelt dose, som gjør det mye enklere å administrere enn permethin. Ivermectin er ofte foreskrevet i klinikken eller institusjoner fordi det er lettere å distribuere. Det er også behandling av valget i tilfeller der immunsystemet er undertrykt og i tilfeller av crusted skabb.

Hvordan Ivermectin brukes

Det kan være en oppfølging dose foreskrevet to til tre uker etter første dose dersom bedring ikke er sett. I sjeldne tilfeller, er en tredje dose ivermectin nødvendig. Det vil alltid være ledsaget av grundig rengjøring med boraks eller en pediculite.

Forskning Støtte for Ivermectin som en Skabb Treatment

I 2002, Journal of Kutan medisin og kirurgi publisert en gjennomgang av tilgjengelig litteratur om bruk av ivermectin å behandle skabb. Konklusjonen av gjennomgangen var at en enkelt oral dose ivermectin er svært effektiv i behandling av skabb. En 2004 artikkel i "American Family Physician" bemerket at en enkelt dose av ivermectin fullstendig eliminert skabb i 70 prosent av alle tilfeller.

Bivirkninger av Ivermectin

Mulige bivirkninger av ivermectin inkluderer kvalme, diaré, svimmelhet, ødem (hevelse av hender, føtter eller ankler), kløe, utslett, en følelse av at noe er i dine øyne og hovne lymfeknuter. Flere alvorlige, men sjeldne bivirkninger inkluderer synsproblemer, urin eller tarmproblemer, forvirring, øye rødhet eller smerte, forvirring, manglende koordinering og beslag.

Kontra

Hvis du er gravid eller ammende, diskutere alternative skabb behandlinger med legen din, fordi det kan føre til problemer for det ufødte barnet, eller bli funnet i morsmelk. Forsikre deg om at legen din vet om du har leverproblemer fordi ivermectin kan forverre disse problemene.

Tinea versicolor naturlig behandling

Tinea versicolor, også kjent som pityriasis versicolor, er en soppinfeksjon av hud. Huden tilstanden er forårsaket av en overvekst av gjær. Tinea versicolor kan beskrives som brune eller hvite flekker som kan dukke opp hvor som helst på kroppen produserer fuktighet, for eksempel armhulene, lysken områder og under brystene. Med et riktig kosthold, naturlige produkter og forsvarlig håndtering av soppinfeksjon, bli kvitt tinea versicolor med naturlig behandlingstilbud.

Diett

Endre kostholdet for å bli kvitt tinea versicolor. Unngå overspising matvarer som inneholder mel og sukker; de vil mate pityriasis versicolor hud tilstand og gjøre det spre seg. Holde seg borte fra alkoholholdige drikkevarer som inneholder gjær, som for eksempel øl, helt til soppinfeksjon har avtatt i mer enn en måned.

Konsumere sukkerfri yoghurt som inneholder levende bakterier tre ganger i uken for å hjelpe til ridding tinea versicolor. Spis frisk frukt og grønnsaker for å bygge opp immunforsvaret. Konsumere grønne bønner, brokkoli og andre grønne bladgrønnsaker minst fire ganger i uken for å bli kvitt soppinfeksjonen.

Tinea versicolor Naturlig behandling Products

Kjøpe over-the-counter hvitløk gel og acidophilus kapsler på apoteket for å kjempe pityriasis versicolor. Hvitløk har sterk antibiotika og soppdrepende egenskaper som vil bidra til å befri soppinfeksjon, noe som gjør det til en naturlig behandling. Acidophilus inneholder levende gunstige bakterier som bidrar til å opprettholde en naturlig balanse av gjær i kroppen din, og er også en naturlig behandling. Ta hvitløk og acidophilus kapsler daglig i henhold til instruksjonene på baksiden av flaskene.

Naturlig behandling alternativer for Skin

Kjøp en hud exfoliator og en flaske tea tree olje til å behandle tinea versicolor. Tea tree olje er funnet i apotek avdelingen i butikkene. Påfør exfoliator til soppinfeksjon patcher og de omkringliggende områdene en gang i uken i dusjen for å fremskynde den naturlige behandling og fjerne skjellende flekker. Påfør tea tree olje daglig med en bomullsdott. Slitasje gamle klær. Tea tree olje kan gi flekker på klær ved å la fettflekker. Det er en naturlig behandling av hudinfeksjoner som er bakteriell, samt sopp.

