Digidexo.com

Kosttilskudd for brystet lunger

Folk kan få brystet lunger fra allergier, forkjølelse eller influensa. Mens mange over-the-counter medisiner er solgt for å avlaste brystet lunger, kan du også prøve visse kosttilskudd for å løsne slim i lungene.

Betydning

Noen mennesker kan ikke liker å ta hoste medisiner eller narkotika, og kosttilskudd gir en mer naturlig måte for å lindre brystet lunger. Enkelte medikamenter kan også forårsake alvorlige bivirkninger, ifølge WebMD. Naturlig kosttilskudd kan være et tryggere alternativ.

Typer kosttilskudd

Burdock, mullein og white pine er tre kosttilskudd som er kjent for å avlaste brystet lunger av allergi eller forkjølelse. Capsicum, en pepper, kan brukes som et slimløsende for å lindre lunger og hoste.

Andre typer kosttilskudd

Eucalyptus er en urt som kan bidra til å lindre brystet lunger. Ifølge University of Maryland Medical Center, inneholder eukalyptus tanniner, som antas å redusere betennelse. Eucalyptus kan tas gjennom munnen i pilleform eller under tungen som en væske.

Effekter av oljer

Visse oljer, så som lavendel og peppermynte, kan gnis på brystet eller benyttes i en fordamper for å avlaste brystet lunger. Eucalyptus også kan brukes på samme måte. Sprer disse på brystet og bruke dem i en vaporizer kunne gi en effektiv måte å fjerne slim fra lungene.

Advarsel

Noen urter bør ikke brukes hvis du har visse vilkår. For eksempel bør en person med tuberkulose, lupus eller multippel sklerose ikke bruke eucalyptus for brystet lunger. Urter kan forårsake hodepine, svimmelhet, kvalme, oppkast og hjertebank. Sjekk med legen din dersom du er usikker på om du tar en bestemt supplement.