Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds i 11 uker

Hvordan å miste 20 pounds i 11 uker


Sunn vekttap er rundt én eller to pounds en uke. Dette tallet er ikke spikret, men snarere er bare en retningslinje - Anmeldelse av Three pounds i en uke, så en i det neste er akseptabelt, men seven pounds i en uke er for rask til å være sunn.

Dette betyr at det er helt rimelig å miste 20 pounds i 11 uker. Dette er bare under to pounds en uke, og vil kreve en konsentrert, vedvarende innsats i løpet av programmet.

Bruksanvisning

•  Skriv ned kaloriinnholdet i alt du spiser på en gjennomsnittlig dag. Den totale (forutsatt at du ikke opp i vekt) er vedlikeholdskalorinivå - det beløpet du trenger å konsumere hver dag til verken gevinst eller mister vekt.

Reduser mengden kalorier du tar i hver dag. Den beste måten å gjøre dette på er å erstatte høy-kalori mat med kalorifattig mat. Brød, for eksempel, er en kalori-tett kilde for karbohydrater, mens grønnsaker er lavere kalori-tett.

Eliminer brus, godteri og fast food, som alle tre av disse inneholder store mengder kalorier, men ikke la deg følelsen veldig full.

Snakk med en personlig trener om en vektløfting program. Vektløfting styrker kroppen din til å viderekoble mer energi til musklene, og dermed forlate det mindre å lagre som fett.

Utfør 30 minutter av hjerte-arbeid på dager som du ikke løfter vekter. Dette vil brenne kalorier og styrke ditt hjerte. Når du er ferdig, bør ditt hjerte være slo ganske raskt, og du bør bli svett.

Kombiner trening og kosthold for å skape et underskudd på 1000 kalorier under vedlikeholdsnivå per dag. Så, hvis du spiser 1000 mindre kalorier, du trenger ikke å trene i det hele tatt. Dersom, på den annen side, trener du nok til å brenne 1000 kalorier, trenger du ikke å spise mindre enn ditt vedlikeholdsnivå. Ideelt sett bør du finne en middelvei mellom de to ytterpunktene, slik at du ikke trenger å trene i timevis hver dag eller tilbringer mesteparten av dagen sulten.