Digidexo.com

hvor kjøpes guargummi

Hvor kjøpe trapp klatrer treningsutstyr

Stair klatrere, en av de mest populære treningsapparatene på treningssentre, kan kjøpes for hjemmebruk. Trapp klatring ble populær fra utøvere som begynte å kjøre stadion tiltak for å øke sine puls kapasiteter og trengte en lav-effekt trening. Oppfinnere innså snart at de kunne fange opp fordelene ved stadion trappetrinn klatring i en maskin. I dag kan trapp klatrere for hjemmebruk koster fra $ 50 til $ 4.000.

Hvor kjøpe trapp klatrer treningsutstyr

•  Bestem hvor ofte du skal bruke din nye trapp maskinen og hvor mye du vil bruke. Dette vil hjelpe deg diskutere med selgeren hvilken maskin du skal kjøpe.

Kjøp brukt trapp klatrere fra din lokale klassifisert delen i din avis eller lokale ukentlig eller Craigslist. Mange mennesker annonsere sine brukte og ubrukte trapp klatrere i rubrikkannonser. Sjekk papiret rett etter ferien. Noen ganger folk får klatrere som gaver, men ikke vil ha dem, så de selger dem for penger i avisene.

Besøk en brukt sportsutstyr butikken som Play it Again Sam for brukte trapp klatrere. De selger alt fra brukte fotballer til hockey utstyr til kondisjonsapparater.

Besøk ditt lokale treningsstudio for å se om eieren har planer om å erstatte eldre Trappe maskiner med nyere. Du kan være i stand til å få en avtale på en brukt klatrer.

Kjøp en ny trapp klatrer fra en av de hjem shopping nettverk som QVC eller Home Shopping Network.

Besøk Fitness Blowout nettsted for å finne merkenavn trapp klatrere som Stairmaster, Cybex og Lifefitness. Nettstedet tilbyr splitter nytt treningsstudio-kvalitet maskiner for en rabatt.

Besøk TreadClimber å kjøpe en Bowflex treadclimber. Bowflex tilbyr månedlige innbetalinger, slik at du ikke trenger å betale for klatrer opp foran. Det tilbyr også gratis frakt på visse modeller.

8. Gå til Dicks Sporting Goods nettsted for å kjøpe en ny trapp klatrer.

Hint

  • Hvis du ikke er sikker på at du vil like en trapp klatrer, spør megler om du kan prøve ut maskinen i butikken. De fleste butikker tilbyr en 30-dagers prøveperiode.
  • Rådfør deg med en lege før du starter noen ny øvelse regime.

Hvor lenge kan du bruke en Neti Pot?

Bruken av en neti pott for nasal vanning dateres tilbake til antikken. Hvis brukt riktig, bør neti potten være trygt for utvidet bruk, daglig, hvis en person er komfortabel med prosessen. Det avhenger av den enkelte og effektiviteten av behandlingen, om hvor lenge hun bruker en neti pott. Neti potter kan kjøpes på nettet eller på helse og naturlig mat butikk.

Identifikasjon

Neti potter brukes til sinus vanning og stammer fra en rensing metoden i Hatha Yoga tilpasset praktisert i India. Innenfor den hinduistiske yoga tradisjon, neti potten brukes hver morgen som en del av vanlig rutine å forberede for dagen, akkurat som å vaske ansiktet eller pusse tennene. Det er to teknikker for å bruke potten, sidelengs og bakover. Den sideveis teknikken er mer vanlig.

Usage

Neti potter antas å bistå i å rydde nesehulene når de utsettes for visse allergener, og er ofte brukt etter eller under en kald påvirker sinus hulrom. Det er ikke en bestemt tidsramme utpeke hvor lenge du bruker neti potten. Mange folk abonnere på bruk av neti-potten slik at man beholder sinus helse. Neti potter kan brukes hver dag, og opp til fire ganger om dagen trygt.

Advarsel

Hvis, når du bruker neti potten, blir vannstrømmen blokkeres eller renner fra nesen, kan det være å forårsake skade ved vann sikkerhetskopiering i ørene eller grupperingsnesehulene. Videre, hvis du opplever svie eller smerte når vanning, unngå å bruke så det ikke kan være trygt å fortsette behandlingen med neti potten.

Process

Neti potten bruker en målt saltløsning som er viktig å få rett til å sørge for sikkerhet i regelmessig og hyppig bruk. Pottene er utformet lik den for en tekanne og med arbeid gravitasjonskraft til å behandle saltholdig vann i ett nesebor og ut den andre, er dette kjent som den sideveis teknikk. Den bakover teknikken fungerer på samme måte, bortsett fra at oppløsningen trekkes gjennom til halsen og ut av munnen.

Betraktninger

Hvis det oppstår problemer når du bruker neti potten som beskrevet tidligere, søke råd fra en lege for å sikre at det ikke er noen avvik eller obstruksjon i Sinus. Noen mennesker opplever følsomhet for saltløsninger og daglig eller utvidet bruk kan gjøre mer skade enn godt.

Hvor kan man bestille koffein piller

Koffein kan endre humøret, forbedre din hukommelse, avklare tenkning og noen ganger fungere som et smertestillende, selv om det er mest brukt til å avverge tretthet. Faktisk er koffein verdens mest brukte sentralstimulerende.
Koffein piller er substitutter for kaffe og te, og inneholder typisk 50 til 200 mg av stmulant. De er et godt alternativ når det ikke er tilgang til drikker som te eller kaffe, og du trenger en energi boost.

