Digidexo.com

Mest effektive metoden for å miste vekt

I USA, har antallet mennesker som er overvektige eller fete økt gjennom årene skyldes en kombinasjon av de ubalanserte dietter og inaktivitet av amerikanere. En person anses å være overvektig eller overvektig dersom hans eller hennes kroppsvekt er ikke proporsjonal med hans eller hennes høyde, i henhold til standarder satt av en skala kalt body mass index. Selv krasje dietter kan virke som en rask måte for disse personene og andre til å gå ned i vekt, er den mest effektive strategien for å etablere et balansert kosthold og mosjon plan.

Diet

Folk er ofte over sin idealvekt på grunn av deres livsstil, som inkluderer usunne matvaner. I USA, er dette spesielt et problem fordi mange mennesker har dietter høy i fet mat, inkludert rask mat. Selv om kroppsvekten er forårsaket av en rekke faktorer, inkludert folks metabolisme, gener, og sosioøkonomisk status, en av de viktigste grunnene til at folk er overvektige eller fete, er at de spiser for mange kalorier og ikke engasjere seg i nok fysisk aktivitet for å forbrenne denne energien. Det er viktig at folk med usunne matvaner, spesielt de som er overvektige og overvektige, gjøre endringer i sine dietter, fordi de har en høyere risiko for høyt blodtrykk og kolesterol, diabetes og hjertesykdommer.

Du vil ha en bedre sjanse til å miste vekt hvis du spiser mat som er sunnere, for eksempel frukt og grønnsaker, og kutte ut mat og drikke som inneholder mye fett og tilsatt sukker, slik som brus. Den anbefalte mengden frukt og grønnsaker per dag for en gjennomsnittlig person er ca ni serveringer av begge.

Fettinntaket bør være om lag 30 prosent av det totale kaloriinntaket, og du bør redusere mengden fett du får fra visse matvarer, inkludert meieriprodukter og egg. Matvarer som inneholder mye umettet fett, som ikke øker kolesterolet, anses å være sunnere. Dette inkluderer laks, tunfisk, oliven og avokado. Andre matvarer som du bør spise mest av i løpet av en gitt dag omfatter hele korn hvete produkter som brød og korn, brun ris og pasta laget av korn. Den anbefalte daglige mengden av disse typer matvarer, ifølge US Department of Agriculture næringspyramiden, er mellom seks og elleve porsjoner. Ved å spise snacks, er det spesielt viktig å spise disse sunnere mat i stedet for å falle tilbake på praktiske mat som sannsynligvis høy i mettet fett, som for eksempel potetgull. Du trenger også å drikke mellom seks og åtte glass vann om dagen. Kroppen trenger å være bygd opp av en viss mengde vann, på mellom 50 og 60 prosent, eller det blir dehydrert. Vann kan også hjelpe undertrykke appetitten og hjelpe kroppen i å bruke lagret fett.

Du kan redusere mengden kalorier du får hver dag ved å spise sunnere, men det er viktig å gjøre det med måte. Du kan risikere å få en spiseforstyrrelse, slik som anoreksi, hvis du gjør raske endringer i matvaner. Noen vekt på at du vil miste mens krasje slanking vil trolig være midlertidig fordi folk som har en tendens til å senke sine kalori inntak raskt ser ofte midlertidige endringer i vekttap. Etter drastisk vekttap, stoffskiftet tendens til å avta, så det vil være vanskelig å holde miste vekt i et hurtig tempo. Kroppen din vil også trolig begynner å føle sultet, og det kan begynne å trekke fra muskler i stedet for fett butikker for å få energi. Hvis folk begynner å få vekt etter en krasj diett, er dette kroppsvekt sannsynlig å slå til fett. Det er vanligvis vanskelig å bo på en diett hvor du spiser en god del mindre enn du vanligvis gjør fordi du vil sannsynligvis føle deg sulten hele tiden. Du bør generelt ikke forbruke færre enn 1000 kalorier om dagen, og selv dette nivået kan være farlig hvis du er involvert i en rekke fysiske aktiviteter. Normale kalori krav er vanligvis rundt 2250 for menn og 1940 for kvinner. Når jeg prøver å gå ned i vekt, kan en sikrere metode være å prøve å miste omtrent en halvkilo i uken eller mindre, noe som betyr at du bør redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier eller færre. Det er viktig å huske at menn ofte raskere metabolisme enn kvinner, fordi de har en større muskelmasse, slik at de taper vekt raskere.

