Digidexo.com

Hvordan mestre angst uten medisiner

Hvordan kontrollere angst uten medisiner

Angst er en psykisk lidelse preget av intense følelser av frykt, nervøsitet og bekymring som forstyrrer leve et normalt liv. Angst er vanligvis best behandles med terapi. Avhengig av hvor alvorlig angst, er noen ganger foreskrevet medisiner. Imidlertid kan angst medisiner ha ubehagelige bivirkninger og mange foretrekker å ikke ta dem. For folk som ikke foretrekker å ta medisiner, det finnes alternative metoder for behandling av angst.

Bruksanvisning

Prøv meditasjon for å kontrollere angst uten medisinering. Når du føler deg spesielt engstelig, trekke seg tilbake til et rolig sted som soverommet. Sitte eller ligge der du føler deg komfortabel og lukk øynene. Pust rolig inn gjennom nesen og puster ut gjennom munnen. Tømme hodet og konsentrere seg om pusten din til å slappe av musklene dine. Prøver å gjenta en meningsfull setning stille som et fokuspunkt. Avslappende ditt sinn og kropp vil holde stressende tanker fra forvrenge din tankeprosess og fører til panikk eller bekymre deg. Meditere i ca 30 minutter hver dag for å holde angsten i sjakk.

Prøv avslappende pusteteknikker for å kontrollere din angst. Pust ut gjennom munnen høyt. Lukke munnen og inhalerer gjennom nesen mens du teller til fire. Hold pusten i sju sekunder. Pust ut mens du teller til åtte. Gjenta tre ganger. Dette er en avslapping pusteteknikk kalt 4-7-8.

Prøv snakke terapi for å kontrollere din angst uten medisinering. Kognitiv atferdsterapi har vist seg å gjøre underverker for angst. Se en psykolog for å snakke om hva som plager deg. Ikke holde alt flaske opp, da dette bare vil øke din angst og stress. En psykolog vil gi deg råd om metoder for å kontrollere din angst uten å ty til medisiner.

Bli en avkobling klasse hvor du vil lære avslapping og stress-kontroll teknikker som også vil hjelpe deg å bekjempe angst. Riktig stress management teknikker kan faktisk ha samme beroligende effekt som medisiner uten de harde bivirkninger. Videre kan snakke med andre mennesker som lider av angst være svært effektiv i å håndtere dine egne problemer.

Prøv aerobic trening for å kontrollere angst. Turgåing, jogging, sykling og selv dans øke endorfiner (kjemiske forbindelser som produserer en følelse av velvære) i hjernen som kan redusere følelsen av stress og bekymring. Selv 20-30 minutter daglig aerob trening kan gjøre en stor forskjell i nivåer av angst.

Tips og advarsler

 • Snakk med en helsevesenet profesjonell om effektive metoder for å håndtere angst. Hvis du har alvorlig angst eller blir ansett som en fare for deg selv, kan det hende du må ta noen form for medisinering.

Hvordan stoppe angst uten medisiner

Angst er en samling av negative følelser som vanligvis kommer fra følelsen bekymret om en situasjon, person eller hendelse. Selv om angst er normalt, kan overdreven angst være et tegn på en psykisk lidelse. Det kan hemme deg fra å lede et sunt liv ved å fokusere på dine reaksjoner snarere enn situasjonen på hånden, ifølge Bob Montgomery og Laurel Morris. Selv om medisiner kan bidra til å redusere angst, betyr det ikke hjelpe deg å utvikle mestring og kan føre til avhengighet og ubehagelige fysiske bivirkninger. Gjennom å praktisere selvtillit øvelser og stress reduksjon teknikker, kan du administrere angst uten bruk av reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

•  Skriv ned en liste over dine viktigste bekymringer. Rangere disse bekymringene fra mest til minst viktig, og for hver enkelt forestille seg det verst tenkelige scenario. La det være minst 30 minutter for å forestille seg hva som ville skje i løpet av den verst tenkelige utfall, etterfulgt av en 5-minutters pause. Gå tilbake til scenariet, og gjøre deg tenke på alternative utfall, som Montgomery og Morris anbefaler.

Skriv ned dine bekymringer atferd. Når du er engstelig du handle ut for å håndtere dine bekymringer, ifølge Montgomery og Morris. Disse handlingene kan synes å fungere som en distraksjon fra bekymringsfull, men i virkeligheten kan de øke din angst som du sliter med å fokusere på noe annet. Når du begynner å bekymre deg for noe, bevisst unngå å falle inn i vanen med disse atferd og erkjenne din angst.

Redusere eller eliminere koffein. Forbruker mer enn to kopper kaffe eller andre koffeinholdige drikker om dagen kan øke sårbarheten for angst og panikkanfall, ifølge Montgomery og Morris.

Limit alkoholinntak. Drikking kan føre til en overproduksjon av laktat, et biprodukt av alkohol som øker angst, ifølge Montgomery og Morris. Alkohol regnes som en narkotika, og blir ofte misbrukt av dem som lider av angst fordi det er feilaktig som en lettelse fra angst. Overdreven drikking kan føre til alkoholisme og depresjon når stoffet senker serotonin i kroppen din.

Lag en mestrings uttalelse. Engstelige tanker fører til engstelige følelser, som betyr at du må erstatte disse usunne tanker med noe for å berolige din angst. Ifølge Montgomery og Morris, erkjenner en mestrings uttalelse dine engstelige tanker og hjelper deg med å redusere symptomer ved å lage en handlingsplan, og hva du vil gjøre når de følelser eller tanker oppstår.

Se en rådgiver. En adferdsterapeut kan hjelpe deg med å redusere angst gjennom mentale øvelser og en-til-en økter.

Hvordan å lindre angst uten medisiner og terapi

Angst er forårsaket av faktorer som stress, traumer, kjemisk ubalanse eller selv å spise visse matvarer. Det er en langvarig negativ reaksjon på uønskede stimuli, for eksempel frykt for å miste ens hjem. Angst er en kompleks følelsesmessig reaksjon som påvirker hjernen og nervesystemet, utløsende og avfyring impulser som avgir varselsignaler som forårsaker psykisk og fysisk smerte. Angst er en svært belastende opplevelse, for å si det mildt.

Bruksanvisning

•  Fjern koffein fra kostholdet ditt, med kaffe, te og slankepiller. Koffein, et sentralstimulerende, gir en negativ effekt på nervesystemet. Det øker hjertefrekvensen og forårsaker nervøs følelser, noe som øker agitasjon og fremmer angst. Hvis du er tilbøyelig til å bekymre seg, holde seg borte fra fra koffein, siden det er skadelig for nervesystemet.

