Digidexo.com

Hvordan å drikke for Longevity

Hvordan å drikke for Longevity


Mange folk ikke innser hvor mye drikkevaner kan påvirke helse og en generell følelse av velvære. Matinntak er ofte regulert ved starten av eventuelle helse diett før væsker er. Nøye vurdering av væskeinntak er viktig når du prøver å øke din levetid. I adjunkt med en sunn spising plan, kan hva du drikker i stor grad øke utholdenhet og god helse.

Hvordan å drikke for Longevity

•  Drikk den anbefalte mengden vann daglig. Den generelle anbefalingen har vært seks-åtte åtte unse glass vann per dag, men den ekte anbefaling varierer med vekt, kjønn, alder og aktivitetsnivå. For eksempel: Har større aktivitet, jo mer vann du trenger. Ikke undervurder verdien av vann; er det avgjørende for å overleve. Du trenger det for kroppen å kjøle seg av, for å kjøre fordøyelsessystemet og for å holde blod rennende gjennom årene. Vann er nr 1 drikke for lang levetid.

drikke grønnsaksjuice. Grønnsaker er fullpakket med vitaminer, mineraler og antioksidanter. Antioksidanter bekjempe frie radikaler, redusere risikoen for kreft og vevsskade. Essensielle vitaminer og mineraler som tilbys av grønnsaksjuice kan også bidra til å holde kroppen sunn og øke immunsystem.

•  Drikk melk. Melk inneholder kalsium, som er et essensielt vitamin. Fordi kroppen trenger kalsium for å holde skjelettet sterkt og å regulere funksjonene av nerver, muskler og hjertet ditt, er det viktig at du har en tilstrekkelig tilførsel. Når kalsium ikke er tilgjengelig, er det oppbrukt fra bein til å støtte andre vitale kroppsfunksjoner. Utarmet bein føre til osteoporose, en tilstand der bein blir porøse og kan bryte enkelt. Når du drikker for lang levetid, ikke glem hva som påvirker skjelettet.

Hint

  • For de som er laktoseintolerante, det finnes produkter på markedet for å erstatte enzymet brukes til å bryte ned laktose som du kan ta når inntak meieriprodukter. Det er også kalsiumtilskudd, så vel som andre alternative matvarer med kalsium.
  • Unngå drinker annonseres å fremme lang levetid som er koffein-basert. Koffein kan føle deg bra og er våken, men det er også en vanndrivende.
  • Det anbefales at de eldre enn 2 drikke skummet, en prosent eller to prosent fett melk fordi melk har en høy fett konsentrasjon.