Digidexo.com

Hvordan måle Body Fat Med en Scale

Hvordan måle Body Fat Med en Scale


Body mass index (BMI) er et mål på en persons kroppsfett basert på høyde og vekt. Dette blir brukt til å estimere en sunn kroppsvekt. Kroppen fett skalaen har vunnet popularitet på grunn av sin evne til å måle kroppsfett. Bekymringene om fedme har utløst en interesse i kroppen skala. Dens funksjon er å måle din vekt samt måle prosentandelen av fett som er på kroppen din ramme. Ved hjelp av en kropps skala for å måle fett er en enkel prosess.

Hvordan måle Body Fat Med en Scale

Velg kg / lb ved hjelp av skyvebryter, som ligger på bunnen av kroppsfett skala. Plasser vekten på et underlag som er fast og flat.

Ta dine sko og sokker og trinn på skalaen. Dette vil automatisk slå på skalaen. "8888" vil vise, og vil bli etterfulgt av "0.00" etter noen sekunder. Gå av vekten.

Trykk på "SET" for å legge inn dine personlige data som for eksempel høyde, alder og kjønn. Bruk venstre og høyre piltast for å øke eller redusere tall. Trykk på "SET" for å bekrefte og lagre din informasjon.

Step tilbake på skalaen og stå stille. Vekten din vil bli beregnet og vannforhold lesing vil vises på LCD-skjermen med bokstaven "H" foran den. "H" refererer til vann ratio. Etter 2 sekunder kroppen fett prosentpoeng vil vises med bokstaven "F" foran den.

Trinn av kroppsfett skala til å automatisk slå den av.