Digidexo.com

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?

Hva er årsaken til de mørke Fungus Flekker på My Skin?


Tinea versicolor er en soppinfeksjon som er vanlig blant ungdom og unge voksne. I henhold til den medisin-nettverket, "Begrepet versicolor refererer til det faktum at det fører til at det berørte huden til å endre farge og blir enten lysere eller mørkere enn omkringliggende hud." Tinea versicolor kan føre til ekstrem kløe og pinlig misfarging av berørte huden området. For behandling, bør du gå til en hudlege.

Årsaker til Fungus Spots

Sopp på huden er et symptom på tineas versicolor. De vanligste områdene som berøres er skuldre, bryst og rygg for ungdom eller unge voksne. Tinea versicolor er vanligvis forårsaket av en over-utvikling av gjær "Malassezia furfur", som kan finnes på huden til voksne. I henhold til Fungal Guide ", hvis huden er fet, varm og fuktig nok, begynner det å vokse inn i små" kolonier "på overflaten av huden. I disse koloniene, gjæren vokser raskt og lekker ut et surt blekemiddel, som forandrer hudens farge. "

Andre Fungus Plager

Pityriasis alba er ofte forvekslet med tineas versicolor, ifølge Medicine Net. Selv om det er litt hud misfarging involvert, lysere hud vanligvis heller enn mørkere. Mørke flekker sopp, utelukkende, blir vanligvis tilskrevet tineas versicolor.

Behandling av sopp

Et besøk til en hudlege for forskrivning av en anti-sopp, er aktuell hudkrem anbefalt. Kremene blir brukt daglig inntil infeksjonen har ryddet. Den arrdannelse etterlatt bør behandles separat.