Avslutt Spredning av Pityriasis versicolor

Unngå lange bad inntil tinea versicolor har sunket på huden din. Dette soppinfeksjon krever fuktighet. Ta korte dusjer og grundig tørke huden din hver gang. Ikke bruk håndklær eller dele dem. Ikke bruk de samme klærne uten først å vaske og tørke dem. Pityriasis versicolor kan recontaminate huden din hvis du gjenbruke samme håndklær og klær.

Naturlig behandling for en bihulebetennelse

En bihulebetennelse, eller bihulebetennelse, oppstår når hulrommene rundt nesegangene (bihulene) blir hovne. Slim kan bygge opp, og det kan være vanskelig å puste. Bihulebetennelse kan være akutt (midlertidig) eller kronisk (tilbakevendende eller varer mer enn åtte uker). Symptomene på en bihulebetennelse inkluderer dårlig ånde, gul eller grønn utflod fra nese eller hals, hoste, redusert evne til å lukte eller smake, øresmerter, trøtthet og irritabilitet.

Tradisjonelle behandlinger for bihulebetennelse

Tradisjonelle behandlinger for bihulebetennelse arbeide for å redusere betennelse i bihulene, avløp nesegangene og eliminere infeksjon. En rekke medisiner kan være foreskrevet, fra saltvann nesespray til steroid nesespray, muntlig eller injisert steroider, decongestants og smertestillende. Antibiotika kan være foreskrevet hvis årsaken til infeksjonen er bakteriell. I tillegg kan allergivaksinering være foreskrevet for å redusere reaksjoner på allergener eller kirurgi kan noen ganger endre bihulene å tillate bedre drenering.

Naturlige behandlinger for bihulebetennelse

Noen hjemme behandlinger for bihulebetennelse kan både behandle og forebygge infeksjoner. Rikelig med hvile, økt væskeinntak, dampende bihulene, varm komprimerer til ansiktet, en forhøyet hodet under søvn og skylling ut nesegangene kan alle brukes til å behandle bihulebetennelse hjemme.
De mest populære naturlige rettsmidler inkluderer å lage og bruke saltvann skyller med en pære sprøyte eller ved hjelp av en neti pott. En neti potten er en liten pott med et jevnt konisk kjegleformet spiss på tuten enden som passer inni lidende neseborene. Neti potten er fylt med varmt saltvann og tuten er satt inn i det ene neseboret, plugge den. Pasientens hode og potten blir deretter justert for å tillate vannet å strømme ut av det andre neseboret, rensing bihulene.
Økologisk eple cider eddik er en annen naturlig rette for en bihulebetennelse. Eddik kan tas som et daglig tonic når de første tegn på en bihulebetennelse (sinus hodepine, tett nese, rennende øyne) forekommer for å hindre smitte. En større mengde av eple cider eddik kan kombineres med vann og nippet i løpet av dagen, eller et mindre beløp kan blandes med vann og tatt på en gang.
Oil pulling kan også arbeide for bihulebetennelse. Gargling og skvalpende med olivenolje kan "pull" bakterier ut av systemet for å bidra til å kurere infeksjonen.
Hydrogenperoksid er en naturlig behandling som brukes for bihulebetennelse. Det kan tilsettes til saltspray eller vannet i en neti potten. Peroksydet bidrar til å trekke infeksjon ut av kroppen. I tillegg kan grapefruktkjerneekstrakt legges til en neti potten for å bidra til å behandle bihulebetennelse.
Noen bihulebetennelse lider tout fordelene ved sniffing cayenne pepper. Pepper klarner nesegangene og åpner for lettere å puste.

Naturlig behandling for leddgikt i nakken

Naturlig behandling for leddgikt i nakken


Naturlig behandling for leddgikt i nakken bør alltid diskuteres med din helse-omsorg leverandøren. Til tross for medisinsk behandling, mange leddgikt opplever unrelieved smerte, som fører til bruk av naturlige behandlinger uten påvist vitenskapelige krav. Leddgikt i halsen kan forårsake symptomer som går utover bare smerte. Tap av balanse, hodepine og stivhet på oppvåkning er forbundet med leddgikt av halsen, noe som gjør naturlige behandlinger for artritt tiltalende. Nakke leddgikt kalles også cervical spondylose.