Fakta

Koffein stimulerer nervene og vises i drikker som te, kaffe, energidrikker og brus. En standard kopp kaffe inneholder 100 mg koffein, som er den mengde som er i en vanlig styrke koffein pille.

Bruksområder

Du kan bruke koffein piller for umiddelbar stimulering eller vekttap, og de kan også brukes til avslapning hvis tatt i riktig dose. Imidlertid er koffein piller generelt fortært av folk som trenger å holde seg våken og uthvilt for lange timer. Studenter, lastebilsjåfører og medisinske praktikanter er bare noen som ofte bruker disse pillene. Men husk at koffein reduserer bare din følelse av å være sliten for en begrenset tid, og en overdose av koffein kan være skadelig. Koffein er også fortært av de som ønsker å øke energinivået og gå ned i vekt, fordi det svekker sult.

Hvor kjøpe

Koffein piller kan kjøpes fra en hvilken som helst stoff butikk eller apotek. I USA og Australia kan du kjøpe dem uten resept på store butikker som Wal-Mart. Selv dagligvarebutikker og bensinstasjoner selger koffein piller.

Online

Du kan også bestille et bredt utvalg av koffein piller gjennom nettbutikker som femnutrition.com, bodybuildingfactory.com, evitamins.com og medicinenet.com.

Mer info

Koffein er ikke skadelig hvis de spises riktig. Drikk nok vann når du inntar koffein piller og legge et kalsiumtilskudd hvis du spiser dem ofte. Du kan også bruke koffein piller for avslapning, men de må være små doser, vanligvis 20 til 25 mg. Ta koffein piller tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer om natten. Koffein piller er ikke en erstatning for en god natts søvn.

Hvor lang tid tar det for 5htp å arbeide?

Hva 5-HTP er brukt for

En aminosyre, 5-HTP eller 5-Hydroxytryptophan, bidrar til å skape serotonin, et kjemikalie i hjernen. Lavt serotonin nivå hos mennesker kan føre til mange vanlige problemer som for eksempel fedme, depresjon, hodepine og muskelsmerter. Mange helseproblemer kan bli hjulpet og muligens eliminert hvis serotoninnivået i hjernen blir forsterket. 5-HTP kan bidra til å heve serotoninnivået. Effektene og fordelene av 5-HTP har blitt studert intenst de siste 30 årene, og det har vært brukt som medisin i europeiske land siden 1970-tallet.

Dosering og hvor lenge det tar å jobbe

Doseringen og lengden av tid 5-HTP tar til å arbeide avhengig av grunnen til at en person tar aminosyren. Hvis noen lider av hodepine, depresjon eller vektproblemer, så det anbefales å ta 50 mg 5-HTP tre ganger om dagen. I 1 til 2 uker, bør personen føle en forskjell i kroppen hans og se noen resultater. Hvis ingenting ser ut til å være i endring, og deretter kan dosen økes til 100 mg. Det anbefales å ta 5-HTP som kapsler eller tabletter for å unngå kvalme. Dersom en person tar tablettene fordi han har problemer med å sove, bør han ta 100 til 300 mg av 5-HTP ca 30 til 45 minutter før leggetid, og det tar cirka tre dager til å begynne å jobbe. 5-HTP er et kosttilskudd, og ingen resept er nødvendig. Dersom en person planlegger å ta 5-HTP kontinuerlig, bør han være klar over noen av problemene som har blitt funnet i å ta mer enn 300 mg av dette tillegget om dagen i lange perioder av gangen. Han bør få en blodprøve hver 3. måned.

Den Supplement i Body

Et menneske kropp skaper naturligvis 5-HTP. Det skaper det fra tryptofan, en aminosyre. I kroppen, er 5-HTP brukes til å produsere serotonin. Kosttilskudd, slik som 5-HTP, kan kjøpes på helsekostbutikker for å hjelpe med problemer hvis kroppen ikke har nok 5-HTP eller serotonin på egen hånd.

Mangel på serotonin er ofte forbundet med karbohydrat cravings. Dette er fordi når en person spiser karbohydrater, øker hans nivået av serotonin i hjernen for en kort tid. Spise for mange karbohydrater kan føre til vektproblemer. Kroppen bruker 5-HTP supplement for å øke serotonin i kroppens celler og stoppe cravings før de noensinne skje.

Hvor er Radon finnes i verden?

Radongass er den radioaktive produkt som dannes når radium henfall. Det er luktfri og fargeløs, men det har blitt funnet å være den nest største årsaken til lunge-kreft. Radon er en ekstremt tung gass og derfor samler veldig lett i strukturer som boliger.

Generelle Steder

Radon, til en viss grad, kan finnes hvor som helst. Det er mer vanlig i granitt-basert jord, men spor av gass kan bli funnet i nesten alle steder.

Spesifikke Hot Spots

Områder der petroleums er funnet og raffinert har vist seg å være langt mer sannsynlig å produsere radon. Også mange varme kilder også spyr radon, slik som Radium Springs i New Mexico eller Bad Kreuznach i Tyskland.

Farene

De fleste nye boliger er bygget for å være energieffektive. Dette betyr at de la svært lite luft inn eller ut. Selv om dette er bra for varme- og kjøleformål, kan det føre til radongasser å være fanget i hjemmet. Siden det er en tung gass, er radon mest sannsynlig å finne i de lavere nivåene av et hjem, for eksempel kjellere.

Testing

Mens radongass er luktfri, fargeløs og smakløs, er det veldig enkel test for å oppdage sin tilstedeværelse. Test kits kan kjøpes på lokale jernvareforretninger og vil inkludere en enhet til å henge i laveste rom i hjemmet. Etter angitt tidsperiode, kan hus sende enheten til et laboratorium for testing.