Ta en yoga klasse; yoga reduserer angst og fremmer indre fred, som er det motsatte av hva angst gjør med kropp og sinn. Søk etter en god yoga studio og trene regelmessig for å se fordeler. Ikke forvent resultater for tidlig, bare hold deg til det.

Spis et måltid av komplekse karbohydrater og kalkun. Karbohydrater utløse frigjøring av serotonin å roe nervesystemet og fremme følelser av velvære. Tyrkia har tryptofan, som utløser frigjøring av serotonin; kalkun er også lavere i fett enn rødt kjøtt.

Ta opp dine følelser om angst i en journal. Skriv ned noen tanker som du kan huske når du begynte å vokse engstelig. Overvåke og registrere disse tanker og følelser i et forsøk på å ta opp din bekymring neste gang det flater.

Ta med meditasjon i din livsstil. Hold det enkelt. Bare sitte i en behagelig stol, lukk øynene, øve dyp pusting og visualisere noen scene som lindrer deg. Meditasjon hjelper å minske bekymring.

Snakk med en venn om din bekymring eller engstelige følelser. Hold kontakten med andre for å opprettholde en følelse av velvære og redusere de skadelige påvirker av angst. Nekter å isolere eller skjule smerten fra de rundt deg. Vennskap utgivelser dopamin i hjernen; det er et hormon som forårsaker følelser av velvære, og dermed senker uro eller angst.

Hvordan Beat Angst Uten Meds

Den angstlidelser Association of America (ADAA) hevder at angst påvirker 40 millioner amerikanske voksne 18 prosent av befolkningen. Generalisert angst, panikk, posttraumatisk stress, sosial angst og tvangslidelser er de vanligste formene. Hvert år, personer som lider av angst lidelser er tre til fem ganger mer sannsynlig å se en lege for å få hjelp. Mens mange leger mener angstlidelse behandling fordeler fra medisiner, noen mennesker som lider av angst velger ikke å behandle deres tilstand med meds. I disse tilfeller er det mulig å utforske andre behandlinger ved hjelp av en psykiater.

Bruksanvisning

Hvordan å slå angst uten medisinering

•  Arbeid med en psykiater for å finne din tilstand (e) og utforske alternative behandlinger. Siden det finnes mange typer av angstlidelser, er det også mange behandlinger. Etter å ha blitt diagnostisert med en angstlidelse eller lidelser (noen mennesker lider av mer enn én type), kan du begynne å lære mer om sykdommen og hva som forårsaker det. Din psykiater kan også anbefale deg å se en terapeut. En terapeut er forskjellig fra en psykiater, som de ikke kan klinisk diagnostisere tilstanden din eller foreskrive medisiner. I stedet bruker de psykoterapi for å bidra til å identifisere dine problemer, tilby støtte, finne de dype årsaker til angst og bidra til å administrere din lidelse gjennom "snakke-terapi."

Eksperimenter med avspenningsteknikker. The American Psychiatric Association publisert en 2001 artikkel om alternative behandlingsformer som ble brukt til å behandle angst. Artikkelen rapporterte at folk som lider av denne tilstanden responderte godt av metoder for avslapning og meditasjon. Typer avslapning inkluderer autogen trening (kombinasjonen av visuelle bilder og kroppsbevissthet å bringe en inn i en tilstand av dyp avslapning), progressiv muskelavslapning (sakte og individuelt spenner og deretter slippe muskelgrupper starter med tærne og etterbehandling med muskler i nakke og hoderegionen) og meditasjon (å gjenta en mantra, eller et enkelt ord eller en setning eller ved å fokusere seg oppmerksomhet på sine øyeblikk-for-øyeblikk følelser og opplevelser).

Lær så mye som mulig om angstlidelse. Det er mange ressurser som kan gi deg verdifull informasjon. Se online på anerkjente nettsteder som The angstlidelser Association of America (adaa.org) og The American Psychological Association (apa.org). Anbefalte bøker eller pamfletter fra legen din kan også hjelpe.

Tips og advarsler

 • Andre teknikker som kan hjelpe redusere din angst uten bruk av meds inkluderer trening, et sunt kosthold, yoga og akupunktur.
 • Sørg for å søke medisinsk hjelp etter de første tegn på angst du best kan behandle det.
 • Vær tålmodig mens behandling din angstlidelse, da det kan ta tid. En behandling som er riktig for én enkelt person kan ikke hjelpe den neste. Mange angstlidelser har tatt år å utvikle, og vil ikke forsvinne over natten.
 • Ikke forsøk å selvmedisinering din angst med narkotika eller alkohol. Selv om disse stoffene kan slappe av deg eller lindre angst på kort sikt, kan de føre til at du mer angst som de begynner å avta.
 • Kvinner bør være spesielt på vakt mot angst symptomer, som de er dobbelt så høy sannsynlighet for å lide av en angstlidelse enn menn.
 • Hvis venstre ubehandlet, kan angstlidelser ha alvorlige, varige konsekvenser. For eksempel kan noen som lider av sosial angstlidelse kontinuerlig unngå visse sosiale situasjoner, forårsaker skade på sine relasjoner, karriere og familieforpliktelser.
 • En lidelse som er venstre ubehandlet kan føre til andre forhold som for eksempel depresjon og rusmisbruk.

Hvordan man skal håndtere angst Uten medisin

Generalisert angstlidelse (GAD) rammer mange mennesker. Det er preget av konstant bekymring som er større enn de instigating situasjonen meritter. Noen som lider av GAD kan også ha en større bekymring om katastrofer som skjer når det ikke er noen legitim grunn til deres bekymring. Det er også vanlig for personer som ikke lider av GAD å bekymre seg for ting på en mer fotgjenger nivå. Uansett hvilken form for angst som en person lider av, det er mange teknikker som kan brukes for å bidra til å redusere stress og angst uten medisinering.

Bruksanvisning

•  Pust dypt. Dyp pusting bidrar til å bringe den hvilepuls av kroppen ned. Med angst Kroppen pleier å handle i en fight or flight-modus, som øker kroppens adrenalin og får pulsen til å øke. Når adrenalinet har blitt utgitt kroppen er forberedt på å reagere på reelle situasjoner; når angsten ikke er brakt videre av en reell hendelse, derimot, er utgivelsen av adrenalin ikke nyttig for kroppen din og skaper mer angst. Begynn dyp pusting øyeblikket engstelige følelsene oppstår for å hjelpe kroppen din i å bo rolig og ikke frigjøre adrenalin.

