Digidexo.com

Acid Reflux Cure Med Apple & Honey

Acid reflux er en tilstand der esophageal sphincter ikke lukkes ordentlig, slik at magesyre å flykte inn i spiserøret. Dette fører til en smertefull brennende følelse i brystet. Ofte har dårlige matvaner svekket esophageal ventilen. Apple og honning gir naturlig lettelse.

Apple

Epler har et høyt pektin innhold, som hjelpemidler fordøyelsen og lindrer fordøyelsessystemet. Epler og eple derivater er godt kjent for sin evne til å lette ubehag av acid reflux. De er også en god kilde til fiber.

Honey

Honning har blitt verdsatt siden antikken egyptiske ganger for sine medisinske egenskaper. Tar honning hjelper frakk spiserøret, forbedrer fordøyelsen og hjelpemidler i riktig fordøyelsesfunksjon. Honning har også antibakterielle egenskaper, som bidrar til å bekjempe eventuelle uønskede bakterier i systemet.

Bruk

Makulere en rød deilig eple og bland med en spiseskje honning. Spis som en tonic før måltider til riktig starte fordøyelsesprosessen. Også, hvis du våkner om natten med syre reflux, spise eple og honning rett før du går til sengs for å berolige systemet ditt og få deg gjennom natten. Å spise eple og honning hver dag vil bidra til å sikre riktig fordøyelse og lette acid reflux.