Folk mest utsatt

Mens radongass er farlig for alle personer, har det blitt funnet barn er på et høyere risiko enn voksne. Dette er antatt å være på grunn av deres høyere respirasjonsfrekvens. Dessuten er mange gruvearbeidere også eksponert for høyere nivåer av gassen, som kan samles i gruvesjakter.

Hvor mye er Sonicare Brush?

Hvor mye er Sonicare Brush?


Sonicare tannbørster gir en avansert rensing opplevelse. Prisen på elektrisk tannbørste er mer enn en ikke-elektrisk tannbørste, og mer enn den gjennomsnittlige apotek batteridrevet tannbørste. Denne typen hjemme tannpleie produktet bruker sonisk teknologi lik den som finnes i ditt tannlegekontor. De fleste av disse børster er laget for voksne, og er oppladbare. Når du bruker en av disse tannbørster tennene og tannkjøttet føler renere enn om du hadde brukt en vanlig tannbørste. Mens dette at-home tann representerer og tannkjøtt-omsorg produkt gir kraftig rengjøring, er det også milde. Prisen på den avanserte tannbørste vil avhenge av hvilken modell du kjøper. Modeller er oppført av tilgjengelige funksjoner og fra minst til dyreste.

Bruksanvisning

•  Vurdere funksjonene som kommer med hver modell av Sonicare tannbørste. Den rimeligste modellen er en Sonicare som er batteridrevet, Xtreme E3000 for pre-teens og tenåringer, som er den eneste tannbørsten modell som ikke trenger eller kommer med en lader. Xtreme E3000 har en listepris på $ 39.99.

Velg en grunnmodell for kraftig rengjøring og minimalt funksjoner. The Advance 4100 tannbørste har Easy-start og ikke går med full hastighet når du først bruke den. Advance 4100 har denne teknologien, og den har en to-minutters timer. Advance 4100 har en listepris på $ 69,99.

Velg en modell med en lade indikator hvis du reiser eller tannbørsten vil ikke alltid bli lagret i lader. The Essence 5300 har de samme funksjonene som Advance 4100 pluss lade indikator. Den selges for $ 79.99.

Velg en vinklet pensel for mer ergonomisk børsting. En standard Sonicare tannbørste modell med en vinklet hode er Elite e7300 Power, som har en listepris på $ 89,99. Det har lett-start, en Quadpacer®, en lade-indikator og to hastigheter.

Tid hvor mange sekunder er brukt pusse de fire områdene i munnen. The Essence 5500 kommer med de samme funksjonene som Essense 5300 pluss Quadpacer. Listeprisen er $ 99.99.

Spar penger med en modell som leveres med to hoder, fargekodede, for å dele hoved tannbørste kroppen med en ektefelle eller partner. Elite e9500 leveres med to avrundede børstehoder, har to hastigheter, en Quadpacer og lade indikator. Listeprisen er $ 119.

bleke tennene hjemme med HealthyWhite Sonicare tannbørste modeller. Den grunnleggende HealthyWhite modell, selges R710 for $ 119. Jo mer avansert Sunn Hvit modellen leveres med to typer tannbørste hoder, en reiseveske og har en listepris på $ 139.

Minimer vibrasjons opplevelser med en lett modell som fortsatt har avanserte funksjoner, inkludert to hastigheter: Easystart, et tidsur, Quadpacer® og en lademåler. Flex R910 selges for $ 109. Jo mer avansert modell, Flexcare RS930, kommer også med en tannbørste hode sanitizer og har en listepris på $ 179.

Sammenligning butikk for ulike modeller av Sonicare tannbørster i ditt område. Elektriske tannbørster kan detaljhandel for $ 20 til $ 30 mindre fra butikk til butikk.

Pris tannbørstehoder for den bestemte modellen du ønsker å kjøpe. Faktor som i den totale kostnaden betraktning. Tannbørste erstatning hoder kan koste $ 14,99 eller mer. Spar penger ved å kjøpe en pakke med to eller tre børstehoder, som den totale kostnaden vil være mindre enn å kjøpe dem separat.

Sjekk med din helseforsikring selskapet å finne ut om det har forebyggende helse rabatter. Noen helseforsikring selskaper utstede generøse kuponger og rabatter på helsevesenet produkter, inkludert Sonicare tannbørste.

Pris ut kostnaden av Sonicare tannbørste hoder for tannbørsten modell du velger. De tannbørste hoder koster mindre når kjøpt i en to-pack.

Hint

  • Sonicare tannbørste kan være delt mellom familiemedlemmer, når hvert familiemedlem bruker sin egen tannbørste hode.
  • Listeprisen er den høyeste utsalgspris på tannbørsten og kan ofte kjøpes for mindre.
  • Størrelse og portabilitet kan også være faktorer å vurdere. Vurder også vibrasjonsnivået som vil være behagelig for munnen.
  • Sonicare tannbørste modeller blir oppdatert hvert år eller to, og det kan være vanskelig å finne en tannbørste erstatning hodet.

Hvor trygt er UV Vannrensing?

Vann er kanskje den viktigste naturressurs på planeten vår, og likevel er det en som er ofte forurenset. Mange forskjellige behandlinger som gjør vannet rent og trygt for konsum brukes til å avhjelpe denne situasjonen, både i kommunale renseanlegg samt i boliger, kontorer og andre fasiliteter. Ultrafiolett lys er en slik metode, produsere rent drikkevann uten å ha en negativ innvirkning på miljøet.