Gjenopprett oppmerksomhet. Personer som lider av angst ofte gjør det fordi de begynne å forestille overdrevne dårlige situasjoner som skjer i fremtiden. Det er viktig for enkeltpersoner å huske å bo i øyeblikket og fokusere på hva som skjer i dag, ikke hva som kan skje. Det er sannsynlig at mange av de dårlige tingene som noen som lider av angst vil forestille vil aldri skje.

Plan fremover. Planlegging er et nyttig verktøy for å redusere angst. Å ha en tidsplan kan redusere bekymringen som kommer sammen med å prøve å håndtere daglige oppgaver. Det er imidlertid viktig å huske at hvis noe av planen finner sted, er det greit, og fordi det er en plan på plass, vil det være lettere å tilpasse seg nye oppgaver.

Ta ansvar. Engstelige individer ofte føler ansvar for hvordan deres handlinger og følelser påvirker andre. Å ta ansvar for bare dine tanker og handlinger vil redusere stress og angst.

Forstå situasjoner. De som lider av angst ofte kan ikke unngå hvordan mennesker og utenfor situasjoner opprørt dem. Det er viktig til tider å koble dine følelser fra en bestemt hendelse og til å innse at du har kontroll over dine følelser uavhengig av ytre omstendigheter.

Tips og advarsler

 • Hvis du føler at du kan lide av generalisert angstlidelse eller andre psykiske lidelser, er det anbefalt at du søke råd fra en medisinsk faglig.

Hvordan kan jeg håndtere angst uten medisiner Do?

Hvordan kan jeg håndtere angst uten medisiner Do?


De som lider av angst generelt er stresset og bekymre visse situasjoner i livet. Noen av karakteristikkene av angst inkluderer følelse uptight, stress, angst og spenning. De som lider av angst kan oppleve svetting, tørr munn og beven.

Det er mange måter å takle angst. Selv om angst kan behandles med medisiner, kan det også være håndtere uten medisinering. Håndtering angst uten medisinering eller naturlig kan inkludere trener og får regelmessig søvn.

Bruksanvisning

Vurdere trening i å håndtere din angst. Før du begynner en øvelse diett, snakk med legen din, spesielt hvis du har noen form for helseproblemer som høyt blodtrykk eller høyt kolesterol. Også du bør oppsøke lege hvis du hadde kirurgi eller du er eldre 40 og har ikke vært trener regelmessig.

Sett opp en treningsplan. Begynn med lette øvelser for de første ukene, og deretter gradvis videre til en tyngre øvelse diett.

Lag en daglig mat meieri når du har satt opp en treningsplan. Dagboken bør bestå av en bærbar PC som inneholder matvarer som du har spist hver dag. Ved å skrive ned maten du spiser, kan du holde deg ansvarlig for å spise balanserte måltider. Spise balanserte måltider kan hjelpe med angst. Stå opp om morgenen og være sikker på at du starter dagen med frokost.

Spise måltider som inneholder vitamin B12, ifølge University of Maryland Medical Center. Lave nivåer av vitamin B12 kan være den skyldige av stress eller angst. Matvarer som inneholder vitamin B12 inkluderer fisk.

Eliminer røyking hvis du røyker, ifølge Mayo Clinic. Også kutte ut alkohol fordi det kan gjøre angst verre. Røyking og angst kan øke høyt blodtrykk.

Gjør det til en vane å få nok søvn hver natt. Få minst åtte timers søvn. Søvn hjelper blodet å regulere stresshormoner. Sover mindre enn fem timer med søvn kan sette deg i fare for høyt blodtrykk og stress, ifølge Mayo Clinic.

Måter å eliminere angst uten medisiner

Angst er et irriterende problem for mange amerikanere. Det er en sinnstilstand der en person er plaget med tanker om frykt for ekte eller innbilt fare. Sammen med angst, kan en person oppleve økt puls, skjelvende, panikk, svakhet og magesmerter. Hva kan du gjøre for å behandle angst uten medisinering?

Innrømme for deg selv at du er engstelig

Det første trinnet i behandling av alle problem er å innrømme for deg selv at du har en.

Endre livsstil

En av de største årsakene til angst er måten du lever, spesielt måten du sover. De fleste som lider av angst ikke får nok søvn. Ett skritt mot å lindre angst er å begynne å få mer søvn.
Trening er svært nyttig i å redusere angst. Det kan tømme tankene og gjøre deg trøtt nok til å sove. Øvelse som fokuserer på pusten, for eksempel yoga, og aerobic er svært gunstig.
Hvis du drikker alkohol, bør du kutte ned betydelig eller slutte å drikke alt sammen.
En annen ting du kan gjøre er å slutte å se på nyhetene. Ofte negative nyhetsoverskrifter kan sende deg inn i en engstelig tilstand.

Omdirigere din tenkning

Kognitiv psykologi er et delfelt av psykologi som fokuserer på den måten vi tenker og tolke situasjoner. Teknikkene som brukes av kognitive psykologer tvinge deg til å utfordre dine tanker. De med angst generelt vise negative tankemønstre. Du kan finne deg selv å ha hørt en historie om at noen dør av kreft i hjernen og begynner å bekymre at dette vil skje med deg; du kan være for redd for å gå på jobb for frykt for at du vil dø i en bilulykke - uansett frykt, blir du stadig bekymre deg for det. En måte å slå disse engstelige tanker er å tenke rasjonelt om dem. Har de virkelig fornuftig? Hva er de faktiske oddsen for noe dårlig skjer med deg? En effektiv måte å omdirigere din tenkning er å forestille seg en venn som forteller deg disse engstelige tanker. Hva ville du sagt for å prøve å hjelpe ham? Denne øvelsen kan tillate deg å skille deg fra dine tanker og til å begynne å tenke mer rasjonelt.

Meditasjon

Meditasjon er måten å oppnå en avslappet sinnstilstand. Meditasjon vil hjelpe deg å fokusere på pusten din og på ro i stedet for de griner engstelige tanker som hjemsøker deg.

Snakk med folk

Snakk om alle dine engstelige tanker med en nær venn, familiemedlem, rådgiver eller religiøs rådgiver. Dette vil tillate deg å lufte alle de tingene du har tenkt om. Personen du snakker med kan bidra til å sette ting i perspektiv på måter du ikke har tenkt på.

