Digidexo.com

Mekanisk Vs. Digital Personlig Scale

Hvis du ønsker å gå ned eller holde vekten, bør du vurdere å kjøpe et bad skala. Veier deg regelmessig kan bidra til å holde overskytende pounds off, ifølge National Weight Control Registry. Digitale vekter er mer nøyaktige enn mekaniske vekter, men begge typer har fordeler og ulemper.

Mekaniske vekter

Mekaniske vekter, også kalt analoge skalaer, har en fjær som presser når du står på den, og den viser vekten din på en roterende skiven. Mekaniske vekter er praktisk fordi de ikke krever et batteri, men de er også mindre nøyaktig enn digitale vekter, ifølge en 2010 Consumer Reports magazine studien. I tillegg kan denne type skala blir mindre nøyaktig over tid som fjæren slites ut.

Digitale Scales

Digitale vekter er mer nøyaktige enn mekaniske vekter, ifølge Consumer Reports magazine. Digitale vekter vise din vekt på en skjerm, som vanligvis er lettere å lese enn en skive. Men de fleste digitale vekter krever et batteri som må byttes med jevne mellomrom.

Ser på din vekt

Forvent å se noen dag-til-dag svingninger hvis du veier deg regelmessig. Din vekt vil variere avhengig av nivået på trening, fersk mat og drikke forbruk og salt inntak. Som et resultat, bør du sikte på å bo i en sunn vekt rekkevidde over tid i stedet for å bekymre seg om små svingninger.