Digidexo.com

Hvordan endre en Vekt Set Point

Hvordan endre en Vekt Set Point


The Weight Set Point refererer til teorien om at kroppen har allerede et sett punkt bygget i som bestemmer hva en person bør veie. Det innebærer at forbindelsen mellom hjernen, nervesystemet og fettceller. Selv om genetikk kan spille en rolle, gjør Vekt Set Point begrenser ikke en persons evne til å gå ned i vekt og komme i form. Kosthold og mosjon er store faktorer i hva en Vekt Set Point er og hvordan noen kan endre det til det bedre.

Hvordan endre en Vekt Set Point

Kalorier, mosjon og søvn

Record antall kalorier du forbruker hver dag. En kalori er et mål på mengden av energi maten gir. Ved å kutte antall kalorier du tar i hver dag, vil du gå ned i vekt. Sørg for å velge sunn mat som vil gi kroppen din de vitaminer og næringsstoffer den trenger for å fungere skikkelig hver dag. Unngå "junk food" som er høy i fett og kjemikalier.

•  Start treningen. Øvelse øker stoffskiftet og brenner fett. Kardiovaskulære aktiviteter som løping, sykling og svømming vil brenne fett. Arbeide med vekter eller motstand bygger mer muskelmasse, som vil brenne flere kalorier i hvile.

Endre ditt treningsprogram ofte. Dette vil bidra til å holde stoffskiftet fungerer ved å ikke la kroppen tilpasse seg enhver treningsøkt. En annen rekke øvelser vil holde kroppen brenne fett mer effektivt.

Hvis du bruker vekter, sakte legge mer vekt og endre treningen du gjør for hver enkelt kroppsdel ​​på en jevnlig basis. Endre cardio trening, også. Hvis du kjører, kan du prøve vekslende tempo eller switch til sykling en gang eller to ganger i uken.

Catch nok Zs. Å få åtte timers søvn hver natt vil hjelpe kroppen din gjenopprette fra treningsøktene dine og arbeide mer effektivt.

Hint

  • Sjekk med legen din før du starter en diett eller treningsprogram.
  • Når du starter et treningsprogram, gå sakte og gradvis bygge opp din utholdenhet.
  • Hvis du arbeider med vekter, starte med en lavere vekt og øke etter hvert som du blir sterkere.
  • Ikke gi opp. Tilbakestille Vekt Set Point er mulig, men det tar tid for kroppen å venne seg til den nye diett og treningsprogram.
  • Aldri gå under 1200 kalorier om dagen. Kutte for mange kalorier fra kosten kan gjøre kroppen gå inn i sult-modus og kjempe for å beholde vekten.