Bruk en Neck Brace

Nakke bukseseler er ikke oppmuntret lang sikt for naturlig behandling av leddgikt i nakken. En nakkekrage, montert av en profesjonell, kan gi kortsiktig lindring. Iført en spenne kan svekke nakkemusklene. Når leddgikt nakkesmerter blusser opp, bære en nakkekrage for ikke mer enn en uke for å hjelpe til med behandling av nakke leddgikt.

Stress Relief

Øv stress lettelse. Meditasjon, kan milde yoga øvelser og rådgiving være gunstige behandlinger for å lindre nakkesmerter forbundet med leddgikt.

Fysioterapi

Øvelser som øker omfanget av bevegelse og fleksibilitet kan redusere smerter og stivhet fra leddgikt i nakken. Trening er en av de mest fordelaktige naturlige behandlinger for leddgikt. Immobilitet fører til mer smerter og stivhet. Legen din vil veilede fysioterapeut ved å bestille andre behandlinger tilgjengelig for behandling av nakke leddgikt, som ultralyd eller elektrisk stimulering.

Bruk en nakkeputen

Vurder å kjøpe en spesiell nakkepute beregnet for leddgikt. Puter kan lette nakke leddgikt ved å hjelpe lindre muskelkramper og gir skånsom trekkraft under søvn, hvile og reise.

Selv Massasje

Vurder å kjøpe en massasjeapparat til hjemmebruk. Infrarøde massører levere varme til vev, hjelpe med leddgikt i nakken.

Fokus på god holdning

Dårlig holdning kan gjøre halsen smerte fra leddgikt verre. Øv god holdning til alle tider. År med dårlig holdning kan svekke musklene i rygg og nakke. Det kan være viktig å engasjere seg i aktive øvelser for å bedre holdning.

Andre naturlige behandlinger for nakke leddgikt

Påfør en gni laget av capsaicin til halsen. Capsaicin er laget av chili peppers, og er et naturlig middel som kan redusere leddgikt nakkesmerter når den brukes lokalt. Relief kan ikke være umiddelbar, men over tid, kan capsaicin redusere betennelse av leddgikt. Kommersielle preparater er tilgjengelig fra en rekke leverandører, inkludert de fleste apotek.

Terte kirsebær kan selvsagt redusere betennelse fra halsen leddgikt. Kirsebær har også andre helsemessige fordeler forbundet med å redusere betennelse. Cherry juice er også tilgjengelig i konsentrat. Den anti-inflammatoriske virkning av kirsebær er vist å være en effektiv behandling for naturlig hals artritt og andre typer av inflammatoriske artrittiske tilstander så som gikt.

Naturlig behandling for Helvetesild

Helvetesild, også kjent som Herpes zoster, er en sykdom i huden. Både vannkopper og helvetesild er forårsaket av Varicella zoster virus, et herpes-virus som er utpreget forskjellig fra den genital herpes virus. Helvetesild er en inflammatorisk hud utslett som bryter ut hos personer som tidligere har lidd av vannkopper. Selv om dette viruset gir immunitet til flere vannkopper utbrudd, kan immunsystemet kompromiss føre til at Varicella zoster virus å gjenvinne sin virilitet. Dette er hvordan helvetesild utvikler seg i en person. En naturlig behandling for helvetesild gir fritak uten ødeleggende bivirkninger, og det fremmer helbredelse innenfra kroppens immunsystem.

Betraktninger

Helvetesild er en svært ondartet og smittsom hudsykdom. Det fører til vannkopper hos personer som ikke har hatt vannkopper, og dette dvelende infeksjon kan forårsake helvetesild utbrudd på et senere tidspunkt. Det er ikke mulig, men å fange helvetesild direkte som helvetesild, og sykdommen er bare spread når utslettet har friske eller fuktige blemmer som ennå ikke leget.

