Digidexo.com

Fordeler med Olive Leaf Extract

Fordeler med Olive Leaf Extract


Ifølge gresk mytologi, gudinnen Athene først plantet et oliventre på Akropolis, skjenke den med healing og nærende krefter. Oliven blad ekstrakt er en urte supplement som antas å gi en rekke helsemessige fordeler. Den inneholder en ingrediens som kalles oleuropein, noe som har vist seg å senke blodtrykket hos dyr, sammen med ytterligere fordeler spekulert.

Effekter

Forskere har funnet ut at oliven blad ekstrakt har anti-bakteriell, anti-sopp, anti-virus og anti-parasittiske evner. Det er kjent å inneholde sterke antioksidanter, og bremser oksidasjonsprosessen av dårlig kolesterol. Lab dyr har opplevd avslapning av arterieveggene etter inntak av ekstrakt. Det kan også redusere høyt blodtrykk, blodsukker og nivåer av urinsyre. Forskere hypotese at det kan hjelpe med behandling av prostatakreft og brystkreft, inflammatoriske tilstander og bakterieinfeksjoner, men dette har ennå ikke påvist.

Komparative fordeler

Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) testen har funnet ut at oliven blad ekstrakt har nesten dobbelt så mange antioksidanter som druekjerneekstrakt og er fem ganger kraftigere enn vitamin C. Det er også sagt å være mer potent enn antioksidant-rik noni, goji , mangostan, tyttebær, blåbær og granateple. The National Cancer Institute sier at antioksidanter "kan bremse eller muligens hindre utvikling av kreft."

Betraktninger

Olive Leaf Australia (OLEA) begynte å selge sin ekstrakt i butikkene i 2003. Mindre enn seks år senere var salget opp til kr 3 millioner pr måned - omtrent US $ 2,5 millioner. Folk rapporterte å ha mer energi, smertelindring fra såre hender, redusert snorking og klarere hud. Foreldre hevder også å legge merke til forskjeller i barnas vitalitet og generell trivsel.

Produkt

Oliven blad ekstrakt er tilgjengelig i flytende eller kapselform, med eller uten mat, og bør alltid tas i henhold til instruksjonene på etiketten. Ekstraktet kan også administreres topisk som ønsket. OLEA anbefaler at den har en effektiv holdbarhet på to år, og produktet ikke trenger nedkjøling etter åpning. Det kan smake bittert, så barnas oliven ekstrakt er ofte gitt bær eller peppermynte smakstilsetning.

Advarsel

Folk noen ganger oppleve en "Die-Off" Effekt etter å ha tatt oliven blad ekstrakt. Dette er en reaksjon på avrusning prosessen som kroppen forsøker å spyle seg med giftstoffer. Resultatet kan være tretthet, diaré, muskelsmerter, eller flulike symptomer. OLEA foreslår drikkevann mellom doser for å hjelpe kroppen fjerne sitt system. Disse symptomene vil variere avhengig av den enkelte og hvor mye ekstrakt tatt. For å motvirke dårlig effekt, slutte å ta ekstrakt i 24 til 48 timer, og deretter fortsette med å ta en mindre dose.