Måter å takle angst uten medisiner

Å leve med angst er en konstant kamp. Nye situasjoner kan være enerverende og plutselige endringer kan kaste av ens balanse. Mens det finnes medisiner tilgjengelig for å hjelpe med angstlidelser, er medisinering ikke det eneste alternativet. Men husk, bare en lege ville vet best.

Gå utenfor og gå

Angst og depresjon kan lindres med gode gamle Mother Nature. Ifølge Mayo Clinic, trene minst 30 minutter om dagen kan forbedre symptomer på angst og depresjon.

På solrike dager kan være ute i frisk luft roe og distrahere sinnet. Vandre rundt blokken og fjerne deg selv fra den nåværende situasjonen kan bidra til kjedelig stigende angst. Å være utenfor og utsette deg for solen, ifølge Mayo Clinic, kan hjelpe serotonin og melatonin, som antas å være involvert i depresjon og angst.

Gå en tur er en rask løsning og fungerer godt på fine dager.

Slow Down

Sakker og tenker på det nåværende tidspunkt er en god måte å stoppe tankene dine fra spinne ut av kontroll. Lære å bremse ned er integrert avbryte angst før det kan bygge til en full blåst angrep.

Når du føler deg engstelig, spør deg selv: "Hvor er jeg? Hva gjør jeg? Hvilken dag er i dag? Hva er det jeg bruker? Hvilken farge er veggene?" Selv om de kan høres ut som dumme spørsmål, ber dem tvinger sinnet til å stoppe og svare på hvert spørsmål, som igjen kan distrahere deg fra avtrekkeren av angst.

Snakk It Out

Lære å kontakte noen i tider med nød er ikke en enkel prestasjon. Man kan føle seg altfor trist, for ivrig, for opptatt eller for fremmedgjort til å ønske å ringe en venn eller et familiemedlem. Lære å nå ut er et godt skritt i minske angst.

Sett opp en kontakt som kan være klarert for å bli tilkalt på uansett time. Hvis en angst angrep er brygget, kan denne vennen bli kalt umiddelbart. Selv om årsaken til angst trenger ikke å bli snakket om, kan bare å fjerne deg fra situasjonen tregere en forestående angrep.

Dette kan være den vanskeligste forslag av dem alle, fordi du snakker til en annen person kan ikke virke optimalt eller komfortable. Lære å snakke i tider med nød kan være et integrert verktøy så snart man kan bli akklimatisert til samspillet.

Spør en Doctor

Dette er bare noen få alternativer tilgjengelig for å lette symptomer på angst uten medisinering. Flere alternativer, for eksempel samtaleterapi, lysterapi og andre typer helhetlig omsorg kan tilby mer lettelse, så kontakte en lege for å bidra til å finne ut hvilket alternativ som er best, er et viktig skritt å ta.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

Hvis du har hypotyreose, betyr det at kroppen din ikke produserer nok thyroid hormon. Dette hormonet styrer hvordan kroppen bruker energi. Da forblir ubehandlet, kan hypotyreose føre til høyt kolesterol, hjerteinfarkt og hjerneslag. Som med alle alvorlig medisinsk tilstand er det best å konsultere en medisinsk faglig om eventuelle og alle behandlinger og rettsmidler for hypotyreose. Når det er sagt, er det mange måter å behandle hypotyreose uten medisinering.

Hvordan behandle Hypotyreose uten medisiner

•  Ta en multivitamin for å sikre at du ikke er mangelfull i noen av de essensielle næringsstoffene kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Finn et multivitamin laget for din kjønn og aldersgrupper.

Øk jod inntaket ved å ta en tare supplement eller blæretang. Hvis du er allergisk mot jod, bør dette trinnet hoppes over. Mange mennesker som er allergiske mot skalldyr er faktisk allergisk mot jod.

Ta en selen supplement. Selen er en viktig del av hormon konvertering og en selen mangel kan redusere aktiviteten til skjoldbruskkjertelen.

Ta en tyrosin supplement. Tyrosin hjelper konvertere jod til skjoldbruskkjertelen hormon. Når det tas som et supplement, kan det øke produksjonen av skjoldbruskkjertel hormon dermed hjelpe behandle hypotyreose.

Spis mer hele korn, sjømat, nøtter og frø. Disse matvarer er inkludert i hypotyreose kostholdet fordi de inneholder de næringsstoffene kroppen din trenger for skjoldbruskkjertelen til å fungere skikkelig.

Gå til legen din regelmessig slik at han eller hun kan skjerme deg for komplikasjoner. Regelmessig blod arbeid er nødvendig for å sikre din hypotyreose behandlingen virker.

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

En person har høyt blodtrykk når hans målinger overstiger 120/80. Symptomer på høyt blodtrykk er hodepine, svimmelhet, kvalme og tåkesyn. Det bør legges merke til at personer har ofte ingen symptomer med høyt blodtrykk. Det blir ofte referert til som "the silent killer" på grunn av dette. Det finnes medisiner som effektivt kontrollere høyt blodtrykk. For folk som ønsker å ta en mer helhetlig eller naturlig tilnærming, vil følgende tips gi informasjon om hvordan å kontrollere høyt blodtrykk uten medisin.

Hvordan kontrollere blodtrykket uten medisin

Følg et hjerte-sunt kosthold. DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) dietten fungerer veldig bra for å kontrollere høyt blodtrykk. Denne dietten kombinerer lav-fett, hele korn og lav-sukret mat på en balansert konfigurasjon. Det sikrer at du spiser de riktige mengder kalium, magnesium og andre essensielle næringsstoffer som hjelper å opprettholde god blodtrykket. En kobling til kosthold er i Resources.

Tren regelmessig for å senke blodtrykket. Trene gjør hjertet sterkere. Og når hjertet er sterkere, det har ikke å jobbe så hardt. Dette resulterer i mindre press på blodårene og senker blodtrykket. Det kan ta opp til tre måneder for å se fullt utbytte av trening på blodtrykket, og effektene vil bare vare hvis du holder deg til en øvelse rutine.

Reduser stress og praktisere avslapping. Stress har ikke offisielt blitt koblet med høyt blodtrykk, men reduserer det har helsemessige fordeler som omfatter lavere blodtrykk.