Trening

Siden inaktivitet er en av de viktigste årsakene til vektøkning, for å gå ned i vekt, er det viktig at du kutter ut hvor mye tid du bruker på aktiviteter som å se på TV og filmer, surfe på nettet og spille videospill. Du kan legge til større aktivitet i hverdagen ved å gjøre aktiviteter som å gå til butikken i stedet for å kjøre og ta trappene i stedet for heisen.

Hvis du gjør dagligdagse oppgaver med andre aktiviteter, som for eksempel sport, aerobic øvelser og styrketrening, vil du ha en bedre sjanse for å miste vekt. Gjøre mageøvelser, for eksempel sit-ups, ikke kommer til å få deg til å gå ned i vekt fordi det er gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold som mengden av fett i kroppen din vil avta. Øvelser som sit-ups, men kan bidra til å forbedre muskel tone i mageregionen. Styrketrening, for eksempel løfte vekter, kan også være fordelaktig når det gjøres med andre øvelser fordi det vil hjelpe deg å få muskel massen. Hvis du er ny til å trene, kan det være lurt å delta i et lokalt treningssenter, slik at du vil ha trenere til disposisjon for å vise deg noen teknikker for å trene forskjellige muskelgrupper i kroppen din. Vanligvis vil du se bedre resultater hvis du løfter vekter to til tre dager i uken eller trene musklene i ulike deler av kroppen din på kontrasterende dager.

Det er viktig når du velger fysiske aktiviteter som de passer med din personlighet, eller du vil falle av rutinen svært raskt. Hvis du er en innadvendt person, vil du ønsker å gjøre aktiviteter som svømming, sykling, og / eller går. Hvis du er utadvendt, kan lagidretter som softball og fotball være mer egnet for deg. Du vil ønske å utvikle og opprettholde et program der du engasjere seg i ulike former for øvelser regelmessig slik at du vil gå ned i vekt på en jevn måte. Hvis du er en forelder, kan du starte dine barn av på sunne vaner tidlig ved å trene med dem.

Det er også viktig når du trener for å tempoet selv. Et tips til å vite om du trener for lenge eller for vanskelig er hvis du fremdeles føler ekstremt trøtte 10 minutter etter at du trener. Det anbefalte nivået på trening for en gjennomsnittlig person er ca 30 minutter per dag, tre ganger i uken. Hvis du er ute av form når du starter, kan det være lurt å jobbe opp til dette nivået. Rådfør deg med legen din om fysiske aktiviteter du bør engasjere seg i før du starter et treningsprogram. Dette er spesielt viktig hvis du har en pre-eksisterende helsetilstand som diabetes eller høyt blodtrykk. Før du starter din rutine, bør du gjøre fleksibilitet øvelser fordi de vil bidra til å redusere sjansen for skader og holde leddene fleksible. Du bør strekke i ca fem til ti minutter før du begynner å gjøre en aktivitet som gåing eller svømming. En populær tøyningsøvelser innebærer å sette en arm rett over brystet og holdt hånden til den andre armen på albuen, med armene i en 90-graders vinkel i forhold til hverandre. En strekning som funker bena innebærer å sitte på gulvet med det ene benet plassert rett og den andre bøyd under den. Mens du er i denne posisjonen, flytte midjen din fremover, og pass på å holde ryggen rett, og nå mot den utvidede ben.