Digidexo.com

Hvordan identifisere en Trakk Rib Muscle

Rib bur og musklene rundt ribbeina er utsatt for skader. Når du skader dem, noen ganger er det vanskelig å si om du har brutt et bein eller trukket en muskel. Telling forskjellen, er imidlertid nødvendig for å oppta den riktige behandling. Selv i det samme området, er en beinskade på brystkassen behandles annerledes enn en trakk muskel og en trakk muskel annerledes enn selv en revet muskel. Vite forskjellen kan hjelpe deg å avgjøre om du trenger å gå til en lege og bidra til å finne riktig behandling for en raskere helbredelse prosess.

Bruksanvisning

•  Tenk på hvordan du fikk skaden. Trakk rib muskler oftest oppstår under en sport hvor kroppen din er vridd med makt. Golf og tennis er to av de idretter som oftest forårsaker denne skaden sammen med fotball, basketball og baseball. Hvis du fikk din skade i en innvirkning situasjon, er det mer sannsynlig å ha en forslått eller brukket ribbein.

Feel mellom ribbeina med fingrene i det generelle området av smerte. Hvis det er en trakk rib muskel ømhet vil være mellom i stedet for på ribbeina.

eliminere noen av de andre, mer alvorlige ribbe skader. Sterke smerter vil indikere en brukket ribbein eller et skilt rib. Hvis du har smerter mens du puster dette også indikerer en atskilt rib i motsetning til en trakk muskel. Disse skadene vil ta lenger tid å helbrede.

Tips og advarsler

  • Hvis du tror du har en eller flere brukne ribbein, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Et annet slag mot brystkassen kan føre til ytterligere skade på ribbeina eller punktere en lunge.