Betydning

Behandling av helvetesild med naturlige botemidler starter med velvære i hele kroppen. Drikk frisk frukt og grønnsaker, og spiser mye av ferske råvarer til naturlig avgifte kroppen for å gi den foryngelse og helbredende evner. De økte mengder næringsstoffer og enzymer som er tilgjengelige i ferske råvarer har medisinske egenskaper som vil hjelpe kroppen din å gjenvinne sin naturlige indre balanse som gir et ugunstig miljø for utenlandske patogener. Det er også viktig å holde sinnet og miljø i en ren og lykkelig tilstand. Hold deg unna solen og for mye varme, og ikke slitasje irriterende stoffer.

Aktuelle programmer

Calamine lotion er velkjent for sin kjølende lindring av kløe, så vel som dens tørking kvaliteter. Den inneholder sinkoksyd og jernoksyd. Alternative tørkemidler inkluderer fuktet leire og kokt havregryn. Alle disse valgene suge opp fuktighet av utslett og fremme sin uttørking.

Eplecider eddik kan påføres topisk som en naturlig grus-behandling, så vel. Den kan brukes hver tredje til fjerde time for å gi lindring og fremme helbredelse av den infiserte huden.

Foruten å bruke havregryn direkte på huden, kan du ta en havremel bad for å gi lindrende lettelse samtidig redusere betennelse. Havregryn har antihistamin egenskaper som vil roe betennelsen forårsaket av helvetesild utbrudd. Etter badet, kan du bruke kokosolje, kakaosmør, vitamin E olje eller frisk aloe vera. Du bør fortsette å bruke den naturlige aktuell agent etter eget valg på alle tegn på den forrige søknaden iført unna.

En annen aktuell oppskrift som gir en naturlig behandling for helvetesild er å kombinere frisk aloe vera masse med cayenne pepper. Begge har anti-virus, anti-infeksjon egenskaper, og de handler i samklang å både angripe infeksjon, absorbere sin fuktighet og tørke ut sin plassering. Ganske enkelt å bruke avocado blandet med golden segl pulver og myrra er en annen oppskrift på en aktuell naturlig behandling.

Ta gjennom munnen

Øke væske inntaket vil øke blodsirkulasjonen. Dette vil hjelpe kroppen din sender sin naturlige forsvar for å bekjempe helvetesild utslett og kvitte kroppen av infeksjonen. Økt væskeinntak, kombinert med å spise fersk mat, vil ytterligere fremme kroppens selvhelbredende evner.

Hvilke typer frukt som er gunstig i naturlig behandling av helvetesild er de som gir vitamin E, C og B12, forutsatt at du ikke er allergisk mot dem. Disse inkluderer ferske fersken, melon, jordbær, sitroner, bær, avokado, mango, tomater og aprikoser. Andre nyttige vitaminer og kosttilskudd inkluderer vitaminene A og D, L-lysin, kalsium, magnesium, sink, selen og acidophilus.

Kokosolje, tatt tre ganger om dagen, gir også lindring til helvetesild utbrudd. Drikker en liten mengde havsalt og vann gir kroppen en intern antiseptisk vask. Spise fersk hvitløk har også gunstige antiseptiske egenskaper som en naturlig behandling for helvetesild.

Urter

Noen av de vanligste urter som brukes som en naturlig behandling for helvetesild inkluderer hyllebær, Echinacea, propolis og golden segl. Urter kan tas som te, til også å ta hensyn til væskeinntaket, eller de kan være tilgjengelig i sirup, pulver, kapsel eller tablettform. Honning, som du kan bruke til å blidgjøre te, har også anti-infeksjon og helbredende egenskaper, og det kan brukes lokalt, så vel.

Forebygging / løsning

Unngå å spise visse matvarer for å hindre ytterligere forverring av din helvetesild utslett. Arginin i nøtter og frø virker mot L-lysin du kan ta. Sjokolade, men deilig, er svært irriterende for helvetesild utbrudd. For mye sollys og varme vil forsinke healing, så vel.

Observer sanitære vaner for å unngå spredning utslett i løpet av sine mest virulente stadier, både på din egen kropp og til andre. Bruk tørkemidler, som for eksempel Calamine lotion eller havregryn, for å hindre utslett fra oser og sprer seg utover sitt nettsted.

Advarsel

Diskuter med legen din eller en naturlig helsepersonell de valg som du velger å bruke som en naturlig behandling for helvetesild. De sakkyndige vil være i stand til å vurdere din nåværende helsetilstand, samt hva som fungerer bra for kroppens behov. Med en kunnskapsrik tilnærming, konsistens og tålmodighet, vil du snart ha lindring ved hjelp av din valgte naturlig behandling for helvetesild.

