Digidexo.com

Tips for å miste vekt

Å miste vekt kan være et ork, og mange mennesker oppsøke dårlig råd snarveier i stedet for å vedta et sunt, fornuftig plan for Shedding pounds. Kjepphest dietter kommer og går, og hucksters i alle varianter vil alltid være der for å tilby noen mirakuløs helbredelse. Men på slutten av dagen, alt kommer tilbake til å spise riktig og trene. Hvis du kan vedta en fornuftig plan som du vet du kan holde deg til, vil du finne deg selv ser og føler seg bedre på kort tid.

Trening

Trening er en av de best dokumenterte måter å holde pounds off, men det er tøft å holde fast med en gitt diett. Legene foreslår å finne en hyggelig aktivitet som brenner kalorier, deretter vedta metoder for å hjelpe deg å holde på den. Sette rimelige mål for deg selv så langt som hvor mye tid du bruker på å trene hver uke, deretter sikte høyere etter at du har møtt dem. Treningspartnere kan være svært gunstig i å holde deg motivert, og mange eksperter mener at morgen trening er lettere å feste med enn kveldsrutiner. Ikke vær redd for å eksperimentere til du finner en type trening du liker, enten det er å løfte vekter på treningsstudioet eller bare går på lange daglige turer.

Diet

De beste dietter argumentere gradvis vekttap over tid, snarere enn plutselige fall i vekt, noe som kan medføre fare for helsen din. Tilbered et måltid plan som faller innenfor området for sunn kaloriinntaket basert på din alder, kjønn og høyde (normalt 2000 til 2500 kalorier) og hold deg til den. Hvis du har fet behandler du liker, ikke kutte dem ut helt --- som bare vil øke din cravings. I stedet innlemme beskjedne mengder ut i måltidet plan --- en spesiell behandling en gang i uken kan du nyte fet mat uten å risikere din diett. Det finnes utallige pålitelige diett planer som kan hjelpe deg å velge riktig mat i riktige mengder. Se etter diett planer som stress vekt vedlikehold og å holde vekten nede, heller enn de som lover mirakelkurer.

BMI

Body mass index (BMI) er en viktig statistikk når miste vekt. Det bidrar til å gi en idealvekt basert på din høyde og kjønn, snarere enn å foreskrive en "one size fits all" vekttap mål. Når du forbereder et vekttap program, kan du bruke en kalkulator for å finne ut din BMI og hvor mye vekt du trenger å miste, deretter planlegge fast, men gradvise tiltak for å nå dette målet. Eksperter foreslår å miste en til to pounds en uke for å holde seg innenfor sunne parametere. Når du bestemme din idealvekt, kan du kartlegge en plan for å komme dit trygt og fornuftig, uten å koble vilkårlige eller urealistiske tall til ligningen.