Digidexo.com

Gjør det selv Høreapparat Repair

Gjør det selv Høreapparat Repair


Høreapparater komme med ett til tre års fabrikkgaranti, som dekker alle reparasjoner. Det er mange delikate interne komponenter som bare kan repareres eller skiftes ut av produsenten av høreapparatet. Hvis høreapparatet er fortsatt under produsentens garanti, ita € ™ s best å ha det profesjonelt reparert. Forsøkte hjem reparasjon kan gjøre garantien ugyldig. Out-of-garanti høreapparat reparasjon kan koste $ 200,00 til $ 500,00 - gjør det selv reparasjoner er verdt å prøve først.

Mikrofon

Mikrofon og ny mottaker, er de mest vanlige reparasjoner som er gjort til høreapparater. Selv om du canâ € ™ t erstatte disse delene selv hjemme, kan du forsøke å gjenopprette sin funksjon.

Mikrofonen er plassert på den øverste delen av høreapparatet - den delen motsatt den delen som går inn i øregangen. Toppen av høreapparatet kan ha et volum hjul, knapp program eller batteridekselet, samt en mikrofon åpning. På bak-øret høreapparater mikrofonen er plassert over volumkontrollen eller rett under kroken på høreapparatet side. Mikrofoner plukker opp en masse rusk, ørevoks og fuktighet, så hvis ikke rengjort daglig mikrofonen vil til slutt dø.

Et tett mikrofon fører en dempet lyd; prøve å rengjøre mikrofonen først. Bruk børsten som følger med høreapparater eller en myk tannbørste.

En dårlig mikrofon høres ut som en dårlig høyttaler, og lyder vil bli forvrengt og spraking. Ta en synål, dyppe enden av den i teknisk sprit og la en dråpe alkohol å gå inn i mikrofonen utenfor spissen av nålen. Blås på mikrofonen umiddelbart for å tørke alkoholen.

Hvis du canâ € ™ t høre noe ut av høreapparatet, kan det bety en død mikrofon. Mikrofonen er dekket med en skjerm; hvis du bruker et forstørrelsesglass kan du se mikrofonen skjermen. Bruk synål til svært forsiktig dytte et hull i mikrofonen skjermen. Du må trykke veldig forsiktig ellers youâ € ™ ll presse mikrofonen ned i høreapparatet og ita € ™ ll trenger profesjonell reparasjon.

Mottaker

Mottakeren er plassert på undersiden av høreapparatet - den delen som går inn i øregangen. På bak-øret høreapparater mottakeren er plassert øverst under kroken; du må skru kroken for å få tilgang til mottaker. På i-øret høreapparater youâ € ™ ll se et hull i bunnen med en hvit slange. Mottakeren ligger om lag en fjerdedel av en tomme ned i hullet.

Mottakere samler også mye ørevoks, rusk og fuktighet, og må rengjøres daglig.

Når du canâ € ™ t høre noe fra høreapparatet, sjekk mottakeren for ørevoks. Ved hjelp av en voks sløyfe verktøy eller en synål, plukke ut noen synlig ørevoks fra hullet mottaker.

Dypp enden av en synål i teknisk sprit og la en dråpe å dryppe av nålen inn i hullet mottaker. Vent fem sekunder, deretter blåse inn i hullet mottaker.

Mottakeren er også dekket med en skjerm. Ita € ™ s mye vanskeligere å se skjønt. Ta synålen og sakte rote i hullet mottaker. Når du føler mottakeren stopp skrape mottakeren forsiktig med synålen spissen.

Hvis ingen av disse tingene gjenoppretter funksjon til høreapparatet, til youâ € ™ ll behov ha det profesjonelt reparert.

Brutt, Sprukne eller Falling Apart

Som høreapparater alder, blir det ytre kabinettet sprø - utsatt for sprekkdannelser og bryte. Du kan bruke vanlig super lim for å tette sprekker eller re-feste brukket av stykker. Sørg for å bruke en liten mengde lim. Blås på limet inntil halvtørr deretter la høreapparatet sit i fire til seks timer før bruk. Hvis du tror at et stykke av høreapparat har brukket av i øregangen, ta kontakt med din lege eller hørsels helsepersonell kontor.