Digidexo.com

Hva er historien om Health Care & sykepleie?

Over 50 år siden, informerte helsepersonell, sammen med utvikling av nye medisiner og vaksiner, bidratt til å bedre pasientens sjanse til å overleve. I tidligere århundrer, nonner gitt begrenset sykepleie i poorhouses til nødlidende og uføre, mens leger deltok bare de med velstand hjemme.

Colonial Periode

Praktisere medisin kreves ingen erfaring eller sertifisering på 1700-tallet, men skitne sykehus tilskrives en økning i pasientdødsfall, noe som førte til uønskede arbeidsforhold. Sykepleie tilbys ussel lønn, om noen, og var ikke en respektert yrke. Som straff, prostituerte og fanger noen ganger tendens de syke, som hadde lite til hjelp i utvinningen.

Sykepleie Pioneer

I 1851, Storbritannias Florence Nightingale konfrontert samfunnets motstand mot sykepleie når hun reiste til Tyskland for trening. I 1854, Nightingale og et team av sykepleiere kom i Tyrkia for å ta vare på sårede britiske soldater under Krimkrigen. Beklagelige sykehusforhold oppildnet omsorgspersoner å skrubbe og sterilisere anlegget og alt medisinsk utstyr, og soldatenes overlevelsesraten steget etter Florence Nightingale veiledning. Hun er omtalt som grunnleggeren av moderne sykepleie.

Modernisert utstyr

Av 1900-tallet, nye medisinsk utstyr, inkludert termometre, røntgen, stetoskop og bedre mikroskoper, hjulpet de i helsevesenet feltet. Sprøytespisser og anestesi utstyr er tillatt for en enklere måte å administrere medikamenter i kroppen, og laboratorieforskning var på vei oppover.

Respektert Feltet

En grad i sykepleie, klinisk arbeidserfaring, passerer den nasjonale lisens eksamen (NCLEX-RN), og opprettholde sykepleie lisens er nå obligatorisk for de som søker sykepleier sysselsetting. I motsetning til mange hundre år siden, er dagens sykepleiere ikke bare utdannet og dyktig, men høyt ansett i sitt felt.

Bevissthet

På et tidspunkt, rudimentære medisinsk praksis seiret fordi ingen andre behandlinger ble kjent, men helsevesenet har i stor grad kommet gjennom århundrene. Borte er sletting, blødning og de giftige stoffene som en gang ble administrert av uutdannede individer. I deres sted er nyutviklede vaksiner og antibiotika, og dedikerte helsepersonell strever for å bedre pasientenes liv.