Historie

Ultrafiolett stråling (UV) lys behandling er en metode som brukes for å rense drikkevann. Brukes i USA siden 1916, er det en billig og effektiv behandling for ellers rent vann forurenset av bakterier og virus.

Funksjon

UV-behandling, i henhold til CDC, blir brukt til desinfeksjon av drikkevann. Visse bølgelengder av UV-lys er skadelig for virus og bakterier, og drepte dem eller hindre reproduksjon. Vannet blir utsatt for UV-lys i et tidsrom, vanligvis under ett minutt, og deretter overført til et rent holdetank eller avslutter direkte til tappekran som skal brukes som drikkevann.

Begrensninger

Men UV vann behandlinger er ikke fysiske eller filtrerings behandlinger; avhengig av vannkilden og forurensninger, må andre behandlingssystemer også anvendes. Meget skitne vannet, for eksempel, må sedimentering eller filtrering behandlinger for å fjerne smuss og andre partikler i tillegg til behandling for å drepe eventuelle patogener.

Typer Systems

UV-behandlingssystemene kan kjøpes for hjemmet eller kommersielt bruk og kan anvendes for å behandle vannet på en behovsbasis (når en drikkekranen er slått på, for eksempel) eller som vannet kommer inn i anlegget eller oppholds (behandling av de fleste eller alle vannet, om det skal brukes til drikkevann eller ikke). Mindre, mer portable systemer har også blitt utviklet, hovedsakelig for bruk i land og sammenhenger hvor trygt drikkevann er en luksus.

Sikkerhet

UV-desinfeksjon er godkjent av EPA, og ifølge National Drinking Water Clearinghouse, metoden gir ingen overdose fare, produserer ingen kjente giftige biprodukter eller forurensing, og benytter ikke farlig materiale.

Sentral årsak til Pes planus

Pes planus, mer kjent som "flate føtter," er en tilstand der buen på foten kollapser og kommer i kontakt med bakken.

Årsaker

Pen planus er en vanlig tilstand som kan utvikle seg i noen stadium i livet. Hos spedbarn og småbarn, er buene ikke utviklet, og flate føtter er normal; av barndommen buer bør være fullt utviklet. Hos voksne er det mulig for buer å falle. Sener som former buen kan svekke naturlig etter en periode. Betennelser og skader kan også føre til falne buer og skade sener.

Prognose

Vanligvis gjør flate føtter ikke skape noen problemer og er smertefri, bemerker Medline Plus. For smertefulle flate føtter, bør årsaken til tilstanden bli bestemt av en lege.

Symptomer

Noen mennesker har ingen tegn eller symptomer på tilstanden. I andre tilfeller, foten smerte, forsvinningen av foten bue når du står, og hælen vippe bort fra midtlinjen av kroppen er vanlige symptomer, ifølge University of Maryland Medical Center.

Diagnose

En grundig undersøkelse av foten er tilstrekkelig til å diagnostisere pes planus. I de tilfeller hvor smerten er til stede, kan en lege rekkefølge røntgenstråler.

Behandling

Personer med flate føtter som ikke opplever smerte ikke krever behandling. I tilfeller hvor pes planus er smertefullt, min lege anbefaler en anti-inflammatoriske medisiner, sko inserts, en smertestillende medikamenter, eller i mer alvorlige tilfeller, kirurgi.

Hvor lenge kan en migrene Siste?

Migrene forekommer regelmessig i livene til millioner av mennesker som lider som har lært det er lite de kan gjøre for lindring, uansett hvor lenge en migrene varer.

Time Frame

Migrene er i en egen liga og er langt fra normal hodepine. De kan vare alt fra én til 72 timer.

Betraktninger

Forskere er usikre på den eksakte årsaken til migrene og er også uklart hvorfor de vare så lenge som de gjør.

Forebygging / løsning

Når en migrene treff, kan ikke mye gjøres for å stoppe det, men unngå visse matvarer kan redde deg fra et angrep. De inkluderer melk, sjokolade, egg, hvete, salt, bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitrat tilsetningsstoffer, MSG og alkohol.

Effekter

Uansett hvor lenge migrene hodepine smerte varer, alvorlighetsgraden av assosierte symptomer avtar over tid, og etter en lengre periode av hvile eller søvn.

Typer

Østrogen-eller hormonrelaterte migrene kan vare lenger enn andre typer hodepine og ikke svare så godt på behandlingen. Disse hodepine vanligvis forekommer før eller under en menstruasjonssyklus.

Fun Fact

Flere historiske tallene ble kjent lider av migrene inkludert: John F. Kennedy, Elvis Presley, Napoleon, Julius Cæsar, Ulysses Grant og Vincent Van Gogh.

Hvor mye CoQ10 bør tas en migrene?

Hvis du har tatt tradisjonelle medisiner for å få fritak fra hyppige migreneanfall, kan du bekymre deg for effektene av disse medikamentene på din generelle helse, spesielt hjertet. Nyere forskning har vist en mulig sammenheng mellom CoQ10, en ernæringsmessig enzym og reduksjon av migrene hodepine. CoQ10 kan bidra til å rette en bestemt cellulær dysfunksjon hvis det tas daglig.

Kosttilskudd

Q10 er også kalt koenzym Q10. Dette kosttilskuddet, når det tas i nærmere angitte doser, hjelper hjertet helse og kan også stoppe migrene hodepine smerter. I stedet for å ta medisiner som kan forårsake skade på hjerte og mage-systemet, bør du spørre legen din om muligheten for å ta en daglig dose av Q10 for å forebygge migreneanfall.

