Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Apple Patch Diet

"Apple Patch Diet" innebærer tygge en tyggegummi som inneholder kosttilskuddet hoodia i et forsøk på å gå ned i vekt. Selskapet som produserer tyggegummi, Apple Patch Diet Company, hevder at absorbere de aktive ingrediensene i tannkjøtt muntlig er 90% effektiv, men det er ingen data på deres hjemmeside som støtter den påstanden. Selskapet opplyser at hoodia i tannkjøttet er en appetitt suppressant, slik at brukerne vil spise mindre, noe som bør redusere kaloriinntaket og føre til vekttap.

Bruksanvisning

Tygg to stykker av tyggegummi når følelsen sulten, som anbefalt av Apple Patch Diet Company. De anbefaler å tygge ikke mer enn seks stykker av tyggegummi per dag.

Spis næringsrik mat. Apple Patch Diet Selskapet foreslår å spise et sunt kosthold for å optimalisere vekttap resultater, men ingen bestemt diett plan er indikert.

Tren minst tre ganger per uke i minst 30 minutter hver økt. Apple Patch Diet Company anbefaler trening for å akselerere vekttap fordeler.

Drikk åtte glass vann per dag, som foreslått av mange helse-eksperter og produsenten av Apple Patch Diet.

Hint

  • Apple Patch Diet Selskapet antyder at enhver person med en medisinsk tilstand søke råd fra en lege før du tar dette tillegget.