Digidexo.com

Hvordan redusere søvnmangel Effekter

Hvordan redusere søvnmangel Effekter


Ikke får nok søvn kan føre til reelle problemer for deg, både fysisk og mentalt. Uansett hva som er årsaken til søvnmangel, må du motvirke mot din utmattelse for å forbli produktiv og holde fra å falle i søvn midt på dagen.

Bruksanvisning

Hvordan redusere søvnmangel Effekter

•  En av de mest åpenbare måter å redusere effektene av søvnmangel er å prøve å ta litt søvn når du kan. Mens noen eksperter kan oppfordre folk til å unngå napping i løpet av dagen siden det kan forstyrre nattesøvnmønster, den eneste måten å effektivt redusere effektene av søvnmangel er å motvirke problemet med litt søvn. Hvis naps ser ut til å hjelpe deg å bli mer våken og mindre svak, kan du prøve å jobbe dem inn i timeplanen din.

Koffein kan gjøre underverker når du ikke føler veldig på vakt som følge av søvnmangel, men du må passe på å ikke stole på koffein for tungt. Denne stimulerende er potensielt vanedannende og kan miste sin styrke hvis du bruker det for mye. Bruk koffein klokt. En godt timet kopp kaffe kan gjøre deg mye mer våken, men stadig spratt koffein piller er bare å be om trøbbel.

Gjør noe fysisk aktivitet. Hvis du er sliten og trøtt at du kan være i stand til å føle seg litt mindre utmattet ved å gjøre noen raske cardio øvelser eller annen fysisk aktivitet. Husk at det løftet du får fra fysisk aktivitet vil være midlertidig, og du kan ende opp med mer utmattet enn før.

Hvis du har suksess med visualisering og bilder, kan du prøve å forestille deg selv som våken og aktiv. Du kan være i stand til å snakke deg til å føle mindre trøtt. Visualiser deg selv som fullstappet med energi og uten tretthet. Med litt hell vil du føle deg mer våken og redusere effekten av søvnmangel.

Tips og advarsler

  • Ingenting er bedre for søvnmangel enn en god natts søvn.
  • Ikke slå til ulovlige sentralstimulerende midler i et forsøk på å redusere søvnmangel effekter.