Avhengig av hvor mange migrene hodepine du får hver måned, kan du potensielt redusere frekvensen av angrep med mer enn 50 prosent. Diskuter din potensielle dose av Q10 med legen din - noen mennesker reagerer sterkere på dette tillegget enn andre, noe som kan resultere i søvnløshet eller ikke nok REM søvn.

Migrenepasienter lider av en dysfunksjon i sin mitokondriene, noe som fører til en mangel i metabolismen av hjernen energi, ifølge Dr. Todd Rozen, regissøren av Hodepine Forskning ved Cleveland Clinic Foundation. Rozen theorizes at CoQ10 kan tas daglig for å hindre utbruddet av migrene hodepine. Dette er noe nytt du kan vurdere å ta med legen din, spesielt hvis du er bekymret for de effekter som tradisjonelle migrene medisiner kan ha på hjertet. Fordi Q10 er et naturlig forekommende supplement, trenger du ikke å bekymre deg for mulig skade på hjertet ditt hvis du er i stand til å få bytte til CoQ10.

Migrene Forebyggende

Migrene kan være forårsaket av et underskudd i dine mitokondrie cellenes evne til å generere energi. Hvis du tar en liten (100mg til 150mg) dose av Q10 daglig, kan du begynne å stimulere høyere energiproduksjon, og dermed redusere hyppigheten av migreneanfall.

Noen mennesker er mer følsomme for effektene av Q10, så de trenger å jobbe tettere med sine leger å komme frem til den mest optimale dosen for å redusere sine migreneanfall.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

Melkesyreacidose er en tilstand hvori konsentrasjonen av melkesyre i blodet er over det normale. Det er en spesifikk form for metabolsk acidose og er en sak av spesiell interesse for diabetikere. Melkesyreacidose kan diagnostiseres fra spesifikke symptomer sammen med en melkesyre test som skal utføres av en kvalifisert helsepersonale.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

•  Se etter generelle tegn på melkesyreacidose. De vanligste tegn på melkesyreacidose er rask pust, sterk svetting og velduftende ånde. Andre tegn er klam hud, magesmerter, kvalme og oppkast.

•  Forbered melkesyre test. Unngå å spise eller drikke noe annet enn vann til de åtte-ti timer før du tar testen. Du må også avstå fra å utøve i flere timer før du tar testen. Sørg for at du forblir avslappet så mye som mulig i løpet av blod uavgjort.

La helsepersonell å vikle en strikk rundt overarmen i noen tilfeller. Dette vil gjøre det lettere å sette en nål inn i venen din, men det kan også øke melkesyre lesing.

Observer helsepersonell rense nålen området med en antiseptisk og stikk nålen inn i venen. En melkesyre test kan kreve mer enn én nål. Helsepersonell vil deretter legge et rør på nålen og la røret fylles med blod. Han eller hun vil da ta ut strikken og sted gasbind på p nettstedet. Testresultatet vil typisk foreligge i en dag.

tolke resultatene av melkesyre test. Hvert laboratorium kan ha sin egen referanseverdi, men en normal konsentrasjon av melkesyre i venøst ​​blod bør ligge i området fra 5 til 20 milligram per desiliter av blod.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Hvor effektiv er sæddrepende Lube?

Hvor effektiv er sæddrepende Lube?


Kvinner som ønsker å forhindre graviditet har mange prevensjon alternativer tilgjengelige for dem, og de bestemmer seg for det beste man trenger forskning. En av de viktigste spørsmål å stille er hvorvidt en bestemt form for prevensjon er effektivt. Hvis du vurderer å bruke en sæddrepende glidemiddel som din viktigste form for prevensjon, ta litt tid å lære om dens effektivitet, fordeler og risiko før du gjør.

Effektivitet

Ifølge en studie omtalt av Family Health International, sæddrepende produkter, inkludert smøremidler, har en 26 prosent strykprosent for vanlig bruk i det første året av bruk. Planned Parenthood indikerer at sæddrepende produkter vil mislykkes 15 prosent av tiden med perfekt bruk, og 29 prosent av tiden med vanlig bruk. Dette er en av de høyeste feilrater blant aksepterte prevensjon alternativer, men disse produktene gjøre lavere risiko for å bli gravid når ingen annen prevensjon alternativet er tilgjengelig.

Hvordan fungerer de

Sæddrepende glidemiddel er skum eller gele som inneholder kjemikalier som dreper eller skader sperm med den hensikt å forhindre graviditet ved å holde sperm fra å forene med egg. Den viktigste kjemiske bestanddelen i sæddrepende smøremidler er nonxynol-9 (N-9). I tillegg til å gi mulighet for graviditet beskyttelse, disse produktene også fungere som en vaginal smøremiddel, styrke glede for paret under samleie når naturlig smøring er ikke tilstrekkelig. Sæddrepende glidemiddel gir ingen påvist beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer.

Fordeler

Sæddrepende glidemiddel gir smøring samt prevensjon. De kan bæres diskret i lommen eller vesken. De krever ikke en resept fra legen, heller ikke de trenger å være forsiktig på plass til den enkelte. De fleste drugstores bære disse produktene, noe som gjør dem enkle å kjøpe, og de er trygge å bruke mens du ammer. De har ingen virkning på den hormonbalansen i en kvinnes kropp. Bruk av sæddrepende middel er lett, noe som gjør dette prevensjon alternativet en som ikke forstyrrer med samleie opplevelse.