Eliminer dårlige vaner. Slutte å røyke og bare drikke i moderate mengder. Røyking fører til innsnevring av arteriene, som igjen fører til mindre blodstrøm og høyt blodtrykk. Dette setter folk på høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag og hjerteinfarkt. Overdrevent alkoholforbruk fører til vektøkning, noe som påvirker blodtrykket. Redusere alkoholnivået har vist seg å senke blodtrykket opplesninger.

Sett deg selv og din helse først. Å kontrollere høyt blodtrykk, må du ta vare på deg selv. Riktig kosthold, mosjon, stress reduksjon og eliminere dårlige vaner vil resultere i lavere blodtrykksmålinger, men du må følge dem kontinuerlig. Tid ledelse er viktig for god helse. Planlegg dagen din til å inkludere øvelsen, tilberede måltider på forhånd, og tillate en viss tid hver dag for "meg" tid. Hvis du følger disse trinnene, vil du se lavere blodtrykksmålinger.

Hint

 • Dietter som er lav i sukker vil redusere triglyserider sammen med blodtrykk.
 • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller treningsprogram.

Hvordan kontrollere Astma Uten medisin

Hvordan kontrollere Astma Uten medisin


Alle som har hatt et astmaanfall er altfor kjent med symptomene. Først kommer tungpustethet, etterfulgt av en innstramming i brystet, hoste og manglende evne til å få igjen pusten. I de fleste tilfeller vil flere "hits" fra en inhalator og en dose av reseptbelagte medisiner lindre. Du kan imidlertid være i stand til å kontrollere din astma uten medisin ved å følge noen enkle tips.

Bruksanvisning

•  Identifiser triggere. En "trigger" er det som skiller et astmaanfall i bevegelse. Funnet inne eller i frisk luft, kan de inneholde: røyk, kjemikalier (for eksempel hår produkter, dufter og malingsprodukter), kjæledyr dander, sesong luftbårne partikler (for eksempel pollen og mugg), endringer i vær og støv. Identifisere og eliminere kontakt med så mange triggere som mulig kan redusere, og med eliminere, astmaanfall.

Behandle hjem. Luftfiltre og luftkondisjoneringsanlegg er anbefalt for en frisk, mer sunt bomiljø. Kroniske astmasyke kan være lurt å investere i en støvsuger som har en mer effektiv filtrering system for å unngå å forurense luften med allergans.

Overvåk kostholdet ditt. Noen astmaanfall kan bli bedt av visse matvarer. Kjente gjerningsmannen er hvete, sjokolade, noen meieriprodukter, nøtter og en rekke tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. Hold en matdagbok og eliminere noen matvarer som kan knyttes til astmaanfall.

Lær yoga og andre former for meditasjon som krever at utøveren til å fokusere på å puste. Fordeler inkluderer regulert pustemønster, bedre lungefunksjon, økt oksygenopptak og et styrket immunforsvar.

Se alternative behandlingsformer. Akupunktur, homeopati og urtemedisiner er mulige måter å kontrollere din astma uten medisin. Noen har vist seg effektiv i å svekke eller fjerne behovet for reseptbelagte medisiner og inhalatorer. Sjekke med legen din og forsikring carrier før forfølge disse metodene er oppmerksom på.

Tips og advarsler

 • Astma kan være arvelig.
 • Prøv å holde stress og angst til et minimum.
 • Drikk rikelig med vann.
 • Delta i en vanlig øvelse diett.
 • Vurdere å ta daglige doser av vitamin C, B6 og magnesium.

Hvordan redusere angst Med Medisinering

Noen ganger, uansett hvor hardt du prøver å redusere angst ved naturlige metoder, angst rett og slett ikke går bort. Når angst begynner å hindre din evne til å opprettholde et normalt funksjonsnivå, kan det være på tide å vurdere å redusere angst med medisinering. Dette er enkelt å gjøre, men bør alltid være en siste utvei, som angst medisinering er generelt vanedannende.

Bruksanvisning

•  Gjør din forskning. Det finnes en rekke angst medisiner på markedet. De vanligst foreskrevet medisiner for angst er en gruppe stoffer som kalles benzodiazepiner. Fordi benzodiazepiner er beroligende, bli kjent med typiske doser av disse medisinene for å sikre at du ikke tar for mye.

En annen klasse av narkotika ofte foreskrevet for angst er SSRI antidepressiva. SSRI står for Selective serotonin reuptake inhibitor. Disse medisinene øke mengden av serotonin tilgjengelig i hjernen, forårsaker en beroligende effekt som reduserer angst. Av de to klasser av narkotika, SSRI er de minst vanedannende, men du bør aldri slutte dem raskt.

Gjør en avtale med legen din. De fleste leger vil foreskrive angst medisin uten å henvise deg til en psykiater. Snakk med legen din om når du har angst. Hvis du har panikkanfall bare av og til, kan legen gi deg et benzodiazepin som Xanax å bruke i "nødhjelp". Hvis din angst er en del av hverdagen, er det sannsynlig at legen din vil foreskrive en SSRI. Noen leger kan foreskrive både SSRI antidepressant og et benzodiazepin for maksimal reduksjon av angst. Antidepressiva kan ta opp til seks uker å jobbe, selv om en artikkel i Psychiatric Times av Dr. Michael A. Posternakand antyder at i mange tilfeller, enkeltpersoner reagerer mye raskere. Mens du venter på antidepressiva for å oppnå maksimal effektivitet, kan et benzodiazepin hjelpe deg å kontrollere din angst.

Ta mengden medisin foreskrevet. Med angst, kan det være fristende å ta mer enn den foreskrevne mengde i søket etter lindring. Tar mer medikament enn foreskrevet kan raskt føre til avhengighet, og i tilfelle av antidepressiva, vil mest sannsynlig føre til større angst.

Ta din angst medisin hver dag. Når din angst har gått bort, kan det være fristende å avslutte medisineringen. I tilfelle av antidepressiva, kan dette være farlig. Avslutte medisinen brått kan føre til seponering syndrom, som kan gi dere mer angst enn du hadde før du begynte angst medisin.

Slutte å drikke hvis du drikker alkohol. Drikking og angst medisin hører ikke sammen. Blande alkohol med benzodiazepiner kan være dødelig. Husk å sjekke med din lege eller apotek før du tar noen andre medisiner, som selv over mot narkotika kan samhandle med angst medisinering.

Hvordan å senke blodtrykket uten medisiner

Mer enn 70 millioner voksne i USA har høyt blodtrykk. Hvis venstre ubehandlet, kan høyt blodtrykk føre til hjertesykdom og slag. Det er mulig å senke blodtrykket uten medisiner ved å vedta noen endringer i livsstil.

