Digidexo.com

Hvordan å drikke vann under den tørre Heaves

Hvordan å drikke vann under den tørre Heaves


Tørr kaste, også kjent som brekninger, er definert som en kontraksjon av magesekken som ikke fører til oppkast. Tørre hiver oppstår vanligvis før oppkast, eller etterpå, når det er ingenting igjen å kaste opp. Det er viktig å drikke vann under når den er tørr duvende for å unngå dehydrering. I noen tilfeller kan hydra deg selv å bli kvitt de tørre hiver.

Hvordan å drikke vann under den tørre Heaves

En suge på en liten is chip hvert 15. minutt i en time. Suge den første isbit to til tre minutter etter en tørr heave. Hvis du begynner å kaste opp, må du vente 30 minutter og prøv igjen.

Ta en liten slurk vann hvert 15. minutt i tre timer, etter at du har spist is chips i en time uten tørr duvende. Gå tilbake til suge på is chips hvis du begynner oppkast eller tørr duvende igjen.

Drikk 2-3 gram vann hver 30 til 45 minutter, etter en time for å drikke små slurker med vann uten tørr kaste eller oppkast, før noen langvarig kvalme har avtatt.

Start drikkevann som du vanligvis ville gjort.

Hint

  • Ta små slurker med en muntlig rehydrering drink for å hjelpe fylle dine elektrolytter når du er i stand til å tåle små mengder vann.
  • Se en lege hvis du ikke klarer å drikke noe vann i mer enn 8 til 10 timer.
  • Oppsøke lege umiddelbart dersom du kaster opp blod, er den tørre kaste ledsaget av intense magesmerter, har du feber over 102,5 F eller du viser nevrologiske symptomer som forvirring, muskelsvakhet eller alvorlig hodepine.