Risiko

Nonoksynol-9 noen ganger irriterer vevet inne i en kvinnes kropp, øke sin risiko for å pådra en seksuelt overført infeksjon eller urinveisinfeksjon. Det kan også føre til ubehag for noen brukere, både mannlige og kvinnelige. Den største risikoen ved bruk av en sæddrepende glidemiddel er risikoen for graviditet, da dette er en av de minst effektive prevensjonsmetoder. Sæddrepende glidemiddel kan være rotete å bruke, og kan lekke ut av skjeden etter samleie. Mange kvinner bruker sæddrepende produkter feil siden de kan kjøpes over disk, noe som betyr at kvinnens lege ikke har sjanse til å forklare riktig bruk for henne.

Bruk

Sæddrepende smøremidler må plasseres inn i skjeden før å ha samleie, og de fleste produkter må forbli i skjeden i 10 til 15 minutter før samleie oppstår å gi tilstrekkelig beskyttelse. De også mister sin effektivitet én time etter innsetting, slik at par trenger å ta hensyn til tid og bruke mer glidemiddel hvis en time har gått. Kvinner som bruker sæddrepende smøremidler bør ikke douche i minst seks timer etter samleie. Spermicider kan brukes sammen med en annen form for prevensjon, som et pessar eller kondom, for maksimal effektivitet.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Kontroll for bendelorm er veldig enkelt, selv om du kanskje ikke vet at du har bendelorm før etter eksamen fordi skiltene er så vanlig. Noen vanlige tegn på bendelorm inkluderer magesmerter, diaré, feber og kvalme. Bendelorm er parasitter som lever i fordøyelses område av kroppen din. De er flat, ser ut som ormer, og vanligvis er kontrahert fra å spise rå animalsk kjøtt. Segmenter av bendelorm ser ut som små tråder av hvit tape, derav navnet.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Hvor å Sjekk for bendelorm

•  Gå på do når du føler behov for å ha avføring. Ta et par latekshansker, tang eller noe å øse og ta bort avføringen prøven, og en plastbeholder eller prøve container.

Ta på deg plasthansker før du setter deg ned for å ha avføring. Plasser plastbeholder og tang ved siden av toalettet slik at du enkelt kan nå dem.

Bruk Tang til å hente avføringsprøver umiddelbart etter din første en eller to stoler og plassere dem i plastbeholder.

Sjekk avføringen for små, hvite båndet tråder eller noe som ligner en orm. Hvis disse hvite tråder er til stede, så har du sannsynligvis bendelorm og må kontakte legen din.

skylle avføringsprøver ned i toalettet etter eksamen. Hvis du finner noen bevis på at du kan ha bendelorm og du tror du vil ikke være i stand til å ha en annen avføring på legekontoret, og deretter holde avføringen prøven i beholderen og ta den med deg til legekontoret.

Hvor lang tid tar Rotavirus Siste?

Rotavirus er en vanlig virusinfeksjon som påvirker det meste babyer og små barn, men voksne noen ganger utvikle en mildere form av sykdommen. Rotavirus er så vanlig blant barn som Centers for Disease Control anslår at nesten alle barn vil ha en rotavirusinfeksjon av den tiden de er 5 år gammel. Fordi rotavirus er en vanlig barnesykdom, de fleste foreldre ønsker å vite hvordan å gjenkjenne symptomer, hvor lenge viruset vil vare, og hvordan å behandle den og hindre fremtidige infeksjoner.

Betydning

Rotavirus forårsaker alvorlig diaré som vanligvis er ledsaget av oppkast, feber og noen ganger dehydrering. Ifølge CDC, er rotavirus den ledende årsak til diaré hos spedbarn og små barn både i USA og rundt om i verden.

Symptomer

Symptomer på sykdommen vises vanligvis ca to dager etter eksponering for noen med en rotavirusinfeksjon. Friske voksne infisert med rotavirus kan ha kun milde symptomer eller ingen i det hele tatt, ifølge Mayo Clinic. Men barn med en rotavirusinfeksjon vanligvis har feber, kvalme og oppkast etterfulgt av diaré. Fordi noen barn med rotavirus har alvorlig eller langvarig diaré, kan de bli dehydrert på grunn av den raske tap av kroppsvæsker. De tegn på dehydrering, ifølge Mayo Clinic, inkluderer ekstrem tørste, lite eller ingen vannlating, en tørr munn og tunge, innsunkne øyne og apati. Dehydrering er en potensielt livstruende komplikasjon hvis venstre ubehandlet. The Mayo Clinic advarer at du bør ringe legen din med en gang hvis du eller barnet ditt utvikler symptomer på dehydrering.

Time Frame

Oppkast og vandig diaré som følge rotavirus kan vare fra tre til åtte dager, ifølge CDC.

Behandling

Det finnes ingen spesiell behandling for rotavirus, ifølge Mayo Clinic. CDC og Mayo Clinic understreker at å drikke en muntlig rehydrering væske med sukker og mineraler kan bidra til å erstatte tapt kroppsvæsker og hindre alvorlig dehydrering. Ved alvorlig dehydrering oppstår, kan kroppsvæsker må erstattes ved hjelp av en intravenøs løsning gitt på sykehuset.

Forebygging / løsning

The Mayo Clinic understreker at grundig håndvask er en viktig måte å hindre spredning av rotavirusinfeksjoner. Fra august 2009 er to vaksiner godkjent i USA for å hindre rotavirus infeksjoner hos små barn, ifølge CDC.