Hvordan å senke blodtrykket uten medisiner

En kaste ekstra pounds. Overvekt kan føre til at blodtrykket til å stige. Det er også viktig å ha en slank midje. En midje som er mer enn 40 inches for menn og 35 inches for kvinner, øker risikoen for høyt blodtrykk.

Utvikle en øvelse rutine. Bare 30 minutter til en time hver uke er nok. Det tar bare noen få uker med regelmessig fysisk aktivitet som rask gange eller hagearbeid å gjøre en merkbar forskjell i blodtrykket nivåer.

Spis sunn mat. Du bør ha en diett som er rik på frukt og grønnsaker og lite mettet fett og kolesterol. Begrens inntaket av natrium, noe som øker blodtrykket. Redusere natrium kan faktisk ta blodtrykket nivå ned et par hakk.

Limit koffein og alkoholforbruk. Koffein hever blodtrykket hos noen mennesker. Medisinske eksperter anbefaler at du begrenser din kaffe forbruk til ikke mer enn to kopper per dag. Alkohol, hvis det brukes i moderate mengder, kan faktisk bidra til å redusere blodtrykket. En drink om dagen er anbefalt for kvinner og to for menn. Noe mer enn det kan være skadelig og utjevne fordeler.

Ikke bruk tobakk. Den nikotin i tobakk i betydelig grad kan øke blodtrykket. Dessuten kan kjemikalier i tobakk skade blodårene og forårsake væskeretensjon som kan øke blodtrykket.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

Triglyserider er en type fett i blodet. Å ha høye triglyserider øker risikoen for hjerneslag, hjerteinfarkt og hjertesykdom. Det er medisiner til lavere triglyserider, men ifølge Mayo Clinic, leger vanligvis lagre det på en siste utvei eller for folk med høyt kolesterol. Det finnes andre metoder for å lavere triglyserider uten medisinering.

Hvordan lavere triglyserider uten medisiner

kutte kalorier eller gå ned i vekt hvis det er nødvendig. Når du tar i mer kalorier enn kroppen forbrenner, blir kroppen din de ekstra kaloriene til triglyserider. Så kan spise mindre hjelpe deg lavere triglyserider. Hvis du er overvektig, vil trimming fett fra kroppen din senke triglyserider. Det vil også gi deg mer energi til trening, en annen viktig faktor i å holde triglyserider på et sunt nivå.

Cut sukker, hvitt mel og alkohol. Sukker og hvitt mel er enkle karbohydrater. Når du spiser dem, produserer kroppen insulin. Dette i sin tur kan føre til at nivåene av triglyserider til å stige. Alkohol har en lignende, men mer potent effekt - selv moderat alkohol bruk kan føre til skadelige nivåer av triglyserider.

Bytt til hjerte-sunt fett. Elminating mettet fett og trans fett fra kosten kan bidra til å senke triglyserider. Men ikke kutte fett fra kosten helt - du trenger den til å utføre dagligdagse funksjoner. Sunne kilder til fett inneholder olivenolje, peanøttolje, rapsolje, jordnøtter, mandler, kylling og fisk som laks og makrell. Å spise disse matvarene også vil hjelpe deg å senke kolesterolet - en annen måte å redusere triglyseridnivåer.

Exercise. Working ut kan redusere triglyserider, samt øke din gode kolesterolet og redusere dårlig kolesterol. The Mayo Clinic anbefaler minst 30 minutter med moderat aktivitet de fleste dagene i uken.

Hint

 • Snakk med legen din før du prøver å gå ned i vekt eller endre kostholdet ditt drastisk. Legen din vil trolig være glad for å vite at du gjør sunne livsstilsvalg, og vil hjelpe deg å bære dem ut trygt.

Hvordan kontrollere Diabetes uten medisiner

Hvordan kontrollere Diabetes uten medisiner


Hvis du har type to diabetes målet ditt er å opprettholde normalt blodsukker på en jevnlig basis. Men vi vet alle at å kontrollere blodsukker kan være svært utfordrende. Noen mennesker har til å bruke medisiner som behandling for type to diabetes. Men avhengig av resultatene av din diabetes A1c teste legen din kan fortelle deg forsøke å kontrollere din diabetes uten medisinering. Etter disse trinnene vil hjelpe deg til å kontrollere blodsukkeret.

Hvordan kontrollere Diabetes uten medisiner

•  En av de viktigste trinnene du kan ta for å kontrollere deg blodsukkeret sjekke blodsukkernivået jevnlig. Mens diabetikere kan være dyrt er det viktig å sjekke for å være sikker på at du har normale blodsukkermålinger. Avhengig av dine målinger kan du avgjøre om endringer må gjøres til spising eller trening plan.

En annen god behandling for type to diabetes er mosjon. Du må få kroppen i bevegelse for å bidra til å bringe blodsukkeret ditt i normalområdet. Sett fitness mål for deg selv for å holde seg motivert. Gå hver dag, bli med i en treningstime, eller jage barna rundt på tunet. Bare få flytte og bryte en svette!

Spise et sunt kosthold er viktig i behandling for type to diabetes. Arbeid med en ernæringsfysiolog for å utvikle spise plan som er best for deg. Pass på at du spiser rikelig med frukt, grønnsaker og protein. Og alltid sjekke blodsukkeret før og etter måltider.

Det har nylig blitt oppdaget at kanel har egenskaper som bidrar til lavere blodsukker. Vurdere å legge kanel til din frokostblanding, på frukt, etc. Det er også kaneltilskudd du kan ta om du foretrekker det.

Hvis du røyker sigaretter må du stoppe før heller enn senere. Røyking kan øke blodsukkeret. Men hvis du slutte å røyke, og følg trinnene ovenfor, vil du merke en forskjell i din diabetes A1c test.

Hint

 • Arbeider alltid tett med legen din for å utvikle en diabetes behandling plan som er best for deg!

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner


Har du høyt kolesterol? Du bør vite at det er mange forskjellige naturlige måter du kan redusere at kolesterol! Dette kan bidra til å holde deg fra å måtte ta en reseptbelagte medisiner for å sikre helsen. Nedenfor vil du finne noen virkelig nyttige måter å få disse kolesterol tallene ned.

