Digidexo.com

Hvordan måle Body Fat Bruke Lean Body Mass Formula

Hvordan måle Body Fat Bruke Lean Body Mass Formula


Tar fatt på en ny diett eller trening diett er en utfordrende oppgave, som krever god planlegging. Å nå målet, må du være klar på startstedet, så det kan være nyttig å bestemme din totale kroppen fett i utgangspunktet. Det er ikke vanskelig å finne ut: lean body mass er din totale kroppsvekt minus kroppen fett i lbs, slik at du kan bruke lean body mass formel for å finne din totale kroppsfett og fettprosent..

Hvordan måle Body Fat Bruke Lean Body Mass Formula

For menn

•  Vei deg på en skala, og måle midjen med målebåndet. Skriv disse tallene ned.

Multipliser kroppsvekten din med 1.082 og legge den til 94,42. Skriv dette tallet ned som "Resultat 1."

Multipliser din midjemålet etter 4.15, og trekke det fra Resultat 1. Dette er din magre kroppsvekt.

Trekk dette resultatet fra din totale kroppsvekt, og som vil fortelle mye hvor mye fett du har i lbs. Multipliser dette tallet med 100 og dele det med din totale kroppsvekt for å få kroppsfett percetnage.

For kvinner

Stå på vekten, og skrive ned vekten din. Bruk målebånd for å ta målinger av håndleddet, midje, underarm og hofter.

Multipliser vekten din med 0,732, og deretter legge den til 8.987, og betegner det som "Resultat 2."

Del håndleddet måling med 3,14 (Resultat 3), midjemålet med .157 (Resultat 4), hoftemålet med 0,249 (Resultat 5) og underarmen måling av 0,434 (Resultat 6).

Legg Resultat 2 og Resultat 3 for å gjøre Resultat 7, og trekke Resultat fire fra det og deretter Resultat fem for å gjøre Resultat 9. Legg Resultat 2 og Resultat 3 for å gjøre Resultat 7, og trekke Resultat fire fra det og deretter Resultat fem for å gjøre Resultat 9. Legg Resultat 6 til Resultat 9. Dette tallet er din lean body mass.

Trekk dette tallet fra din totale kroppsvekt for å finne ut hvor mye fett du har i lbs. Multipliser det med 100 og dele det med din kroppsvekt for å få en fettprosent.