Naturlig behandling for Nail sopp

Naturlige behandlinger for spiker sopp er ofte i form av over-the-counter (OTC) løsninger, kremer eller hjemme rettsmidler. Selv om ikke alle naturlige spiker sopp behandlinger vil fungere for alle, de er alle mye tryggere enn de reseptbelagte medisiner tas oralt for behandling av spiker sopp.

Funksjon

De fleste naturlige spiker sopp behandlinger har anti-sopp egenskaper som dreper sopp og gjærsporer på overflaten av spiker og omkringliggende områder, samt hemmer veksten av sopp, kan de selv inneholder anti-bakterielle egenskaper for å hjelpe hjelpemiddel i healing infeksjon.

Effekter

De anti-sopp egenskaper av naturlige behandlinger holde infeksjonen fra framdrift. Som behandlingen holder veksten av soppen under kontroll, er det sunne utskifting neglen tillates å vokse fritt for soppinfeksjon som behandlingen fortsetter.

Typer

Noen naturlige OTC behandlinger for spiker sopp kan inneholde ingredienser som tea tree olje, som også kan kjøpes av seg selv. Zetaclear inneholder en blanding av tea tree, jojoba og mandeloljer i en naturlig anti-sopp løsning. Nail-Rx bruker en blanding av anti-sopp oljer også, slik som tea tree, sitrongress og lavendel oljer. Pedi-Cure gjør en naturlig krem ​​formel, som omfatter en blanding av essensielle oljer og sølv oksid.

Betraktninger

Mange mennesker finner felles husholdning stoffer som kan brukes i behandling av spiker sopp infeksjoner. Selv om disse hjem midler brukes i stedet for laboratorietestet formler, bør tiden tillatt for behandlingen være lik eller lengre enn en naturlig OTC behandling. Naturlig ingrediens hjem rettsmidler inkluderer tea tree olje, Epsom salt soaks, eple cider eller hvit eddik.

Forebygging / løsning

En viktig del av den naturlige behandling for nail sopp er å holde området rent og tørt, og la området få rikelig med frisk luft - samt sollys. Soppen trives i varme, mørke, fuktige områder. Når spikeren er holdt så kort som mulig, de naturlige oljer og bestanddeler av behandlingen er i stand til å nå videre under neglesengen, direkte til smittekilden. Dette bidrar også til å hindre reinfeksjon og holder soppen sprer seg til friske negler.

Naturlig behandling for interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt, kjent også som smertefull blære syndrom, er en kronisk blære tilstand som rammer cirka 1 million amerikanere til enhver tid. Selv om noen kjent årsak foreligger, oppstår det når signalene mellom blæren og hjernen blir forvirret, noe som resulterer i behovet for å urinere ofte ledsaget av smerte og ubehag i blæren og bekken-området. Behandlingen er fokusert på smertebehandling, selv om det finnes en rekke levesett og naturlige behandlinger som kan anvendes for å lindre smerter forbundet med tilstanden.

Mulige årsaker

Det er ingen kjent årsak til interstitiell cystitt, selv om det er flere teorier. Mens symptomene kan likne de av en standard urinveisinfeksjon, deres ikke synes å være en bakterie på jobb. Som sådan, har teorier om en uoppdaget smittestoff blitt foreslått. Andre mulige årsaker inkluderer allergi og en autoimmun sykdom, mens andre postulere at tilstanden kan være en samlebetegnelse for å referere til flere sykdommer.

Quercetin

Det er flere kosttilskudd som har gjennomgått en rekke studier for å vurdere sin effektivitet i behandling av interstitiell cystitt, men de fleste har vært mangelfulle, eller har tilbudt lite eller ingen bevis som støtter deres effektivitet.