Hvordan redusere Kolesterol uten medisiner

•  Trening og få kroppen i bevegelse. Du visste dette ville komme, gjorde du ikke. Vel, er trening en av de beste måtene å redusere kolesterolet naturlig og holde deg sunn og passform. Det er flott å vite at det fortsatt kan hjelpe, selv når du ikke har mye tid til å trene eller er fysisk ute av stand til å gjøre mye mosjon. Selv bare gå en halv time om dagen kan virkelig hjelpe. Hvis det er nødvendig, bryte dette opp i ti minutters intervaller i løpet av dagen. Lufte hunden eller bare rusle rundt din bakgård. Dette er en fin måte å holde seg i form og redusere kolesterolet uten medisinering.

Spis sunn mat. Foods -
Det er mange ulike matvarer som vil øke din kolesterol og kan gjøre deg usunn og selv syk. De inkluderer bearbeidet mat med høyt mettet fett som kjeks, kaker, søtsaker og andre lignende elementer. Det finnes også pre-pakket mat, kjøtt med høyt fett, egg, kremer og andre lignende matvarer. Bor borte fra denne type mat kan hjelpe deg til å senke kolesterolet naturlig.
Du vil ønske å legge til matvarer som er bra for å redusere kolesterolet, som for eksempel hvitløk, omega-3 fettsyrer som inngår i fisk og fiskeolje, samt soya. Du bør også bruke rikelig med frukt og grønnsaker, bønner og helkornprodukter.

•  Prøv kosttilskudd. Noen kosttilskudd vil hjelpe deg - inkludert hvitløk og de med omega-3 fettsyrer. Du kan få disse fra din lokale apotek eller helsekostbutikk. Ikke bekymre deg om hvitløk piller - de nå gjør de med ingen lukt så du vil ikke lukte som du kjører fra vampyrer. Sørg for å få de belagte kosttilskudd som det vil holde kosttilskudd fra å forstyrre din mage prosesser. De vil bli absorbert i tynntarmen.

Disse naturlige måter å senke kolesterolet virkelig vil fungere hvis du bli motivert og bruke disse metodene regelmessig. Snakk med legen din om din kolesterol og ditt ønske om å senke den uten medisinering. Han eller hun kan ha noen andre nyttige tips å sende videre til deg. Med tipsene ovenfor, kan du få at kolesterol ned uten medisiner! Lykke til.

Hvordan behandle diaré uten medisiner

Hvordan behandle diaré uten medisiner


Enten du har mage influensa eller bare en "bug", det er enkle og effektive måter å behandle diaré hjemme uten medisinering. Men hvis det vedvarer i flere dager, bør du søke råd fra en lege.

Bruksanvisning

•  Hvile på sofaen eller i sengen, slik at kroppen din har en bedre sjanse til bekjempelse av basillen eller infeksjon som forårsaker diaré.

Hold deg hydrert ved å drikke rikelig med vann og elektrolyttløsning, som Gatorade eller Pedialyte.

Legg et oppvarmet varmepute på magen hvis du opplever magekramper på grunn av diaré.

Begynn å spise små mengder mat. Akkurat som med barn, kan du følge Brat kosthold, men danner det til å passe din smak. Å spise en banan er et flott sted å begynne, og er det bed i Brat kosthold. Bare sørg for at du fortsetter å drikke.

Gå videre til noe tørt, for eksempel vanlig yoghurt (med live aktive kulturer) eller kokt vanlig ris. Risen er R i Brat kosthold og vil arbeide med banan som bindemiddel.

Vær oppmerksom på at A står for eplemos, men du kan hoppe over dette med mindre du virkelig ønsker å spise den. Epler kan være bra eller dårlig på fordøyelsen og for voksne det ville trolig være greit å hoppe over A og gå videre til T, som er Toast. Crackere er smidigere skjønt, så du kan ha dem ved siden av deg mens du hviler. Etter å ha spist sprakk, fortsetter hvile og gjenta Brat kosthold, før symptomene har avtatt.

Tips og advarsler

 • Hvis symptomene på diaré vedvare i flere dager eller du opplever andre symptomer, kontakt lege umiddelbart.

Hvordan å behandle schizofreni uten medisiner

Schizofreni er en psykisk lidelse som har ødelagt hundrevis av liv siden den første diagnosen av det. For de som har familier har blitt berørt av schizofreni, som fører et normalt liv er ofte veldig vanskelig å gjøre. Ofre for denne sykdommen er ofte medisinert og låst opp i en institusjon inntil det er gjort framskritt med medisinering. Det finnes andre måter å behandle schizofreni, men, som ikke krever slike medisiner. Og det er folk som, til tross for alle odds, har overvunnet schizofreni uten medisinering. John Nash, mannen der filmen "A Beautiful Mind" er basert på, sluttet å ta medisiner for sin schizofreni og fikset det i løpet av et par tiår.

Bruksanvisning

Finn håp. Studier viser at schizofrene er mye mer sannsynlig å komme seg uten medisiner dersom de virkelig tror det er håp for å bli frisk av denne sykdommen. Prøv å finne eksempler på ekstremt schizofrene mennesker som har kommet seg det og gått på å leve sine liv.

Opprett et sunt hjem og livsstil. Selv de som ikke har noen kone / mann og barn trenger å føle stabiliteten i et hjem, inntekt, og daglige ritualer. Kontakte din Trygdekontor kan hjelpe deg med dette trinnet fordi de kan være i stand til å tildele deg en saksbehandler og hjelpe deg å finne et hjem og jobb.

Hjelp til å bygge støttende relasjoner. Dette trinnet er viktig for utvinne schizofrene av verden. Noen mennesker med denne psykiske lidelser er institusjonalisert og holdt skjult fra verden. Dette kan oppnås gjennom venner av familien, støttegrupper for psykisk syke eller gjennom arbeid.

Å være inkludert i et fellesskap eller bredere gruppe mennesker, i tillegg til familien, er viktig. Få og opprettholde en jobb er et skritt mot dette målet, selv om det kan være vanskelig å overvinne fordommer mot en psykisk syk person. Det vil være tilbakeslag og prøvelser, og det er viktig å hjelpe personen innse at dette er en del av et normalt liv.

Bygg problemløsning og mestringsstrategier. Å kunne håndtere regninger, sørge for noen eller noe (selv en katt eller hund), og finne sin egen hjelp med sine problemer er en viktig del av utvinning. La personen bidra til å gjøre sine egne beslutninger, inkludert hvor mye du skal bruke på dagligvarer, som terapeut for å besøke, og om du vil betale den elektriske eller gass regningen først.

