Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose


Kan du være lider av hypotyreose? Symptomene er subtile og ofte forveksles med depresjon. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til anemi, lav kroppstemperatur og hjertesvikt.

Bruksanvisning

Ifølge The Merck Manual of Medical Information, kan følgende være symptomer på hypotyreose. Les denne listen og merke noen symptomer som gjelder.

Langsom puls
Hes stemme
Bremset tale
Puffy ansikt
Tap av øyenbrynene
Hengende øyelokk
Intoleranse for kaldt
Forstoppelse
Vektøkning
Sparsom, grov, tørt hår
Tørr, skjellete, tykk grov hud; hevet fortykket hud over leggen
Carpal tunnel syndrom
Forvirring
Depresjon
Demens

Andre symptomer på Hypotyreose bør du ta oppmerksom på kan omfatte:
Manglende evne til å gå ned i vekt med diett / trening
Lav kroppstemperatur
Fatigue -chronic trøtthet
Smerter i ledd, hender og føtter
Problemer conceiving en baby
Moodiness, ustabile stemninger
Konsentrasjonsvansker
Følelsen trist
Glemsomhet
Tap av interesse for aktiviteter
Merkelige følelser i nakke og hals
Øresus
Hotheadedness
Lav libido

Du trenger ikke å være lider av alle disse symptomene å være hypothyroid. Symptomene er langsom og gradvis, kan det hende du bare har noen få milde symptomer som er un-alarmerende. Å være kald hele tiden, gjesping mye for å få luft, som lider av alvorlige menstruasjonssmerter, eller bare en generell sliten følelse kan indikere en skjoldbrusk lidelse. Hvis du føler at du har noen av symptomene nevnt, skrive dem ned.

Hvis du føler at du kan ha en skjoldbrusk lidelse, søker bekreftelse gjennom en blodprøve som måler TSH, tatt på din leger kontor. Lag en liste over de ovennevnte symptomene som du har og ta den med deg. Hvis testresultatene indikerer at du er hypothyroid, vil Dr. skrive en resept for en av flere orale preparater som erstatter mangel thyroid hormon.

selvtesten. Hva er du basal kropps TEMP? Ta temperaturen hver morgen i sengen, akkurat når du våkner opp før du gjør noe. Plasser termometeret under armhulen og la stå i 10 minutter (hvis det er kvikksølv), eller til digitalt termometer piper. Hold en daglig logg i 2-3 uker. Hva er din gjennomsnittlige kroppen temp? Hvis det er under 97,2 grader F enn du bør gå til legen for å få en resept, med mindre du velger å prøve og behandle det naturlig. (Som vil være min neste artikkel).

6. Vurder om du kan ha Euthroid syndrom-dette er når du har lavt skjoldbruskkjertelen, men testene kommer tilbake normal. Dette er en annen grunn til at det er nyttig å gjøre SELF TEST fordi veldokumenterte studier viser at lav kroppstemperatur er et tegn på euthyroid hypotyreose.

Det er nye retningslinjer som legene bruker for å diagnostisere hypotyreose som doble antall personer som har en skjoldbrusk tilstand enn under de gamle retningslinjene. Den gamle testen gjenkjente ikke folk med mindre skjoldbrusk forhold. Så hvis du testet negativt i det siste, kan du gå tilbake og bli testet igjen.

Tips og advarsler

  • Gjør SELF TEST
  • Vanlige medisiner inkluderer Armour Thyroid, Levothyroxine, og Synthroid
  • Det er viktig å få skjoldbrusk testet under svangerskapet. noen kvinner blir hypothyroid og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til mental retardasjon for barnet.