Et slikt supplement er bioflavanoid quercetin, et stoff som forekommer naturlig i planter og finnes i matvarer og drikker som løk, grapefrukt, røde viner og svart te. Rik på antioksidanter, har det vært antatt å være en effektiv metode for behandling av interstitiell cystitt. En studie presentert på American Urological Association i 2001, som studerte effekten av quercetin på betingelse konkluderte med det å være en effektiv metode for å lindre symptomer. Det ble imidlertid ikke presentert som et hele artikkelen og som sådan betydningen av resultatene har blitt kalt inn spørsmålet. Selv quercetin har blitt vurdert til å være et trygt supplement, bekymringer over sitt potensial forårsake kreft og sette gravide kvinner med høy risiko for å gi barnet sitt spedbarn leukemi har blitt undersøkt, men ingen bevis for noe av dette har blitt etablert.

Andre naturlige kosttilskudd

Arginin, en aminosyre hvis rolle i produksjon av nitrogenoksid, som slapper musklene i blæren, er blitt betraktet som en potensielt effektiv metode for behandling mot interstitiell cystitt av denne grunn alene. En studie fant i "Journal of Urology", har imidlertid vist at det skal være noen fordel for arginin kosttilskudd i behandling av interstitiell cystitt.

En annen mulig ennå uncorroborated naturlig behandling er funnet i glykosaminoglykaner, en beskyttende naturlig stoff. Ifølge en artikkel som finnes i en 1996 utgaven av "Urology," bevis tyder på en mangel av glykosaminoglykaner i overflaten av blæren av de med interstitiell cystitt kan føre til betennelse, og som et slikt supplement kan hjelpe.

Livsstil Behandlinger

Livsstil og at-home behandlinger er begrenset og fokusere på å eliminere faktorer som kan forverre symptomene. Disse inkluderer å redusere eller eliminere inntak av mat og drikke som irriterer blæren, slutte å røyke, redusere stress og trening blæren. Blæretrening består av urinering på en bestemt tid hver dag, deretter gradvis øke perioden mellom urinering.

Behandling Etter Skabb

Behandling Etter Skabb


Killing skabb midd på kroppen din er en relativt enkel prosedyre. Men etter at du har brukt aktuell behandling legen anbefaler, det er fortsatt en del arbeid å gjøre for å være sikker på at du ikke blir smittet.

Behandling av skabb

Hvis du er diagnostisert med skabb, vil legen forskrive en medisinert lotion som permetrin eller crotamiton, som kan gå av merkenavnene Elimite, Acticin eller Eurax. Dette blir påført til legemet fra halsen og ned og holdt på i omtrent åtte timer. Men når du kvitt din person av den menneskelige kløe midd, må du fortsatt vern av etterbehandling kløe og grundig rens dine personlige eiendeler.

Behandle Hjem

Ta beholdning av noe i miljøet som du har vært utsatt for eller kommer i kontakt med i tre dager før. Vask alt sengetøy, klær og håndklær i varmt såpevann og tørk dem ved hjelp av varmluft syklus.

Noen personlige eiendeler kan ikke være vaskbare, slik som ull jakker, luer, skjerf og puter. Forsegle disse i plastposer eller containere i minst 72 timer. Skabb midd kan ikke overleve lenger enn at uten en menneskelig vert.

Behandle deg selv

Du kan oppleve kløe i flere uker etter bruk av en scabicide. Dette er fordi du opplever en allergisk reaksjon på avføringen midd igjen i huden din. Tar kjølig bad eller trykke på en fuktig vaskeklut mot huden kan lindre kløe. Så kan bruke av calamine eller et lignende lotion.

Hvis kløen er alvorlig, kan legen anbefale at du tar over-the-counter antihistaminer. Men hvis du fremdeles har symptomer mer enn to til fire uker etter behandling, kan du kreve en annen lege besøk, så dette kan være et tegn på at du har blitt infisert på nytt.

Naturlig behandling for artritt i kneet Uten Glycosamine

Leddgikt kan resultere i stive, hovne, smertefulle ledd i knær og andre områder av kroppen. Glukosamin er et populært naturlig behandling, men mange andre er også tilgjengelig. Konsultere med en helsevesenet leverandør kunnskapsrik om naturlige kosttilskudd anbefales.

Lettelser Betennelse med Diet

Sunn mat er en hjørnestein i behandling av inflammatoriske tilstander. Unngå eller begrense betennelse-forårsaker matvarer som hvitt mel, sukker og mettet fett som finnes i animalske proteiner. Spis mye frisk frukt og grønnsaker, hele korn, fet fisk, nøtter, frø og bønner.

