Digidexo.com

Baking Tips for diabetikere

Baking Tips for diabetikere


Ifølge American Diabetes Association, lider nesten 8 prosent av den amerikanske befolkningen av noen form for diabetes. Sykdommen oppstår når kroppen mangler insulin til å konvertere visse matvarer til energi, vanligvis sukker og stivelse. Med medisiner, mosjon og noen endringer i dine bakevaner, kan du kontrollere din diabetes. Her er noen tips du bør huske på når du baker hvis du eller noen du kjenner har diabetes.

Les ernæring etiketter

Det er veldig viktig, som en diabetiker, for å lese ernæring etikettene på ingrediensene du kjøper for baking. Som diabetiker, må du se din vekt, blodtrykk, kolesterol og blod-sukker nivåer.

Vær oppmerksom på sukker, karbohydrater, fett og fiber i bakeingredienser du kjøper. Gjøre oppmerksom på fett: Enumettet og flerumettet fett kan være bra for deg. Trans fett og mettet fett vil øke kolesterolet.

Ifølge American Diabetes Association, kan du trekke fra fiber gram fra karbohydrat gram om en matvare har mer enn fem gram fiber. Til slutt må du huske på servering størrelse oppført på pakken; hvis du bruker en mindre eller større del, må du beregne ernæringsmessige beløp tilsvarende.

Sukker erstattere

Du trenger ikke nødvendigvis å ta sukkeret helt ut av en oppskrift for å gjøre det egnet for diabetikere. Du kan bare kutte ned mengden av sukker i oppskriften. Det fungerer spesielt godt hvis du baker med frukt.

Hvis du tar sukkeret helt ut av en oppskrift, kan du prøve å erstatte frukt juice, melasse eller honning. Du kan også bare bruke en sukker erstatning som Splenda eller Sugar Twin. Når du steker, bare bruke den samme mengden av erstatning som du ville gjort for vanlig sukker.

Husk at noen søtstoffer ikke vil fungere så godt for baking. Lik og Sweetmate bør ikke brukes i oppskrifter tilberedt for mer enn 20 minutter.

Skjær Fat

Fett er en viktig faktor diabetikere må vurdere. Når det kommer til baking, er det en rekke måter du kan kutte ned fettet i oppskriften.

I oppskrifter som krever kremfløte, kan du bruke den samme mengden av lav-fett ricotta ost eller lav-fett cottage cheese i stedet. Blend hvilken ost du bruker, og deretter blande det inn i en vanlig yoghurt.

Hvis en oppskriften krever rømme, bruk lettmelk eller fettfri stedet. Ikke bruk ikke-meieri rømme, fordi den er laget med hydrogenert fett.