Digidexo.com

Grunner for bruk av parafinvoks på hender

Grunner for bruk av parafinvoks på hender


Solid, snarere gjennomskinnelig parafinvoks har vært brukt kommersielt for eks alt fra stearinlys til mat konserveringsmidler og fyllstoffer til elektrisk isolasjon. Parafinvoks er også blitt oppdaget å være en fordelaktig substans når det gjelder å trivsel. Noen typer er ufordøyelig og selv giftig når spises, men medisinsk eller kosmetisk karakter parafinvoks brukes som terapi for ulike forhold, spesielt for de som involverer hendene.

Fysioterapi

Parafinvoks terapi benyttes for behandling av ledd og muskelsmerter forbundet med rehabilitering. Dens varmelagrende egenskaper er nyttige når forbedret blodsirkulasjon i hendene er målet. Terapi består i å dyppe den hånd i smeltet parafinvoks, og deretter fjerning av hånden fra den smeltede basseng. Voks strøk hånden og leverer et langvarig varme som stimulerer blodårene i hånden og hastigheter healing.

Body Heat

Holde vedheng varme er en av nøklene til å bo komfortabelt i kalde temperaturer som varme forsvinner raskt jo lengre kroppsdel ​​er fra kjernen. Hansker ikke fungerer like godt for dette som parafinvoks gjør. De varmelagrende egenskaper av parafinvoks er nyttig når du prøver å varme ens hender i kalde temperaturer.

Arthritis Relief

Ubehaget av leddgikt i hender og fingre kan lindres ved bruk av parafinvoks. Mye på samme måte kremer og salver som skaper varmefølelse brukes for leddgikt, varmer parafinvoks opp smertefulle ledd og distraherer leddgikt lidende fra verke av leddgikt med en annen, mer komfortabel følelse.

Muskel Avslapning

Når hendene er stive, noen ganger litt varme kan utvide og løsne musklene i fingrene. Parafinvoks terapi er en enkel måte å bruke en enda mengde varme til stive muskler og ledd og gi rom for et bedre utvalg av bevegelse i hendene.

Kosmetiske formål

Parafinvoks har fuktighetsgivende og fuktighets holder evner, noe som gjør det en populær ingrediens for kremer og lotions. Av seg selv, en parafinvoks hånd bad kan frakk og beskytte huden på hendene, jevner bort grove neglebånd og tørre flekker, som det etterlater en fin film, selv etter den tørre voks har blitt revet av fra hendene. Det kan være en gunstig beskyttelse for hendene, spesielt når de er stadig utsatt for kaldt og tørt vær, som kan irritere og gnager huden.