Digidexo.com

De beste dietter for svak metabolisme

De beste dietter for svak metabolisme


Den menneskelige kroppen krever en viss mengde energi til å utføre dag-til-dag-aktiviteter. Metabolisme regulerer og styrer tilførsel av denne energien. Med en langsom metabolic rate, ikke kroppen forbrenne fett så raskt, og du er mer sannsynlig å få vekt. Generelt kosthold og mosjon kan oppveie dette, og få stoffskiftet tilbake til normal hastighet.

Drikk te og kaffe

Koffein øker metabolic rate med rundt fem prosent, eller 100 kalorier om dagen. Å drikke en kopp kaffe eller te i morgen øker metabolismen. Ikke hopp over kaffen å gå ned i vekt. Grønn te er et godt alternativ, som en studie gjort av Shargorodsky i 2009 på lang sikt inntak av antioksidanter viste "en forbedring i glukose og lipid metabolisme" blant forsøkspersonene. Grønn te er full av antioksidanter, så basert på studien, kan det være avgjørende faktor i å forbedre stoffskiftet.

Regelmessige måltider

Du må sørge for at du spiser anstendig størrelse måltider, og få nok mat. Det er fristende å nesten sulte deg selv når kosten, men mangel på mat og derfor energi setter stoffskiftet i rasjon modus. Kroppen din mener at du ikke kan spise veldig mye lenger, så ønsker å bygge opp lagret energi. Ved å undereating, sakte du stoffskiftet. Prøv å holde hvert måltid til rundt 430 kalorier, og har tre måltider om dagen. Også spiser en 150 calorie snack enten på siden av lunsjen din til å holde deg gående. For ytterligere vitenskapelige opplysninger om denne saken, kan du lese "The Effect of Low-calorie dietter på Metabolic Rate" på Medscape.

Hot and Cold

Noen matvarer og drikke krever kroppen til å arbeide for å få dem til riktig temperatur. For eksempel drikke kaldt vann har vist seg å øke forbrenningen og brenne en ekstra 50 kalorier per dag, og dette antas å være et resultat av legemet å måtte bruke energi for å varme vannet til kroppstemperatur. Det motsatte er tilfelle med cayenne pepper, som har samme effekt, men for det motsatte grunn - det gjør kroppen for varm.

Protein

Protein bygger muskel, noe som er en stor faktor i stoffskiftet. Flere muskuløse individer har høyere forekomst av metabolismen fordi muskler krever mer kalorier for å fungere enn gjør fett. Så forbruker en liten del av rødt kjøtt vil faktisk være bra på grunn av proteininnholdet. Egg, bønner og mandler gir også gode kilder til protein. Øke muskelmasse gjennom trening øker også forbrenningen. Trening forbrenner kalorier og muskler du bygger holde stoffskiftet fungerer.

Grønnsaker

Kombinere fiber, vitaminer og næringsstoffer som finnes i grønnsaker er uvurderlig for å øke metabolismen. Frukt og grønnsaker bør alltid være en del av kostholdet ditt uansett, men hvis du ønsker å øke metabolismen Myfit.ca sier å konsumere 10 til 12 porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.