Digidexo.com

Hvordan bruke Norwalk Juicer

Hvordan bruke Norwalk Juicer


Juicing hjelper avkastning maksimal helsemessige fordeler av frukt og grønnsaker fordi de høyeste nivåene av antioksidanter, vitaminer og mineraler er funnet i saften av planter. Den Norwalk juicer ble skapt av Dr. Norman Walker, en mann som er godt kjent for sin forskning innen kosthold og ernæring og studier om spisevaner, helse og levealder. Dette juicer produserer 50 til 100 prosent mer juice enn andre juicers på markedet, og hjelper deg å få bedre smaker juice uten oksidasjon.

Hvordan bruke Norwalk Juicer

•  Skyll alle produserer grundig, og, om nødvendig, skjær den i mindre deler for å sikre de separate stykker kan passe inn i huset akselen på juicer.

Sett den juicer inn.

•  Sitte en kopp under juice dispenser, nær bunnen av maskinen.

Plasser noen av råvarer inn i huset aksel, og trykk ned på det med stapperen.

Vri nivå hydraulisk trykk, som fungerer ved å produsere £ 2000 press for å trekke ut saften fra produsere og dispensere det i koppen under for å aktivere.

Legg mer råvarer og trykk ned med stapperen, gjenta denne prosessen til du har ønsket mengde juice.

•  Demonter maskinen etter pressing. Fjern pusher, nett, grid holder, bolig aksel, arkmater, filter poser, cutter og juice skuffen.

8. Skyll hver del i varmt vann, og enten sug og vaskes for hånd, eller kjøres gjennom oppvaskmaskinen. Du kan tørke av søl på kroppen av juicer med en fuktig klut.

9. Sett sammen maskinen etter at delene er tørre.