Hvor kjøpe HCG og HGH

HGH og HCG er hver naturlige kosttilskudd som brukes til enten å øke cellevekst og utvikling i tilfelle av HGH, eller for å bli tatt i samklang med anabole steroider for å opprettholde testosteron produksjonen i tilfelle av HCG. Begge kan tas i pilleform eller intravenøst ​​via sprøyte. HGH og syntetiske versjoner er tilgjengelig lovlig på markedet, mens HCG er ulovlig uten resept som det er mer potensielt skadelig for produksjon av hormoner.

Human Growth Hormone

HGH eller Human Growth Hormone er et protein poly-peptid, som finnes naturlig i mennesker og dyr. Det produseres i det petuitary kjertelen. HGH er ansvarlig for vekst og utvikling av celler. Hvis noen opplever lavere nivåer av HGH naturlig, enten på grunn av en mangel eller aldring, og legger HGH til systemet kan øke celleproduksjon.

Det er derfor tatt av barn med vekst og utviklingsspørsmål, eller for å behandle sløse symptomer hos pasienter med autoimmune sykdommer som HIV. Mer typisk blir den pilleform brukt til å motvirke de tegn på aldring. Fordi menneskelige celler vokse og formere seg mindre og mer langsomt som vi blir eldre kan de få et løft ved å legge mer HGH til systemet. I tillegg kan det tas av idrettsutøvere for å øke muskelmasse, eller for å gå ned i vekt.

Humant choriongonadotropin

Menneskelig Choroionic Gonadotropin eller HCG er et glykoprotein hormon som faktisk er produsert hos gravide kvinner. Dens funksjon er å opprettholde progesteron produksjonen hos gravide kvinner, som er avgjørende for skade på fosteret. For annen bruk, har det å være hentet fra urin eller skapt av genmodifisering.

HCG, som HGH kan brukes til å hjelpe vekttap, selv om denne bruken er fortsatt kontroversielt, og enkelte studier viser fordelene med denne bruken å være ubegrunnet. Mer populært, er det brukt i forbindelse med anabole steroider for å reversere noen av de negative effektene av steroider. Hanner ta HCG etter anabole steroider for å øke testosteron produksjonen.

Kjøpe HGH

Du kan kjøpe HGH piller i person fra mange helse og supplement eller vitamin relaterte butikker. For å være sikker på at du får det du trenger for dine spesifikke formål, er det best å få en resept fra en "anti-aldring spesialist", en gryende ny sektor av leger som er spesialister i prosedyrer og kosttilskudd som forsøker å holde pasienter yngre. Dette er det beste alternativet for å anskaffe injeksjoner av ekte og syntetisk HGH, i stedet for de ulike typer piller funnet på nettet.

Hvor kjøpe HGH Online

Det er mange nettsteder på Internett i dag tilbyr HGH piller. Mange bruk kjøperen attester for å bevise at de er legitime selskaper, så vær klar over hva slags nettsted du ser på, og hva slags produkt de selger. Pass på å forske på dosering og form av HGH som er best for dine egne personlige mål og å oppsøke lege for å unngå bivirkninger. Når du kjøper på nettet, prøv nettsteder som Drugstore.com eller Bodybuilding.com som spesialiserer seg på vitaminer og kosttilskudd, og vil være mindre partisk enn en HGH-eneste nettstedet.

Hvor kjøpe HCG

Mens det er mulig å finne nettsteder som selger HCG online i pille og form sprøyte, det er faktisk ulovlig uten resept. Hvis du føler at du trenger HCG for legitime medisinske grunner oppsøke lege. Upassende eller utvidet bruk av HCG kan sette kroppens naturlige produksjon av hormoner.

Hvor lang tid tar det å få en blodoverføring?

Ifølge den nasjonale hjerte lunge og blod Institute, er en blodoverføring en trygg og vanlig prosedyre brukes til å erstatte blodet som ble tapt på grunn av en alvorlig skade, operasjon eller en bestemt sykdom som hindrer kroppen fra å gjøre en tilstrekkelig blodtilførsel. Den NHLBI sier at nesten 5 millioner mennesker i USA krever en blodoverføring hvert år. Tiden det tar å få en blodoverføring varierer avhengig av hvor mye blod er nødvendig. Flertallet av blodoverføringer gå greit og alvorlige komplikasjoner er sjeldne.

Blodtype

Din blodtype må akseptere blodet brukes i en transfusjon, ellers antistoffer (proteiner) i blodet angripe utenlandske blod og du blir syk. Det er fire blodtyper: A, B, AB eller O. I tillegg er blod enten Rh-positiv eller Rh-negativ.

Nesten alle kan trygt tolerere Type O blod. Den brukes i nødsituasjoner når det ikke er tid til å se etter en pasients blodtype.

Donor Blood

Det er jobben av blodbanker for å samle, skjerm og hus blod. Donert blod blir testet for mulige virus og andre smittestoffer som kan gjøre en mottaker syk.

Noen blodbankene fjerne hvite blodlegemer til å prime blod for en transfusjon. Denne prosessen kalles hvit celle eller leukocytt reduksjon. Det er gjort som en sikkerhetsforanstaltning for å redusere muligheten for en sjelden allergisk reaksjon overfor hvite blodceller i donert blod.

Bruke Blood

Når en person vet overføring være forestående, for eksempel når operasjonen er planlagt, kan du bli spurt om du ønsker å bruke ditt eget blod i motsetning til donert blod. Hvis du bestemmer deg for å bruke ditt eget blod, vil blodet måtte trekkes på en minst en anledning før operasjonen. Ditt blod vil bli lagret i en blodbank før det er nødvendig.