Fortsett terapi. Bruk empowerment metode for utvinning er et utmerket alternativ til medisiner, men det kan være noen hjelp for en psykisk lidelse uten hjelp og støtte fra en terapeut, en ekspert som kan veilede syk person gjennom trinnene ovenfor og hjelpe ham håndtere tilbakeslag.

Tips og advarsler

 • Refererer ikke til den personen som syk eller syk. Studier viser at å bli stemplet som syk eller syk kan være en hindring på personen, som føles som om han har til å komme seg fra selve sykdommen og etiketten.
 • Dette er på ingen måte å fylle på som råd fra en lisensiert profesjonell. Snakke med leger og terapeuter før du begynner på et behandlingsopplegg.

Hvordan å lindre depresjon Uten medisin

Depresjon påvirker millioner av mennesker hver year.Your depresjon kan være forstyrrende for din personlige og profesjonelle liv. Legen din kan anbefale reseptbelagte antidepressiva for dine symptomer, men de bærer risikoen for bivirkninger. Det er skritt du kan ta for å bidra til å avlaste depresjon uten medisiner. Hvis depresjonen er alvorlig, bør du snakke med legen din før du prøver andre metoder for å lindre din depresjon, annet enn medisinering. Legen din kan anbefale deg å holde på antidepressiva, men det er visse tiltak du kan ta som vil kompliment effekten av dine medisiner.

Bruksanvisning

•  Trene mer. Øvelse utgivelser serotonin i hjernen. Serotonin kalles "feel good" kjemisk, fordi når den lanseres, det fremmer avslapning. Trening er også bra for hjerte-systemet, og vil fremme en god natts søvn. Du kan lindre depresjon uten medisin med trening. Spør legen din før du starter et treningsprogram.

•  Spis sunt. Hvis du er deprimert, kan det hende du har et tap av matlyst. Når du ikke får tilstrekkelig ernæring, trenger du ikke føler deg vel, enten fysisk eller følelsesmessig. Spise en diett høy i frukt, grønnsaker og hele korn vil tilfredsstille dine kostanbefalinger, og redusere risikoen for visse sykdommer. Spise sunt kan bidra til å avlaste depresjon uten medisin.

Lys opp. Mange blir deprimerte når de ikke blir utsatt for tilstrekkelige mengder av sterkt lys. Bruke 15 minutter utendørs hver dag, for å få din del av sterkt sollys. Du kan også utsette deg selv for sterkt lys i hjemmet ditt, hvis du ikke kan få utendørs. Sterkt lys kan lindre depresjoner uten medisin.

Prøv fiskeolje. Fiskeolje kan lindre din depresjon uten medisin. Fiskeolje inneholder omega 3 fettsyrer som kan forbedre humøret.

Tips og advarsler

 • Få ut mer. Sosialt samvær kan bidra til å avlaste din depresjon uten medisin, fordi det kan hjelpe din glemme urovekkende tanker. Å være en del av en gruppe er bra for humøret, og kan hjelpe deg å føle deg bedre.
 • Hvis du har vedvarende følelser av sorg og fortvilelse, bør du oppsøke lege. Du må kanskje be medisinsk intervensjon for å lindre depresjon. Det er hjelp å få.

Hvordan behandle epilepsi Uten medisin

Epilepsi er en lidelse i nervesystemet som er forårsaket når elektriske "ledninger" i hjernecellene blir unormal. Medvirkende faktorer til dette problematisk tilstand inkluderer ekstrem tretthet, skarpe lys, overfølsomhet for visse matvarer, arvelighet, demens og slag mot hodet. Personer som lider av epilepsi opplever anfall, preget av krampetrekninger kroppsbevegelser, risting, tomme blikk, og i noen alvorlige tilfeller, et bortfall av bevissthet. Hvis du har blitt diagnostisert med epilepsi, kan legen din vil foreskrive en av antiepileptika. Du kan imidlertid være lurt å søke andre alternativer for å behandle din tilstand.

Bruksanvisning

Bruk ketogen diett. Mens noen voksne epileptikere kan være i stand til å dra nytte av det, synes det å være mest gunstig for barn som lider av epilepsi. Det innebærer å spise mat som inneholder mye fett og lite karbohydrater. Dette bevirker fett til å bli brent og ketoner for å bli økt, noe som holder nervesystemet fra å bli irritert. Dette kan resultere i færre forekomster av krampeanfall. Noen av de matvarer som kan spises inkluderer egg, kremfløte og smør; grønnsaker med litt sukker, slik som kål, selleri og brokkoli; fisk og skalldyr som reker og tunfisk; og begrensede mengder av kjøtt som hamburger, kylling og bacon. Siden en ketogen diett krever streng overholdelse og kan forårsake bivirkninger som nyrestein og diaré, medisinsk tilsyn og overvåking er nødvendig.

Øvelse hver dag i minst 30-40 minutter. Dette hjelpemidler i bedre sirkulasjon komme til hjernen, noe som kan bidra til å redusere epileptiske symptomer. Gjør moderat, snarere enn anstrengende aktiviteter, derimot, for eksempel lys aerobic øvelser.

Unngå stress så mye som mulig. Stress kan faktisk utløse anfall, så holder det til et minimum, kan bidra til å redusere epileptiske symptomer. Prøv avslapping teknikker som å puste med magen. For å gjøre dette, sakte inhalerer gjennom neseborene, så puster hardt gjennom kniper leppene, deretter slappe av mellomgulvet. Dette kan hjelpe til å frigjøre spenninger og redusere stress.

Konsulter en akupunktør. Akupunktur kan en lang praktisert kinesisk medisinsk behandling som innebærer bruk av små, svært tynne nåler settes i spesifikke punkter på kroppen, bidrar til å redusere epileptiske anfall.

Tenk hyperbar oksygenbehandling. Denne behandlingen bidrar til å øke oksygennivåer i hjernen og andre organer. Du er plassert inne i et trykkammer hvor du puster i terapeutiske mengder oksygen under behandlingene. Du bør ha denne typen terapi administreres av en erfaren profesjonell for optimal sikkerhet. Snakk med din nevrolog om hvordan og hvor du får denne form for behandling.

Tips og advarsler

 • Alltid holde legen informert om eventuelle alternative løsninger du har tenkt på å bruke. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Informere familiemedlemmer, venner, arbeidsgivere og kolleger hvis du har epilepsi.
 • Ikke slutt å ta noen reseptbelagte medisiner du er i dag for epilepsi uten legens tillatelse.