Digidexo.com

Hvordan man kan sammenligne Diet piller

Hvordan man kan sammenligne Diet piller


Millioner av mennesker bruker slankepiller for å gå ned i vekt. De fleste anbefales kun for folk som er overvektige i stedet for folk som ønsker å miste noen få pounds. Leger kan foreskrive slankepiller, eller du kan rett og slett kjøpe dem over-the-counter. Det finnes forskjellige typer slankepiller tilgjengelig, så sørg for å velge den rette for deg.

Hvordan man kan sammenligne Diet piller

Fat-stopper

Ta et fett blocker for å hindre kroppen din fra absorberende alt fettet du spiser. Disse stopper reise gjennom fordøyelsessystemet og gjennomføre seks til ti ganger sin vekt i fett ut av kroppen din. Fett blokkere er enkle å bruke, siden du ikke trenger å endre kostholdet på noen måte å se vekttap.

Opplev færre bivirkninger med fett blokkere enn med andre slankepiller. Jo lenger du tar disse pillene, blir de bedre vant kroppen din til dem, noe som resulterer i en reduksjon i gass, kramper og diaré forårsaket av fett blokkere.

Suppler kosthold med en multivitamin når du tar en feit blocker. Disse slankepiller kan fjerne verdifulle vitaminer fra systemet sammen med fett. Du bør ta en multivitamin ca 2 timer før eller etter at du tar fett blocker.

Appetittdempende

Bruk appetittdempende midler for å øke kjemikalier i hjernen som gjør at du føler deg full. Denne full følelse fører deg til å slutte å spise så mye som vanlig, noe som resulterer i vekttap. Denne type diett pille er anbefalt for kortvarig bruk.

Vær klar over bivirkninger forbundet med appetittdempende midler. Bivirkninger kan være alt fra tørr munn til svimmelhet til økt puls og svimmelhet. Diskutere eventuelle bivirkninger du opplever med din lege.

Velg mellom reseptbelagte appetittdempende midler og de ​​som du kan kjøpe over-the-counter. De fleste reseptbelagte slankepiller er vanedannende og må forskrives etter strenge retningslinjer. Over-the-counter appetittdempende midler skal være godkjent av legen din for å sikre at du bruker en effektiv diett pille som ikke forårsaker skadelige bivirkninger.

Fat brennere

Kvitt deg med fett lagret i kroppen din med fett brennere. Disse slankepiller øke stoffskiftet til et nivå som øker mengden fett kroppen forbrenner. Du kan oppleve at du spiser mer mat, men du bør være i stand til å kompensere for de ekstra kaloriene med økt metabolisme.

Kontroller at fettforbrenner slankepille er Ephedra-fri. Dette tillegget er delvis forbudt på grunn av dens forbindelse til hjerteventilen skade. Andre naturlige stoffer som koffein og Ginseng har erstattet Ephedra i fett brennere.

Merk at bivirkninger av fett brennere simulere effektene av for mye koffein. Du kan føle deg nervøs og nervøs, og du kan oppleve hodepine. Sjekk med legen din om anbefalinger for en passende fettforbrenner slankepille.

Hint

  • Diskuter med din lege om du er en kandidat for reseptbelagte slankepiller, eller du bør bruke over-the-counter vekttap medisinering.
  • Fett blokkere kan forårsake ukontrollerte avføring.