Blodtransfusjon

Ifølge Mayo Clinic, i løpet av en blodtransfusjon, en blodkomponent (en del av fullblod) er satt inn i blodbanen. Den type komponent som er gitt er avhengig av den medisinske tilstand. Donert blod som tidligere er blitt bestemt til å være forenlige med den type mottakerens blod reiser inn i legemet via en intravenøs (IV) linje, som vanligvis er satt inn i armen. Den NHLBI sier lengden av prosedyren kan variere fra en til fire timer, avhengig av hvor mye blod er nødvendig.

Plasma Transfusjon

Pasienter som blør mye eller som mangler blod-koagulasjonsfaktorer noen ganger får blodoverføring. Plasma skilles fra donert fullblod, og frosset for å opprettholde friskheten og tint før transfusjon. En plasmatransfusjon forbyr blodtap ved å øke mengden av blod-koagulasjonsfaktorer.

I tillegg til sine blod-koagulasjonsfaktorer, inneholder plasma vann, proteiner og hormoner. Den transfusjon av hver pose med plasma tar mellom 30 og 45 minutter.

Pes planus Sykdommer

Pes planus sykdom, ofte referert til som flate føtter, er en tilstand i hvilken det ikke er noen bue i midten av foten. Pes planus er vanligvis smertefri, men det kan føre til problemer med anklene snu innover samt kneproblemer og andre relaterte fotproblemer.

Symptomer

Symptomer relatert til PES planus kan inkludere leggen smerter, ankel smerte, foten smerte og hevelse i ankler.

Årsaker

I løpet av tiden, og med normal slitasje, kan buene bryte ned og forårsake pes planus å skje.

Komplikasjoner

Pes planus har vært kjent for å forårsake ytterligere fotproblemer som hammertoes, bunions, leddgikt av føttene, kne splinter, Achilles senebetennelser og plantar fasciitt.

Diagnose

Diagnose består vanligvis av en fysisk undersøkelse av legen og en MR-undersøkelse av foten struktur.

Behandling

Pes planus krever vanligvis ingen behandling. Men iført bue støtter i skoene dine kan minske belastningen på knær og ankler.

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?

Hvor godt kjenner Støttestrømper Arbeidet med Ødem?


Ødem er en hevelse forårsaket av væskeansamling i kroppens vev. Dette medisinsk tilstand kan oppstå hvor som helst i kroppen, men oftest utvikler seg i en persons underekstremiteter. Leger kan anbefale at pasienter ha med seg kompresjonsstrømper.

Ødem Symptomer

Ifølge US National Library of Medicine, er ødem mest sannsynlig skje i bena, ankler eller føtter. Huden kan være blanke, strukket og oppblåst, som rapportert av Mayo Clinic.

Støttestrømper

Legene kan ha ødem pasienter bære kompresjonsstrømper for å hindre væske fra akkumuleres i vev. Støttestrømper fungere godt for å holde press på pasientens ben og minimere effekten av ødem.

Andre behandlinger

Leger kan foreskrive vanndrivende medisiner for ødem pasienter å tvinge nyrene til å skille ut mer vann og redusere væskeretensjon. Pasienter kan oppleve bedring fra ødem hvis de begrenser sitt inntak av salt som anvist av lege.

Årsaker

Folk kan utvikle ødem hvis de forblir i en stilling eller bli sittende i en lengre tidsperiode, spise store mengder av salt mat, og hvis de er gravide.

Underliggende tilstander

Ødem er et symptom på en rekke alvorlige medisinske tilstander, inkludert nyresykdom, levercirrhose og kongestiv hjertesvikt. Pasienter med ødem bør se en lege så snart som mulig.

Hvor å Fastsette flate føtter

Hvor å Fastsette flate føtter


Flate føtter, også kalt falne buer, vanligvis oppstå som et resultat av dårlig sene funksjon i foten. Vanlige årsaker til dette er nerve lidelser og avrevne sener; om fedme og diabetes kan også sette deg i fare. Kirurgiske prosedyrer er den eneste måten å permanent rette flate føtter: Men det er tiltak du kan gjøre for å lindre ubehag og smerte for flate føtter og oppmuntre generelle fot helse.

Hvor å Fastsette flate føtter

•  Strekk føttene. Lag tid hver dag for å øve strekk musklene som er forbundet med buen. Du kan spørre en lege eller fysioterapeut for å vise deg den riktige måten å stå, slik at buene er i en nøytral posisjon, snarere enn nedsunket i gulvet. Daglig strekker vil øke din følelse av bevissthet og hjelpe deg å gjøre små endringer i din holdning, som kan til slutt avlaste falne buer.

Analyser dine daglige aktiviteter. Hvor tilbringer du mesteparten av tiden? Velg sko som passer til det meste av dine daglige aktiviteter. Dette vil sikre at du støtter føttene når de trenger det mest. Med nok støtte, kan du finne lindring fra symptomer assosiert med flate føtter, inkludert smerter i buene, hæler, eller til og med tilbake.

Spør helsepersonell om ikke polstret innleggssåler vil være nødvendig. Noen ganger, men ikke alltid: gel, polstret kiler eller orthotics kan gi ekstra støtte i områder av foten som er under press. Spesielle sko eller sko inserts kan ikke være nødvendig for de med fleksible flate føtter som opplever ingen smerter eller ubehag.

Overvåk blodtrykk og vekt, spesielt hvis diabetes eller fedme går i familien din. Selv unngå disse forholdene vil ikke fikse flate føtter, kan det sikkert bidra til å holde dem fra å bli verre.