Digidexo.com

Hvordan forberede for en tanntrekking

Hvordan forberede for en tanntrekking


En tanntrekking kan være et kontor prosedyre enten ved hjelp av lokal eller generell anestesi. Selve prosedyren skjer først etter tannlegen forbereder deg for utvinning i løpet av tidligere avtaler. Når det er på tide å begynne, må du ha et support team for å hjelpe til hjemme og ta vare på deg i hvert fall den dagen. Les videre for å lære mer.

Bruksanvisning

•  Skriv ned din fullstendige medisinske og tannhistorie. Ta med eventuelle tidligere operasjoner, medisiner du har tatt og er for tiden på og eventuelle allergier. Tannlegen vil vite din historie før tanntrekking.

Forbered å ha røntgenbilder tatt av alle tennene. Tannlegen tar røntgen av de berørte tann, og vanligvis resten av tennene under en avtale før utvinning.

Ta antibiotika foreskrevet. Noen tannleger forskrive et antibiotikum før og etter operasjonen når det er en infeksjon i tannrøtter eller tyggegummi, eller svekket immunforsvar.

Bruk komfortable klær dagen for utvinning. Ved hjelp av en intravenøs anestesi eller motta et skudd av noe slag, slitasje en skjorte med korte ermer til å forlate armen lett tilgjengelig.

Få et familiemedlem eller en venn til å kjøre deg til avtalen, og be dem om å komme med deg hjem etterpå for å hjelpe deg til du føler deg komfortabel.

Hint

  • En utvinning bør gjøres så snart som mulig for å hindre smitte sprer seg til andre tenner.
  • Ikke spis eller drikk noe for tiden tannlegen din forteller deg før utvinning.