Lettelser Betennelse med Tilskudd

Følgende tillegg viser anti-inflammatoriske egenskaper. De omfatter kattens klør (20 mg tre ganger daglig), bromelain (40 mg tre ganger daglig), djevelens klo (200 mg to ganger daglig) og willow bark (500 mg tre ganger daglig). Ikke bruk willow bark hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre eller tar blodfortynnende medisiner.

Aktuelt Behandlinger

Visse naturlige aktuelle behandlinger kan lette ubehag av leddgikt i kneet. De omfatter capsaicin krem ​​og homøopatiske behandlinger som inneholder ett eller flere av følgende ingredienser: Comfrey, Poison Ivy, myr-te, arnika, klatring søtvier, bloodroot og kalium hydrat. Bruk som anvist på etiketten.

Mind / Body Approach

Visse yoga er spesielt gunstig for kneet og bra for generell styrke og fleksibilitet. Se etter en lærer som tilbyr terapeutisk yoga. Tai chi kan også ha nytte leddgikt.

Alternativ Behandling modaliteter

Akupunktur har vist nytte i flere studier, ifølge University of Maryland Medical Center; de også nevne studier som involverer magnet terapi som ga fordel for leddgikt av kneet spesielt.

Hvordan bruke Nix som behandling for skabb

Skabb er midd som graver seg under huden din. De forårsaker alvorlig kløe som kan være verre om natten. Du får dem fra direkte kontakt med noen som er smittet. De vanligvis vises i visse steder på kroppen som armhulene, rundt midje eller brystene, mellom fingrene eller tær, rundt baken, rundt anklene på fotsålene eller på kjønnsorganene. De kan leve i opptil 36 timer uten en vert.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Nix som en behandling for skabb

•  Påfør et tynt lag med Nix Cream Rinse over hele kroppen fra halsen og ned, og gni det godt inn. For babyer, bør du også bruke den til pannen, hodebunn, templer og hårfestet. La den stå på i minst åtte timer, men ikke mer enn 14 år.

Vask grundig for å fjerne alt av Nix. En behandling er vanligvis tilstrekkelig for å bli kvitt skabb.

Unn familiemedlemmer med Nix og bade alle kjæledyr.

Vask alle dine klær, sengetøy, kammer, børster og andre personlige elementer i varmt vann med en veldig sterk vaskemiddel.

Vacuum ofte og grundig før du er sikker på at skabb er borte.

Informere noen med hvem du har vært i kontakt, slik at de kan også behandles hvis det er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Unngå intimitet med noen før de skabb er borte.
  • Ikke bruk mer Nix enn regissert og gjelder ikke for åpne sår, da dette kan være farlig. Hvis du får en allergisk reaksjon på Nix, slik som pustevansker, hevelse i lepper, tunge, ansikt eller hals, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hvordan lage en naturlig behandling for Blødende tannkjøtt

Dette naturlig behandling for blødende tannkjøtt bidrar til å forbedre tannkjøttet og berolige irritert tannkjøtt. Blødende tannkjøtt er et tegn på at tannkjøttet ikke er spesielt sunt. Det er viktig å bruke riktig tannpleie for å bidra til å forbedre helsen til tannkjøttet, og hindre fremtidige dental komplikasjoner forårsaket av dårlig tannkjøtt, for eksempel tannkjøttsykdom. Bruk denne behandlingen sammen med riktig tannlege og tannkjøtt omsorg.

Bruksanvisning

•  Om morgenen når du går for å pusse tennene, justere tannbørsten med vanlig tannkrem. Tilsett en dråpe av myrra enten olje eller salvie olje, og en dråpe av enten eukalyptusolje eller sitronolje. Før du pusser tennene som vanlig, sørg for å fokusere på tannkjøttet først for litt.

Når du går å pusse tennene om natten, dekke tannbørste med din vanlige tannkrem, og deretter legge en dråpe geranium olje, Clary salvie olje eller tea tree olje. Som før, sørg for å børste langs tannkjøttet før fokus på tennene.

Fortsett å gjøre dette til tannkjøttet har sluttet å blø. Jeg foreslår at du fortsetter dette i ca 5 dager etter blødningen stopper, bare for å være trygg.